Panáček v reality show

Vem si mě – seznamování začalo (1. díl)

9. Září 2007 | napsal(a): | reality show: Vem si mě

Dnes večer odstartovala na našich obrazovkách další z pestré škály reality-show Vem si mě. Boj dvaceti více či méně sličných dívek o srdce (a platební karty) českého milionáře. První část ještě ani není u konce, ale už teď se dá říct, že se tým televize Nova vytáhl. Děj má celkem spád a střihači smysl pro humor, což dokazují výborné prostřihy se záběry z příštích dílů.

V úvodu jsme mohli sledovat záznamy z castingů. Do této reality show se přihlásilo 1200 dívek, z nichž Nova vybrala do užšího výběru 200 kandidátek. Dvacet z nich pak dostalo od štábu růži – symbolické znamení pro to, že postoupily dál a mohou svým šarmem, krásou a důvtipem okouzlit pana Božského. Štáb hlasem moderátora, Maria Kubce, tvrdí, že vybrali dívky rozličných profesí i povah. Já osobně bych s tím tedy dost polemizovala, ale budiž. A které z těch romantických duší, věřících v pravou lásku a přesvědčených, že televizní pořad je to pravé místo k jejímu hledání, to jsou?

Andrea (18) – studentka z Prahy. Ráda se předvádí a říká o sobě, že je favoritkou pořadu.
Jitka (19) – studentka, Turnov.
Květa (27) – studentka, Uherské Hradiště
Marcela (24) – terénní soc.pracovnice, Nymburk. Upřímná – do soutěže šla proto, aby její tvář díky obrazovce poznávali lidé na ulici.
Libuše (22) – studentka, Nový Jičín. Prý bude sama sebou.
Gabriela (35) – kadeřnice, Pardubice. Přihlásili ji přátelé, protože toho prý ví už dost o životě. Důkaz – čtyři svatby :-)
Naďa (24) – recepční, Praha
Katka (24) – servírka, Nový Bydžov
Lucie (24) – prodavačka, Chomutov
Luďka (18) – studentka, Liberec
Markéta (23) – recepční, Rotava
Barbora (25) – studentka, Praha
Martina (32) – koordinátorka, Pardubice
Barbora (32) – PR manager, Nový Jičín.
Lucia (25) – redaktorka, Trnava
Lucie (20) – prodejce v autosalonu, Kořenice
Eva (32) – kadeřnice, Česká Lípa
Ilona (39) – provozní v kavárně, Písek
Slávka (30) – dělnice, Turnov
Tereza (22) – modelka, Praha

Dívky se zatím moc nepředvedly a popravdě, některé mi už teď splývají. Vyjímkami jsou zatím jen Slávka, lterá šla do soutěže proto, aby panu milionáři vysvětlila, že peníze nejsou všechno, Barbora, která žila sedm let ve Florencii, Marcela, která si jako jediná dokázala poradit v hotelu, takže se nemusela vláčet se svou těžkou taškou sama. Samozřejmě jsem ještě zvědavá na Gabrielu, vždyť po čtyřech manželstvích (věřme, že i rozvodech) by opravdu o životě i mužích mohla leccos vědět.

Vida, taška – sebekriticky přiznávám, že bych vypadla hned v úvodu soutěže. Sbalit si oblečení na dva měsíce do dvou kufrů považuji za ne-mož-né. Dívky to však dokázaly, což už je určitě důvod k potlesku.

A nastávající ženich?
Michalovi je třicet sedm let, je rozvedený a má sedmiletého syna.
Vlastní červené Ferari a černého „medvěda“, pořádá golfové údaje, žije na střídačku ve dvou bytech.
Rád si užívá života, sportuje, jezdí na motorce či se synem na kole. Pohled na jeho břicho svědčí spíš o tom užívání si :-)
Milionářem není dlouho, proto si svých peněz váží. Logicky asi také proto si jde vybrat nevěstu do reality show, že ano.

Dívky si chtěl nějak nenápadně omrknout, pročež se po dohodě se štábem „náhodou“ vyskytoval na místech, kam televize poslala i skupinky vdavekchtivých slečen. První pětici pozoroval od vedlejšího stolku v kavárně (i na oční kontakt prý došlo), druhou na bowlingu, třetí v posilovně (ty prý byly přirozené a veselé) a poslední skupinku obsluhoval coby číšník na lodi. Všem čtyřem skupinkám byla doručena pozvánka na posezení v Michalově oblíbeném podniku.

