Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2015, 2. semifinále – holky: Večer plný zvratů (rekap)

27. Říjen 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=11445 w=615]
Minulý týden odstartovaly v SuperStar živé přenosy chlapeckým semifinále, ze kterého vzešli čtyři finalisti. Finálová osmička se zkompletovala v neděli, když k nim přibyly i čtyři holky. Celá dívčí desítka se však musela o čtyři finálové vstupenky poprat. Jaké výkony holky předvedly? Které zazářily a které zklamaly? A došlo i k nějakým zvratům v hlasování? Na tyto otázky vám odpoví DJ Vlado a Scalex.

Společná píseň

zpívaly: Aneta Langerová – Voda živá

DJ Vlado: Stejně jako minule kluci, tak i tentokrát holky zahájily večer společnou písní. Ta však dopadla dost hrozně. Voda živá je holt psaná vyloženě na tělo Anetě Langerové a většina jiných zpěvaček v ní vyzní jako karaoke, což se bohužel stalo našim semifinalistkám, které zde všechny do jedné zněly nepřesvědčivě. Měly štěstí, že to bylo jen nesoutěžní číslo, za které se hlasy nedostávají.

Scalex: Panebože, to byl děs! Všechny pěvecké manýry světa si tu daly sraz v jeden okamžik. Dámy nebyly schopné na koncích veršů zazpívat dva tóny po sobě úplně normálně, přirozeně, bez jakýchkoli skluzů. Ty divné přechody mezi ži- a -vá mě strašily ještě půl hodiny po skončení pořadu. To, že byla velká část holek silně pod tónem, už jen blahosklonně přecházím, stejně jako fakt, že pro některé je problém udržet dlouhý tón, aniž by tam napraly nějaké americké kudrlinky. Celkově mi v projevu skoro všech dívek scházela ta obyčejnost, pokora a čistota, s jakou to Aneta zpívá. A když jsem si na konci pořadu uvědomil, že Aneta tam pravděpodobně celou dobu byla a že tu hrůzu nejspíš slyšela, až ve mně hrklo, jestli třeba nebude po tomto traumatizujícím zážitku chtít vrátit titul. Ne, tohle se fakt nepovedlo, oproti tomu byly všechny ty někdejší společné písně o hvězdách úplné labůžo.

Karolína Přibylová

zpívala: Ed Sheeran – I See Fire

DJ Vlado: Karolína dosud nejvíc zazářila na castingu, od té doby její výkony dost stagnovaly, ale včera večer se uskutečnil její comeback. Už úvodní a capella část byla famózní a ani následně Karolína nepovolila v kramflecích a podala tento filmový hit s vkusem a elegancí sobě vlastní. Pokud její výkon zrovna sledoval Matěj Hádek, tak musel poslat esemesku svému britskému dvojčeti „sorry brácho, kam se hrabeš na Přibylovou“. Lepší začátek večera jsme si nemohli přát.

Scalex: Karolína mě původně až tolik nezaujala. Byla dobrá, ale nepřišla mi výjimečná. To se ale změnilo v tento večer. Ono se to nezdá, ale udržet v tak dlouhém a capella zpěvu tóninu a neuhnout ani o cent, to je setsakra těžká disciplína. Když se v závěrečné fázi toho samotného zpěvu přidal první akord a ukázalo se, jak dobře to Karolína odzpívala, úplně mě to zahřálo u brzlíku. No, možná kousek vedle, ale jako divák MasterChefa teď brzlíkem trochu žiju, tak pardon. Každopádně Karolína to skutečně zazpívala tak, že by to z fleku mohlo jít rovnou na CDčko se soundtrackem. Bohužel, idiotské rozhodnutí štábu udělat komorní finále v osmi lidech nás připravilo o možnost tuhle slečnu slyšet ještě alespoň jednou. Kéž by za to zodpovědným osobám mráz prdele roztrhal.

Réka Ballová

zpívala: Jasmine Thomson – Ain´t Nobody

DJ Vlado: Réka má fantastickou nakřáplou barvu hlasu, kterou patří co do rozpoznatelnosti do Top 3 mezi holkami. Bohužel však nezvolila nejšťastnější píseň, na které by své kvality prodala, zvlášť tato verze od „Biebera v sukních“ je ultraplytká. V celé písni měla jen jedno intermezzo, ve kterém se mohla slušně předvést, jinak to byl solidní výkon, který však prosvištěl jako rychlík Košičan. Škoda, že svůj originální hlas nedokázala Réka zúročit lépe.

Scalex: Naprostý omyl s výběrem písně. Réka má vynikající barvu hlasu, ale podobně jako v minulém kole Sam Sleziak, ani ona do písně nedala vše, co má k dispozici. A tak se konalo takové trochu jessie-j-ovské mečeníčko a písnička ve stylu osmdesátkového popu. Velká škoda. Od Réky jsem čekal víc a přiznám se, že mě čím dál víc bavila nejen jako zpěvačka, ale i jako zajímavý – byť trochu praštěný – člověk. No a k tomu ty ďolíčky… No nic, asi u každé zpěvačky bych nadával štábu za to osmičlenné finále, u Réky by to nebylo jiné.

Sabina Slepčíková

zpívala: Whitney Houston – Run To You

DJ Vlado: Tady absolutně souhlasím s porotou a nemám k tomu co dodat. Informace o tónech byla přesná, ale celý výkon byl plochý jako Letiště Václava Havla. Emoce byly totálně na bodu mrazu, až jsem se chvílemi začal cítit jako na severním pólu. Sabina je technicky slušná zpěvačka, ale postrádá cokoliv, co by jí jen trochu odlišilo od pelotonu podobných sterilních akademiček. A musím poopravit Pyca, že Slepčíkovi nejsou prvními sourozenci, kteří se kdy dostali do semifinále – už v první české SuperStar jsme měli Radku a Tomáše Poduškovy.

Scalex: Sabina má velkou smůlu v tom, že až do konce soutěže bude “Slepčíkovou ségrou” (ale tak furt lepší, než Stiflerova MCBP). Nemyslím si, že to sourozenectví bude pro tyhle dva nakonec nějak přínosné. Jen to víc zjitří rozbroje mezi internetovými fanoušky a antifanoušky, budou kolem nich větší emoce, ale za týden po soutěži si nikdo nebude pamatovat ani Slepčíka, ani Slepčíkovu ségru. Teda vlastně kecám, DJ Vlado si je pamatovat bude, protože ten si pamatuje úplně všechno. 8^)   Ještě k Sabininu zpěvu – technicky v pohodě, ale byl to takový akademický zpěv. Přičemž akademických zpěvaček už jsme tu měli i dříve celou řadu, ale i ty tam přeci jen nějaké emoce měly. Tady to byla taková chladná dokonalost. Jako když vidíte dokonalý šperk na nějaké femme fatale, ale nakonec se vám stejně víc líbí nějaká obyčejná holka s bižutérií.

Barbora Hazuchová

zpívala: Christina Perri – Jar Of Hearts

DJ Vlado: Přesný opak Sabiny, tady bylo emocí na rozdávání. Začátek mi přišel trochu nejistý, ale jakmile se Barbora dostala výš, nechala vyznít své charakteristické vibráto, které se poslouchá velmi příjemně. Kdo by si ještě při Barbořině těsném postupu z castingu pomyslel, že bude doslova růst kolo od kola a stávat se čím dál tím zajímavější. Jeden z nejlepších výkonů večera.

Scalex: Po všech stránkách vynikající výkon. Skvělá barva, nádherná práce s emocemi, výborné držení dlouhých tónů, žádné zbytečné kudrlinkování a hlavně – nebyla to kopírka ani Christiny Perri, ani stylu, jakým to dala v Hlasu Anna Veselovská. Bylo to sebevědomé vlastní pojetí, ale při zachování všeho toho kouzelného, co originál přináší. Barbora dokázala, že je někým, s kým se v téhle soutěži rozhodně musí počítat. Černý kůň soutěže.

 

Veronika ViVi Vrublová

zpívala: Ellie Goulding – Love Me Like You Do

DJ Vlado: Vystoupení Veroniky bych stejně jako Paľo Habera rozdělil na dvě poloviny. Ta první část, při které Veronika jen seděla a hrála na kytaru, byla skvělá a říkal jsem si, že Veronika má náběh na touchdown. Bohužel když se rozjela kapela a Veronika vstala ze stoličky, tak to šlo rapidně dolů. V té druhé části bylo na můj vkus až příliš kudrlinek, což působilo až moc komplikovaně. Chápu, že se Veronika snažila vytvořit vlastní verzi, jelikož originál je vyložená rádiovka, která se na živo těžko interpretuje a je třeba ji pojmout po svém (a nepochybuju o tom, že to tak Veronika cítí od srdce, v čemž zásadně nesouhlasím s porotou), avšak tady se snaha o originalitu poněkud minula účinkem, na čemž se podepsala i Veroničina nemoc. Ač mám Veroniku moc rád, spolu s Emmou patří do mé Top 2 favoritek, toto vystoupení bohužel nebylo to pravé ořechové, i když vyložený průšvih to podle mě taky nebyl.

Scalex: Tohle se bohužel nepovedlo a nemocným hlasem to fakt nebylo. Interpret musí skladbu pochopit. Když ji chce zazpívat po svém, musí pro to mít důvod a schopnosti. ViVi tu píseň roztlačila jako vagón po koleji, ale ve druhé části skladby byla výhybka, která tu píseň hodila někam, kam to jet nemělo a kde to Veronika nedovedla ukočírovat. Druhá věc, se kterou si Veronika dlouhodobě škodí, je snaživost. Cílevědomost je dobrá vlastnost a na příkladu Gabriely Gunčíkové vidíme, jaké nese ovoce (Gábina na sobě neskutečně dřela a dře dál, navštěvuje kurzy náročného pěveckého lektora, zdokonaluje se v angličtině, odřízla se od nýmandů, kteří ji chtěli jen vytěžit a zahodit – a dnes jezdí po celé Americe s jednou z nejslavnějších amerických kapel). Ale ta snaživost by měla mít své hranice, jinak se z člověka stane v horším případě Hujer, v lepším případě Veronika Stýblová. Nicméně nějakou pozornost si ViVi vysloužila a pokud je country skutečně její srdcovka a chce se mu věnovat, tak účast v soutěži nepotřebuje.

Nikol Kassell

zpívala: Beyoncé – Love On Top

DJ Vlado: Nikol má od začátku jeden velký hendikep – přehnaně tlačí na pilu, že i když má slušný hlas a zpívat umí, tak se její vystoupení poslouchat nedají. A to se bohužel projevilo i v této extrémně těžké písni, kde Beyoncé ty nejvyšší tóny dává s přehledem, byla Nikol nadoraz, pročež její výkon působil dost těžkopádně. Pro mě nejméně zajímavé vystoupení večera.

Scalex: Tohle se mi hodnotí těžce, protože ta skladba je hodně těžká a Nikol se s ní v rámci možností poprala. Jenže to je právě ono – poprala. Nebyla v tom lehkost, se kterou to Beyoncé zpívá, byl to ukřičený a na sílu tlačený výkon. K Nikol nesdílím antipatie, které tu už několikrát prezentoval kolega DJ Vlado, ale na tom, že tato soutěžící by nám ve finále nescházela, i kdyby bylo o šestnácti lidech, se asi shodneme.

Melinda Noáková

zpívala: Florence And The Machine – Over The Love

DJ Vlado: Překvapení večera. Obával jsem se, že se na této kládě Melinda vyseká, opak se však stal pravdou a Melinda vyloženě zazářila. Skvěle píseň vygradovala a na rozdíl od Nikol předvedla absolutně jisté výšky. Škoda jen, že Melinda nemá zajímavější barvu hlasu, to by pak už byla úplná bomba. I tak to byl ale výborný výkon a Melinda tak posílila svou původní předstartovní pozici.

Scalex: Melinda v této písni prokázala obrovský rozsah, docela by mě zajímalo, jak na tom v porovnání s ostatními soutěžícími je. (A to je jedna z věcí, co mě na českém pojetí reality show štve – nesmyslné konspirace o tom, kdo s kým v superstar chodí, vycházejí čtyři týdně, ale zajímavosti o pěveckém umu aby člověk pohledal. Přitom by bylo zajímavé dát na oficiální web třeba tabulku semifinalistů a semifinalistek a k nim jejich pěvecké rozsahy – to by spolu s klavíristou dali dohromady za deset minut.) U této písně mi na pár místech přišlo, že Mel trochu víc exhibuje, než je nutné, na pár místech lehce intonačně ujela, ale celkově to podání bylo takové, že to nijak nevadilo. Zpívání je alchymie i pro posluchače. Někdo ujede o pár centů a už se mi z toho kroutí uši a pak si klidně poslechnu raného Fanánka Hagena, jak tam sází čtvrttóny, a stejně mě to osloví. A to, zdá se, je i případ Melindy, u které ty nedokonalosti dokážu nevnímat. A není to exteriérem, Melinda je kočka, ale můj vkus je naprosto odlišný.

Veronika Danišová

zpívala: Adele – Rolling In The Deep

DJ Vlado: A pokračujeme v krasojízdě. Veronika zatím ve všech kolech zpívala výborně, ale postrádal jsem určitou přidanou hodnotu. A ta se dostavila právě v tomto vystoupení, které Veronika napálila s obrovskou vervou a energií. Místy mě sice ještě rušily prvky romského folklóru, ale jinak nebylo jejímu vystoupení co vytknout. Navíc musím pochválit i změnu vizáže (především, že Veronika od castingu shodila 15 kilo), která je jednoznačně změnou k lepšímu.

Scalex: Zatímco Nikol jela nadoraz, aby její zpěv měl energii, Veronika to tam sázela bez problémů. Její hlas je výrazný, tučný, škoda jen toho občasného “krčního knedlíku”. Toho kdyby se zbavila, joj, to by bylo něco. Gratuluju i k proměně zevnějšku, asi nebylo příjemné, co si do této chvíle Veronika musela vyslechnout a jako zasloužilý celoživotní tlustoprd o tom mám velmi přesnou představu. Trošku se ale bojím, aby to nemělo roli HLPčka, protože jako porotce bych asi z pěveckého hlediska posunul do finále spíš Karolínu, zatímco tady to vidím trochu jako odměnu za snahu.

Alena Shirmanová

zpívala: Lizza Minelli – New York, New York

DJ Vlado: Alena je už v patnácti letech osobností, kterou člověk jen tak nepřehlédne. Toto vystoupení bylo však mimo všech kategorie. Po zpěvácké stránce to mělo k dokonalosti hodně daleko, ale na druhou stranu to bylo neskutečně zábavné číslo, že jsem se vůbec nedivil, že dostalo standing ovation celého sálu. Alenino vystoupení bylo v mnoha směrech těžce bizarní, proto ji v pořadí stavím mimo žebříček, ale za tu porci zábavy si Alena zaslouží respekt.

Scalex: Šmankote, co to mělo znamenat? Hudební klauniáda občas do SuperStar patří, ale spíš do druhé poloviny finálových kol, kdy už má soutěžící své fanoušky, kteří ho podrží, i když spáchá nějakou šepsovinu. Tohle bylo strašné. V sále naživo to možná působilo zábavně, u televize jsem trapností málem rozhryzal ovladač. A to jsem si původně myslel, že by mohla postoupit do finálových kol právě díky své osobitosti. Ale osobitost má své hranice a Aljona ještě zdaleka není tak vyzpívaná a technicky zdatná, aby si mohla dovolit takové brutální úlety. Tedy dovolit si to může, ale postup do finále ji pak obejde v uctivé vzdálenosti.

Emma Drobná

zpívala: Ellie Goulding – Your Song

DJ Vlado: WOW!!! Neskutečné, famózní, božské. To, že je Emma majitelkou nejzajímavějšího hlasu letošní SuperStar, to je všem jasné od samého začátku. Dokáže s ním však i fantasticky pracovat. V této písni se doslova mazlila s každým tónem a hladila každým slovem. Vyrovnala se dokonce i touchdownu, který v téže písni předvedlo její britsko-irské dvojče Janet Devlin. Během Emmina vystoupení celý sál nedýchal a Paľo Habera jí dokonce dal standing ovation (a to je co říct, protože to on nedává leckomu). Tohle děvče je prostě zázrak, krásná jako obrázek, že se každý muž do ní musí ihned zamilovat (jako ten nejmenovaný filmový režisér, o kterém mluvil Ondřej Soukup, btw. myslím si, že je to buď Jan Svěrák, nebo Filip Renč) a ten její hlas, to je prostě pohádka. Nevím, zda Emma celou soutěž vyhraje, nebo ne, ale pro mě je v této chvíli jednoznačně největším objevem letošního ročníku SuperStar. Tohle byl jeden obrovský TOUCHDOWN!!!

Scalex: Tož děcka pozorte, toto byl touchdown jak sviňa! Famózní barva je vrozená, za tu Emma nemůže, ale zaplaťpámbů za ni, nic zajímavějšího v tomto směru letošní ročník nenabízí (poté, co vypadl Sam Sleziak). Emoce v písni, prostota projevu, dokonalá technika, vzlyky, to všechno do sebe krásně zapadlo a vytvořilo skvělý zážitek, během nějž jsem si neudělal ani jednu poznámku – a to je pro mě vždycky znamení něčeho výjimečného, buď hodně dobrým, nebo hodně špatným směrem (u Aljony jsem si poznámky neudělal taky, tedy kromě písmen W, T a F). Nevím, jestli Emma projde až do vítězného finále, občas se dějí i nepochopitelné věci, ale rozhodně doufám, že v soutěži vydrží hodně dlouho a uslyšíme v jejím podání ještě celou řadu písní.

Pořadí výkonů podle DJ Vlada:

1. Emma, 2. Karolína, 3. Melinda, 4. Barbora, 5. Veronika D., 6. Réka, 7. Veronika V., 8. Sabina, 9. Nikol, nezařaditelná: Alena

DJ Vlado: Tentokrát bylo sestavení pořadí mimořádně těžké, protože hned pět holek předvedlo výborná vystoupení, díky čemuž bylo holčičí semifinále o dost kvalitnější než chlapecké. Absolutně jasno jsem měl pouze o prvním místě pro Emmu, 2. až 5. místo bylo však neskutečně vyrovnané a rozhodovaly nejmenší detaily. U holek ve druhé pětce, jejichž vystoupení byla jen dobrá, rozhodovala buď barva hlasu (Réka), nebo osobitý přístup (ViVi), které tak dostaly přednost před sterilní rutinou (Sabina). Mimo žebříček stojí Alena, jejíž číslo bylo absolutně nejzábavnější, i když zpěvácky dost nedokonalé.

