Panáček v reality show

X Factor UK 2017: z Bootcampu rovnou na obávané židle!

9. Říjen 2017 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

xfactor_6chairs_holly

Bootcamp vrcholí, čeká nás poslední sestřih z Arena Auditions, kde soutěžící poprvé čelili nejen porotě, ale také živému publiku čítajícímu až 4 tisíce hlav. Z Bootcampu se pak plynule přesuneme na nervydrásající Six Chairs Cballenge, kde již soutěžící budou v rámci své kategorie bojovat o 6 míst v Domech porotců. Pravidla zůstávají stejná, porotci můžou svou výslednou sestavu měnit, dokud všichni neodzpívají. Tento týden čeká složité rozhodování Sharon a její kategorii dívek. Kdo obsadí první místa v Domech porotců? To se dozvíte v rekapitulaci.

Bootcamp – Arena Auditions, část 3

The Clique

výběr: TLC – No Scrubs

Boyband v dámských botech na vysokém podpatku. To už na první pohled budí dojem, že se jedná pouze o laciný trik, jak zakrýt jiné nedostatky. Těmi nedostatky myslím samozřejmě pěvecký talent. Jak se dostali takhle daleko jen těžko z hlavy říct. Dokonce i publikum je vybučelo. Zasloužený nepostup.

Daniel Quick

výběr: Michael Bublé – Feeling Good

Daniel byl už na castingu prezentovaný jako netrénovaný zpěvák, o to více porotu ohromil. Daniel je nyní na pokraji sil, myslí, že se svůj výběr kvůli problémům s hlasem nezvládne. Svým výběrem si opravdu naložil, nemocný hlas se projevil a Daniel se u zpěvu slyšitelně i viditelně trápil. Porota Daniela poslala domů. Sice o svém talentu přesvědčil v minulých kolech, nicméně si porota myslí, že na soutěž není připravený. Možná někdy příště.

Scarlett Lee

výběr: Elton John ft. George Michael – Don’t Let The Sun Go Down On Me

Scarlette, která se podle všeho koupe v samoopalovacím krému, měla poměrně krkolomný start u poroty. Na svém castingu se nedokázala ubránit pěveckým zlozvykům a přezdobování, což porotě vadilo. Podle svých slov Scarlett na sobě pracovala a rozhodla se o tom porotu přesvědčit. Scarlett opravdu od svého castingu udělala jistý pokrok, naučila se zpívat více rovně bez tvoření zbytečných meandrů, některé pasáže byly působivé. Nicméně se mi její projev zdál místy ukřičený. Scarlett je tvrdý oříšek, jde poznat, že na sobě pracuje, avšak to pořád není úplně ono a ne že bych to chtěl pořád vytahovat, ale její vzhled je až moc rušivý. Porota se rozhodla ji dát šanci zabojovat v Six Chairs.

Anthony Russell

výběr: Naughty Boy ft. Beyoncé – Runnin‘ (Lose It All)

Na casting přišel Anthony s monoklem a porotu zaujal svým zvláštním stylem vystupování. Anthony svůj styl vyhrotil ve skupinové výzvě, kdy do Let It Be poskakoval jako na pérech, což působilo obzvláště rušivě a ne zrovna vkusně. Anthony si byl vědom toho, že před ním stojí velká výzva, což jej znervóznilo, takže ani tentokrát bezúčelného pobíhání po pódiu neubylo. Když si to odmyslím a zaměřím se pouza na zpěv, tak jen Anthony potvrdil svoje kvality. Simon přeci jen chtěl vidět uklidněného Anthonyho a tak ho nechal zazpívat ještě jednou accapella. Nakonec porota Anthonyho pustila dál.

Rak-Su

výběr: originál – Knock, Knock

Jak se zdá, Rak-Su jsou mezi skupinami papíroví favorité. Přes první zakopnutí s coverem na castingu dokázali roztančit porotu svým chytlavým originálním songem. Kluci tak usoudili, že covery nejsou nic pro ně a do Areny si opět přichystali další originál. Nová píseň nebyla ani tak zábavná a chytlavá, jako ta první, za mě kluci zatím svůj casting nepřekonali a dokonce si myslím, že spadli lehce do průměru. Publikum i porotu to bavilo a tak o postupu nebyl pochyb.

Tracyleanne Jefford

výběr: The Ronettes – Be My Baby

Tracyleanne si je po svém úspěchu u poroty na castingu se sebou velmi jistá a do této výzvy šla opět na plno. Přišla a zazpívala jako by se nic nedělo a sama se u toho bavila. Tento pozitivní přístup ji vynesl postup. Uvidíme jak si Tracyleanne povede s těžkou konkurencí ve své kategorii v dalším kole.

Slavko Kalezic

výběr: Rihanna – Where Have You Been

Slavko cítí umělecké spojení s Beyoncé, kterou má za svůj ultimátní vzor. Nevidět letošní ESC, kde Slavko reprezentoval Černou Horu, tak bych se možná divil, co dělá takhle daleko, když toho kromě mrskání copem moc nepřevedl. Musí se mu nechat, že i když je jeho zpěv poměrně průměrný, tak ví, jak předvést show, aby udržel pozornost diváků po celou dobu. Přestože mu během dance breaku upadl jeho cop, který bývá hlavním trikem jeho vystoupení, nenechal se tím zastavit a pokračoval až do konce. Simon s jeho postupem podle všeho moc nesouhlasil a byl přehlasován, Slavko je tak o krok blíž být letošním novelty actem.

