Panáček v reality show

StarDance 2015: Když hvězdy tančí … je tu finále (rekap 1.část)

19. Prosinec 2015 | napsal(a): | reality show: StarDance

SD7-finale

Vítězem 7. řady StarDance se stala Marie Doležalová s Markem Zelinkou

Jitka byla druhá, Lukáš třetí

SLEDOVANOST: Finále 1 část 1,695 mil diváků, podil 41,15 % v 15+, 33,05 % v 15-54. Rozhodnutí 1,925 mil a 49 % v 15+, 41% v 15-54

7. řada oblíbené zábavní soutěžní taneční show StarDance je u konce. Devět večerů jsme sledovali úspěchy i prohry deseti tančících osobností a jejich partnerů v boji se svými těly, s nástrahami taneční techniky i divácké obliby. Dnes večer je opět uvidíme tančit všechny, ale jen tři si to rozdají v boji o stupínky na bedně. Jitka, Lukáš i Marie už mají jisté, že se kolem nich zas rozvíří všelijaké vášně. Na koho se od stropu snese záplava zlatých konfet? Anketa

Diváctvem hýbou letos vášně obzvláště a přitom vlastně vůbec o nic nejde. Už dopředu se dá říci, že vyhráli všichni. Všichni kdo se téhle specifické reality show zúčastnili i ti kdo se na to dívali. V každém ročníku jsme díky StarDance mohli vídat známé osobnosti v jiné roli, než v jaké je obvykle vídáme. Někdo měl více talentu a jiný méně, někdo se díky StarDance naučil alespoň trochu tančit, někdo se blýskal tím, že to dost uměl už před tím, než na nabídku k účasti kýv. Někomu přinesla účast u diváků lepší dojem z nich, byli ale i tací, kteří si ani dobrým tancem, reputaci nevylepšili. Vítěze si asi pamatujeme lépe než toho, kdo se v show jenom mihl, ale já osobně mám u nejstarších ročníků osobnosti v hlavě podle osobních sympatií napříč pořadím a někdy to mám zamotané i napříč ročníky.

Romana Vojtka v SD1 jsem měla a mám ráda a tak si dodnes pamatuju, že s Kristýnou Coufalovou vyhráli, ale finálovou účast Vaška Vydry jsem z hlavy vytěsnila, víc mi utkvěl Tomáš Dvořák a Kamila Tománková. U druhé řady mám bez své databáze účastníky v hlavě úplně mimo pořadí.
Finaliste-SD1a2
Aleše Valentu i Táňu Vilhelmovou si pamatuju jako skvělé tanečníky, ale že byla Táňa ve finále a dokonce druhá mi paměť také ráda skrývá, protože jsem jí nehodlovala před tím ani potom. Dobře si pamatuju, že v SD3 vyhrála Dana Batulková s Janem Onderem a i když jsem jí moc fandila, tak si jako kaňku pamatuju jejich strašlivý kočárkový Freestyle. Zuzku Norisovou mám za oslnivější.
Finaliste-SD3a4
V následující čtvrté řadě finalisty také vlastně nijak nerozlišuji. Aneta Langerová mě oslnila osobností i tanečním vývojem a Pavel Kříž mě s Alicí Stodůlkovou uchvacoval energií v každém z kol. Pátá řada StarDance je mimořádná tím, že ve finále byli dva sportovci, kterým většinou fandívám nejvíc. Vítězka Kateřina Baďurová byla v posledních kolech a ve finále skvělá a moc půvabná, ale zas u ní mám hoňku zahnat památku na Onderovsky trapný Freestyle, zatímco u Martina Procházky to nemám a vzpomínám, jak jej Terezka Bufková v soutěži brousila až vybrousila finálovou účast za um zněžnit tvrdý hokejový kolos a vytvořit spolu dohromady velmi sympatický pár.
Finaliste-SD5a6
Poslední řadu mám v hlavě ještě velmi živě. Anna Polívková a Michal Kurtiš jsou pro mě významnými vítězi a za nejlepší pár téhle řady bych je ale měla i kdyby finálový souboj prohráli. Táňa Kuchařová i její vybroušený taneční styl mě totiž od počátku vlastně nijak extra nebral a místy až skoro nudil, jediné čím podle mého tuhle řadu obohatila je vlastně negativní. Štáb nám s ní totiž poprvé (a naštěstí zatím naposledy) nacpal příběh, z kterého měl pořad těžit a zároveň z něj mohli těžit dva jeho aktéři.

Koho a co si budu pamatovat letos, už je tak nějak „uděláno“ dávno před tím, než jeden z dnešních párů bude pasován třetím a jiný bude mávat křišťálovým pohárem. Bude to zcela jistě kompletní finálová trojka, ale i dva páry, které se dnes na parketu už jen mihnou. Večer budu všem třem finalistům držet palce, aby si to, co si u nich cením, u mě něčím nepokazili. Palce jim budu držet, aby jim tančení dnes obzvlášť šlo, aby si finálový večer co nejvíc užili a aby se ctí vyrovnali i s tím, co kolem letošní řady rozpoutali hloupí hysteričtí diváci.

Anketa

Zůstanete StarDance věrným divákem i v další vysílací řadě?

Miniaplikace

Zdroj obrázků: fotoservis čt, obr-archiv okkvp.

Rekapitulace

Finálový večer začal předtančením. Na parket naběhla za zvuků Golden Eyes čtveřice tanečníků a po malé chvilce je doplnila jedna tanečnice. Tmavovláska s ohonem. Nevím kdy to došlo vám, mě seplo těsně po tom, co sešla schody a dostala se k tanečníkům.
SD7-10-tanecni uvodPak už jsem na Terezu jenom ohromeně zírala. Michala Necpála jsem rozeznala až na záznamu. A dala jsem jej pětkrát. Skvělé číslo na úvod.

Úvod jsme tedy měli nadějný a oba moderátoři pak vypadali nejen šťastně, ale i dost rozjuchaně. Napřed přivítali milé hosty, účastníky minulých řad (luxusní dekolt Jitky Čvančarové se představil sám a dělal Markovi společnost po celý přenos), Tereza zmínila i šéfa dílny, v níž se šily taneční kostýmy včetně toho, který měla na sobě a představila i kostýmní výtvarnici Táňu Kovaříkovou, do jejíž stříbřitě šedé róby s neslušivě hlubokým průsvitkovým výstřihem se později převlékla.

Pak jsme se dozvěděli, jak bude večer probíhat, co se bude tančit a přivítali jsme páry na ploše. A pak už jsme se mohli začít těšit.

1. finálové kolo – Nejlepší latina

SD7-10-latina

SD 6 Lukáš Pavlásek + Lucie Hunčárová – samba

Z medailonku jsme se dozvěděli, že si vybrali sambu, protože se jim líbila písnička a podle Lukáše je tam osvítil duch geniality. Jen připomenu, že ji tančili v osmém kole a trhli na ní historický rekord 11 bodů. Laťka k překonání tudíž proklatě nízko.