Pořadí výkonů podle Scalexe

1. Emma, 2. Karolína, 3. Barbora, 4. Melinda, 5. Veronika D., 6. Réka, 7. Veronika V., 8. Sabina, 9. Nikol, 10. Aljona

Scalex: Tentokrát bylo sestavení pořadí mimořádně snadné, protože hned pět holek předvedlo výborná vystoupení, díky čemuž bylo holčičí semifinále o dost kvalitnější než chlapecké. Absolutně jasno jsem měl jak o prvním místě pro Emmu, tak o druhém pro Karolínu, třetím pro Barboru, čtvrtém pro Melindu a pátém pro Veroniku Danišovou. U holek ve druhé pětce, jejichž vystoupení byla jen dobrá, rozhodovala buď barva hlasu (Réka), nebo osobitý přístup (ViVi), které tak dostaly přednost před sterilní rutinou (Sabina). Na posledním místě stojí Alena, jejíž klauniáda patří do cirkusu Yó, ne však do SuperStar.

 

Host večera: Aneta Langerová

zpívala: Tráva

DJ Vlado: Host večera byl tentokrát opravdu vzácný a exluzivní, jelikož jím byla první a dosud bezkonkurenčně nejúspěšnější česká SuperStar Aneta Langerová, která se dlouho hostování v SuperStar vyhýbala (naposledy se objevila na grandfinále druhé české SuperStar). Pro své vystoupení si vybrala svou podle mě vůbec nejlepší píseň Tráva, za kterou letos na jaře získala Anděla, stejně jako za skvělé album Na radosti a v neposlední řadě i za zpěvačku roku. Aneta svým vystoupením dokázala, že zpěvácky a muzikantsky zraje jako víno, navíc i po vizuální stránce dost v posledních letech prokoukla. Aneta je zkrátka důkazem, že má smysl dělat SuperStar.

Scalex: Zajímalo by mě, jak by vypadala mladá česká hudební scéna v poslední dekádě, kdyby v první SuperStar vyhrála Šárka Vaňková. Naštěstí ovšem zvítězila Aneta a my můžeme ten hudební zázrak sledovat už více než deset let… A i když i její první CD bylo skvělé (navzdory tomu, že většina písní byly univerzální databázovky), je od té doby stále lepší a lepší. Víc takových!

Kdo postoupil do Top 4?

DJ Vlado: K největšímu zvratu došlo při vyhlašování přímé postupující, kterou se podle očekávání nestala favoritka Emma Drobná, ale Sabina Slepčíková, což byl opravdu šok, jelikož její výkon byl v rámci silného večera dost průměrný. Je jasné, že za tím byl především fanklub jejího bratra Dalibora v kombinaci s příběhem mladé maminky (zatímco u Emmy nejspíš sehrál roli klasický efekt „ta to nepotřebuje, ta bude mít dost hlasů“), každopádně je smutné, že sterilní akademičnost porazila originalitu a výjimečnost. O dalších třech postupujících následně rozhodla porota, přičemž první z nich prostě nemohla nebýt Emma, u které druhé postupové místo vůbec nic neznamená, jelikož Kelly Clarkson taky postoupila v první řadě American Idolu do finále z druhého místa, navíc předpokládám, že hlasy Slepčíkovců se ve finále budou tříštit. Zbylé dvě postupující byly však dost nejasné a porota to opět nechala na divácích, u kterých nejvíc zabodovaly Barbora Hazuchová a Veronika Danišová, které tak finálovou osmičku doplnily. Ačkoliv si Barbora i Veronika svými výkony postup zasloužily, před branami finále však zůstalo plno děvčat, jejichž vypadnutí mě opravdu mrzí (jsou to vlastně všechny s výjimkou Nikol Kassell). Nejvíc líto je mi Veroniky Vrublové, která až dosud procházela soutěží s přehledem, avšak semifinálové vystoupení jí úplně stoprocentně nevyšlo. Ačkoliv bylo její vypadnutí spravedlivé, jelikož jiná děvčata předvedla v semifinále mnohem brilantnější výkony, za jejím country feelingem jsem uronil slzu. Zrovna tak líto je mi Karolíny Přibylové, které postup unikl asi hodně těsně, avšak v semifinále předvedla, že skrývá ještě ohromný potenciál, který se mohl ve finále ještě rozvíjet. Ve finále budu postrádat i originální osobnost Aleny Shirmanové a krásný hlas Réky Ballové. I dosavadní outsiderka Melinda Noáková v semifinále dokázala, že není vůbec marná. Kteroukoliv z těchto dívek bych ve finále viděl radši než zcela tuctovou „Slepčíkovu ségru“. Doufám však, že o těchto talentovaných zpěvačkách ještě v budoucnu uslyšíme a že některá z nich napodobí cestu Debbi, která rovněž vypadla v semifinále a dnes je úspěšnější než mnozí finalisté.

Hodnocení 2. Semifinále podle DJ Vlada:

Holčičí semifinále bylo výkonnostně mnohem silnější než to klučičí. Hned polovina holek vyloženě zazářila, o to těžší potom bylo samotné rozhodování, a jak už jsem napsal v předchozím odstavci, vyřazování bylo hodně bolestivé. Čím dál větším zklamáním je pro mě ale dámská polovina poroty, která má sice pořád daleko do hrůzostrašného dua Bílá-Mórová z konkurenčního Talentu, ale vedle slepého je i jednooký králem. Klára nedokáže pořádně vyjádřit svůj názor a M,arta je pro změnu těžce submisivní. Oba pánové jsou naopak v pohodě a drží si svůj standard. Tentokrát mě hodně bavil i Pyco, který některé soutěžící poňoukal (v dobrém slova smyslu) k mimopěveckým aktivitám, takže nám Réka předvedla kus svého výtvarného umění a Emma zažonglovala. Máme tedy pohromadě finálovou osmičku, která se nám pohromadě předvede poprvé již příští týden na velké stage. Jak finálová kola zamíchají pořadím, kdo na velkém pódiu zazáří a kdo naopak zhasne, to se dozvíme už v neděli.

Hodnocení 2. Semifinále podle Scalexe:

Druhé semifinálové kolo totálně rozmetalo dosavadní hlášky poroty “letos máme velmi silné kluky” – leda prd, holky jim to natřely neskutečně a i když se kritické hlasy k nízkému počtu finalistů ozývaly už dříve, po tomto kole jich notně přibylo. Osm soutěžících ve finále, to je opravdu zoufale málo a semifinálový masakr nás evidentně připravil o hodně zajímavé potenciální výkony.

 

Porota se pro mě smrskla v podstatě na Haberu se Soukupem, dámy hrají druhé, spíš třetí housle a většinu jejich názorů pouštím pro jejich nerelevantnost jedním uchem dovnitř a druhým ven, přičemž v hlavě se pokouším nic z toho neponechat, protože by z toho bylo jen mrzení.

Pyco se občas ze standardního (tj. už tak výborného) režimu přepínal do nadstandardního. Jen kdyby tam měl Adélu. Jitka se hodně snaží a na poměry moderátorek reality show není špatná, ale vedle Pyca prostě musí stát někdo s podstatně většími improvizačními schopnostmi, kdo dokáže i ty povinné věty (úlitby sponzorům a tak) říct s nějakým vtipem a nebo alespoň takovou dikcí, že to nezní otravně. Musím uznat, že Jitka je lepší než Zorka, ale když si vzpomenu na všechny ty přestřelky Adely s Pycom (a dokonce i Adely s Leošem Marešem), tak je mi líto, když pak vidím Jitku použitou víceméně jen jako doplněk stolku s product placementem.

 

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 434
1
notickas
Reagovat

Náhodou jsem objevila tyto stránky a velké díky za ně. Člověk se tady dozví věcí :-)
S recenzí vesměs souhlas. Veronika D. pro mě od začátku velká favoritka, ViVi se mi na castingu taky docela líbila, ale její kalkul a tlačení na pilu znechutilo hodně lidí a i mě. Emmu jsem konečně začala vnímat jako jednu z favoritek. Your song v podání Eltona Johna znám velmi důvěrně a ona to dala opravdu s velkou noblesou – zpívá výborně a je to velká osobnost. Taky si myslím, že holky měly vyšší úroveň a proto škoda, že velmi průměrná Sabina zabírá některé z dalších skvělých zpěvaček semifinále.

2
peto
Reagovat

mozna je dobre ze vypadli alenka kaja a verca patricio rocnikem ktery se jevi jak nejaka molo drama slepcin gang romska cast proti klasice a cistote formatu to opravdu nemusi byt soucasti -chce-to dobre lidi a chopit se sance-chodur zpiva jezz po barech v ostrave asi musi byt spokojeny kdo vi gaba guncikova je na turne usa domca stara je tez po turne usa debbi to je kapitola sama pro sebe ,-jen lenka hruzova a sabca krovakova jaksi odesli mimo radar a kdo vi zda nekdy opet zazari jak svetlo nad olymp.

3
Jai Kudo
Reagovat

@peto: Jen poznámku – Sabča Křováková po prvotním šoku ze zjištění, jak to v našem šoubyznysu chodí (ale tím si musí projít každý nováček) si postavila kapelu a v listopadu nebo prosinci vydává první CD. Údajně bez vnějších zásahů a podle sebe, takže se třeba můžeme těšit….

4
Jai Kudo
Reagovat

Ohledně Vladova hodnocení se jako obvykle shodneme, už tradičně se jeho názory a hodnocení na 90% shodují s mými….. :)

5
Violete
Reagovat

@notickas: Mám to stejné s Veronikou Danišovou, mě líbila už z předcházejících kol. Škoda Aleny, zajímalo by mě, jak bude zpívat dál. Taková osobnost se hned tak nevidí. K Emmě si zatím nemohu nějak najít cestu.

7
notickas
Reagovat

@Violete: A navíc se mi na Veronice od začátku líbí, jak fandí a je přející a potvrdila to i porota, že taková opravdu je. Moc ráda bych ji viděla ve GF s některým z kluků. To je moje představa :-)

8
Violete
Reagovat

@notickas: Třeba Grandfinále Veronika D. a Štěpán to bych si také nechala líbit. Ale to je jen z říše snů…

9
J
Reagovat

@Jai Kudo: Tak to by bolo vyborne. Ja vlastne velmi nezelam rovnaky osud aj Emme. Ked si predstavim, co si asi bude musiet prejst, tak mi je jej luto. Verim, ze keby v GF prehrala, ale nie s Daliborom, ale so Stepanom, nemuselo by to byt pre nu zle. Ako tu raz povedal Rick: geografia neda a ked by sa Stepanovi podarilo (iba on to moze dokazat zo vsetkych Cechov vo finale) porazit Dalibora a dostat sa do GF, tak kludne porazi aj Emmu, o Pavlovi ani nevravim. Verim, ze sa kludne moze presadit aj herecky. Ona je taky pekny az etericky pekny typ zeny s velkou charizmou. A ked bude mat vlastne skladby, moze Emma kludne vydat svoje CD aj z 2. alebo 3. miesta. Dufam, ze nevypadne ovela skor.

10
Monika
Reagovat

@Violete: Tak to by mi take nevadilo mit v GF takove dva pohodovi lide.

11
notickas
Reagovat

@Violete: no mám to úplně stejně jako Ty, ale je to opravdu jen sen. Je mi jasné, že pro mnoho lidí Verča není superstar. Ale líbí se mi moc a Štěpán je pro mě z kluků taky jednička.

12
Monika
Reagovat

pro zajimavost kurzy sazkovky:
dalibor 2.50
Sabina 3.00
Emma 5.00
Bara 6.00
Stepan 7.00
Daniel 8.00
Danisova 9.00
Kovalicek 10.00

moc pekny :-)))) by se vyplatilo vsadit na Emmu, dotycnej by mohl vyhrat slusnej balik..ty sazky evidentne vypisoval nekdo, kdo se o SS zajima jen okrajove…Sabina dvojka je ulet. odstup a kurz Emmy je taky ulet, Bara dalsi ulet….

13
J
Reagovat

@Monika: Uvidime, ako sa tie kurzy zmenia po 1. finalovom kole. Ved aj minuly rok v HLASE mala Elis celkom slusny kurz na vyhru, doslova druha po Lole. Najma ma bavi ta 10,00 u Pala Kovalicka.

14
Violete
Reagovat

@notickas: Tak třeba si Veronika D. fanoušky ještě získá. Mě třeba přijde osobitá. Uvidíme. Na Grandfinále je ještě brzo :-)

15
Rick
Reagovat

Inak k Veronike Vrublovej ono Love Me like You Do nezaspieva naživo ani samotná Ellie Goulding, má s tým veľký problém, podobne ako ke%d súťažiace vyhoria na piesňach Katy Perry, ktoré ani ona sama neuspieva.

16
Monika
Reagovat

@J: Pavola kurz je tez usmevny :-))))

17
bezik
Reagovat

@Monika: Mě to přijde zcela realistické a finále Slepčík-Slepčíková jako velmi pravděpodobné. Asi budou zrušeny Tomášovy konspirační teorie :D Z GF pak bude úžasnej doják a slze štěstí budou stříkat až do publika, které samo bude celé ubulené. Už to vidím v barvách !

18
notickas
Reagovat

@bezik: nestraš!!!! Kvalita GF nula, ale hlavně, že jedno oko nezůstane suché

20
Ája
Reagovat

@bezik: A aby z toho udělali ještě větší doják, za vítěze vyhlásí oba, následně si padnou do náruče, to samé udělá porota a moderátoři, do toho tklivá píseň, Sabinino dítě, celá Slepčík family a to vše zahaleno do růžového obláčku lásky. Ach.

21
notickas
Reagovat

@Ája: prachy zůstanou v rodině a budou moci zaplatit všem, co posílali smsky :-)

22
J
Reagovat

@bezik: Ja sa stale nevzdavam nadeje, ze ten Stepan proste preskoci z tej strany Ciech nielen Sabinu, ale aj Dana a dokonca hoci tesne pred GF v 5.kole aj Dalibora. A potom to urcite vyhra aj tuto SS. Ak ju vyhra Dalibor, tak budeme na posmech, to je ako keby AI vyhral D. Seavey.

23
notickas
Reagovat

@J: Taky bych to moc přála Štěpánovi

24
Monika
Reagovat

@J: to je i muj tajny sen :-)))) Stepana mam jako jednicku dele, je mi i hrozne sympaticky, takovej bezprostredni…..kdyz vyhlasili Slepcikovou tak Pavol s Danem byli uplne pafff a Stepan se hned vrhal na Dalibora…

25
notickas
Reagovat

@Monika: to by bylo pohodové finále Veronika – Štěpán

26
Monika
Reagovat

@notickas: to jo ale naprosto nerealne, jsem nohama na zemi :-)))

27
bezik
Reagovat

@Ája: Achchch, ano, jak to bude krásné !!! Jaká škoda že to neuvidím, protože by mě jeblo :D :D

28
J
Reagovat

@notickas: Dalibor nebude podavat dobre vykony. Este sice nepozname tematicke kola, ale stavi sa, ze niektore piesne budu na neho privela. Dan podla mna takisto nebude davat stabilne vykony. Tiez mu budu robit problemy. Jedine Stepan ma na to a ja dufam, ze to od neho budu touchdownovky. Boze, keby chcela produkcia splnit zelanie a tomu Stepanovi davat take hitovky, v ktorych zaziari a ktore mu neuveritelne sadnu. Iba tak moze prekonat Dalibora. O sk strane ak sa Emma strati na podiu a Palo zaziari tak ju kludne moze porazit.

29
J
Reagovat

Este jedna vec, dufam ze nikoho z porotcov nenapadne udelit divoku kartu pri vypadnuti niekoho z dua Slepcikovcov. Lebo to uz by bolo privela. Ja by som sa zmierila aj s tym keby ju dali Danovi alebo Bare. Ale lepsie by ju bolo vyuzit napr. pri Stepanovi, Palovi a nedajboze Emme.

30
notickas
Reagovat

@J: Ne že by Emma byla moje top favoritka, ale nemyslím, že by se ztratila, je dost velká osobnost, ale Palo třeba zabere.

31
bezik
Reagovat

@J: Nevím, Štěpán mi přijde asi bez šance. Jediným konkurentem Slepčík-klanu je podle mě Emma, pokud bude část Čechů sledujících SS příčetná a pošle jí hlasy. Ostatní mi přijdou bez nároku.

32
notickas
Reagovat

@J: no a víme, jak je to tentokrát s divokými kartami???

33
J
Reagovat

@bezik: Ja sa skor bojim, toho, ze ti pricetni Cesi by mozno pozerali GF, ale ani Emme by hlasy neposlali a potom uz by len zaviselo na sile hlasov zo Slovenska. Dost ludi moze byt takych , ked im vypadne favorit sa uz nepridaju k nikomu a nehlasuju.

34
J
Reagovat

@notickas: Ja myslim tym, ze ked sa na to budeme divat, budeme mat pocit, ze Palo bol otvorenejsi nez Emma. Nemozem sa zbavit v mysli tych vystrasenych oci. Ona to zaspieva o tom ziadna, ale na velkom podiu sa musi uplne otvorit.

35
J
Reagovat

@notickas: To neviem. Ale kamoska, co stale sleduje mi povedala, ze v SS 2011 a v SS 2013 boli udelene. A dneska len tak utrusila, ze ked nahodou vypadne v nedelu Sabina, aby jej ju este neudelili ako poslednej Ceske v sutazi.

36
J
Reagovat

@Monika: Ako si spominala, ze Palo s Danom boli vyjaveni, ked vyhlasili vitazstvo Sabiny. Mna hned napadlo, ci si v tej chvili neuvedomili silu Dalibora, myslim tym aky je to silny protivnik, ze jeho sestra prevalcovala Emmu. Pretoze aj mna to v tej istej chvili napadlo. Mne uz je jedno kto z tychto 3 ludi Stepan, Emma a Pavol vyhra SS, ale aby to nebol Dalibor. To by bolo horsie ako keby SS 2013 vyhral Itcho.

37
notickas
Reagovat

@J: no uvidíme, jestli vůbec divoké karty budou. S tou Sabinou to je velký průser, že postoupila.

38
Rick
Reagovat

Finále SLepčík Slepčíková je podľa mňa nepravdepodobné. Vždy sa do finále dostane aj jeden Slovák, jebo je jasné ako sa tie sily rozhodia, vždy bude u Slovákov prvý Slovák a u Čechov čech čiže ak bude nap. Emma tretia u čechov a prvá u Slovákov a Sabina bude druhá v čechách a aj na Slovensku tak bude mať menej hlasov ako Emma. Čiže F3 bude tesná podľa mňa. Na spanilú jazdu Slepčíkovcov to nevidím, zatiaľ vyhral u nás len jeden človek SuperStar ktorý bol od prvého kola na prvom mieste. V Nemesku tiež bola Beatrice Egli superfavoritka, vyhrala každé kolo ale aj ju dokázali prehlasovať v jednom kole na druhé miesto. Nie vždy sa pozícia favorita oplatí…viď Stýblová.

