Panáček v reality show

Zámena manželiek (3. 9.): hysterik

4. Září 2012 | napsal(a): | reality show: Zámena manželiek

[singlepic id=3738 w=420]

Martin: Nikdy jsem nekradl chudým, vždy pouze těm, kteří se vyvyšovali, neb měli tituly.

Dnes to vypadá na další velmi záživný díl Zámeny manželiek. Na jedné straně recidivista, na druhé labilní Bulhar. Na to se můžete dnes těšit v dalším díle Zámeny manželiek od 20:20 na slovenské televizi Markíza.

Seznamte se s dnešními účastníky: Rimavská Sobota

Miška z Rimavské Soboty je mladá nezkušená žena, která žije s recidivistou Martinem. Jejich hlavní zdroj výdělku je sbírání starého šrotu. Nezkušenost partnerky Martinovi vůbec nevadí. Důležité pro něj je, že má mladou ženu, kterou si jeho okolí často plete s dcerou. Jejich společné žití však poznamenala Martinova nevěra, zvlášť když i sama Miška o sobě tvrdí, že je extrémně žárlivá.




Spolu vychovávají malého Martina. Michaela není zkušená ani v kuchyni a proto se často stravují v kantýně nebo si objednají pizzu. Malý Martin má k obědu často jen koupený puding.

Seznamte se s dnešními účastníky: Ostrava

Monika z Ostravy je matkuo dvou dětí a už několik let žije s partnerem Ivanem. Ivan by se s Monikou rád oženil, ale Monika stále váhá a zrušila již několik Ivanových návrhů na svatbu.

Ivan je původem Bulhar a je krapánek psychický labilní. Jejich domácnost je zcela pod kontrolou Ivanovi tchýně. Nová manželka Michaela si ani nedokáže představit, jak těžké je přežít po boku dvou nejhlučnějších lidí v Československu. Decibely se ještě zvýší v okamžiku, kdy tchýně zjistí, že Monika stráví Zámenu manželiek v jedné domácnosti s bývalým trestancem.

Tak nezapomeňte. Již dnes večer na TV Markíza od 20:20.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Zámena manželiek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 25
1
Monika
Reagovat

Znám rodinku z Ostravy a dnes je opravdu co očekávat.Už teď se těším :-D

2
anonym
Reagovat

kolik je té holce z Rimské svobody?

3
anonym
Reagovat

soboty

4
Pattrick
Reagovat

No tak to je šílený :D :D

5
anonym
Reagovat

je to děs pořád tam řve ta holka vypadá tak cca na 15 i stema dovednostma no je to fajn díl zatím..:D:DD::D

6
cathy
Reagovat

No ty voe – to je masakr! Kolik je té blonďaté pandě – 15?
A ta tchyně – to je sen – nedivím se,že je zeťák chabrus na nervy:-D

7
Motýlek
Reagovat

Tam jsou všichni pošahaní…. :-D Už to dodívám, ale fakt mě z toho řevu brní hlava….

8
pimpa
Reagovat

No, tak se mi zase jednou podařilo zvednout si sebevědomí – já jsem vlastně dokonalá manželka! :D

9
cathy
Reagovat

To přece není možný – to MUSELI být herci

10
cathy
Reagovat

8 – pimpa – taky jsem dokonalá – občas máme i něco jiného než kupovaný pudink :-D

11
PCone
Reagovat

Dokonalé instruktážní video ke vtipu, že tchýně a uzený jsou nejlepší studený :-).

12
pimpa
Reagovat

To by mě zajímalo, s kolika bypassy ten budoucí ženich nakonec dožije… :-)

13
klička
Reagovat

Bohužel na chování rodičů doplatí u obou rodin děti :-(
Týrání (dětí i Ivana tchýní)v přímém přenosu…drsné
Měla jsem problém zúčastněným rozumět :-)

14
cathy
Reagovat

Fakt Tataři – mluvou i chováním..

