Panáček v reality show

Upoutávky na Celebrity Apprentice

2. Leden 2008 | napsal(a): | reality show: Šéfka / The Apprentice

Přestože to málem loni vypadalo, že reality show Donalda Trumpa The Apprentice definitivně odzvonilo, televize NBC se pokusí klesající divácký zájem oživit speciální verzí. Ve čtvrtek 3.ledna tak startuje Celebrity Apprentice, ve které své obchodnické nadání předvedou známé celebrity (tedy lépe řečeno pozapomenuté pseudocelebrity). Narozdíl od šesti předchozích sérií ovšem nebudou bojovat o lukrativní pracovní místo v Trumpově organizaci, ale o finanční odměnu, kterou pak mohou věnovat vybrané charitativní organizaci. Celkově se rozdělí 1 milión dolarů, každá vyřazená celebrita dostane šek na menší sumičku, vítěz pak obdrží pro svou nadaci 250.000 dolarů.

Mezi 14 celebritami uvidíme: country zpěváka Trace Adkinse, modelku Carol Alt, herce Stephena Baldwina, slavnou rumunskou gymnastku Nadiu Comaneci, playmate Tiffany Fallon, olympijskou vítězku v softbalu Jennie Finch, televizní producentku Nely Galan, herečku Marilu Henner, boxerskou legendu Lennoxe Lewise, britského novináře Pierse Morgana, kontroverzní soutěžící z první řady The Apprentice Omarosu, šampióna v ultimátních zápasech Tito Ortize, herce Vincenta Pastoreho (např.seriál Sopranovi) a zpěváka skupiny KISS Gene Simonse.

V následujících dílech by se ale měly objevit ještě další celebrity, protože v některých úkolech budou muset soutěžící využít svých kontaktů v showbusinessu. Na závěr každého dílu nebude chybět ani obávané vyřazování v Zasedací místnosti v budově Trump Tower. Donaldu Trumpovi při něm budou asistovat opět jeho děti, Donald junior a půvabná Ivanka. V některých dílech by ale do křesla Trumpova poradce měly zasednout i některé další legendy americké ekonomiky.

upoutávka na Celebrity Apprentice

další upoutávka na Celebrity Apprentice

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení)

Šéfka / The Apprentice

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!