Panáček v reality show

Farma 12: První smíšený duel a bourání hranic (rekap)

2. Říjen 2020 | napsal(a): | reality show: Farma 12 SK

farma titl

Další týden hádek, intrik a bujarých večírků. K tomu nějaká práce, vrtění pod peřinou, povalování a to pořád dokola. Jindy by Martin vyskočil z kůže, teď občas kritizuje, ale asi aby měl klid, štědře rozdává mince jako žádný jiný rok.

Hádky mezi Beou a Nikolou nabírají obrátky. Kdyby Beata uměla tak pracovat, jako mele pantem, byla by na farmě jedničkou. Z duelu se vrací krotký Erik. Omlouvá se Evě, omlouvá se Norovi, advokáta mu dělá Nikola. Matúš nahání ženské, ale je všem se svým louděním pro smích. Začínají se spřádat plány, koho dát za sluhy, koho do duelu.

kráva

Evelyn přináší dopis od Mária. Kecy, kecy, kecy! Každého miluje, přitom mnohým nemohl přijít na jméno. Opět si někteří popláčou a musí se rozhodnout, zda Adam, který se vrátil z karantény, může s nimi zůstat. Verdikt musí být jednohlasný, nikdo nemá odvahu se postavit a říci, že tam Adama nechce. Později kvůli tomu vzniknou hádky, protože minimálně Erik o něho nestál a netajil se tím.

Za farmářku týdne volí vesnice Katku.

Hra o odměnu – farmářský volejbal

Odměna je velká motivace zvítězit. Kdo by nechtěl palačinky, šlehačku a rybízové víno? Štěstí stálo opět na straně vesnice, vítězí 12 : 9 a hostina začíná. Najednou už ani Nikole nevadí, že je nuceně na vesnici. Z města po této pochoutce nejvíc teskní Xenie.

volejbal hostina

Za sluhu k Nikole určila Katka opět Erika. Trapné výmluvy, jak mu budou pomáhat, si mohli odpustit, vždyť ho snese jenom Sára a zatím ještě i Nikola.

Hospodář a jeho úkoly

Obě strany mají nedodělky z minulých týdnů. Město musí i lépe zajistit křepelky. Ztratilo se několik kousků a hlavně nikde žádné vajíčko, zřejmě zde řádí predátor. Bylinková spirála byla celá špatně, ta se bude také předělávat. Zabezpečit proti kozám ji musí plotem.

Vesničanů je méně, proto i o chlup méně práce. Zhotoví oltář do kapličky. Další úkol je sezení v hospodě. Lavice pro zhruba šest osob, dva kusy a pěkně s opěradly. Poslední úkol je přístřešek pro sušení keramiky. Bude mít zatím pouze sloupy a střechu.

Město předělá schody u kavárny a dodělá opěradla a stůl. Grilovací plac bude mít sezení a stolky v jednom z pneumatik a desek. Gril jim Martin doveze později. Od bazénu povede chodník. Bude z prosetého písku, nesmí chybět obrubníky. Délka 20 m. Vykolíkovaný prostor se změní v botanickou zahradu. Farmáři vysází stromy a túje cca 2 m od sebe. To bude vítaná zábava pro kozy a osly.

Tentokrát je i společný úkol. Musí vyzdobit kuchyň a podle receptů nachystat velkolepou hostinu. Po duelu se bude konat bombastická akce, podrobnosti Martin tají. Vesnice nasmaží řízky, k nim bramborovou kaši. Silný vývar z kohouta, obložené chlebíčky a moravské koláče. Ve městě se bude připravovat losos na smetaně se zeleninkou. Polévka z dýně Hokkaidó. Jako dezert čokoládové muffiny a vanilkové capkejky.

