Panáček v reality show

Zámena manželiek (19.3.): rodiny z pod Krásné Hôrky

19. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Zámena manželiek

[singlepic id=3738 w=420]
V dalším díle Zámeny manželiek si své role vymění manželka Anna Dorota Žemba (Slavošovce – 2 páry dvojčat (10,12) + jeden syn (9)) s manželkou Veronikou Kosenkovou (Rimavská Sobota – 3 děti, 2 z předešlého manželství). Jejich rodiny jsou z podobného prostředí a navíc ani nebydlí příliš daleko od sebe. To je však asi vše, co mají společného.

Pedantní uklízečka Veronika a žena v domácnosti s 5 dětmi, Anna, to jsou hlavní hrdinky této Zámeny manželiek. Jedna z nich je skvělá manipulátorka a dokáže vám převrátit svět vzhůru nohama. Jak si s nimi poradí jejich noví manželé a co všechno se může stát, když se dobře dobře utajovaná rodinná pravda začne pomalu odkrývat?

P.S.: Členové rodiny Žembovců ze Slavošovic byli pravděpodobně mezi posledními návštěvníky na slovenském hradě Krásna Hôrka jen pár dní před rozlehlým požárem, který zničil celou střechu této slovenské památky.

Sledujte Zámenu manželiek v pondělí 19. března ve 21.15h na slovenské TV Markíza.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Zámena manželiek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
Reagovat

Slováci mají velkou úrodu exotů do Farmáře a nyní i do Zámeny. Tiše závidím :-)

2
okkvp
Reagovat

1- neviděla jsem, nicméně maminka mé spolužačky by se s tebou shodla jen v první části – z předvádění exotů ze svých národních řad je šokovaně zděšená až na hranici zhnusení. (vždy distingovaná, ale zároveň moderní a veselá stará paní, západní slovensko)

3
LadyXL
Reagovat

Viděla jsem a jsem šokovaná až do zděšení :-). Sice jsem vše neviděla souvisle, ale viděla jsem pak hlavně závěr. A to byla síla. Na plno se ukázalo,jaká je pí Žemba (tam ji oslovovali Anka že?) manipulátorka!! Jen jsem fascinovaně seděla,zírala a poslouchala, co vše vypluje na povrch…. A paní Veronika měla u mě palce nahoru, jak vše emočně a inteligentně zvládala a pokoušela se dávat dobré rady,byť nepadaly na úrodnou půdu.Ale plně podrtrhovaly nefunkčnost této rodiny.

Reagovat

Jj, ten konec byl skvělý. Anka oblbla svého nového „manžela“ svým těžkým životem a ten, když viděl realitu byl na zhroucení. Pobavil dopis do krizového centra :-)

5
LadyXL
Reagovat

Jj, jak ho manželka musela držet a říkat, je to jinak, je to jinak… Chudák díky ní málem způsobil zranění a sám sobě problémy. Chvilku jsem při hádce váhala, jak to je. Ale zejména při té facce a napřažené sklenici mi bylo jasné, že je to spíš opačně (aspoň pokud jde o fyzické násilí). A protistrana jí fakt dávala čočku, když se tedy dostala ke slovu. Zejména když jí konfrontovala s realitou, kterou zná od dětí a ne od jejího manžela (cikáni). A při jejich odchodu nemusela hrát hudba, zdáli zněl řev Žembových, uááá.

6
galadriel
Reagovat

http://udalosti.noviny.sk/z-domova/17-08-2011/obet-uzera-zufala-matka-podpalila-dve-auta.html

toto je to, čo hovorila na konci deti – rozbíjanie okien.

7
okkvp
Reagovat

joj, tak konec neuvěřitelnej

ad 6 – se divím, že jí do natáčení vůbec vzali

ovšem z pravítkování záclon bych měla psotník :-)))

8
galadriel
Reagovat

7- no myslím, že to „záclonovanie“ bolo čisto z jeho recesie. Teda, je to niečo, čo robí manželka bežne a asi to aj sama určite vždy poprace, keď jej to super dielo pokazia. Ona sa sama nazvala Monkom. Preto aj ten úsmev na jeho tvári, keď jej to hovorili a ona sa z toho smiala :-)

A prečo ju na natáčanie vzali….Myslím, že tak ako Martinku z Turca ukazovali asi vo všetkých životných polohách aj s jej rodinou, tak teraz to isté Markíza dáva do placu. Proste sledovanosť na JOJ-ke ťahali v RS exoti tohoto typu, tak to Markíza skúša tiež.

9
Kapi
Reagovat

Tak to bolo huste!!!! :O

10
Jessika
Reagovat

NIC NEVIETE O NATACANI AKO TO TAM VLADNE PROSTE CHCES PRACHY ROBIS CO TI KAZU NIKTO SA S TEBOU NESRA UD TO BERIES BUD CHOD DO PERDELE A VERONIKA NEMALA NA TO CO ANNA VED TO VSETKO VIDNO ZE JE NECISTA LOZ BOZE MOJ POZRITE SI TO A UVIDITE VED TEJ JURAJ KED SA HADAL SO ZENOU VKUSE NA NIU POZERAL AKO BY BOLI DOHODNUTI CO KIEDY KTO MA POVEDAT AJ TA VERONIKA KUKALA STALE NA KAMERI TA GDE JE PRAVDA HM????

11
Janka
Reagovat

galadriel-jasne je to ono ale musel by si vela vedet aby si to pochopil…….

12
jirka
Reagovat

@LadyXL: sice sem uz dospel ale to co pisete o mi meme je hnusne a odporne kdyby ste se dozvedeli ze muj tatka mnel uz driv rodinu ale jinou v spiskej novej vsi proto se mama tak chovala tak jak si muzete dovolit takhle o ni mluvit co libilo by se vam nadavat a ponizovat je to kurva ma mama

Přidat komentář