Panáček v reality show

VV2013: Veřejně prospěchářský Thomas a Pošta pro tebe

13. Září 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=6902 w=420]Tak slibně to začínalo a tak děsně to po pár dnech vypadá. Zpočátku jsem měl pro štáb Primy řadu pochval. Televizní sestřihy věrně odpovídaly tomu, co lidé na online kamerách viděli, psychologické hříčky působily promyšleně a rozvíjely dění dobrým směrem. Jenže pak se štáb začal uchylovat prapodivným směrem a udělal z VyVolených úplně něco jiného, než je klasická kontejnerová reality show. Už schází jen posadit tam místo Terezy Ester Janečkovou a ze Zásobovačky udělat drive-in pro příbuzné a známé soutěžících.


Když se diváci pozastavovali nad tou “prapodivnou náhodou”, že se do Vily dostal lesbický pár, tak jsem se stavěl za štáb a psal, že je to zkrátka zajímavá zápletka, kterou produkce chtěla ve Vile mít a že kdyby se dívky nedostaly do Vily hlasováním, pravděpodobně by je čekal žolík, aby v té hře přeci jen skončily. Jenže pak přišel coming-out ve studiu, první ždímání emocí a la Pošta pro tebe, cesta soutěžících za svými blízkými a jedna velmi nedobrá věc – zatímco se v popředí cosi dělo, Mirka s Pavlínou se v klidu vybavovaly s Mirčinými rodiči mimo kamery i mikrofony, jako by se nechumelilo. Za tu dobu mohly načerpat tuny cenných informací a divák jen nevěřícně koukal na to, jaká privilegia obě slečny dostaly.

Pošta pro tebe jak vyšitá

Už to se mi nelíbilo, a to jsem ještě netušil, co se teď stane ve čtvrteční Výzvě. Pavlína byla skrz obrazovku zkontaktována se svojí matkou, aby byla uklidněna a netrápila se. No kde to jsme? Není kontejnerová reality show založená mimo jiné i na nejistotě toho, jak jsou činy soutěžících vnímány venku? Čemu poslouží takové obroušení hran?

A jako by toho nebylo málo, Nikol si mohla ve Zpovědnici vylít srdíčko své mámě a sestře a vyslechnout si slova podpory. Ach jo, co to v produkci sedí za mameluky?! Krátkodobý efekt, na který diváci druhý den zapomenou, nic dobrého nepřinese. Rozhozené a nejisté Nikol ale přinesl uklidnění. 20 den hry? Proč?

Na podobné věci je prostor až v hodně pozdní fázi hry, kdy už jsou soutěžící zavřeni ve Vile třeba třetí měsíc. Pak je možné vpustit do Vily nějakou formu podpory. Dárek od rodiny, fotky, milé vzkazy. Ale po třech týdnech soutěže o pět milionů vycházet soutěžícím vstříc takovýmto způsobem? A to mě Tereza vyděsila větou, že něco podobného je připraveno pro každého soutěžícího. Jak říkám, postavte jim tam drive-in a nechte příbuzné volně projíždět Vilou, víc už se to zkazit nedá.

Veřejně prospěchářský Thomas

Nu, ale ta ubulená Pošta pro tebe nebylo to jediné, co věrné diváky muselo namíchnout. Tím hlavním je protežérský přístup štábu k Thomasovi. V úterý dostal od Terezy jasný úkol s jasným podtextem, který evokoval, že Thomas byl v civilu patrně odsouzen k veřejně prospěšným pracem a Prima se za něj nějakým způsobem zaručila, že je odpracuje v rámci soutěže. Jak jsme mohli vidět na online kamerách, k úkolu přistoupil značně laxně. Většina soutěžících se o jídlo starala sama a co se týká úklidu, také jsem viděl kmitat hlavně ostatní, rozhodně ne pana Hradila. Toho jsem viděl prakticky nonstop ležet na gauči a místo vaření pro ostatní ostatním jen sežral piškoty. Že by kmital po Vile a byl prospěšný, toho jsem si nevšiml. Že by třeba pomohl holkám s těmi těžkými bednami s potravinami? Aha, on má svaly jen na parádu a musí se gentlemansky opírat o Zdeňku. Bednu z Lidlu nechá k vláčení ostatním. Pod pojmem “vařit ostatním” předpokládám, že měl udělat pro všechny snídani, oběd a večeři. Místo toho jsem viděl v kuchyni každou chvíli někoho jiného, podle toho, jak kdo měl zrovna hlad. Že by Thomas každý den připravil tři pokrmy pro všechny, to se rozhodně nedělo. Stejně jako neustálé pravidelné uklízení celé Vily.

Nový Jalovec na scéně

Když se Tereza zeptala, jak Tomáš pracuje, tak on sám sebe pochopitelně vychválil až do nebe. Vladko měl názor opačný. A diváci online kamer ostatně také. Čekal jsem, že v tuhle chvíli přijde rázné bouchnutí do stolu a opravdu tvrdé řešení. Tomáš je v podmínečném vyloučení za porušování pravidel a opět porušil pravidlo (neplnění úkolů je porušením pravidel). Případně jsem čekal, že Tomáš bude uchlácholen, jako že je vše v pořádku, ale že Tereza posléze (po odpojení se z Vily) divákům řekne, jak bude Thomas potrestán. Nestalo se. Pro mě je tímto protežovaný Tomáš novým Tonym Jalovcem, který si taky ve VV2 mohl dělat co chtěl včetně komunikace s venkem. Štáb Thomasovi neskutečně nadržuje a v podstatě posvěcuje veškerá jeho porušení pravidel.

