Panáček v reality show

Podzim na TV Prima: Ano, šéfe, ČSMT a Ano, trenére

7. Srpen 2015 | napsal(a): | reality show: Ano, trenére, Ano, šéfe 2018, ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=11045 w=615]
Televize Prima představila svůj program na podzim 2015, kromě řady původních českých seriálů chystá i 3 kousky vhodné pro návštěvníky Panáčka v reality show. Je to další řada Ano, šéfe, dále pak pátý ročník Česko Slovensko má talent a úplnou novinku nazvanou Ano, trenére.

Kdy se jich dočkáme?

Kromě obecné odpovědi, že na podzim, tak ČSMT 2015 se bude vysílat v sobotu večer, Zdeněk Pohlreich s Ano, šéfe bude edukovat veřejnost ve čtvrtek a trenér František Straka, hlavní postava reality show Ano, trenére rovněž ve čtvrtek, ve stejném čase. Asi každý odehraje jeden poločas, či jak. Ten se ve své reality show navštíví 8 českých fotbalových klubů z pralesních lig a pokusí se v nich zlepšit úroveň. Tedy takový Zdeněk Pohlreich, jen s balónem, řekl by jeden.

Jeden tweet k Ano, trenére závěrem

Na kterou show se z podzimního schématu TV Prima těšíte nejvíce? Ne, a odpověď na novou řadu Vinařů či zcela nový seriál Přístav, nebereme jako správnou.

Související články

Ano, trenére! Nebudu sprostý jako
Pohlreich, říká o své show Franz Straka / lidovky.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, trenére, Ano, šéfe 2018, ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
Michal V.
Reagovat

To s tim Frantou Strakou je doufam spis vtip?

Reagovat

@Michal V.: ne, není. Věřím, že dojde i na pověstný tataráček. Když je dobrý pro Spartu, musí být dobrý i pro prales :-)

3
jab
Reagovat

No nevím, jestli je Straka vhodnou fotbalovou variantou Pohlreicha – on jako trenér byl spíš skvělý motivátor než nějaký učiněný odborník…ale na diváky fungovat bude, tomu věřím ;-).

4
Michal V.
Reagovat

Vy oba zcela zjevne ignorujete vliv koksu na frantuv mozek…jestli jste ho nekdy videli ve studiu Primy, kdyz jeste delala LM, tak budete moc dobre vedet o cem mluvim.

nejsmutnejsi mi na tom prijde to, ze franta (at uz diky koksu nebo prirozene nature) mi prijde jako takovy bezelstny clovek, ktery desne rad basti lichotky a typci z medii to na nej dobre kouli a on pak vypada na obrazovce… no … tak jak vypada…

a urcite mu moc nepomohla ta zalezitost se Slavii…

5
Theresa_feat.Vladko
Reagovat

Franta rulezzzz :-))))

6
Adam
Reagovat

Talent bude byvat krome soboty i ve ctvrtek. Nova rada srartuje 3. zari. Vzdy se stopazi 60 minut. Tzn., ze stihnou Talent odvysilat behem 2 mesicu. Tim se vysvetluje pouhych 8 dilu Vsech mych lasek.

7
Franta
Reagovat

Větší píí sem ještě neviděl…

Přidat komentář