Chalúpka

Ani zde se nebudou jen povalovat. Čtyři budky pro ptáčky a Mário málem odpadl. Představa, že by měl pracovat je pro něj děsivá. Michal chytil pěknou štiku, na pomoc při čištění povolal z postele Lukáše. Má radost, že bude jídlo. Mário se odhaluje i zde. Pomlouvání mu chybí, proto se obouvá do rybáře, ale u Lukáše narazí. Jeho Michalovo chování neurazilo. Ano, jemu práce nevadí, to se o Máriovi říci nedá. Luky mění image, Majka se inspirovala u příšerky Evy a nový účes mu sluší.

chaloup

Další soutěž o odměnu – šipky

Martin přivedl Gaba, vicemistra Evropyv šipkách. Krátká instruktáž a za každou stranu je potřeba zvolit jednoho hráče. Evka by moc chtěla, ale hlásí se Norbert. Za město nastupuje Adam. Vesnice opět vítězí a těší se z balíku plechovek piva Gambrinus.

šipky

Co bylo dál? Sluhové spí, FT pracuje. Katka je slabá a falešná velitelka. Zadání od hospodáře nepobrala, místo dvou lavic požaduje do malého prostoru lavice čtyři, pro 24 osob. Logické myšlení ji chybí, o to víc vytáčí svojí umíněností Erika. Tomu stačí málo a hádka nebere konce. Velký prostor dostává Sára a Erik. Ten s ní úspěšně manipuluje, nikoho jiného už nezajímá. Nikola Sáru vyhodí ze sluhovny, žárlivě si Heňa střeží pro sebe. Nikola se dál hádá a hádá, někteří pracují, všichni řeší, kdo půjde do duelu.

Evelyn přivezla suroviny na hostinu a začíná obvyklá zpověď farmářů. Nekonečně dlouho se řeší lavice v hospodě, jsem zvědavá, co řekne Martin. Erikovi už nevěří ani Nikola, zradil ji pomluvami. Ublíženě se cítí i Adam, Erik ho tam nechtěl zpátky.

Duel bude poprvé smíšený Nikola vs. Vladko.

Nikole je z loučení trapno. Nejdříve ji pošlou do duelu a teď ji objímají. Trapné kecy, myslí si svoje. Pro Vlada je duel největší zábava na Farmě. Po pěti týdnech práce si zábavu zaslouží.
V kuchyni vypukly velké přípravy. Vše je potřeba vyzdobit, chystá se maso, pečou laskominy. Všichni se těší, zatím netuší, co je čeká.

Anka nesla večeři duelantovi, a koho nevidí? Prase se vrátilo na farmu. Začíná divoké nahánění, Adam běhá, ale chytit prase se bojí. Henrik je ten, komu už nedokázalo prchnout. Tak a teď ještě přemluvit k návratu králíka.
Počasí i nálada jsou hodně pochmurné. Eva nevydrží den bez hádek, vyvolává bouřlivou diskusi ohledně techniky mytí nádobí.

Kontrola hospodáře

Vesnici zastupuje FT Katka. Ve funkci odhalila svoji povahu. Faleš a nerozhodnost. Neumí poroučet, raději práce dělá sama a pak si stěžuje. Máme tady spor o počet lavic. Už předem se vymlouvá, že Erik si pojal úlohu po svém, nedal na její rady. Škoda, Martin neřekl, jak to mělo být, pochválil technický detail a celkově je spokojený. Dnes mi to připadá, že v dešti to chtěl mít rychle za sebou a být na ochutnávce v kuchyni.
V kostelíku se Katka snaží vysvětlit, jak to Bea ne/myslela. Zvířata jsou v pořádku a nějak zapomněl zkontrolovat přístřešek na keramiku. Nebo mi to uniklo? Výzdoba kuchyně se líbí, chválí jídlo, oceňuje, že nachystali navíc i salát. Ochutnal jen řízek a koláček, chrochtá blahem.

martinn1

Město nemá FT, tento týden neoficiálně velela Anka. Nedodělky stihli dodělat, spirála je nyní dokonalá. Chytili prase a křepelky mají víc zabezpečenou voliéru. Chodník je promočený, husy ho pošlapaly, ale Martin je spokojený. Kavárna má schody mimo jeho představy, ale budiž, zbytek vyhovuje jeho představám. Sezení ke grilu mělo být ze dvou pneumatik, každá jiné barvy. Chybička se vloudila a jedno posezení je celé béžové. No co už. V kuchyni opět spokojeně mlaská, lepší dýňovou polévku nejedl.

