Panáček v reality show

StarDance 2015: Hvězdy, hity, rumba, čača. 6. večer (rekap)

22. Listopad 2015 | napsal(a): | reality show: StarDance


6. večer StarDance je zasvěcen hitům Michaela Jacksona a tančit se na ně bude v rytmu latiny. Šestice soutěžících párů se nám předvede v rumbě anebo v čače. Který tanec se nám bude líbit víc? Smyslnost v podání Leony nebo Jitčina hravá čača? Anebo nás okouzlí někdo úplně jiný? Jak dnes dopadne Lukáš Pavlásek?

V minulých ročnících to bývalo v šestém kole jiné než letos. Tančily už jen čtyři páry a předváděly po dvou tancích. Soutěžilo se totiž o čtvrté místo. Čtvrtá byla v prvním ročníku Mahulena Bočanová, které se zranil partner Jaroslav Kuneš a další účasti se v tomhle kole museli vzdát. Čtvrtý byl i Michal Dlouhý s Michaelou Gatěkovou v SD2, Vladimír Kratina s Laurou Klimentovou v SD3, Saša Rašilov a Karolina Majerníková v SD4. Čtvrtá byla i Barbora Poláková s Václavem Masarykem v pátem ročníku a v roce 2013 se na čtvrtém místě loučil Matěj Ruppert s Alicí Stodůlkovou.

Letos hrajeme teprve o šesté místo a dnešního vypadlíka bychom tedy měli srovnávat spíš Janou Švandovou, Davidem Suchařípou, Filipem Sajlerem, Oldřichem Navrátilem anebo Šárkou Kašpárkovou.

Jak se v minulých ročnících tančila čača, jsme si připomenuli nedávno, dnes se věnujme rumbě.
Top-Top, tj čtyřicítka za ni u nás padla zatím jenom jedna a určitě si ji budete pamatovat, protože jsme ji viděli v loňském finále. Zajímavé ale je, že v prvním kole, za ni pár Kuchařová Onder dostal jen 28 bodů. Skvělou rumbu předvedla v třetím ročníku Zuzka Norisová s Janem Klimentem, v sedmém večeru za ni dostali 38 bodů. Historicky třetí nejvyšší známku 37 bodů si odnesl, možná překvapivě, Václav Vydra s Petrou Kostovčíkovou z finále 1. ročníku a stejnou známku si v šestém večeru SD2 vytančil Michal Dlouhý s Michaelou Gatěkovou.

Komu naopak v minulosti rumba vůbec nesedla? Z žen se s ní nejhůř prala Šárka Kašpárková v minulém ročníku (18b), nijak extra nešla ani jejím předchůdkyním – Jolaně Voldánové (20b) a Lence Filipové (21b).
Našim některým celebritám – pánům, rumba nešla ale mnohem víc. Značně potrápila například Martina Procházku (20b), krizovkou byla i pro Jaromíra Bosáka s Evou Krejčířovou v druhém ročníku (15b). Ovšem nejvíc porotě obracela střeva rumba Filipa Sajlera a Veroniky Šmikové v SD4. Jejich 12 bodů je zároveň spolu s dvanáctibodovým waltzem Jaromíra Bosáka a letošním waltzem Romana Osičky rekordně nejnižším hodnocením tance ve StarDance vůbec.


Rumba je pro tančící celebrity zrádná a obtížná. U žen bývá největší problém předvádění smyslného svádění a ovíjení partnera v intencích taneční techniky. Pánové to mají na první pohled lehčí, hlavní porci vlnění obstará zkušená partnerka, ale jak patrno z historie naší StarDance, dřevo v rumbě trčío to víc. Letos nás čeká možná překonání všech dosavadních hrůz. Rumbu bude dnes totiž tančit Lukáš Pavlásek. Já osobně se předem bojím i pomyslet, ale nemusím být správným prorokem. V každém případě tu mám na tohle téma anketu.

Překoná Lukáš Pavlásek dřevěnost a tupost v rumbě Filipa Sajlera? Bude Lukášova rumba ještě horší? (tipovat jste mohli do začátku tv přenosu) Takhle to dopadlo

Mimochodem, v britské Strictly Come Dancing mají s rumbou dlouhodobě mnohem větší problémy tančící celebrity dámy. Rekordně nízké bodové hodnocení rumby (13b) Fiony Phillips & Brendana Cole z 3. Ročníku (2005) letos vyrovnala halloweenská rumba Carol Kirkwoodové & Pashi Kovaleva, a i ve většině ostatních ročníků některá z dam výrazně nestačila na své mužské kolegy.

Přeji příjemnou zábavu a mám pro vás ještě jednu anketu:

Vypadne dnes už konečně pár, který tančí ze všech nejhůř? (tipovat můžete do začátku vyřazování) Dotipováno takto:

pravdu měla většina tipujících

Rekapitulace aneb osobní pohled na dění na parketu i okolo

Večer hitů Michaela Jacksona začal stylovým předtačením, předvedeném účastníky – profitanečníky z minulých řad. Rozpoznávání při tanci bylo možná trošku složité (já dala kromě Jeníka akorát Stodůlku, u nás totiž dnes asi seděla na anténě vrána), ale moderátoři nám je naštěstí později vyjmenovali, v záznamu už jsem je rozeznala skoro všecky.

A hned jsme se také dozvěděli, že rumbou a čačou dnes nic nekončí, na závěr soutěžící ještě čeká týmový betl. Pak už se nám všechny páry představily, předvedly, že dnes se kostýmy zdařily a mohli jsme jít na věc.

rumba

SD 6 Lukáš Pavlásek + Lucie Hunčárová


Prubířský kámen odolnosti a tolerance diváctva dramaturgie tentokrát umístila hned na začátek. Lukáš už v týdnu sliboval, že uvidíme jeho nejlepší tanec a v tréninkové předtáčce strašil, že jejich choreografie bude hitem č. 1. A u mnohých diváků to zřejmě trefil, tedy u alespoň těch, co v tu chvíli preventivně neměli čurpauzu. Porovnání s dosud historicky nejhorším Filipem Sajlerem je těžké. V Lukášův prospěch hovoří, že na rozdíl od svého předchůdce přišel bez rendlíku a pórku a pouštěl se i do samostatných výletů a ještě si to užíval – to nadšení, když při kopu nezranil sebe ani partnerku. A co toho v průběhu tance ještě stihl namluvit ;-) Do análů StarDance tohle číslo patří ale také zcela určitě. Zarytí antipavlásci asi mají zcela jasno, ale já jsem se tentokrát bavila.

Révai – takovou rumbu ještě nikdo nikdo neviděl, Drexler – skvěle vám jdou ruce – když nehýbete nohama, Balaš – už nejste soustem pro taneční porotu, ale začínáte být fenoménem pro sociologickou studii, Jára Cimrman českého tance, Chlopčík – dnes nejlépe na hudbu jak kdy dokázal, i jemu se líbily některé úseky práce paží.
Hodnocení poroty: R-3 D-4 B-2 CH-4 = 13

SD 8 Leona Machálková + Michal Necpál


Leonu dnes hezky učesali a oblékli do hráškově zelené se zlatými krajkovými aplikacemi a podle mého jí to slušelo. Nejsem sice přívrženec jakoby přišpendlených cípů, ale na rumbu mi to nevadilo, víc jsem vnímala, že Leona od zkoušky asi pohubla.

Rumba to byla jistě slušná, ale já mám čím dál víc pocit, že Leona tančí všechno stejně. Z ní na parketu nejde žádný dojem, prožitek, jen to stále stejné a stejně prázdné usmívání, aby byla hezká a milá pro objektiv. Vždycky si říkám, jestli náhodou pod tou plechovou maskou víc nepřemýšlí o tom, co bude zítra vařit k obědu. Vlastně se mi vždycky víc líbí v záběrech z tréninku, kde je za napjatou nehybností obličeje cítit alespoň usilovné soustředění. Dnes mi Leona také nejvíc připomenula, jak by asi vypadala rumba zatančená doktorkou Kateřinou. Asi už bylo na to školometské precizování málo času.

Tatiana – latina jde tak jen z 60% jak standard, nebyla rychlost a dynamika, nejlepší byly části, kdy jí Michal nesl. Révai – s kolegyní souhlasí, líbily se mu sice moc Leoniny ruce, ale chybělo mu vnitřní napětí.
Hodnocení poroty: R-8 D-6 B-6 CH-7 = 27

SD 10 Radek Banga + Tereza Bufková


Rumba a střízlík Radek, z toho jsem dnes měla předem trošku strach. I já patřím k těm, kteří předem odhadovali, že by Radkovi mohla víc sedět latina, ale ono je to přesně naopak. Jako pár se mi tihle dva nicméně líbí a myslím, že Terezka je pro Radkovo působení na diváctvo trumfovým esem.

Navíc má šťastnou ruku (chytrou hlavu) na výběr výborné hudby a umí vytvářet působivé choreografie. Dnes ovšem výsledek zásadně ovlivnilo Radkovo okno v cca 40 vteřině tance. Při podrobnějším pohledu se mi zdálo, že se k němu tak nějak schylovalo už od začátku a že nejméně jedno menší pak ještě následovalo. Radek od počátku vypadal trochu nejistě a spolu s tím střízlíkovstvím a snahou se soustředit na zkrocení tělesné hyperaktivity z toho vzešel taneček učitelky Terezky s žáčkem ze základky. Od momentu O se to ještě umocnilo a u Radka do toho chvilkami pronikla i rezignace. Smyslné a rumbové (od Radka) to samozřejmě nebylo, ale mně hráli pěknou písničku, podmanivě se míhala světélka a modrá jim slušela, tak proč bych si to neužila.

