Panáček v reality show

Zámena manželiek (14.1.): Monika H. opäť na obraze (video)

14. Leden 2014 | napsal(a): | reality show: Zámena manželiek

[singlepic id=8285 w=615] Myslím, že Moniku Haklovú nemusím nijak extra predstavovať. Ako účastníčka RS Farma 2 sa zviditeľnila dosť a neprestávala ani po jej skončení. Zúčastnila sa aj Bez servítky, Farmy 4, Pláže 33 (ako jej pravidelný navštevovateľ) a je častým terčom bulváru, kde sa drží hesla „aj zlá reklama, je reklama!“ Aktuálne sa zúčastní so svojím partnerom a deťmi zámeny manželiek. Na 6 dní opustí svoju rodinu, aby zistila ako sa žije v nejakej inej. Jej partner však nemusí smútiť, dostane veľmi peknú a omnoho mladšiu náhradu. Ako to celé dopadne máte možnosť sledovať už v utorok o 20:30 na TV Markíza. 

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Zámena manželiek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Poppy
Reagovat

Pustila jsem si to kvůli Monice Haklové, ale měla jsem to jako kulisu při jiné práci, takže jsem to úplně nesledovala. Nicméně si myslím, že tenhle formát už je překonaný. Zezačátku celé show mne bavívalo vidět, jak se kdo vyrovnává s „kulturním šokem“, v poslední době tam ale už chodily převážně rodiny, kterým se hodila odměna za tohle účinkování.

A včera se dvě trapky předháněly v tom, která víc zepsuje tu druhou.

2
Petra
Reagovat

Hrozná výměna, Monika sem došla vyprezentovat … a nějak se mi zdálo, že špatně artikulovala, hlavně tá druhá paní, častokrát sme jí vůbec nerozumněla co říká …

Reagovat

@Poppy: Na Nově v sobotu reprízují VM od úplně prvních dílů a je tam vidět ještě ta naivita rodin. A jak jde čas, už jen hledají extrémy a problémy.

4
Deniska
Reagovat

Tady, nějak mi uniklo čí jsou ty děti od rodiny Moniky H. ale už jsem pochopila proč manžel od Moniky nosí stále čepky to byla hrůza když ji zdělal

5
Marko
Reagovat

Ako sa volala ta pesnička…nejako My love is get the morning….

Přidat komentář