Panáček v reality show

Zámena manželiek (9.1.): Finančné problémy, samovražda a stará láska (video)

9. Leden 2014 | napsal(a): | reality show: Zámena manželiek

[singlepic id=8280 w=615] V jednej rodine finančné problémy, v druhej vzťah, kde manželka stratila svoju veľkú lásku z mladosti a manžel predchádzajúcu manželku, ktorá si siahla na život. Komplikované vzťahy hlavných aktérov napovedajú opäť silný príbeh, ktorý TV Markíza svojím divákom ponúkne už dnes o 20:30.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Zámena manželiek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
nahnevany
Reagovat

Neviem, preco by som mal platit za Online Streaming, a nemozem si to pozriet ani v archive. J****m vasu m****r pretoze ste hrozne trapny! Cela Markiza a cele SLOVENSKO! F**** Y****!

2
galadriel
Reagovat

@nahnevany: odporúčam vyjadriť svoj názor na oficiálnej stránke konkrétnej TV! Toto je nezávislá stránka, ktorej cieľom je ľudí informovať a dať im priestor na vyjadrenie svojho názoru – ale odtiaľ, potiaľ poprosím…

Přidat komentář