Panáček v reality show

Zámena manželiek (12.3.), Čupákovci vs Čopákovci (video)

12. Březen 2013 | napsal(a): | reality show: Zámena manželiek

[singlepic id=5923 w=420]
Slovenská televize Markíza končí s vysíláním relace Naši ma zabijú v úterním prime-timu. A již dnes, 12. 3. namísto ní nasadí další díl ze Zámeny manželiek. Ano, ten předešlý šel teprve včera. O čem bude ten dnešní?

V této Zámene manželiek se vymění rodiny, které mají takřka stejné přijmení.

Čupákovci

Janette a Robo Čupákovci žijí v Košicích a svůj vztah považují za šťastný. Společně vychovávají dva drzé a živé mladíky. Robo junior má však trochu divnou zálibu: ve svém pokoji si chová pavouky. To ovšem bude pouze jedna z věcí, která vystraší vyměněnou novou manželku Evu.

Čopákovci

Čopákovci z Prešova momentálně prochází manželskou krizí. Evin muž, voják Jaro, si za jejími zády půjčil větší sumu peněz a nezvládá ji splácet. Eva proto muse předčasně ukončit rodičovskou dovolenou a vrátit se do práce.

Mnohem větší problém však je, že přestala svému muži věřit. Eva již jednou jejich vztah ukončil, potká ji nyní stejný osud?

Dívejte se již dnes večer na TV Markíza na další díl Zámeny manželiek od 20:20.

Upoutávka na dnešní díl Zámeny manželiek

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Zámena manželiek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
maruška
Reagovat

U Čupákovcov mali dcéru a syna, tá Eva mi prišla dosť nevyrovnaná a nespokojná.

Přidat komentář