Panáček v reality show

Farma X: Chudá a líná vs. bohaté a zhýčkané

14. Září 2018 | napsal(a): | reality show: Farma X SK

farma

Na Farmě pomalu ubývá obyvatel, někdo uteče sám, jiný odejde dobrovolně. Dvě čerstvě narozené selátka dokonce pobyt nepřižila. Tento týden dorazila i posila, stará známá harcovnice této show, kravička Malina. Zdroj obživy je vždy vítaný.
Páteční duel má neúprosná pravidla, prohra znamená odchod. První duelantkou je lenošná Karin, která sice pohla zadkem v roli služky, ale ostatní o své lásce k práci nepřesvědčila. Všichni prý Karin milují, avšak jedenáct hlasů, kterými ji poslali do duelu, to je dosavadní rekord Farmy. Za soupeřky vybírá dvojčata Twinsky, ne že by se jí zdály slabé, ale podle ní farmářský život nemají šanci zvládat. Jak bude souboj probíhat? Kdo se vítězně vrátí? Sledujte, diskutujte!

Zdroj: TV Markíza, youtube.com

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma X SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 167
1
JanaH
Reagovat

Tak už je jasné, proč byl Martin zklamaný z wellnesíku.
Málo hrál všemi barvami.
:-DDD

2
Jája
Reagovat

@JanaH: Myslíš jako mávátka? :)

3
JanaH
Reagovat

@Jája: mal byť natretý.
Naduhovo by možná splnilo jeho vysoké nároky.

A taky scénka kvůlivá nechyceným rybám, Martin tvrďák.

Líná veš má v duelu pomocníčku.

4
Jája
Reagovat

@JanaH: OT dopis

5
Lady XL
Reagovat

Haló tak jak to vypadá?? Prosím moc o info toho, kdo kouká! Děkuji moc

6
Jája
Reagovat

@Lady XL: Výsledek ti mohu říct, děj jsem ještě neviděla. Zpět na farmu se vrací ….. Kvetkina dramatická nervy drásající pauza … Marfuša! :D

7
Aža
Reagovat

@Lady XL: dle WIKI vyhrála Karin Dvořáková
odcházejí sestry N.
Duel jsem neviděla, ale Karin jsem výhru přála.

8
Lady XL
Reagovat

Děkuji za výsledek! V pondělí kouknu na vše :-)

9
Prochor
Reagovat

@Aža: Výborně – Karin jsem fandil. Ještě bude na farmě vzrůšo protože Karin teď určitě naroste už dost velké sebevědomí:-))

11
Franz
Reagovat

Tak nevím, připadá mně, že včerejší duel byl opět nějak domluvený. Sice první dva body získali chudobné děvy bez problému, ale dvojčata to lehce vyrovnaly na 2:2. Karin spoléhala na Táňu, která ji vlastně celý duel vyhrála. A to hlavně v poslední silové disciplíně. Tento duel nebyl o Karin, ale o Táni, která ostatním ženám dala najevo, že je pro ně silný hráč.

12
Johana
Reagovat

Zajímavé, co všechno Robo Mikla dovlekl na farmu, aby si vybudoval ten svůj reikipelech. Radši si měl nabalit víc slipků, aby nemusel chodit s onucí mezi nohama.
S výsledkem duelu jsem spokojená. Na katarzi Karin nevěřím, fandit ji asi nikdy nebudu, ale furt lepší, než sladce pozitivní slepenec.
A co ta Monika, odejde už, nebo až se to bude víc hodit? Halušky do ní padaly jak do studny…asi to nebude nemoc, spíš zmlsanost.

13
nina
Reagovat

Sladce pozitivní slepenec, to je přesné,to sedí.

14
Prochor
Reagovat

@nina: Pro mně nebyly twins zajímavé. Když byly v záběru tak vždy zaujaly postoj jako modelky na molu a jedna se tlemila do kamery a druhá se tlemila na tu první. Pořád dokola – pořád mi připomínaly pohyblivé figuríny ve výloze. (Jednou bude možná předvádět šaty jednoduchý robot ve výloze).

15
Aža
Reagovat

Dívky sladké jako cukrkandl končí, nezarmoutily ale ani výrazně nezářily.
Karin bude rozhodně ku sledování zajímavá, at už v dobrém, nebo záporném.
Monika když se nekácí, tak jen fnuká a stále se pokládá za nejpracovitější, raději
nic nepíši, byla bych nařčená…
Chudobinec si stěžuje, že není co jíst, ale stále mi uniká, kde jsou slepice a vejce.
Snad slepičky nezanáší do rákosí?
Tak se mi zdá, že Renátě rozházel Velký reiko celou auru. Ráno nemohla vstát a celý
den chodila jak v mátohách.
Můj typ na nového FT je odhadem ŠUBADUBA, bude se v klidu pracovati a také
meditovati.
Čapí hnízdo už se naučilo oddělovat od chudobince a své možnosti využívat,
Černoušek se mi zdá dost rozmazlený, ale jinak mě baví.

16
Jája
Reagovat

Tak jsem to konečně zkoukla a ……….nemám slov.:(

17
anonym
Reagovat

Mikla konečně aspoň chvíli oblečený, Renátka se dostala k VIP, kam vlastně patří a ona to tak cítí. Nohy má tedy fakt jako konve, zřejmě Mikla při vyhánění duchů z těla špatně nasměroval otvor.
Dojičky jsou fuč a zdůrazňování, jak jsou malinké a drobounké oproti Karin a Táně bylo trapné, zase takové malilinkaté holčičky nejsou, ale kde není shůry dáno…já jsem ráda, že jsou fuč :-)
Černoušek je ufňukánek a Dominik je kapku zabržděný, tedy kapku víc zabržděný :-)
Prasátka bych dala na Miklovu postel a Robíka do ohrádky a hned by byl úkol splněný.

18
Ajda
Reagovat

Když se Twinsky natřásaly před Martinem, ten neviděl, neslyšel, klobouk smekal. Chtěl by barevný wellness, kdyby s ním cukrovaly i tentokrát? Mít to prasata barevné jako cirkus, určitě by to bylo špatně. Renatka sklapla, údernické řeči konečně utichly. Energie, energetická bomba v kravském těle, bomba, chci vidět ezobiošku dojit :D

19
Aža
Reagovat

Velký Martin se natřásal, už patří na Markíze také mezi VIP, je zván na žůry…..
Právě je ukázán na žůru s Twinskami a jinými VIP.
To je v pořádku, už tam tam patří, táhne zábavu Markízy hodně let.
Domnívám se, že jejich odchod byl od začátku plánován co nejdříve. Jak nezvykle jednotně farmáři hlasovali pro dívčí duel….prý poprvé .Byl to pokyn zhůry ???
Už to nezměníme, jim sladkost snad slušela, ale na farmě pro ni není místo. Pro pobavení tam mají snovou paní a hlaholí tam duo Mikla a Imro.

20
anonym
Reagovat

@Ajda: Doufejme, že do luftu nevyletí celá farma :-)

21
BarBora
Reagovat

Chápem Šmahela či ako sa volá, aj ostatních, že vždy upravené, vyvoňanē a usmievavé twínsky tam boli príjemná spoločnosť, len z pohľadu hry neboli zaujímavé.
Táňa vyzerá schopne a normálne, som zvedavá, ako sa časom vyfarbí, Karin mi zatiaľ nevadí, ale začiatky som videla len veľmi málo alebo vôbec.
Ibi sa zatiaľ moc neprejavuje, len tak v náznakoch… uvidíme, možno bude sranda. Robo zatiaľ tiež neprekvapil, som na neho zvedavá, keď začne viac prituhovať, zatiaľ zaujal len zvláštnou kritikou Karin, že sa láskavo neprišla poďakovať Táni priamo pred ním, lebo takto to on nezaregistroval a tým pádom sa poďakovanie pre neho nekonalo…
Pobavil Imro, všetci okolo neho spali a on lel mlel a mlel a ešte Evelyn… čo nového?…. zahynuli dve prasiatka… a ozaj, ako vám chutí, máte dosť jedla?
No a Martin… prasiatka museli byť naozaj skormútené z nenamaľovaného bahniska.. tóóľko jalových rečí okolo toho.
To medzipristátie pri odchode do duelantských chatiek nie je zlý nápad, ale chatky samotné sú zbytočné trýznenie.

22
Johana
Reagovat

Nevím jistě, zda prasata vidí dostatečně barevně, aby ocenila Martinovu cirkusáckou vizi o jejich příbytku. On Martin má všeobecně dost divný vkus, co se týká barevnosti. Vzpomínám si na ty křiklavě modré psí boudy z minulé farmy. Ty tam taky sedly jak pěst na oko.

23
Franz
Reagovat

Tak údajně Kvetka moderování další Farmy odmítla už dříve a právě ona tu „komičku“ Evelyn doporučila.

24
Lentilka
Reagovat

Kvetke ani vo sne nenapadlo,že by ju pri moderovaní jej obľúbenej relácie Farma mohla nahradiť amatérka Evelyn. Dokonca si naplánovala dovolenku tak ,aby stihla natáčanie prvých epizód,no aj napriek tomu , že to verejne nepriznala , z vyhadzovu bola poriadne zdrvená.

Nič totiž nenaznačovalo , že by televízia Markíza uvažovala nad zmenami, a tak sa sympatická krátkovláska tešila na nový statok vrátane farmárov. Ako je zrejmé , ani ľudia zo štábu neboli nadšení rozhodnutím tvorcov reality šou a teraz sa rozhodli prehovoriť. Kvetka naozaj ani na sekundu nemyslela na to , že ju chce televízia vymeniť a všetko sa odohrávalo potajomky za jej chrbtom. Bola to podpásovka .Prezradil jeden z členov štábu pre pluska . sk

Dokonca sa vyjadrila aj bývalá farmárka ,ktorá má aj po skončení natáčania reality šou dobré vzťahy s celým tímom.
Viem určite ,že Kvetka bola z tejto správy zdrvená , smutná ,a zároveň veľmi zaskočená .Jednoducho si ani v zlom sne nepredstavovala , že nebude súčasťou tejto Farmy, priznala exfarmárka ,ktorá pre istotu chcela zostať v anonymite .