Drexler – okna je jí líto, ale už před tím nebyly kroky moc do rytmu a bylo to celé takové Děti I. (taneční věková kategorie). Chlopčík – okno hodnotit nebude, to se stane každému, ale špatné nášlapy a nechlapskost ano
Hodnocení poroty: R-6 D-6 B-5 CH-6 = 23

čača

SD 9 Leoš Mareš + Katarina Štumpfová


Druhé číslo večera připadlo Leošovi a Katarině. Leoš tentokrát už v tréninku vypadal o dost odpočatěji a lépe naladěn. Ta natáčecí pauza live show se šikla :-) Dozvěděli jsme se, že po tanci na MJ Katarina strašlivě toužila a posledně se strašlivě bála, že k tomu nedojde. Po prvních pár vteřinách, co Leoš vešel na parket, jsem byla ráda i já. Leoš sršel nadšením a kromě toho byl i velmi dobrej. Čača mu báječně sedla, skvěle se hýbal, i když by mu samozřejmě prospělo, kdyby se ještě o chlup víc tanečnicky narovnal i ve spojovacích a napojovacích chviličlách, kdy na to zapomíná. Líbila se mi i Katčina choregrafie, i když si zase kus vypůjčila (pasáž s židlí na konci). Podle mého vyvážený poměr póz, kde si mohl Leoš trošku zahrát a čači, tak jak si ji pamatujeme z prvních ročníků. Moc pěkné a divácké ovace zasloužené.

Chlopčík – první čača v letošním ročníku (ze všech již odtančených, pozn. autora), výborná, rytmicky moc pěkná, sice občas nepropnutá kolena, prý též malá práce paží – moc tuhé. Balaš – nádherná choreografie, moc pěkný tanec, ale pro něj příliš individuální pojetí, málo společného příběhu.
Hodnocení poroty: R-9 D-9 B-8 CH-8 = 34

SD 7 Marie Doležalová + Marek Zelinka


Marii se Zelindou si poslední dobou musím dávat s odstupem, protože na první podívání začínám být čím dál víc přecitlivělá na Maruščinu naivko diblíkovskou sebeprezentaci, všechny ty v raných teens zadrhlé dav/w/y, které tím na sebe nabalila a snaživě si je pěstuje.

U opakovaného záznamu se už dokážu soustředit na samotný tanec. Líbil se mi kostým i celá vizáž a opět se mi moc líbila Zelindova choreografie, která počítala i vyzněním Maruščina „zadrženého“ tančení tělem i komického talentu. Opět se budu opakovat, Marie je nadaná taneční žačka a tuhle čaču se naučila precizně. Líbilo. (přesto všechno bych to ovšem i tentokrát moc chtěla vidět s lepší tanečnicí) Mimochodem- všimli jste si, že Maruška je v tréninku vždy zcela jinou osobností, než jakou pak zahraje na parketu?

Balaš – čača vyprávěla příběh, převážná většina prvků tak jak mají být, ještě by mohlo být víc vnitřní dynamiky, ale jedna z nejlepších čač večera. Révai – líbila se choreografie, energie, ruce, mohlo být ještě víc základního kroku v páru.
Hodnocení poroty: R-8 D-7 B-9 CH-9 = 33

SD 5 Jitka Schneiderová + Marek Dědík


Poslední tanec opět připadl Jitce s Markem. Jitka se na tuhle čaču velmi těšila a na parketě to bylo vidět. Zase čača jak má být, pěkná choreografie, dobře zvolené kostýmy, výborné provedení, radost z tance. Paráda. Na židlích na začátku byli sice lehce nesynchronní, ale Jitka si dost hlídala nohy, pěkně vlnila boky, Marek ji dokázal uklidnit při delším „nájezdu“ do obtížné figury s překládáním nohou a tak z toho vyšel nejlepší tanec večera.

Chlopčík – čača, která měla vše, co měla mít, mráz běhal po zádech, Balaš – jediný pár, který si dnes tančení užíval, Drexler – je čas posílat diamanty, Révai – není co dodat.
Hodnocení poroty: R-10 D-10 B-10 CH-10 = 40

Poté, co se porota vyjevila i u tohoto páru, jsme si mohli prohlédnout předběžnou tabulku:

Jitka i porota si u některých asi naběhla do mínusu, protože na absolutku a šestibodový náskok na Leoše to asi úplně nebylo. Jitka se navíc radovala až příliš extaticky a na to bývá diváctvo obvykle také velmi citlivé. Já osobně bych oba vedoucí páry k sobě bodově víc srovnala, protože Leošova čača se mi moc líbila a mám ji jen o kousek horší díky tomu, že Jitka pro mě vypadá na parketu víc tanečnicky. Ale všechny ty výkřiky, o tom jak se Jitce šíleně nadržuje mám ve stejné kategorii jako na začátku řvoucí antileoše, učurkávající fandy kohokoliv či před časem pohoršence nad Ebenovým sexismem například – zbytečné vášnění davu a hledání hnid, kde žádné nejsou.

Týmový betl

Tanečků jsme si ale ještě užili. Na řadu přišla soutěž týmových formací. Tuhle soutěž známe už z posledních dvou ročníku, ale tentokrát se na rozdíl od minule tančil tanec, který už měli všichni za sebou i jako sólový. Tančila se čača na Jacksonův Thriller.

Mě osobně nejvíc zaujalo, jak byly páry rozděleny do týmů. Kdo čekal, že spolu budou tančit podle toho, jaký tanec tančili sólově, tak ten se spletl. Rumbaři byli posíleni o Leoše s Katarinou a Čačaři oslabeni Tydýtem.

Už v tréninku se zdálo, že to všechny bavilo a na parketu se ukázalo, že to nebyl jen dojem. Nutno uznat, že Janu Onderovi se povedla pěkná choreografie a tanečníci se opravdu vyblbli. Jak mám Jeníčka už nějaký ten rok plný zub, tak dnes má u mě velké plus za to, jak se mu povedlo skvěle zakomponovat Lukáše a z mínusu udělat plus. A ještě větší plus má u mě sám Lukáš, protože v rámci tohoto tance překonal všechny své dosavadní hranice minimálně o dva levely. Jasně že se opět nedokázal vždycky trefovat do rytmu, ale evidentně se ukrutně snažil, aby to ostatním co nejmíň kazil a dost se mu to dařilo. (Chlopčíkovo prohlášení o tom, že šel vše o půl doby za ostatními nebylo úplně pravdivé)

Po tanci zbývalo čekat, jak rozhodne porota a které páry si připíší bonusový bod. Na zamíchání pořadím, tak aby to ovlivnilo výsledek po přičtení diváckých bodů, to však nemohlo dát v žádném případě. A tak se porota sice jako jeden muž shodla na tom, že druhá skupina (posílení rumbaři) byla rytmicky přesnější, technicky lepší, ale bod přidělili nakonec čačařům s Tydýtem.

Takže jediná změna v pořadí se udála na druhém a třetím pořadí, kde se tímto Leoš a Maruš srovnali na stejných pět základních bodů.

V přestávce mezi přenosy si tentokrát užili všichni pamětníci. Štáb nám totiž v ukázkách připomenul, jak se na písně Michaela Jacksona tančilo v minulosti. Viděli jsme pěkné ukázky, a kdo vynechal, doporučuju najít na ofiku.

A pak už se nijak dramaticky neotálelo a vyřazovalo. Bylo překvapením, že se v okénkách pro záběry na dva poslední páry ani tentokrát neocitl Lukáš Pavlásek? Myslím, že nebylo, alespoň se tak v sále nikdo moc netvářil. A bylo překvapením, že se z dvojice párů Radek Banga + Tereza Bufková a Leona Machálková + Michal Necpál poroučel výkonnostně lepší pár?

To už asi trošinku ano, ale stalo se to, co už i v minulosti tolikrát, na šestém místě se v letošní řadě umístil pár č.8

Leona Machálková + Michal Necpál


Leona, věrna své stále dokonalé imidži, nehnula brvou a s úsměvem na tváři zahovořila jak protřelá politička. Michal to nesl hůř už na vyřazovací čekačce a na obličeji se dala nejdřív číst obava a pak zklamání. Takové, že se na Leonu skoro ani nepodíval a děkoval hlavně partě a štábu. Ale proč jej odsuzovat za projevené emoce, co my víme co cítil, mě osobně přišlo, že se cítil provinile. Jako pár úplně nefungovali ani na začátku, postupně se od sebe vzdalovali a v tanci tohoto večera to bylo už velmi patrné. Leona je možná uvnitř úplně jiná než na povrchu, a tu studeně působící masku dokonalosti používá jako obranné brnění, ale možná umí dát okolí hodně najevo, že se něco nevyvedlo. V každém případě jí ta strojovost u velké části divácké obce ubližuje. Nedokonalým odpouštíme chyby mnohem snadněji. Leona s Michalem tančili výborně a hned na začátku byli mnohými pasováni na jednoho z jasných favoritů. Jenže pak se přestala partnerka zlepšovat a postupně se projevilo, že s latinou je na tom mnohem víc na štíru než ve standardu. Jestli k ní byla porota nespravedlivá? Já myslím že ne, jen se letos porotci možná víc snaží zohlednit to, kde měl kdo startovní čáru a kdo na co má, protože to oni na rozdíl od nás diváků vědí mnohem líp.

Takže na jednu stranu fajn, že už mi Leonin křeč-úsměv nebude šimrat svědomí, zda nejsem moc zaujatá, na druhou stranu stejně jako každý rok, výpadek páru, který tančí a nepotácí se, mě mrzí, zvlášť když tím mohl být souboj o finále mnohem vyrovnanější.

Příště nás i soutěžící čeká oddychovka. Páry se sice budou snažit vytančit co nejvíc bodů pro pomoc paraplegikům, ale nebudou se třást, kdo zase vypadne. Porotu pro jeden večer posílí jeden z otců fondu Centra Paraple a možná si podle počtu došlých dms budeme moci udělat trošku představu, kolik sms v tomhle ročníku asi tak chodí v běžném kole. Samozřejmě po nějakém tom přiměřeném dělení, protože se dá předpokládat, že DMS PARAPLE na číslo 87 777 odešle podstatně větší procento diváků, než sms do hry o to, který pár postoupí.