Opakuji – v reality show může nastat situace, kdy hráč poruší pravidla, ale je ponechán v domnění, že mu to prošlo. A ve skutečnosti se na něj ve štábu vaří voda a bude to drsné. Jenže o něčem takovém MUSÍ být okamžitě zpraven divák! U pořadu s mizernou sledovaností by se na informacích šetřit nemělo. Každý okamžik, který by mohl diváka teoreticky znechutit, je potřeba dobře vysvětlit. Zatím se ale koná jen znechucování. Vysvětlování žádné.

Další porušení. Bude vyhazov?

Nevím, zda dnes (v pátek) ráno kolem šesté-sedmé hodiny byl někdo ve štábu vzhůru. Pokud ano, mohl si všimnout, že Thomas se Zdeňkou asi hodinu šeptali bez portů. Žádné napomenutí nepřišlo, takže opět porušení pravidel a opět zatím bez trestu. Ale to beru – stalo se to dnes. Ale pokud dnes večer v průběhu Duelu nebude Thomas exemplárně potrestán (čímž myslím vyhazov, neboť je v podmínečném vyloučení a opět několikrát porušil pravidla), tak je štáb megamrkev a banda neschopných břídilů.

Vyloučením Thomase ze hry by došlo k několika zajímavým jevům:

– Martin (vrátil-li by se z Duelu) by přišel o blízkého spojence a musel by hledat někoho jiného, ke komu by se přimknul

– Zdeňka by ztratila svícen, pod jehož stínem se schovávala. Najednou by byla více vidět, nemohla by se prostě jen přilepit na Thomase na gauči a počítat s tím, že ostatní ji budou přehlížet

– Soutěžícím by došlo, že to s tím porušováním pravidel opravdu není legrace. Případ “Mirek” evidentně nestačil. Tedy alespoň těm tupějším. No tak dostanou druhý případ k přemýšlení.

– Kauza Thomas by samozřejmě pokračovala i mimo Vilu. Thomas by se musel vypořádat s dluhy, Sabinkou a dalšími problémy, média by to samozřejmě probírala, takže soutěž by o publicitu nepřišla.

– Fanoušci soutěže a věrní diváci by byli potěšeni, že se soutěž hraje férově a že ti, kdo porušují pravidla, jsou ze hry promptně vyloučeni. U Thomase to moc promptní není, ale pořád je ještě čas to udělat. Dnes. Pokud přežije do dalšího týdne, štáb se tím naprosto zdiskredituje.

P.S. Pro diskutéry:  “Protežuje”. Štáb Thomase neprotěžuje, ale protežuje. Protěžovat se můžou leda těžké tašky z Lidlu, když soutěžící vláčejí nákup ze Zásobovačky.

P.S. Pro Primu: Děkuju za to nasazení “obrazu v obraze” během promítání reportáží ve Vile. Sice mě zaráží, že to, čeho si všiml užvaněný pisálek, neřešil štáb plný televizních odborníků hned od prvního dne, ale budiž, chyba byla napravena, vypadá to lépe. Vidět na obrazovce v plné kvalitě sestřih a k tomu aktuální výraz aktéra, který se na ten sestřih také dívá, je bezva. Tak teď už prosím jen to razantní trestání, vyhazov Thomase a konec setkávání soutěžících s tím, co se děje venku, a moje články budou vypadat jinak. Věřte nebo ne, já taky raději píšu články pozitivní než negativní. Tak mi k nim dejte důvod.

Scalex

Miluju reality a talentové show a Panáček je jednoznačně nejvýznamnějším médiem u nás, které se tomuto žánru věnuje. Takže je jasné, že jsem se sem musel nakýblovat. Nejraději mám pěvecké soutěže, kontejnerovky a kuchařské show. Nenávidím blbce a sport.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 81
1
okkvp
Reagovat

jako obvykle dík a naprostý souhlas

2
dessin
Reagovat

Souhlas a jdu se modlit aby to ve stabu nekdo pobral :) Protoze v tuhle chvili muzu jen rict..

STAB JE MRKEV!!!
( a asi bude megamrkev :)))

3
jenka
Reagovat

Souhlasím s jedničkou.

4
zvědavec
Reagovat

celý článek podepisuji. Doufám, že to tady někdo z Primy čte.

5
fáber
Reagovat

Máš samozřejmě naprostou pravdu, ale oni si Thomase pěstují ze dvou důvodů. Jedna love story se Štrůdlicí a jednak jako jedinou protiváhu Vlada, který by jinak vilu bezkonkurenčně ovládl. Teda ne že by ji teď neovládal ale přeci jen je tu někdo , kdo ho silně sere. Bez Thomase by si ze zbytkem pohrál jak kočka s čerstvě narozenými myšaty. Takže žádný vyhazov podle mě nebude.

6
bordel
Reagovat

Samozřejmě souhlasím.

Nicméně Prima z toho chce, evidentně úmyslně, udělat něco jiného než klasickou kontejnerovku. Lidem kteří důsledně a striktně lpí na tom, že to má být „čistá a klasická kontejnerovka“, naskakuje husí kůže a kopřivka, naprosto to chápu, ale pokud to takto udělají pro všechny, za sebe jsem ochoten se s tím smířit, protože dané „alias Pošta pro tebe“ mě také velmi zajímá a „baví“ (i když Pošta pro tebe, tento pořad mě nebaví a nikdy nebavil, ale to by bylo na dlouho…). Možná jsem sám, možná je nás málo, ale říkám to na rovinu (pokud tam skutečně, v tomto, bude poměrná spravedlnost pro všechny). Nicméně, tohle:
„zatímco se v popředí cosi dělo, Mirka s Pavlínou se v klidu vybavovaly s Mirčinými rodiči mimo kamery i mikrofony, jako by se nechumelilo.“ se mi taky nelíbilo, byť to nebylo plánovaný – ale tohle štáb skutečně nezvládnul…

Což se ovšem samozřejmě netýká VB, protože na tom není spravedlivýho vůbec nic… Můžeme s přít, jestli všechno neplnění úkolů bylo řádně potrestáno, resp. potrestáno vůbec (to samozřejmě vůbec neplatí), ale je tu ten jeden PODSTATNEJ ROZDÍL. VB má skutečně podmínečný vyloučení, a to by mělo znamenat nemlich to samý, jako v reálu – jeden, i malej prohřešek (nebo alespoň střední, ať nežerem, tedy zásadní neplnění jakéhokoliv úkolu), A VEN. Bez milosti, bez slitování.