39
J
Reagovat

@Rick: Iste. Dalibor moze byt v GF alebo Sabina nie. Predpokladajme, ze vsetci co budu posielat Daliborovi sms v nedelu, poslu aj 1 symbolicku Sabine. Otazka znie: Bude to stacit? No ked by sa vypadavalo po 1 tak mozno aj ano, ale pri dvojitej uz by to schytala. Urcite poleti niekto zo Slovenska. Keby som aspon vedela ake tematicke kolo bude v nedelu a kto ake piesne bude zo Slovakov spievat, tak by som si tipla. Ono to nie je lahke tipnut si na vyhadzov Danisovu, kludne to moze byt aj Barbora alebo Pavol. Bude to zalezat na piesni ako takej ako aj na tom, ako ju kto zaspieva.

40
notickas
Reagovat

@J: v neděli je téma „světové hity“ – to nám nic neřekne, můžou zpívat cokoliv a na písničce záleží opravdu hodně. Takže produkce bude hodně ovlivňovat to, kdo postoupí a je otázka, zda už to není celé vymyšlené.

41
Monika
Reagovat

@notickas: Ano, ja jsem vzdycky proti takovym recem, ze hlasovani je neplatne, ze si to upravili dle sveho uvazeni, ze dokonce ty vysledky zfalsovaly atd. Nicmene jedinym a pomerne silnym nastrojem je vyber songu, tam se da hodne pokazit ci vyzdvihnout a dost zalezi na produkci co jim da za songy. ja bych je nechala zpivat az do konce souteze dle vlastniho uvazeni, i tam se hodne pozna, dle toho co si zvoli…zasahovala bych jen v pripade, ze by si vybirali songy jeden jako druhej…

42
Laikka
Reagovat

Podle mě klidně může vypadnout i Daniel… I když si myslím že to bude Sabina, hlasy dostane bratr… Třeba i Veronika, Barbora, Pavol, jo, to je možný… Podle mě to mají jistý jen Dalibor, Ema a Štěpán

43
J
Reagovat

Boze dufam, ze Palovi vyberu nejaky rockovy trhak, aby zabodoval. V tejto chvili ma ziadny velky svetovy rockovy hit, co by mu dokonale sadol nenapada. Keby Vlado ak to bude vediet dal napovedu, prosim?

44
notickas
Reagovat

@J: taky se přimlouvám za nápovědu. Co třeba Scorpions – Still loving you.

45
Jai Kudo
Reagovat

Sorry. ale právě jsem doposlouchal rozhovor s GG na Frekvenci 1 s Pokondry. Hodně zajímavý , hodně o SS a hlavně by si ho poslechnout ti nešťastníci, co se do to SS hlásí :)
http://www.frekvence1.cz/radio/zaznamy-poradu/gabriela-guncikova-o-kariere-v-americe-jsem-snila-uz-jako-mala-holka-19330

46
notickas
Reagovat

@Jai Kudo: poslouchám ten rozhovor a je to fakt nářez. Doporučuji všem.

47
bezik
Reagovat

@notickas: Jsem doufal, že GG prozradí nějakou pikantnost z českých vod včetně jmen :D, a bohužel nic, řekla jen to co je známo. No hlavně že se jí daří holce.

48
notickas
Reagovat

@bezik: tak má třeba v nějaké další smlouvě, že nesmí jmenovat :-)
Teď vážně, je dobře, že to není drbna.

49
bezik
Reagovat

@notickas: „My nesmíme ani naznačovat“ :D ;-)

50
Jai Kudo
Reagovat

Těžko může veřejně někoho jmenovat nebo tak něco…..by strávila příštích pár let běháním po soudech.

51
J
Reagovat

@Jai Kudo: Ja som citala jeden clanok s Itchom, ze vraj on odmietol podpisat zmluvu pocas SS.

52
Petr
Reagovat

Vysvetlwte mi konecne nekdo co na ti Emme drobne vydite?! Jako to melo nyt WOW a famozni vystoupeni??vzdyt to se nedalo poslouchat , uknourany a detsky maznavy hlas, nechapu !Kdyz to bylo wow tak Melinda noakova to mela vyhrát hned za to co predvedla(ona alespon umi jak se s hlasom dela a ema jenom odrikava slova v jedne tonine)Doufam ze lidi si vycisti usi a vyradi ji, nema tam co delat, jenom zabira misto Melinde, nebo Zuzce Vovsove.Hruuza

53
radek
Reagovat

@DJ Vlado: Díky za fakt dobrej rekap, na hodně věcech se shodneme. Hodně holek ze semifinále bych vyměnil za Sabinu a některé i za Veroniku D. i když to je asi milá a hodná holka.

54
jab
Reagovat

@J:
Dokonce na příbalu CD děkoval konkrétním lidem, kteří mu to umožnili.

55
radek
Reagovat

@Petr: jo Emma je WOW. Pěvecky, vzhledově, osobnostně. To na ní vidíme:-)

56
jab
Reagovat

@Petr:
Když už tady nabádáte k hromadnému čištění uší, což takhle jít sám příkladem? :-)

57
radek
Reagovat

@J: Cože ona bude divoká karta? Sabině by ji nedali. Já myslím, že jejich fancluby se prolínají a Sabina vypadne brzo, ale příští kolo ne.

58
radek
Reagovat

A nebude dvoj-vypadnutí na začátek? Nebo bude TOP 3? Obávám se, že někdo ze Slovenska půjde jako první a to bych nerad, jelikož tam mám Emmu, Pala a Baru v první své čtyřce. Jaký máte žebříček finalistů??????????

59
J
Reagovat

@notickas: Still loving you. To predsa spievala Sabina Krovakova. To by sa nevyhol zrovnaniu. Celkom si ho viem predstavit zaspievat alternative rock DEMONS – ID. No nejaky totalny svetovy hit to nebol, ale v Kanade, Lotyšsku a Mainstream 40 US – 1.miesto. A hlavne kvoli Klare to nie je ziadna stara piesen.

60
notickas
Reagovat

@J: jo to máš vlastně pravdu. Tak třeba nějakou Metalicu, těch výborných rockových pecek, které zaberou na široké spektrum lidí zase tolik není

61
jab
Reagovat

@Petr:
A abych jen nepošťuchoval…soudě dle Vašeho příspěvku vás tipuji na fanouška tzv. kantilénových zpěváků, který se asi příliš nezajímá o klubovu scénu, písničkáře apod (sorry, pokud Vám křivdím), kde nejde jen o sílu hlasu, rozsah, techniku apod. Tam jde pro změnu dost o přednes, prožitek a onu zde již zmiňovanou schopnost vdechnout skladbě život, něco ze sebe. Samozřejmě i u těchto zpěváků je žádoucí, aby nezpívlai falešně a zvládali frázování, ale ani s jedným Emma nemá problém :-). No a slova o kňourání a odříkávání slov v jedné tónině víceméně jen potvrzují mnou hypotézu o tom, že v hudebních žánrech, kde se Emma pohybuje moc kovaný asi nebudete :-). To samo o sobě není nic ostudného, nemůžeme mít všichni stejný vkus a málokdo má hudební záběr, který by přemostil všechny žánry, styly, apod. Ale než začnu někoho ostře odsuzovat, je dobré se zamyslet, jestli vše, co mi subjektivně nesedně musí být nutně objektivně špatné. :-)

62
Scalex
Reagovat

Tak už jsem se taky vyrekapoval.

63
notickas
Reagovat

@Scalex: bomba, velmi vtipné, trefné a zábavné. Mimochodem, taky mě napadlo, že tu hrůzu děs v podobě společné písně Aneta někde za „závěsem“ poslouchá. A všechno sedí i zmínka o ViVi, že jako country zpěvačka vlastně tuto soutěž vůbec nepotřebuje.
Ještě jednou díky za skvělý rekap.

64
J
Reagovat

@notickas: Whiskey in the jar?

65
notickas
Reagovat

@J: no spíš nějakou baladu, i když Whiskey by třeba dal dobře, ale spíš si ho představuju v něčem pomalém

66
J
Reagovat

@notickas: Ja len dufam, ze nevyfasuje nic zo Superstarovskeho repertoara G. Guncikovej. Lebo tym jej touchdownom by nevedel konkurovat.

67
jab
Reagovat

@Scalex:
Díky za výborný rekap (a samozřemě i Vladovi), dneska se s váma oběma téměř úplně shoduju, i když o maličko víc s tebou.

68
Jai Kudo
Reagovat

@Scalex: Škoda, že tady nejsou lajky…..takže lajkuju aspon takhle stejně, jako Vlada…. :-D

69
notickas
Reagovat

@J: no to je pravda, teď jsem poslouchala GG s TSO a je to fakt bomba a srovnání s ní by bylo fakt zlé. Ale stejně myslím, že v příštím kole to rocková klasika nebude, to případně až v rockovém kole

70
notickas
Reagovat

@Jai Kudo: jj lajky oběma :-)

71
J
Reagovat

@notickas: Ja len dufam, ze ho nebudu ako jedineho chalana z SK chciet takto vysankovat uz v 1.kole. Takze dufam, ze ten vyber mu sadne. Preboha len ziadni Queeni. Ked Queeni, tak pre Dalibora.

72
notickas
Reagovat

@J: taky myslím, že ne a do Queen ho tlačit nebudou. Nic proti Daliborovi, ale na velkém pódiu by Queen v jeho podání vyzněli asi dost „dětsky“

73
J
Reagovat

@notickas: Skoda, ze Palo nie je ako Smajda alebo Adamec. Ale mozno este prekvapi na podiu. Ak to nerozbali bude to len pre neho zle.

74
Jai Kudo
Reagovat

Když už jsem sem dal ten rozhovor…….Věřte nebo ne, ale sešlo se to tak, že kromě dnešního rozhovoru na F1 vysílali včera na Primě v Top Star Magazínu taky docela zajímavou reportáž s GG. Na iprima.cz se to dá skouknout….TOP STAR Magazín 26.10. (44) :)
Jo a Vlado, co to bylo za ten lajk na Toma Cruise? Ještě ji v tom SC podporuj… :-D

75
radek
Reagovat

@Scalex: Fakt vitipnej rekap a taky se dost shodnem. Jo a souhlas Adela a Pico bylyivynikající – škoda škoda že už je nedali dohromady. Ví někdo – Adela už nechce superstar moderovat? Když si ale vzpomenu na Zorku, ta Jitka je teda výrazně lepší, ale asi by byla výrazně lepší než Zora i kdyby tam jen ta stála za kinder vajcama:-)

76
radek
Reagovat

@Jai Kudo: díky za info GG je moje srdcovka.

77
Jai Kudo
Reagovat

@radek: Jojo, teď, když už je pryč, se to nějak nahrnulo. Ale je fakt, že její současná PR manažerka se snaží víc, než Lewron. Když přijede, tak je v TV a médiích častěji, než s Lewronem.

78
Monika
Reagovat

Pro me je Jitka krasnejsi nez Zorka, ale v roli moderatorky mezi nima nevidim rozdil, Jitka na me pusobi jako hloupa osoba, ktera se snazi byt mila, prijemna, ale proste je totalne bez chuti a bez zapachu, strasne nevyrazna, nudna, privesek Pyca. Nechapu co tam dela, cim si vyslouzila takto lukrativni post. je tu hodne modelek, missek co moderuji a mam pocit, ze drtiva vetsina z nich je lepsi nez Jitka, kdyby sahli po kterekoliv jine, nemohli dopadnout hur.

Soutezici divky byly celkove lepsi nez kluci, ale i tak zadna slava. zadnej vykon si nebudu pamatovat po letech, jako mam treba v hlave stale semifinalove vystoupeni Senkove, Stare, Drdy, ….
Melinda – pro me totalne precenovana zpevacka, vzdyt ma hlas uplne k nicemu, tu nejhorsi moznou kombinaci, nerozpoznatelnej a jeste navic slabouckej, uplne o nicem, ale krasna baba to je :-))))
Barbora – ja ten song miluju v ramci vecera ok zazpivane, ale uz bych si to znovu nepustila, nerozumim hudbe vubec, vse hodnotim pocitove, ale chyb tam imho bylo celkem dost, neumim je popsat odborne, ale technicky mi to neprislo dokonale ani nahodou a i ty emoce davala na pul plynu, mohl se do toho vic polozit, dalo se z toho vyzdimat mnohem vic…no ale vizual, to je bomba, pro me nejkrasnejsi baba v soutezi, ty oci ma zvlast kouzelne :-)))
Emma – kvality uznavam, ale osobne me nebere…..ja si vybornou zpevacku predstavuju jinak, GG neni muj salek caje, ale ta je vyborna pro sve posluchace na malem podiu, na velkem, zvlada pomale i rychle songy, je univerzalni, Emma je hodne omezena, docela by me zajimalo, jak by si poradila s tou Whitney ci Adele, ale toho se nedockame, predpokladam, ze ji produkce pujde na ruku a v kazdem kole bude zpivat ty nejjednodussi pisnicky o dvou az trech tonech maximalne…
z bab jsem nejvic zvedava na Danisovou v dalsich kolech, u kluku na Stepana a castecne Pavola

79
radek
Reagovat

@Jai Kudo: Já myslím že je super že prorazila v zahraničí, i náš pitomej tisk se o ni hned zajímá víc.:-) Tady to pro ni byla moc malá voda. Do US se hodí. A paradoxně naše média apod. se hned začnou zajímat o člověka co prorazí v cizině. i když je to cizí talentová show jako u Haricha nebo jako celeste taky v US…. No ideální by bylo, kdyby třeba nás vydala CD a dál koncertovala po US. Je to hvězda.

80
Tomáš
Reagovat

@Monika: Jojo Moniko, GG to byla aspoň favoritka kterou sem dokázal akceptovat a u které sem dokázal chápat, proč jí lidi fandí. Emma je pro mě nůďa a když tady čtu Vlada, jaké na ni pěje ódy tak mi připadá jakoby byl z úplně jiné planety než já.

81
Rick
Reagovat

Na markíze bola práve reklama na prvé finále kde hovorili, že musí jeden vypadnúť čiže bude finále s TOP 3

82
Monika
Reagovat

@Rick: Aha, tak pokud by tak bylo, mam jasno o GF. Chci tam Stepana, Danisovou a Pavola.

83
bezik
Reagovat

@Tomáš: No to by mě taky zajímalo, ze který planety si sem spadnul :D

84
notickas
Reagovat

@Monika: úplný souhlas

85
Tomáš
Reagovat

@bezik: Nevím proč bych měl já odněkud spadnout jen proto, že nemám z té slovenské uspávačky hadů poluci jako někteří jiní tady.

86
notickas
Reagovat

@Tomáš: já taky ne, nebude to jen tím, že jsem ženská :-)))). Ale na rozdíl od Tebe jsem pokročila a na férovku uznala, že do finále patří. Toho Eltona Johna zvládla dobře a ve střední poloze má opravdu zajímavou barvu hlasu. Ale tím tio pro mě končí. Mám jiné favority (viz výše).

87
bezik
Reagovat

@Tomáš: To není otázka zdaleka jen kvůli Emmě ale spíš tak když se mi promítnou tvé komentáře za poslední tři SS ;-)

88
jab
Reagovat

@Monika:
Čím ti prosímtě Jitka přijde hloupá? Já mám spíš dojem, že si až moc hlídá, aby neudělala v přenosu nějaký průser.
Jinak jak už jsem jednou psal, Jitka mi vzhledem i moderováním (myšleno projevem) dost připomíná Báru Černoškovou (i když ta má ještě o něco hezčí oči), nevím jestli koukáš někdy na Branky, body, vteřiny, ale mimo to jsem s ní (BČ) četl i pár rozhovorů a ta mi teda rozhodně hloupá nepřijde.

89
Monika
Reagovat

@jab: Na me tak pusobi, jak se chychota kazde kravine, ma debilni otazky, v reakcich je zpomalena, celkove mi prijde infantilni a jednoducha.

90
dolores
Reagovat

@bezik: z fazole :))
ale nie. ja Toma chapem, skratka sa mu Emma nepaci a nerozumie, preco sa tak velmi paci vsetkym ostatnym. ja som na tom podobne s Danisovou. do GF ju nechcem ani nahodou, a to nie pre vyzor, ale ten jej spev ma vady, ktore mi velmi prekazaju a nepohne mnou ani pribeh o zazracnom schudnuti, ani keby do nedele vyzerala ako Twiggy.:D viem, ze je dobrucka, prajna, sympatacka, ale to by mi stacilo napr. vo Vyvolenych, kde by som jej isto poslala hlas. tu ocakavam viac a myslim, ze to co potrebujem splna Emma (zatial). nebudem Veroniku D. hejtovat ani nic podobne, ale nebudem jej fanynka, hoci tu budem uplne sama „proti vsem“ :D
len momentalne by som bola radsej, ak by skor nez Veronika vypadla Sabina. ta ma bavi este menej. najhorsie bude, ak mi vypadne Pavol, to budem mat uz len polovicnu motivaciu sledovat Superstar. ale snad sa ten kurzovy listok, co ste tu pastli nevyplni :))) som si spomenula, ako bol Itcho neustale na vypadnutie u stavkarov az do samotneho grandfinale :)))

91
dolores
Reagovat

otazka pre Vlada: mas s Emmou selficko ?

92
notickas
Reagovat

@dolores: a tak to je, názory máme různé. Já beru, že Emma patří do finále, nebudu psát, že je hrozná ale víc se mi prostě líbí Veronika

93
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Selfíčko přímo ne, ale fotku s ní mám (vyfotila nás její maminka), selfie mám pro změnu s ViVi :-)

94
bezik
Reagovat

@dolores: No jóóóó, vidíš , z Fazole, já věděl že mi někdo poradí :D Sabina nemůže vypadnout, přeci bys nás všechny nepřipravila o to nejubrečenější GF všech dob !!!!

95
jab
Reagovat

@Monika:
Chichotání může být projevem nervozity, otázky mi osobně dost smrděly papírem, zpomalené reakce mohou souviset s onou opatrností. Moderátorský talent na první dobrou to rozhodně není, ale blbka taky ne :-).

96
jab
Reagovat

@DJ Vlado:
Kdyby jen selfíčka…po tom sobotním koncertě, jak se kupovala a následně podepisovala CD-čka, požádal borec, co se mnou seděl u stolku, Marii Puttnerovou, jestli by ji nemohl obejmout :-D :-D :-D.

