Panáček v reality show

Big Brother David „Shrek“ Šín, chce do vily VyVolených

21. Červenec 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=6664 w=420]

Chcete do vily VyVolených? Máte to kousek do Ostravy? Přijďte dnes, v neděli 21.7. od 9 do 17 hodin do kulturního domu K-trio v ulici Dr. Martínka 4, Ostrava Hrabůvka. A ukažte, co ve vás je!

Castingy na osazenstvo vily VyVolených 2013 je v plném proudu a mezi zájemci o tento pobyt se objevil i David „Shrek“ Šín. Že vám to jméno nic neříká (i když nahoře máte fotku)? Tak jde o prvního a jediného vítěze české verze reality show Big Brother.

Před sedmi lety David vyhrál reality show a získal výhru v hodnotě deseti milionů korun. „Výhru jsem si tehdy užil, ale hodně jsem napůjčoval. Koupil jsem si motorku, jezdil a jsem a užíval jsem si svého vítězství. Dneska už jsem chytřejší a můžu říct, že už bych věděl, jak s penězi naložit. Dal bych je do polštáře a spal bych na nich,“ říká smutným hlasem svalovec.

Hlavním důvodem, proč se hlásí do VyVolených jsou však peníze. „Vždycky hrajou hlavní roli. Chci ale taky zkusit něco jinýho , chci zábavu, nemám co ztratit! Nemám rodinu, ani práci!,“ dodal Shrek.

Má David Šín šanci uspět ve vile?

Dle mě rozhodně nemá. Big Brother nevyhrál z důvodu, že by byl nějaký výrazný taktik, tedy hráč, ale spíše takové neškodné zvířátko, které nebylo nikomu moc na obtíž.

Z české verze Big Brother si dokážu ve vile VyVolených představit Mikeše, který si před vstupem do domu Velkého bratra nasledoval zahraniční verze této reality show a pak se skutečně, jako jeden z mála účastníků českých kontejnerových show, snažil o hru, taktiku atd. Bajným se stal jeho kousek, kdy se ve spojení se štábem pokusil o útěk z domu Velkého bratra a zbytek osazenstva mu dával své poslední drobné, aby venku na chvíli přežil :)




Chcete do vily? Zastavte se dnes na casting v Ostravě

První kolo castingů na VyVolené začalo. Chcete do vily také? Přijďte dnes, v neděli 21.7. od 9 do 17 hodin do kulturního domu K-trio v ulici Dr. Martínka 4, Ostrava Hrabůvka. A ukažte, co ve vás je!

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
Kapi
Reagovat

:(

Reagovat

Kapi (1) z čeho smutek? Dle mě jen PR hrátky, nemyslím si, že by tam mistra Shreka vzali.

3
Marek
Reagovat

Našel jsem si článek, který vyšel před třemi lety, kde bylo srovnání Šreka a Vladka a bylo napsáno, že Šrekovi se daří má přítelkyni, začal podnikat atd. a Vladka popsali jako největšího skrachovalce. :) :)

4
Kapi
Reagovat

2 – v to taky tise doufam,Ale potrebuji aby s e psalo o cemkoliv a o komkoliv kdykoliv. takze to znamena, ze tam nasadi cokoliv jen aby bylo o cem co nejjednoduseji psat a bylo cteno pac lidi znaji…

Tentokrat bude provazet VV nechutna bulvarni smrst- bohuzel. Ale to je doba.

5
r
Reagovat

Nechceme ho tam, ani žádné jiné odpadlíky z nováckých estrád. Ani celebrity, ani nic ve stylu té dnešní slovenské hrůzy. Chceme normální české VyVolené! Howgh!

Reagovat

3 Marek,
já zase nedávno četla, že jeho podnikání byl propadák, dost peněz rozpůjčoval bez návratu, takže nějaká výhra by se asi hodila.

7
thybaumont
Reagovat

On to hlavně naházel do bedny, kasíno na Stírce v Praze by mohlo vypravovat.

Reagovat

[…] běžná populace? Když jsme před lety sledovali první reality show, tu hrůzu, kde vyhrál Shrek (kde je mu konec), uvědomil jsem si, jak se změnil význam slova […]

Přidat komentář