Ještě troška statistik k sledovanosti. Přenos 6. tanečního večera shledlo podle údajů mediaguru 1,4681 mil diváků (share 15-54 29%) a rozhodnutí pak 1,472 mil (share 15-54 30%) což je o 4/55 tis méně než minulou, a zatím rekordní sobotu.

Zdroj obrázků: snímky z videozáznamu čt

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 149
1
Poštovní holub
Reagovat

:))) Odpověděla jsem Ano. :) Ale srovnání nebude asi možné, protože rumba to určitě nebude. :) A ještě bych dodala, že Lukáš ani dnes pravděpodobně „nezatančí“. :)
Ale na večer se moc těším a doufám, že tanečníci do toho dají víc života a šťávy. Radost by neměla vymizet ze slovníku jen proto, že svět teď není příliš veselé místo. Budu fandit.:)

2
bezik
Reagovat

Koukám, že ofiko web umřel. To udělal asi to nejlepší, co mohl :D

3
okkvp
Reagovat

@Poštovní holub: hele, a kuchař snad nějakou rumbu tančil?

4
okkvp
Reagovat

@bezik: ofiko už zase v provozu (nešla celá čt)

5
bezik
Reagovat

@okkvp: Bleh. Škoda, no :D

6
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: Jasně, že rumbu netančil.:) Ale pro mě je pořád v pelotonu před Pavláskem, protože u kuchaře by o náznak tance jít mohlo. :) A rozhodně u toho neměl tolik keců.

7
bezik
Reagovat

@Poštovní holub: Sajler byl taky hustej, ale furt to nebyl cvičený tučňák ;-)

8
Poštovní holub
Reagovat

@bezik: Je dobře, že se probral. Vždyť každý by měl mít to svoje pískoviště. :))) Ale tam bych si hrát rozhodně nešla.:)

9
Poštovní holub
Reagovat

@bezik: Jo, Sajler, to byla taky síla, ale kam se hrabe na letošní hvězdnou pěchotu. :) Dřív mě ta „dřeva“ tak nevzrušovala, brala jsem, že tam musí být, letos mě to emočně převálcovalo. Chápeš, přišla jsem o Čadka. A vyčítám to Pavláskovi. I když on za to vlastně nemůže. Takže, ať všem recesistům kleknou mobily!

10
bezik
Reagovat

@Poštovní holub: No, řekl bych že na „úspěchu“ Tydýta se ve vzácné vyrovnanosti podílejí jak recesisté, tak blbouni nejapní ;-)

11
okkvp
Reagovat

ANKETA
jedna anketa skončila, další právě odstartovala

12
MiPi
Reagovat

Nemá Pavlásek protézy? Tak tuhej snad nikdo nemůže být :-)

13
okkvp
Reagovat

no prosim, rekord nevyrovnal ;-)

14
Zirafka
Reagovat

Tak Lukas Pavlasek ma 13 bodu.

15
Theresa feat Vladko
Reagovat

V SD kolem dokola hodnotili čaču Ondry Brzobohateho-uplne jsem zapomnela,ze byl tak dobry…

16
okkvp
Reagovat

Kolem dokola skvělý :-))

17
Jana
Reagovat

Obavam se, ze pujde Radek :-( i kdyz by opet mohla Leona…

18
okkvp
Reagovat

žžíva

19
Jana
Reagovat

Tak ti to hodne necekali…

20
okkvp
Reagovat

Radek vypadá, že ještě nevěří :-)

21
MiPi
Reagovat

Super! Jsem si to tu tak počítal a doufal, že by to mohlo vyjít :-)

22
Jana
Reagovat

Necekal to ani jeden par… Ale Necpal vypadal dost nastvane…
Jinak tipuju, ze popriste pujde Radek a pak Lukas…

23
okkvp
Reagovat

na ofiku bude zase veselo

24
Blondie
Reagovat

Jsem hrozně zklamaná, Pavlásek se tam pořád drží… Leonu jsem jako ráda neměla, ale tancovala nádherně, kdežto Pavlásek buď chodí, a nebo neúspěšně zkouší zatančit aspoň něco. Hodně velký překvapení dneska…

25
bezik
Reagovat

@okkvp: To věřím. Nadšení z postupu cvičeného tučňáka nebude znát mezí :D

26
Jitka
Reagovat

@Jana: Spíše než naštvaně, vypadal Michal Necpál, že ho to hodně mrzí. Bylo mi ho až líto.

27
okkvp
Reagovat

@bezik: nojo, jenže kdyby plačky místo slintání nad Leonkou či jinými oblíbenci a spílání fandům Tydýta mastili jednu sms za druhou, tak by teď nemuseli zuřivě bušit do klávesnic

28
me2d
Reagovat

Pavlásek ukazuje realitu, že bejt v něčem lepší neznamená vyhrát. Ten pořad má přesah, skoro na Emmi.

29
Dáša
Reagovat

Na ofiku se kupodivu nekoná oslava tučňákova postupu, ale myslím si, že puberťáci, kteří to tam zajišťují se dostanou ke kompu později. Zatím tam je tak 90% kritických hlasů a pak pár sluníčkářů, kteří jsou spokojeni se vším – Marek tak vtipně mluví, Terezka je tak krásná a všichni se tak snaží, i ten Lukášek… :)))

30
Dáša
Reagovat

@Jitka: Taky jsem si všimla, ani se na tu Leonu nepodíval, když tančili ten závěrečný tanec! Já se mu ani nedivím. A docela bych televizi přála, aby se jim na to příště celebrity vykašlali. Proč se mám dřít na zkušebně, když je mi to ve finále stejně k ničemu a postoupí cvičený tučňák ( moc hezký název, tak jsem ho použila, i když nevím, jestli ti tučňáci z pražské ZOO na tom nejsou líp!) :))

31
Lenka ☺
Reagovat

Nepřidám se k názoru, že na ofiku jsou jen divnoty, jsou tam prostě lidi s názorem (mmch, tady taky), to mi připomíná pavlačový styl sousedka=drbna, navíc načuhující za plotem :-)
Je pravda, že Lukáš Pavlásek v téhle soutěži nemá co dělat, resp. měl vypadnout už v prvních kolech, o tom fakt žádná.
Jenže je to o pravidlech soutěže.
Není první ani poslední dřevo, které se tam pokoušelo aspoň naznačit taneční pohyb, když už ne krok :-)
A pokud hodnotí kromě poroty diváci, tak je to holt o tom, kdo komu posílá hlasy.
Těm, co tancují, hlasy nedorazily, bohužel. A to je celé :-)
—-
Moc se mi líbila Jitka, tančila krásně, Leoš také, tyhle dva tipuju na finále (i když tam letos snad budou páry tři). Radek je spíš na standard, překvapilo mě, že mu latina moc nejde, tipovala bych opak. U Leony a Marie mám (svůj) problém… Leona netančila špatně (ve všech večerech), ale bylo to nějak bez výrazu, dokonce mi tam chyběla souhra s tanečníkem, možná si navzájem nesedli, atd. … netuším a nevím, jak to popsat. Marie netančí špatně, trošku mě ale otrávily ty komediální choreografie, kde bylo plno opiček a tance míň :-(

32
Lenka ☺
Reagovat

@Dáša: pojem „cvičený tučňák“ použil prvně někdo v tomhle týdnu na ofiku čt… ujalo se to

33
Dáša
Reagovat

@Lenka ☺: Já mám někdy takový pocit, že to hlasování diváků je taková uměle vytvořená „řezačka“ na peníze z smsek. Protože Tučňákovi příznivci ho tlačí do finále, odpůrci zase naopak a operátoři a potažmo Česká televize si mnou ruce. Penízky se sypou a to oni chtějí!

34
okkvp
Reagovat

@Lenka : ano, pavlač je to tam

35
orchis
Reagovat

Postřehy: čača byla dnes u všech lepší než u těch minulých párů, rumba se mi vůbec nelíbila (to snad ani rumba nebyla). Většinou mi ani neseděla hudba (kromě Thrilleru).
Vadila mi hromada světýlek, když tančil Radek. Ani se nedivím, že se při tom zamotal. Když zůstaly na konci ty dva páry, určitě nebude pro zdejší diskutující překvapením, že já jsem se bála spíše o Radka než o Leonu. Ta své vypadnutí vzala skutečně profesionálně, prakticky se stejným výrazem, se kterým se prezentovala celou dobu. Její partner už tak profesionálně nepůsobil. Ani Leoně nepoděkoval.
Pro ty, co nemusí duo Lu-Lu, to muselo být příšerné zklamání. A dorazilo to jistě závěrečné oznámení, že příště se nevypadává! :-) Díky okkvp za tu poznámku oo reálných vypadnutích – myslím ta za 6. místa…

Společná choreografie se mi hodně líbila. Taky se mi líbilo ohlédnutí za minulými ročníky, kdy se tancovala na MJ. Jo a Tereza dnes byla opravdu pěkná, šaty i účes.