Dívky se tedy hezky ustrojily, nechaly si od vizážistky zkontrolovat a odsouhlasit výběr šatů, od kosmetičky líčení a čekaly na tajemného ženicha. Střih – po Vltavě nepluje vodník, ale Michal v obleku na palubě loďky.
A to je pro dnešní večer vše, milé děti. O tom, které z dívek Michala poznaly a kdo dostane první růže, si zas budeme povídat za týden.

související články

Gabriela Kloučková – Jednoho muže už pohřbila!? / Blesk.cz
Milionář z pořadu Vem si mě!: Mám rád rychlá kola, humor a sex! / Blesk.cz
Útok na milionáře: Bývalá přítelkyně z něj dělá alkoholika! / Blesk.cz
– Nevěsta Tereza: Boučka vyměnila za milionáře! / Super.cz
Show Vem si mě! líčí reklamní past na popelky / iDnes.cz
Vem si mě! – dojde i na facky! / Bleskově.cz
Vzít si milionáře: je to výhra? / Revue.iDNES.cz

Vem si mě

Diskuze k článku

Počet komentářů: 34
1
Czech Daily
Reagovat

Nova z toho dělá romantickou show, ale měla by k ní přistupovat stejně drsně jako k BigBrother. Dvacet holek chce mít bohatého partnera, tak se přihlásí a předvede, co má. Jsou to v jistém smyslu, dě*ky. Tak jaká romantika?

Reagovat

Czech Daily, no nevím, viděl jsem Nevěstu pro Milionáře na Slovensku a tam to byla také romantika. Drsnost z toho dělají sami soutěžící, jak už bylo dnes ukázano v prostřizích na budoucí děj – ty nadávky do krav a děvek mě pobavily :)

3
Joj
Reagovat

Možná to bude zajimavé, jenom mě zajíma jestli v zahraničí byl milionář gay a hledal partnera

4
Dana
Reagovat

Dnes už jsou mezi lidmi velké finanční rozdíly,takže dnes už nikoho neohromí ferrari,loď apod. Ty pipky,ač to nechtějí přiznat, hledají hlavně ty peníze, ne chlapa.Proč by se tam jinak hlásily?Ty jejich hlášky mně fakt dostávaly, jak slepice v kurníku,třesoucí se na kohouta. A také takovéto klišé-budu bojovat!Jak? Myslím, že sympatie k soutěžící musí vzejít především od Michala, ony s tím nenadělají nic. A taky mně dostaly ty jejich nadávky v pozdějších dílech. No fakt děs.

Reagovat

Joj, o tomto mně není nic známo, alespoň o verzích Bachelora, o kterých jsem zaslechl.

6
frettie
Reagovat

Mno, pekny. Ten dil se mi libil, zvlast ty ukazky dalsiho deje. :)

A nektery ty holky, no zajimavy … :)

7
Mareq
Reagovat

Bohužel mám strach, že ty ukázky dopředu byly těmi jedinými zajímavými momenty na téhle show. Si vemte že se tam přihlásilo jen někde 1500 holek a už se napsalo hodně článků o tom z jaký nouze musela Nova nakonec vybrat tu konečnou dvacítku. Asi tu show budu sledovat, ale že by mě to nějak uchvátilo, se říct nedá. Zlatej Joe Milionář. Tam už v prvním díle jsem si pamatoval aspoň nějaký jména a už jsem věděl kdo mi je sympatickej a kdo ne (jasně, byly tam holky asi z 6 zemí, takže větší pestrost). Tady mi utkvěla v paměti jen ta bloncka z Pardubic co dělá kadeřnici, a vím že tam jsou asi dvě Slovenky. Ale holky prostě nic moc ani vzhledově, ani charakterově. V Joe Milionáři jsem si hned zamiloval tu namachrovanou blonďatou Švédku. Pamatujete někdo na ní? Oni tam ještě byly nějaký blonďatý Holanďanky, který taky neměl nikdo rád, ale ta jedna Švédka byla fakt nezapomenutelná!

8
Tom
Reagovat

bylo to docela pěkný, mělo to spád a vím, že se budu dívat i příště. Sice vždy neznamená, že tým znamená úspěch, ale tým režisérky Rezkové to vzal ze správného konce.