A btw, protěžování vs. protežování. To druhý slovo jsem v životě neslyšel, a to pamatuju skoro Marii Terezii už, a češtinu mám rád… Holt, novinka pro mě. Rozhodně ale neslibuju, že vždy a všude to už použiju správně, protože to první jsem takto používal vždycky, a o nesprávnosti toho jsem to teď skutečně slyšel poprvý – a navíc to fakt tahá za uši, takže možná to i zbojkotuju, uvidíme :-). Což se ostatně týká i např. nyní možná „správnějšího“ (i když budou správný oba tvary): diskuse (vs. diskuze). Viz včerejší MF Dnes… Diskuse používat odmítám…

7
bordel
Reagovat

*pardon za překlepy, chyby, a míchání spisovna a nespisovna, jsem to sestavoval po částech, a takhle to, bez výstupní kontroly tentokrát, dopadlo…

8
Scalex
Reagovat

bordel: Pak se ale nemůžou divit, že sledovanost není zářná, když léty ověřená pravidla začnou porušovat a dělat z toho prapodivný crossover s jinými žánry. Divák to možná nepozná do té míry, že by si uvědomil, co konkrétně je špatně, ale pozná to později. Tyhle show jsou založené na tom, že lidé ve vile citově strádají, nemají tam své blízké, upínají se na cizí lidi a ti jim zase odcházejí ze hry, což neustále zvyšuje frustraci. Proto si štáb správně musí šetřit tahle setkání s rodinou na dobu, kdy bude někomu fakt zle. Pak je ten správný čas. Když je někdo hodně na dně. A to teď není nikdo z nich.

Ten coming out jsem bral, ale výlet do studia si mohli odpustit. Mohli všechny vyhnat na terasu, zatáhnout žaluzie a nechat holky s rodiči komunikovat jen přes obrazovku.

Ad protežování – ono to nesouvisí s tíží. Není to od slova těžký, ale od slova „protekce“. Původně francouzské slovo protége neboli ochrana. Protěžuje se nám fakt jen těžká taška v ruce, ale když má někdo nadstandardní protekci, tak je protežovaný. Fakt. Taky jsem to asi 20 let psal špatně, než jsem se dozvěděl, jak to je. Stejně jako jsem blbě psával „kdo s koho“ a cpal jsem tam Z, které tam nemá co dělat.

9
hhh
Reagovat

sleduje oficialni kanal FB.. tam je Thomas neustale v negativnim svetle… a naopak Vlado je protezovanej… takze Thomas jakmile bude v Duelu tak prave diky tem negativnim „kydum“ nema sanci asi proti nikomu… ovce se nechaji neuveritelne ovladat

10
hhh
Reagovat

*sleduj

11
Macík
Reagovat

…pravda, přesně jako pošta pro tebe, kterou už dáávno nesleduju… a pravda, přistihla jsem se, že nabírám…teda do pláče, takže Prima sází asi na divákovo emoce …:-D …co se týče Tomáše, taky nechápu, proč místo trestu, přišla od Terezy (resp.od štábu) něco jako pochvala ???…asi v očekávání nadouvání se duchny, což připadá v úvahu, s velkou pravděpodobností, jen u jediného páru Tomáš & Zdenička…otázka je, zda-li je to pro diváka až tak atraktivní…???…já osobně stále očekávám alespoň trošku nějakou akci a co se týče vilanů, kreativní je pouze Vlado s Nikol…Růža řádí jako neřízená střela, ale alespoň NĚCO…jinak se teda obávám, že za krátko od sledování upustím…

12
Amy
Reagovat

Nepočítám s tím, ale bylo by fér ho konečně vyrazit. I když podle mě už je pozdě. Možná Prima sází na pokračování románku se Zdenou ( a jsou jen krůček od buch,buch,buch…..jestli k tomu už tedy nedošlo….nevím já v noci kamery nesleduji) tak to nechává být.

13
Monika
Reagovat

Neverim, ze bude Thomas vyhozen, na to Prima nema koule. Myslim, ze nebude ani potrestan, maximalne nejakym smesnym ukolem:-))) Jemu do karet nahrava situace ve vile, kde je pretlak divek. Pri predstave, ze by dnes Martin vypadnul, ve vile zustane jen Vlado a Thomas. Ladu nepocitam, pac ten tam je a neni:-)))
Ono je to nastavene spatne od zacatku, Mirek byl oficialne vyhozen za taktizovani pri palcovani, totalni nesmysl, tohle se delo vzdycky a bude dit dal..Thomas porusuje pravidla podstatne vice, stabu to ocividne nevadi.

14
Kapi
Reagovat

Plně souhlasím s článkem. Primo čti pozorně, prosím! Dekuji!