36
Lenka ☺
Reagovat

@okkvp:
pardon, já myslela načuhování opačným směrem :-)
ti lidi tam píší své názory a Panáčka neřeší :-)

37
bezik
Reagovat

@Lenka ☺: Sakra, na offiku někdo použil „cvičený tučňák“ ??! A já myslel, že to napadlo jen mě :( No nic, zase nejsem orginální .. :D

38
RenataE
Reagovat

Necpál byl evidentně v šoku, při rozloučení ani nepoděkoval Leoně. Ledová královna rozloučení zvládla profesionálně. Z týdenních medailonků jsem měla pocit, že si spolu od začátku moc nesedli. Leona měla opět ohavné šaty, fakt jí ty kostymérky nemají rády.
Moc se mi líbila choreografie „souboje“, to se Onderovi opravdu povedlo a Pavláskovcům hodně pomohl.
Leoš byl trochu obživlejší než minule, ale ty Kataríniny choreografie jsou moc překombinované.
Radka mi bylo líto, to bylo okno jak od autosalónu. V medailonku trénoval v brýlích a rázem nevypadal jako děcko.
Maruška zapracovala na výrazu tváře, už nevypadá jako zmoklé kachňátko. Marek úspěšně přizpůsobuje choreografii požadavkům poroty a přitom to má ještě stále vtip, ti mě baví.
Jitka s Markem byli skvělí. Ta pasáž s tancem „vleže“ byla super, myslím, že něco tak náročného ve Stardance asi nikdy nebylo.
A Lukáš… je prostě Lukáš :) Matka Tereza – to se Ebenovi povedlo :)

39
RenataE
Reagovat

@orchis: Neopisovala jsem, měla jsem komentář rozepsaný delší dobu :)

40
Lenka ☺
Reagovat

@Dáša: Přidávám se k názoru (co přidávám? souhlasím a tleskám!), že musí být strašně demotivující dřít se na zkušebně a pak vypadnout kvůli někomu, kdo je za všemi páry o sto let tréninku a miliony tanečních kroků pozadu :-(
Třeba dneska Leona… proti postupujícímu Lukášovi tančila jako bohyně!
Na jeho jeden „stoj“ (nic jiného neumí) ona tisíce tanečních kroků…
Jenže tady máme pravidla SD a proti tomu nikdo nic neudělá.
Pravidla znali všichni, všichni podepsali smlouvy, a „spadla klec“.
Někde jsem četla, že Šmajda, když na Slovensku odstoupil (bez důvodu, i když – snad?, já bulváru moc nedávám :-) důvodem měla být havárie maminky, když za ním na Slovensko jela…), tak byla hodně vysoká sankce, bulvár dokonce psal o milionu českých Kč.
Nevím, smlouvy účastníků SD samozřejmě neznám :-)
Ale asi nebude legrace jen tak si odstoupit. Což na Pavláskovi požadují (velice vehementně :-) jeho odpůrci.
—-
Ale ještě obecně k letošnímu SD.
Nevím, jestli je to dáno tím, co se děje kolem nás (a nic pěkného to není), ale i před „tou Paříží“ jsem v odvysílaných dílech měla takový divný pocit…
Že to letos nějak není tak jako v letech minulých…
Že to letošní SD něco nemá, že mu něco chybí…
Neumím to přesně popsat, jen pocit.
Napadlo mě, že to – možná ? – je o tom, že v letošním dílu nejsou „osobnosti“ — ale to je asi blbost, v dílech minulých to bylo asi podobné.
Takže :-) = nevím … :-)
Něco je v letošním SD nějak jinak :-)
(a fakt nemyslím Lukáše, toho neřeším)

41
zuza
Reagovat

Pavlásek je milý sympaťák , ale nechápu, kdo mu posílá hlasy za taneční výkony . On snad nakonec vyhraje…….
Jinak co tam příště bude hodnotit Svěrák ..nerozumím ? To se potřebuje zase jen zviditelnit tento
„talentovaný ( ne ) herec “ nebo co ?

42
orchis
Reagovat

@RenataE: :-)

43
Lenka ☺
Reagovat

@bezik: :-) :-) omlouvám se, pokud jsem ubrala radost z pocitu prvenství :-) ale o tom tučňákovi jsem už v týdnu četla na čt1
… aneb … když má někdo geniální nápad, má ho! :-) a je fuk, že ho měl předtím někdo jinej, třeba… :-)
genialitě to nevadí :-)

44
bezik
Reagovat

@Lenka ☺: Jo, jako Jára Cimrman, který vždycky přišel o chvíli později .. :D ;-)

45
cedarin
Reagovat

Tak to máme za sebou! Teda hlavně Leona.
Lukáš nám opět nevypadl, což je a není překvapující. V každé řadě musí být dřevo, to všichni víme. Vzpomeňme, kam až došel Vydra! Ale tam byly alespoň stopové prvky tance, Lukáš má fakt nějaké vnitřní embargo na pohyb. Nejen na taneční, na jakýkoliv.
Rumba u všech párů horší než cha-cha. O Pavláskovi se vůbec nedá mluvit, že by tančil rumbu, nemluvě o té písni. Radek Banga extrémně slabé. To se nepovedlo v ničem. Nelíbila se mi ani choreografie. A souhlasím s Drexler, bylo to jak v soutěži dětí. To, že Radek nemá vůbec pohyb v kyčlích a nekoordinovaný vršek, ok, ale ta figura, kdy se mu partnerka položí na ruku, on ji skloní a má přejet po jejím těle rukou, to tedy bylo něco běsného. Žádné napětí, nic milostného, odmávnutí jak na spartakiádě.
Leony rumba taky nic moc, ale z těch tří, vlastně dvou (Pavlásek je zcela mimo všeho, co by se jen blížilo rumbě) ta lepší. Přesto jsem od Leony celkově čekal víc, nejen v rumbě, ale obecně. Standard jí šel lépe, což asi bylo i prací Michala, který je mistrem ve standardních tancích. Přesto mi u Leony vadila špatná práce nohou v tlaku do parketu, kdy to zcela odbouralo celkové napětí a působilo to celé odchozeně, bez náboje, prostě jalové. Leona rumbě nedala tu vášeň, prožitek a napětí, co tento krásný tanec potřebuje.
Marušky cha-cha poměrně slušné, ale rozhodně nejslabší cha-cha večera. Dost nechápu, jak mohli být o bod za Leošem. Myslím, že Maruška má rozhodně talent, ale měla by se víc odvázat, teď nemám na mysli jejich komické vložky. Chtělo tomu dát víc energie. Zvláště přeměny byly dost „chcíplé“.
Leoš a Jitka rozhodně dva nejlepší tance večera. Přiznám se ale, že dne s u mě zvítězil Leoš. Trochu by potřeboval ještě dotáhnout vršek, ale práce nohou byla na tři měsíce tančícího amatéra excelentní. Moc nechápu, proč mu vyčítal Chlopčík práci rukou, protože tu třeba Jitka nemá takřka žádnou. Umí pěkně upažit, ale to je vše. Už jsem to tu kdysi zmiňoval, že mi to u ní chybí k celkovému dojmu. Přitom má slušné nohy, držení těla, pěkný výraz, ale práci rukou u Jitky postrádám. Ale nutno přiznat, že choreografii měla Jitka lepší. Oni jako pár s Markem jsou velmi sympatičtí. Je škoda, že Leoš nemá jinou tanečnici. Nemám totiž pocit, že jeho partnerka dokáže vykřesat z Leoše maximum. A to není o té nejnáročnější choreografii, ale o takové, kde by naopak maximálně vynikl.
K vypadnutí Machálkové asi tolik, že mi to nijak žíly netrhá, neb jak jsem psal, čekal jsem od ní obecně víc, navíc se přiznám, že je mi a vždy byla dost nesympatická. Líto je mi jedině to, že s ní vypadl i Michal. Byť mám raději latinu, tak dívat se na Michala ve standardu byl zážitek.

46
jawa
Reagovat

Mám radost, že zůstala „svatá čtveřice“. Pavláska neřeším.

47
Thybaumont
Reagovat

Minule jsem se mýlil, tenhle ročník není nuda. To hlasováni za Pavláska z toho dělá zajímavý socilogický fenomen. Rázem to není čitelný a Česká televize si může gratulovat. Na gymplu, kde je dcera, probíhá happening pod názvem“ Udržme Tydýta na parketu“ – baví mne to:-)

48
Dáša
Reagovat

@Lenka ☺: To jsem ráda, že i někdo jiný má ten pocit ohledně letošního SD. Já jsem docela nadšený divák všech řad a letos to řeším od samého začátku. Letos je to opravdu nějaké „divné“. Něco tomu chybí – taková ta lehkost, noblesa… a zase něco přebývá – světelná šou, divný výběr hudby… Taky to neumím pojmenovat, jen cítím, že letos se něco nepovedlo. Ani ten Marek se mi nezdá tak vtipný, je to všechno jakoby v křeči.

49
Ivča
Reagovat

Ta Schneiderová je tak protěžovaná, ta to prostě vyhraje. Neřííkám, že neumí tančit, ale ta se tak strašně žere (i hodnocení poroty), že čekám, kdy pod ní ta podlaha z toho jejího nadšeně křečovitýho výrazu zhnědne :-))
A Pavlásek….je to prostě trapný. Přemýšlela jsem o modelu, kdy by mi takové prkno v taneční soutěži nevadilo – kdyby to aspoň nějak doladil tím výrazem při tanci, ale on m á děs v očích a ustrašný výraz, jakmile hudba přestane hrát, tak je zase „velkej frajer“, kterej má koule na to, aby popíchnul hatery, že se chce dostat do finále…. Kdepak, tohle není a nikdy nebylo vtipný…
U Leoše mám pocit, že on je tak ambiciozní, že v rámci zachování optimální image u diváků snad čte i tyhle diskuze… minule jsme psali, co se to s ním děje, že smutný výraz se vůbec nehodil, a hle – opět starý zářící Leoš .)

50
okkvp
Reagovat

@Ivča: protežovaná, na protěžování má moc muší váhu

51
Ivča
Reagovat

Jo a ještě dodám – nutit dámy v sexy šatech, aby při souboji týmů (na Thriller) tak jako pochodovaly se skrčenými koleny (na začátku) to nebyl dobrý nápad – vypadaly jako pokaděné žáby .-)))

52
Casablanca
Reagovat

Podle mě není v letošní řadě SD v pořádku systém diváckého hlasování, když se hlasuje celý týden před konáním soutěžního kola, namísto toho, aby diváci vyjádřili svůj názor bezprostředně po něm. Diváci tak posílají hlasy za aktuální kolo na základě dojmů z kola předchozího a na základě toho, jak se pohádají na diskuzích. Nejlepší by bylo neposílat hlasy vůbec (a nekrmit tak nenasytné operátory, o což ve skutečnosti jde), pak by to dopadlo, jak rozhodla porota.