25
BarBora
Reagovat

No, Kvetka už bola ako starožitná skrinka ktorá sa dedí. Mala šťastie, ten formát sme nepoznali, Evelyn to má ťažšie, navyše nastupuje po zavedenej a peknej babe, mňa však Kvetka nikdy nebavila. Strašne toporná, neprirodzená a to vraj vyštudovala herectvo. Inak nemám nič proti nej, ale tu sa mi absolútne nepozdávala.

26
Johana
Reagovat

@Lentilka: přesně takto jsem to o Kvetce slyšela, když jsem byla v létě u příbuzných na Slovensku. Asi to tam proběhlo i v médiích. Sem jsem to psát nechtěla, protože to bylo bez důkazu, jen z doslechu.

27
Aža
Reagovat

@Jája: To mě dostalo, když jsem v této HITKE četla
zpověd Lenky…… prý znáte mě všichni z Farmy IKS…. kde jsem učinkovala.
Celá její „story“,, to je tedy zážitek.

28
Jája
Reagovat

@Aža: Četla jsem a ty její kecy jsem tady ani nechtěla dávat. Taková jedna vedle druhé jsou jako přes kopírák, jen živí či mrtví se mění. Co rok to prorok jen story těžkého života zůstává. :(

29
anonym
Reagovat

Drby jsou v každém bulváru, ale důkazy chybí :-) Za výměnu Kvetky jsem ráda, její obdivovatele chápu, že rádi nejsou :-)

Na tohle se dá alespoň dívat a nejsou to drby, nýbrž fotem podložená skutečnost :-)

http://www.pluska.sk/izdravie/bud-fit/fototrening-martinom-smahelom-pevne-brusko-proti-bolesti-chrbta.html?itm_site=pluska&itm_template=hp&area=hp&itm_modul=fotostory&itm_positon=2

30
Aža
Reagovat

@anonym: Také dávám svůj hlas pro Evelyn, poděkování Kvetce, ale změna byla potřeba. Zdá se, že Kvetka chybí nejvíce na Slovensku.

31
Prochor
Reagovat

Mně tedy Kvetka dost chybí a souhlasím s převahou komentářů na FB.
Hlavně mně chybí takové to přerušení hry na chvíly kdy Kvetka tou pomalou důraznou mluvou a jednáním farmáře zastavila aby se na chvíli zamysleli a něco podstatného řekli. Tím tomu dávala určitý rytmus a pořádek. Ale ten se nové moderátorce nedaří. Farmáři jsou roztěkaní, nezastaví se a plácají co je zrovna napadne. Mám dojem, že kdyby přišla o dvě minuty později, tak by řekli něco úplně jiného, co by jim zrovna běželo hlavou. Prostě není to ono.

32
Jája
Reagovat

Letěl kolem ptáček a cvrlikal, že se nám vrátí dojičky. Neptejte se mě jak a proč. Ani se nepředstavil a ufrknul. :)

33
anonym
Reagovat

@Prochor: Tak to vidíš a nic proti tomu.
Já mám ráda i změnu, což Evelyn je a nevadí mi, ani vzhledem ani mluvou.
Jinak nemám pocit, že by farmáři někdy něco řekli podstatného. Vždycky to byl chaos a nepravdy, jen občas se stalo, že kápli božskou. A stejně z nich ani slavná Květka pravdu nevytáhla. A to, jak vytahovala soukromí v chatkách duelantů bylo selesle, ano, byl to scénář, ale nebylo mi to sympatické. Ona i ta Evelyn dělá jet to, co jí říká scénář, stejně jako Květa. Takže hledejme chybu jinde a ne v moderátorkách. A co se týká vzhledu, každého co jeho jest :-)))

34
anonym
Reagovat

@Jája: Oni fakt budou trápit krávu? :-) jestli jo, díky za radost :-)

35
Skála
Reagovat

@Jája: 32./ Jestli je to pravda,tak to je ,už překombinovaná komedie.Už to,že jsou tam dvě za jednu , je postavené na hlavu a je to neskutečná debilina.

36
Jája
Reagovat

@Skála: Sice ty dvě přeslazené hvězdy už byly v Teleránu, ale vezmeme-li, hypoteticky, přesmutnělý proslov budoucího jachtaře jaká byla Monika a uniklou fotku ustájené Maliny s plnou tlamou sena, které dělaly roští cukrátka ve farmářských kraťáscích, tak je vše dle pravidel.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210223906629083&set=gm.1818611498237392&type=3&theater&ifg=1

37
anonym
Reagovat

@Skála: Těch debilit je tam toliko, že dojičky u krav je jen třešniška. Spravedlnost na žádné Farmě nebyla a tudíž taky taky ne. Buď se s tím srovnáme, nebo se na to nebude dívat. Já se srovnám, protože mě to pořád baví a to, že to není úplně „opravdové“ je prostě fakt. A která RS byla „fakt“ no žádná :-D

38
anonym
Reagovat

@Jája: Jojo, je to podivný :-o

39
Lady XL
Reagovat

Konečně jsem dokoukala duel. Milí spolubesedníci, musím ale říct, že mne snad víc baví vás tady číst :-), občas pěkně poprskám monitor, díky!
U RS se zkrátka musíme smířit s tím, že za vším jsou Borisové…. a zase Borisové a jejich domněnka, že se takhle je to nejlepší pro sledovanost. Musím říct, že mne momentálně tam nejvíc štve Monika. Za svůj zdravotní stav totiž může, o to je to horší. Nejenže nejí, protože jí to nechutná…, ale i málo pije (i když říká něco jiného, ostatní to vidí). Za tu dobu mohla už zjistit, že nic jiného jíst nedostane, než to co ostatní. Ale nejspíš jí trochu vyhovuje to, že se o ní někdo postará, když jí je špatně, že berou ohledy s prací…. – klasika u tohoto etnika, že? Měla by odejít, protože to vlastně nedává psychicky a ani fyzicky (soustavně pracovat jsem ji neviděla). Nechci se dočkat toho, že nebude mít sílu si nalepit řasy – chuděra :-). Při tom duelu jí měli zdravotníci dát podmínku ohledně jídla a pití, jinak že půjde domů…. A pokud má snad záchvaty paniky, tak na to jsou také prášky, které se ale musí včas vzít. Já jí prostě nevěřím, že je to až tak zlé i v případě, že by jedla a pila.

40
Lady XL
Reagovat

Tak přemýšlím, jak to bude na farmě fungovat, když by teoreticky teď pořád volili za FT nějakého chuďase…., ten se totiž okamžitě stane členem grupy bohatých a nemůže být zvolen sluhou! Do duelu může, to je jasné, takže může pak jen maximálně vypadnout. No a jak tak se budou z chudých stávat boháči, tak co zbývající ubývající chuďasové?? Kdo bude pak za sluhy? Když navíc je z nich vždy jeden jako „hovorca“- tj. rádce?? Takže – buď teď budou domlouvat Borisové vypadnuvším, aby volili z řad bohatých, nebo se dočkáme brzkého příchodu banditů, nebo na nás vytasí opět nějaké nová záhadná pravidla…. A je jen škoda, že se nedočkáme, že FT a tudíž paní Bohatou se stane taková Monika :-D :-D.

41
Aža
Reagovat

@anonym: Kvetka vytahovala v předem připraveném scénáři z lidí soukromí a nyní jdou do chatky pravdy a dle scénáře se tam zpovídají sami.
Jen malý rozdíl.
Úvaha….. Monika už byla odejitá a vrátí se cukrátka. Možná ne na dlouho, protože už jsou opět doma. Kolo kolo mlýnský … že by opět stejný duel?
Udivuje mě, že v tisku SK veřejně píší o Miklovi, co podniká, když se vrátil z Farmy-
Dřív bylo více tajnosnubnosti. :)))

42
Aža
Reagovat

@Lady XL: jak to bude pak…. “ Když jsme byli ještě chudí, neznali jsme chvilku nudy….. ne ne ne, to se nevrátí, už jsme bohatí…..
Všichni si i zvyknou být bohatí a nebudou lidi na práci. :)))))))

43
Jája
Reagovat

Já bych řekla, že u Moniky je to spíše hysterického rázu. Je vidět, že je zvyklá na jiné zacházení – vždyť je umělkyně. :) Je sice fakt, že nám toho moc nepředvedla, dvakrát šlápla kočce na ocas bez nějaké větší odezvy okolí, s prací nám toho také moc neukázala, kromě samého posedávání – jako Imrův pomocník, polehávání – horko, tlak, vzbuzování lítosti – nejí, nepije. Že se hodně potí a sekla sebou o zem – není sama v letošních vedrech. Jo kdyby byla u bohatých to by se točila jak čamrda. Ale geny jsou geny a ty nenapravíš.
A už mi tady zvoní Fb a zase jedno OT
http://farma.markiza.sk/aktualne/1935141_s-monikou-to-vobec-nevyzera-dobre-definitivny-koniec-na-farme

44
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Jestli si dobře pamatuji, tak by se měli boháči a chuďasové v další fázi sloučit.

45
Aža
Reagovat

@Jája: Ptáček jarabáček nezpívá v řeči mého kmene,
na FB se nedostanu, ale asi myslím na to samé co ti vybrebentil….
Servírují nám tu stále stejné menu.

47
Jája
Reagovat

No a je to tady. Moje diagnoza sedla jak prdel na hrnec – rozmazlená hysterická „umělkyně“, předem upozorněná, že bude služkou. Typické chování pro tuto genetickou anomálii (čest a poklona vyjímkám) všechny napadnout, obvinit ale argumenty zapomněla ve spacáku.

48
Jája
Reagovat

Tak pardon, nebylo to plánovanou služkou, ale bohatí si ji nevybrali mezi sebe. Teda takový podraz, ta je čitelná jako omalovánka pro tříleté dítě. Tlak 150/100 v těch vedrech není zas tak vysoký, když nejí a hlavně nepije.

