Panáček v reality show

Zámena manželiek (19.3.) výměna k rakouskému Indovi

19. Březen 2013 | napsal(a): | reality show: Zámena manželiek

[singlepic id=5966 w=420]
Lakwinder je veselý Ind, který našel své štěstí ve Vídni: pracuje tu jako kurýr a nedávno se oženil se slovenskou Rómkou Naďou. Společně vychovávají syna Lacka. Lakwinder dělá ve dne v noci, jen aby jeho rodině nic nechybělo. Pokud už se najde nějaký volný čas, tráví jej nejraději sledováním romantických filmů z produkce Bollywoodu.

Druhá rodina v dnešní Zámeně manželiek je ze Šale a nedávno prožila krízu, která je takřka rozdělila. Láska nakonec zvítězila nad rozumem a Andrea dala Janovi druhou šanci. Spojil je malý Sebastián, který má momentálně 4 měsíce. Kromě něho mají spolu ještě tři teenagery.

Andrea a Naďa budou kromě kulturních rozdílů narážet i na rozdílné způsoby výchovy. Pro Naďu je nepochopitelné, proč jedno z dětí Andrei neumí jíst příborem a pro Andreu bude naopak nesnesitelné plýtvání jídlem, které je však prý ve Vídni běžné. Změní zvyky jedna rodina druhé? Nebo Zámena manželiek skončí ostrým konfliktem?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Zámena manželiek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Blonde
Reagovat

Nevíte kde bych mohla shlédnout díl? Kromě Markizy…

2
Takžetak
Reagovat

Blonde: To by mě taky zajímalo. Což o to, zaplatit si Markízu na netu není problém, ale jaksi to nelze z Čr.

3
XY
Reagovat

19.3.2013 byla na Markíze Zámena manželiek? To mi tedy uteklo a ani Tv program to neukazoval.

Já tedy sledovala 18.3.2013 Zámenu manželiek na Markíze, ale s naprosto jinýma rodinama.

Mohl by se admin vyjádřit jak to je? Díky předem.

4
Kamča
Reagovat

3 – XY – také mi „uteklo“ jedno úterý. RS Naši mě zabijou propadla, tak místo ní nasadili Zámenu i na úterky. Zrovna dnes jsem si všimla, že na známém úložišti jsou už některé díly ke stažení, tak doháním deficit z 12. 3.

Přidat komentář