Plný počet mincí na obou stranách. Kde je ten starý přísný hospodář? Má hra o mince smysl? Vesnice jako bonus dostává tlačenku a chleba. Město salát z tresky a rohlíky. Přivezl jim gril a nešetří chválou.

Adam nejí tresku, Sára tlačenku. Adam svoji porci mění za marmeládu s vesnicí. Sára se vzdává tlačenky a maže si chleba máslem a marmeládou. Eva má novou záminku k pomlouvání. Katka se Sáry zastala, že to ona jí džem vydala, Eva má Sáry dál plnou pusu, vyčítá, pomlouvá, převrací fakta, opravdu odporná povaha. Beata jí přizvukuje, ty dvě se hledaly.

Duel je poprvé smíšený

V aréně je krytý přístřešek pro farmáře. Většina města chce zpět Nikolu. Monice je to jedno. Vedle sedící Erik něco brblá a Monča si naštvaně od něj přesedá, irituje ji. Na vesnici vládne víc sympatií k Vladovi. Falešná Eva u stolu věřila v návrat Nikoly, přála jí výhru a najednou preferuje Vláda. Erikovi je jedno, kdo se vrátí. U Heňa se ani jiné jméno než Nikola nedalo čekat. Nikola nastupuje do boje s virózou.

Vladislav vs. Nikola

V losování stálo štěstí na straně Nikoly. Určuje pořadí disciplín.
1/ Zabreč si – krájení cibule
2/ Přenášení vody pomocí hadru
3/ Vědomostní kvíz
4/ Řezání
5/ Postav lavičku

První disciplínu Nikola vyhrála, i když matce dítěte museli poradit, jak krájet cibuli, dále už štěstí přálo Vladovi. Ten vítězí 3 : 1 a vrací se zpět mezi spoluhráče.

duell1

Druhá šance?! Podrobnosti Evelyn odmítá prozradit. Ber nebo neber. Pár dní bude čekat, potom boj o návrat, víc se Nikola nedozví. Souhlas a obě odchází do Chalúpky.
Tam je takové polovlažné vítání. Viděli, co předváděla, neví, co od ní čekat. Evelyn oznamuje, že víc už jich tam nepřibude. Mohou odpočítávat dny, kdy se rozhodne, co dál. Mário nezklamal, okamžitě začíná pomlouvat a Nikola se přidává. Kdo byl na farmě nejfalešnější, to Nikolu zajímá, když zjistí, že mají možnost vše sledovat. Mário ji uzemní. Je to ona, Rebeka a Monika. Nikola zpytuje svědomí, dochází jí, že její noví spolubydlící o ní ví vše. Michal to trefně komentuje, odhalila na Farmě víc než city. Nikolu srazí do kolen, když vidí, že Heňo si po jejím odchodu rychle našel náhradu. Patří jí to, co čekala?

hostinaa1

Návrat na farmu

Evelyn a Martin jako uvítací výbor. Město a vesnice se spojují v jeden tým. Symbolicky se stříhá plot, který je odděloval. Evelyn trapně blekotá o jednotném Slovensku, ani pandemie je nerozdělí. Samozřejmě, na stoly doplnili kvanta alkoholu. Po hodování dojde i na tanec. Striptér se vlní okolo Evelyn, tohle holka prý nečekala. Zarazila ho dříve, než se začal odhalovat. Škoda, ne že bych toužila vidět jeho, ale reakce Evelyn by určitě byla k popukání. Bohužel, tohle už holka ve scénáři neměla a s Martinem farmáře opouští.

eva

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 12 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 55
Reagovat

Proč si Evelyn nesundala ten svůj pršiplášť ani u jídla, ani u tance? Docela dřevo, na to, že se vrtí u tyče, aby zhubla. Ráno bude na farmě těžké, tentokrát i s přežrání :D