15
bordel
Reagovat

8:

První odstavec – Ano, jen jsem to psal ze svýho hlediska, že tak důležitý to není pro mě aktuálně, ale chápu, že někdo, i z hlediska sledovatelnosti a hratelnosti to může chtít brát striktně jako velkou chybu. A nemám v tom problém to i nechat striktně říkat a vyžadovat.
Zkráceně: Není to ale pro mě důvod se na to nedívat…

Druhý odstavec: Naprostej souhlas. Jenom bych dodal, že kdyby tenkrát maminka LP ve studiu byla, tahle dohra by nenastala, a štáb to může omlouvat tím, že je to jen „dodatek“. Nicméně nechápu, proč ostatní VV na to koukali přes sklo, a LP tam nebyla zavřená roletama právě. Divnej kočkopes, tak jako tak, každopádně.

Třetí odstavec: Ano, já jsem si přečetl důvod, ale stejně mě to tahá za uši :-) I „S“ jako shora apod. chápu, resp. jsem se s tim smířil, ale tahání za uši je tahání za uši…

16
anja
Reagovat

za vyhazov Thomase jsem všema deseti

17
sali
Reagovat

souhlas s fáberem. Jinak VPP si těžko může odbýt ve vile. Tam je veřejnosti ku prospěchu pramálo. Prima se chová jako většina čecháčků. Když jde o
velké peníze, na pravidla se zase tak moc nehledí.

18
T.M.
Reagovat

Já půjdu proti proudu, já jsem teda jednoznačně proti vyhazovu Thomase. To by je totiž Prima za chvíli pro porušování pravidel mohla vyhodit pomalu všechny a ani by se nemuselo chodit do duelů a hlasovat. O čem by to pak bylo? Vemte mu cigarety, zakažte mu jídlo, zavřete ho na celý den do jedné místnosti, dejte mu trest ať musí chodit celý den nahý ale nevyhazovat! Takový exemplář jako je on se totiž jen tak nevidí a rozhodně mě baví sledovat ho víc než obě nudné lesbičky nebo Romanu. Já doufám že už žádné vyhazování mimo duely nebude. Myslím že kdyby Mirek diváky bavil tak by ho štáb taky nevyhodil.

19
Scalex
Reagovat

18 – no a co, že by se vyhodili skoro všichni? Je to jejich volba. Budou dodržovat pravidla – zůstanou ve hře. Nebudou? Poletí.

Ve Vile mají řadu alternativních trestů. Samozřejmě že jsem pro to, aby je štáb nasazoval. Omezení jídla, omezení alkoholu, omezení cigaret, zákaz povalování.

Ale pak tam jsou závažnější druhy porušení pravidel a za ty může být trest tvrdší. No a samozřejmě taky by měl vyletět ten, kdo porušuje pravidla jak na běžícím pásu.

Thomas má podmínečné vyloučení z Vily. Což znamená „bububu, ještě jednou porušíš pravidla a letíš“. Pokud ho štáb nevyhodí, znamená to jedinou věc: přiznají před soutěžícími svoji slabost. A soutěžící si tak začnou porušovat pravidla ještě masivněji. Ono je to ostatně vidět, že si stále z pravidel dělají prdlajs a jsou v tom čím dál drzejší. Problém (pro štáb) je ale i v tom, že když nebude docházet ke trestání zjevných prohřešků, nebude se to líbit ani divákům. Tohle vidíme všude v politice, jak každému šmejdovi všechno projde a proto bychom chtěli alespoň ve VV vidět, jak je někdo za své prohřešky potrestaný. Když nebude, budou z toho otrávení i diváci. Na tom se fakt sledovanost nenažene.

Thomas už je nudný, nic se od něj čekat nedá. Vystřílel patrony a teď už se jen válí, tváří jako vykyslina a ochmatává Zdeňku. Prima možná čeká, jestli s ní udělá něco víc, ale to je taky liché očekávání. I kdyby s ní něco měl, lidi to ve skutečnosti nezajímá.

Co si dnes lidé pamatují z minulých řad? Jak Emil řádil a rozbil židli. Jak se hádal Vladko s Reginou a se Zvěřinou. Stříhání vlasů. Aféru balónky. Aféru pstruzi. Houpání v křesle. Aféru Luis. Stěhování na Slovensko. Charitativní dny. Málokdo si vzpomene na to, jestli se někde v noci něco trochu hejbalo pod duchnou.

20
Goh
Reagovat

Prima to podělala a má v podstatě jen dvě možnosti jak dál a ani jedna věc neřeší. Tím, že zase včera Nikol umožnila mluvit s mamkou jí dost protěžuje, lidi slyší na to „mami pro tebe vyhraju“ atd. To jí zvýhodnuje.Čili, bud tohle umožní všem soutěžícím (ale pak to neni žádná reality show)a nebo to neudělá a pak je to zas nefér…
Jinak já bych si idelně představoval RT tak, že je někam zavřou a nechaji… bez hloupých úkolů, td. – však oni by si sami něco vymysleli aby se zabavili, pěkně bych je nechal s ponorkovou nemocí, duely, výzvy atd. bych dával zcela náhodně, i v různé dny, jeden týden třeba vůbec další 2x… prostě by se najednou rozsvítilo LCD a vyřazovalo by se… teprve pak by to bylo zajímavý

21
T.M.
Reagovat

No já to beru tak že Thomas stejně nemá ani tu nejmenší šanci na výhru tak proč ho tam ještě nenechat hnít ale jinak to porušování pravidel to je kapitola sama pro sebe. Thomase dneska vyhodí, Martin vypadne v duelu a zůstane tam Vladko, Ládík a samý ženský. Tak to by si nějakou DoVolbu žádalo už příští týden.

20: Jenom Nikol ať to proboha nevyhraje, nic proti ní ale jako vítězku ji skutečně nechci a to samé platí u Lucie. Tady souhlasím že by soutěžící neměli mít vůbec žádný kontakt s příbuznými.