97
DJ Vlado
Reagovat

@jab: :-DDD

98
dolores
Reagovat

ja sa len bojim, aby Emmu teraz neotravovali vsetci nadrzani chlipnici zo showbizu, co musia mat kazdu peknu babu, co zacitia, .. vid. ten rejza, dufam, ze to nie je Renc :// lebo to tak byva, ak je nejaka zena nesmierne krasna, tak sa na nu vsetci lepia a nedaju jej zit. normalne ju lutujem. musi si davat velky pozor, aby jej po sutazi niekto hnusne neublizil..

99
dolores
Reagovat

od nedele ma velmi trapi nepostup Karoliny. ona by dokazala namotat urcitu chlapsku cielovku, (to som si vsimla na FB ako jej tam pisali vyznania sami chlapi). aj tu som si vsimla, ze zaposobila na par diskuterov muzskeho rodu. :D skoda, preskoda, ze ju nevybrala porota,a to uz aj kvoli tomu skvelemu vykonu, co podala.. velmi by sa do finale hodila takato krasna vysoka doslova luxusna dievcina, a nepoviem, kebyze nevie spievat, ale VIE a s perfektnym vyrazom. a mohla byt pre Emmu velka konkuretntka a poriadne zamiesat karty. takze smutim :(((
aj som si precitala ten rozhovor s nou, co vlozil sem jai kudo, to mi len potvrdilo, ze je rozumna a ze svoj nepostup zobrala s uplnym nadhladom, este si aj nasla nejake chyby v svojom speve, ked si nasledne pozrela svoje vystupenie ,, aky to priepastny rozdiel medzi nou a reakciou Vrublovej !! :))

100
dolores
Reagovat

@notickas: to je v poriadku, mame ine usi, ja mam na tie Veronikine charakteristicke znaky spevu velmi citlive usi, ty mas asi podobny problem s Emmou. nie je to po prvykrat, co sa nepridavam k diskuterom, napr. ani spev (cirkularku) GG som nemusela, (a nezavidela som jej :D, to by som kvoli Emme a Karoline teraz zo zavisti musela prasknut :D) a nesedeli mi ani Adamcove spevacke maniere, ktore nepocul nikto len ja :))

101
bezik
Reagovat

@dolores: Jojo, Karolínka mě taky moc mrzí, škoda že nemohly postoupit aspoň dvě Češky, to by jí to snad neuniklo. Fakt nechápu tuhle hloupou šarádu, prostě v produkci asi sedí nějaká skopová hlava. Pan Liška se nám k tomu asi nevyjádří, proč nejsilnější skupina musela být redukována na jednu účastnici.

102
Motylek
Reagovat

@dolores: naprostý souhlas…, jak s Karolínou, tak s Danišovou – už to, že si vybrala tuto písničku, ze které už se stala taková odrhovačka, že už to nemůžu ani poslouchat…., uznávám, že zhubla a něco se sebou dělá, ale jinak mě vůbec jako zpěvačka nezajímá… Karolína se mi líbila, a máš pravdu, že pro chlapy mohla být přitažlivá…/to by už museli posoudit sami/…, Slepčíková mě taky ničím nezaujala, to jsem byla v šoku, že měla nejvíc hlasů…/u Dalibora mě to nepřekvapilo, sondovala jsem u příbuzných, komu fandí, a všichni fandí jemu, čili počítám že to vyhraje, protože zrovna tak fandili Chodůrovi i Adamcovi…/, souhlas ohledně Emmy, opravdu je to noblesní kráska – já bych ji docela ráda viděla v nějakém filmu o době tak před 100 lety… :-), akorát nevím co máš proti Renčovi? :-D Jestli mi něco třeba neuniklo….
Jo ještě jsem zapomněla na tu čtvrtou – Báru – líbí se mi, ale tak poměrně neutrálně, Alena mě určitě pobavila víc, i když to poslední vystoupení taky moc dobře nehodnotím, ale jen z toho důvodu, že tu písničku nesnáším….

103
dolores
Reagovat

@Motylek: k Rencovi len tolko, ze jeho postelou presla (aspon podla tlace a bulvarnych drbov) cela plejada mladych hereciek… a Ema by mohla byt len dalsia v rade :///

Slepcik ma velku podporu aj na Slovesnku, vsimla som si na stranke Markizy nema ani jeden finalista pod svojim videom zo SF komentare (ani Emma), len Dalik ich tam ma 28-takmer vsetky velebiace …

104
Motylek
Reagovat

@dolores: jo takhle… :-D, no já bulvár nečtu, tak potom nic nevím… :-))
A co že ještě nespíš? Taky máte státní svátek zítra?

105
Motylek
Reagovat

Ještě jsem chtěla dodat k těm písním co tam zpívají, že s tím mám celkově problém, v tom bych si rozuměla s JUDrem… :-D Fakt bych si tam představovala nějaké normální písničky, které se dají poslouchat… :-D

106
J
Reagovat

Ja len dufam, ze Palo nezdedi ten HIT No.1 pesnicku od Itcha. Jeho si neviem totalne predstavit ako by zaspieval toho Elvisa.

107
Dáša
Reagovat

@peto: Lenka Hrůzová studuje v Ostravě zpěv a věnuje se charitativnimu projektu.Jinak její činnost je facebooku. Lola Hrůzová-oficiální stranky.

108
Nika
Reagovat

Já tedy také marně přemýšlím nad neustálou glorifikací Emmy. Je to pěkné děvče, ale tak nějak tuctově pěkné, ovšem co se týče zpěvu, tak mám u ní sto chutí dát volume na 250%, protože to ukníkané šmrdlání tónů s doprovodem kudrlinek mi leze silně na nervy. Když Habera prohlásil, že je to fantastická zpěvačka, zaskočilo mi…..emoce na mě žádné nepřenáší, charisma necítím, přijde mi taková upozaděná, plachá (že by toto byl ten rajc?) , co bude dělat na velkých pódiích, pokud tam má namířeno? Vidím ji max v nějakém komorním klubíku šeptat písničky pro schůzující členy literárního kroužku …..no holt máme každý jiné vnímání.

Karolíny je mi líto, ani jsem nedýchala, když zpívala, tahle holka má pro mě koule. Jinak za mě Bára Hazuchová – překvapila mě moc, měla jsem u jejího výkonu zimomriavky, zajímavá a krásná baba k tomu, no mňam, pak Veronika Danišová – hlas jak břitva a je jí všude plno, o nudě při zpěvu být řeč nemůže, ale není to nejspíš holka pro swb… bohužel. Ostatní ve mně žádný dojem vlastně nezanechaly a až na průser Aleny s jejím NY (taky mám na tuhle písničku už alergii, protože pro tolik jejích zprznění, co jsem kdy slyšela, nesnáším originál) . I když to byl kabaret a divadýlko, o zpěvu se moc mluvit nedalo, přesto má tahle holčička šmrnc a náboj a mě baví. Tohle je a bude osobnost a věřím, že si půjde svou cestou a že si ji vyšlape. O Vivi nemá smysl diskutovat, tahle urputná snaživka mě nezajímala ani před SS a nebude mě zajímat ani po ní. Pro mě navíc nerozpoznatelný hlas a může si zpívat country, jak chce (notabene to taky nemusím) . Ostatní bylo řečeno, nebudu opakovat názory na ségru Slepčíkovu a další.

109
Nika
Reagovat

Jo, ale při „Vodě živé“ to bylo teda mega utrpení:) Snad kromě VD ani jedna holka nedala rovný a čistý tón……a to by zpěvačka umět fakt měla :)

110
Prochor
Reagovat

108-Nika.
Tohle právě ženská těžko pochopí.
Když vidím a slyším Emmu, tak si ji představuji jako zpěvačku v nějakém americkém baru. Všichni chlapi chodí na skleničku právě do toho baru kvůli ní a když Ema začne zpívat, tak z ní chlapi nespustí oči a poslouchají její sexy sameťáček.
Jejich partnerky je kopou pod stolem a žárlí na Emmu jako prase (co na té kuňce vidíte????) :-)
Přiznávám, že ani já nespustím z Emmy oči a její hlas mi připadá kouzelný.
Kvality Emmy nejsou v síle hlasu jako u GG, která když zařvala, tak to znělo jako trouby posledního soudu, byla slyšet až na Václavák a zvedla lidi ze sedadel. Emma se hodí do intimnějšího možná klubového prostředí. Proto se o ni bojím až se přejde na velké pódium jak to s naší holkou dopadne.

111
Nika
Reagovat

@Prochor: Já absolutně netvrdím, že by nebyla hezká. Je, to bez debat. Jen pro mě tak nějak nezajímavě. Ano, jsem ženská, ale přesto ráda pochválím ženskou krásu, rozhodně bych nikoho nekopala pod stolem a nekousala si nehty, kdybych v tom americkém klubíku seděla. Vím však, že být chlapem, koukla bych se jednou a podruhé by mé oči zabloudily k něčemu, co nepůsobí prvoplánově na první signální. Ale každý to máme jinak :) Mně se osobně Barbora líbí daleko víc. Má kouzlo.
Ale ke zpěvu, a o ten tady, myslím, jde především. Mně Emmin hlas kouzelný nepřipadá, ale to je tím, že opravdu preferuji silné nebo kantilénové hlasy a tyhle „ústřeďáky“ mně derou nervy:) Jinými slovy – být chlapem, na tohle bych do toho klubu nešla, ani kdyby tam zpívala Miss World (kterou však Emma rozhodně není).

112
irena
Reagovat

I když už superstar tolik nesleduju jako dřív (ach ty doby drdovské, šmajdovské a ševčíkovské…), semifinále jsem si ujít nenechala. Ačkoli mým jednoznačným favoritem je Štěpán, musím přiznat že i pro mě má Emma výjimečné kouzlo a považuji ji za jednu z nejpůvabnějších finalistek co kdy byly. Mimochodem, když Vlado zmiňuje Hádkovo dvojče, myslím že Ema má to dvojče taky (jako by z oka vypadla Marion Cotillardové). Slepčíkovy radši nekomentuju a budu doufat ve vysněné finále Emma – Štěpán, a výhru bych přála oběma.

113
Nika
Reagovat

Ahoj ireno :) Zdravím tě:) Tvé nostalgické povzdechnutí sdílím taktéž:) Souhlas se Štěpánem, jinak v klučičí řadě nenalézám už žádného jiného adekvátního favorita.

114
Jai Kudo
Reagovat

@dolores: Úplně souhlasím s hodnocením rozdílu v přístupu k vyřazení u Karolíny a Vivi. Líbilo se mně, jak Karolína napsala něco v tom smyslu, že: Ta pravá Superstar začne pro mě teprve teď…. :)

btw s tím Renčem nevím, ale na Haberu by se pozor měla dát :-D

115
Prochor
Reagovat

111- Nika.
Jasně. Jen jsem chtěl odpovědět na vaši řečnickou otázku „proč adorace Emmy“ jen ze svého hlediska. Nechci nikoho přesvědčovat komu má fandit. Pokud je ale víc takových chlapíků jako já, tak Emma bude mít svoji fanouškovskou základnu i v Čechách.

98-dolores
Taky si myslím, že po světě chodí řada úchyláků.
Emma skoro aby uvažovala o osobním strážci:-))) (to byl vtip).

116
Nika
Reagovat

@Prochor: jasně, vždyť já to chápu, nic proti:) Jen se snažím najít u téhle holky pro mě nějakou zajímavost a nedaří se mi, i když se fakt snažím, když je z ní většina na mraky, Proto jsem si poslechla několikrát jak duet s Křižkou, který jsem v živáku ani doposlouchat nedokázala, očekávala jsem, že dostanou sodu a pak jsem hleděla jak puk, když je vychválili do nebes, tak její semifinálové vystoupení. To jsem sledovala opravdu pozorně, abych pochopila tu adoraci, ale proletělo kolem mě bez zásahu. Prostě její výkony zůstávají mimo jakoukoli mou emoční rovinu.

117
DJ Vlado
Reagovat

@Nika: Vidíš a já to mám přesně naopak, Emma je pro mě neskutečně nádherná (a imho vůbec ne tuctově), má obrovské osobní kouzlo, andělskou křehkost a holčičí roztomilost, pro které z ní nemůžu spustit oči :-) Oproti tomu Barbora mě po vizuální stránce tolik nebere, kouknu na ni, uznám, že je zajímavě hezká, ale tím to končí, je pro mě tak nějak modelkovsky chladná, navíc tyhle „pocahontasovské“ typy nejsou můj šálek čaje :-) Myslím, že Bára se spíš líbí víc ženám než chlapům, čemuž já říkám „syndrom povolené milenky“, tzn. když si manželka začne rozumět s milenkou, ztratí milenka pro chlapa přitažlivost :-D

Ohledně zpěvu je to opět otázka vkusu, ty nemáš ráda tyhle quirky hlasy, já jsem jejich kouzlu podlehl už v roce 2008 díky Dianě Vickers, mé vůbec největší oblíbenkyni ze zahraničních soutěží, a drží mě to dodnes :-) Naopak mě nebere většina kantilénových velkohlasů (když už velkohlas, tak to musí být buď chraplák, nebo tam musí mít nějakou tu „špínu“), jak tady nedávno psal Scalex, že nerozezná Mariah od Beoyncé, tak to je i přesně můj případ, já holt zpěv nevnímám jako sportovní disciplínu ve vyzpívání nejvyššího tónu :-) A ohledně (ne)vhodnosti Emmy pro velké pódium si myslím, že stejně valná většina superstáristů velká pódia nezaplní, takže bych klubovou kariéru nebral jako podřadnou nebo dehonestující :-)

118
Monika
Reagovat

Karolina do finale patrila, to bez debat, ale na druhou stranu by byla prvni na koho bych si vsadila, ze tento tyden vypadne. Ona je strasny introvert, malo mluvi, malo se smeje, je strasne neutralni, bez emoci navenek (jaky to opak VV), tyhle typy lidi netahnou v SS. Lidi na zaklade predchozich rad hlasuji pro takove ty slunickove typy, prijemne navenek (ted nemyslym prehravacku Vrublovou, kde to bylo nasilne okate), nemyslim si, ze by pro ni hlasovala masa lidi. Pripomina mi to Konvicku, taky byla chvalena, ale presto nemela zadnou fans zakladnu, nebot byt druha, treti v oblibe u fanousku je k nicemu, hlasy se posilaji jednickam. Dokonce i na oficialnim FB se vic truchli po Melinde nez karoline, ta prilis lidem nechybi, mam dojem.
A s temi chlapi, no nevim, krome Danisove jsou pekne vsechny holky, Emma tahne chlapi, Bara nemluve, nemyslim si, ze by tady mela nejakou prevazujici vyhodu.
Takze ano sanci mela dostat, ale myslim si, ze by velkou diru ve finale neudelala.

119
DJ Vlado
Reagovat

@irena: Emma už těch potenciálních dvojčat má hodně (Reese Witherspoon, Kristen Stewart, Janet Devlin), ale máš pravdu, že i ta Marion by mezi ně patřila :-)

120
Nika
Reagovat

@DJ Vlado: Já tohle vůbec nerozporuji a ani nemám v úmyslu vás chlapy přesvědčovat o správnosti vnímání mého či kohokoli jiného, na něhož kouzlo této holky nepůsobí, ať už je zástupcem ženského nebo mužského publika:) Jen jsem sdělila, jak to vnímám sama a v podstatě se usmívám nad tím, jak každý cítíme jinak….a je to koneckonců dobře :) Jinak by ztrácelo význam mít ve finále tolik lidí (i když desítka by byla lepší) a pozbývalo by smyslu jakékoli hlasování i soutěžení.

121
DJ Vlado
Reagovat

@Nika: To je pravda, vlastně ti soutěžící, na kterých se všichni shodují (pozitivně), jsou pro soutěž vlastně na škodu, pak ta soutěž ztrácí napětí :-)

122
Nika
Reagovat

@DJ Vlado: přesně:)

123
jab
Reagovat

Relativně česrvtý cover Zdena Muciny…dodnes mě mrzí, jak v SuperStar vyšuměl (i když jeho sólové party z duetu jsme neslyšeli…)
https://www.youtube.com/watch?v=zX-4ENxAcg8

124
J
Reagovat

@DJ Vlado: Mne teraz to farbou vlasou a tym, ze je taka favoritka na vitazstvo pripomina Emji – viťazsku Francuzskej nouvelle star. Ale nie hlasom.

125
Prochor
Reagovat

Někde se tady řešil úspěch vítězů SS po soutěži.
Takže jen tak na okraj:
Minulý rok jsem se vracel z práce do mého bydliště v Praze do čtveri č.4 Na Planině.
V autobuse 205 seděla nečekaně Sabina Křováková a vedle ní nějaký holohlavý mlaďoch.
Samozřejmě, že jsem se na Sabinu díval tak negentlomansky, že Sabina se posměšně podívala na mně, neboť na rozdíl od ostatních ignorantů pochopila, že jsem ji poznal (a jako srab jí neoslovil).
Na Planině jsem vystoupil a zároveň jsem si uvědomil, že autobus končí o stanici dál a jediné místo, kam Sabina mohla jet je Konzervatoř Jaroslava Ježka, která je v areálu nemocnice Na zeleném pruhu.
Z toho mi vychází, že Sabča na sobě začala makat (minimálně minulý rok) a nevzdala muziku. Já jsem jí fandil a doufám, že svojí snahu zúročí. Její debutové album si koupím.

126
Violete
Reagovat

Také jsem Sabině fandila, doufám, že její CD bude stát zato. Má úžasný hlas, ale záleží, jaký zvolí repertoár.

127
Violete
Reagovat

Ta skladba Skřítek https://www.youtube.com/watch?v=2-EpDB2oY0U, co natočila v roce 2013 se mi moc nelíbila.

128
Langy
Reagovat

Vlado máš už playlist na finále? :D

129
J
Reagovat

Vlado: Aj mna by zaujimalo, co bude spievat taky Palo, diky vopred,pls. Aspon v hadankach: spieval to niekto v AI v tej a tej sezone alebo v UK X-factor a pod, prosim.
Milionkrat diky.

130
J
Reagovat

Nieco na zasmiatie, kedze v Cechach je volno. SUTER STAR
https://www.youtube.com/watch?v=JtEKT4rRWRQ

131
jab
Reagovat

@Violete:
Mně se naopak docela líbila, sice je to takovém dost „radiovém“ provedení, ale naživo to může být zajímavé. Jinak z toho, co jsem od ní slyšel, u mne vede Ty, já a kytara, škoda, že je jen v demoverzi.
Jinak skladby k poslechu třeba zde:
http://bandzone.cz/sabinakrovakova

132
Violete
Reagovat

@jab: Ty, já a kytara vypadá pohodově. Viděl jsi Sabinu někdy zpívat naživo?

133
Prochor
Reagovat

131-jab
To bylo dobrý – až mi to vehnalo slzy do očí.
Bez legrace – Sabina je fakt dobrá a mám ji rád.