2
dejna
Reagovat

Velmi přesný, skvělý rekap, dík, Ajdo! :)
Na konci mě bavila Mária, jak obratně a „kamarádsky“ zabodávala svoje špendlíčky pravdy do Nikol. Mário měl skvělý postřeh, že Nikol je jen hérečka – to se projevilo jak před duelem, tak při něm a po…prostě místo drsňačky a ženské nad věcí vsadila na notu sebekritiky a nakonec sebelítosti, jen aby úplně neztratila tvář…vůbec ji nelituji, Sáře se vysmívala a nakonec se ukázala jako ještě větší naivka.
Evelyn – nemám slov! :DD Proč si vlastně před tancem nesundala tu pláštěnu, byla v tom jak v anticovidovém oblečku. :D
Přála bych si, aby vrátili na farmu celou pětku – to by se jely bomby! :D To by promíchalo vztahy! A klidně ať je pak vyřazují po dvou a vypadlíci ať mají dál možnost je sledovat…i při duelech…jako porota.

3
dejna
Reagovat

@Ajda: Stejná otázka, byla jsi rychlejší! :D

Reagovat

@dejna: Já to Nikole tááááák škodolibě přála, když viděla Heňa, jak to bez ní rozjel. Jinak tyhle plačtivé výlevy vyvolané alkoholem nesnáším. Možná další dny nastoupí terapeut Luky. Pěkně jim Nikola nabourala tu jejich pohodu, fakt budou počítat dny, kdy celu opustí, hlavně daleko od Nikoly.

Reagovat

Pondělní zásilka připravena k vyzvednutí, to je rychlost :D

6
anonym
Reagovat

Jak já jsem to Nikole přála a přeju a jak čuměla, že ten její koloušek Heňo za ní nebulí:-) Ufňukaný babochlap, je jí dost let, aby se uměla srovnat. Neví čí je.

U Evelýny je úplně jedno, co má na sobě, třeba skafandr, stejně to tady vždycky schytá:-) ve všem vypadá jako dobře živená. Kozy až na břicho, zadek jako almara, silné nohy, prostě taková je. Striptér jí zjevně nevadil, hlavně, že to oba přežili. Ovšem proti Bee, která má 20 let, je Evelýna hotová modelka.

7
anonym
Reagovat

@Ajda: Už ji mám za sebou, pěkné, začíná se mi to docela líbit :-)

9
Jája
Reagovat

Dozvíme se, jestli šušlající k.kotík změnil názor na svatou partičku? Moooocinky by mně to zajímalo. Zřejmě ne, jsou jeho krevní skupina – pomluvy, intriky, závist. :(

10
Jája
Reagovat

Velmi pochybuji o tom, že se jim podaří to rozjívené stádo ukočírovat. Dokud nezmizí ty nenávistné, hádavé fúrie nebude klid. A tu rušičku z dob „Svobodné Evropy“ si také mohli odpustit, za chvíli se dozvíme, co si máme myslet. :(

11
Aža
Reagovat

Evelyn byla jako prezident Trump, když pronášela přípitek, že farmáře a Farmu
nikdy neohrozí covid….
Copak ta chřipka, kterou odnesla Nicol do chaloupky, tady venku člověk mezi lidmi se
bojí i kýchnout )))
Dle statistiky, Farma měla v Tv Markíza hned druhou největší sledovanost, a to
opravdu slušnou. Přitom v diskuzi se většinou tvrdí, že nikdo se nedívá.

12
anonym
Reagovat

Nějak je mi to jedno, ať se tam třeba pobijou :-))) Nikola je strašák, tak stará a tak blbá, jako za mě super, konečně něco jiného než jen chlast a žrádlo. Jen ať jim ty zásoby dojdou:-)

13
Jája
Reagovat

Ubrečený nazrzlý bonzáček nám opětně předvede, jak pracuje v civilu. Typická povahová vlastnost této odrůdy člověka. Normálně bych se, být tam, k němu otočila a poblila ho od hlavy k patě – tak se mi zvedl kufr.

14
olga
Reagovat

Neni divu,ze se drzi Moniky.To je taky divna povaha.Uko-jesita.