53
Miroslav
Reagovat

Domnívám se, že StarDance není o kvalitě tance, ačkoliv soutěžící dřou jako koně. Jako příklad uvedu Pavláska. To je neskutečné dřevo a ti co mu dávají hlasy degradují úsilí ostatních účinkujících. Tady je třeba ocenit kvalitu a ne šaškárny, které Pavlásek předvádí. Lidi si dělají srandu, ale ubližují těm dobrým.

54
Poštovní holub
Reagovat

@cedarin: Opět děkuji za odborné zhodnocení. Já to prostě tak vnímám.:))) Tak žádná přílišná skromnost, prosím. :)

55
Lenka ☺
Reagovat

@bezik:
díky za vyvolání úsměvu u kafe :-) … „teď tu byl, teď tu byl“ :-)
—–
@cedarin:
díky za krásné shrnutí, odborný názor, ráda si takové názory přečtu, protože jako laik plno věcí samozřejmě nevidím (a odborného shrnutí jednotlivých dílů je na internetu jako šafránu)

56
okkvp
Reagovat

@Casablanca: A že to tak bylo i ve všech předchozích ročnících nevadilo?
Domyslet že bez krmení operátorů by na to tv měla asi podstatně méně peněz, je taky asi nepřekonatelně obtížná úvaha.

57
Poštovní holub
Reagovat

Miluji rumbu. A včera jsem ji neviděla.:(
Pavláskem se nezabývám, klidně ať si ho puboši na školách, za peníze svých rodičů, protlačí do finále. Ta akce odpovídá jejich duševnímu rozsahu. Mě to rozhodně nebaví, ale ani to už neřeším. A hladové operátory podporovat taky nebudu, nějakou zvýšenou aktivitou. :)
Radek latinu nedává, ale včera to byl úplný průser. Terezka už to nemohla nijak zachránit, a ty světelné orgie to završily. Leona byla mnohem lepší, ale nějaké napětí, erotické dusno, svádění… Já tolik neřeším dokonalou techniku, protože jsou to začátečníci, ale na výrazu a náladě tance trvám.:) Takže velké nic.
Cha-cha není tak intimní, je veselejší, a bylo jí včera určitě víc. Leoš dobrý, ale souhlasím s někým z poroty, že to byly dva sólové tance. Netančili spolu a to je velká škoda. A stejně jako cedarin si myslím, že kdyby měl Leoš jinou partnerku, byl by mnohem dál. Partnerku, která by prezentovala Leoše, ne tolik sama sebe. Marušku mám ráda, baví mě, líbila se mi. Byla to rozpustilá, veselá cha-cha, s technickými nedostatky, ale příjemnou atmosférou. Jitka má svou vysokou laťku a rozhodně si ji drží. A má skvělé nohy. Jen díky lepší choreografii bych ji zařadila před Leoše.
Společné choreografie dělal velmi dobře Petr Čadek, ale protože letos je všechno jinak, dělal je Onder. A to není úplně můj šálek čaje. Jeho rukopis je rozpoznatelný, jako jeho kudrnatá hlavička. Ale připouštím, že to trpící zvíře tam zakomponoval jediným možným způsobem. :)
Patřím k těm nudným lidem, kteří u SD nepotřebují žádnou „veselou“ nástavbu, žádnou křečovitou recesi, mám prostě ráda úplně obyčejný tanec a baví mě sledovat ten vývoj u většiny párů. Tak stejně postiženým divákům přeji, abychom si ty večery dokázali vychutnat. Vždyť, přepnout na jiný program se dá i ve finále a na vyhlášení vítěze. Ne? :)

58
Poštovní holub
Reagovat

@bezik: Blbouni nejapní, kteří si hrají na recesisty?:)

59
bezik
Reagovat

@Poštovní holub: To je pravda, i vyhlášení vítězů se dá vypnout ;-) Ještě že je letos finále ve třech a nebudu muset vypínat hned půlku pořadu ;-). Jinak zjišťuju, že Maruška je čím dál víc můj fanoušek ;-) Já ty dva prostě žeru, hrozně se mi líbí, i když Maruška nemá takovou techniku jako Jitka nebo Leoš – tedy pozor, v latině ! V standardu je možná i lepší. Leoš se se standardem zase tak moc nekamarádí a partner Jitky ho asi taky moc nedává, v tom může mít Pítrs i pravdu. Tedy ne že by ho neuměl zatančit, to asi na téhle úrovni určitě jo, ale dělá divné aranže s minimem tance. A Maruščin výrok „Aby se porota nažrala a divák zůstal celý“ nemá chybu ;-) :D

60
Casablanca
Reagovat

@okkvp: Nechci se hádat, ale v předchozích ročnících to bylo jinak. Hlasování o právě proběhlém kole bylo zahájeno na jeho počátku a skončeno až po určitém čase po jeho skončení.

61
Casablanca
Reagovat

@bezik: Maruška je tvůj fanoušek? A v čem ti fandí? Já to mám obráceně. Já jsem fanoušek Marušky. Ale ještě více fandím Radkovi a Jitce.

62
bezik
Reagovat

@Casablanca: Jojo, Maruška je můj fanoušek ;-) Ty sem chodíš jen krátce ?

63
Poštovní holub
Reagovat

@Lenka ☺: @Dáša:
Já souhlasím, mám to stejně.:) Přičítala jsem to své vlastní divné náladě a vidění, ale možná to bude o tom, že jsme zasedli ke stolu a těšili se na obyčejný řízek s bramborovým salátem a naservírovali nám smažené cvrčky. Nebo jednoho obrovského smaženého slimejše, divné kostýmy, nesedící hudbu, lunaparková světla. A nemůžeme to strávit. Asi jsme málo pružné a málo cool! :)))

64
Poštovní holub
Reagovat

@bezik: Maruška je taky můj fanoušek! A moc se mi líbí, jak se rozkoukává a včera byla chvílemi i docela sexy. :)

65
Khajka
Reagovat

@zuza: Příští díl StarDance je charitativní pro Paraple. Proto tam bude Svěrák, proto se nebude vypadávat.

66
MiPi
Reagovat

@Ivča: ad Leoš – na začátku ale zas začal s tím soustředěným výrazem, že jsem se až lekl, že se nepoučil… a po pár sekundách najednou blik, jako by si to uvědomil a najedou se rychle rozzářil, přišlo mi to jako by u něj někdo zmáčkl nějaký čudlík a zapl lepší výraz :)

Co se týká Ebena, říkal jsem si včera opak, že nějak v téhle sérii hláškuje víc než je zvykem, a že na stupnici toho, co si dovolí, postoupil o stupíneček výš :) Doufám, že z Mařenky na blogu vypadne nějaký příklad těch nekorektních vtípků, které pak do vysílání nedává :)

U Tydýta už nějak ani netrpim při tanci, protože ho vůbec neočekávám. Mně je hodně sympatická jeho tanečnice, tak ani nejsem smutný, že stále nevypadl :) Sice ji lituju, musí s ním mít dost galeje, aby z něj vytřískala aspoň něco, ale na druhou stranu, se dycky tak upřímně raduje, že si je snad ani nepřipouští a bere každý postup jako zaslouženou odměnu :)

Včera jsem doufal ve vypadnutí Machálkový, protože i tanečnice od Bangy je hodně fajn :) Machálková působila nesympaticky a křečovitě snaživě, ona to tak má asi od přírody, takže se vůbec nedivim, že vypadla. Snažila se seč mohla, ale výsledný dojem z ní bych pojmenoval asi jako.. důchodcovský diblík… :)

67
MiPi
Reagovat

@Casablanca: máš v těch fanoušcích nějaký zmatek ;-)

68
Casablanca
Reagovat

@MiPi: Proč zmatek? Prostě fandím Marušce Doležalové, Radku Bangovi a Jitce Shneiderové. Co je na tom nesrozumitelného?

69
bezik
Reagovat

@Casablanca: Takže Maruška, Radek a Jitka jsou tvoji fanoušci ? No proč to neřekneš hned ? :D

70
okkvp
Reagovat

@bezik:Tydýt byl též označen za fanouška – já bych se v tom nevrtala, Casablanca je zjevně širokosrdcatá.

71
okkvp
Reagovat

@Casablanca: tož se nehádej, protože je to od prvního ročníku stále naprosto stejné. A je to také tak dáno licencí.

72
Casablanca
Reagovat

No, tak vidím, že nejsem vítána. Tak se tu mějte.

73
bezik
Reagovat

@Casablanca: Já myslím že tu jsi vítána, jako všichni milovníci tance dobré vůle ;-) Proč se hned čertíš ?

74
Poštovní holub
Reagovat

@Casablanca: Jenom tě škádlí, neblbni! Jsi vítána. S tím fanouškem je to tady už dávná libůstka. Jsme na to zvyklí a máme své fanoušky rádi.:)

75
Poštovní holub
Reagovat

Úplně jsem zapomněla napsat, jak mě potěšila v úvodní choreografii Alice Stodůlková. To je zkrátka taky můj nej nej fanoušek. :) Ten její plnokrevný styl tance mám moc ráda.

76
pirueta
Reagovat

@Lenka ☺: Na tom něco bude. :)

77
pirueta
Reagovat

Casablanco, kdysi dávno při první RS u nás VyVolení v diskusích tak dlouho někdo psal, že některý z účastníků, nevím už který, je jeho fanouškem, až se to všeobecně ujalo. :-)

78
MiPi
Reagovat

@Casablanca: zmatek v místním folklóru ohledně fanouškovských frází. Kdo je tvůj fanoušek v tom nehraje roli.

79
MiPi
Reagovat

@pirueta: jestli se nepletu, má v tom prsty Kobzanová v Noční show. Tam to nechtěně použila a ujalo se to :)

80
bezik
Reagovat

@MiPi: Ano, přesně tak, je to legendární přebrept Kobzanové v noční show Vyvolených, kdy tam na někoho stále útočila slovy „kdo je tvůj fanoušek, tak řekni, kdo je tvůj fanoušek ?“ Samozřejmě že měla na mysli slovo „favorit“. Od té doby to zlidovělo na Panáčkovi.

