Panáček v reality show

Ano, trenére (5. 11.): TJ Jiskra Nový Kostel (okres Cheb), okresní přebor (video)

5. Listopad 2015 | napsal(a): | reality show: Ano, trenére

ano-trenere-jiskra-novy-kostel
V dalším díle Ano, trenére se František Straka, odsunutý již po prvním dílu z hlavního vysílacího času TV Prima, vydá na západ Čech, konkrétně do okresu Cheb a ještě konkrétněji do obce Nový Kostel, kde se pokusí předat pár svých trenérských postřehů fotbalovému manšaftu TJ Jiskra Nový Kostel. A dle upoutávky to bude dost často o chlastu.

TJ Jiska Nový Kostel video upoutávka

 

Závěrem otázka, sleduje to tady někdo na Panáčkovi? :-)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, trenére

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
Reagovat

Už při pohledu na tu videoupoutávku, kde se Franz Straka staví do občasné polohy Zdeňka Pohlreicha: tohle byla fakt hrůza a chtěl jsem odejít, tak je jasné, že Ano, trenére nemůže fungovat. Strakovi tu polohu vůbec nevěřím, ba co více, mám podezření, že mu přitom trochu cukají koutky.

Holt, ono něco jiného je předávat rozumy někomu, pro koho je restaurace živnost a peníze a někomu, kdo má ten vesnický fotbal spíše jako relax po těžkém dni v práci a nijak více motivovaný není.

Myslím, že sondě ČT do vesnického fotbalu nazvané Kdo neskáče, není Čech se Ano, trenére ani nepřiblížilo. Docusoap ČT byl fakt o level jinde a dával alespoň jakýsi smysl.

2
Ivča
Reagovat

Tááák a je to tu… to jsem přesně čekala, kdy produkce i Franz přitlačí na pilu a natočí díl o vcelku normálním mužstvu, ze kterýho pro zvýšení sledovanosti (resp. proto, aby bylo vůbec o čem točit) udělají skoro trosky… Franz v kožíšku hraje tu svou roli „co s tim uděláš“ hooodně špatně a nelze mu to prostě věřit. A etuda „jsem z toho zlomenej…“ k smíchu :D

Přidat komentář