15
Sofa
Reagovat

@olga:
Uko Ješita….. myslíš toho z Jáchyma? :-D:-D:-D

16
Jája
Reagovat

První velice závažné porušení pravidel po sloučení je tady. Nechají si borisové s.át na hlavu nebo udělí exemplární trest? A co nominovaný, vytře jim zrak nebo se nechá uplatit?

17
Horalka
Reagovat

Je to hnus velebnosti, sodoma homora je slabé slovo, ale fakt se směju, když samec Heňo řekl Rebece aká si krásná a máš krásné rty :))))))))). Už se těším až vypustí Nikol z klece a ona opět ztratí zábrany. Asi to je cíl letošní Farmy. Ztráta zábran a zrušení pravidel.

18
Wally
Reagovat

Jediná jistota Farmy jsou záběry na měsíc, které opravdu odpovídají natáčecímu dni. :D))

19
Lady XL
Reagovat

Taky se moc těším, jestli všechny vypadlíky pustí aspoň na chvíli mezi farmáře. Ty pohledy… to bude něco. Měli by připravit záchranku :-D :-D.

20
Bejcice
Reagovat

Upe stačí sledovat Smahela se Zitronikom a víme vše. Ale nějak mi už asi nejde pomoct, poctivě koukám na každej díl a asi miluju Anku :) A pak ještě toho z chalupky, co miluje všechny, Lukáša. Kéž by jeden z těchto dobrých lidi vyhrál.

21
Jája
Reagovat

@Bejcice: S koukáním jsme na tom obě stejně. Nesnáším u Šmahela Romanu a toho exota co má své „nářadí“ mezi dvěma cihlama. Anka je milá ale málo se projevuje, takže nevím co od ní v krizové situaci čekat, to samé vlk samotář Srdénko. Toho přímo miluju, když spustí tím svým nářečím – hned mi zvedne náladu. Vrátit by se mohl Lukáš, Srdénko a Mária (bohužel o nich málo víme) a aby bylo rušno , mohla by i rozjívená Nika (vyzametat ty hnusoby). Bandité vždy chodili ve čtveřici, tak proč ne teď. :)

23
Johana
Reagovat

Cože to měl Noro za model na sobě, když doprovázel hospodáře?! Vypadalo to jak černá podprsenka na tričku:))
Jediná zajímavost včera byla Jozefína Trnavská a stejná polévka na chalúpce i na farmě. Jinak nuda, každý z farmářů má potřebu vyjádřit se k tomu, kdo se namotává s kým, kdy, kde a proč, takže to zabralo skoro celý díl včerejší i dnešní.

24
JanaH
Reagovat

@Jája: exota nemusím, ale přežiju. Dulinovu drmolení rozumím půlku, to plus jeho boty na ubrusu taky přežiju. Ovšem Romanu jsem posledně měla cukání zabít. Hihňala se jako kjáva a mlela koniny od věci. Takže přitom zapadl monolog Potěmkina coby kokonu v houpací síti. A jeho naprosto přesnou charakteristiku Adamka můžu do posledního písmenka podepsat. Přečetl toho malého skřeta dokonale.
A už dávno jsem ráda, že je Srdénko v bezpečí Chajdalúpky. Ještě si to mohl u mně pobytem na Farmě, nedej Bože, polepit! :-D
@Johana: funkční prádlo. Jak je zřejmé, jedná se o oblíbený modní trend mezi farmáři této i minulé řady. :-)
Jozefína Trnavská se sotva mihla…
V Chajdalúpce jsem si polévky nevšimla. Ale všimla jsem si doutníku u Srdénka a cigaret u ostatních. A taky toho, že potom, co Nika švihla hrnkem o zeď a lehala si zpět na kavalec, tak se otevřely dveře a jeden ze zajatců vešel dovnitř. Je slyšet i bouchnutí dveří. Naprostá izolace a utajení po Borisovsku. :-DD
Piklení a spekulace o volbě sluhy „před volbou“, když sluha v mundůru pochoduje piklícím za zády… to je už jenom taková drobná lapálie. :-D