Na parketu to i tentokrát byla „Pavláskova samba“, ale na Lukášovi je vidět každý den tréninku. Ovšem samozřejmě v rámci Lukášovy šnečí progresivity. Proti minulému provedení Lukáš zlepšil začátek, kde se už tolik nemotal, ve střední části se mnohem víc trefoval do hudby, ale závěru se mi nožky kvedlačky líbili víc ty původní, než to co mírně učesáno předvedl dnes. Celkově to vypadalo o psí chloupek líp, možná si Lucka vzala k srdci Balašovu radu a ve svém tanečním projevu trochu ubrala anebo už jsem si taky zvykla :-))

Jan Révai si napřed tanec pochvaloval a vychvaloval jak se v sambě posunuli, ale bohužel se přeptal v kterém kole ji tančili …. Tatianě Drexler se zdálo, že to už skoro začíná „byť“ –všechny kroky dal víceméně do hudby, dokonce kromě některých partií i správně jak mají být a že si myslí, že ještě tak tři roky a …To Radek Balaš držel svou anti Lulu masku. Prý se pekelně soustředil na rytmus a zaznamenal, že z 50% se trefoval a že tedy nouze naučila i Pavláska tancovat. Zdeněk Chlopčík už se nechtěl opakovat a vyřkl jen krátký ortel – padesát na padesát.
Hodnocení poroty: R-4 D- 6 B-5 CH- 5 = 20

SD 5 Jitka Schneiderová + Marek Dědík – jive

Jitka s Markem si pro finále vybrali jive, který tančili ve třetím kole a velmi s ním tehdy oslnili i porotu – dostali 39 bodů. Vybrali si jej kvůli písničce a proto, že je bavila.

Mně se u prvního předvedení tance líbily i Jitčiny šatičky a pochvalovala jsem si, že „Na ptáky jsme krátký“ nezpívá Ledecký. Ve finále jsme se už tolik tancem neunášela. Jitka jive odtančila víceméně stejně, ale přesto mi u toho prvního předvedení i po kontrolním zhlédnutí, přijde více uvolněná a víc do tance „položená“. Nevím, možná jsem se špatně vyspala, byť nevím který den jsem spala naposled, možná mám pod kůží to počáteční kouzlo, které časem zmizlo. Dnes bych čekala ještě větší náboj.

Marek Eben ještě před tancem připomenul tkaničkovou sázku a hlavně lahůdkovou uleželost konkrétních tkaniček vybraných k zkrmení. Po tanci měl další zajímavé téma, protože on si na rozdíl ode mne všimnul, že Marek na začátku tentokrát zlomil tágo.
SD7-10-tago
Paní Drexler pochválila velmi dobrý tanec a velmi dobrou dynamiku, ale čekala, že Jitka zlepší nožky, což se ale podle ní moc nepodařilo a záhy vyplynulo, že tu jedinou devítku z minula dá i tentokrát.Radek Balaš byl opět nadšený bezvadným konceptem, skvělou prací s rekvizitou a tanečníky uklidňoval, ať jsou klidní, že si drtivá diváctva nohou nevšimne a vnímá jen emoci a dojem. Zdeněk Chlopčík také chválil, kopky mu připadaly dobré, skvělá energie a na rozdíl ode mne viděl tentokrát ještě větší uvolnění.
Hodnocení poroty: R-10 D- 9 B-10 CH-10 = 39

SD 7 Marie Doležalová + Marek Zelinka – samba

SD7-10-ceska-marka
Poslední na řadě byla typická česká žena, jak Marii prý označují někteří diváci a i když Marek si myslí, že do takové ji chybí pár kil, tak za mě Maru na potítku v ten moment stála opravdu jak typická Mařka s Ananasem na hlavě (shrbená, prsa prověšena nad pasem), ale ukecala jsem se, že je to kostýmem a tím, že zhubla. Pro finále si vybrali sambu z prvního kola, za kterou dostali 25 bodů a je tak jejich nejhůř bodovanou latinou. V medailonku na sebe Maruš prozradila, že ty první tance dávno zapomněla, v domnění, že už je nikdy nebude tančit, je pustila z hlavy. Možná proto Marka napadl jeden zajímavý figl, ale předem nám jej neprozradili, ale nenápadně ukázali.

Původně uprostřed tance v dřepu hopkal chlap. Musím, říct, že mě tahle změna potěšila, ne proto, že by Maruš hopkala líp, ale proto, že tím tanec dostal zase jiný vtip a protože něco takového vlastně od finále očekávám. Maruška pro mé oko tu sambu totiž tančila úplně stejně jako poprvé a tudíž jakoby vůbec nic nepřidala. Těmi hopky, ale ano.
SD7-10-hopkyhop
Radek Balaš už výrazem vypadal, že tenhle pár u něj v srdci nekraluje. Prý se na jejich tanec soustřeďoval a proto si neodpustí poznámku, že by potřeboval větší vnitřní dynamiku. Že to sice v té minutě a půl stačí, ale kdyby mělo být takových čísel v nějakém programu víc, že už by je to neutáhlo. Před skvělými nápady a choreografií ale prý smeká. Zdeněk Chlopčík si už zvykl na jejich nápady a crazy prvky a v tomhle ohledu tedy už nemá nic, ale Marušce vytkl, že pro finále si představoval mnohem rychlejší nohy, velké zlepšení viděl jen ve výrazu. Jan Révai si opět pochvaloval, jak si to tanečníci tentokrát víc užili a jak byli uvolněnější. Tatiana se přiznala, že ji strašně baví a že si velmi váží tolika dobrých choreografických nápadů, ale ty pomalé nohy bohužel viděla také a diví se, že v tom Maruš odolala i tvrdému Markovu tréninku.
Hodnocení poroty: R-10 D-9 B-9 CH-9 = 37
SD7-10-tabulka-1

2. finálové kolo – Nejlepší standard

SD 6 Lukáš Pavlásek + Lucie Hunčárová – quickstep

Quickstep si duo Lulu vybralo kvůli tomu, že je za něj pochválili. Tančili jej v minulém kole a dostali za něj dosud vůbec nejvíc bodů – 21.
SD7-10-Lukas-standard
S novým předvedením to bylo jako v prvním dnešním kole. Na začátku se Lukáš do rytmu trefoval o chloupeček líp, ve střední části si dvakrát nástup vyčekali o takt déle, při zvedačce mu šaty padly přes oči ještě mnohem víc a přesto nezaváhal a závěrečném amoku Lukáš zas o chloupeček víc odflákl ruce. Celkový dojem z tance ale opět v rámci specifických měřítek pro Lukáše pozitivní.