15
kareliaslims
Reagovat

13 Že? Já jim rozuměla tak každý druhý slovo. A teda blázni to byli řádní . Já prvně myslela že hlavní aktér všeho bude ten Ivan , protože je bulhar a bude temperamentní, ale teda ona spíš stará, dobrá maminka ničí všechny okolo a zeťák jednou skončí minimálně s dvojitým bypassem.

Jinak teda , kolik té mladé bylo? Měla vůbec občanku?

16
Ludmila
Reagovat

Teda nevím, ale podle přízvuku bych na bulharku tipla manželku od Ivana. Manželé oba na přezdršku, ale z toho uřvanýho cvoka by mě odvezli. On a její matka v jednom bytě se mnou, tak jsem zralá na cvokhaus.

17
kareliaslims
Reagovat

16 Já třeba absolutně nepochopila, proč začali na tu mladou tak řvát když se jen zeptala Ivana na ty lehký holky o kterých se dočetla v manuálu. Ale možná mi unikla pointa, protože jsem jim vážně špatně rozuměla.
Ale s mou povahou by na mě křičeli asi tak prvních 10 vteřin, pak bych sebrala kameramanovi kameru a narvala bych ji staré do zádele, když řvala jak protržená, tak aby měla proč.

18
CarculkaC
Reagovat

17) moc pěkně napsáno. Na hrubý pytel, hrubá záplata. Já bych se taky soustředila v první řadě na to, jak násilně umlčet tu čarodejnici, protože po dobrým to evidentně způsobovalo jen větší ryk.
Obdivuji všechny, co tady píší, že jim rozumněli každé druhé slovo. Já jsem nerozuměla (z hádek) vůbec ničemu.

19
Amy
Reagovat

to byla síla…nemám slov. V první řadě mi je nejvíc líto těch dětí a to na obou stranách. Jedni jsou bití, mluví před nimi sprostě. Zlo plodí zase jen zlo…co s těch dětí asi bude? aby mi je tchýně mlátila rákoskou? ta by jela jak namydlenej blesk. Tatínek nervák a hypochondr zralej na psychiatra. A děcko v druhé rodině… absolutní nezájem o nastolení nějakého stravovacího režimu….proboha, přeci nemůže jíst jen pizzy a pudinky k obědu. Ve dvou letech? tohle bude mít v budoucnu určitě nějaké zdravotní následky…:-( Tohle byla jedna ze dvou nejhorších výměn co jsem viděla. Ani nemám chuť se dívat na další díly jak mi tenhle hnul žlučí.

20
Darja
Reagovat

V tomto případě by měla být povinná sterilizace.Ta tchýně byla fakt povedená i když do té rodiny přesně zapadala.Mít je za sousedy tak mě vezou.

21
okkvp
Reagovat

wow.
Tchýni pozlatit a za rámeček. Moc jsem se smála, když se obula do slováku, jakože špíny – veď je sama jako poleno (dcérka přece jela shodou okolností do rodné Rimavské Soboty).
Problém s porozuměním co ty ostravské dámy vyslovovaly jsem neměla, ale problém je, že ty věty neměly hlavu a patu.
Chudáci děti, dospělci nechť si jsou strůjci vlastního štěstí (hlavně ti ostravští … bych tipla, že mama soudí jiné podle sebe a toho co důverně zná)

23
Eliška
Reagovat

Byli to všichni cikáni a ještě negramotný…..Největší chudák byla ta holčina…..z jedný strany cigoši a doma kriminálník nemakačenko.

24
Karl von Bahnhof
Reagovat

Tchýně vypatlaná.. a celá rodinka taky :D

25
Ivik
Reagovat

Chlap hysterka Ivan!!! pošahaný nebo nemocny ???!!!! A že jsou Maďaři, ne cikáni ??? Stejně i kdyby!!! tak všichni dnes vědí že Maďaři ženy jsou horší jak cikánky mají horší charakter . Proto se říká Jedna Maďarka se rovna 100 Slovenkám a 100 cikánkám jsou fest mrchy

Přidat komentář