81
cedarin
Reagovat

@Poštovní holub: dobře, nehádám se:)))
Také mě včera potěšila Alice Stodůlková. Proč ona netancuje s Leošem? To by bylo super!!!

82
Poštovní holub
Reagovat

@cedarin: Já jsem to přesně takhle viděla! Leoš a Stodůlka, to by byla kombinace a zážitek. Ona má úžasný cit, jak tu svou celebritu „prodat“. A věřím, že by z Leoše vydolovala i vášeň. :) Bez té je latina taková, no, dietní.:)

83
Lenka ☺
Reagovat

@cedarin: @Poštovní holub: tohle se musí jen podepsat :-)
Stodůlka je fantastická! Škoda, že letos nevzala do prádla toho Leoše :-)
Mmch, jestli mi cedarin a holoubek dovolí dotaz: profesionální tanečník/ce? trenér/ka?
(ráda vás oba čtu, když hodnotíte SD… protože tam vidíte to, co já, jako laik, samozřejmě ne :-)… např. „nášlapy“, apod. – ad a/ nepoznám, ad b/ mezi těma šílenejma světýlkama nevidím :-)

84
Dáša
Reagovat

Souhlasím se Stodůlkou, ta mi taky udělala radost. Přiznávám, že s Křížem jsem jí moc nemusela, ale minule s Matějem – to byli pro mě pár číslo jedna. A letos s Leošem – to by byla bomba. Jen si myslím, že ona je pro Leoše moc čistá bytost, ten asi musí mít k sobě někoho víc, jak bych to řekla… protřelejšího. :))) A přidávám ještě jeden postřeh, prohlížela jsem si fotky ze zákulisí večera, na všech fotkách se tam společně tak všichni „kamarádí“, jen tam nikde nevidím Žvanivého Slimejše…. Asi nebude družnej… :)))) Ke shlédnutí zde: http://www.ceskatelevize.cz/porady/10570561091-stardance-vii/9079-fotogalerie/3154-zakulisi-sesteho-vecera/

85
okkvp
Reagovat

Co se týká toho „něco je letos jinak“ tak myslím, že letos je jinak hlavně nálada obecenstva. Zdá se, že míra celkové frustrace z každodenních situací, politiky atd se dostala do fáze, kdy se velká část lidí začne chovat jak píchnutá vosou pro každou sebemenší pitomost, která není úplně podle jeho. (nejvíc patrno na ofiku)
-Světelný park používají takhle už nejmíň třetí sezonu, na reakce diváctva letos už alespoň zareagovali, minule se nenamáhali.
-Kostýmy byly divné každou sezonu, v předchozí bylo také pár dost děsivých úletů a také se to tu hodně probíralo
– divné hudební doprovody se také konaly už nejméně v minulé řadě – stačí dohledat v rekapech …
…a tak bychom mohli pokračovat i dále. Možná, kdyby nebyla ta roční přestávka, že bychom si to pamatovali živěji. Doporučuji přečíst, byť bohužel kvůli té nedávné havárii stále ještě nefungují obrázky, toto:
http://reality-show.panacek.com/35054-stardance-2013-ohlednuti-za-6-rocnikem.html

86
Jitka
Reagovat

Myslela jsem si, že je to taneční soutěž. Bohužel jsem se asi spletla,protože to dřevo Pavláskovo už tam nemělo co dělat. Vůbec tancovat neumí,jen šlape zelí a pokud to ti co mu posílají hlasy nevidí,tak ať si dojdou k očnímu.

87
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: Díky za rekap. A naprostý souhlas, že v letošní řadě vnímám nedostatky /samozřejmě, z mého pohledu:)/ mnohem ostřeji a kritičtěji. Už jsem zmiňovala, že to nezapomínám přičítat i vlastnímu rozpoložení a náladě. :) Tak jsem se rozhodla, že s tím začnu bojovat, nebudu se nasí…rat blbostma a prostě si to užiju, protože ten pořad mám ráda. A mám taky svůj osobní závazek, že se pokusím chvilku koukat i na Tydýta. Ale bojím se, že to nedám víc, než takové 2 vteřiny. To je nad mé síly. Vezmu ho na milost jedině v tom případě, že mě bude chtít opravdu oslnit a úplně si oholí hlavu. Lukáš, dohola! :)

88
Poštovní holub
Reagovat

@Lenka ☺: Jé, moc děkuji, ale kam já se hrabu na cedarina! To je fundovaný odborník, já jen takový „milovník“ tance. Už jsem tady psala, že jsem si za dávných dob studií, vytančila umrněné Céčko, což není nic moc, a to v obou kategoriích. Takže, jestli si Dědík opravdu nevytančil ve standardu žádnou kategorii… no tak vlastně nic. Prostě se učí standard spolu s Jitkou.:)))
A řekla bych, že bezik má taky nějaké taneční zkušenosti, že? :) Možná sem chodí ještě víc těch, kteří tančili, tančí a tančit budou. Ale třeba si jen čtou, jak jsem to dřív dělávala i já. :)

89
okkvp
Reagovat

@Poštovní holub: on má ale platnou licenci porotce III. tř ST (Dědík)

92
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Přemýšlím, co postrkuje Tydýta dál a dál. Hezký není (i když v v těch nejhorších tanečních modelech, účesech a makeupech vypadá lépe, než v civilu), roztomilý ani dojemný není, vtipný taky ne… Čím dál víc mi z toho vycházejí protihlasy. Přece to nenecháme vyhrát tu protivnou Leonu? Nebo dokonce toho Mareše, víš, kolik on bere za večer?! A navíc zatajil, že chodil do tanečních! A ten cigán co tam ten chce? Namyšlená tlustá dochtorka už poprávu vyfičela…
Zdá se mi, že letos tam chybí nějaký univerzální miláček publika. Marušku znají diváci především z Comebacku. To už je starší záležitost. A znám i dost lidí, kterým se Comeback hnusil jakožto hloupý a vulgární. Vesměs starší dámy, které by myslím zrovna na Stardance mohly koukat, ba i hlasovat. Kolik posílají hlasů „planeťáci“, vůbec nedokážu odhadnout.

93
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Já bych nezapomínala ani na akci školní mládeže : “ Udržme Tydýta na parketu“ . :) Já myslím, že jim to vyjde.

94
okkvp
Reagovat

@Ananas: protihlasy ? No teď už jich asi začne být víc. Ale nikoliv ze závisti k jiným účastníkům. Čím víc se budou „spravedliví“ rozčilovat, tím víc jim to budou jiní chtít osolit.
Jestli někdo SD žene do toho, že nakonec z toho bude fraška, tak právě uřvaná část party strážců krásy tance.

95
JanaH
Reagovat

A já jsem to zase ještě neviděla… :-/
Ale určitě se podívám, jen co se z KO překlopím na OK, doufám, že ještě dnes. :-)
Zatím mi musí stačit, že se moji tři nej fanouši udrželi na špici, ten zbytek mě zas tak moc nebere.
Na úvodním fotu se tváří Necpál jak zhrzená milenka, na závěrečném vlastně taky. :-))

96
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: To není nic proti ničemu, já nejsem takový odborník, abych to uměla fundovaně vysvětlit, ale III, třída je ta nejnižší a platí myslím pro „náborovou oblast“. A dál platí ta licence pro takovou tu administrativní práci, sčítací komisař, apod. Dědík je vynikající latinář, o tanci toho ví sakra hodně, porotce v nejnižší soutěži může být samozřejmě. Já jsem ho vůbec nelustrovala, jen jsem od Pitrse četla, že standard není moc jeho parketa a možná trochu hloupě jsem to použila. Ale ne ve zlém, spíš s úsměvem. K tomu by se tady měl vyjádřit nějaký odborník, rozhodně ne já.:)

97
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: To je ale hodně divná motivace, ne? Jen proto, že se to někomu líbí jinak, tak mu to osolím?

98
okkvp
Reagovat

@Poštovní holub: Je to úplně stejné jako s krmením trolů, zákon akce a reakce. Podle mého je stejně divná motivace hystericky ječet, jen proto, že je v tv někdo, kdo se mi nelíbí a vypadl nebo by mohl kvůli němu vypadnout někdo, z koho jsem zas odvařená já.

99
Dáša
Reagovat

@Ananas: Pravda je, že každý rok tam byla dřeva, větší či menší, ale každý rok byl zase naopak nějaký „miláček publika“. Určitě to byla Batulková, Bugár, Procházka… nevím jestli jsem se u všech trefila, našli by se další oblíbenci. :)) Letos tam je jeden cvičený tučňák neboli žvanivý slimejš a pak ti ostatní jsou takoví ani ryba ani rak – více či méně dobře tančí, ale není tam nikdo, kdo by svým tancem tak nějak „chytil za srdce“ jako minule třeba Anička s tangem (pro mne třeba i s waltzem). :)

100
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: Když já asi mnohem víc chápu tu druhou motivaci, /taky jsem byla hysterická, když mi odešel Čadek:)))/ ochránci krásného tance brání kvalitu, tradici, kácí se jim jistoty. :) Stejně hysteričtí by byli zastánci krásného hlasu, pokud by jim soutěž vyhrála Anička Dajdou, nebo někdo další a ještě vypečenější z Hvězdné pěchoty. Vždyť je to úplně postavené na hlavu. Začínám mít pocit, že všechno normální, jednoduché a čisté je vnímáno jako nudné, bez „vzrůša“, a musí být po zásluze potrestáno.:) A neříct svůj názor, jen abych nepopudila tu první, škodolibou skupinu? Tak to teda ne, já se řadím mezi ty hystericky uječené, bránící zuby nehty tanééc! :)

101
zuza
Reagovat

@okkvp:
Jitka je nádherná a má super postavu …závidím ji :)

102
zuza
Reagovat

@bezik:
…asi si pletete výraz „fanoušek“ s „favoritem “ ……!!