49
JanaH
Reagovat

@Jája: no ale s tím obviněním nebyla zas tak daleko od pravdy, však se do ní ty dvě potrefené husy hnedle pustily za silné podpory poněkud rozumu mdlého minulého sluhy. Nikterak se „umělkyně“ nezastávám, na její kolapsy mám stejný názor, kdybych nebyla noblesní, tak bych neváhala napsat, že je vy.caná jak mraky. :-D Jejím dalším problémem je, že se neumí vymáčknout a při jejích proslovech by se mi šiknul překladač. Překvapilo mě, jak spolu najednou pečou Pocahontas a RamboTáňa.
U Bloncky mě baví sledovat, jak je do očí já nic, já muzikant a do kamery dotyčného setře, že by od něj pes kůrku nevzal.
Nový FT si svoje jmenování dobře ošéfoval předem, ale určením svojí pravé ruky ve mně vzbudil jisté pochybnosti, jestli vůbec ví, co dělá.
Taky jsem zvědavá na další vývoj pořízka, když se teď ocitnul na druhé straně…

50
JanaH
Reagovat

@Jája: ona se služkou souhlasila, ale pak pro jistotu zkolabovala. :-D

51
Jája
Reagovat

@JanaH: No vždyť jsem se omluvila :( za to velikánské nařčení. :D

52
JanaH
Reagovat

@Jája: je to jemná, citlivá duše.
:-D
Mně nějak rychle přestali překážet vipáci, což nemůžu říct o chuďasech. To je z valné většiny mimořádně nesympatická sestava.

53
Aža
Reagovat

Bohatí nejen stylem, ale dle nich i duchem hned svorně prohlásili, “ Michal patří stejně mezi nás“ inu je model a tak ovšem bude mezi svými.
Mě ta volba překvapila, nezdálo se mi, že by s cukřenkami nějak přátelil, přehlédla jsem něco?
Podle mě se zbytečně protahovala opilecká noc, skoro vždy pak vznikají hádky, kdo jak se choval….Raději bych viděla práci se zvířaty- i když, krmení jim přivezou až pod nos,
a jen se kolem nich pohybují.
Monika šla na farmu za hvězdu a nemít stálé proslovy, není to slavné. Musím ale
uznat, že Míša pije krev i mně, ona má proč být naštvaná.
Dnes se mi povedlo vidět farmu na videoarchivu už večer, to je trefa.

54
Jája
Reagovat

@Aža: Dnes byla v archivu kvalifikovaná obsluha a ne ten blbec co umí jen shodit stránku a dál si neví rady. Archiv začal skoro současně s televizí. Model se s cukřenkami nekamarádil, on jen pořád chodil za Šmahelem u brečel a brečel a brečel jak ti druzí ššš a ššš, no a bylo vyřízeno. Šmahel bude u boháčů velký šef s rozhodovacím právem. Šubaduba se nám napojila na Panenku Marii, velmi silně ji cítí. Nedej bože aby nakonec hnala Narkózu k soudu, že počala z Ducha svatého.
Já nevím, ale mám raději ty ostré výměny a hrátky, i když mi zvedají někdy tlak, než sladkobolné a všemilující vztahy ve spokojeném soužití druhé strany. To nemá děj ani spád jen sama milující nuda.

55
Svitka
Reagovat

@Jája: ad 54
Předpokládám,že cest do hlubin duchovních světů si ještě užijeme. Nemyslím to zle, k těmto záležitostem přistupuju s respektem. Jen je mi hrozně líto,že moje drahá babička (*1908), která celý život prožila na venkově, tak umřela, aniž by věděla, že když dojila Mazlu (její kravičku) tak vlastně prožívala Velkou meditaci:)) Nebýt Mikla, tak to ani já nevím.
Rozdělení soutěžících na bohaté a chudé už přináší ovoce. Zajímalo by mě, kdyby bohatí náhle zchudli a naopak a borisovci znovu překroutili pravidla, jestli by ti nyní bohatí zůstali stále nad věcí, soudržní, pohodáři a celou farmu dále zalévali svým sluníčkovým intelektem?!

56
dejna
Reagovat

Jsem zvědavá, jak se Šubaduba postaví k duelu, když už teď musela „souboj“ ve vodě prodýchávat a zpracovávat meditací. :D Pokud se z něj nevyzuje stejně „elegantně“ jako její bývalá kolegyně.
No a pokud jde o její předvádění duchovna, je to přesně ve stylu „co si nenakecáš, to nemáš“. ;)

57
anonym
Reagovat

Zdá se mi převipováno. Ale je pozitivní, že se tam dostávají ti, co tam vlastně patří :-) Šmahel to ošéfuje :-)
Škoda, že nejde posunout někoho z VIP k chuďasům. Třeba opět nastupující dojičky?
Malá hádečka u stolu byla pěkná, jen ať si vyříkávají svoje pocity častěji. U Táni jsem zaznamenala první delší proslov, u Dominika jsem nezaznamenala nic, kde nic není, nic se neděje. On nedá dohromady ani větu jednoduchou, natož něco, co by dalo smysl.
Jestli je Monika opravdu nemocná, nebo jestli hraje tyátr těžko říct, pro někoho tlak 150/100 je normální, někomu se může motat hlava. Chybět mi nebude.
Šuvadová má divné oči. Pořád je má rozjeté, uslzené, červené, ale možná to bude jen zánět spojivek :-)

58
Aža
Reagovat

@Svitka: Je docela možné, že Velký reiky a snová Šubaduba zařídí, aby mléko z Maliny teklo přímo léčivé, požehnané jejich přehnaným básněním. To potom farmáři budou chodit a rozdávat lásku stromům a květinám….
na lidi asi nedostane….:))))
@Jája: Já se bojím, že jednou bude místo farmy jen
tichá hudba a budeme povinně hodinu relaxovat, nebot duch duchovna přinutí Markízu, abychom se uklidnili a neřešili jejich hádky.
Letos je diskuze v radostném, až rozverném duchu a dobře se tu čte. Snad nás někdo
neodsoudí, v tomto případě má výhodu, nemusí tyto řádky číst.
Farmě ahoj a slunci díky za krásné dny…..
.

59
Jája
Reagovat

@Aža: Bylo nebylo, dávno již tomu …. Jen si dej pozor, ať nezkončíš s mozkem sluníčkově vygumovaným. :) Když ony ty hádky tak krásně odkrývají černá zákoutí lidských povah a na tom se tady zabáváme. A i když jsem zažila na vlastní kůži „duchovno“ pořád tomu nevěřím a za vinu to kladu psychickému rozpoložení nebo „rozložení“ mysli. No a u některých to spíše už vypadá na léčbu než na životní styl. :D

60
Jája
Reagovat

„Házet perly sviním“ se na Slovensku říká „Perly sviniam nepatria“? Prosím Slováky o vysvětlení, jinak si budu o abstinentovi něco mooooc škaredého myslet. Navíc moralizování z jeho „úst“ vypadá jako když se čert pokřižuje. :(

http://farma.markiza.sk/aktualne/1935285_zoberie-si-tieto-slova-k-srdcu-miska-dostala-poriadnu-nakladacku

61
Lady XL
Reagovat

Dokoukala jsem, dočetla jsem…. Tak nám Monika zamávala mihalnicami a jako správná héérečka odjela, jen ne taxíkem ani limuzínou. Všimli jste si, jak při dotazu doktora, zda zvládne vstát a dojít k autu, se nejprve rozhlédla, zda má publikum a teprve pak bolestínsky rozhodla, že vstane a horko těžko půjde… Ten tlak je sice vyšší, ale je evidentně z nedostatku pití a možná toho slunce. A taky z nervů, které si ale dělá sama. Bylo zajímavé sledovat diskuzi u stolu. Nezapřela své etnikum, byla ublížená, ale vlastně konkrétně nedokázala říct proč a dokázat to… Jasně, věřím, že Pakohontas se svou svitou nápadníků není příjemný soupeř pro pomlouvání a soužití tam, ale tohle si zavařila sama od toho jejich duelu a už se s tím mohla vypořádat. Táňa se mi u toho stolu líbila, zatím asi jí nejvíc fandím, pokud to fanděním mohu nazvat. Naše éterická Šubaduba je snad furt pod práškama či jiným svinstvem :-). Chtěla bych ji vidět vybuchnout, nebo co bude dělat, až si ji vezmou ty divoženky od chudých do úst. Moc jsem fandila chudým v soutěži a doufala, že si právě ji vezmou k sobě :-). Velká škoda té prohry, ono vidět i Renatu, jak se musí vrátit mezi chudé, by byla velká prča :-)

62
Johana
Reagovat

Tak nevím, co z této odrůdy farmy vznikne. Po dvou týdnech je už značně omezen výběr sluhů i druhých duelantů. Bohatí se množí geometrickou řadou a chuďasové zdrhají, nebo málem umírají.
@anonym: taky nechápu, proč má Šuvadová imrvére rozmazanou linku na spodních víčkách. Vypadá jak vodníkova žena, co před chvíli vylezla z Dunaje.

63
Prochor
Reagovat

Už máme řadu přezdívek:
Model, Jachtař, Pocahontas, RamboTáňa, Cukřenky,Šubaduba, Bloncka.
Nejvíc se mi líbí Jachtař – úderník co si bude muset najmout druhého jachtaře aby mu řídil jachtu.

64
anonym
Reagovat

@Lady XL: Bohužel je to jinak, Renatka si mezi VIP ještě probojovala svého oře, drže se toho, že kam kdo patří má se dostat :-)
@Johana: Na to jsem zapomněla, navíc je má imrvere rozmazané.

65
Lady XL
Reagovat

@anonym: právě proto lituji, že neprohráli…. Je to ale pohled na „zbohatlíky“. Specielně Renátka je fakt k smíchu, jak se pokládá za něco víc… A VIPky si taky myslí, jak jsou prostě lepší sorta…, protože oni se nepomlouvají – haha. Já tedy nevím, ale někdy je mi milejší ta Barbie než Šubaduba nebo tetovanej Mikla. Navíc tihle lidi jsou svým způsobem trénovaní na pozorování od okolí a tak ví, kdy a kde se usmívat a hlavně moc nemluvit…., či kdy mluvit a být viděn… Další věc je, že oni nemusí pracovat, jídlo i tak dostanou, pokud dostanou na něco chuť, tak to nejspíš dostanou jako dárek (pivo), tudíž nemusí jiné skupině závidět a nemusí být na nich závislí, co jim dají… atd. Je to stejně jen skupinka, která drží pohromadě hodně křehce. Však jim to tam noví zbohatlíci brzy rozvrátí :-).
Viděla jsem ukázku a hezky to začíná, nový FT nejspíš pěkně zaspal a nikdo ho pochopitelně nebudil. Jeho pomocník nejspíš bude spát ještě déle…, to si tedy vybral pracanta. Šacuju to na max. 20 peněz :-) za týden.