25
Fixa
Reagovat

Obyčejně mnou cloumá bezmocnost. Mimo 1. díl farmy jsem viděla všechny díly. Některé se mně líbily jiné ne, ale pořád to bylo o hospodaření na statcích. Pak, ale od určitého bodu se vše zlomilo a nešlo o hospodářství, ale o snobství. O čem je ale tato poslední série nevím. Ráda se podívám jak na erotiku, tak na porno, ale určitě nemám zájem o nevyzrálé osoby za každou cenu o ničem jiném nepřemýšlet než o souloži, navíc, když tak nevhodný komentář ze strany Evelyn to vše podporuje. Z toho všeho vyplývá jedno, vybíralo se podle toho koho svědí v klíně včetně moderátorky, obtloustlé Evelyny, která myslí jen na to jak nám ukázat hnusná tlustá stehniska a svůj obrovský zadek v nehodném oblečení, případně děložní čípek při svých krátkých sukních.

26
Jája
Reagovat

@Fixa: Musím s tebou souhlasit. Já bych to tak decentně nenapsala. Úplně mně vystřelilo ze židle, když ta krákavá u scény se Sárou prohlásila do ticha „nebudeme rušit“ a ze mně vypadlo: „závidíš co?“

28
Sofa
Reagovat

At se klidne uchlastá ksmrti,lidi je na světě jako sjaček

29
Jája
Reagovat

To je snad poprvé, co borisové inteligentně zasáhli (viz 16), jen pochybuju, že to některým účastníkům zájezdu dojde. LOL Tak se mi to líbí, jen houšť a větší kapky! :D :D :D

30
anonym
Reagovat

@Jája: Proč nevěřit? Že chlastá první ligu předvedla názorně, na chlast se třepala jakoby fakt měla záchvat.
Epilepsie je posilována chlastem, do toho prášky, se divím, že to s ní neseklo. Taky je ale možnost, že ty výpadky paměti má z promile v krvi a ne epilepsie, tak vlastně i nevěřím :-D
Ale co se mi už vůbec nechce věřit je její věk, vypadá na dobrých 45 a jak zakrákorá, tak chlap jako vymalovaný.

31
anonym
Reagovat

Začal se mi silně eklovat Noro, sebestředný přizdisráček, chytrý jako rádio, má kolem sebe přicmrdálky, Adámok, Evička, ti praví a cítí se jako vedoucí tohoto zážitkového pobytu. Naslibuje větší porce, když se bude hrát podle jeho představ. Ale přidržet telátko je problém, to už nechá na ženský, on je jen vrchní poradce všude byl a všechno umí. Aby striptér hezky poslouchal, tak mu hned ráno předhodí topinky,
Nějak se mi tam ztrácí Bea, zřejmě je pořád někde zašitá. Má to holka blbý, na tu se nenamotá asi nikdo.

32
JanaH
Reagovat

@Jája: moc pěkné vidle od Borisů. :-D
Jen by mě zajímalo, proč to Evelyn neřekla na plnou hubu? Takhle FT a jeho harém hrůzy dál žijí v bludu, že je svatý.

33
dejna
Reagovat

@Jája: Nevěřím. Bohužel ze svého okolí znám projevy epilepsie dost dobře. Sice jsem viděla jen projevy menších záchvatů, ne křeče se ztrátou vědomí. Pokud jsem porozuměla vysvětlení matky postiženého (tak, jak jí to prý řekli lékaři), pak epilepsie bez záchvatů neexistuje. Všechno jsou to záchvaty, i ztráta vědomí na zlomek sekundy při jízdě alejí, kdy slunce rychle prokmitává mezi stromy. Viděla jsem ustrnutí při jednom pohybu a jeho opakování. Zahledění se a neodpovídání na otázky. Už tyto jsou horší a ten člověk si je nepamatuje.
A nejhorší je, že alkohol je takřka 100% spouštěčem. Můžu si myslet, že Nikol ve své jednoduchosti lékaře špatně pochopila nebo jim nerozuměla, ale nevěřím, že při té diagnóze je bez záchvatů a že jí nepředepsali léky. A nějak se mi nechce věřit, že by borisové vpustili na Farmu tak těžkého epileptika (jak sama sebe označila).