103
Lenka ☺
Reagovat

@Dáša:
Fáberu čtu taky, moc se mi líbily ty jeho miniserály o minulých dílech. Samozřejmě, že v průběžném hodnocení odvysílaných dílů opakuje porotu… není sám a po pravdě, co taky jiného se dá napsat :-)
Proto se mi tak moc líbil shora koment cedarina, bylo to prostě jinak, nebylo to opisování poroty :-)
Ad letošní SD – máš pravdu, dřev tam i v minulosti bylo dost. Pavlásek jakožto dřevo dost lidí naštval (podle mého názoru) v začátku, kdy „dřevo promluvilo“ … jakože promluvilo hodně blbě… Předchozí dřeva spíš mlčela.
Navíc předchozí dřeva (Bosák, Sajler) byli jaksi pohlednější.
A letos se tam zjevilo dřevo vzhledu nelíbivého, navíc projevující se blbýma kecama (ok, chápu, že je to možná jeho styl řeči, „humoru“, ale taky jsem soptila první dva díly, že kromě toho, že nic neumí, ještě blbě kecá :-)
A tam – podle mě – začal hon na Pavláska :-)
Samozřejmě, že reakce je pak dvojí, první negativní, ale pak v tom případě druhém to mohlo vzbudit třeba vlnu lítosti a od té je už kousek k posílání sms … další vlnu reakcí na nadávání na Pavláska ve smyslu „pomůžeme mu“ … až po ten studentskej happening, že ho tam udržej až do… (finále)? :-) už jen z „fóru“? … atd., atd.
Nevím, nejsem sociolog, jen si tak tipuju :-)
Pravidla jsou daná, sms zmůžou moc, tak je možné, že letos bude ve finále fakt chodič :-) SD není středobodem mého světa, žíly mi to netrhá, spíš už jsem jen zvědavá, co je nebo není možné :-)

104
Theresa_feat.Vladko
Reagovat

Pletu se,nebo nebylo video jak se Leona seznámila s Michalem?

105
bezik
Reagovat

@zuza: :D :D Mrkněte na posty 77 – 80, ať se neopakuji ;-)

106
bezik
Reagovat

Mě je Pavláska vlastně líto. On tam vplul, věděl že bude nemožnej, ale čekal že ho lidi hned vyrazí, tak to pojal jako zábavný skeč. Ale ono ouha. A co teď. Tak se začal snažit, ale ono to nejde. Prostě nejde, není to v jeho silách. A lidi jsou krutý a buď z hlouposti a nepochopení, nebo ze škodolibosti ho tejrají dál. A co s tím. Musí mu být krajně trapně, když vidí jak okolo něj vyletují ti co skutečně tančí a on zůstává. Jenže je v pasti. A lidi si ho asi dotýrají až do finále. Možná to bude dobré varování pro všechny, kteří jen tak na něco takového kývnou v domnění, že to bezbolestně pomůže popularitě.

107
Poštovní holub
Reagovat

@bezik: Lomcují se mnou úplně stejné pocity. A protože vlastně vůbec o nic nejde, a durdím se jen tak naoko, jsem už připravená i na finálový večer. :)

108
MiPi
Reagovat

@bezik: mně je teda líto spíš jeho tanečnice, kdyby tancovala s vysavačem, tak to má jednodušší :) Pavlásek si z toho IMHO zas moc nedělá (ale do něj samo nevidim), snaží se jak mu to jeho dřevěné protézy dovolí, a zbytek se snaží dohánět humorem (či „humorem“). Ono mu nic jiného taky nezbývá, na krásu ani taneční talent to neuhraje :)

109
litocha
Reagovat

@MiPi: Tak tanečnice by mi líto nebylo – stačí se podívat, jak nepokrytě se raduje z každého postupu. V normálním životě stejně většina tanečníků učí – a pokud nemají dost soutěžních párů, dřev se najde ve zbytku populace dost a dost. Zrovna Onder s Hunčárovou mimo jiné objíždějí kulturáky a vedou klasické taneční či taneční pro dospělé, kde se tanec taky objevuje spíše jen v náznaku. A tady za to má podstatně víc peněz (ono těch padesát tisíc za každý týden v soutěži na ulici jen tak nenajdeš) a ještě se zviditelní a třeba získá další pracovní příležitosti. Jistěže je příjemnější tancovat s někým, komu to jde, koho to baví a kdo na sobě maká. Ale vzhledem k tomu, že Onder s Hunčárovou se pořád ještě aktivně soutěží a že soutěže lezou těžce do peněz, je podle mě ráda, že nemusí tolik objíždět ty kulturáky, a přesto si vydělá.

110
Dáša
Reagovat

@Poštovní holub: Přidávám se do klubu! I já budu zuby nehty (no, u mne za chvíli už jenom nehty) bránit ten tanec!!! A jestli mám kvůli tomu být hysterka uječená, tak ať!! :))) Jo – a dík za tuhle diskusi rozumných lidí! :))

111
MiPi
Reagovat

@litocha: já tí to přeju, však to bude mít těžce vydřený peníze :) Minule vypadla hned jako první, a letos dostane tohle, jistě sama nečekala, kam až to letos dotáhne. Ona IMHO zviditelnění zas tak nepotřebuje, v TV je na Déčku pořád ;-) A líto ve smyslu, že bych jí přál někoho lepšího, se tak hezky snaží a všechno marno. Tedy až na ty neustálé postupy dál :), tam se raduje hezky, to už jsem tu i psal, nejde přehlédnout.

112
cedarin
Reagovat

@Lenka ☺: Lenko, díky za uznání, ale odborník opravdu nejsem.
Je pravda, že jsem závodně tančil, ale to bylo v minulém století :)
Hodnotit z televize beztak nejde úplně dobře, protože jsme závislí na tom, co nám kamera ukáže, Sbírám pak jen střípky dohromady.
Takže Lenko a poštovní holube :) díky za poklonu, ale nejsem odborník. Jen díky minulosti k tomu mám možná trošku blíž.

Ještě k diskuzi o tom, že je tato řada SD jiná. Já si to nemyslím. Jednak každou řadou jsou diváci „tanečně gramotnější“ (v tom nejlepším slova smyslu) a druhák je to tím, podle mého názoru, že je to i díky rozdělení párů. Podle mého tři nejlepší páry: Jitka, Leoš a Maruška tančí v jedné skupině a Pavlásek, Radek a Leona v té druhé. Takže když Jitka, Leoš a Maruška tančí latinu a druhá skupina standard, je docela na co se dívat. Ale pokud Radek, Pavlásek a Leona (teď už bez ní) tančí latinu, tak půlka tanců je prostě kvalitativně horší, takže máme pocit u televizoru, že se to „tento“ večer moc nevyvedlo. Ale to je můj názor.

113
Lenka ☺
Reagovat

@cedarin:
.. a jen nech bejt :-)
Člověk poznamenaný tancem je vidět i v písmenkách :-)
A fakt se přimlouvám – piš nám tady, co vidíš, když já vím, že nevidím nic, případně prdlajs, díky.
Chápu, že v reji světýlek toho tv divák moc v nášlapech/přešlapech nevidí, ale přece jen tam vidíš určitě víc než já, laik.
Stejně ráda čtu komenty holoubka, který byl/je také políben taneční múzou ♥
Ad letošní SD, trošku mi už „seplo“ :-) = nemám tam prostě svého favorita… V loňském SD se mi vyloupla úžasná Anička a když to pak s Michalem „dorazili“ tím tangem, byla jsem jejich.
Letos mi nějak splývají, myslím pocitově.
Přidávám se k názoru, že mi byl milejší Čadek pro ty skupinové choreografie, ale to už je můj problém, že na tu kudrnatou hlavinku Jeníka Onderojc jsem nějak alergická (nemůže za to, nemůžu za to :-)
Sakryš, Čadek mi tam chybí (viď, holoubku).

114
Lenka ☺
Reagovat

P.S. taky vám komenty po přidání kamsi zmiznou, aby se objevily někdy poté? :-)
Panáček je stále v havárii nebo je chyba na mém vysílači?

115
bezik
Reagovat

@Lenka ☺: V drtivé většině případů to řeší používání F5 ;-)

116
JanaH
Reagovat

@Lenka ☺: nezmizí, jen musíš aktualizovat, aktualizovat, aktualizovat… do zblbnutí a pokaždé. :-/

Já favoritku mám, dokonce jsem ji měla ještě před začátkem SD. :-) A jsem ráda, že každým dalším kolem roli mojí favoritky potvrzuje.