Reagovat

Mareq, on bude rozdíl, vybírat z dívky z celého světa a vybírat je pouze z Československa :) A je známo, že nedostatkem dívek při výběru trpěli i diváci. Na mě první díl zapůsobil mnohem lépe než jsem čekal, snad budou laťku dalšími díly posouvat jen výše.

10
petra
Reagovat

Ježiš, to mi zas unikl nějaký pořad!!!! :-) Haha, zatím jsem viděla jen Milionáře Joe, o kterého dívky sveřepě bojovaly, aby nakoned zjistily, že je to úplně obyčejný kluk. A pak to nadšení „budu bojovat“ opadlo.
Normální člověk si o tom udělá zdravej úsudek sám, takže nemá cenu to dál komentovat. Já bych těm holkám místo milionáře přála třeba tak nějak normálně zaopatřeného milujícího kluka, ale to by pak byla dneska reality show na prd, že.

11
Robert Němec
Reagovat

A jak musel asi probíhat ten casting na milionáře? Vím, že jeho skrytá identita patří k této RS. Ale že by mě nějak extra zaujal. Znám mnohem zajímavější milionáře.

12
Robert Němec
Reagovat

Dodatek: Nevím, ale inteligentní holky by asi moc o pana Červína nestály. Zatím se totiž moc nepředvedl. A vybírá si vždy holka. :-) Co kdyby si ho nějaká s prudkou inteligencí podala a hodila na něj křížový výslech? Ať se ukáže, co v něm je! :-)

Samozřejmě, holka by musela dobře znát i ekonomiku a finance, aby při té „due diligence“ i vypadl jeho skutečný majetek.

13
Raden
Reagovat

To Robert: Já znám taky zajímavější milionáře, ale řekla bych, že musí být svízel do toho pořadu nějakého dostat, ne? Jsem zvědavá, jak na něj budou reagovat a kam až zajdou :-)

14
Robert Němec
Reagovat

To Raden and all: Ono záleží na tom, jak to účastníci berou. Pokud by se to celé podalo jako jedna velká sranda, kterou nikdo nebere vážně a všichni si tam jdou vesele zadovádět, pak si myslím, že by se pár inteligentních milionářů našlo.

Na druhou stranu, půl roku skákat, jak mi nějaká televize píská, takových se asi najde málo.

Reagovat

Robert Němec, půl roku? Já myslím, že 2 měsíce.

16
RAINMAN
Reagovat

Doufám že sledovanost příštího dílu nepřesáhne hranici jednoho miliónu diváků.

Pro mě je největší realityshow, sledovat jak se Nově a Primě nic nedaří.

17
faster
Reagovat

Proboha co to tam vybrali za strašidla, já kdybych byl milionář,tak by mne neuchvátila ani jedna, nebo není milionářem?

18
Aisha
Reagovat

Můj názor je, že se mi tato rádoby reality show docela líbi. Pan milionář je pro mě na první pohled sympatický a pohledný. Myslím si, že on sám si moc dobře uvědomuje, že nikdy nebude moci věřit žádné ženě, která s ním příjde do užšího vztahu, a vždy v duchu asi bude přemýšlet, zdali jí jde hlavně o peníze a aby se měla dobře. Proto si prostě vybral tuto soutěž, kde si hledá možná „budoucí životní partnerku“. Ony už dopředu vědí, že má peníze. Obě strany jsou k sobě upřímní. Holky jdou za vysněným princem z pohádky a Michal Č. musí počítat s tím, že holky zajímá krom jeho vyzáže i to, co má v peněžence. Myslím si, že to není zase tak špatný nápad. Ale mohl si ty favoritky vybrat sám. To se mi zdá neosobní, že 20 holek vybírá za něj nějaká porota.

19
Známej
Reagovat

No mě se nejvíc líbila kancelář a sekretářka…:-)

20
Robert Němec
Reagovat

Aisha: Podle toho, co jsem si zatím zjišťoval, tak moc peněz nemá. Že vám někdo ukazuje majetek, neznamená, že jej také vlastní a že jeho majetek není nakonec třeba záporný.