134
DJ Vlado
Reagovat

@Langy: Ještě ho nemám, ale Pepe slíbil, že mi ho dneska pošle :-)

135
jab
Reagovat

@Violete:
Neviděl, ale klidně bych na ni zašel. Jinak ta nová píseň vypadá taky dobře. Jako by mi velmi vzdáleně připomněla Vysoké napětí od Anety.

@J:
Rozhodně lepší než většina parodií na SuperStar. Něco mi přišlo nedotažené, ale místama jsem se neskutečně řezal :-D.

136
J
Reagovat

@jab: Najhorsie na tom je, ze Stepana si odteraz budem pamatat tym meno Teheran Urba, rovnako aj Emmu ako Hena Chutna.

137
notickas
Reagovat

@J: jj, taky jsem se docela pobavila :-)

138
notickas
Reagovat

@J: no třeba budu mít podobný problém :-), ale aby jsme potom věděli, o kom vlastně píšeš, když je tak budeš jmenovat :-)))))

139
radek
Reagovat

@DJ Vlado a Nika: Mě se zase víc líbí vzhledově Barbora – je fakt hodně zajímavá. Emma se mi líbí míň, ale pěvecky to mám zas naopak. Ale to se může změnit. Zatím je Barbora pro mě taková černý kůň na 4. místě v mém žebříčku. A asi tomu dost pomohl její vzhled. Emma mi přijde jako mix Marion a Kirsten. Barbora je jemnější Madonna s asijskými rysy:-)

140
radek
Reagovat

@Prochor: Sabina je svá a je to sympaťačka, hodně jsem se divil, když fakt vyhrála, protože to byla moje favritka a moji favoriti málo vyhrávají, viz třeba GG.

141
radek
Reagovat

@Nika: A co ty a Pavol, Dan, Štěpán… Hodnotíš i jejich vzhled nebo jen „pěvecký projev“:-)

142
radek
Reagovat

Zatím můj žebříček:
1. Emma
2.-3. štěpán, Pavol
4. Barbora
5. Daliborek
6. Dan
7. Sabina
8. Verča

143
jab
Reagovat

@radek:
Tak mně většinou favoriti vyhrávají, vlastně jen GG, AVE a David Spilka byly výjimky.
Kdyby Sabina tehdy nevyhrála, největší tragédie by to byla asi pro Itcha, nejspíš by mu to dost nabouralo plány po soutěži. Sice s nima nemusel podepsat smlouvu, ale kdo ví jak moc se to vztahovalo na jeho případné vítězství v soutěži. Sice ve finále podal asi nejlepší výkony za celou soutěž, ale bylo na něm imho pak vidět, že si nepřeje vyhrát.

144
Nika
Reagovat

@radek: mně se taky víc líbí Barbora než Emma, to jsem už psala. Ale vzhled nehodnotím vůbec, když se ptáš. Spíš drive, dojem z těch děcek, jaký z nich mám a to, co na mě přenáší při zpěvu. Ten je prioritní. Když se dívám na Pavola (nebo Pavla, jak kdo chce), napadá mě okamžitě Ivánek z Mrazíka. Nemyslím to pejorativně. Štěpán není vyložený krasavec, ale je to sympoš a milý kluk. Dalibor je mimo veškerá hodnotící kritéria, protože dítě hodnotit nemá smysl, Křižka ve mně nezanechává pocit téměř žádný….ale já fakt nejsem směrodatná, nejsem už pubina, která by se zaměřovala na sexappeal těch hošíků:)) To ponechám na jiných:)

145
Monika
Reagovat

kurzy fortuny:
Slepcik 2.50
Slepcikova 3.00
Emma 3.00
Stepan 6.00
Daniel 6.00
Pavol 9.00
Barbora 9.00
Danisova 15.00

146
J
Reagovat

Tak ja to s vyzorom chalanov tiez nijak extra neriesim. Pavol je pre mna z nich asi najkrajsi a dost v poslednej dobe som si zacala vsimat aj Stepana. Ale toho Stepana skor po hudobnej stranke jeho tvorby s tou jeho skupinou The Guides. Boze, keby Stepan a Pavol na podiu v nedelu zaziarili. Stepan najma preto, ze je najvacsim muzskym adeptom na zosadenie Slepice Dabcika z tronu. A Palo, aby nam ako krasavec a rocker predcasne sutaz neopustil.

147
J
Reagovat

Inak, keby sme mali ist podla SS 2013, tak rockove kolo bude 3.kolo, ze? No to som velmi zvedava. Inak, kludne v 2.kole mozu spievat uz 2 piesne, kedze podla uputavky co bezi na Markize (v nedelu 1.11. sa predstavi top 8 a jeden z nich vypadne) ich tam postupi 7.

148
DJ Vlado
Reagovat

@radek: Moje pořadí je následující:

1. Emma
2. Dan
3. Štěpán
4. Pavol
5. Barbora
6. Veronika
7. Dalibor
8. Sabina

149
J
Reagovat

No kedze tu kazdy dava svoje poradia:
1. Pavol (favorit)
2. Stepan,Emma (takisto favoriti, ale Palo trosililinku viac)
.
4. Barbora
5. Dan
6. Veronika
7. Dalibor
8. Sabina

150
Prochor
Reagovat

Co se táká téma finálových kol – co třeba 007 theme?
například
GUNS & ROSEL : Live and Die: https://www.youtube.com/watch?v=g4ExXeESpjI
nebo:
GARBADGE: The Worl is nor Enough: https://www.youtube.com/watch?v=8C5NLfYdZaE
nebo:
ADELE: Skifall: https://www.youtube.com/watch?v=X62ZqauEyHg

151
Monika
Reagovat

1.Stepan (favorit, krasny hlas, nejvetsi sympatak, cista duse)
2. Danisova (nejvetsi sympatanda, silny hlas, taktika )
3. Pavol (vlastne nevim uplne proc:-))) )
4.Slepcikova (sympatacka, pekna, rozdeluje lidi, to me pritahuje)
5. Slepcik (zajima me, jak zvladne finalova kola s jeho psychikou)
6. Barbora (nejkrasnejsi baba, tajemna osoba)
7. Emma (useptana nuda, zpevacka jedne polohy, taktika)
8. Krizka (hvezdna pechota)

152
notickas
Reagovat

A tady je moje pořadí:
1. Štěpán
2. Veronika, Pavol
4. Barbora
5. Dalibor
6. Emma, Dan
8. Sabina

153
notickas
Reagovat

@J: takže vypadne jeden???, myslela jsem, že dva?

154
notickas
Reagovat

http://superstar2015.nova.cz/clanek/zakulisnik-nikdy-neni-videt-ale-slysite-ho-v-kazdem-dilu-superstar-kdo-to-je.html
A jak se vám líbí ten člověk, co vše komentuje již od castingů. Někdy to je opravdu bomba.

155
J
Reagovat

@notickas: Na ofiku Markizy je taka malicka uputavka. Neviem nakolko je to pravdive, kedze sa Markiza raz pomylila. Ale moze to byt aj pravda. Ved NOVA a MARKIZA si tie finalove kola aj tak upravia podla seba.
http://superstar.markiza.sk/

156
bezik
Reagovat

@J: To by znamenalo finále ve třech ? Slepčík-klanu to tam bude kazit Emma ? :D

157
Monika
Reagovat

@bezik: kdyz se dva berou, treti se smeje :-))) Jinak GF ve dvou nebo trech s obema sourozenci je naprosto nerealne.

158
bezik
Reagovat

@Monika: Naopak, finále ve třech a Emma proti Slepčík-klanu je jediná možnost, kdy by mohla Emma zcela regulérně vyhrát ;-) Takže velmi pravděpodobné.

159
notickas
Reagovat

@J: ale nemůžu se dopočítat, když má být GF 6. 12.

160
notickas
Reagovat

@bezik: finále ve třech??? to se mi moc nezdá

161
bezik
Reagovat

@notickas: No v upoutávce bylo, že nás v příštím kole opustí jeden. Tak to vychází na finále ve třech. Matematika je neúprosná.

162
Nika
Reagovat

@notickas: No, vlastně proč ne? První, druhé a třetí místo zvládnuto jedním přenosem. Docela logické,

163
J
Reagovat

Dobre aj ja okomentujem svoje poradia:
1. Pavol (to je ale krasavec, trosku rocker, zboznujem ked sa usmieva, velmi sympaticky, taky viac jednoduchy, neotesany, dufam, ze mi v sutazi dojde, ja by som najradsej az v GF a to skromne-neskromne ako aj vitaza, ale ked nie tak aspon do 4.-5.kola, vypada to, ze budem musiet v nedelu aj sms-kovat;snad v nedelu nebude spievat Kravitza)
2. Stepan (velmi sympaticky, tiez pekny, mam rada jeho happy,funny-feeling, velmi prirodzeny chalan, velmi muzikalny, taky frontman skupina a to je dobre, dufam, ze v nedelu dostane dost sms, zeby aj ja nejaku tu symbolicku a tiez som zvedava na nedelny song, takisto za cz stranu by som ho najradsej videla v GF,popripade by mi nevadil ako vitaz)
Emma (etericky krasna zena, pripomina mi taku Reese Witherspoon, Barboru Bobulovu a Vittoriu Puccini, nebude mi vadit ako tohtorocny vitaz, ale Palo by bol pre mna lepsi, dufam, ze fanusikovia poslu dostatok sms, aby nam nevypadla a takisto som nedockava, co nam v nedelu zaspieva)

4. Barbora (velmi pekne dievca, sympaticka, ale tak trochu na mna chladne posobi, dobry hudobny vkus, ak v nedelu vypadne, nebudem ju postradat)
5. Dan (velmi charizmaticky, trosku u mna padol, pre mna este stale nie je recitator, holt ma taky hlas, ak v nedelu vypadne, nebudem ho postradat)
6. Veronika (velka sympatacka, ma moj hlboky obdiv za sebaovladanie, ale tu to konci, ak v nedelu vypadne, nebudem ju postradat)
7. Dalibor (keby si tak radsej 2-3 roky pockal az bude mutovat, pre mna je to taky novodoby Pavel Hornak, hrozne ma stve ta jeho tlacenka a protekcia, ak tuto SS vyhra, tak budeme vsetkym na posmech, ale najma Cesi, lebo Emma alebo Pavol ako Slovenska SS budu akceptovani, ak v nedelu vypadne u nas doma buchne sampano)
8. Sabina (ja s nou mam taky problem, ze je tam naviac, ale osobne mi nevadi a priala by som jej usporiadat si rodinny zivot s dietatom a najst si fajn chlapa, lebo nas swb by ju znicil, ak v nedelu vypadne nebudem skodoradostna, ale pre nu by to bolo najlepsie najma kvoli synovi, ktory ju urcite potrebuje a Dalibor ak ma byt akoze vitazom uz musi stat na svojich nohach)

164
notickas
Reagovat

@bezik: @Nika:
no asi máte pravdu, bylo by to poprvé ve třech. Třeba to bude mít své kouzlo. Uvidíme.

165
notickas
Reagovat

@J: jak tak čtu, v mnohém souhlasím, i když mám pořadí trochu jiné. Pro mě by možná bylo nejlepší GF Pavol, Štěpán, případně + Veronika

166
Nika
Reagovat

za mě: Štěpán s Veronikou a Barborou, každý zcela jiný, žádný styčný bod mezi nimi, který by mohl tříštit hlasy díky nějaké podobnosti a pro mě asi nejzajímavější trojice. U ostatních pořadí nemám.

167
jab
Reagovat

@Nika:
Tak u mne by to bylo Emma, Štěpán a Paľo nebo Barbora.

Jinak se Sabinou Křovákovou vyšel včera na idnesu rozhovor :-)
http://revue.idnes.cz/sabina-krovakova-superstar-dpd-/lidicky.aspx?c=A151022_014407_lidicky_jfk

168
Nika
Reagovat

Zajímavé: když sloučíme většinu názorů, resp. vyloučíme ty, na kterých se neshodneme, pak vychází jako společná „jednočlenná množina“ Štěpán:) No, uvidíme:)

169
Nika
Reagovat

@jab: @Nika: díky za článek, Sabině jsem fandila a držím jí palce :)

170
Nika
Reagovat

…hm, tak teď nevím, proč se tam objevil i můj nick…..:)))))

171
Katynka
Reagovat

Musím říct, že letos jsem naprosto nadšená skoro všemi soutěžemi, vede u mě Masterchef, Stardance a hlavně Superstar. Je tam opravdu dost talentů a moc mě to baví, což se o posledních ročnících říct nedá. Baví mě porota ( i když mi chybí Ewa).
Jsem ráda, že už tu někdo napsal, jak je Emma Drobná podobná Kristen Steward a troufám si tvrdit, že má daleko větší charisma, je úžasná a opravdu každý její výkon je zážitek.
Mě ale hodně a hodně překvapila Melinda, jejíž verzi Over the Love stáhla do počítače, holka mě moc překvapila a mrazilo mě neskutečně – velká škoda, že nepostoupila, mrzí mě to, protože měla na to, fakt dost.
Takže těším se na další kola, fakt se těším, je to super a věřím, že Anetu Langerovou bude konečně někdo následovat.
Akorát mě tam nebaví ta holka, kterou pořád označují za Madonu a je mi i nepříjemná, její jméno si nepamatuju.
JO a verze z Padesáti odstínů šedi se fakt nepovedla, no a nejhorší bylo to New York, to byla trapárna. Mám ráda vybočující výkony, ale ne do trapna. Tolik za mě. :-)

172
bezik
Reagovat

@Nika: Prostě si se chtěla oslovit ;-)

173
Prochor
Reagovat

Na schválení čeká můj návrh na tématické kolo 007.
Tak snad projde alespoň vzpomínka na Lo Hrůzovou:
https://www.youtube.com/watch?v=VcUY3wwb5vM

174
IIII
Reagovat

Právě potvrzeno – společná píseň finalistů https://www.youtube.com/watch?v=InRMwptcgAo

175
notickas
Reagovat

jako vtip dobrý :-))))) – 2 drobnosti -kdo to bude hrát? a kdo zpívat?

176
Prochor
Reagovat

166 / hezký rozhovor se Sabčou.
Chlapy neřeší – tak mám ještě šanci:-)))

177
bezik
Reagovat

@notickas: Hrát bude Pajky Pajk Martina Kumžáka a zpívat to budou jako duet Emma Drobná a Štěpán Urban ;-)

178
notickas
Reagovat

@bezik: no hurá, konečně pořádná kapela, ale nespletl si se s tou písničkou??? :-)

179
Nika
Reagovat

@bezik: jo, jsem typický samožer, si piš:)

180
Nika
Reagovat

@bezik: ad III :) Tak na to si počkám:)))))))))))

181
Jai Kudo
Reagovat

Vy si myslíte, že ten song s Arch Enemy se do Superstar nehodí, ale Alissa White-Gluz opravdu byla v Candian Idol! A zpívala Slepčíka!
https://www.youtube.com/watch?v=lZfM3I_4UbQ

182
notickas
Reagovat

@Jai Kudo: proč by se nehodil, ale spíš mám pocit, že tam na to nwjsou moc typy, ale třeba to uchopí nějak originálně :-)

183
dolores
Reagovat

ak bude GF top3, mam zelanie, ale aj tip : (bez poradia)

zelanie : Emma, Pavol, Stepan

tip: Emma, Stepan, Dalibor

Sabina sa tam hadam nedostane, ale mozne je vsetko. rodina, hlavne otec, chce v sutazi vidiet uspech dcery, Dalik s nou isiel len ako jej barlicka a aha ho, ako ju precikal :D takze Dalibora zvladnu fanynky :)) a rodina, znami ..ti budu imho masivne podporovat Sabinu.. len ci to bude stacit.

184
dolores
Reagovat

@J: hej, cely Kredenc je skvely :D (najlepsi Hesso Jasterak s pexesualnou poradnou :DD) . myslim, ze budu aj dalsie diely Superstar (tak ako robili (F)Karmu. btw. tato ista partia (Dangl a spol.) robili pred rokmi aj parodiu na SHS1…pamatas si este ? Robo Mikla alias Robot Cvikla :D
https://www.youtube.com/watch?v=WWEoYuQnCms

185
Jai Kudo
Reagovat

@notickas: Originálně…..že by duo Slepčík? To by mohlo být velice originální :-D

186
dolores
Reagovat

@Jai Kudo: ano, to by bol kuraci narez ! :o

187
notickas
Reagovat

@dolores: kuřecí nářez a slepičí vývar, ať žije drůbež!

188
J
Reagovat

@dolores:Hej pamatam. Z tohto SUTRA sa mi najviac paci Pomajbo ako Sundej Nakup alias O. Soukup. Boze to bolo trefne.
Inak ak GF TOP 3 vidim to rovnako, a nie som si ista, ze Emma to vyhra. To by sme sa ako Slovensko museli zjednotit a poslat jej kvantum sms. Osobne ja jej vyhru ani velmi neprajem. Nie kvoli tomu, ze nema hlas alebo nie je dobra. Skor sa bojim toho, co s nou budu vyvadzat po sutazi rozni producenti a agentury apod. o com hovorila GG. Emma by sa tiez po sutazi mohla zdokonalit v speve a vydat vlastne CD (kludne aj z 2. alebo 3. miesta). Ona je totiz ten typ cloveka, o ktorom sa bude hovorit aj po SS. Kludne moze prijat aj filmovu rolu, ale radsej by som bola keby islo o Sveraka nez o Renca. Aby si Vlado nevymyslel novu teoriu o zavistlivych zenach, mna by potesil jej herecky aj spevacky uspech.

189
dolores
Reagovat

tak podla tohto je to Renc .. http://www.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/drobna-zo-superstar-ohurila-rezisera-pomohla-jej-podoba-hereckou.html

neviem, co vsetci maju s tou Kristen, ved Emma je Emma, podoba sa sama na seba.. a urcite krajsia ako Kristen

190
Jai Kudo
Reagovat

@dolores: Že jí není podobná!? Já jsem asi jediný ve svým okolí, kdo nevidí tu údajnou podobu Emmy a Kristen…..dokonce jedna moje dobrá duhová kamarádka „ujíždí“ na Kristen Stewart a Emma je jí sympatická hlavně proto, že prý je jí strašně podobná….já tu podobu fakt nevidím….

191
J
Reagovat

@dolores: Boze ten Renc si ju moze kludne vyhladat sam. Problem je, ze je to zaletnik. No mohol by jej pomoct v kariere.

192
jab
Reagovat

@dolores:
Mně se zas líbilo, jak v jednom díle Lokal TV spojili Farmu a Hotel Paradise do jedné show. Jmenovalo se to Osada Paradis, odehrávalo se to v cikánské osadě a hospodářem byl Pišta Lakatoš :-D.