22
Kami
Reagovat

Ctes to Primo, jo?

Reagovat

Tímto uděluji Scalexovi Čestný patent na rozum (na který si v minulém článku stěžoval, že ho nemá) :-D Nezbývá nám totiž, než s jeho slovy a články z 99% souhlasit a modlit se, aby to prima četla a řídila se tím.

24
Wanna be your monster
Reagovat

V úterý dostal od Terezy jasný úkol s jasným podtextem, který evokoval, že Thomas byl v civilu patrně odsouzen k veřejně prospěšným pracem a Prima se za něj nějakým způsobem zaručila, že je odpracuje v rámci soutěže.

tak to si nemyslím, veřejně prospěšné neznamená soukromě prospěšné.

25
bordel
Reagovat

19 – Byť si aféru pstruzi (dle „reakcí“) pamatuju asi jen já (protože pro mě byla/je důležitá), díky za ní ;-)

26
Macík
Reagovat

…pamatuji aféru „balónky“…aféra „pstruzi“ se mi úplně vypařila z hlavy ???…

27
Goh
Reagovat

Jo ještě jedna věc… s článkem souhlasim do posledního slova kromě jedné věci… kdo se trochu zajímá o bodybuilding, toho pohled na Thomasu postavu rozesměje… to nejsou žádný svaly, s takovouhle postavou se může jít zahrabat, je jednoduše tlustej… a tim že trochu posiluje a bere tuny doplnku to vypadá,že i svalnatej, ale je to děs na něj koukat

28
Prochor
Reagovat

V úterý jsem se musel stydět za Terezu, jak ho chválila za splněný úkol. A ostatní devotně přitakávali a hráli divadýlko. Mně by se líbilo, kdyby se to dneska opakovalo a Tereza se zase zeptala, jak Tomáš uklízel a vařil a byl užitečný. A kdyby zase zbaběle přitakávali že jo, tak bych je přinutil, aby mu za to jednotlivě poděkovali. A dusil bych je ve vlastní neupřímnosti až do měkka. Kdyby mu poděkovali, tak bych konkrétním lidem řekl ať mu poděkují za konkrétní jídlo: Romano, poděkuj za to, jak ti udělal řízek… atd. Prostě do úplného ztrapnění v přímém přenosu.

29
Ajvngou
Reagovat

Když už jsi napsal to „protežování“, tak si oprav „20 den hry?“ – tečku za tu 20.

A dík za článek!

30
Péťa
Reagovat

Scalex super článek díky.Myslim že ho už na Primě přečetli:o)))

31
Crazy lady
Reagovat

Každý podmíněný trest bývá nějak časově omezen. Třeba to pan Hradil dostal jenom do konce týdne, nebo do následujícíjo palcování. Když bude Prima chtít, tak to může takhle okecat.A diváci to blbě pochopili, a nakonec – co je nám po nějakejch divákách.
Scalex – souhlas se vším co je v článku.

32
upsik
Reagovat

Ted bych dal těm na terase pořádnou hostinu …jediná zábava dnešního odpoledne. O štábu se už nemá smysl bavit. VV už drží nad vodou pouze rostoucí počet LIKE na FB (mnoho uměle založených). Připomíná mi to konkurenční TV (psanít palcových titulků, jak jsou za takový zájem nadšení a spokojení), prostě velký úspěch…bléééééééééééééééé

33
darryl
Reagovat

Show presunou na Prima Love a dojedou to v trojduelech. po 1-2 mesicech to zdechne a nikdo si toho ani nevsimne.

cely je to dojebany uz od zacatku a vsechno nasvedcuje tomu ze se to staci do homo a lesbo show. proste vladko najedny strane a hejno slepicek s lesbo nebo bi orientaci na druhy strane. dynamika show bude zamerena na vladka protoze on jediny bude garanci aspon ti minimalni sledovanosti kterou to casem ziska.

34
Goh
Reagovat

ale můžou si za to sami, udělal bych to tak jak sem popisoval (19), to by teprve byla RT

35
Poštovní holub
Reagovat

Perfektní článek, se kterým se ztotožňuji. Jen mě, bohužel, napadá cosi o „perlách, házených…“, pokud by měla být koncovým adresátem ta tlupa, hrající si na štáb. :(

36
sarah
Reagovat

Díky Scalexovi za střízlivé a velmi výstižné názory, a chválím krásnou češtinu!
Protežování Th. alias Buldoka st. mi taktéž silně leze na nervy, ale zřejmě je to nějaký (pro mne osobně poněkud nepochopitelný) režijní záměr štábu.
Jinak za perlu nejperlovatější považuji včerejší Romanin dotaz „co je to prostata“ :-)).

37
JW
Reagovat

Noooo ja si myslim, ze to muze mit uspech. Bohuzel tomu pomuze uz jen veletoc a tedy prevrat.

Muj nazor je ze souhlasim se Scalexem jako vzdy…

K tomu dodam….

1. Je treba si ziskat autoritu a to jiz nelze bez razantniho reseni.
2. Razantnim resenim je vyhodit vsechny jenz porusili ci porusuji pravidla a upozornuji, ze to dostane naboj zpet a casem se jiz neporusi.
3. Prezivsim tam dovolit nejaky hrace. Nekdo rikal F.F. ;-)) Vzal by to vubec ? ;-))
4. Prezivsim, jenz byli zvyhodneni ponechat vyhodu, protoze se nedopustili poruseni pravidel. A prijdouci maji info z venku take a mnohem vetsi.
5. OKAMZITE po doplneni kontejneru vleze nekdo ze stabu do vily svola si je a znovu jim da podepsat zavazny KODEX HRACE a pak jim to muze PRIMA vzdy ukazat pri vyhazovu za poruseni.