V rozhovoru po tanečku vyšlo najevo, že Lucie na Lukáše uplatňuje výuku jako na malé děti a říká mu něžně „Pejsánku“, pročež Lukáš ji od té doby tituluje „Myšičko“.
Zdeněk Chlopčík hned reagoval: „Pejsánek se lepší každým kolem“. Houpání bylo lepší, polkové poskoky i základní pohyb, ovšem nejvýznamnější byla u Pejsánka změna v tom, že si ani jednou nepočítal! Révai zase marně trápil mozek otázkou, proč si LuLu quickstep nevybrali spíše pro kolo nejoblíbenějších tanců místo waltzu (hádat kámo, můžeš třikrát), ale ocenil že v tomhle tanci se poprvé narovnal, alespoň chvilku. Paní Drexler se radovala. Lukáš jí dnes večer dal naději, že její teorie „každý se může naučit tancovat“ nepřestává platit, protože v mnohých momentech vypadal skutečně esteticky a mnoho kroků bylo celkem OK. SD7-10-Balas Radek Balaš s hlavičkou lehce na stranu, nás i kolegy upozornil, že On, jejich nadšení nesdílí. Jsme prý přece ve finále velké soutěže, taneční soutěže (považte) a dát si takovou frajeřinku jako sólo těsně před koncem, ale nedat je správně rytmicky, je pro něj prostě chyba. Kolegů se ještě pro názornost optal obrazovým příměrem „Letěli byste klidně s letadlem, které by Lukáš pilotoval tak, jak tančí?“ Zdeněk Chlopčík měl okamžitou odpověď: „Ano!“. Na rozpačité Balašovo hihňání Marek Eben s úsměvem navázal slovy, že Zdeněk zažil mnohé a tak se na to už dívá jinak.
Hodnocení poroty: R-5 D- 6 B-5 CH-7 = 23

SD 5 Jitka Schneiderová + Marek Dědík – waltz

Jitka s Markem pro bodované kolo prý uvažovali i o valčíku, ale nakonec si vybrali waltz protože, se jim moc líbil a měli jej rádi. Navzdory tvrdé kritice, ať prý to dopadne, jak chce. Tančili jej až v osmém kole a přestože ústy paní Drexler zaznělo jasně, že technicky to byl velmi špatný waltz a ještě mimo hudbu, dostali za něj 34 bodů.
SD7-10-Jitka-standard
Pokud si pamatujete, problém nebyl jen trefování hudby, choreografie je totiž také velice chudá na waltzové kroky a figury a místo toho Jitka hrála vnitřní srdeční pnutí v rámci příběhu a Marek ji půlku tance „poponášel“. Tentokrát to pro mé oko už tak násilně na plus bodíky zahrané nevypadalo a úspěšně zapracovali také na technice i timingu, celkově si to tudíž mnohem víc sedlo a emoční náboj choreografie drncavý tanec nerušil. Osobně bych byla ale uvítala i nějakou drobnou změnu v choreografii a přidání waltzových kroků.

Jan Révai – dojem si mohli jen vylepšit a to se povedlo, zase byl nadšený. Tatiana ocenila nesmírnou lehkost a nádherné zvedačky, ale pořád jí zůstal pocit, že tam waltze mohlo být víc. Pro pana Balaše kolegyně opět nepochopitelná, waltz se mu zdál zhmotněnou esencí tance a neodpustil si ani rýpnutí do kolegy Chlopčíka. Prý si nedokáže představit jakou známkou může Jitku hodnotit poté co Lukášovi dal 7. Zdeněk ale neměl problém ani s kolegou, ani se známkou. Pochválil nádherný pocit z tance, zvedačky i napravení toho, co posledně vytýkal.
Hodnocení poroty: R-9 D- 9 B-10 CH-10 = 38

SD 7 Marie Doležalová + Marek Zelinka – valčík

Marie s Markem pojali výběr tanců o mnoho soutěživěji než Jitka. Zopakování čtyřicetibodového valčíku z minulého kola byla proto jasná volba.
SD7-10-marie-standard
Opakování, respektive tréninková pokračovačka se vyplatila. Drobné doladění se projevilo nejvíc v těch really slow partiích, Marie si pod tvrdým dohledem Marka dala práci s hlídáním držení levé ruky a z tance dýchala větší jistota. K tanci mám jen drobnou poznámku. Uvažovala jsem, jaký výraz by u toho Marie měla mít. Posledně se více usmívala, tentokrát víc držela nečitelnou kamennost a já se přiznám, že mi tak úplně nesedlo ani jedno. Na Markově tváři je poznat střídání výrazu – porcelánový panáček na klíček a tanec milující panáček bez omezujícího strojku. Navíc tančí jako by povznesený jen sám pro sebe a cítíte, že jej ovládá jen hudba. U Marušky cítím, že se pod maskou soustředí a počítá a zároveň hledá ohlasy publika. Hlavně ale v tom výrazu jako kdyby tápala a nevěděla přesně, kdy jaký nasadit. Ale neberte to ode mne jako trapně hledanou výtku, je to opravdu čistě jen teoretická úvaha, co by mi zážitek ještě zdokonalilo. Ta choreografie je výborná a tanec se mi moc líbil.

Tatiana Drexler konstatovala, že jí valčík bavil i napodruhé, ocenila, že si Maruška vylepšila postavení, nádhera. Radek Balaš pochválil vnitřní dynamiku, k fantastickému číslu není co dodat. Zdeněk Chlopčík pochválil, jak tanečně obrovsky vyzrála a tím, že zatančili ještě lépe, tak titul nejlepší valčík této řady přísluší dnešnímu výkonu. Na Jana Révaie nezbylo co dodat, ale dodal, že se moc těšil a moc jej uspokojili.
Hodnocení poroty: R-10 D- 10 B-10 CH-10 = 40
SD7-10-tabulka-2
Po odtančení druhého kola a zveřejnění tabulky v mnohých příznivcích asi zatuhlo. Dělené první místo je přesně ta situace, která nahrávala jejich černým myšlenkám, že letošním králem parketu bude králík – Pejsánek. Zároveň ale nastala chvíle, kdy se na parket vrátili všichni dříve vypadlí účastníci. V krátkých ukázkách svých povedených tanců se tak jak postupně vypadávali představili Lucie Dvořáková s Michalem Kurtišem v plnovousu a brýlích ve slowfoxu, Rosťa Osička s Romanou Motlovou v tangu, Doktorka Kateřina s Petrem Čadkem ve waltzu, Marek Taclík s Martinou Markovou v quickstepu, Leona Machálková s Michalem Necpálem ve valčíku, Leoš Mareš s Katarinou Štumfovou v sambě, aby Leoš mohl předvést své skvělé sólo a přehlídlu zakončili Radek Banga s Terezkou Bufkovou se svým paso doble.

3. finálové kolo – Nejoblíbenější tanec

Po milé připomínce se odehrálo tradiční „oddychové“ kolo, které porotcům nepřísluší bodovat, dostávají možnost se vyjádřit jen slovně.
SD7-10-3kolo

SD 6 Lukáš Pavlásek + Lucie Hunčárová – waltz

Lukáš s Luckou si pro tuto příležitost vybrali waltz, protože se Lucii moc líbily šaty a celé to kolo jim vše vlastně konečně vyšlo tak jak toužili. Tančili jej v 3. Kole a dostali za něj 20 bodů.