@J: U mne vede scénka, kde Soukup ohlašuje Štěpánovi, že postupuje. A tady palec nahoru jak vykreslili Martu a Kláru :-D.

193
J
Reagovat

@jab: Ale trefne to bolo aj pri Marte a Daliborovi a Klare a Karoline. Super boli aj efekty tornado.

194
jab
Reagovat

@J:
No a ještě dlouhá cesta, to mě taky uzemnilo.

195
bezik
Reagovat

@jab: Dlouhá cesta byl asi nejlepší fór :D

196
notickas
Reagovat

@jab: jo dlouhá cesta, to byla bomba :-)

197
yeey
Reagovat

Davame poradi?

1. Emma
2. Bara
3. Štěpán
4. Veronika
5. Pavol
6. Dalibor
7. Sabina
8. Dan

198
bezik
Reagovat

Tak pořadí jo ? Hmmm …

1. Emma
2. nic
3. nic
4. pořád nic
5. Dan
6. Bara
7. Štěpán
8. zapomenutelný zbytek

Bohužel, letos mi chybí byť jediná srdcovka. U Emmy je to jen ocenění jejích nezpochybnitelných kvalit.

199
Ája
Reagovat

pořadí:
1. Štěpán
2. Emma
3. Pavol
4. Bára
5. Veronika
6. Dan
7. Sabina
8. Dalibor
.
.
.
.
Marta a Klára

200
Monika
Reagovat

Celkem zajimave u sazkovky Chance Sabina preskocila Dalibora a v tuto chvili je nejvetsi kandidatkou na vitezstvi s kurzem 2.50, Dalibor je za ni s 3.00

201
notickas
Reagovat

@Monika: kdyby se radši Sabina věnovala rodině!

202
Monika
Reagovat

Zjevne se dost sazi na vitezstvi Sabiny v soutezi, protoze podobne zareagovali i dalsi sazkovky u Tipsportu stejna situace Sabina pred Daliborem, pouze u Fortuny zustava prvni dalibor, ale Sabina od odpoledne si polepsila, predhonila Emmu a je na druhem miste s nepatrnou ztratou za Daliborem.

203
jab
Reagovat

U mne:
1. Emma
2. Štěpán
3. Pavol
4. Bára
5. Dan
6. Veronika
7. Dalibor
8. Sabina

204
Motylek
Reagovat

moje pořadí:
1. Emma
2. Dan
3. Pavel
4: Dali
a ten zbytek libovolně… , ale sms posílat nebudu, až tak moc mi na tom nezáleží….
Spíš by mě zajímalo, kdo ze zdejšího osazenstva něco pošle…

205
notickas
Reagovat

@Motylek: taky nic posílat nebudu, stejně už je to rozhodnuté :-)

206
bezik
Reagovat

Tak který z rekapistů napíše závěrečný článek „Jak Slepčíci zničili letošní Superstar“ :D ;-)

207
notickas
Reagovat

Sabina je bez šance a Dalibor skončí nejlíp třetí

208
J
Reagovat

@bezik: Vlado sa hra na tajomneho, lebo ma uz zoznam piesni na nedelu. Ale s tym znicenim, by som pockala aspon 2-3 kola. Ak Sabina na piesnach pohori (myslim tym nie technicky ale feeling + pohyb)a zostane v sutazi, tak potom to uz bude naozaj alarmujuce.

209
bezik
Reagovat

@notickas: Vsadíme se ? Kdo prohraje, sní Vladův klobouk ! :D

210
notickas
Reagovat

@J: zrovna mi čteš myšlenky, taky jsem si říkala, jestli nám Vlado ještě dnes něco předhodí :-)

211
notickas
Reagovat

@bezik: tak se ho nejdřív zeptáme, jestli bude chodit bez klobouku :-)))

212
Ally
Reagovat

@J:

ou jé Renč ..:) ale asi by to sedělo..Aňa G je taky zrzka :)
No ale Lidu Baarovou už natočil s Taňou Pauhofovou..tak dobrý..

Kirsten to už fakt spíš podoba s Lo Hrůzovou..?

213
Monika
Reagovat

@bezik: to se muzeme vsadit i my da..ja tez tvrdim, ze sabina vyleti v nekterem z prvnim kol a Dada to dotahne maximalne na trojku :-))0

214
DJ Vlado
Reagovat

@J: Nehraju si na tajemného, ale playlist mi Pepe pošle až źitra :-)

215
notickas
Reagovat

@Monika: chudák Vlado, bude v každém případě bez klobouku

216
Jarda
Reagovat

Po minulé neděli mě už okleštěné finále nezajímá, ať si ho štáb strčí někam. Já mám jasné čtyři dívky, které mě velmi zaujaly a které jsou pro mě Superstar:
Emma
Karolína
Melinda
Barbora
Tím nechci říct, že ty ostatní jsou špatné (schválně si pusťte znovu a nahlas např. Sabinu a musíte uznat, že zpívá dobře), ale jak už zde bylo mnohokrát řečeno, pouze o hlasu to není. To semifinále bylo první, kdy měli soutěžící čas na nácvik a možnost si sami vybrat a zazpívat píseň s hudebním doprovodem, proto je tento jejich výkon pro mě nejsměrodatnější.

217
notickas
Reagovat

@Jarda: v semifinále už jsou všichni slušní zpěváci. I Sabina zazpívala slušně, ale bylo to takové studené, bez výrazu. Ty máš favoritky jen baby, kluci se Ti nelíbili?

218
Fialka09
Reagovat

Tak taky přidám svoje pořadí, nějak se mi nechce spát :-)
1./2. Emma/Štěpán (moji hlavní favoriti, nemůžu se mezi nima rozhodnout)
3. Bára
4. Veronika
5. Pavol
6. Dan
7. Sabina
8. Dalibor

Už se těším na playlist, doufám, že nám před jeho zveřejněním hodí Vlado zase nějaké indicie, to hádání songů mě baví :-)

219
Luke
Reagovat

Tak moje pořadí je jednoduché:
1.Emma
2.Štěpán
3.Dan
4.Barbora
5.Pavol
6.Veronika
7.Dalibor
8.Sabina

Takže když vyhraje Štěpán, tak budu taky spokojenej jako kdyby vyhrála Emma…

220
jab
Reagovat

@DJ Vlado:
Po tom, co se tu dělo minulé dva týdny, se mu ani nedivím :-D.

Jinak vypadá to, že většinově jsme se po neděli shodli na silné čtyřce Emma, Barbora, Karolína, Melinda. Škoda, že to takhle nedopadlo i do finále, i když u Melindy bych měl stejný strach jako u Patricia (tj. z One performance wonder efektu), takže tam i docela logicky působí postup sice ne tolik hvězdné, ale přece jen spolehlivější Veroniky.

221
J
Reagovat

@DJ Vlado: Tak sorry. Myslela som si, ze ho mas. A listujes v pamati, aby si nam dal napovedu. Lebo aj mna bavi hadanie. Ja len dufam, ze po 4-krat nebudeme pocut L. Krawitza – Are you gonna go my way a ze to neprischne Palovi.
SS 2009 – M. Chodur 6.finale MTV
SS 2011 – L. Adamec 1.finale Moj idol
SS 2013 – K. Komenda 1. finale Hit No. 1

V tomto musim suhlasit s Klarou. AJ ked nie v tom, ze to musia byt hitovky z poslednej doby. Aj ked v rockovej rovnako ako popovej a RnB hudbe su vynikajuce piesne aj z posednych par rokov. Pri tom rocku hlavne z altenativneho a indie. Nemusime pocuvat stale tie iste piesne v kazdej SS dookola.

222
notickas
Reagovat

@DJ Vlado: už se všichni těšíme, až zase budeme hádat písničky :-)

223
J
Reagovat

@notickas: Ze? Ja som doma s detmi, nakolko maju jesenne prazdniny. A prva napoveda by mohla ist na Pala Kovalicka, Stepana Urbana a Emmu Drobnu, ze? Nakolko tieto mena zaujimaju nielen mna, ale sa dost frekventovane objavuje na hornych prieckach u diskuterov.

224
notickas
Reagovat

No já jsem taky doma, tak netrpělivě čekám, ale nevím, jak to tady chodí, kdy Vlado s něčím přijde. S těmi jjmény souhlas. Emma není úplně moje favoritka, ale jak už jsem psala, do finále určitě patří, tak jsem zvědavá i na ni.@J:

225
J
Reagovat

@notickas: Myslim si, ze Vlado je v praci a este nedostal zoznam od rezisera. Inak by uz hodil napovedu. Myslim, ze budeme musiet pockat do vecera. Potom tu bude aj viac diskuterov. A bude aj to viac zaujimave. Mna by hrozne potesil vyber songov, ktore sa povedzme este v SS nespievali ako stale tie iste.

226
notickas
Reagovat

@J: tak tak, uvidíme večer :-)

227
BarBora
Reagovat

Srandičky, srandičky……. tak ešte jednu spomienkovú:
http://m.youtube.com/watch?v=ZpXoioB433U

228
ales-winner emma
Reagovat

notickas ano uvidíme večer sem taky zvědav na playlist

229
J
Reagovat

@BarBora: Diky, ze si mi to pripomenula. Viem, ze si fandila Eliske a Viki z ceskych dievcat a potom P. Farkasovskemu, ktori bohuzial skoncili ako skoncili. Ale mas aj niekoho vo finale, ktoremu by si dopriala vitazstvo?

230
DJ Vlado
Reagovat

Všechny, kteří čekáte na playlist, musím bohužel zklamat, pořád ještě není :-/

231
notickas
Reagovat

@BarBora: to bylo dobré :-)
Mně se taky líbil Peter Farkašovský. A je určitě pravda, že nepostoupil kvůli škole v Kanadě? Porota ho velmi chválila.

232
J
Reagovat

@DJ Vlado: Nevadi. Pockame.

233
DJ Vlado
Reagovat

Tak playlist už mám :-)

234
J
Reagovat

@DJ Vlado: No fajn. Tak v rychlosti napovedu na Kovalicka, Urbana a Drobnu. Diky vopred.

235
notickas
Reagovat

@DJ Vlado: Tak to je super. A ještě malinkou nápovědu na Dana a Veroniku. Díky moc.

236
ales-winner emma
Reagovat

tak super už jsme nedočkaví hrn indicie

237
DJ Vlado
Reagovat

@J: Emma má dva roky starou píseň, kterou už jedna semifinalistka letos zpívala na castingu :-) upřímně jsem ale z jejího výběru v rozpacích, hlasově si ji v tom celkem představit dokážu, ale je to docela rytmická věc, tak nevím, jak jí to sedne :-/ Štěpán má největší hit zpěváka, který je skorojmenovcem nejznámější ruské pohádkové postavy :-) A Pavol má druhý největší hit jedné americké kapely, se kterým zazářil i jeden z loňských vítězů zahraniční soutěže :-)

238
J
Reagovat

@DJ Vlado: Demons -ID

239
DJ Vlado
Reagovat

@notickas: Danův výběr mě dost překvapil, má největší hit jednoho ze současných porotců soutěže, o které teď spolu se SS rovněž píšu :-) A Veronika má hit jedné „revoluční“ zpěvačky (kdo sem chodil vloni při Hlasu, tak ví o které je řeč :-D) a ta píseň má shodný název jako hit jednoho diskofilního dua z devadesátek :-)

240
DJ Vlado
Reagovat

@J: bingo :-)

241
J
Reagovat

@DJ Vlado: Konecne nieco poriadne. Len neviem ci to da ako Ben Haenov. Ale moze to byt lepsie nez ti boybandaci z Xfactoru AUS.

242
J
Reagovat

@DJ Vlado: Zeby Alicia Keys?

243
J
Reagovat

@DJ Vlado: Ty pocuvaj Emma ma Hero od M. Carey? Spievala to Noakova aj Slepcikova.

244
notickas
Reagovat

@DJ Vlado: Dan bude zpívat nějakého Haberu??? je to rychlá nebo pomalá věc?

245
notickas
Reagovat

@J: To nebude Hero – ta je pomalá, Vlado psal, že je to rytmická věc

246
Ája
Reagovat

@DJ Vlado: Štěpán – Jason Mraz, I’m yours?

247
J
Reagovat

@DJ Vlado:Jason Mraz – I´m yours

248
J
Reagovat

@DJ Vlado: Tove Lo – Habits?

249
dolores
Reagovat

Vlado, Jecko, ..hovorite pre mna v hadankach, kto ma mat Demons? Palo?

Veronika nieco od Kubisovej ?

250
J
Reagovat

@dolores: Ano, Palo. A ja sa tesim, lebo je to alternativny rock, co on ma rad. A navyse Demons moja oblubena piesen od ID.

251
DJ Vlado
Reagovat

@J: bingo :-) a teď ještě který hit?

@notickas: nn. Haberu nemá, je to porotce zahraniční jedné soutěže, ke které teď píšu rekapy :-)

252
dolores
Reagovat

Kubisova – Mama ??

253
DJ Vlado
Reagovat

@J: bingo :-)

254
ales-winner emma
Reagovat

no tak to bude v neděli hodně zajimavé na emmin výkon sem hodně zvědavý doufám že to bude super a třeba i nejlepší výkon večera co se týká ostatních předpokládám že zkušenosti budou v tomto případě více než ku prospěchu už proto že jsem viděl nějaké materiály jak bude vypadat podium apod… a jinak mám zprávu že asi použijí dvě divoké karty na webu to jede a je to dost pravděpodovné i když letošní top 8 by měla být konečná

255
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: James Blunt ?

256
J
Reagovat

@DJ Vlado: James Blunt – you´re beautiful

257
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Není to Kubišová, už tady Jéčko uhodla, že je to Alicia Keys (nevzpomínáš si, že vloni jsem tady psal o její souvislosti s revolucí? :-D)

258
dolores
Reagovat

a co zaspievaju nase kuriatka ?

259
notickas
Reagovat

@ales-winner emma: divolé karty!!! Něco jsem taky četla, Ty tomu věříš?

260
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: @J: bingo :-)

261
J
Reagovat

@DJ Vlado: Vlado a to duo je Erik s Barbarou?

262
Ája
Reagovat

tak tu písničku od Blunta vyloženě nesnáším, to si u mě Dan moc kladný body nezíská

263
DJ Vlado
Reagovat

@J: další bingo :-)

264
DJ Vlado
Reagovat

@J: nn. zahraniční duo (tuším, že holandské) :-)

265
notickas
Reagovat

@Ája: ani se mi to nezdá dobrý výběr vzhledem k Danově barvě hlasu

266
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: nevzpominam , bohuzial nemam taku RAM ku ako ty :/// …

a co vlastne spieva Stepan, uhadol niekto ?

267
ales-winner emma
Reagovat

notickas spíš se obávám že ano ale pokud budou dodržovat to co se schválilo tak nebudou radši se nechme překvapit ale můj názor je že by to nebylo správné

268
Ája
Reagovat

@notickas: Alespoň to nebude (snad) tak ukníkaný jako originál

269
notickas
Reagovat

@DJ Vlado: Twenty 4 seven

270
notickas
Reagovat

@Ája: bude to v každém případě jiné, třeba se nám to v Danově podání zalíbí víc, než originál

271
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Myslíš Slepčíky? :-D Dalibor má píseň svého idolu, který už v dávné historii SS zpíval jeden soutěžící, s nímž má jednou věc hodně společnou :-) A Sabina má celkem bizarní výběr, loňskou rádiovou odrhovačku, kterou nedávno přecoverovala i bývalá porotkyně SS :-)

272
J
Reagovat

@dolores: Jason Mraz – I´m yours

273
DJ Vlado
Reagovat

@notickas: nn. to druhé holandské duo :-)

274
Ája
Reagovat

@DJ Vlado: Pavel Horňák – Kotě už spí? :-D :-D :-D

275
J
Reagovat

@DJ Vlado: Ja si len tipnem tu Danisovu, lebo sa mi nechce hladat. Bud NO ONE alebo FALLIN

276
DJ Vlado
Reagovat

@Ája: :-DDD tak to fakt ne :-D

277
Honza95
Reagovat

Sabina – All About That Bass od Meghan Trainor?

278
DJ Vlado
Reagovat

@J: bingo, je to No One (a to duo jsou 2 Unlimited) :-)

279
notickas
Reagovat

@DJ Vlado: Alicia Keys No One

280
dolores
Reagovat

@notickas: myslim, ze to Dan bude mat urcite nizsie posadene a na rozdiel od Blunta by to mohlo mat „gule“ :D

281
DJ Vlado
Reagovat

@Honza95: bingo :-)

282
J
Reagovat

Lazy song

283
notickas
Reagovat

@J: to bude bomba, moc se na Štěpána těším

284
notickas
Reagovat

@DJ Vlado: takže Dalibor dá nějakého M. Jacksona?

285
DJ Vlado
Reagovat

@notickas: jj. ale kterého? :-)

286
J
Reagovat

@notickas: Ja sa tesim aj na Emmu. A nemyslim to skodoradostne, myslim si, ze nas prekvapi, je to milovnicka adrenalinu, tak to nemoze pokazit. Ale najviac sa tesim na Pala, bude spievat moju najoblubenjsiu piesen od Imagine Dragons. To bude super.

287
bezik
Reagovat

Tvl, tu Meghan Trainor jako myslíte vážně ? Za takový výběry by měl někdo viset ! Ne že by mi bylo Slepčice líto, ale přeci jen … Asi pokus ji odstřelit, ovšem pozdě milá produkce, pozdě …

288
J
Reagovat

@DJ Vlado: A co spieva B. Hazuchova, prosim?

289
Ája
Reagovat

@DJ Vlado: Billie Jean?

290
dolores
Reagovat

@J: jasne, ved menovec ruskej rozpravky:D mi nedoslo .. LOL to by mal Stevko zvladnut lavou zadnou:)
Pavol by tiez mohol zahviezdit, ma sancu dalej postupit, lebo ta piesen sa krasne stupnuje do silnej gradacie, dynamiky,.. tak hadam to nepokoni. su tam aj rovne tony, co on vie, ale aj tak mam o neho strach

291
bezik
Reagovat

Co že teda má Emma, nějak jsem to nepochopil ?

292
ales-winner emma
Reagovat

286 určitě nás mile překvapí emma do toho dá celou svou krásnou duši celý krásný hlas když ho slyším tak sem v extázi už aby byla neděle a jak říkám sem na ní moc zvědavý a přeju si aby to zvládla co nejlépe

293
J
Reagovat

You are not alone alebo Heal the world

294
notickas
Reagovat

@DJ Vlado: „Whoś loving ouy“? – to by byla pecka

295
DJ Vlado
Reagovat

@J: Bára zpívá jeden tři roky starý megahit, se kterým zazářily dvě z mých zahraničních srdcovek, z nichž jedna byla součástí americké obdoby fenoménu „3 malých piv“ a ta druhá je britským protějškem Lucky Bakešové, tzn. největší smolařka talentových soutěží :-/

296
J
Reagovat

@dolores: Ved to. Danisovu podpori romska mensina. Takze pojde o neho alebo B. Hazuchovu.