117
Jana
Reagovat

@Poštovní holub: ja ji mam moc rada uz od rady, kde s Krizem vyhrali… pred dvema lety jezisek prinesl soukromou hodinu s ni a od te doby ji mam uplne moc rada :-)))

drevo je tam pokazde, pokazde doslo daleko a jeste ani jednou nevyhralo, tak bych se zatim tak nebala :-)

@litocha: tak nejak si myslim, ze Onder s Huncarovou uz jsou zviditelneni dost. On je snad jediny, kdo treba v SD tancil trikrat a kdo z tehle tanecniku ukecal CT k vlastnimu poradu… a opravdu ho nemusim – snesla jsem ho sice jak s Batulkovou, kde jsem rikala, ze je to mlade, ktere se musi za kazdou cenu predvadet, snesla jsem ho s Badurovou, kde Kacka rostla dil od dilu – ale v minule rade uz byli s Kucharovou tak strasne protezovani, ze se mi zprotivili jeste vic. O jeho Tanecnich hratkach radsi ani nemluvim – jsou docela trapne. A ty spolecne choreografie me nijak extra nenadchly, tedy profesionalove docela jo – i kdyz zase – postavil si ji tak, aby tam on vynikl a on tam mel sola :-(

A k samotnemu veceru? Vsechno uz tu bylo receno – snad jen pujdu proti vetsine, ze mi v necem ten Jitcin tanec drhnul – tak nejak mi prislo az moc „stojacich“ mist – kdy ona jen stala a cekala, az se Dedik vyradi… a ten tanec na zemi melo byt to, jak ji drzel a ona parkrat prendala nohy?
Leona – taky mockrat receno – byla proste chladna. Nasadila svuj usmev a jela. Ted v rumbe, ktera mela byt plna erotickeho napeti, nasadila extra siroky usmev, ktery se k tomu tanci vubec nehodil. Ale ve standardu mi asi budou trochu chybet, to zase jo…
Maruska moc hezka, Leos ma za partnerku Ondera v suknich a na Radka se opet tesim ve standardu :-)

118
okkvp
Reagovat

@Jana: Katarina Onderem v sukni … :-) dík, zas si budu přemýšlet jak to s ní mám. Tvému přirovnání dávám samozřejmě v mnohém za pravdu :)

119
Jana
Reagovat

koukam na tu fotku profitanecniku a snazim se odhalit dalsi, ale krome jmenovanych tam nikoho dalsiho nevidim…
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10570561091-stardance-vii/9079-fotogalerie/3154-zakulisi-sesteho-vecera/#&gid=1&pid=73

a na ofiku FB me dost nas* oznacenim „Honza Onder a company“…

120
okkvp
Reagovat

Dala jsem záznam dnešního Sama doma a vida, Leonka umí být i pohoršenou paní učitelkou. (trochu přeháním).
Pro ty, kdo neviděli a nechtěji koukat – info resumé

byli zaskočeni, nečekali to, když to pojali tak poctivě, ale proto se taky snažili nedat na sobě nic znát ;-)

121
okkvp
Reagovat

@Jana: u té tmavovlásky mě napadlo jestli to náhodou není Šmiková (ale ta teď fitnessí), ale nevim, zbávající dva muži jsou mi sice nějací povědomí, ale z SD se nikomu nepodobají

122
pája
Reagovat

Je to báječný pořad. Odpočinkový, příjemný, kultivovaný.
Pro sebe jsem s rozdělila soutěžící na dvě kategorie- Pavlásek a ti co tančí. Od něj čekám pobavení, od ostatních tanec. A jsem spokojená, že obě kategorie plní svůj úkol. Co víc si v sobotu večer přát?

Nedá mi to však, abych si ,,nerýpla“- chudák Leonka nemůže dávat najevo emoce, protože takto to dopadá, když je někdo přebotoxovaný. Ten ,,ksicht“ tu chemii zkrátka nepřepere.
Chybí mi občasný klik do orchestru- dřív to občas byly zábavné záběry.
Ale to jsou drobnosti.

Buďme rádi, že v této době máme jen takové ,,starosti“. V sobotu nashle u dalšího dílu.

123
Jana
Reagovat

@okkvp: tak to se Michalovi moc nepovedlo :-)
jestli to dobre chapu – prislo jim to nespravedlive?

124
okkvp
Reagovat

@Jana: no, tak zcela doslovně a na úplně plnou hubu to neřekli, ale … -pust si z archivu, je to jen 9 minut a je to zajímavé

Zjistila jsem, že jsem se v rekapu v duchu smířlivosti dopustila u Michala špatného odhadu. Na to abych si potvrdila názorovou otáčku zpět k svému prvnímu dojmu z ročníku s Doležalovou si dám ještě videochat, ale protože mě včera přesla síla po prvních 15 sekundách, tak až na to naberu sil.

125
Poštovní holub
Reagovat

@Lenka ☺: Mám i v této řadě své oblíbence, i když jejich řady se ztenčují.:) Čadek mi moc chybí, krásně se na něho kouká, má v sobě takovou „čistokrevnost“, no, není tam a já smutním.:) Pak jsem fandila Taclíkovi, protože je to fajn chlap a s tancem se pral statečně. Moc dál už by to asi nedotáhl, ale stejně mě celý ten pár bavil. Teď je mým fanouškem Maruška, protože je taková „jiná“ a zábavná. Podle mého subjektivního názoru, dělá zatím ty nejviditelnější pokroky směrem vzhůru.A choreografie jsou svěží, překvapivé a mladé. Maruška má tělo tanečnice, pokud by rozepnula ty „záchranné pásy“ a pustila to naplno, byla by moc dobrá.:) Jsem na ni zvědavá i dál a doufám, že nevypadne. Ale všechno je možné. A když tam nemám bohužel Stodůlku, tak ráda koukám na Terezku Bufkovou, i když od jejího partnera z řad celebrit jsem čekala mnohem víc. Od Leoše jsem zase čekala mnohem méně a musela jsem to přehodnotit.:) Hodně se snaží, jde mu to, jen mi tam chybí jiskření a šarm. Přemýšlím, jestli ho vůbec má Leoš i v běžném životě. A přiznám se, že přes jeho mediálně propírané mnohočetné vztahy, na mě působí poněkud asexuálně. Promiň, Leoši.:) Jitka je krásná a šikovná baba, poctivě dře a je to pak vidět. Není samozřejmě dokonalá, což za tu krátkou dobu ani být nemůže, ale finále bych jí přála. Bylo by fajn, pokud by se tam potkali: Jitka, Maruška a Leoš.

126
Poštovní holub
Reagovat

@Jana: Tvůj výrok: „Leoš má za partnerku Ondera v suknich“ je tak dokonalý, že mě štve, že jsem na to nepřišla sama.:D Touché!
A potkat se se Stodůlkou bych si taky moc přála, muselo to být víc, než příjemné. Ty se máš! :)

127
Poštovní holub
Reagovat

@JanaH: A prozradíš? :)

128
Poštovní holub
Reagovat

@cedarin: Máš k tomu evidentně hodně blízko.:) A díky za to. Je mi jasné, že tady nebudeš víc odhalovat, ale aspoň výkonnostní třídu, prosím.
M? Nebo P? To už bych ti musela začít vykat. :)

129
cedarin
Reagovat

@Poštovní holub: moc mi fandíš :))) A

130
JanaH
Reagovat

@Poštovní holub: Jitule. Tušila jsem, že by mohla být dobrá, ale nečekala jsem, že až tak.
S Leošem to mám hodně podobně jako ty, až tak podobně, že skoro stejně. :-)) Kapku mi vadí jeho zarputilá taneční partnerka.
Maruška mě baví, jen by mohla míň diblíkovat.
Gipsy nemůže za to, že nemusím prckoidní chlapy.
A dou LuLu… škoda písmenek.

131
Poštovní holub
Reagovat

@cedarin: No, fandím. Oprávněně. K Áčákům jsme taky vzhlížely a zbožňovaly je, my začátečnice. :) Vytančit si a udržet si A, za tím je hodně potu a dřiny. Ale třeba ve formacích jsme si mohly zatančit i s nimi.:)))

132
Poštovní holub
Reagovat

@cedarin: Jo, a a tréninky a soustředění jsme mívali společné. :))) Šíš, já na to tak ráda vzpomínám…

133
Poštovní holub
Reagovat

@JanaH: Jitule je bezvadná, A myslím, že překvapila i sama sebe. :)

134
cedarin
Reagovat

@Poštovní holub: jo, jo, mládí :))) ještě že nám zůstalo!!!

135
Poštovní holub
Reagovat

@cedarin: Tak vo tom žádná! :) Rumbu bych pořád dala, teda, pokud by mi neruplo koleno. :)))

136
pirueta
Reagovat

Ad fanoušek vers. favorit máte recht, začla to Kobzanová a pak se to už lavinovitě šířilo. Mrkla jsem na ofiko, co to tam vyvádějí?

137
Dáša
Reagovat

@pirueta: Ad ofiko – Já tam každou řadu chodila, letos se to nedá. Podle mě to tam zahlcuje buď jen jeden nebo pár magorů, řekla bych pubertálního věku…. Vždycky tam byl některý chudák účastník, na kterého se sesypala kritika, ale s příchodem tučňáka se to prostě zvrhlo!! Teď jsem tam zahlédla odkaz na zdejší diskusi, tak čekám, kdy se to objeví i tady….

138
Poštovní holub
Reagovat

@Dáša: Tady si nevrznou.:) Nekrmíme.:)

139
okkvp
Reagovat

@Dáša: už jsem požádala o smazání

140
pirueta
Reagovat

@Dáša: Aha, a nemají být puboši ráno, dopoledne a vůbec přes den ve škole? Hlavně ale, aby to nebyla invazi mamYn z mimi- a nenasákla se i sem!

141
Ananas
Reagovat

@pirueta:
Puboši maj‘ datav mobilu a surfujou pod lavicí. :-)))

142
Dáša
Reagovat

@pirueta: Nevím přesně, jak se projevujou „mamYny z mimi“, ale podle inteligence příspěvků jsem to tipla na ty puboše. :)) Škola v tomhle už nemá vliv, chytrý telefony a tablety jsou všudypřítomný! :))

143
pirueta
Reagovat

To myslíte vážně, že by puboše pod lavicí zajímala nějaká ofiko diskuse u SD? Ti snad především paří hry nebo si píšou se spolužákama, co sedí 2 lavice před nimi, případně šmejdí někde jinde. Ale kdo ví, všechno lepší nežli nudný vyučování, že. :D

144
Bohdan
Reagovat

@MiPi: Hm, to jste ještě neviděli tančit mě. :)

146
okkvp
Reagovat

@Jana: týjo, špionka :-)))

147
Dáša
Reagovat

Rozhovor s Leonou Machálkovou: ___http://zena.centrum.cz/volny-cas/clanek.phtml?id=810483#utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_content=A&utm_term=position-5

148
Jana
Reagovat

@Dáša: no tvl… to je snad jeste horsi nez to Sama doma… ona si vazne myslela, ze jsou schopni porazit Schneiderovou?

149
Růžena
Reagovat

Pan Pavlásek je natolik „chytrý“, že ani nerozezná taneční show od nějaké trapné ukoktané, hospodské show.

Přidat komentář