Deanna 

výběr: Ed Sheeran – Thinking Out Loud

Deanna je po Alisah další diva, která se snaží ohromit velesongy, o to větší překvapení bylo, že si vybrala baladu od Eda Sheerana, která se podle jejích slov bude všem líbit. Jajx, takhle okatě by se nemělo publiku podbízet. Deanna si píseň pozměnila a nechyběla ani modulace, přičemž Deanna nasadila svůj mečák, který mě osobně iritoval už na castingu. Od poroty si vyzpívala postup, osobně ale její šance v dalších kolech příliš nevidím.

Taliah Dalorto

výběr: Jess Glynne – Take Me Home

Taliah si z předchozích kol mepamatuji, nicméně si nevedla vůbec špatně, přestože to v refrénu poměrně přepálila. Taliah má smůlu v tom, že její konkurence je mnohem výraznější. Postup do Six Chairs si však zasloužila, uvidíme jestli se jí podaří nějaké křeslo uzmout a hlavně udržet.

Nicole Caldwell

výběr: Alicia Keys – If Aint’t Got You

Nicole na svém castingu zaujala hlavně svým chraplákem, do cesty se jí staví jen vlastní nedostatek sebevědomí, což se na Bootcampu projevilo v plné síle. Po chvilce jejího výkonu ji Simon zastavil s tím, že na pódiu vypadá ospale a odevzdaně. Nakopla ji až porotkyně Nicole. Druhý pokus zněl o poznání více sebevědomě a její chraplák zněl na celou arenu. Sharon Nicole zpochybňuje a myslí, že na to psychicky nemá, dál by ji nepustila. Nicole nakonec dostane šanci, kterou si i zaslouží, otázkou je, zda ustojí nervydrásající Six Chairs.

Grace Davies 

výběr: originál – Don’t Go

Grace za sebou nechala zatím nejsilnější dojem, hned po jejím castingu, kde doslova zazářila s původní písní Roots, se u bookmakerů stala jasnou favoritkou soutěže. Říct, zda-li bude Grace favoritem start-cíl, je ještě brzy. Po mírném zakopnutí v Bootcampu, kdy si Grace zpočátku neuměla poradit se skupinovou výzvou, je nyní opět ve svém živlu a přichází s další vlastní věcí. Slabší rozjezd písně vystřídal silný emotivní refrén, další skvělý výkon. Jasný postup.

Rozdělení kategorií

Simon – skupiny
Nicole – overs (starší 28 let)
Sharon – dívky
Louis – kluci

Six Chairs Challenge – Dívky

Svou top 6 si nejdříve sestaví Sharon, která letos mentoruje dívky.

Scarlett Lee 

výběr: Usher – Without You

Letošní židličkovou výzvu odstartovala Scarlett. Tato zpomalená verze písně od Ushera docela funguje, Scarlett na ní ukázala svůj velký rozsah, i když mě trochu rušila její nedostatečná výslovnost. Simon si myslí, že to Scarlett překombinovala, Sharon i diváci si myslí, že si místo zaslouží. Scarlett obsazuje židli č. 1.

Hayley Norton 

výběr: The Beatles – Come Together

Hayley vidíme poté, co byla v Bootcampu rozdělena od matky, se kterou tvořila duo. Z toho mála, co nám bylo nyní ukázáno zněla Hayley průměrně. Výběr a provedení nebylo úplně nejšťastnější. Sharon se rozhodla Hayley nedávat falešné naděje a posílá ji domů. Soutěž opouští.

Sky Saron-Wermerling

výběr: Ed Sheeran – I’m a Mess

Sky vidíme vůbec poprvé, což už může indikovat, že si jí moc dlouho neužijeme. Sky má zajímavou barvu hlasu a zajímavý styl. Sharon si nebyla úplně jistá, ale nakonec jí místo dala. Bohužel tuším, že bude první kdo o své místo přijde. Sky obsazuje židli č. 2.

Rai-Elle

výběr: Simon & Garfunkel – Bridge Over Troubled Water

První casting Rai-Elle si dodnes pamatuji, kdy ji odvážný výběr a zajímavé provedení přinesli své ovoce. Neméně odvážný byl i výběr Rai-Elle do Six Chairs, ke všemu se ještě rozhodla zpívat acapella. Odvaha jít do takového náročného songu se cení. I když zpěv nebyl dokonalý. zatím nad ostatními děvčaty vyčníval. Rai-Elle Obsazuje židli č. 3.

Holly Tandy 

výběr: Lady Gaga – Edge Of Glory

Zde pouze ve zkratce. Holly přišla a s přehledem předvedla nejlepší pěvecký výkon, nechybělo tomu nic! Sharon by byla blázen, kdyby se Holly zbavila, obsazuje tak židli č. 4.

Nicole Caldwell 

výběr: Fatboy Slim – Praise You

Nicole má za sebou krkolomnou cestu. Sharon Nicole posledně řekla, že by ji dál nepustila, což nejspíš psychice a zvládání stresu nepomáhá. Na to, pod jakým tlakem musela Nicole být podala zatím svůj nelepší výkon v soutěži. O to větší šok byl, když ji Sharon poslala domů. Netuším, zda by nakonec postoupila, ale to křeslo si určitě zasloužila. Doufám, že se s Nicole uvidíme někdy příště. Nicole soutěž opouští.