66
Jája
Reagovat

60 – Ať hledám, jak hledám nedopátrala jsem se abstinentova výroku tedy a tudíž mám plné právo si o něm myslet, že má notně vygumováno a tvářením se jak je moudrý ty miliony zabitých mozkových buněk už ničím nenahradí. A protože Pocahontas neznala význam (není se čemu divit) a prý se zeptá ostatních, tak by mě velmi zajímal výsledek přednášky. :D

67
Jája
Reagovat

@Lady XL: To se budou dojičky divit, koho to zvolily za FT. No aspoň se všichni pořádně vyspí aby nabrali síly, když pak budou mít hladový týden.

68
Aža
Reagovat

@Jája: Já si také myslím, že hádky pročistí vzduch
a ukážou co se v kom skrývá. Proto začátky farmy jsou fádní, ale jak jde do tuhého…
Krásné duo u natírání chatky….. at už neházet perly, nebo perly jim nepatří, každopádně má Miška dlouhé vedení……což se očekávalo
Zdá se že automaticky kdo přejde k „bohatým“, stává se také inteligentem. Koho tam přísné síto fešáka Š. pustí příště?
Dřív farmář týdne nesměl předem nikomu říkat, kdo bude sluhou, nyní za něho vyřizuje vše fešák M.( bude trest?)
Pocahontas je kdo Miša? indiánka? V ukázce jsem zahlédla také zanícený hovor farmáře Martina s ŠU. jak udělat z kravího leina koláče a sušit je, Byla nadšená, jak budou zdravotně prospěšné…..asi tak.

69
anonym
Reagovat

@Lady XL: Tak, jak píšeš, to je. Renátka povyrostla o půl metru, typický primitiv, který dostane malinko moc. Paradox je, že tihle slavní slovenští VIPáci, čili celebritky zase až tak známí a slavní nejsou, určitě ne za hranicí Slovenska. Ona je snad nejvíc teď proslaví Farma a to zase jen tady u nás :-)

70
Ajda
Reagovat

Hlavně že se líný Juro, ani coby mluvčák, nemíní přerazit o práci. Už jsem se bála :D Monika má po odchodu jisté místo v nějaké Ezo TV, druhá Jolanda. Ona ví, bude, nebude, nepoví, má vize, prostě romská mentalita, ještě vytáhnout rasismus a hotovo. Sundat smetáky z očí a hned je po bolesti hlavy i tlak v normě. Renata, sesazená funkcionářka to nese těžko, rozum s funkcí stejně nedostala.

71
Johana
Reagovat

@Ajda: přesně tak, sundat, když má žena obří přednosti, taky může trpět chronickými bolestmi zad.
Mě by jen zajímalo, jestli si ty kartáče Jolanda lepí každé ráno, nebo to má nalepené nějakým chemoprenem…u ní to nevypadá na techniku řasa na řasu.

72
Aža
Reagovat

@Ajda: V každé farmě byl rom, většinou muži.
Už si to nepamatuji, ale dokončili celou farmu, nebo byli odejiti či odešli ?.
To není o rasizmu, ale o poznávání jejich mentality na kterou jsou pyšni.
Monika stále zdůraznovala, že je zpěvačka, asi počítala, že se dostane do VIP party.

73
Jája
Reagovat

@Aža: Ona při té slovní šarvátce hned na začátku prohlásila, že je umělkyně, čímž v podstatě řekla, že ona je něco víc než ostatní chudobní. A když se někdo povyšuje bývá po zásluze ponížen. :)

74
Lentilka
Reagovat

@Jája: 60 U nás to má takýto význam : Je zbytočné investovať čas a námahu do niekoho,kto si to nezaslúži , resp.učiť niekoho kto sa naučiť nechce .

75
Lentilka
Reagovat

@Jája: Ja som niekedy tento výrok používala takto že nebudem hádzať perly sviniam , ktoré o to nemajú záujem . Neviem či som Ti pomohla . Ináč tento výrok ja u nás nepoznám .

76
Svitka
Reagovat

@Aža: ad 72
Možná se pletu: v jedné farmě byl Martinem vyloučen ze hry muž pro surové zacházení s dobytkem a ten byl ze jmenovaného etnika. Pokud to tak není, sorry jako.

77
Jája
Reagovat

@Lentilka: Nešlo mi o význam, ale o znění „perly sviniam nepatria“ tak jak to řekl abstinent. Ale z tvé odpovědi vyplývá, že jeho znění se na Slovensku nepoužívá. Ten jeho výraz jsem dohledala v kázání církve Českobratrské ovšem mezi ušima mu utkvěla jen dvě slova z dlouhé věty. Závěr kázání je zajímavý a ten by si chytrolín měl přečíst a zapamatovat:

„Slovo o perlách a sviních je obecná moudrost, kterou by asi každý z nás bez rozpaků podepsal. Evangeliem se z toto slovo stává až ve chvíli, kdy ho člověk nepoužije! Kdy se ho vědomě a z lásky k druhému zřekne a dál se mu trpělivě pokouší pomoci. Jsou lidé, kteří si tímto veršem snadno omluví svou lhostejnost ke každému, který je jiný než oni. Jsou lidé, kteří v něm nachází obhajobu své nadřazenosti a sebejistoty. Ale Ježíš mu tak nikdy nerozuměl. On sám to slovo vyložil svým životem. Použil ho jen zcela výjimečně. Ale i pak se nakonec modlil slovy: Pane odpusť jim, neboť nevědí co činí. Zkusme ho tedy i my neužívat, i když nás často budou svrbět ruce i jazyk.“

Omlouvám se, to jen tak mezi řečí a chvalozpěvy na Fb na jeho vysokou inteligenci.

78
Lentilka
Reagovat

@Jája: neviem kto to povedal na farme a v akej súvislosti ,nesledujem to každý deň ,takže sorry.

79
Jája
Reagovat

Tak jsme se dočkali, pod pokličkou už to začíná pěkně bublat a idylka lásky a štěstí se mění v mlhu nad blaty. :D

80
BarBora
Reagovat

Tábor adolescentov šmrncnutý mimozemšťanmi. Śuvadová bude robiť hovnové placičky na očistenie samej seba. Super!

81
Skála
Reagovat

@BarBora: 80./ A nedělá si nakonec režie srandu.Sama to nezná a,když jsem to hledal na intarnetu,tak jsem nenašel ani zmínku,že něco takového existuje. :-)

82
BarBora
Reagovat

@Skála:
Všimol si si Martina? Jeho oči? Aj keby také niečo bolo, evidentne si z nej robil prdel, lenže ona to brala vážne.

83
Prochor
Reagovat

@Svitka: Martinem byla vyhozena „Hustá Lulu“ za to, že se chovala surově k ovečkám.

85
anonym
Reagovat

@Prochor: Lulu vypadla v duelu viz. Wiki.

Jestli ještě někdy někoho vyhodil nevím, ale je to možné, moje paměť není až tak dobrá :-)

86
Lady XL
Reagovat

@anonym: Vyhodili snad hned v 1.řadě ženu z manželského páru za to, že snědla bez dovolení buchtu v kuchyni… Bylo to zvláštní, jindy už tento prohřešek, že se nesmí jíst bez FT a sluhové vůbec v kuchyni, takhle netrestali, pokud ho vůbec nějak potrestali….

87
anonym
Reagovat

Prosím pěkně, číst důkladně, Martin nekecal, byť je to neuvěřitelné, Jen příliš řídký se nedá použit :-)
Jediné, k čemu se sušený kravinec nehodí, je použití k jídlu :-) Ale je možné, že Šuby placky vytuní a bude i večeře :-)

https://www.homaterapie.cz/agnihotra/pomucky/kravsky-trus/

88
anonym
Reagovat

@Lady XL: Tak na tohle si opravdu nepamatuju, já si nepamatuju ani na manželský pár.

89
anonym
Reagovat

@Lady XL: Tak jsem si to dohledala, byla to Farma 3 a byla to Renáta Kovárová. Farmu 3 jsem viděla jen z ukázek, nikde jsem nenašla uložení Farmy. Tedy ty si taky dost pamatuješ :-)

90
Jája
Reagovat

@Lady XL: Martin vyhodil jednoho „mladíka“, který měl v noci hlídat ovce (myslím, že to byl velký kámo Rézy) a místo toho chrněl. Byl to také takový „pracant“ jako jachtař.

91
Franz
Reagovat

Mám pochybnosti, že se dvojčata vrátí. A pokud ano, tak brzo zase půjdou ven, protože v pondělí byly v ránu na Markíze. Mají moc práce, odjíždí do Berlína pracovat a nějaká Farma jim může ….

92
anonym
Reagovat

@Franz: Na Markíze sice holky byly, ale taky stály u krávy na Farmě. A jestli zase hned vyletí, díky za to. Farma jim lhostejná není, když tam už jednou vlezly. Kdyby jim to nebylo potřeba, tak se v nějaké Farmě nebudou vůbec angažovat.

93
Aža
Reagovat

V ukázce už idu hlavní cestou na Farmu obě cukřenky. Farmáři rozhodují kam
je přidají. Bohatí je objímají a litují, chudí se čertí, slibují, že se na ně budou jen falešně usmívat.
Zdá se že ubylo cukru a dívky jsou smutné a překvapené, že mají být chudé.
Model pronesl hlášku,“ ony nemohou být chudé, velmi pracovaly v životě a tak
patří mezi nás,, (sám je tam chvíli).
Mezi chudými to „vře“, brzy vstanou noví bojovníci , alespon za půl koláče a jídlo,
Jejich nadřazenost vidí více a více……. ale mají pravdu. Brzy si uvykli na lepší bydlo.

Ku kravím lívancům, vida, vida, už mám vyřešeno co k večeři….až najdu a usuším…
Kdepak, lidstvo hlady nezemře, stále bude co jíst….:)))

94
anonym
Reagovat

@Aža: Fakt budou chudé? Tak to se na ně moc těším, jak ty malinké, milé, zábavné a voňavé krasotinky budou hajat na seně a papat co zbyde :-) Kéž by to tak vyšlo :-)
Model netuší, že není práce jako práce a že chudý je někdy i ten, proti kterému tyhle lízátka umí jedno velký… ale já zapomněla, on taky už patří jinam a stačilo co? Jeden obyčejný dopis :-) Ani nemusel makat.