Nevím, jestli jste se podívali na ten původní tanec podívali, já to udělala a taky jsem si přečetla, co jsem o něm tehdy napsala: „Dnes konečně vystoupil místo Tydýta Lukáš Pavlásek. Co k tomu říct, davy nenávistníků překvapením zamáčkly dojmutou slzu za snahu a nejméně na dvě kola to má hoch v suchu. Nemůžu se zbavit dojmu, že s tím přesně takhle dopředu počítal“. Tu poslední větu mám po všem dalším co proběhlo chuť odvolat, ale nechci se nechat zas zbytečně unášet. V každém případě je na to teď s odstupem mnohem lepší pohled, ta pachuť Tydýta dělajícího si reklamu zmizela a vidím tam na tváři Lukáše i radost, že to konečně tolik nekoní. Dnes to odtančil zase místy lépe než tenkrát a místy drobčil tam, kde před tím ne, ale ta radost u něj byla ještě větší.

SD 5 Jitka Schneiderová + Marek Dědík – čača

Jitka zvolila čaču za kterou v šestém kole dostali první čtyřicítku letošní soutěže. Pokud si nevzpomínáte, Jitka se na čaču tehdy hodně těšila a byl to po předchozích dvou trochu unavených a horších kolech, zase tanec na jedničku a já doufala, že se tím Jitka odpíchla zas k zářným zítřkům. Ta čtyřicítka mi tehdy přišla ale lehce přehnaná.

Tentokrát zatančili až na jedno maličké zaváhání na začátku líp, odstranili drobnou nesynchronnost na židlích a líp se povedla i ta obtížná figura s nohama před koncem. Čača Jitku prostě baví a je to znát.

SD 7 Marie Doležalová + Marek Zelinka – paso doble

Marie s Markem soupeře nešetřili, a i v tomhle kole vytáhli těžký trumf. Marek opakování tance z osmého dílu bral jako výzvu, jestli se jim to povede odtančit stejně dobře a jestli to bude i stejně fungovat. Dostali tehdy 38 bodů.

Maruška s oprašovačkou měla v tréninku podle ukázek trošku problém, ale možná to bylo tím, že Marek měl teď větší nároky. A vyplatily se. Tentokrát se Marie usmívala už jen tam, kde to nevadilo (pravda, občas se viditelně hodně přemáhala, aby jí úsměv neutekl), už byla ostrá jak břitva i bez Markovy pomoci a nebyla kapesníčkem. Za Stodůlku ji měnit už skoro ani nemusím.

Jak to viděla porota?
Radek Balaš promluvil,jako kdyby se snad obrátil vnitřkem navrch. Lukáš dal podle něj naději stovkám tisíc lidí, že když si s něčím dá člověk práci, tak se to někam posouvá a že se dá s tancem začít kdykoliv a kdekoliv. Jitku vyzdvihl za podávání nejvyrovnanějších výkonů což považuje za projev vysoké míry profesionality. Kdyby se tanci věnovala tolik jako herectví, měla by doma podle něj už určitě i různé poháry. Maruška s Markem jsou pro něj nejoriginálnější pár a pár s nejlepšími choreografiemi, Marka dokonce vyzval, ať popřemýšlí o dráze choreografa.

Zdeněk Chlopčík to vzal také popořádku, Lukáše pochválil za zlepšení nejen v rytmu a technice, ale i ve výrazu a byť to byla trochu žertovná nadsázka, tak zakončil tím, že je už občas opravdu pěkné se na něj dívat. Jitka podle něj od samého začátku výborná, přidala na konci energii. Maruščin postupný vzestup přirovnal k vývoji Aničky Polívkové.

Jan Révai projevil obdiv Lukášovi, že to všechno vydržel a lidi to vydrželi s ním. Do finále přinesl takový způsob humoru, jaký SD ještě nezažila. Jitka jej přes všechna očekávání, že bude výborná, každé kolo překvapovala. Marušku hodnotil jako kolegové.

Na Tatianu Drexler toho mnoho nezbylo. Jak je ale jejím dobrým zvykem, nemluvila ve vzletných frázích okolo. Pravila, že jí chodil při paso doble mráz po zádech. Nikoliv ale z choreografie, ale z naprosto perfektní Maruščiny techniky a ten pokrok v kvalitě proti začátku je až skoro neuvěřitelný. Vtípek k Lukášovi, že by mu tanec šel možná lépe s partnerem jiné váhové kategorie, který by jej díky tomu na parketu snadněji utáhl, se Tatianě ovšem nevyvedl.

Třetím kolem skončila první část finálového večera a mohli jít konečně na wc, anebo jako v mém případě, zatopit. Teď mám pocit, že se půjdu utopit, protože mě posedla asi divá slina a druhá část večera se mi do tohoto článku už nezmestí. Dejte si tedy oraz chvilku či navždycky a pátrejte po dalším článku. klik

Zdroj obrázků: snímky tv záznamu čt

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 94
1
Jana
Reagovat

Tak Maruška dnes večer zatančí sambu… no snad to nebude soutěžní tanec, v tom se moc nevyznamenali :-)

2
okkvp
Reagovat

@Jana: Já tedy nesleduji momentální cvrkot, tak nevím co kdo bude asi tančit, ale ano, Salsa (je to samba) se Maruš v pátém kole nijak extra nevyvedla, je to její až poslední nejlepší latina :-))). Ale možná ji tančila nejraději a možná, že holt scénář hlídající, abychom viděli různé tance a taky aby se neopakovaly ty co byly velmi nedávno.
Jitka by mohla dát jive a Lukáš asi chachu.
Nejlepší latinu mají Maruš paso doble (8k. 38b), Jitka má dvě čtyřicítky (chacha a paso 6. a 8. kolo)
Ve Standardech Jitka valčík minule, nebo waltz z 8. kola (34), Maruš valčík z minula, nebo waltz z předposledně (32)

edit: výše trochu opraveno …příště se nebudu překoukávat a nebudu číst salsa, když je napsáno samba …

3
Jan Kocián
Reagovat

Pokud dostane Pavlásek nejvíc diváckých SMS hlasů, na 100 % platí, že skončí NEJHŮŘ DRUHÝ. Ale to mi nestačí!

4
Jan Kocián
Reagovat

Pavlásek potřebuje „přeskákat“ i ten nejlépe hodnocený pár tím, že dostane nejvíc SMS hlasů a zároveň musí ten nejlepší pár dostat nejmíň SMS hlasů. Pokud Maruška získá od poroty nejvíc bodů, měli by fanoušci Pavláska poslat jednu dvě SMSky Jitce tak, aby dostala víc SMSek než Maruška. V případě prvního místa Jitky bych nic neřešil, protože předpokládám, že Jitka dostane míň SMS hlasů než Maruška a že Maruška dostane míň SMS hlasů než Pavlásek.