297
DJ Vlado
Reagovat

@bezik: Tove Lo – Habits (to už zpívala ViVi na castingu)

298
bezik
Reagovat

@DJ Vlado: Dík ;-)

299
DJ Vlado
Reagovat

@Ája: bingo :-)

300
notickas
Reagovat

@J: Taky se těším na Emmu, nic proti ní :-), ale víc se těším na Pala – je to taky moje oblíbená písnička. Snad ji dá dobře.

301
dolores
Reagovat

@ales-winner emma: ja sa obavam, ze pre Emmu toto nie je dost hviezdny song ://

302
bezik
Reagovat

@dolores: Já věřím že si udělá vlastní verzi. To bude dobrý.

303
dolores
Reagovat

a Dalik asik aj zatancuje ako MJ :o)

304
notickas
Reagovat

@dolores: to určitě, myslela jsem, že bude lepší něco pomalého, ale takhle bude i tancovat

305
dolores
Reagovat

@bezik: dufajme, ked prijala tuto vyzvu asi vedela preco.. a mne neostava nic ine ako sa o nu statocne bat 8-)

306
bezik
Reagovat

@dolores: Jo, zatancuje jako MJ, něco falešně zapěje a porota se rozpustí blahem ve vlastní šťávě … :D

307
notickas
Reagovat

tak ještě ta Bára???

308
J
Reagovat

@DJ Vlado: Vlado islo o American Idol alebo Xfactor a aku sezonu?

309
notickas
Reagovat

@bezik: je to sice ještě mimino, ale kdyby všichni ostatní intonovali tak dobře, jako on

310
bezik
Reagovat

@notickas: Intonuje … no jak kdy, že :D. Tohle dítě je omylem soutěže a mělo zůstat ještě pár let doma.

311
notickas
Reagovat

@bezik: no to mělo, ale zpívat umí, ale já ho nehájím a v žádném případě by neměl vyhrát!!!

312
J
Reagovat

@dolores: Dolores, Emme to sadne na hlas. Inak ta piesen urcite bude skratena a na rozdiel od Pala ma vela fanusikov tak na Slovensku ako aj v Cechach. Inak na Pala som zvedava nielen po spevackej stranke, ako aj co sa tyka podiovej prezentacie a najma, co mu oblecu. Mohli by sa inspirovat Benom Haenowom z X factoru.
https://www.youtube.com/watch?v=gyJI43baOpc

313
notickas
Reagovat

přijde mi, že nejlepší výběr písničky má Štěpán a Pavol, i Veronika – ale ta dá všechno dobře

314
J
Reagovat

@DJ Vlado: Titanium

315
ales-winner emma
Reagovat

dolores přesně mi to bezik vzal s pusy to bude náhodou opravdu opravdu dobrý musíme věřit že to prostě dá a to ona dá

316
Jai Kudo
Reagovat

@notickas: Intonuje jak kdy…..mě se Dalibor upodivu jakž takž líbí ve středních polohách, ale jak zabrousí výš, tak ….. podle mě prostě „kňáká“ nevím, jak bych to jinak popsal. A intonuje tak nějak….volně :-D

317
notickas
Reagovat

@DJ Vlado: Vlado, nevíš, jak je to s těmi divokými kartami??? probíhá nějaké hlasování a dost se o tom píše

318
dolores
Reagovat

@Jai Kudo: presne aj aj to nejak tak usami vnimam,stredne polohy pekne, dokonca mierne nakraple.. ale vysky detsky-tenucke..
ale intonoval zatial slusne (aj ked mu v duete vycitali, ze bol na zaciatku mimo, tak asi ten zaciatok strihli). jedno sa mu neda upriet, jeho spev ma nejaku dusu… (na rozdiel od segry)

319
dolores
Reagovat

@notickas: podla mna DK nebude ..

320
notickas
Reagovat

@dolores: souhlasím, Jackson v jeho věku ve výškách taky působil dětsky :-) a intonuje opravdu dobře, to má prostě dané

321
notickas
Reagovat

@dolores: no to by bylo jedině dobře, není fér uprostřed soutěže zásadně měnit pravidla

322
Monika
Reagovat

Slepcikova omg, omg, to jako vazne? To mi smrdi vyberem s cilem ji odpalkovat hned v prvnim kole, to nemuze absolutne zazpivat, vyber hodny odstrelu. ze by se produkce zalekla toho necekaneho vitezstvi a chtela zjednodusit cestu za vitezstvim Emmy? :-)))) Jako fakt nevim co si o tom myslet, ale mi to prijde jako vyber na trunc potopit Slepcikovou…

Dan, sakra, muj oblibenej song, ten ho pohrbi, sice je to nizko, coz mu vyhovuje, ale tady se musi zpivat ne recitovat, tusim velkej pruser.

Stepan ma hodne znamej song, neni to muj salek caje, ale je to takove blaznive, vesele, hodi se to k jeho osobnosti, mohl by to zazpivat velmi slusne.

323
DJ Vlado
Reagovat

@J: bingo :-)

@notickas: myslím, že je to spíš jen informační šum :-)

324
J
Reagovat

@dolores: Ved to. Ja tiez tvrdim, ze Dalibor je nadany a o par rokov po tom, co bude mutovat, to moze byt spevak. Moj byvaly spoluziak zo ZS spieval v zbore. Potom, co zacal mutovat, musel brat extra hodiny spevu, aby zvladol svoj hrubsi hlas a najma rozsah. Uvidime, co sa stane, ak zacne chalan mutovat. Bez hodin u hlasoveho pedagoga to nezvladne.

325
notickas
Reagovat

@Monika: nezazpívá to a na lidi ta písnička ani moc nezabere. Produkce asi taky nechce, aby se rozptylovaly hlasy mezi Sabinu a Dalibora.

326
J
Reagovat

@Monika: Neprehanaj to s tym vitazstvom Emmy, lebo ja si myslim, ze to moze aj vyhrat Stepan.

327
J
Reagovat

@DJ Vlado: Inak Vlado tie mena su Beatrice Miller, Angie Miller a Melanie McCabe, len pre informovanost alebo sa mylim?

328
Monika
Reagovat

Myslim, ze hodne dobrej vyber ma Danisova, puvodne jsem si myslela, ze je kandidatka na odstrel, ale velkej hit, k jejimu hlasu se skvele hodi, krasne se ten song posloucha, mohl by to byt i jeden z nej vykonu vecera.

Bara ma imho debilni vyber pro svuj hlas. Song je nadhernej, pro me z celeho playlistu asik nejlepsi, na efekt jak svina, uplne si rika o posilani hlasu. S timhle songem zazarila Styblova (jedine co se mi od ni libilo), obavam se, ze pro Baru to nebude to prave orechove a ke Styblu se ani nepriblizi. bara ma dost slabej hlas, nebude schopna ten silnej refren utahnout s tim slabocukym hlaskem, nebude v tom energie, drajv, pro me v tuto chvili potencionalni adept na odchod v nedeli. Ona nebo Slepcikova.

329
DJ Vlado
Reagovat

@J: jj. to jsou ony (a až dodatečně jsem si vzpomněl, že to vlastně zpívala i Angie v duetu s Adamem Lambertem) :-)

330
notickas
Reagovat

@Monika: myslím, že nejhorší písničku má Slepčíková, tak snad vypadne ona

331
ales-winner emma
Reagovat

monika sorry ale víc nepřející osobu jako seš ty fakt nenajde člověk prostě se smiř že v 1 finálovém kole potáhne slepčíková z kola ven a ten slepčík doufám za ní o kolo dál ale spíš to zase bude čech slovák teda podle národností atd… emma drobná je naše zlatíčko a vy slepčíkovci jen závistivé nuly jinak mám otázku na Vlada jestli náhodou nezná podrobnosti o spolupráci Pala Habery s holkama nebo jestli se nedočkáme třeba SUPERSTARS hymny

332
Tomáš
Reagovat

@ales-winner emma: Ty táhni z kola ven! Vyhraje to Dalibor nebo Sabina a Emma potáhne hodně brzo i kdybych měl vybrat banku a všechno utratit za simkarty!

333
ales-winner emma
Reagovat

notickas přesně tak jen si potvrdil můj názor že slepčíková v neděli vypadne

334
ales-winner emma
Reagovat

Tomáš opravdu ale my taky a už nedělí začneme emmu podpoříme a to masovou podporou

335
notickas
Reagovat

@Tomáš: škoda peněz :-))))))

336
jab
Reagovat

@Monika:
Leda by zpívala podobnou verzi jako Bea Miller nebo Melanie McCabe.

Jinak asi mě tu budete mít za pokleslého jedince, ale rozhodně nesdílím tu averzi k Bluntovi. Nejsem apriori proti vysoce položeným mužským hlasům a z Bluntova projevu na mne čiší uvěřitelné emoce, nejradši mám od něj Goodbye My Lover.
Btw. měl by tu někdo koule přiřknout to „kníkání“ nedejbože třeba Artu Garfunkelovi? :-D. I když ten, pravda, nemá ten hlas položený tak vysoko jako James :-).

337
Monika
Reagovat

@ales-winner emma: vitej, s tebou bude legrace , uz ted me bavis :-))) ani nevim na jaky muj prispevek reagujes, ale to je fuk..

Dolores, Pavol ma luxusni vyber, se tesim, to bude bomba :-)))

Vubec celkove jsem spokojena s vybery pisni, vetsinou super psinicky, hity jako blazen a komercne zajimave…takove bych davala v kazdem kole. songy co kazdej zna

338
Monika
Reagovat

@jab: aha, to neznam od Bea, najdu si na Yt, diky za tip.

339
J
Reagovat

@Tomáš: Otazka na telo. Podla teba, kto ma byt novou SuperStar 2015 Stepan Urban alebo Dalibor Slepcik? Obaja su to chlapci a navyse Cesi.

340
ales-winner emma
Reagovat

monika díky za uvedení a ano bude se mnou velká legrace a jen tak mimochodem za tím si stojím slepčíková prostě půjde pryč váš problém že se s tím neumíte smířit

341
dolores
Reagovat

@jab: ale to bol len zart s tymi gulami :)) a ani nie z mojej hlavy, ale povedala to Dara Michalovi Chrenkovi v SHS3, ked zaspieval Blunta (song 1973) s klavirom a dal tej piesni svojou farbou hlasu iny krasny rozmer. zial na yt asi nie je toto vystupenie…. :( ..Blunt sice nie je moj totalny oblubenec, ale je v pohode interpret. jeho vysoko polozeny hlas je myslim prijatelny aj pre niektorych chlapov, co maju na taketo hlasy averziu (vid Vlado)

342
Jana
Reagovat

Hm, tak tu písničku nedá naživo pořádně ani Megan Trainor, fakt nepochopitelný výběr, ještě že jdu do práce a neuvidím to.

343
notickas
Reagovat

@dolores: no a pak moc nechápu, proč to zpívá Dan, pokud si to vybral sám, třeba z toho udělá pecku

344
bezik
Reagovat

@ales-winner emma: Hele, nějakej úlet , ne ? Monika přeci není Slepičářka ! :D S tím musíš za Tomášem, to je hlavní Slepičář ;-)

345
notickas
Reagovat

@Jana: no, když jí porota tak dlouho říká co má zlepšit, aby nebyla studená jak čumák a ona buď nechce a nemůže …… tu podrží jen její komunita a ještě z našich daní

346
Monika
Reagovat

Takze nejvic se tesim na Pavola (bomba song), Bara (co s tim udela, v te pomalejsi verzi, by to mohla dat), Danisova (muze dost prekvapit). Stepanovi to asik pujde, ale ten song mi leze na nervy:-(( takze k jeho hlasu jako fajn asi, ale radsi bych si poslechla neco jineho…

347
dolores
Reagovat

@ales-winner emma: Monika sa myslim dokaze zmierit s vypadnutim Slepcikovcov :))) .. na rozdiel od Toma..

@Monika: jj, piesne su pomerne zname a zaroven nie su to starinky, takze by to malo byt pekne kolo. Pavol sa teraz ukaze… ci zahviezdi a vystaci mu to na udrzanie na niekolko kol, alebo premarni sancu ..ja verim, ze na velkom podiu sa neutopi, hlas ma silny, ved je folklorista, sluch ma tiez dobry, falosne nespieva a tento song ak vystavi dynamicky a naliehavo tak ma eso v rukave. lenze taketo ocakavane pecky vacsinou potom splasnu, tak uvidime. porota by mu mohla vycitat nejake staticke drevo pri mikrofone, ale to je nepodstatne, ak to nasoli spevom.

348
Tomáš
Reagovat

@J: Spíš Štěpán, ale ani Dalibor by mi vůbec nevadil. Každý z těch zbylých sedmi lepší než Emmička.

349
dolores
Reagovat

@notickas: Dan pojde o oktavu nizsie podla mna

350
ales-winner emma
Reagovat

dolores tak to naprosto souhlasím v tomto kontextu ano tomáš je hold tomáš

351
notickas
Reagovat

@dolores: ne třeba o celou oktávu a ztransponuje to do jiné stupnice, pak by mu písnička mohla sedět a mohl by jí dát i dobrou atmosféru.

352
ales-winner emma
Reagovat

bezik aha děkuji za upozornění

353
J
Reagovat

@Tomáš: Ide o to, ze ty si sa skoro premenil na fanusika maleho Slepcika proti vsetkym. Aj Stepan ma velku sancu stat sa SS. Staci si pozriet komenty ludi a fanusikov na rozdielnych fb o SS 2015. A ak Stepan by porazil Dalibora, iste aj Emmu.

354
J
Reagovat

@Monika: Monika, mozno to bude osud. Ale I´m yours od J. Mraza spieval v 1. semifinale SS 2011 Lukas Adamec a kam to v sutazi dotiahol.

355
ales-winner emma
Reagovat

353 emmu určitě ne ale slepčíka tam by to jistě mohlo být zajimavější souhlas

356
notickas
Reagovat

@J: no pro mě je Štěpán velký favorit

357
frida
Reagovat

Divokou kartu by měli přidat dvojce vypadlých aby jich bylo celkem 10. Mrzí mě, že nevyřadili Slepčíkovou, dokud byl čas, ještě před přímými přenosy. teď si myslím, že si porota kouše nehty vzteky, protože se tam usadí a už teď zabírá místo lepším.

358
J
Reagovat

@frida: Preto jej dali piesen, ktoru nemoze zaspievat akademicky plocho. Mozno len chcu overit, ci aj s takou piesnou a s Daliborom v sutazi sa udrzi alebo vypadne. Tym zaroven overia silu Slepcikovych fans.

359
notickas
Reagovat

@J: moje řeč, ale nevíme, jestli si písničky v rámci možností nevybírali sami?

360
Jana
Reagovat

Sabině ta písnička nesedne jen kvůli tomu, že na srandování nemá asi povahu, jinak hlasově by na to snad mít mohla, má už nějaký zkušenosti. Ale zas ta písnička je dost chytlavá, sama jsem si ji kdysi oblíbila, když na mě vykoukla z Óčka (rádio neposlouchám a Óčko jen výjimečně, takže se mi nestihla zprotivit), tak třeba nás Sabina překvapí a trošku se odváže, pokud to vezme jako veselé vystoupení, tak může zabodovat, jde jen o to, jak moc je schopná si ze sebe udělat legraci.

361
ales-winner emma
Reagovat

Jana slepčíková a legrace to snad si děláte srandu snad

362
notickas
Reagovat

@ales-winner emma: to je fakt, ta si ze sebe srandu neudělá, i kdyby se rozkrájela, pokud jo tak se vracím k oblíbené hlášce „sním Vladův klobouk“

363
J
Reagovat

@notickas: Mne sa zda, ze im to vybera produkcia. Aspon Itcho v minulej SS nieco take tvrdil.

364
notickas
Reagovat

@J: no tak to je potom asi záměr, ale souhlasím s tím, že ji porota vůbec neměla pouštět do přímých přenosů, zabírá místo třeba Karolíně

365
DJ Vlado
Reagovat

@ales-winner emma: Podrobnosti neznám, aler řekl bych že ta spolupráce spočívala v nahrávání společné hymny (a asi nahrával zvlášť s holkama a zvlášť s klukama) :-)

366
Jana
Reagovat

Ja Sabine fandim, misto ve finale si zaslouzi, Karolina sice dobra, ale hlas tuctovej. Nicmene taky si myslim, ze srandu si ze sebe neudela. Ale tak z kazdyho songu se da udelat nejaka komornejsi verze, tak uvidime, radsi bych kdyby to rozjela podle originalu a nebrala se tak vazne.

367
J
Reagovat

Inak Danovi tu piesen vybrali s ohladom na jeho fanusicky. Ved jemu a Palovi posielali pusinky. Cize, ak mu ju upravia na hlas, ma sancu u dievcat zabojovat. Ved tie slova piesne su pekne. Tu piesen inak v semifinale SHS2 spieval Ivo Stroffek a aj ked nepostupil priamo aspon dostal druhu semifinalovu sancu na postup do finalovych kol. S pesnickou Let me entertain you od Williamsa tam z 5.semifinale aj postupil.

368
J
Reagovat

Takto by to mala Sabina podat, aby zaujala.
https://www.youtube.com/watch?v=vmh8xmUI104

369
Ally
Reagovat

@notickas:

tak třeba vzala Sabina pokyny poroty , že to má rozjet vážně ..:) a zvedlo se ji sebevědomí tim prvnim mistem..možná si říká, že nemáco ztratit..nebo chce už domů k dítěti..nebo si fakt dupla porota :)

jinak já vám nevim, ale zatim žádnému klukovi letos vyloženě nefandim..tak budu bez velkého napětí zvědavá co z toho udělají..myslim , že i Dan i Emma to budou mít pojaté jinak..a neměla bych z toho strach rovněž..:)

370
notickas
Reagovat

Kdo ví, uvidíme, mě Sabina vyloženě nevadí, jako dalším tady, ale pravda je, že většina těch holek tam prostě zpívá lip

371
Saskie
Reagovat

Tak se přidám i já s mým prozatimním pořadím finalistů:

1. Emma, hlavně díky hlasu
2. Štěpán, v úvodní písni v semifinále kluků na mě z nich přenášel nejvíc pozitivní emoce, taky v duetech se mu to podařilo
3. Daniel, prostě mě baví. To, jak se prezentuje, jak není nudný, zvláštní týpek :-))
4. Veronika, ač jsem ji nejdřív přehlížela, tak měním názor. Hlas sice jako zvon, což někdy není úplně nejpříjemnější, ale pokud nebude moc tlačit na pilu, tak by se mohla vyzdvihnout ještě výš.
5. Dalibor, velký potenciál
6. Bára, líbila se mi víckrát, spíš černý kůň
7-8. Pavol + Sabina, pro mě nezajímaví soutěžící, kteří zabírají místa jiným.