95
Jája
Reagovat

@anonym: I já budu mít škodolibou radost. Vždyť i druhá strana mince je pro každého. A ještě větší radost budu mít při pohledu na abstinenta, jak se od zlosti „hryze v řiť“. Nejsem tak noblesní jako Jana H a řeknu to na plnou hubu. Jen ať si vyříkají své chování, protože největší zlo tam nedělá Pocahontas, ale odstavená FT a ty dvě ukňourané lenivé drbny – rádoby chlapi tohoto týdne. Ukřivděný řev kolem ochutnávky kvality mléka v konvi a polední vstávání FT a jeho silácké kecy na kameru naznačují, že bude opravdu ale opravdu „veselo“ :D Dnes poprvé se těším na další díl. :)

96
anonym
Reagovat

@Jája: Taky si občas ulevím a ráda:-)
Ti dva jsou na pár facek, jeden leze s dekou až na hajzlík, co tam s ní dělal, nechci ani domýšlet, a druhý si válí pupek a píše básničky a ještě by rádi rozdělovali, kdo a kam patří:-) Zářný příklad toho, když se z nic stane něco víc a nemusí ani pohnout palcem u nohy. Mikla by měl pomlčet, on sám byl na dně několikrát a patent na rozum a rady nemá.

97
Lady XL
Reagovat

@anonym: pamatuji, pamatuji. Jen ne a ne si vzpomenout :-D. Vidíš, tak Farma 3. Hmm. Konečně jsem dokoukala a chtěla napsat, jak se raduji z příchodu Cukřenek a ejhle, už se tu radujete za mne… a hlavně z toho, že „patří“ mezi chudé… Jéé, kam si ony dají ten svůj valník zavazadel a kde si postaví postel s nebesy… Pocahontas nemusím, ale je pravda, že lecos řekne prostě do očí ne jen za zády. Fakt bude sranda, jestli bude model vstávat jako teď a jeho nohsled až po něm. Bylo trapné, jak je honil od snídaně, kterou jim těsně předtím donesl… Mimochodem, ono neplatí pravidlo, že do domku FT nikdo kromě něj nesmí? Že se tam vytáčel Jachtař a pak i Barbie neodolala zrcadlu. A Jachtařovo ječení kolem ochutnávání mléka, to bylo co??? Prostě mu vadilo, že se nenapil mléka pod záminkou ochutnání kyselosti?? No chlapec si umí zaječet, jen co je pravda. Kdyby takhle ječel po hledání práce… Začíná tam přituhovat a to se mi začíná líbit. I ty spekulace,kdo půjde do duelu a koho si „musí“ vybrat. Model si nalajnuje, že musí pryč Petr, já bych byla pro Jachtaře. Nebo si nalajnuje Mišu ven, já bych byla pro druhou do dvojky – Renatka – ta by se z toho osypala a Šubyduby by byla zcela bez energie …

98
anonym
Reagovat

@Lady XL: Četla jsem, že Šuby bude Šmahelovi, kterému Malina pochroumala záda, léčit zadek, takže bude bez energie tak jako tak :-)

99
Jája
Reagovat

@anonym: Zvíře pozná kdo není upřímný a kdo je. :)
Co se tam frajírek motal? Chtěl si zahrát na někoho jiného než je? No, aspoň na chvíli stratil ten svůj přeslazený sluníčkovský úsměv.

100
Lady XL
Reagovat

Šmahel zapomněl, že to není nářadí ale živé zvíře… a možná že navoněné týpky nemusí :-). Ovšem, když jsem viděla to „léčení“ od Šubyduby, tak to je spíš jak erotická předehra než léčivá masáž :-D. Jestli ona si ho nespletla s mimozemšťanem,s kterým prý spala… :-D. Možná vidíme dalšího adepta na vyřazení – Šmahela… ta záda nemusí hned tak přejít. V ukázce se mi líbí, jak pohoda bohatých dostává na frak, jak už předem litují Dojičky, že budou v nepohodlí a drbou a drbou. Chudým bych radila, aby vždy čekali na pokyn Jachtaře, co a kdy mají dělat. To je největší záruka toho, že se neupracují :-)

101
anonym
Reagovat

@Jája: Mně začal Šmahel vadit až později, jak litoval malé růžové milé krásné veselé zábavné voňavé dojičky, jak musí jít do smradu :-) Jemu asi nedošlo, kde je a že tam není jen na parádu, tak to slízl od Maliny jako první:-)

http://farma.markiza.sk/aktualne/1935454_smahela-nabrala-krava-svoj-zadok-zveril-do-ruk-suvadovej

102
HV
Reagovat

Ve včerejším dílu v čase cca 34:20 se objevila postava v zeleném tričku a se sluchátkem na uchu. Stojí ke kameře zády. Že by někdo ze štábu?

103
Aža
Reagovat

Děkuji všem detektivům kanceláře „Ostrovid“ za perly v hledání časů minulých.
V ukázce bylo vidět, jak cukru přicházejí, jsou vítány (za chudinu výmluvně, )-
Ale zůstává nevysloveno, kam půjdou . .. zda bude rozhodovati Modýlek nebo
je to stanoveno režii…. překvapení.
Připadá mi, že dívky jsou vyděšené, že vůbec se uvažuje o tom kam patří.
Farmě už sluší, že je dáno více prostoru čtení vzkazů a jejich rozhodování.
Ukáží se emoce.
Šmahel to vzal šmahem. Vytrénované tělo, buchtičky na břiše jak od babičky a
sotva se přiblíží k práci, tělo rupne. Možná že hrátky Šubyduby ho tak rozklíží,¨
že půjde raději domů.

104
Prochor
Reagovat

@anonym: Přesně to bylo tak, že Martin jí vyhodil z farmy a ještě za ní mrskl kufr. Ale Lulu přespala v duelantském domku a další den se nějak omluvila a Martin jí vzal zpátky. Takže pak vypadla v duelu.

105
Aža
Reagovat

Renata je mimo provoz, jen posedává. Všimla jsem si, že má pravé lýtko obvázané
a druhou nohu jako konev. Ale že jí to sedlo u bohatých, už ohrnuje nos nad bývalými,
ted už se drby vedou i tady…(že by je tam zavedli býv. chudí?)
Šubadubička dělá chůvičku všem, ale na Renatku jí síly nezbývají? At ukáže do v ní je.

))

106
Jája
Reagovat

@Aža: Počkej až se zhulí z kravského lejna pak pojede jak po Redbulu. :D Pak budou potřebovat všechny sítě, aby ji na noc odchytili do samotky. :D

107
BarBora
Reagovat

Miklovi to reiki asi ,chudákovi, udrelo na mozok, tie jeho blahosklonné reči o o hádzaní perál sviniam (ani to nebol schopný povedať správne), ako niekto nikdy nezbohatne a podobné „hlbokomyseľnosti“, odháňanie čertov… pôsobí ako veľkopanský chudáčik. Sklamanie. Šuvadová no comment, na tú som zvedavá len ako sa bude očisťovať lajnami, twínsky by v tej hre mali aký taký zmysel len na strane znevýhodnenej skupiny, ale chúďatká by nevydržali, ako sa vyjadril ten rohami nabratý lazar, tú nepohodu a smrad, ale takto sú tam úplne zbytočné.
Renáta mi je až smiešna a dúfam, že čoskoro vyfičí.
Najviac by sa mi páčilo, keby po dueli prišli, prečítali list od Martina a v ňom.. že všetci “ bohatí“ idú do smradu, že strany sa vymieňajú. Na tom by som si zgustla.

108
Jája
Reagovat

Ať mám výhrady k některým (neleze mi to přes prsty) „chudobným“ musím konstatovat, že rčení „chudoba cti netratí“ nabývá na síle. Ubohé obhajování postavení elity, jejich urážlivost, přemoudřelé kecyprdy o ničem je stavějí na úroveň kadibudky za plotem. Jediný normální mi tam připadá „mamakami“, ostatní jsou vyšumělí ředitelé zeměkoule a ty dvě zmalované přeslazené cmukandy „dá-mi“ ze střelnice. Teď jen bude pokračovat přeměna osobností ve zbytku nevolníků? A co Ujo, jak se mu podaří a co mu vynesou záškodnické kecy – jestli bude ženský duel, tak se Ujovi jeho tichý plán zdařil. :)

109
Fixa
Reagovat

Chápu, že jsou soutěžící vybírání podle nějakého klíče, ale je to pro mě stejně nepochopitelné jak se může sejít taková spousta nepříjemných lidiček. Měla jsem zato, že VIP soutěžící jsou inteligentní lidé, ale co říci o potetovném šamanovi, šamance Šuvadové, překvapená jsem byla i z dvojčat – prý citlivé, jemné, ale v poslením díle se tak určitě neprojevovaly. Hlad je sviňa, pro kousek žvance se udělá ledaco, ale takto nechutně provokovat „chudé“ je nechutné. Čeho se ještě v příštích dílech dočkáme? Ještě větší lakoty, závisti, chamtivosti……?

110
BarBora
Reagovat

Súhlas s obidvoma „predrečníčkami“, pekne ste to vystihli.

111
anonym
Reagovat

Mně nezbývá než taky souhlasit, tolik nadřazenosti, která se skrývá za pochopením a srdíčky jsem dlouho neviděla a neslyšela.
Šmahelovi stačí pohladit zadnici a hned je v cajku, FT se přežral k prasknutí a Mikla je přírodní úkaz. Zrežíruje práci, urobí návrh a oni už to chalani urobia :-) To se to pak šplhá nahoru jedna radost :-)
Renata je naprosto nepoužitelná ženská, několik celevriti kolem sebe a hnedle je na jejich úrovni :-) Dvě cukrová lízátka prohnat Malinou, ať si tam aspoň něco užijí.
Renata a její nohy je kapitola sama pro sebe, Co na tohle říká vesmírná energie a Šuva s Miklou?
Tihle exoti naprosto zastínili „chudý lid“, mně už nevadí ani bloncka :-)

112
Aža
Reagovat

četla jsem jak na jedné stř, škole v (NSR) provedli studii v chování lidí na jejich prostředí. Rozdělili žáky do dvou skupin. Jedni byli vězni, druhá skupina bachaři. Po dobu trvání reality se bachaři stávali stále agresivnější, odcizovali se věznům ( spolužákům) .
Psali, že nakonec museli RS předčasně ukončit, jak se měnily i povahy lidí.