Shanaya Atkinson-Jones

výběr: I Know Where I’ve Been z muzikálu Hairspray

Shanaya alespoň v mých očích zazářila nejvíce na Bootcampu s Dance With My Father, což považuji za její nejsilnější moment. Nynější výkon mě až tolik neoslovil a její výšky v tomto nezněly úplně příjemně. Sharon vyjádřila obavu, že necítí mezi nimi spojení, Shanaya slibuje, že bude naslouchat jejím radám. Sharon nakonec povolila a Shanayu poslala na křeslo, obsazuje židli č. 5.

Elysa V

výběr: Meghan Trainor – Me Too

Těžko říct, co holky vede k výběru takové popové hrůzy jako Me Too, na které nelze absolutně nic předvést. Elysa si svou verzi alespoň ozvláštnila rapem. Sharon to oslovilo a Elysa zaplňuje poslední volné křeslo č. 6. Nyní už se bude vyměňovat.

Taliah Dalorto

výběr: James Bay – Let It Go

Taliah i na Bootcampu předvedla svůj silný a pevný hlas. Osobně mi něco u Taliah chybí, nějaká jiskra nebo silnější charisma, možná je Taliah více typ do skupiny než na sólo. Sharon se rozhodla Taliah vyměnit za Sky. Obsazuje židli č. 2, Sky soutěž opouští.

Alisah Bonaobra

výběr: Celine Dion – All By Myself

Když jsem viděl dlouhé červené šaty, ve kterých Alisah přišla, hned jsem tušil, že nás čeká nějaká velká balada. Nemýlil jsem se, Alisah tentokrát zalovila v knihovně Celine Dion. Alisin talent je nezpochybnitelný, Sharon ovšem uhodila hřebíček na hlavičku a označila její styl za zastaralý a kabaretní. Sharon se podvolila publiku a mění Alisah za Taliah, obsazuje židli č. 2. Taliah se na své židli příliš neohřála a soutěž opouští.

Jenny Ball

výběr: The Goo Goo Dolls – Iris

Jenny si vybrala rockovou baladu, i když nemá úplně rockový hlas. Jenny předvedla solidní výkon, ovšem stejně jako Simon jsem si vzpomněl na Nicole a na to, jak by jí tento výběr slušel. Simon by Jenny v porovnání s vypadnuvší Nicole dál nepustil. Sharon se rozhodla pro opak. Jenny obsazuje židli č. 5, Shanaya soutěž opouští a divákům se to vůbec nelíbí.

Deanna

výběr: Emeli Sandé – My Kind Of Love

Deanna se tentokrát se svým výběrem trefila, možná styl Emeli Sandé je právě ten, který by měla následovat. Tento výkon se mi zatím od ní líbil nejvíce. Tentokrát ani příliš nekřičela a nemečela. Deanna tak střídá na svém místě Jenny a obsazuje židli č. 5.

Grace Davies

výběr: originál – Do It Better

Grace se rozhodla opět prezentovat svoji původní tvorbu, píseň Do It Better je přímým pokračováním její písně z Bootcampu. Musím říct, že Do It Better je zatím od Grace asi nejslabší kousek, přestože Grace bojovala a dávala do toho vše. Porota si nemohla Grace vynachválit, bylo jasné, že Grace svou židli dostane. Sharon se rozhodla kontroverzně vyřadit Alisah. Grace nahrazuje Alisah na židli č. 2, diváci v hale šílí a dožadují se návratu Alisah.

Kelsey Gill

výběr: originál – Scars

Poté co si Sharon musela uklidnit publikum se konečně dostává ke slovu Kelsey. Ta rovněž vsadila na svoji původní tvorbu s baladou Scars. Kelsey nejspíš pohltilo dlouhé čekání a těžká konkurence, v jejím hlase byla slyšet nejistota. Sharon Kelsey posílá domů. Simon v ní vidí potenciál do skupiny, možná to pro Kelsey není úplný konec.

Georgina Patton 

výběr: Rihanna – Diamonds

Georgina už na castingu zaujala svou trochu ztřeštěnou povahou, což někdo může brát jako osobnostní kvalitu, jiný to může považovat za otravné. Musím uznat, že jak se mi na castingu vůbec nelíbila, tak její vystoupení v Bootcampu mělo něco do sebe, nicméně stále její fanoušek velký fanoušek asi nebudu. Píseň Diamonds jí poměrně sedla, provedení ovšem nebylo úplně bezchybné. Simon vyřkl ultimátní chválu a Georginu by zrovna poslal do Live Shows, Sharon neoponovala a posílá Georginu do dalšího kola. Georgina střídá Alysu na č. 5.

Obsazuje židli č. 6, Elysa soutěž opouští.

