Panáček v reality show

Ano, trenére (29. 10.): SK Čechie Chrást (okres Nymburk), IV. třída

29. Říjen 2015 | napsal(a): | reality show: Ano, trenére

[singlepic id=11459 w=615]
Ač trénování vesnických týmů pod taktovkou Franze Straky přesunula TV Prima ve čtvrtečním vysílacím schématu až krátce před 23 hodinu, tak přesto dnes vyběhne na televizní obrazovky v rámci Ano, trenére řádně potrénovat tým SK Čechie Chrást v okrese Nymburk. Tým ze IV. třídy českých fotbalových soutěží.

V Chrástu se hodně věcí točí kolem fotbalu, a to i proto, že starosta Mirek Braňka je zároveň hospodář klubu. Hráči tvoří dobrou partu, jezdí společně na zimní soustředění i letní turnaje. Jejich snem je dostat se o třídu výš. V případě výhry by si chtěli pořídit závlahu trávníku a dětské hřiště pro obec. Chrást je místem, kde si většina chlapů pomáhá a za práci dokážou skutečně vzít. Místo penězi se platí výpomoc sousedovi vepřovým řízkem a lahví piva. A je obcí, kde fotbalem žijí celé rodiny, včetně žen.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, trenére

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!