5
okkvp
Reagovat

@Jan Kocián: Já bych nic neřešila v jakémkoliv případě. Už mě to honění si eg přes Pavláska vážně tuze nudí a sejří.

6
okkvp
Reagovat

A jen takmimochodem si na těch fotkách v článku všimněte, jak si Jeník Onder pokaždé pohár tak nějak přivlastnil ;-)

7
Jana
Reagovat

@okkvp: ne salsu, sambu myslim – podle ananasu na hlave…

8
Prochor
Reagovat

Ať už dopadne Lukáš jakkoliv, tak ČT1 jeho prostřednictvím dostala první výchovný pohlavek za své lži. My Češi jsme dost citliví na demagogii(ať z Moskvy nebo Bruselu), takže si myslím, že touhle recesí v SD to určitě neskončí.

9
okkvp
Reagovat

@Prochor: škoda, že ten výchovný pohlavek nedopadne na hlavy těch, kdo na takovou kravinu vyjádření názoru přišli.

10
okkvp
Reagovat

@Jana: já vím, viz ten doeditovaný dodatek – ale že jsem se překoukla, tak na to jsem přišla až po nákuku na fcb.
Dobře tam dneska zbrojej, líbí se mi jak si to užívají a fandím i tomu, jak to obsluha stránky pojala :-)

11
ales-winner tydýt
Reagovat

nazdar chlape dnes vyhraješ lukáši máš to jistý

12
Jana
Reagovat

jinak premyslim, ktere tance bych chtela videt :-)
od Marusky asi waltz, rumbu a quickstep, pripadne paso. Tedy chtela bych tango, ale obavam se, ze se ho nedockam. I kdyz by to bylo superprekvapko…
od Jitky nevim, mam pocit, ze mi zadny z jejich tancu nejak extra neutkvel v pameti tim, jak byl vyjimecny, mozna cacu nebo sambu, ze standardu… hm… slowfox? ¨
a u Lukase je to asi jedno – i kdyz bych brala tance z posledni doby, quickstep, cacu…

13
Prochor
Reagovat

9-Protestovači ale nelžou takže proč by měli dostávat nějaký pohlavek. Odpovědným lidem v ČT to snad dojde a když ne, tak přijdou ostřejší protesty. Jen bych nerad aby to došlo až do protestních sebevražd upálením.

14
okkvp
Reagovat

@Jana: S Tangem to bude od obou finálových dam nejspíš nesplnitelné, protože obě jej měly pouze s vozíčkáři. To je jedna z drobných kaněk letošního ročníku – že se pro charitativní kolo nezvolily tance „nesoutěžní“ a nenapravilo se to ani ve finále. Přitom se to podle mě klidně mohlo ve finále udělat tak, že kromě oprašovaček by se doučili právě to, co tačili ve třech

15
Gusa
Reagovat

Trapna nudna show. Takze Pavlasek go at se tam konecne neco stane.

16
Jana
Reagovat

@okkvp: proto pisu, ze se mi to nesplni…

17
cedarin
Reagovat

Díky za ohlédnutí zpět. Vítězství Romana Vojtka bylo v pořádku, dodnes mě ale mrzí nucené odstoupení Mahuleny kvůli úrazu tanečníka. Na Vydru si pamatuji, ale vlastně jen proto, že tančil s úžasnou Kostovčíkovou. Norisovou bych já dal na první místo, líbila se mi tanečně rozhodně víc, než Batulková. To samé v případě Valenty. Vilhelmová byla skvělá, a i když Valenta byl dobrý, na Táňu to byl stále rozdíl koňské délky. Aneta mě tehdy moc mile překvapila svou účastí a líbila se mi, zejména možná proto, že nechala projevit její ženskost. Baďurová mě dodnes míjí, nikdy se mi nelíbila, nikdy mě nijak zvlášť neoslnila. Neříkám, že tančila špatně, ale kouzlo pro mě nula. A na rozdíl od většiny jsem nebyl spokojen s vítězstvím Anny Polívkové. Kuchařová pro mě jednoznačně na míle lepší a vůbec jedna z nejlepších dosavadních ženských tančících celebrit.

18
Franz
Reagovat

Jestli dnes večer vyhraje Pavlásek, tak v příštím ročníku se určitě jako soutěžící představí cvičený medvěd Ondřej z cirkusu Berousek.

20
okkvp
Reagovat

Tereza si taky mákla :-)))

21
MiPi
Reagovat

Tereza super, jsme na to koukali a dumali – je to ona, není to ona, se nezdá :-)

22
Prochor
Reagovat

Lukáši, jak ty to děláš? To bylo skvělé. Hned jsem si připomněl kreslený úvod k Růžovému panterovi. Pavlásek musí vyhrát.

23
Khajka
Reagovat

Manželovi říkám – ta tanečnice vypadala jako Tereza. Prý, tak určitě (a to je jeho velký fanoušek). :D

24
okkvp
Reagovat

Jak Lukáš tančil sambu lépe než poprvé, tak Jitka podle mého za původním výkonem zaostala

25
sigi
Reagovat

@Franz: nejenže se představí, on i vyhraje :-/

26
okkvp
Reagovat

taky jsem si rychle šáhla do archivu a zkoukla starou verzi Maruš :-)

27
bezik
Reagovat

Hmmm, takže porota to podělá a přeci jen vyhraje Pavlásek :D

28
hanc175
Reagovat

Posilam hlas Pavlaskovi.

29
bezik
Reagovat

Hmm, tak porota se z toho pěkně vyzula. Za freestyle se dávají jen desítky. Rozhodnou tedy diváci.

30
Jana
Reagovat

@bezik: taky si rikam… Jestli fakt chteji, aby Lukas vyhral…

Jinak nic proti Marusce, porad doufam, ze vyhraje (snad nikdy nevyhral nejlepe tancujici par)… Ale chtela bych videt Zelindu treba se Stodulkou ci Kostovcikovou :-) skoda ze to paso netancovali misto samby… Zlepsila vyraz, neculila se a mne se to libilo vic nez poprve!

Ja nevim, ale Jitce to proste neverim… To jeji jo! a skakani na Marka… Treba v cace mi prisly strasbe nedotazene pohyby, promenady bez preneseni vahy atd.

Vydesil me detail na Leonu s Michalem.

31
okkvp
Reagovat

Kromě valčíku a paso doble Zelindovců mě bavilo sledovat jen jak je Lukáš lepší každým tréninkovým dnem. … aneb na počet odtančených tanců jsem se zatím bavila mnohem méně než v předchozích ročnících.

32
bezik
Reagovat

@okkvp: Nebrblej, předsedkyně ;-)

33
Khajka
Reagovat

Nevíte někdo, co je to za píseň, na kterou tančili Zelinda s Maruškou ten valčík?