Když se zdálo, že je dobojováno, Sharon se rozhodla vyslechnout hlasu publika a přivést na pódium zpět Alisah. Bude sing-off o místo v Domech porotců! Proti Alisah bude zpívat Scarlett a Rai-Elle, dvě holky postoupí a jedna vypadne. Scarlett je v tomto boji jasně do počtu, sing-off je v této sestavě zcela zbytečný. Scarlett bojovala s velesongem od Celine, opět byl její projev ukřičený, svou reputaci si tedy moc nevylepšila. Rai-Elle nezpanikařila, zachovala klid a předvedla solidní výkon. Alisah na to šla od lesa, nevybrala si další Celine nebo Whitney, ale šla do současných div Jessie J a Ariany Grande a jejich Bang Bang! Zpívala a dokonce i rapovala, jakoby jí šlo o život. Myslím, že je v tomto zbytečném sing-offu rozhodnuto. Domů jde dle očekávání Scarlett a Alisah se zase jednou vrací po svém vyloučení a doplňuje top 6 dívek.

Top 6 – dívky

Alisah Bonaobra
Grace Davies
Rai-Elle
Holly Tandy
Deanna
Georgina Patton

Osobní top 3:

Holly Tandy
Grace Davies
Rai-Elle

Sestavila podle vás Sharon svou top 6 dobře? Jaká je vaše top 3 do live shows?

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 26
1
DJ Vlado
Reagovat

Moje pořadí Top 6 holek:

1. Holly – pro mě osobně největší favoritka vůbec (což nikoho myslím nepřekvapí :-D), nádherná holka a výborná zpěvačka, která navíc roste kolo od kola, v mnohém mi připomíná Martinu Šindlerovou, se kterou má společnou především osobnostní i zpěváckou vyzrálost v tak útlém věku, v live shows NESMÍ chybět :-)

2. Rai-Elle – jednoznačně nejzajímavější ze všech tří černošek, nadějná se mi zdála od castingu, ale teprve v 6CC s Bridge Over The Troubled Water opravdu zazářila, do live shows bych ji bral, ale obávám se, že Sharon dá přednost protekční Georgině :-/

3. Grace – po castingu jsem ji měl výš, ale v bootcampu a 6CC měly její výkony kolísavou tendenci :-/ oceňuju především prezentaci vlastní tvorbou a její quirky hlas se mi líbí, avšak není tak likeable jako quirky zpěvačky minulých let, bral bych ji do live shows, pokud však bude spoiler o nepostupu pravdivý, ani mě to nepřekvapí, protože vždycky byl nějaký ten „shocking exit“ :-/

4. Alisah – její fanoušek ze mě nebude, je to taková sterilní velkohlasá diva (avšak překvapuje mě, že ji v preferencích nemá yeey, jelikož je to asijská verze Bagové a Stýblové :-D), nicméně její postup je z holek nejvíce jistý podle jednoho spoileru od její matky, dále podle faktu, že je jediná asiatka (aby Top 3 holek byla tříbarevná jak ta inženýrka ze Strakonic) a také kvůli tomu twistu, který s ní v 6CC udělali (po tom se vždycky postupuje) :-)

5.-6. Georgina – pro mě osobně nejotravnější z holek, hlas nemá špatný (i když imho ani výjimečný, podobný gospelový hlas má každá druhá černoška), ale naprosto mě odpuzuje její afektovaný projev, pročež bych ji v live shows mít nemusel, bohužel se však obávám, že kvůli protekci u produkce ji Sharon vybere :-/

5.-6. Deanna – nejzbytečnější semifinalistka, navíc s protivným umečeným hlasem, naštěstí pro ni vidím live shows v nedohlednu :-)

Jaká bude Top 3?
přání: Holly, Rai-Elle, Grace
tip: Holly, Alisah, Georgina

2
yeey
Reagovat

Musím s Vojtou i Vladem souhlasit:
Prani – Rai-Elle, Holly, Grace
Tip – Alisah, Georgina, Holly (tady me lehce ovlivnuji ty polo-spoilery, nebyt toho, asi bych dal misto Holly Grace )

3
Honzad
Reagovat

Tak jsem se po silném 6CC rozhodl přečíst fajn rekap (díky, Vojto!), abych se pak v diskuzi neubránil spoilerům, kterým se letos vyhýbám jako čert kříži. Achjo, Vlado, ocenil bych, kdyby se spoilery a dohady, které prosákly ven, aspoň dopředu a jasně označovaly, takhle zakamuflované do hodnocení semifinalistek jsou v podstatě nevyhnutelné, dík. Dříve se tady dalo diskutovat i bez znalosti spoilerů :(

K sestavě – holky jsou (byly) určitě bezpochyby nejsilnější kategorií.
GRACE: Jasná jednička, od začátku baví vlastní tvorbou, to chce sakra kuráž, pro mě letošní favoritka.

HOLLY: Líbí se mi, jak se z relativně nenápadného auditionu dostala do pozice nejsilnější zpěvačky, výkon v 6CC absolutně jistý a sebevědomý.

GEORGINA: Po prvních dílech by mě nenapadlo, že bych jí přál postup, ale za mě až nečekaně zábavná soutěžící. O finalistkách bych tedy měl jasno.

RAI-ELLE: Na šestnáct roků je skvělá, ale když já se prostě neumím přinutit k fandění dětem (vzhledově, vím, že je Holly taky mlaďounká)… dva tři roky počkat a hrozně by jí to prospělo.

DEANNA: Nejméně zapamatovatelná, s nejmenší šancí na finále (doufám), byť zpívat umí.