34
dejna
Reagovat

@anonym: Líp bych to nenapsala. :D
A Anička se v krizi už projevila…teď…je to pořád Anička a všichni kolem jsou haj…i, že ji tak obešli.
Momentálně mě už několik dnů baví Vladimír – v termoprádle s trenýrkama vypadá jak Ferda Mravenec, už jen puntíkatý šátek kolem krku.
Putovní poháry Slizouna a Práskače roku si zřejmě natrvalo ponechá Adamko – Mário mu nesahá ani po kotníky.
Dnešek se borisům jinak opravdu povedl, jsem zvědavá, jak zvládnou zítřek. :D

35
Jája
Reagovat

@JanaH: No, ono ani nemělo smysl to vypichovat, pravidla tam v podstatě porušili skoro všichni. Možná, že to zmíní při duelu. Za mne největší humusák tohoto dílu (snad to mohu napsat, není to podstatné ve vývoji děje) je Stará vražda – titul získává za pedikůru s odpadem do bazénu. :(

36
Franz
Reagovat

@Jája: jen škoda, že asi těch pár místních diskutérů nechápe o čem píšeš. Zřejmě se to teprve odehraje, nebo moje pauzírování Farmy je větší. U letošní Farmy se stačí podívat na pondělní a páteční díl a to úplně k pochopení stačí. Tento rok je to opravdu nejhorší Farma.

37
anonym
Reagovat

@dejna: Vláďa se mi začíná zamlouvat, jeho neskutečný klid, když se všichni melou na jedné hromadě je úžasný, sedí a nevěřícně čumí. Na začátku jsem se mu s vysmívala, teď ho chápu, Vláďo, promiň :-)

39
Jája
Reagovat

@Jája: Je mi líto, ale pořád je to o porušování pravidel skoro všemi, ale hlavně FT. Není to nic, co by nebylo už vysíláno nebo napsáno.

41
JanaH
Reagovat

@Jája: když mě ty opatrné okecávačky a „nastavování zrkadla“ neba. :-D

42
dejna
Reagovat

@anonym: zenový mistr – viz uhrabávání písku :D
On má takové nenápadné, ale neskutečné hlášky. :D

43
dejna
Reagovat

@Jája: Jáááj, to je opravdu hnus, velebnosti! :/

44
Lady XL
Reagovat

Jo, myslím, že konečně Borisové pochopili, že je třeba s nimi trochu zacloumat a změnili tu taktiku s duelantem. Naprosto boží a tleskám Vladovi!, i když ideální složení poslední dvojice by bylo pro mne malinko jiné (holt Sára je Sára). Souhlasím s většinou příspěvků, Vlado si mi začíná taky zamlouvat víc než Noro, kterému se zalíbilo v pozici Děda Vševěda a seřve Erika za dojení, protože tak bude hezký vůči ostatním, když dojení mají dle pravidel na starosti sluhové! A pochybuji, že někdo z farmářů dokázal agresivní Malinu dodojit do poslední kapky! A taky se divím, že už dávno nezasáhl Martin a neodvedl ji. Jestliže jí léčí ten jeden cecík nějakou atb.mastí (jakože by měli), tak by se to mléko nemělo vůbec pít! Pochopitelně i z ostatních cecíků. Co vím z běžných kravínů, tak tam krávu opíchají (léčí) a toto mléko se vylévá, nesmí v žádném případě přijít do sběrné nádoby s ostatním mlékem jiných krav. Před odvozem do mlékárny dělají odběry a zkoušky a pokud objeví stopu nějakého léku, tak mléko nepřevezmou a celá várka od všech krav se likviduje…. (a dojičky mají nějaký postih). Jednou zapomněli udělat test a dělal se znovu v mlékárně – a byl průser.
Pardon, že jsem se tak rozepsala, možná to mléko nepoužívají, nevím.

