Panáček v reality show

VV3 – Zima je tu, 27.11.

28. Listopad 2007 | napsal(a): | reality show: VyVolení

David vyrobil ráno Marcelce lyže, a ta se na nich teda vyblbla. Protože málokdy se při koncovkách udržela na nohách, nemůžeme se vůbec divit, že měla večer pochroumanou ruku. Zapřáhla si i Milana, který si chvíli hrál na lanovku a chvíli na instruktora lyžování.

Dominik s René si měli vyzkoušet být chvíli bez sebe, venku také nebudou trávit veškerý čas spolu, takže nesměli být spolu v jedné místnosti. Milan jim dělal pošťáka, a vyřizoval jim vzkazy, které „byly tak pravdivé, že se nezakládaly na pravdě“. Dom si hned poručil jídlo, tak mu René naskládala na talíř zbylé kosti od včerejší kačeny, ohřála v mikrovlnce a poslala. Nezapomněla připomenout, že to dělala z lásky. Milan Dominikovi pomaloučku polehoučku nakukával, že René ho má ráda spíš tou mateřskou láskou, než partnerskou a že se mu svěřila, že náklonnost k němu u ní spíše klesá. Dominik sice nejedl kačenu, ale Milanovy „vzkazy“ všechny sežral. Šel si to s ní vyříkat, René zpočátku nevěděla, o co jde, ale když se to vyjasnilo, zalezli si spolu do skříně. Protože tam nešlo na takovém malinkém prostoru provádět to, co by Dominik už hrozně rád zase prováděl, takže když se opět objevili v ložnici, byl trošku nevrlý. Úkol tím vyplynul do prázdna, žádné oficiální ukončení, vyhodnocení nebo trest.

Dalším veselým úkolem bylo vybrat dva lidi, kteří se budou navzájem trumfovat. Větší sokyně než Marcelka a René ve vile nejsou, tak se do toho pustily s vervou. René navrhla, že jí trumfne v bazénu, i když jí David varoval, že je docela možný, že to s ní švihne. Marcelka jí u toho komentovala, a z vily na ní volala, že „Domčuška říkal, že to nemá dělat, že to už stejně vyhrála Marcelka“. Ten se od venkovního koupání distancoval, raději večeřel, a mohl si u toho ukroutit hlavu. Když chtěla René pochvalu, řekl jenom, že bude nemocná. Marcelka začala trumfovat striptýzem, kdy jí při svlékání zůstaly jenom tanga, čepice a lyže. Svlečená pokračovala do bazénu a v ledovce vydržela o čtyři sekundy déle, než René, takže se stala vítězkou. Nevím za jakou odměnu, nebylo řečeno, otitulkováno, ani naznačeno.

Po rozdání zelených šátků měla Marcelka trošku pochybnosti, jestli neměla vzít raději Dominika. Milan jí s elegancí sobě vlastní naservíroval, že ho svou řečí trošku „urazila, že ho nebrala jako kámoše“, a rozložil její řeč z 86,2% jako aroganci, zbytek nenávist a jedno procento lásky, ale ke své vlastní osobě.

Davidovi asi už stoupá výhra na hlavu, protože o ní často mluví, tak jaké je jeho průběžné číslo hlasů? 3104 – 5716 – 5671

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
Reagovat

Ty hlasy vidím jasně, David – René – Marcela

2
kačík
Reagovat

Ještě odbočím od tématu.
Jelikož jsem zvědavá baba- skoukla jsem to video s „Domčuchem“ – hlavně jsem teda byla zvědavá na jeho „kamasutru“ a jak řekla Veronika Fasterová – jestli má opavdu tenkou dlouhou žížalu…..STYDÍM SE , ale posílám kod pro ostatní, PLATÍ JEN DNES!!!Tak mrkněte!
uživatelské jméno : SMS
heslo :FLHX

3
LadyXL
Reagovat

Kačíku „díky“ taky jsem zvědavá baba…, no vyzkoušela jsem to…, funguje to…, Jak jsem pochopila, tak chudák nebyl a dotyčná mu radila, že nejdřív musí holku ukecat… No jsem zvědavá na René a mamku, která to teď už musí vědět.

4
kačík
Reagovat

Lady XL : No oproti 10 minutovému záznamu wendy – jsem se nevydržela koukat celých 30 minut na Domšušku, ale bylo mi té holky líto ….Takového zákazníka asi dlouho neměla !!! Chudák holka to nemohla ani vydržet. Dominik se nemá rozhodně za co stydět!! A René bude určo spokojená :o)))))

5
Pavel
Reagovat

mě to nejede:((

6
kačík
Reagovat

Tak už je to bloklé:o(( ani mi to nejede.

7
kačík
Reagovat

Tak zase mi to jede :o)))

8
MRNK
Reagovat

Chudák Dominik, oni z něj udělají loosera i v sexu. Díky za odkaz, rychle jsem to přelítla, ale zdálo se mi, že k vrcholu asi nedošel. Ta holka mohla aspoň trochu hrát, že je vzrušená.
Dnešní mladí vůbec nepřemýšlí nad možnými následky svých činů.

9
cARLOS-
Reagovat

Kdo má zájem, tady je jedna free kamerka, která ukazuje obývák a kuchyň. Sem zvědav jak dlouho bude fungovat :-)

http://czgosu.net/vstoupit.php?tv=9

10
kačík
Reagovat

Zatím funguje !!? ale nikdo tam není:O)))))), ale budu čekat- snad to do té doby neodstřihnou.

11
Razek
Reagovat

Prosim Vas, je nekde ke stazeni video toho striptyzu Marcelky?

Přidat komentář