ALISAH: Že já si každý rok najdu soutěžícího, jehož nemůžu ani maličko vystát. Od prvních okamžiků na castingu mě neskutečně irituje, tyhlety příběhy, jak přicestovala kvůli X Factoru přes půlku zeměkoule, mě fakt nebaví, všechna její čísla byla absolutně bez vkusu, rovnováhy, schopnosti posoudit, kde je třeba ubrat. Nemá žádný pěvecký cit, prostě to tam přes slzy natlačí jak v kabaretu a hotovo. Už její postup v BootCampu byl totálně vyřvaný a vynucený, tentokrát ji zachránili diváci – protože Sharone se s ní ztotožnit očividně taky nedokáže (ale jako kdyby na porotcích samotných záleželo). Zvláštní je navíc ta podoba s 4th Power z amerického X Factoru (2015), tam mě dámy štvaly úplně stejně a v podstatě nechápu, kde se v divácích bere tohle nadšení. Achjo.

4
Honzad
Reagovat

A jinak myslím, že Sharone tenhle výběr zatím docela zvládla, místo Alisah bych dal do JH šanci Shanaye, za předchozí výkony si to zasloužila a přece se nebudeme tvářit, že se hodnotí jen výkon v samotných 6CC :-)

5
J
Reagovat

Opat to zopakujem moja top 3 je Grace, Holly a Rai-Elle. Bohuzial si myslim, ze bude Holly, Alisah a Georgina.
S Holly nemam problem. Jedine coho sa bojim su vybery songov pre Holly. Kde ju produkcia zaradi. Ja osobne ju vidim v poprocku. P!NK, ONE REPUBLIC, Imagine Dragons. Osobne by som jej vybrala nieco novsie ako WALK ON WATER – 30 SECONDS TO MARS. To vsak v XF UK asi nehrozi. Velka skoda!
Alisah a Georgina idu mimo mna.
Osobne si myslim, ze najviac ma bude mrziet nepostup Matta Linnena v OVERS – kvoli magnetu na hlasy a najma rocku. Produkcia urcite nebude riskovat, aby ho poslala do LS a on tam nedajboze oslovil ludi a ziskal hlasy najma od zien 23 a vyssie. Takisto ma bude mrziet nepostup Kevina. Je to velky talent: blues, soul …. Bohuzial, bud postupi Kevin alebo Berget. A nakoniec ma bude mrziet nepostup Seana a Connora. Aj ked v minulom roku The Brooks postupili. Mohli by aj oni. Ak SYCO hlada dalsiu band, ktora bude komercne uspesna, tak by Simon mal podla mna poslat do zivakov tych najsilnejsich a nie umiest cesticku pre RAK-SU. 5 After Midnight su podla mna komercnym flopom a RAK-SU su v tomto este horsi. AK by RAK-SU neuspeli a nedostali sa najdalej zo vsetkych groups ako chcu uspiet na hudobnom trhu, ktory je ovela dravejsi. Dalej ak SYCO ma uz novy boyband PRETTY MUCH, tak nevidim dovod podporovat RAK-SU.

6
J
Reagovat

Grace Davies – SPOILER!
Viem, ze je jednoduche predpokladat na zaklade urcitych drbov a spoilerov, ze nepostupi do live shows. Ale co jej tvorba? Piesni ROOTS sa dostalo totizto prilis vela pozornosti a nielen v Europe, ale aj cez kablovu a satelitnu AXS TV v USA a v KANADE. Nehovoriac o Australanoch a LatinoAmericanoch, ktori XF UK sleduju asi ako my z Europy cez internet. A dost vela ludi sa dozaduje donwloadu a streamovania cez SPOTIFY vratane toho, ze chcu kupit jej album. To to SONY necha len tak bez povsimnutia? Ja by som si totizto najradsej vypocula vsetky 3 ROOTS, DON´T GO a DO IT BETTER studio versions. Takisto som zvedava na piesen z Judge Houses. Predpokladam, ze zasa bude jej vlastna. Pravdepodobne budu autotune a extended versions, aby som si utvorila konecny zaver, ci sa mi pacia alebo ich uplne zavrhla. A to si nechcem predstavit ten sok jej obdivovatelov, ked nepostupi. Grace sa totizto neda uplne porovnavat s minulorocnou C. Vanbeck prave kvoli vlastnej tvorbe. Uz teraz dalsiu 3. sobotu po sebe mali sledovanost pod 5 mil. Neviem si predstavit co so sledovanostou urobi odchod Grace a ked sa k tomu pridaju aj dalsi oblubenci z inych kategorii, ktori nepostupia.

7
Tomáš
Reagovat

Svět se zbláznil ale pro mě předvedl nejzajímavější vystoupení z obou dvou dílů Slavko. No dobře ještě Holly byla dobrá ale jinak fakt nikdo. Upřímně doufám že Grace do Live Shows nepostoupí protože po tom vystoupení s klavírem sem se fakt utvrdil v tom že bych to její skuhrání nevydržel poslouchat. Všechny ty zpěvačky sou na jedno brdo a já fakt nevydržím jejich vystoupení ani dokoukat do konce, tak moc mě nebaví. Jestli nepostoupí Matt, Kevin, Aidan ani Sean a Connor tak vážně nevím komu tam budu fandit.

8
J
Reagovat

@Tomáš: Asi Slavkovi spolu so mnou. U neho jedineho je istota postupu do live shows. A zaroven ho budu zachranovat, aby vydrzal dost dlho. Zaroven predpokladam u neho taku dance a disco music. Kedze ma rad Beyonce. Co tak ONE NIGHT ONLY – verzia Beyonce.