34
Jana
Reagovat

@okkvp: ja si dost uzila jeste charitarivni vecer a Zelinkowaltz… S temi dvema moje top rocniku… Jeste mozna Bangosamba…
Jsem zvedava na freestyle Jitky, podle me se budou snazit byt vtipni, aby se vyrovnali…

A dost me nastvali tou statistikou minuleho kola… Jako by si to Anicka nezaslouzila :-((

35
Jana
Reagovat

Schvalne, kdo to rekl? A Leona to nebyla…

Ale my jsme pár, který hodně tančí, což třeba někoho nebaví, ale může to bavit někoho jiného.

36
okkvp
Reagovat

@Jana: já myslela jen dneska :D

37
Jana
Reagovat

@okkvp: to jo :-))) a Jitka dobre zacala, ale prislo mi to nedotazene… A rekla bych, ze porota prave pasovala na viteze Lukase… Ale treba ceske publikum podcenuju :-)
Miluju Zelinkovce!

38
Michal V.
Reagovat

Marek Zelinka by za tysvoje choreografie zaslouzil metal…

39
okkvp
Reagovat

Letošním králem parketu je podle mě naprosto jednoznačně MAREK ZELINKA

40
MiPi
Reagovat

Skvělá bodka, já to přeju nejvíc Zelinkovcům :-)
U Jitky mi poslední díly nějak víc a víc vadily ty přehnaný grimasy, jako by se nakazila od Machálkový.

41
Jana
Reagovat

Jojojo!!!

Zdalo se mi to, nebo se Onderovi leskly oci?
Pavlasek skvela zaverecna rec…
To stribro Jitku dost prekvapilo.

42
okkvp
Reagovat

Tak to měli (štáb) spočítaný dobře ;-)

43
Slavěna
Reagovat

Skvělý, pořadí, které jsem si přála…☺

44
Zuzska
Reagovat

Uz na zacatku jsem si to myslela ze porota da obema stejne a tim znemlzni vyhru pavlaskovi…u marusky byl nejvetsi progres a vzdy jse se tesila co marek vymysli..i kdyz ve free stylu jse cekala malinko vic..ale pro me vyhercem je marek..snad jeho choreografie v budoucnu nekde jeste uvidime

45
Dáša
Reagovat

Tak to dopadlo přesně podle mého přání. Trochu jsem si oddechla, když vyhlásili Tydýta jako třetího a pak už m to bylo vcelku jedno, ale Marušce jsem to přála víc. Asi pro tu její neokázalost. Jitka byla moc protežovaná a to jí asi ubralo body…

46
JanaH
Reagovat

Marušce a Markovi to moc přeju. Byli originální, pozitivní, měli výborné a překvapivé choreografie, Maruška se zlepšovala kolo od kola. Dnes se mi jejich paso a valčík líbily snad ještě víc, než na poprvé.
Jitule byla mým fanoušem od začátku, druhé místo jí taky sluší.
Tydýt byl rád za třetí příčku a asi si oddychl, že to tak dopadlo.
Výborné finále, dobrá řada, bavila mne moc.

47
MiPi
Reagovat

@Zuzska: tím fakt Pavláskovi výhru neznemožnili, kdyby u diváků vyhrál, má stejně bodů jako holky, a jelikož divácký hlas má přednost…

48
RenataE
Reagovat

Uf, to jsem si oddechla, že mi ty moje počty nevyšly. Nejlepší okamžik večera ovšem dodal Eben, když po freestylu Maruškovců hlásil novinové titulky :) Televizní ředitel pak evidentně přemýšlel o tom, co se na něj sesype od RRTV :)

49
Poseidon
Reagovat

Prosimvás pěkně, v čem přesně byla Jitka protežovaná? Děkuji velice.

50
okkvp
Reagovat

@Poseidon: nevšimnout si jak je z ní Balaš v takovým rauši, že v posledních kolech (nemyslím jen dnes) bral do ruk jenom desítky?

51
Jana
Reagovat

@Poseidon: mne utkvelo v hlave to, ze je dost zkritizuji za waltz, ze tam nebyl, blbe technika, mimo hudbu atd. a daji jim desitku a devitku… takove to ze mi prislo, ze Jitka mela nekde treba taky pomale nohy a byla malo ostra, mohl byt jen muj pohled :-)

52
Poseidon
Reagovat

@okkvp: To popravdě nevím, v posledních kolech dostávali vysoká hodnocení za všechny tance (kromě toho waltzu), a všichni dávali devítky nebo desítky. Mně zase fascinuje, jak může komediální vystoupení v té Pavláskohatery tolik avizované taneční soutěži porazit čistokrevný tanec. A jak může průměrná a nijak zvlášť pohyblivá celebrita vyhrát díky svému partnerovi z řad profesionálů :)

53
okkvp
Reagovat

@Poseidon: Ale to není pravda – Balaš Jitce v bodech přál skutečně ze všech porotců naprosto nejvíc. Stačí si projít minulé rekapy a na ty jeho známky se podívat.

54
Poseidon
Reagovat

@okkvp: Oukej, podívám se. Ale je to nutně známka protežování? Resp., o kolik se lišilo hodnocení Balaše a ostatních porotců, o jeden bod? Přičemž třeba Révai taky hodnotil Jitku vždy vysoko.

55
okkvp
Reagovat

@Poseidon: zcela markantní to bylo v tom případě který popsala výše Jana. Tatina Drexler ji tehdy dala přes drtivou kritiku taky dost vysokou známku, ale alespoň řekla, že ji dává jenom za to odehrané divadélko.
Pokud bys měl/a čas a chuť tak je je taky vypovídající pozorovat porotce při hodnocení jak se na kdo na koho tváří.
Jestli se tomu dá říkat potežování – no je to asi na hraně, já proto používám raději termín nadhodnocení. Ale minulý ročník máme ještě asi všichni dobře v hlavě a tam byla tatáž porota na body mnohem skoupější. Kreace, kde by bylo tak málo kroků a figur konkrétního tance, jako Jitka několikrát předváděla by na destíku absolutně neměly šanci.
Paradoxní je, že to Jitce nijak nepomohlo, u lidí, kteří ji neměli radi, to jenom přilévalo vodu na mlýn.

56
Poseidon
Reagovat

@okkvp: Oukej, tady bez okolků přiznám, že kolik je ve waltzu waltze a v jivu jivu nejsem schopen zhodnotit, neb tomu nerozumím. Takže je skutečně možné, že Jitka měla v jednotlivých tancích málo konkrétních kroků. Hodnotím pouze to, co vidím, a tam se podle mě v hodnocení „uměleckého dojmu“ není o čem bavit – tam Jitka vyhrává na celé čáře. Když k tomu připíšu, že je to opravdu neuvěřitelně šmrncovní baba, která by z fleku mohla na obálku Vogue, jak si správně před časem napsala, tak je pro mě jasnou favoritkou. A to, že některé lidi kombinace krásná ženská+vynikající tanečnice rozpaluje do běla, o tom asi netřeba se bavit.. :)

57
Poseidon
Reagovat

Zajímavý by každopádně tedy byl pár Schneiderová, Zelinka. To by mohlo teda být to pravé ořechové :)

58
bezik
Reagovat

@Poseidon: Tím si nejsem tak jist. Já myslím, že páry byly vytvořeny optimálně. Nelze každého dát dohromadu s každým.