Děvčatům už ztvrdla kukadla, ale stejně si myslím, že nápad s jídlem jen pro bohaté
byl dle režie…. Byly časy, že se sekaly louky a pracovalo na poli….atd.
Dnes sedí a rukama pletou mlýnek….nebo pracují a my to nevidíme.
Ujo Imro je čilý jak rybička, plave dobře v kalné i čisté vodě.

113
Johana
Reagovat

Jak mně se protiví ta blahosklonnost, falešné úsměvy a rádobymoralistické kidy bohatých. Za každým slovem, pohledem a gestem se skrývá povýšenost a Šmahel se zbohatlicí Renatou, která se vůbec ale vůbec nezměnila, tomu vévodí.
Najednou se trvá na důsledném dodržování pravidel. Pochybuji, že dojičkám někdo nařídil, aby chudobě nedaly ani přičichnout. Zírala jsem, jak dvojhlasně mlely o tom, že kdyby řekly narovinu a nahlas, že se dělit nesmí, jestli by to nebylo ještě horší.
Byla bych za ženský duel, ať Táňa podruhé vyrazí ty dva pytlíky cukru, jinak hrozí divákům farmy hromadná cukrovka.
Loser Mikla se konečně našel, jeho životní moudrosti se dokonce zaznamenávají na kameru a diváctvo je nuceno je poslouchat.
No, v každém případě mě tento standfordský experiment na farmě pomalu začíná bavit, akorát by to chtělo nějaký pořádný twist…třeba vyměnit bohaté s chudými aspoň na pár dnů se vším všudy.

114
Lady XL
Reagovat

Dokoukáno – a vidím, že jste mne s hodnocením předběhli ale i vystihli, co jsem chtěla napsat. Jen jsem u té diskuze u stolu zírala. A je docela škoda, že u toho není moderátorka a to taková Kvetka. Schválně, jak by valila oči. A nelíbí se mi, že některé věci štáb nechává, aby si vlastně řekli všichni mezi sebou.Myslím tím např. návrat dojiček, které prostě odseknou – bohaté jsme odešly, bohaté přicházíme… A kde je na to „glejt“? Tohle měly přinést napsané v listu pro FT, když už to štáb nenapsal hned v tom prvním. To samé o občerstvení. Chápu, že to bylo takhle „zajímavější“, že to sežrali boháči a chutí žili v tom, že se s nimi nerozdělili…. Aspoň pro nás diváky mohlo být někde uvedeno – bohatí se nesmí rozdělit…. a věřím Táně, že nepostřehla, že jí to říkali. Ona by to řekla dál, nenechala by si to pro sebe. A měla pravdu v tom, že měli tedy dát chudým o trochu víc uvařeného jídla! A to ještě dojičky prohlásily, že nevečeřely! Tzn., že sežrali ostatní i jejich porci…. A pak je prý Mišovi blbě po mléce… haha. Fakt, doufám, že jsou sami ze sebe zhnusení, když se potom uvidí v televizi! Ještě tam někdo začne prohlašovat – my jsme ti dobří, kdo se s vámi rozdělí o večeři…! To jako, že by je nechali hladovět a pak by chtěli, aby ti chudí makali a ještě je milovali?? Renátce, jak se nelíbilo, že o ní říkají, že se změnila, prý nezměnila a hned to sama do kamery svými kecy popírá a vlastně ohrnuje nos nad těmi druhými. Myslím, že bude ženský duel, protože bohatým se určitě nelíbilo odmlouvání Táni a dají jí to sežrat. A být jí, tak jdu do Šubyduby nebo holt zase do dojiček. Renata také není k zahození, ale ta možná odpadne ze zdravotních důvodů. Oteklé nohy má z vedra a změny stravy. Pomůže jí jen nějaký odvodňovací prášek. Jachtař překvapil útokem, holt peníze a jídlo, o to stojí bojovat :-).

115
Jája
Reagovat

Dnešní díl bude jen pro silné povahy. Bojové cvičení FT (doufám, že všechny ryby utečou a nechají se později chytit jen nevolníky). Kdyby se očima dalo zabíjet, měli bychom dnes vraždu v přímém přenosu. Tolik čirého zla se hned tak nevidí, až mě přešel mráz po zádech. Že já ubohá koukala na upoutávku. Ne nadarmo se říká, že oči jsou okno do duše. Tolika tmy … Slušně jsem toho imbecila nazývala abstinentem, chyba, smažka a ožralec byl a smažkou (tím vylečeným alkoholikem si nejsem vůbec jista) s vymletým mozkem zůstane. Fuj , hned je mi líp.

116
Prochor
Reagovat

@Johana: Je fakt, že RamboTáňa je služka takže by mohla jít do duelu. Jenže ženy se jí budou bát po posledním duelu jako čert kříže takže budou hlasovat pro mužský duel. Jak jsem slyšel rozhovor mlaďochů, tak na řadě je Imro-takže taky připravují mužský duel. Mlaďochům je nesympatický Imro asi proto, že pracuje.

117
Prochor
Reagovat

Ještě jsem překvapený, že Model je první FT, který vyčítal farmářům, že ráno nespali:-) A taky první FT, který určil sluhy během sprintu k traktoru přijíždějícího Martina. Jachtař se bude mít pod jeho velením jako v ráji.

118
Ajda
Reagovat

Chutě jsou horší než hlad. Bohatí mají prý slunce v duši, ale když otevřou pusu, kape z ní jedině jed a nadutost. Přestávám dávat Mikla, abstinující notorik, feťák, pravidelný klient na psychiatrii a najednou až obtěžující ezomaniak. Z jedné závislosti do druhé, teď jsou to energie. Tady je přesně vidět, jaké nuly se dnes považují za celebrity.

119
Jája
Reagovat

@Prochor: To tě překvapilo? Jak jinak měl zakamuflovat, že se ožral jak carský důstojník (vždyť mu za tím stolem už nebylo rozumět), ráno šel na záchod, jako když babička vyšívá. Z nouze ctnost ze sebe udělal toho nejhodnějšího a pak jim chtěl urvat polední snídani od pusy, bo za chvíli Martin.

120
Jája
Reagovat

@Ajda: Pokud borisové měli v úmyslu celému světu ukázat jakému hnoji se dnes říká „celebrity“ tak se jim to povedlo na stopro. Navrch huj a vevnitř fuj.

121
anonym
Reagovat

Abstinující magor se zdaleka ze závislostí nedostal. Podotýkám, že před každým, komu se podaří se jakékoli závislosti zbavit, smekám. Ale tady je všechno zbytečné, ten je jasný, sotva otevře hubu. Čím větší nic, tím víc namachrovanosti. A Farma mu dodala energii a moc režírovat práci jiných:-)
Jen ať druhým neradí, nebo se budou válet v blátě jako on už několikrát.

122
anonym
Reagovat

@Jája: Na záchod šel s holou tedy holým zadkem obalený dekou na spaní, ten byl rád, že se trefil.

123
Lady XL
Reagovat

Dobře jim dáváte :-D, slušně se to tu rozjíždí, nejen na Farmě :-) :-D. Ano Mikla a Šmahel už jsou na přes ústa. Každý jiným způsobem. Miklu jsem vůbec ale vůbec neznala, no vlastně ani Šmahela. Fakt jak v Čechách, každé h… je celebritou. Budou venku jen pro smích. Jsem zvědavá, kdy práskne FT, že si sluhové vzali mléko…. A kdy konečně budou dělat nějaký sýr, kdy jim nějaké mléko zbyde….

124
Jája
Reagovat

@Lady XL: Na sýr dojde řada až přijdou kozy. To mlsným hubám mlíko chutnat nebude (možná mimozemšťanům).
Dorazil mě zrekonstruovaný Šmalo, prý co by ještě chudí po nich chtěli – vodu jim sladíme, kávičku varíme … a já přidám: slušnému chování a vděku za každou placku je učíme a hlavně jim ukazujeme jak spolu demokraticky nažívať.

125
Johana
Reagovat

@Lady XL: i ty optimistko:) Selevrity a zhnuseni ze sebe? Při zpětných vhledech budou ještě víc obdivovat sami sebe, jak byli vstřícní, ohleduplní a spravedliví k chudině, jen my diváci, závistiví a rozumu mdlého, jsme to nepochopili.
A sýry, na ty jim při neustálém řešení kravin nezbývá čas…možná snad až to bude úkol od hospodáře.
@Prochor: souhlasím, že půjde Imro do duelu naznačila už i ukázka na dnešek, kdy dostala hlas Táňa a pak šlus.

126
anonym
Reagovat

@Jája: :-)))) a jak málo stačilo, vytunit zadek vesmírnou energií.

127
Jája
Reagovat

@anonym: Na vytunění by mu stačila fazolačka a nakyslé mléko. :D To bychom hned viděli kosmické uzdravení v rychlosti 60m/sek.

128
Johana
Reagovat

@Jája: taky zelí mají dostatek…jen aby to šlo tím správným kanálem, jak upozorňoval studovaný léčitel Mikla.

129
anonym
Reagovat

@Jája:V tom případě by si ezoterička nepřišla na své, s takovou láskou ho léčila.

130
Prochor
Reagovat

Říkám si-být farmář týdne, tak bych neměl chuť spát pod peřinou FT. Když si člověk uvědomí že model spal pod peřinou nahý a ještě s ní pobíhal po hrázi. Navíc před ním pod ní spaly dvojičky (obě najednou) tak musí peřina smrdět jak psí kšíry:-) Snad jim vyměňují ložní prádlo.

131
anonym
Reagovat

@Prochor: Jako že by tam byly pokojské?