9
Tomáš
Reagovat

@J: Tak dobře, budeme spolu fandit Slavkovi. :-D Jo to by šlo a myslím že by mu to sedlo. :)

10
J
Reagovat

@Tomáš: Celkom sa tesim na sobotu. Predpokladam 6CC BOYS a OVERS. A v nedelu GROUPS. Dnes som si prezerala niektore videa z TOP 6 chlapcov. Spencer Sutherland nie je moja salka kavy a niektore jeho covery nie su podla mna dobre. Ale hlas ma a tiez svoju tvorbu. A potom je tu ten starsi z dvojice ITG Leon Mallet. Nie je to najlepsi hlas, ale celkovo sympatak, skromny a nenamysleny a trosku mi pripomina Ryana Lawrieho. Nie vizualom, ale ak by som ho prirovnala niekomu z minulej sezony, tak prave k Ryanovi. https://www.youtube.com/watch?v=7svd7Zlnv2Y

Podla spoilerov zo 6 CC s nim a s jeho mladsim bratom si Louis zahra dramu. Leon totizto pojde spievat az po svojom mladsom bratovi a Louis mu vraj ponukne za jeho vykon chair, ale tu na ktorej sedi jeho brat. Drama! drama! Spolu so Spencerom by sa mohol dostat do TOP 3. Vedela by som mu fandit ak by postupil.
A samozrejme sa tesim na OVERS a najma, co predvedu vsetci 3 chlapi Slavko, Matt a Kevin. Keby chceli vsetci 3 zazrakom postupit. To by som fandila vsetkym 3.
Dnes som si precitala jeden zaujimavy clanok a z toho vyvstava otazka, ci v skutocnosti chosen one nie je nova girlband, ktoru sformoval SIMON z dievcat, ktore vypadli v BOOTCAMPE a v 6CC. Ved na zaciatku XF Simon tvrdil, ze tato sezona bude nepredvidatelna. Takze je v skutocnosti mozne, ze chosen one nemusia byt ani RAK-SU a ani GRACE D. https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/4622061/simon-cowell-to-create-x-factor-girl-band-to-fill-hole-left-by-1d/

11
J
Reagovat

@Tomáš: Celkom sa tesim na sobotu. Predpokladam 6CC BOYS a OVERS. A v nedelu GROUPS. Dnes som si prezerala niektore videa z TOP 6 chlapcov. Spencer Sutherland nie je moja salka kavy a niektore jeho covery nie su podla mna dobre. Ale hlas ma a tiez svoju tvorbu. A potom je tu ten starsi z dvojice ITG Leon Mallet. Nie je to najlepsi hlas, ale celkovo sympatak, skromny a nenamysleny a trosku mi pripomina Ryana Lawrieho. Nie vizualom, ale ak by som ho prirovnala niekomu z minulej sezony, tak prave k Ryanovi. https://www.youtube.com/watch?v=7svd7Zlnv2Y

Podla spoilerov zo 6 CC s nim a s jeho mladsim bratom si Louis zahra dramu. Leon totizto pojde spievat az po svojom mladsom bratovi a Louis mu vraj ponukne za jeho vykon chair, ale tu na ktorej sedi jeho brat. Drama! drama! Spolu so Spencerom by sa mohol dostat do TOP 3. Vedela by som mu fandit ak by postupil.
A samozrejme sa tesim na OVERS a najma, co predvedu vsetci 3 chlapi Slavko, Matt a Kevin. Keby chceli vsetci 3 zazrakom postupit. To by som fandila vsetkym 3.

12
J
Reagovat

@Tomáš: Dnes som si precitala jeden zaujimavy clanok a z toho vyvstava otazka, ci v skutocnosti chosen one nie je nova girlband, ktoru sformoval SIMON z dievcat, ktore vypadli v BOOTCAMPE a v 6CC. Ved na zaciatku XF Simon tvrdil, ze tato sezona bude nepredvidatelna. Takze je v skutocnosti mozne, ze chosen one nemusia byt ani RAK-SU a ani GRACE D. https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/4622061/simon-cowell-to-create-x-factor-girl-band-to-fill-hole-left-by-1d/

13
Tomáš
Reagovat

@J: No loňský Ryan mi přišel lepší i zajímavější a když už si mi ho připomenula tak si na něj rád vzpomenu https://www.youtube.com/watch?v=GMJqLbMh790 Bylo to loni takové zvláštní období, rád na to vzpomínám jak sem mu fandil.

Uvidíme co předvedou Matt a Kevin, každopádně si myslím že pokud oba dva vylítnou v Judges House, tak je to naprosto cíleně jasná likvidace těchhle mužných rockových typů ale to by pak asi bylo jasné všem. Loni mě hodně mrzel James Wilson nebo jak se jmenoval, taky se ho tak zbavili. Já si dokonce ani u Slavka nejsem stoprocentně jistý že v Live Shows bude když tu někdo psal že mentoři už letos tyhle zábavné prvky v živých show nechtějí ale pořád má asi větší šance na postup než Matt a Kevin. A pokud jde o ten Chosen One – už se mi to ani nechce řešit kdo to bude nebo nebude, přijde mi že si tím člověk akorát zbytečně kazí koukání na tu show a fandění. Pokud tam bude někdo preferovaný, tak se to stejně ukáže až v živácích – třeba že bude chodit jako zlatý hřeb vždy na konec, bude mu věnováno nejvíc prostoru atd. Ale neustále hledat mezi soutěžícími toho produkcí vyvoleného – nějak v tom nevidím smysl. Každopádně pokud to ale vyhraje skupina a bude to někdo jiný než Sean a Connor, tak to pak raději na tenhle X Factor hned zapomenu.