45
Lady XL
Reagovat

Tak naše zhrzená milenka tvrdí, že má epilepsii? Také se mi to nezdá. Rozhodně si myslím že nemá nějakou akutní formu. Znala jsem a zažila obojí. Většinou dotyční poznají, že se blíží záchvat, jen to někdy bývá tak rychlé, že nejde už nikoho upozornit…. Jedna známá mne např. upozornila, že se může stát, že na ni přijde záchvat a taky mi řekla, co mám případně udělat. Ale že to bude spíš vzácně – dodnes jsem u ní záchvat nezažila (hurá!). Ale taky jsem záchvat zažila na dovolené u jedné dívky, která byla na stejném zájezdu. A byla to síla. Prostě s sebou práskla na zem a fakt o sobě nevěděla, když se po křečovitých stavech probrala (pomohla studená voda na hruď a držení ji v klidu). Naštěstí o její epilepsii z dětství věděla její kamarádka, tak vše řekla doktorovi. Prý už to několik let neměla. Spouštěč u ní byla čokoláda a alkohol s horkem. Jen si holt myslela, že už je „vyléčená“. Takže Nikole nevěřím, protože by se vědomě a bez prášků neúčastnila těch alkoholických orgií a vůbec této RS.

46
anonym
Reagovat

Hlavně, že Vlado cíleně a dokonce přemýšlivě té slavné partičce překazil jejich úžasnou taktiku a Noro čuměl jako sova z nudlí.

Za nevydojenou krávu může Erik, byť není sluha. Noro má svoji logiku, jen se mu to začíná nějak vymykat :-) Z Maliny má pěkné lufty, ostatně, proč ji nedojí on? Když je ta krizová situace s ceckama, tak by to byla záchrana a ne porušení pravidel. Pasoval se na velkého chytráka a najednou je za blbce.

47
anonym
Reagovat

@Lady XL: Nejsem si úplně jistá, někde jsem četla, že snad prášky na Farmě bere, ale krk za to nedám. V každém případě chlastá jako duha.

48
JanaH
Reagovat

Tak konečně se něco pohnulo, tedy krom kostičkovaných dvojic. Každopádně dnešní „zítřejší“ várku budu vyhlížet. ;-)
A tipuju, že klasický duel nebude, že proběhne „zrkadlo“ a nějaká soutěž o návrat chajdalúpkářů.
Smesviňsky by se mi líbilo, kdyby se jako jeden muž vzbouřili a zahlásili, že jim na celou Farmu kašlou a hrdě odkráčeli a Evelyn by sbírala bradu v prachu arény. :-D
No ale to se určitě nestane… :-DD

49
Jája
Reagovat

ttps://farma.markiza.sk/aktualne/2009640_vyradeni-farmari-sa-konecne-dockali-teraz-prichadza-ich-velka-chvila?fbclid=IwAR0FBwwn_i8AmHF2BVH2NatahAG_mxozqf00XTMxNLAGV-h1KWvG2Ekh7ZQ

50
Johana
Reagovat

@Jája: to taky vypovídá hodně o člověku…dámičce smrděl zpocený Srdénko, sama však dělá takové nechutnosti, že sa mi chce grcať.
Po vašich komentářích se těším na dnešní díl:)

52
anonym
Reagovat

@Johana: Na to není ani odpověď, já říkám, že prase zůstane vždycky prasetem. Navíc je mi krajně nesympatická i bez pedikůry.

53
Johana
Reagovat

@Wally: gladiátor vstupuje do arény:))
@anonym: to je přesně ten typ člověka na venek huj, vevnitř fuj. Nejenom že je prase, ještě je i zlá a jedovatá, akorát je sama přesvědčena, že je jen upřímná…s tím se, bohužel nedá nic dělat, pokud chybí sebereflexe.

54
anonym
Reagovat

@Johana: A nejhorší je, že docela dost lidí ji bere ja ko to nejlepší, co je na Farmě. Za mě je to neskutečná ježibaba a to nejen vzhledem. Ale daří se jí. Však přijde karma:-)))

55
Sofa
Reagovat

Škoda že se nevratila Nikola….mohlo to být pikantní

Přidat komentář