132
Lady XL
Reagovat

No vždyť teď dvě pokojské přijely néé :-D. Mě zase rozesmála ta jejich síť nad matrací…. Ale jinak ohledně té hygieny – FT a sluhové mají předat vše následovníkům čisté…. Ale nějak nepřišla řeč na toho „poradce“, nyní jachtaře. Jeho zástěra při rozbalení vypadala eee, ta praná nebyla. A způsob, jak ji nosí teď…, no nechtěla bych ji mít pak na sobě. A to mají přitom kliku, že je takové vedro a vše musí být suché za pár hodin.
Ale jinak jsem na dojičky alergická a to mi na začátku nevadily. Teď, když zaujmou ten svůj rádoby modelkovský postoj, nacvičený jak na spartakiádu, tak mám osypky…. A k tomu jejich rtěnka – brrr. Jinak ještě k zbohatlíkům. Přeji jim brzké vystřízlivění zejména po Farmě, až se budou chtít přátelit s nynějšími „přáteli“. Podle mne dojdou trpkého poznání ….

133
Lentilka
Reagovat

Zopár riadkov o účinkovaní na Farme od Katky Brichtovej .

Mne sa nápad ísť do šou páčil od začiatku , ale všetci má odhovárali. Od rodiny cez kolegov,známych, každý si ťukal na čelo, že to pre mňa nie je vhodné prostredie.Ale ja som mala pocit , že to bude zaujímavé. Mám rada nové, nečakané veci, dobrodružstvo a prírodu .A brala som to aj ako test seba samej.

Fanúšikovia serióznej Kataríny preto stále nechápali, keď sa objavila v šou.
Moja serióznosť je jedná stránka ,ale mám v sebe aj hravosť a toto je formát,kde som sa mohla realizovať aj takýmto spôsobom .
Myslela si ,že život na Farme si nebude pripúšťať. Plánovala, že ak bude mať niekto konflikt ,bude fungovať ako mediátorka, veď to má aj vyštudované.

Keď však potom od rána riešite , čo bude jedlo ,že sa treba postarať o zvieratá a záhradu ,stanete sa súčasťou ,či chcete alebo nechcete .Teda aspoň ja som to tak mala.Zrazu ste tam ako doma , pohltí vás tá realita . Mne na Farme bolo super.

Tam zabudnete na kamery, je to neuveriteľné . Hovorila som si , že si budem dávať pozor, ako stojím či sedím , ale vôbec nie.Jednoducho splyniete s atmosférou prostredia ,kde nie je štáb , žiadni kameramani , ale kamery sú tam nainštalované na rôznych miestach.

134
JanaH
Reagovat

A to mně nevadí nikdo, baví mě všichni! :-D
Nejvíc ze všech Robko, na toho se vyloženě těším. Jak tam včera mumlal zaklínadla do té misky, to bylo přece boží. :-DD
Kapku nervem mi tedy cuká Pocahontas s Blonckou, to je fakt, ovšem je mi jasné, že jako hlavní hybatelky dějem pobudou nejspíš dlouho.
Jo… a že RamboTáňa neslyšela nevěřím. ;-)
Jak jsem byla k letošnímu pojetí Farmy ze začátku hodně skeptická, musím uznat, že to byl od Borisů dobrý tah. Nejnižší pudy probuzeny, vášně vyvolány. Přesně to chtěli a povedlo se. Každý se odkopává dřív, než by potřeboval…
Litováním voňavoučkých dojiček mě Šmahel nenaštval, to je mi fuk, ale spíš tím, jak se nechal současným FT utáhnout na vařené nudli a včera mě nadzvedl vyhrůžkou ohledně darování života. Hned jsem si vzpomněla na slovenské kreslené pohádky Dvaja kocúri, jak vždycky slibovali, když něco vymamlasili „my už budeme dobrí“. Vypadalo to, že něco podobného od těch za plotem čeká. :-D
Visí ve vzduchu trest pro uja Imra za krádež mléka nebo nevisí?

135
Lentilka
Reagovat

Život na Farme si pozrela už aj v televízii a priznáva , že bola prekvapená .Videla so nejaké časti a musím povedať ,že je to dobre zostrihané .Aj preto som išla do šou ,lebo som verila tímu , ktorý to robí .

Prekvapili ma však niektoré dievčatá , ktoré o nás nehovoria veľmi pekné veci .Zamrzelo má to , pretože my sme o nich nikdy nehovorili nič zlé .

Mama sa veľmi obávala ,ale bola spokojná ,povedala že naše účinkovanie Farmu zmenilo v pozitívnom slova zmysle . Svokra mi povedala ,že ju radšej vidí ako dámu v štúdiu . Manžel – chirurg nevidel Farmu ani raz .

Vďaka Farme si Katarína uvedomila ,že je pracovitý človek a dokáže sa veľmi rýchlo zaradiť aj do sedliackeho života bez výdobytkov modernej doby .
Okrem toho si uvedomila ,ako málo žijeme v kontakte s prírodou .Pre mňa bolo úžasné spať takmer pod holým nebom. Keď som sa zobudila ,na jednej strane som videla husi na druhej jazero. Tam ste stále vonku ,čo bolo pre mňa fantastické .

Ach jaj zaujímavé čo všetko o sebe ľudia zistia keď sú na Farme .

136
Jája
Reagovat

@Lentilka: Ještě zajímavější bude, až se někde prokecne, že to bylo úplně jinak a to co popsala do novin byl jenom její mokrý sen. :D

137
wendelínka
Reagovat

Zdravím všechny a prosím, řekne mi někdo, čím je ten Mikla celebrita? Jak a proč se stal celebritou? Děkuji…
A k farmářům – teď jsou v první části „hry“, kdy jsou rozdělení na bohaté a chudé, kdy bohatí mají výhody a privilegia a chudí musí držet ústa a krok a vlastně žijí z toho, co jim bohatí poskytnou. Ve druhé fázi SJEDNOCENÍ-KRIZE, budou žít všichni spolu pohromadě se stejnými právy a privilegii a poslední fáze bude NOVÝ ŹIVOT. Co se ovšem bude dít tam, o tom se nikde nepíše. Takže se možná dočkáme ještě mnoha překvapení a vybarvení se účastníků jak ze strany CH i B. Docela se mi to začíná líbit.
A co se týče farmáře týdne – po tom jeho snídaňovém extempore, mi okamžitě napadla říkanka – málo kdo mi uvěří, že snídám oběd k večeři….

138
JanaH
Reagovat

@wendelínka: nedělám to často, ale prý výjimka potvrzuje pravidlo. :-)
Tento starý článek je výmluvný a poskytuje návod, jak se stát celebritou. Je to docela snadné. :-D
https://www.novinky.cz/koktejl/52312-kontroverzni-soutezici-odstoupil-ze-slovenske-superstar.html

139
Aža
Reagovat

@Lady XL: mám jiný názor na to, zda by při debatě
farmářů měla moderovat Kvetka. Ona často nechala diskuzi rozvinout a nakonec jí
svedla do podoby, která vyhovovala jí a režii, debatu převedla na jiné téma
Při volné diskuzi má každý možnost ukázat co je v něm a jaký opravdu je.
V běžném životě je člověk samý ohled a takt, když selžou záchranné brzdy, chová
se jinak. Zde padají všechny sladké úmysly.
Bohatí se mohli přetrhnout při obhajování svého „uměle bohatého“ života,.Každý
jeden přesvědčený, že byl vyvolen aby byl nadřazený. Umělá inteligence.

140
Jája
Reagovat

@JanaH: To odkoukal od Matušky? Musel by ovšem mít Waldův hlas.

141
JanaH
Reagovat

@Aža: ohledně Kvetky mám stejný názor. Plus vykuleně překvapené nebo zděšené pohledy, zveličování a přehrávání.

Při včerejší debatě jsem čekala od Pocahontas, která přece nemá problém všem „kedykolvek pokojne povedat všetko rovno do očí“, jak jim to teda natře a ono prd. :-D Čušela ako voš. :-DD

@Jája: kdo ví, jestli vůbec aspoň vzdáleně tuší, kdo byl Matuška. ;-)

142
anonym
Reagovat

@JanaH: Mě taky osazenstvo baví a moc, kdyby mě nebavili, tak se na ně nebudu dívat :-) Ale to neznamená, když mě baví, že se mi všichni zamlouvají :-)

143
JanaH
Reagovat

@anonym: tak jistěže, bylo by opravdu zvláštní čumět na něco, co mě nebaví. :-D Zas tak zvláštní nejsem. :-DD
No a že by se ti všichni zamlouvali, z toho bych si nedovolila tě podezřívat! Výhrady jsou přímo žádoucí a počítá se s nimi. :-)

Mě u sebe sama překvapilo, jak jsem byla už předem nastavená a skoro až znechucená z Vipáků, že mě budou děsně štvát, tak že tomu tak docela není. Někteří z nich jsou přece tak bizarní, až oči přecházejí. :-D Rozšiřují mi obzory. :-DD Kdežto ve druhém táboře je na můj vkus letos příliš přeburanováno, no co už. Stejně se to brzy musí promíchat, dojdou sluhové. A ani na vteřinu jsem nevěřila tomu, že by bylo myšleno vážně, že Vipáci hrají o výhru. ;-)

144
Jája
Reagovat

@wendelínka: Bohužel na to sjednocení si budeme muset počkat – tři týdny nebo více? To už tam cukrkandly nebudou, škoda.

145
BarBora
Reagovat

Zatiaľ to len sledujem a zvlášť včera som bola skôr znechutená ako pobavená. Večné nariekanie FT ako ho ohovárajú, pochabé reči farmárskych černokňažnîkov, jalové múdrosti tzv. Vip, nezáživné dohadovačky, atď. No, musím uznať, že sledovať Roba pri jeho rituáloch je skutočný zážitok.
Najviac zujímavé je tam asi to, že „chudáci“ si nažívajú v zdraví a na druhej strane kopec lazarov… či si Mikla nejak nepomýlil smer pri rozptylovanî tých „energií“. Keby sa mi chcelo, asi by som začala rátať, koľko krát je to kúzelné slovíčko vyslovené.
Na hru sa najviac sústredil Imro, hrá to na dve strany, ale v rámci normy, ide mu o krk. Ibi trošku zostarol, založil rodinu, zatiaľ sa drží opodiaľ, ak zostane dlhšie, asi sa viac prejaví.
Ale asi najviac ma prekvapilo, že stačí niekoho zaradiť do skupiny tzv. bohatých a ako sa s tým stotožnia a ako to to slovo radi používajú. Pritom im trčí slama z topánok.