Tipuju ale, že první poletí Bára, moc si nedokážu představit její základnu fanoušků.

372
J
Reagovat

@dolores: Inak Dolores, ja dufam, ze Palo zajde dost daleko. Ked by zasiel do kola, kde sa budu spievat duety, mohol by si s Emmou zaspievat „V slepych ulickach.“ Celkom by im to sadlo. Ked som spominala na SHS1 tak som si spomenula aj na Zdenku a Tomasa ako to tam zaspievali.

373
Monika
Reagovat

Kurzy zacinaji dost litat, polepsil si Daniel a dost si pohorsil Stepan a Bara
Sabina 2,20
Dalibor 2,80
Emma 5.00
Daniel 5.00
Stepan 9.00
Bara 10.00
Pavol 12.00
danisova 15.00

374
notickas
Reagovat

@Monika: teď je otázka, jestli ty kurzy o něčem vypovídají?

375
Pa
Reagovat

To rolování tolika komentářů až dolů v mobilu je hrozné :-( Chtělo by to nějaké stránkování…

376
Monika
Reagovat

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/video-dalibor-slepcik-to-takhle-rozparadil-na-party-v-praze-a-poslal-vzkaz-svym-fanynkam.html?a=7

S tim Stepanem potesil:-)))) To by bylo krasne, kdyby vypadla Slepcikovic familie a hlasy pubin prevzal jeho kamos Stepan :-))))

377
Ally
Reagovat

@Pa:
no souhlas..a když už se člověku nechce rolovat , než přijde k počítači, jsou všechny písničky uhodnutý :)

378
dolores
Reagovat

@J: mohol, ale aj s Stepanom by mohol dat duet … dnes som nasla na FB Pavla duet Shawn Mendes – Stitches, co so stepanom zaspievali pre Dana k narodeninam … paradne im to spolu ladi :) a evidentne to ani nemali nacvicene, Palo len cital text z mobilu

379
ales-winner emma
Reagovat

aha zajimavé tak Vlado díkec jinak ted po přečtení článku že divoká karta nakonec bude a bude v rukou porotců se mi mírně protočili panenky tím pádem se potvrdili informace že hlasování na webu není uděláno záměrně ale je skutečné přeci jen za sebe živím malou naději že když už divoká karta tak ne s těch co vypadli v semifinále ale až od ted hlavně prosím ne na slepčíkovou nebo jeho to by byla opravdu katastrofa jinak tady ty kurzy jsou zajimavé ale rozhodnou naše sms hlasy

380
J
Reagovat

Inak 2. finalove kolo budu cz/sk piesne? Tak to by Emma mohla zaspievat POKOJ V DUSI od J. Kirschner. A Palo kludne ZERAVE ZNAMENIE OSUDU od TUBLATANKY. A B. Hazuchova STACI SI PRIAT od Z. Smatanovej. Iste za predpokladu, ze Palo s Barborou postupia. U Stepana to neviem vybrat z cz piesni. Monika by mohla vybrat. Dan by mohol dat nieco od LUCIE.

381
Jai Kudo
Reagovat

Na Slovensku funguje bulvární server vipstory.sk (u nás vipstory.cz), v rámci kterého jeho šéfredaktor Števo Šperka vydává na youtube sérii rozhovorů s „celebritami“. V díle 7, natočeném v létě, ale vydaném před týdnem, tam muví s GG a musím říct jako její velký fanoušek, že tak otevřeně GG nikdy o sobě na veřejnosti nemluvila. Zájemci mohou najít na youtube….jinak na vipstopy.sk jsou články i o jiných SS – Feckové, Šepsovi, Chodúrovi, Veronice D. aj…….

382
Monika
Reagovat

@J: Mi ctes myslenky :-))) Zrovna vcera jsem si rikala, ze Pokoj v dusi je pro Emmu uplne ideal volba.

383
Jai Kudo
Reagovat

Ta série rozhovorů na you tube se jmenuje „Do naha“

384
Jai Kudo
Reagovat

@ales-winner emma: DIvoká karta letos bude??, Wow!

385
ales-winner emma
Reagovat

Jai kudo ano bude

386
J
Reagovat

@Monika: A Stepanovi, by si vybrala co, aby masovo zaujal.

387
Jai Kudo
Reagovat

@ales-winner emma: Hm, tohle vytváření pravidel během soutěže je fakt úžasný….. prostě si ty Slepčíky musí pohlídat, co kdyby hrozilo, že dostanou málo hlasů… :(

388
notickas
Reagovat

@Jai Kudo: nemyslím, že by tam porota Sabina uměle držela. Jen v případě, že by dostala příkaz od produkce. Myslíš, že je porota tak nesvéprávná :-)

389
J
Reagovat

@Jai Kudo: Tak pozrela som si na youtube rozhovor s GG. Som velmi stastna, ze sa nedala, na sebe pracovala a robi to, co vzdy chcela a v USA, kam ju srdce vzdy tahalo. Len z toho rozhovoru mam strach o Emmu. Ked sme doma pozerali SF, tak moj muz povedal, ze ona vzbudzuje taku potrebu chranit. Ze je pre neho taky typ zeny. Ked si predstavim, co s nou budu ti producenti a agentura robit, ked to nahodou vyhra alebo pri najhorsom skonci druha… A ani ten Renc nie je nejak extra ziadna vyhra, ak by to bola rola vo filme za nieco. Emme by som, kedze este nebola zalubena dopriala taky normalny typ chlapa, nieco ako ma Marta Jandova toho doktora.

390
ales-winner emma
Reagovat

jai kudo to bohužel ano pohlídat jako oko v hlavě notickas jestli uměle nebo ne nevím ale je to podivné 389 emma potřebuje něhu je taková ještě opravdu je na ní vidět že nezažila lásku souhlasím že by si zasloužila po svém boku někoho takového a ten Renč je totál přes čáru a taky s toho nadšený nejsem že by měa dostat roli je super ale…

391
Jai Kudo
Reagovat

@J: Já teda nevím, kde jste přišli na toho Renče :-D ale výhra by to určitě nebyla….. DOufám, že Emma se snad umí o sebe postarat, když žila v UK a dělala v baru. :-)
btw jen dotaz, říká vám na Slovensku něco ten Števo Šperka? Protože tady ho myslím ani nikdo nezná (pravda, my tady zase máme P. Novotnýho). Oni jsou s GG velcí kamarádi už od SS…..

392
J
Reagovat

@Jai Kudo: Ja ani nie. Mozno Dolores bude poznat.

393
notickas
Reagovat

@Jai Kudo: ať Emma zatím jen zpívá, proč by měla být zpívající herečka?????

394
J
Reagovat

@Jai Kudo: Ja si totiz myslim, ze povahovo su skoro rovnake s GG. Su to take slusne dievcata, co neprijmu nefer ponuku. A ono praca v zahranici hoci v bare este neznamena byt tak ako to povedat svetobeznicka, co si hravo so vsetkym poradi. Mam taky pocit, ze ona tam mala plno kamaratov v Anglicku. A dobry kamarat aj ochrani, ak treba. Ale v showbiznyse su horsie zakutia ako v takom bare v Anglicku.

395
Jai Kudo
Reagovat

@J: Protože Števo se zjevně osobně a dobře zná s Adélou, Darou, Rytmusem a s kde kým ve Slovenským šoubyzbysu…..(zpěvačky, herečky, modelky atd.)

396
Prochor
Reagovat

387,388
Je jasné, že tuhle řadu neberou vážně ani její tvůrci (pravidlo na postup do finále atd.). Tak proč bychom měli brát tuhle řadu vážně my?
Proto myslím, že Slepčíkovi grandfinále je přesně to, co si letošní řada zaslouží:-)))
Koruna na nepovedené řadě a správný trapas.
Melodrama na jevišti a promočené kapesníčky v hledišti:-))) Úplně se na to těším.
Všichni budou spokojeni, fandové že prosadili svoje miláčky, lidi jako já se dobře pobaví dojemnou fraškou, lidi jako Emma se pozitivně zviditelní (o to vlastně v soutěži jde).

397
J
Reagovat

@Prochor: Nato, ze to neberu vazne, bude mat 1.kolo dost zaujimavy vyber piesni. Ja sa najviac tesim na ten Palov alternativny rock. Potom na Emmu a Stepana, ako im tie piesne sadnu. Som zvedava, ci sa Emma rozhybe, nakolko piesen je taka ziva. A tiez, co s tym Bluntom Dan urobi.

398
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: Ta DK bude ale mozna jen od druheho finaloveho kola a pouze pro SS finalisty, nebude udelena zadnemu semifinalistovi. takze nic noveho, jen klasika znama z minule rady.

Co to je za blbost az od druheho finale, proc ne treba hned v prvnim, jak tomu bylo v predchozi rade. Fakt se nemuzu zbavit dojmu, ze chteji stuj co stuj vystipat ted Sabinu. Jako neni moje srdcovka, ale tohle se mi fakt nelibi takovej okatej odstrel… Nikdy jsem nezastavala teorie s kupcenim hlasu, to by si nedovolili, ale vyber songu dokaze zariznout celkem spolehlive…

399
J
Reagovat

Inak na ofiku Markizy su cisla pre hlasovanie:
1. Emma
2. Dan
3. Sabina
4. Palo
5. Barbora
6. Stepan
7. Veronika
8. Dalibor

Z toho je vidiet, ze naj kandidati su Emma a Dalibor.

400
J
Reagovat

@Monika: Ja si myslim, ze je za tym zamer produkcie zistit silu Slepcikovych fans (rodiny+teens+ostatnych). Ked Sabina s takou piesnou a Daliborom v sutazi nevypadne, este len potom budeme vyjaveni.

401
notickas
Reagovat

@J: @Prochor: Pokud Sabina nevypadne, pak je letošní SS opravdu směšná

402
Fialka09
Reagovat

Mně to s tou DK pořád nějak nejde do hlavy – nevychází to přece časově, jestli dobře počítám. Pokud má být GF 6.12., tak i za předpokladu, že bude ve třech, pořád by tam díky DK bylo o jednoho soutěžícího navíc, nebo ne? Leda by v některém kole vypadli rovnou dva lidi. Nebo počítám blbě?

403
notickas
Reagovat

@Fialka09: počítáš dobře, mně to taky nevychází :-)

404
ales-winner emma
Reagovat

Monika poprvé s tebou souhlasím ale jen částečně protože na faktor slepčíková budeme mít jiné názory témeř vždy

405
Mila2
Reagovat

Už je někde seznam písní, které finalisti v neděli zazpívají? Nechce se mi pročítat 404 komentářů….. :-)

406
Adam
Reagovat

http://superstar.markiza.sk/aktualne/1809459_divoka-karta-v-superstar-je-v-rukach-porotcov-a-takto-bude-fungovat
„Keď porotcovia dajú jednému zo spevákov šancu, bude znova spievať, ale pri ďalšom rozhodnutí vypadnú zo SuperStar dvaja speváci s najmenším počtom diváckych hlasov. „

407
J
Reagovat

@Mila2:
Emma – Tove lo – Habits
Bara – Titanium – D. Guetta feat Sia
Veronika – No one – A. Keys
Sabina – All about that bass – Meghan Trainor
Dalibor – Billy Jean – M. Jackson
Dan – You´re beautiful – J. Blunt
Stepan – I´m yours – J. Mraz
Palo – Demons – Imagine Dragons

408
Mila2
Reagovat

J : moc děkuji

409
Mila2
Reagovat

tak jsem to v rychlosti projela a nic moc teda…. Na co se těším hodně je Palo a jeho pojetí Demons, to by mohla být pecka. A taky Štěpán má zajímavou písničku, takovou hravou :-)

410
ales-winner emma
Reagovat

přesně jak sem čekal Emma to musí dát prostě jí věřím že zaboduje slepčík a billie jean je snad vtip roku stejně jako slepčíková s Meghan jinak zbytek asi bude dost takový nahoru dolů uvidíme

411
J
Reagovat

@Mila2: Nie je zaco. AJ ja sa tesim na Pala. Keby to este bolo aspon take ako Ben Haenow v Xfactore UK.
https://www.youtube.com/watch?v=gyJI43baOpc
A Stepan je taky vesely a bezstarostny chalan, ktoremu sa tento song hodi.

412
Mila2
Reagovat

Zajímalo by mne, jak to je s přidělováním písniček. Jestli tam visí nějaký seznam písní a každý si vybere, co se mu líbí, nebo si sami písničku navrhnou nebo jim to prostě natvrdo přidělí. Nevíte někdo?

413
ales-winner emma
Reagovat

co se týká mého hodnocení kdo by měl vypadnout apod… tak žebříček sem dám až zítra odpoledne

414
J
Reagovat

@Mila2: No neviem. Myslim si, ze im tie piesne vyberaju.

415
Jai Kudo
Reagovat

Jsem přesvědčený, že jim ty songy byly přiděleny….nedovedu si předtavit, že by si Sabina vybrala takovou šaškárnu…..za mně nejhorší song a pak ještě ten, co bude zpívat Emma – nudná nezáživná věc…. jak s tím může zaujmout? Palovi a Štěpánovi to možná bude svědčit, ale netuším, co mám čekat od Dana (barytona) zpívajícícho Blunta?

416
Jai Kudo
Reagovat

U té Meghan Trainor ještě jedna srandovní věc – ten song má na YT přes 1 MILIARDU (!!!) shlédnutí :-D chacha! To snad musí poslouchat i čínští rolnici na rýžových polích ne? :-D

417
Mila2
Reagovat

J a Jai: tak proč pak ta komedie? Proč je Habera nebo Soukup chválí za výběr písně? Když tio nemůžou ovlivnit?

418
Jai Kudo
Reagovat

@Mila2: To se uvidí v neděli, jestli budou chválit…..ale pamatuješ, jak minule vytýkali už nevím komu výběr písně a dotyčný se ohradil, že si píseň nevybral, ale byla mu vybrána? Už nevím, kdo to byl, třeba si Vlado vzpomene.

419
J
Reagovat

@Jai Kudo: A ja som sa zasa bala, ze vo finalovych kolach nebudu rockove piesne. Esteze tam mame Pala. Emma sa bude musiet zacat hybat, totizto tato piesen si to vyzaduje. Ale k farbe hlasu jej bude sediet a potom zalezi aj na skratenosti piesne.

420
Mila2
Reagovat

Jai: ale to bylo v nějaké minulé Superstar, ne?

421
Mila2
Reagovat

J: já se tedy nebojím spojení Emmy a rockové písně. Vždyť je i spousta krásných rockových balad, když už by se nechtěla hýbat :-) A k Palově hlasu rock bude sedět nádherně.. Jen aby se nám tam oba dostali….

422
Jai Kudo
Reagovat

@J: Tak, zatím tam nic rockovýho není, jestli bude rockový kolo se neví….a i kdyby tak jediní, kdo to mohou trošku zachránit je Palo se Štěpánem. Ostatní mě nepřipadají, že by dobře zvládli rockovou skladbu, ono to není tak jednoduchý jako popík :)

423
Jai Kudo
Reagovat

@Mila2: JJ, v minulé SS 2013

424
yeey
Reagovat

@J: teda playlist je oproti minulymu tydnu pekne na prd…:-/ 3-4 pisnicky vylozene votravny… omg… I’m Yours, tahle zhulena vycazena pohudkova pisnicka snad muze cloveka uz jen nas.at, ne? :-DD You’re Beatiful a Dan? No verim, ze se opet bude „divat“ a alespon devcata si prijdou na sve… All About That Bass, k tomu neni co dodat… Ani No One jsem nikdy moc nemusel… oproti minulymu tydnu ocekavam tezkej kvalitativni sesup…

425
Mila2
Reagovat

přemýšlala jsem, co bych chtěla od Emmy slyšet, pokud bude nějaké rockové kolo.. a pokud se Suzan Vega počítá do rocku, jakože si myslím, že ano, tak zrovna její písnička Luka by mi k Emmě seděla a rozhodně bych se při ní nenudila…

426
bezik
Reagovat

@Mila2: Jak jsem pochopil, tak v semi byl vlastní výběr. Ve finále zatím vždy vybírala produkce … podle toho to taky vypadá .. :D :D

427
bezik
Reagovat

@yeey: Řeknu to politicky nekorektně – sra.ka na sra.ku :D Inu, co chtít když vybírá ta úžasná produkce. Myslím, že se ještě dočkáme pěkných zvráceností ;-)

428
J
Reagovat

@Jai Kudo: Iste Imagine Dragons su skor taky alternativny ci indie rock. Ale ja sa priznam, ze poslednych par rokov pocuvam dost ten alternativny rock. A dievcata by mohli aj pop rock. Ja mam rada P!nk a ona spieva pop rock.

429
J
Reagovat

@bezik: No to je pravda. Niektore vybery su mierne povedane strasne. U mna vedie Palov Demons – ID.

430
jab
Reagovat

@yeey:
Tak zrovna No One zbožňuju, dokonce bych řekl, že je to moje oblíbená od Alicie :-). Potom Demons výborný výběr, další parádní píseň, se kterou se dá zabodovat. I’m Yours mi nevadí, ale už je krapek ohraná, Titanium je efektní v původní i v komorní verzi, jedna z mála tanečních písní, kterou si rád pouštím i dobrovolně. Zbytek neutrál až na Meghan – ty její juchandy jsou dobré tak na kolotoče v Horní Dolní :-D.

431
notickas
Reagovat

@Jai Kudo: jo to si taky pamatuju, možná to byl dokonce Itcho,,, Ale nevím jistě. Je to prostě jen hra a ty děti jsou levným nástrojem. Ale že se Habera propůjčuje té šaškárně, fakt se mu divím.

432
Ludmila
Reagovat

Hm, nic proti sourozencům Slepčíkovcům, jsou sympatičtí, hezky zpívají, ale mám pocit že scénář velí hlavní finále mezi sourozenci

433
Nika
Reagovat

Tak já se naopak těším na to, co udělá Sabča s Meghan, snad jediná písnička z playlistu, která mě pro svou ztřeštěnost baví, jinak jsou tam většinou uspávačky na jedno brdo. Škoda, že vypadla Alena, na Meghan v jejím podání bych si počkala docela ráda, mohla to být zábava. S akademickou prezentací Sabiny si tuto písničku moc spojit neumím, ale třeba holka překvapí:)
Emma me bude zase děsně nudit, to vím už teď, ale zato jsem zvědavá na Báru a Štěpána.

434
lobda
Reagovat

co to tu kurva je za gay party

Přidat komentář