Kdyz uz je ve znelce neco o GLADIATORECH, tak narod se chce bavit. A stejne jako v Arene i tady neni dobre vedet jiz ted jak to asi dopadne a pojede.

Stab ma sanci. Defakto posledni. Ja bych klidne zmenil dnesni duel na…

– VYHOZENI Tomase
– Bohuzel nelze asi kdyz se hlasovalo zrusit DUEL, tak dojet DUEL
– Zaslani nahradnika za Mira (El Ninoooo nechces zpet ?)
– Povyhazovani tech co porusuji
– Dovyvoleni a doplneni
……………
Konecne start poradny hry

38
Goh
Reagovat

Jen dotaz, mají za to nějaký postih? Myslím jako jestli bude muset Miro něco zaplatit apod.

39
Chris
Reagovat

dám vám jednu radu, nečumte na tyhle píčoviny a dělejte něco smysluplnýho a naplňujícího… dnešní společnost je fakt na tom nejnižším dně v historii…

40
bordel
Reagovat

Nikol: Já nechápu (na Hrábětu), že když řveš, že jseš tónem tak vysoko… :-)

41
bordel
Reagovat

Metronom: VB je asi jedinej člověk, od kterýho Dobrý den znamená Chcípni…

42
bordel
Reagovat

39 – Nech nám laskavě svobodu… názoru, vyznání, sexuální orientace, chování, mluvení… pokud neubližujeme anebo neomezujeme jiné lidi. Říká se tomu základní lidská práva. A možná by ses divil, co všechno se dá i při tomhle stihnout… Jen to musíš umět.

43
bordel
Reagovat

40 a 41, pardon, chybnej formulář…

44
Sai
Reagovat

Naprostý souhlas s článkem.
Prima bohužel pohnojila co se dalo a ujel jí vlak. Znělka Vyvolených je už jen výsměch původnímu formátu. Všechno čpí neuvěřitelným amaterismem, unylostí a primitivní prvoplánovostí, asi jako dřívější novácké estrády.
Tohle zachrání jen neodkladný radikální řez a návrat ke kořenům, který tak nadějně ze začátku evokoval Vlado. Chtělo by to minimálně dvojitou dovolbu. S fleku bych tam na žolíka hodil třeba toho barmana, co byl v duelu s Ninem, ten měl šťávu.
Pokud hodlají jet v nově nastolených kolejích Pošty pro tebe a pionýrování duchem chudých nebo protěžovaných soutěžících (naprosto tragická a nezajímavá skvadra lidí), sledovanost půjde poměrně rychle do kanálu. V tom případě dobře jim tak, pro diváky velká škoda.

45
JW
Reagovat

39 Pak je to super, stale zijeme…. Cekal jsem to mnohem horsi.

46
Scalex
Reagovat

39 Chris – Lidí je hrozně moc a u smysluplných a naplňujících věcí je hrozná tlačenice. A já se mačkat nebudu, to radši u VyVolených počkám, až se to rozejde a pak půjdu posbírat zbytky.

Ale je od tebe hezké, že máš takovou starost o to, jaký život mají vést ostatní lidé. Škoda, že jsme svobodní, autonomní občané, kteří si o svých životech rozhodují sami a nejsme tvými slovy příliš ovlivnitelní.

47
Prostě já
Reagovat

JW 37: – „Zaslani nahradnika za Mira (El Ninoooo nechces zpet ?)“

Takže za člověka, který byl vyhozen, protože žebral o palce, by se vrátil někdo, kdo dělal to samé akorát o týden dříve? Dobrý nápad :-)

48
Prostě já
Reagovat

Ale teda dovolbu by to chtělo jako sůl. Nejlépe nějakého chlapa ( samozřejmě s iniciály FF ). Už jich tam moc nezbylo, když dneska nastopro odejde Martin a hodně bych se divil, kdyby za týden nevypadl Thomas.

49
Scalex
Reagovat

Ano, pro Dovolbu jsem všema deseti, hlavně by to chtělo krásné inteligentní vtipné chlapy – aby měli šanci porazit Vladka. Dát dovolbu ze tří nebo čtyř lidí a alespoň dva z nich do Vily.

50
Goh
Reagovat

VB nevyloučí… na to je Prima měkká, už to není reality show, já bych chtěl takovou jakou sem psal v komentáři 19. Prostě je tam zavřít a nechat „napospas“ – úkoly stejně nikoho nebaví, ruku na srdce, vás baví sledovat jejich pěvecký antitalent (až na pár výjimek) a rádoby rýmované ódy na vilu? To ale nemám zazlé jim, co maji dělat, když jim to štáb vymyslí… všechny ty úkoly sou tak dětinský a pubertální, přitom těch tipů jen tady je tolik…

51
Macík
Reagovat

sorry…“stihonan“ slovníkem Růži…

52
Macík
Reagovat

49) žeby se takoví do vily zrovna hlásili ?:-D… Scalexi, zachraň RS a běž do vily…

53
sarah
Reagovat

Scalexi, a myslíš, že krásní, vtipní a potažmo i inteligentní chlapi se hlásí do VV? :-))

54
Macík
Reagovat

50) já nevím, ale mně připadá, že většině chybí to NĚCO…náboj, přirozenej smysl pro humor…nevím, pořád srovnávám s jedničkou a netuším, jestli je to chyba štábu, nebo výběru…vlastně taky štábu…

55
sarah
Reagovat

Macík, souhlas!

56
sarah
Reagovat

54) šťáva, jiskra, esprit, o duševnu nemluvíc

57
sarah
Reagovat

Chápete někdo, kdo sledujete online, proč Zdeni o5 nedostala trest, když úkol (už asi po stopadesáté) bojkotuje?