146
Aža
Reagovat

@BarBora: také jsem si všimla, jak Mikla uvolnuje
z nemocných zlou energii a kolem něho plno lid., Dokonce i hlavní šamanka stála vedle,
a cákal rukama na ni.
Jednou jsem byla s manželem u léčitelky, seděla jsem blízko něho. Upozornila mě,
abych šla na druhou stranu místnosti. Zeptala jsem se, zda by mě to uškodilo
Ano, ovšem. Po cestě domů v autě mě bolela hlava, migrena jaká už léta nebyla…..
manžel se cítil lépe.

147
BarBora
Reagovat

@Aža:
Ja by som sa radšej s takýmito vecami nehrala. Nerozumiem tomu, tak radšej preč od toho. Nejaké sily asi existujú, ale niet nad zdravý spánok. A vyhýbať sa otravným ľuďom, viď Mikla, od Renáty by som tiež bočila, ale je ich tam viac, od všetkých sa nedá.

148
Lady XL
Reagovat

Ahoj,kdo tedy jde do duelu? Koho vybrali? Jsem zase mimo pc a možnosti si to stáhnout… zase až v pondělí budu moct k velkému pc. Informujte,prosím, jednoho závisláka 😂. Díky

149
BarBora
Reagovat

@Lady XL:
Ide Imro s Ibim. Len traja zvolili dámsky duel. V chatke pravdy Imro niečo splietal, že Táňa zvádza Petra, on nereaguje a preto je namosúrená. Inak všetko po starom, neskôr si možno spomeniem viac.

150
Jája
Reagovat

Imro má nemoc z povolání. Ta jeho hlášení musela vypadat – ve stylu asi výroba jaderných zbraní či asi chemické útoky chlorem. Tak teď konspiruje kdo, kdy, kde, s kým, pro koho, o čem, na čem … za co. :D
Jinak osazenstvo jede pořád ve stylu „óóóóó mein Gott“

151
Ajda
Reagovat

My celebrity tady jsme proto, že jsme celebrity, vy jste museli do castingu. Kdyby to řekl někdo opravdu známý, ale tupá hromada svalů, která se rozvedla s moderátorkou, trénovala pár známých zadků a čerstvě zkrachovalý podnikatel? Nebo vypitý mozek vypadlého superstaristy? Tyto rychlokvašky showbyznysu jen dokazují svoji zbytečnost. Ještě chvilku a ty dvě karamelky se konečně roztečou přeslazeností.

Myslíte, že jsou tam vipáci zadarmo, nebo mají honoráře? Kdyby vyhrála celebrita, čekala bych odevzdání výhry na charitu, ale to je utopie :D

152
Svitka
Reagovat

Když někdy u sledování této farmy zavřu oči a odmyslím si rozdílnost mužských a ženských hlasů, mám pocit, že jsem na farmě slepičí.
Překvapil mě Milan, ze kterého promluvila uražená ješitnost, když zdůvodňoval, proč posílá Táňu do duelu (sebrala jsi mi bábovičku, já ti vezmu kyblíček) Že by pomstychtivost?
FT leccos zaspí, ale sebevědomí bychom mu mohli závidět. Měl by mu někdo připomenout, že samochvála smrdí. Co mě dostalo, tak když měl proslov k bohatým v reakci na to, co slyšel u chudobných, tak svým Vyvoleným řekl: „Poďme sa k nim chovat trochu ludskejšie“.
Ujo Imro to rozehrál na obě strany. V rámci hry OK, jen jsem nepochopila jestli chce jít domů či ne.
Kdyby odešel Ibi, bylo by to škoda, on tam podle mne působil jako zklidňující element.
Šmahel mně začíná nebavit. Ale jeho výrok, že VIPáci pro to, aby byli na farmě, pracovali desítky roků v šoubyznysu, mě přece jen pobavil. Moje škoda je, že já ho předtím vůbec neznala (stejně jako ostatní VIP farmáře – tedy kromě hérečky z Emeriky).
Mimochodem, zdá se mi, že ona se tam trápí.
Copak se asi ještě vyklube z Roba??? (že by něco na způsob Lálika?)
Tak nevím: VIP jsou tam, aby hráli o výhru XX eur (neznám přesnou částku), jak tvrdila Evelýnka nebo za honorář?? Kdyby za honorář, tak musí nejspíš mít smlouvu a vědí, co je čeká… (časově, finančně)
Podle markízáckého webu si Juro zadělal na malér se svojí satirou, kterou chtěl pobavit bohaté. Uvidíme!
A ještě drobný postřeh: Táňa mi začíná náturou připomínat vítězku jedné z předchozích farem.

153
JanaH
Reagovat

@Ajda: zmínka o dvaceti letech v šoubyznysu pobavila. Jako onehdy Vápno, když mluvil o své umělecké kariéře. :-)

@Svitka: vsadím botky, že zamává Vápno. Jurkovi to patří, na ikony se nesahá a princezny neprdí! :-D A Táňa mi taky silně připomíná Lenuš.

154
anonym
Reagovat

@Ajda: Pro zviditelnění tam asi nejsou, těm už nepomůže ani svěcená ani Mikla s jeho čáry máry. Když po tolika letech dřiny v šoubyznysu ani obraz ani zvuk, sláma jim taky čouhá z bot, tak předpokládám, že tam vlezli za slušný honorář :-)

Díky za připomenutí, já pořád, koho mi Táňa připomíná.

Patrně vypadne Ibi a to je škoda. Ujkovi vzroste sebevědomí, třeba ještě něco zajímavého předvede :-)

155
Prochor
Reagovat

@JanaH: Rambo Táňa připomíná Lenuš že? Jinak vypadnutí Ibiho (říkám nerad protože je to sympaťák) by nic nezměnilo protože jeho přínos k dění na farmě je stejně nulový jako u dvojiček. Takže když na farmě zůstanou, nebo odejdou – nemá to význam pro děj. Alespoň z mého pohledu je to bezvýznamné. Imro přeci jen nějak taktizuje a důkazem je, že ho chtěli dostat do duelu stejně jako před tím Karin. Takže držím palce Imrovi.

156
anonym
Reagovat

Ona je to práca sa spojit s celebritami, ktoré poznali iba z novín :-) Šuva taky hezky perlí.

Jsem marná, já VIPky nepoznám ani z novin. Dokonce ani z internetu :-)

Čím větší lejno, tím vetší sebevědomí. Jim nedochází, že kdyby účast byla za odměnu a celebrity by se do farmy tlačili, tak by ostrouhali mrkvičku?

157
Jája
Reagovat

Bože moj a toto je čo? Smažce upadl na papír „kaštan“ :
http://farma.markiza.sk/aktualne/1935783_prekvapenie-pre-hospodara-toto-je-nova-farmarska-hymna

158
Kamča
Reagovat

Líbí se mi hláška na FB, že když cukřenky mluví na kameru, vypadají jako dvouhlavý drak.

159
Prochor
Reagovat

@Jája: Na fotce je dobrý jak se tváří bývalá FT se sepjatýma rukama s výrazem „ó Bože, jak je to krásné a dojemné“! Na druhé straně výraz Táni prozrazuje jak se jí zdá celá komedie s hymnou trapná a směšná:-)))

160
Jája
Reagovat

@Prochor: Taky jsi si toho všiml? Já se nad tím řehtala a napadl mě popisek: Sluníčko kontra zdravý rozum. :D :D :D

161
Lady XL
Reagovat

Fakt díky za vaše komenty!!! Díl jsem neviděla,ale živě si ho představuji diky vašim postřehům a prskám si přitom na mobil 🤣 Rézu mezi selebrity a ten jim ukáže :-)

162
Jája
Reagovat

Tak to podle ukázky zase vypadá ouvej – Ibi houžvička bojuje jako lev

http://farma.markiza.sk/aktualne/1935798_duel-v-ohrozeni-dalsia-sanitka-na-farme

163
Aža
Reagovat

Jak vidět, stále v chudé chajdě spí každý ve svém důlku od začátku. V jiných farmách už
tou dobou se pracovalo na ložnici pro farmáře. Ještě štěstí, že počasí přeje a je teplo.
Je dosti možné, že se počítá tím, že v příštích týdnech se sejdou v jedné ložnici, pán i
kmán. Konečně se dostanou všichni na matrace, (jako z reklamy …. kolik dostala za to
Markíza, že se necpaly slamníky slámou:)))))
Dvě sladoučké atlasky si svým dalším vystupováním spíš ublíží, než pomohou v práci.

164
Svitka
Reagovat

Jestlipak se letos ozve Anonymous se svými šiframi, kódy luštěnkami?

165
BarBora
Reagovat

Už vieme, prečo má Silvia stále rozmazané oči, vyjadrenie Karin o nej: Silvia stále plače a nič…“.Juro ju chce pri programe šetriť, Ibi – že je anjelik. No, aspoň patrí k najmenej ublíženým „boháčom“. Paradoxné je, aspoň sa mi to tak zdá, že “ chudoba“ menej narieka a zaoberá sa druhou stranou, aj keď si niekedy nedávajú servítku pred ústa.
FT dosť intenzívne spriada taktiky, chcel nahovoriť Imra aby si vzal Petra do duelu, ten sa mu na to vykašľal. Je len pár dní na druhej strane a už je pomaly najväčším nadšencom, ale snoriť k pôvodnému stádečku chodí každú chvíľu a potom ich pred celevritami zhadzuje a jojká.
Čo sa týka intelektuálnych výšin, najviac zaujal Šmahel, to tu už bolo spomenuté, ale Silvia tiež zabila-keď niekto príde z druhej strany k nim a musí sa prispôsobiť im, celevritám a pochopiť ich, veď aj to je práca a Renátka to v pohode zvládla…
Pikošiek tam bolo dosť, len všetko si nepamätám.
Ja by som bola radšej, keby sa vrátil Ibi, myslím si, že ešte nepredviedol všetko.

166
Jája
Reagovat

Tak tohle by si měl poslechnout ten vysmažený chytrolín, aby věděl co je to umět zpívat.
https://www.facebook.com/andreimarianmihai/videos/2025465054176767/UzpfSTEwMDAwMDc5MDAwMzQzMToxODgxNzYwMjM4NTI2OTU4/

Přidat komentář