14
J
Reagovat

@Tomáš: Este som sice nevidela, co predviedli chlapci v 6 chair challenge. Ale myslim si, ze TOP 3 chlapcov do live shows bude: SPENCER SUTHERLAND, LEON JAMES MALLET a SAM BLACK.
Spencer mi pripomina Matta Terryho a Leon Mallet zasa Ryana Lawrieho a Sama Callahana. A ked je pravda, ze Sam Black nahradil A. Russella v Judge Houses, tak mi vychadza ako treti postupujuci do Live shows. Minuly rok nahradila HONEY G Ivy G. Paredes a isla do LS. V r. 2015 Maison Noise takisto nahradil T. Bleasbyho v JH a takisto bol vybraty do LS. Ale mozem sa mylit. Nakoniec trojicu, ktora postupuje vzdy vybera produkcia a nie konkretny judge v tomto pripade Louis. Spencer je podla twittera a instagramu naspat v Londyne. A urcite to nie je kvoli predtocenej 6CC. TOP 12 sa asi uz pripravuje.

15
Tomáš
Reagovat

@J: Sam Black? Jako měl vcelku zajímavou barvu hlasu a měl u mě malé bezvýznamné plus za zálibu v starší hudbě ale jinak mi celkově přišel dost průměrný, technika zpěvu lítala nahoru dolů a myslím že odešel právě včas. Navíc mi přišel vizuálně podobný typ jako Spencer s tím že Spencer je lepší zpěvák takže Samova účast v Live Shows by mi přišla zbytečná. Proč tam brát dva podobné typy? Jen by si vzájemně brali hlasy a jeden z nich ( pravděpodobněji Sam ) by to stejně brzy odnesl. A nechápu co se stalo s Aidanem – rovněž o míle lepší zpěvák než Sam, navíc má vlastní tvorbu a je to sympaťák – takže možná další vážný favorit na výhru a proto ho produkce odstraní?

16
J
Reagovat

@Tomáš: Tito traja viedli v dobe natacania JH v Istanbule medzi sebou zaujimavu konverzaciu na istom instagrame. Ale neviem, ci postupili vsetci traja. Ten edit napoveda, ze ak Sam nahradil A. Russella velmi pravdepodobne pojde do LS. Najviac mi vsak vadi, ze z kategorie chlapcov malo ukazali v Bootcampe. Len J.Masona a A. Russella. To nevravim aj o kastingoch. Najviac pozornosti jednoznacne mali dievcata. Velmi rada by som si vypocula Spencera, aby som si o nom utvorila mienku. Ako keby chlapci boli vytesneni z hlavneho diania tohtorocneho XF UK kvoli minulorocnej vyhre M. Terryho. Preto sa na nich prekvapujuco tesim na 6 chair challenge. A takisto na OVERS kvoli vsetkym trom chlapom: Matt, Slavko a Kevin. Ktokolvek z tychto troch nepostupi mi bude v LS chybat. Tie tri zenske na nich nemaju: rock, soul, blues a big show. Inak tie machinacie, co bude robit Louis s chlapcami v sobotu su iste z pera produkcie, rovnako ako v pripade dievcat. Takisto prilis vela pozornosti venovanej Grace je z toho dovodu, aby bol shocking exit, co najvacsi. Luto mi je len tych ludi, ktori si Grace oblubili, tych sa to najviac dotkne a dufam, ze sa to odrazi aj na sledovanosti, aby sa po druhe roky takto s divakmi nezahravali.
Co sa tyka M. Terryho dnes mu vychadza singel. Vypocula som si ukazku a vobec sa mi nepaci. Bez vystupenia v XF UK alebo inej podobnej sou nema Matt najvacsiu sancu zabojovat o dobre umiestnenie v Official Charts UK.

18
Tomáš
Reagovat

@J: Tak aspoň že tak.

19
J
Reagovat

@Tomáš: Mozno Sean a Connor mali dobre ohlasy a tak XF producenti neriskovali tym, ze ich vyhodia cez palubu. Za predpokladu, ze chcu group, aby to tento rok vyhrala. Urcite si robia prieskum predtym nez niekoho uplne odpisu v JH.
Dnes vraj sa zacina 6 cc s GROUPS a potom OVERS. OVERS budu zajtra v nedelu pokracovat s BOYS. Kedze dnes nevystupuje ani Matt a ani Kevin, tak som sa rozhodla, ze po Slavkovi to zalomim. A mozno to dnes ani nezapnem. Staci si dohladat prislusne videa na YT.

20
J
Reagovat

@Tomáš: SPOILER! Podla rovnakeho zdroja je vraj aj Matt Linnen v live shows. No keby toto bola pravda, ze okrem Slavka je v LS aj Matt, tak je to bomba. Dal by BOH. Ale musi spievat rock. To by potom boli LS pestre. https://forums.digitalspy.com/discussion/2246289/spoiler-6-chair-challenge-previews-info/p2
Skoda, ze Grace nepostupi, lebo bude chybat quirky. 2 entertainment acts Alisah a Georgina na mna budu prilis.