58
Libor
Reagovat

Proč toho degena vlastně bolí hnáty? Má to nějakou souvislost s podpůrnými prostředky na růst hmoty? Tohle nevím a zajímalo by mě to, jestli je to možné. Díky

59
hennriet
Reagovat

Macík má pravdu! Přirozená inteligence a smysl pro humor tu fakt chybí…špatná volba při výběru a protekce Primě láme vaz….ty lidi by museli sakumprdum vyměnit, snad až na Vlada a štáb taky….ony i ty úkoly jsou kolikrát nepromyšlené a těžce nepsychologické…tančením konflikt nevznikne a legrace taky ne….ve výsledku smutná podívaná…

60
pecinka
Reagovat

Asi je to tim, ze ve stabu jsou na dulezitych postech lide, kteri delali napr Hotel Paradise a kvuli kratkodobemu efektu vyznavaji pravidlo ze zadna pravidla neexistuji.

61
JW
Reagovat

K tomu El Nino – On to zahral dobre,… Co mel rict ? Jeho taktika byla na city, ze chce domu. Pak to i priznal….
Ucel sveti prostredky. Ja bych sber palcu nezakazoval. Ani obchodovani s nima. Vzdyt je to preci jedno ne ? Zajimavejsi je to o to vice, ze pak nekdo zmeni nazor.
A to ze jestli nechce zpet ?! To bylo spis pousmani, protoze on uz ted vi, ze to zahral mozna spatne. Jako Thomas Killer mel sanci dojit daleko a casem mozna sejmout Vladka…

Nakdy mi prijde, ze Vladko to ,,nemuze,, vyhrat a proste jeho ukolem je opravdu vygradovat co nejdale a pak byt porazen. Ma extra smlouvu. Kdo vi co tam je. Treba jako vitez nebude brat nic ;-)) Hele je mozne uplne vse. Proto mozna tak tvrdosijne rikal Ninovi aby si ho nebral. Ne ze ma strach, ale proste ze nenastal cas…

62
raf
Reagovat

„zatímco se v popředí cosi dělo, Mirka s Pavlínou se v klidu vybavovaly s Mirčinými rodiči mimo kamery i mikrofony, jako by se nechumelilo.“

Jo, kde jsou časy, kdy Tereza křičela: „Michale, ne, nesmíš!“

63
JW
Reagovat

59 – Hmmm tak to by chtelo aby si brali scenar odsud.
Tak posleme stab do duelu s Panackem ne ??!! ;-)))))
A predtim jim posleme jejich chyby jako rekapko…

64
Evik
Reagovat

Do 1 řady se hlásili takoví normální lidi, kluci a holky, kteří nevěděli do čeho jdou a chtěli něco, prostě něco.. peníze.. slávu..příležitost.. …. ve čtvrté řadě.. každý si myslí, že dostane 5 mega zato, že se bude válet, žrát, kouřit , pomlouvat .. jde jim jen o ty peníze.. nějaká zábava jim je ukradená.. oni vůbec nechápou, že rozhodujeme my, diváci.. teď je jen otázka, jestli opravdu rozhodujeme my diváci… nevidím jiného vítěze než Vlada… možná bych mu to tak moc nepřála, kdyby tam byl někdo jiný.. empatický, zábavný, milý, hravý, slušný, inteligentní , nadšený a charismatický a hlavně někdo s nadšením pro život a další příležitosti… je jak zjevení…

65
Iva5
Reagovat

64 – 100 palců nahoru!!!! Přesně!!!!

66
Iva5
Reagovat

Opravdu mám pocit, že si TV Prima dělá z diváků p*del. Jako co to včera mělo znamenat, že se zeptali VB jestli splnil úkol? Všichni, kdo sledují kamery viděli, že nesplnil! a Tereza mu poděkuje, A on tam bezostyšně tvrdí, že ano – no kde jsme???? Jako, co toto je za RS? Tak je to pro lidi, nebo pro pár vyvolených, co se tam nadarmo najedí a dostanou nějakou finanční odměnu?

67
Evik
Reagovat

Eva5- mám ráda reality schow, koukám na Trosečníka, Podivuhodný závod a bavím se… ale jestli Prima jede levou, zahrabe to úplně… a je mi líto Vlada, protože ten do toho šel, aby bavil.. stojí ho to nervy a začínám se bát, že zbytečně…

68
fx
Reagovat

Ja se na to divam jinak. My jsme fandove reality show. Hrozne to prozivame a chteli bychom to jinak. Jenze Prima to dela (a mela by delat) pro obycejneho divaka. A pro takoveho je dulezite to, co uvidi v TV, ne v onlinu. Takovych je vetsina. Ti chteji silne emoce a story na pokracovani. To jim Thomas da. Vyloucit ho by byl nesmyslny krok. Ja ho treba nesnasim a tesim se na moment, kdy vypadne. Ale podvedome chci, aby je tam vsechny jeste poradne potrapil. Co se navstev tyce… Ja se rad necham emocionalne zdimat. Ale je pravda, ze holky jsou ted ve vyhode – buh vi, co jim tam rodice rikali… Na druhou stranu i to mohlo vyvolat hadky ve Vile, coz bych vital :) At nekomu stab nadrzuje – jen proti nemu postve ostatni, kteri si toho budou vsimat… ;-)

69
Danilka
Reagovat

67 Mně zase tolik o zábavu nejde, chtěla bych vidět normální vývoj vztahů. Z tohoto pohledu je tam Vlado spíš na překážku, každý už zná jeho pozici, on sám se pasoval na jakéhosi „mentora“ a ochránce spravedlnosti, ale logicky vše vidí jen ze svého úhlu.

