Panáček v reality show

Ano, trenére (12. 11.): SK ZD Pojbuky (okres Tábor), III. třída (video)

12. Listopad 2015 | napsal(a): | reality show: Ano, trenére

ano-trenere-pojbuky
V malé vesničce, která čítá pouze 100 obyvatel, trénuje tým, z něhož žádný hráč nebydlí v Pojbukách. Tým hraje pro radost, vždy se sejde v dostatečném počtu a hru si vyloženě užívá. Moc je netrápí, že nedávají branky. Hrají pro zábavu a pro fanoušky.

V Pojbukách se kromě fotbalu žádná jiná „kultura“ nekoná. Zvláštností místního klubu je celkem početný a velmi aktivní fanklub. František Straka se v dalším díle Ano, trenére vyjádřil, že se jedná doslova o unikát. Tento fanklub se pravidelně schází a fandí domácím nejen na jejich hřišti, ale také když hrají mimo vesnici. Více než polovinu fanklubu tvoří dívky, zakoukané do místních kanonýrů! Do show se tým nepřihlásil kvůli výhře. Kdyby se jim podařilo zvítězit, nemají zatím rozmyšleno, co by si koupili.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, trenére

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!