21
yeey
Reagovat

@J: Ten clovek minimalne vedel spravne dopredu rozdeleni kategorií mezi porotce. Ale na 100 % to teda neni, klidne muze jen trollit:-) Kazdopadne verim, ze Matta tam daji. Imho má z Overs jako jediny sanci na vyhru.

A porad verim, ze si budou stat za svym, ze letos zadny joke acts ala Honey G, a nepusti Slavka do live shows. Vubec nechapu, jak vam mohlo takhle hrabnout a zacit mu fandit, nic ve zlym ;-) :-D

22
J
Reagovat

@yeey: XF UK nie je singing competition, ale entertainment show. Slavka do XF pozval Louis 100% na popud produkcie, ktora chce entertainment acts v LS aj ked tvrdi nieco ine. Slavko je soumen, herec. To, co som si o nom precitala svedci, ze je dost inteligentny a sympaticky. Ak dostane aspon polovicu tych tanecnikov a backtracks ako HONEY G, tak to bude celkom zaujimave cislo. Dam prednost zabave pred nudnymi divami. A Simon nema pravo kritizovat Slavkov spev. Ved Slavko na zivo bez autotune nespieva o nic horsie nez Simonov protekcny chlapcek z 1D, jediny ktory SYCU zostal.

23
J
Reagovat

Ja neviem. Pozeral to niekto vcera. Tak groups ma sklamali. Neviem, ci je predchadzajuci spoiler pravdivy, jedinych, ktorych vidim v LS su The Cutkelvins. Viditelne aj Simonovi sa pacia. Ta Sheeren je pekna kocka a ma dobry hlas + skusenosti z minulosti v NEON JUNGLE. Zaujimave je to, ze su zo Skotska. Ak by Skoti za nich hlasovali, vidim ich v LS dost daleko. OVERS: Berget jednoznacne najlepsi hlas, sympaticka, ale vidim ju v soule. Ak by postupila do LS, tak by skoncila ako minuly rok Relley C. TALIA DEAN – krasna verzia piesne, po tomto vykone by si zasluzila nielen stolicku, ale rovno postup do LS. Slavko – zabavny, ale zly vyber songu.
Kevin spieva B. Marleyho – tak to sa necham prekvapit. Zaujimavy je vyber songu Matta Linnena, ale viem si predstavit verziu tejto piesne s gitarou a Mattovym hlasom. Ak Matt naozaj postupi do LS, polahky sfukne chlapcov a ako muz solista, by sa mohol dostat najdalej. Velky apel na zeny (nemyslim tim tinedzerky a dievcatka z kindergarten) a ich hlasy, uz teraz mu tam vypisuju na twitteri a instagrame. Na koho som najviac zvedava su BOYS, zatial pomerne utlacana kategoria. Spencer zla volba piesne.

24
J
Reagovat

SPOILER!!! Nic neviem ohladom dievcat. Ale z ineho zdroja som sa dozvedela, ze Matt Linnen a Sam Black su v TOP 12 v LS.

25
Tomáš
Reagovat

Včera sem to neviděl a jak tu čtu tak sem asi o moc nepřišel. Kouknu na to až tu budou videa. Dnes se mrknu určitě, na Kevina a Matta sem zvědavý. Pokud jde o Slavka, mám to s ním úplně stejně jako J. Ze začátku sem ho nějak moc nemusel ale díky J sem si ho nějak oblíbil a teď mi tam nevadí vůbec. :D Pokud bude v Live Shows, tak mu budu přát aby porazil všechny soutěžící kromě Matta, Kevina ( který ale asi v živácích nebude ), Seana a Connora a možná Holly, u Spencera si ještě nejsem jistý. Takže bych jeho umístění viděl asi tak jako loni u Honey G, na takové páté nebo šesté místo bych ho klidně dal s tím že je teda rozhodně sympatičtější a zábavnější než Honey. On tam nějaký ten kašpárek pro pobavení je taky potřeba a přesně jak píše J – rozhodně ho tasm budu sledovat daleko raději a bude mě víc bavit než ty nudné divy s velkýmy hlasy ze kterých se tam míní všichni podělat.

26
Tomáš
Reagovat

Jinak teda jestli je vážně v živácích i Matt tak to je skvělá zpráva a bude tam komu fandit.Myslím že má šanci dojít dost daleko. Naopak Sam Black mi asi přijde vcelku slabý a tipuju že pokud nevypadne hned tak bude nejspíš každý týden v spodních dvou bojovat o přežití jako loni Ryan. Není to extra zpěvák a na hlasy fanynek taky nebude moct tolik spoléhat – spoustu mu jich přetáhnou technicky lepší Matt, Spencer a vlastně i Sean a Connor. Zkrátka tam těch fešáků už tak bude dost a to sem možná ještě někoho opoměl. Vážně nechápu pokud tam místo Sama nebude Aidan – měl vlastní tvorbu a zpíval líp, byl velmi sympatický. Ale tak člověk asi nemůže mít všechno, už jen ten postup Matta do Live Shows pokud je pravdivý je bomba a ještě by mohl postoupit i Kevin ale tam se nevím proč nějak obávám že se to nestane.

Přidat komentář