70
Evik
Reagovat

On bohudík Vlado takový je…. ale nikdo mě nevymluví, že všichni tam jdou pro ty peníze, ne proto, že by chtěli někoho pobavit a zaujmout.. neznat Evu přes bulvár, tak mi bude sympatická…. takhle mě překvapila…. ale každý má svůj názor a já ho respektuji

71
EvkaD
Reagovat

18, no já ho mám plný kecky…Jaký vývoj on tam vnese, polehává jako hroch, žere, neplní úkoly a sere Vladka, že jsem tak sprostá…Vše je mu odpouštěno, fuj tjbl!!
Asi 4 lepší bych našla, kteří by mohli dojít, Pavel, Pepa atd…tenhle je jen válící se buldok:-(

72
Jeza
Reagovat

Já si nemůžu pomoct, ale já tam silnou podobu viděl.
http://www.toptenz.net/wp-content/uploads/2013/07/et-towel.jpg

73
Pavel
Reagovat

Dnešním dnem s VyVolenými končím. Je to o ničem. Nemá to vůbec tu atmosféru. Začalo to studiem, pokračovalo hlasy v procentech… já nevím.. mě toto té show dodávalo ty grády. VyVolení alá Pošta pro tebe mi taky nesedí. Je to nuda, nuda nuda. Velká škoda… tak moc jsem se na VyVolené těšil :(… Jediná Terezka to zachraňuje – ta kdyby tam nebyla, tak to je úplný děs. Jestli ještě někdy VyVolení budou (jakože už asi ne), tak by se n to Terez měla už vykašlat – ma na víc, než na takto spackanou show!

74
radek
Reagovat

73
terezka je kdo? Tam je nejaky maly decko?

75
simon
Reagovat

Terezka, jestli si dobře pamatuju, je (bývalá?) smažka, co si před pár rokama vydělala několik miliónů za sérii desítek fotek pro známý porno magazín.

76
Jan
Reagovat

Souhlasím , krom toho úkolu pro Thomase.. Myslím si ,že tam dělá o 100% víc věcí než dělal předtím. Zkus dělat pro dvanáct lidí snídaní , oběd, večeři, pokáždé někdo něco chce.. Uklízí nějak svým způsobem , už se polepšil. Oběd dělá , snídaně a večeře, každý své , což je logické , protože každý sní co chce…

77
Jack
Reagovat

Výborný text. Díval jsem se prvních pár dnů, pak jsem přestal. Tomáš neustále porušoval pravidla, a neustále mu to procházelo. V noci z jeho huby létala slova typu „zkurvená lesba“, „zkurvený buzerant“, „tu lesbu nepovažuju za ženskou“, „si tam ty lesby lížou pekáče“ atd. Před divákama se to tajilo. Bylo tam toho víc. Absolutně zbytečné protěžování Tomáše bilo do očí, tj. jasný důkaz toho, že celá tahle show je nedůvěryhodná, lživá a den co den MANIPULOVÁNA produkcí. A ten rozdíl v kvalitě je evidentní, s první řadou se letošní komedie Vyvolení nedá srovnávat. Osobně se domnívám, že už tomu nepomůže nic, ani TOTÁLNÍ VÝMĚNA PRODUKCE a noví soutěžící. Je to prostě trapárna nad trapárny….

78
Blaza
Reagovat

Prosím co to je že za takový přestupek je někdo hned venku a někdo si tam určuje své pravidla v podobě chrápání,žraní,kouření a ne poslouchat pravidla jako ostatní.To toho Tomáše opravdu schováváte před spravedlností? Co si o tomhle mají myslet lidé kteří u tohoto pořadu jsou celý den a vidí jak to vše je nespravedlivé. VY TO NEVIDITE NESLYSITE NEBO NECHCETE ?????? Když se Zdena peleší s Tomášem tak by měli hrát podle pravidel nemyslíte ???

79
Chilli
Reagovat

Já bych Tomasovi dala za trest vybrat si, kdo ihned opustí vilu, zda on, nebo Zdena. To s ní přeci porušuje pravidla šeptání bez portů.

80
Realita
Reagovat

Thomas je povaleč, porušovatel pravidel. Máš naprostou pravdu. Zdenička by bez něj byla pouhá tečka v televizi. Koukám na to dost často a vidím, že to tak je. Thomas tvrdil, že proti lesbám nic nemá a pak prohlásil, že Mirka s Pájou jsou odporný lesby. A že Mirce nic neřekl, asi zapomněl na to jak na ní řval, že je to vyliž*****. Měl by se zamyslet. Akorát ukázal co on doopravdy je, UBOŽÁK, LHÁŘ, a násilník.

81
Lorinka
Reagovat

Vážení, vy asi nevidíte, že všechno režíruje teplej Boris a určuje, kdo vypadne. Když se mu to nebude líbit, tak mu dá Žolíka a jede se dál. Nakonec ve vile zůstanou jen 4% lidé, protože už to je dávno dané. A to posílání ESM je čistě byznys operátorů. Pro ně se takové VV dělají. Já osobně bych nikomu neposlal ani jednu SMS. Raději pošlu tři DMS pro Světlušku. Ti to potřebují víc. Na vyvolené se nekoukám, protože tam je magor Vladko. Kdo ho tam vůbec poslal, když jednou již vyhrál. Protože, kdyby vyhrál, tak se s někým šábne, asi s Borisem. S touto RS to zase jednou Prima posrala. Chtěl bych vědět jejich sledovanost. A propó: fandím Thomasovi, je to pořádný chlap. Doufám že si vybere Vlada, a Vlado vyfičí.

Přidat komentář