59
Poseidon
Reagovat

@bezik: Já samozřejmě nevím, jak by si sedli nebo tak, jen bych takový tanec chtěl vidět. I když by Zelinka samozřejmě musel trochu změnit svou image potrhlého profesora :D

60
bezik
Reagovat

@Poseidon: Já myslím že by si to moc nesedlo. Dědík je sportovní tanečník a Jitka má k tomuto pojetí evidentně blízko. Zelinka býval sportovní tanečník, ale dnes je to především divadelník. Je tam s Maruškou velmi dobré tvůrčí propojení, které asi bylo na zkouškách ne moc jednoduché, ale v výsledku velmi přesvědčivé. Obávám se, že Jitka by tenhle tvůrčí proces těžko snášela. Prostě si k sobě sedli dva tanečníci a dva divadelníci (to nemá nic společného s tím, že obě dámy jsou herečky. To je způsob tvorby a myšlení).

61
cedarin
Reagovat

Tak jednoznačně největší překvapení Tereza Kostková. Musím se na to podívat zítra znovu, ale to jsem tedy koukal. Super!!!
Výsledek všichni známe. Za mě – ok. Marii jsem měl od začátku v nejlepší trojce spolu s Leošem a Jitkou. Výborně u ní zafungoval moment zlepšení, protože se opravdu zlepšovala, Tento moment Jitka bohužel neměla, ta jela stylem start cíl. Takže za mě Marie jako vítěz ok – ale kdyby vyhrála Jitka, měl bych i radost. Zelinkovci dnes volili šťastně – paso a valčík. Sázka na jistotu. V obou tancích byla Marie výborná, to je fakt. Naopak samba se mi nelíbila. Malá práce boků, takže samba působila „polkově“ uskákaně.
Já osobně nesouhlasím v výrokem výše, že Jitku protěžovala porota. Naopak bych řekl, že ji občas hodnotili i přísněji. Četl jsem rozhovor s T. Drexler, kde se jí ptali, kdo je nejlepší tanečnice letošní řady. Odpověď byla jednoznačná: Jitka Schneiderová. Proto nesouhlasím s tím, že by byla protěžovaná. Bohužel, Jitce chyběl onen moment překvapení. Škoda i zahozené šance v podobě odpózované rumby. V ten večer ji najednou Marie předhonila.
Já bych tedy prohodil první dvě místa, ale nutno zase přiznat, že Marie si to zaslouží. Tanečnice rozhodně není špatná a zlepšení bylo zřejmé. Navíc originalita páru byla obrovská.

62
okkvp
Reagovat

@Poseidon: Jitka na takový tanec podle mého ani není. Ale, že by dopadla asi lépe, kdyby Marek Dědík měl větší choreografický dar, o tom žádná. Já osobně naše tanečníky (myslím závodící) nemám nijak zmáklé, tak nevím, kdo by to tak asi mohl být, z posledních řad SD asi nikdo, zalovila bych spíš v dávnější minulosti SD. A už to tady myslím dokonce i padlo – třeba Jarda Kuneš, možná Kliment

63
Poseidon
Reagovat

Nejlepší jsou komentáře na fb Stardance, o tom jaká je Jitka nafoukaná a arogantní. Jasně, když je zdravě sebevědomá a má hlavu vztyčenou, protože ví, že je pěkná a dobře tancuje, jak je to kráva nafrněná, žejo :D Tohleto fakt nepochopím.

64
cedarin
Reagovat

@Poseidon: klasika, když je někdo pěkný a ještě něco umí, to se u nás neodpouští, souhlas

65
thybaumont
Reagovat

další.. protežování – ne protěžování.. aneb zrno od plev.. atd:-D

66
okkvp
Reagovat

Tak jsem si myslela, že si když se mi PP přes tv tuner mocně sekal a zadrhával, tak že si k rekapu záznam stáhnu. A prdlajs, asi se jim cukal i záznam a do teď s tím dělaj nějaký prostocviky, protože v archivu pořád ještě není.

67
Dáša
Reagovat

Až teď jsem si přečetla v klidu celý článek a jsem tak překvapená, že to musím napsat. Snad v 99% souhlasím s hodnocením všech předchozích řad… Mám to ve své paměťově databance uschované snad naprosto stejně!!!

68
Jana
Reagovat

@Poseidon: tak to mozna bylo zezacatku, ale casem bylo vic tance u Marusky s Markem…

69
Jana
Reagovat

Poseidon: covece, tam jsou i komentare o tom, ze nemela vyhrat ta zrzuna, co slape zeli atd. A klasika, ti, co nefandi Jitce, jsou zavistive hnusne tluste drevovite babizny, ktere nesnesou, ze je nekdo hezky a umi tancit… Klasika :-) mam pocit, ze tam jsou ty komentare hezky rozdelene… Ukazuje se, ze cesky narod proste musi na nekoho nadavat :-)
Trochu me prekvapuje, ze mluvis o souboji komedie a cistokrevneho tance a pak priznas, ze to nepoznas :-) jedni ho „odflakli“ zvedackama a pozama, jini scenkama.
A proste ne vzdy vyhrava technicka dokonalost, clovek toho v sobe musi mit vic… Jitce podle meho uskodil prave i partner, obcas predvadel spis sam sebe.

Ve spolecnem tanci jsem kupodivu mela pocit, ze nejslabsi z tech profi je Necpal…

70
MiPi
Reagovat

@Jana: jj, to je klasika, jakmile se něco neděje podle toho, jak to vnímám já, je v tom podvod, zrada, nečisté praktiky televize/operátorů/producenta…, mimozemšťani…. ostatní jsou blbí/závistiví/… atd. atd. Tohle se děje pokaždé v každé soutěži, kde hlasují diváci, jistě na to bude někde existovat i nějaká sociologická studie :)
Přitom tady mi výhra Marušky přišla předem jako ta nejpravděpodobnější. Ano, Jitka na začátku výrazně líp tancovala, ale na konci už to rozhodně tak výrazné nebylo. Navíc tam chyběla ta jistá přidaná hodnota ve formě odlehčených choreografií, co dali dokupy Zelinkovci. Btw. tady bych neupíral jistý podíl Marušce, samozřejmě, většinu toho vymyslel Zelinka a má lví podíl na výsledku, ale z těch medailonků bylo zřejmé, že kolikrát dali hlavy dohromady a společně vymýšleli co s tím dál.
A konečně šlo o normální lidské těžko uchopitelné sympatie, kde i na sobě pozoruju jejich určitý úbytek směrem k Jitce, jak už jsem psal, nějak mi to ke konci už tolik nesedělo.