21
ter
Reagovat

mně se vzhledově nejvíc líbí ta krátkovlasá zrzka, ale asi to bude pěkná pitcha… jinak Švédku z Joe Milionáře si pamatuju, ta by potřebovala fackovat od rána do večera, mrcha :-)

22
Mareq
Reagovat

to Suníčko: Jj, já to psal, že jelikož v Joe milionáři byly holky asi z 6 zemí tak to logicky bylo pestřejší než jen československý výběr, ale já spíš chtěl poukázat na to, že pro mě bylo celkem nečekaný číslo přihlášených žen – pouze někde 1500 – a podle toho taky vypadá konečná dvacítka. Dokázal bych si představit lepší složení dívek, ona i mezi těmihle rivalita bude, ale jak jsem psal, hodně se obávám že to co bylo v upoutávkách bude jedno z mála co tyhle holky ukážou. Češi se (s výjimkou první řady VV) v žádné reality show neodvázali tak jako soutěžící v zahraničí, ať už to byl Trosečník, Big Brother nebo jiné. Intriky, pomluvy, hádky, emoce, jsou u nás pořád spíš výjimkou a právě se bojím, že i ve Vem si mě takových momentů uvidíme žalostně málo. A přitom to je na reality show to nejzajímavější. Ale uvidíme…

Reagovat

mareq, co se výběru týká, řešil jsem to dnes na obědě s mojí přítulkou. V této republice je určitě více dívek, které jsou s někým jen pro peníze, ale evidentně v této skupině není tolik žen, které to potřebují dávat na odiv celému národu. Tam vidím zakopaného psa.

24
Ifa
Reagovat

Mně pan milionář připomíná Radovana Krejčíře :-)

25
ter
Reagovat

2 Ifa: tak to je NAPROSTO přesný!!! Já furt nevěděla, kde jsem ten ksicht už viděla. Díky :-)

26
Ifuša
Reagovat

Tohle přesně jsem řekla. když jsem ho uviděla, celej Kejčíř, ale Miáchal je tak trochu šmrncovější.

27
tomas
Reagovat

POZOR na GABRIELU je to clovek ABSOLUTNE BEZPATERNI!!

28
Ola
Reagovat

Tomas už několikrát zmínil Gábinu která to bohužel vyžírá ze všech těch holčin nejvíc.Holt mládí má zelenou a víc se odpouští ale asi to tak má být.Jen bych se ráda zeptala zda Tomas Gábinu zná a co mu proboha ta nešťastnice v domácnosti provedla.

29
tomas
Reagovat

Promin,znam ji az moc dobre.Samozdrejme nikdo neni dokonaly,ani ja,nicmene toto presahuje vsechny meze.Meze falesnosti,namyslenosti,sobectvi a lzi.Je to clovek s nejvice pokroucenym“charakterem“co znam.Kdo ji poznal,a hlavne prokouk,vi moc dobre.Tohle nelze pochopit pres net.Chtel jsem pouze VAROVAT potenc.napadniky,tohle bych nepral ani nejvetsimu hajzlovi.

30
maria
Reagovat

Souhlasim s Tomem.Znam G take tak trochu a poznat ji bliz tedy ani nechci.

31
milionářka
Reagovat

Znám taky Gabrielu velice dobře, bohužel… Je to zlá, bezpáteřní a bezcitná mrcha, která jde jen po penězích. Znám dobře i čtyři manžely, i sto dalších chlapů, co prošli její postelí… A je mi taky strašně líto těch dětí, protože tahle zodpovědná matka nemá ani tušení o tom, co to je normální rodina, a to, co si ty děti s ní už užili, se na nich musí podepsat…

32
michala
Reagovat

mno jak tak koukam tak toho michala asik zaslepil spiderman pavučinou nechápu co na ni vidí je to sobecká potvora ja bych báru zaškatulkovala michale příjdeš na to sám že to byla chyba ale je to jen tvé rozhodnutí a já si myslela že jsi normální ale asi ne zbytečná soutěž

33
michala
Reagovat

mno jak tak koukam tak toho michala asik zaslepil spiderman pavučinou nechápu co na ni vidí je to sobecká potvora ja bych báru zaškatulkovala michale příjdeš na to sám že to byla chyba ale je to jen tvé rozhodnutí a já si myslela že jsi normální ale asi ne zbytečná soutěž

34
michala
Reagovat

mno jak tak koukam tak toho michala asik zaslepil spiderman pavučinou nechápu co na ni vidí je to sobecká potvora ja bych báru zaškatulkovala michale příjdeš na to sám že to byla chyba ale je to jen tvé rozhodnutí a já si myslela že jsi normální ale asi ne zbytečná soutěž

Přidat komentář