A fakt jsem rád, že se mi nezdálo o těch Dědíkových prsou, co mu celý večer prosvítaly, brr :)

71
sigi
Reagovat

soutěž nakonec dopadla, jak nejlíp mohla, možná proto, že jsem na ni nekoukala. Zlákal mě Sellers a pak Millénium :-)

72
Vecernicek
Reagovat

Myslim ze byl vysledek cinknuty.

73
okkvp
Reagovat

@Vecernicek: a kterým směrem prosím a proč?

74
bezik
Reagovat

@Vecernicek: Jsi si jist tím, že „myslíš“ ? ;-)

75
Vecernicek
Reagovat

@okkvp:
Je to jednoduche. Hypoteticky pokud by to divaci nahazeli Pavlaskovi coz vidim jako pravdepodobne, neumim si predstavit ze by si CT pripustila takovou blamaz. Ostatne jsme plne odkazani na jmeno ktere Eben vyslovi a kdyz mohou manipulovat s fakty ve zpravach proc by to neslo pri zabavne soutezi. Dokazat to nelze jen tvrdim ze by Pavlaska vyhrat nenechali.

76
Poseidon
Reagovat

@Jana: No, ale ten pomer rozhodne neni vyrovnany. Daleko vic hejtu je tam na Jitku.

Ano, nepoznam, neb tomu nerozumim, popisuju jen, jak to na me pusobili. A zatimco J+M na me pusobili tak, ze skutecne tancovali, Dolezalova se Zelinkou mi prisli vetsinu casu ze delali kraviny. Ale rikam, jsem pouhy laik, takze je klidne mozne, ze do tech komedii napasovaly miliony slozitych tanecnich kroku :)

77
bezik
Reagovat

@Vecernicek: Totální blábol. ČT je úplně jedno kdo vyhraje. Pavláskova podpora ve skutečnosti nebyla zdaleka tak velká, jak se mohlo zdát. Ono je něco jiného žvanit v diskuzích a na FB a něco jiného je dát 13 korun za SMS. ČT nemá jediný důvod čímkoliv manipulovat a riskovat tím ztrátu licence. Ale paranoia v mnohých hlavách pracuje na plné obrátky :D

78
MiPi
Reagovat

No, jako bych to nepoudal :-)

79
bezik
Reagovat

@Poseidon: Na tobě je dobře vidět, jak se dá laik oblbnout :D Co se latiny týče, bylo to jak kdy, ale s součtu byl poměr tance a zbytku u obou přibližně vyrovnaný. Ve standardu ale jasně vedla Maruška, tam víc šidila jitka. Ne že by za to mohla, ale Dědík se standardem zjevně tolik nekamarádí.

80
Vecernicek
Reagovat

@bezik:
Zajimave ze jsi si tak jisty. Hlavne tim ze na vysledku televizi vubec nezalezi ;))
Jestli jsem si dobre vsiml hlasovani se v predchozich kolech nepocitalo podle prispevku na Facebooku a diskusich ale podle poslanych SMS. Ale treba sis byl u te audiotexove firmy overit vysledky.

81
bezik
Reagovat

@Vecernicek: No tak nám vylož tu tajemnou konspiraci, proč by ČT mělo záležet na tom, kdo vyhraje. Rád si tvůj blábol přečtu :D

82
Vecernicek
Reagovat

@bezik:
Budes prekvapen ale neni o nic min verohodny nez tvuj blabol ze na vysledku nema CT zadny zajem.

83
bezik
Reagovat

@Vecernicek: No tak vysvětli proč má zájem a proč zrovna na takovém výsledku. To mě věru zajímá :D :D

84
orchis
Reagovat

Tak jsem byla s finále spokojena a užila jsem si ho. Největší zážitky – Tereza v prvním tanci, MaMa jako úředníci i Jitky freestyle.
Zdálo se mi, že navrátivší páry měly své sólo tance o něco delší než v minulých řadách, za což jsem vděčná a ráda jsem se na ty úryvky znovu podívala.
Líbilo se mi shrnutí všech párů od poroty, myslím, že to všichni vystihli velmi dobře. (Jan Révai mi v letošní řadě nevadil tolik jako minule.)
Souhlasím, že duo Jitka + Zelinka by nefungovalo tak dobře jako MaMa. A souhlasím i s názorem, že pravým králem parketu se stal letos opravdu Marek Zelinka. Vnesl tam zajímavé prvky a vůbec mě ty jeho choreografie bavily.
Malý povzdech… O co lepší mohlo finále být při účasti Terezky a Radka, ti se mi taky hodně líbili.

86
okkvp
Reagovat

@Vecernicek: odpovím ti svým dojmem, který jsem tu v průběhu celého ročníku několikrát zmínila. Maruškovská klaka byla už před začátkem mnohem širší než Tydýtova a ona postupně nejvíc nabalovala. Kecy těch, co hlasem pro Pavláska proti něčemu protestovali, byly z velké části jen a jen kecy – na útratu 13,- většinou nedošlo. Je to tak totiž vždycky. Takže podle mého u vítěze nic manipulovat nebylo nutno. A jediné co ještě mohlo vzedmout opravdu obrovské vlny komentářových emocí = Lukáš druhý, utnuli tím, že se rozhodovalo o všech třech místech najednou. „Protestovači“ sice možná sypali Lukášovi během týdne, ale většina se jich na SD nekouká a proto „nabalovači“ a hlavně „stražci noblesy“ to po bodech poroty o to víc mohli přetlačit v Jitčin a Maruščin prospěch. Kdyby byl použit model BBC, tak by to bylo jiný. Ale takhle nebylo vůbec žádné manipulace nutno.

87
klarinet
Reagovat

@okkvp: Chytrá jako rádio,Ty Tvoje kecy se nedají číst .

88
RenataE
Reagovat

@klarinet: Snadná pomoc. Nečti to :)

@okkvp: No trochu mi zatrnulo, když byla Maruška s Jitkou nastejno :) Ale vzhledem k tomu, že produkce zná divácké hlasovací poměry a určitě mají i statistiky a vývojové trendy z minulých řad, tak zjevně nebylo nutno porotu nějak usměrňovat. Fakt je, že Maruška byla celý podzim úplně všude, protože získala jak Lupu, tak Literu.
A jsem ráda, že Maruškovci vyhráli, protože mě bavili nejvíc a ještě k tomu dobře tancovali.

89
quietriot
Reagovat

Zverejnuje CT se po skonceni souteze hlasy?

90
RenataE
Reagovat

@quietriot: Ne, podle podmínek licence BBC nezveřejňuje.

91
quietriot
Reagovat

@RenataE: Aha, diky. Skoda, rada bych vedela jak si vedla maruska a tydyt v prvni pulce souteze.

92
okkvp
Reagovat

@klarinet: osobní ignorovátka tu bohužel nemáme, roluj

93
RenataE
Reagovat

@okkvp: :)

94
okkvp
Reagovat

rekap tady i v pokračování

Přidat komentář