Panáček v reality show

Vem si mě bude přebírat slovenská TV Markíza

13. Září 2007 | napsal(a): | reality show: Vem si mě

Spolupráce mezi českou televizí Nova a slovenskou Markízou, které pojí stejný vlastník, bermudská společnost CME, pokračuje. Podle serveru Mediálne.sk začne Markíza od středy 26. září přebírat českou verzi reality show TheBachelor – Vem si mě!. Na Slovensku ponese soutěž název „Vem si ma!“.

TV Markíza přitom už loni vysílala vlastní verzi „Nevěsty pro milionáře“ a na letošní rok slibovala další původní slovenskou řadu této reality show. Zdá se tak, že Markíza druhou řadu Nevěsty pro milionáře odpískala a stačí jí pouštět českou podobu Vem si mě. Markíza pořad nasadí ve středu od 21:55, po romantickém filmu.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Vem si mě

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Mareq
Reagovat

A já furt, proč tam je tolik Slovenek.

Reagovat

Mareq, dle mě rozumné rozhodnutí. Než hledat řadu dalších, ne vždy vyjímečných dívek, tak je lepší, aby se dvě televize rozdělili o náklady a vysílali v podstatě totéž, každá na svém kanálu.

3
junak
Reagovat

par upresneni:
1) „vem si ma“ urcite nie je po slovensky – to je skomolene, ak tak „vezmi si ma“
2) markiza nevysiela novu vlastnu seriu z toho dovodu, ze ich co sa tyka licencie na dalsiu radu predbehla tv joj, ktora ju zacne v najblizsej dobe vysielat pod nazvom „vyvolena“

4
Vojt@
Reagovat

Nevím, ale mě se zdá, že Vyvolená je vlastně Age of Love, ne? A Vem si mě! a Nevěsta je Bachelor. Je v tom trochu zmatek…

5
was
Reagovat

Každopádně se ukazuje, že na přebírání není nic špatného. (tedy myslím poředů, ne partnerů). A kdyby se za to naše televize nestyděli, tak bysme mohli vidět i některé z těch reality co běží v cizině. Tady se o nich dozvím ale nezbývá mi nic jiného, než si při čtení článku utírat slinty. Jednou se Nova odvážila a viděl jsem bezva Trosečníka. Vždyť i Rozvedení se závazky (tuším z Markýzy) byly super.

6
TK
Reagovat

Markíza si údajně nestihla včas koupit od licenci na druhou řadu Nevesty pre milionára, proto se dohodla s Novou na využití její licence. Proto také pomáhala Nově s castingem na Slovensku a bude její pořad přebírat a vysílat s menším časovým zpožděním. Není to poprvé, co takhle postupuje,v létě například odvysílala díly české Výměny manželek (předabované do Slovenštiny).

Tento způsob nakonec vyjde levněji, než to vyrábět samostatně. Škoda, že tohle přebírání už hotových reality show nenapadne nikoho u nás. Například by bylo zajímavé, jak by si vedl takový Celebrity Camp.
Anebo nadabovaný Beauty and the Geek… Please!

7
Mareq
Reagovat

Na Nově se už pár pořadů ze Slovenska vysílalo (svým způsobem taky reality show) – slovenské VILOmeniny, a další, bohužel si ty názvy svk pořadů nepamatuju. Každopádně, všechno se vysílalo hluboko v noci, a nevím, v jaký čas by televize právě Celebrity Camp vysílala. I přesto, že tam účinkovali i české celebrity, tak bych to viděl někde na půlnoc nebo o víkendu dopoledne. A hlavně, Celebrity Camp prý moc úspěšný na Slovensku nebyl, tak nevím nevím.

8
TK
Reagovat

No pochybuju, že by Celebrity Camp chtěla koupit právě Nova, když spolupracuje hlavně s Markízou a ne Jojkou. Ale Prima tím mohla ideálně vyplnit třeba letní mezidobí před začátkem VV3, kdyby to dávala např. v sobotu a neděli v 18:00 jako podvečerní oddychovku.
Stále si myslím, že Celebrity Camp propadl hlavně proto, že Slováci bojkotovali výběr soutěžících, uráželo je, že zrovna tohle jsou celebrity. Já jsem vůči nim žádné předsudky neměl, poznával jsem je až v průběhu hry (podobně jako v Survivoru) a dobře se bavil. Proto by bylo zajímavé sledovat, jak by to přijali Češi.

9
Mareq
Reagovat

Víš co, ale já se právě bojím, že Čechy by nebavilo sledovat slovenské celebrity na ostrově, a vyžilé české stars jako Sagvan Tofi, (kterej už je právě takovým symbolem hvězdy, o kterou nikdo nestojí), by to nezachránily. Češi by uvítali nejspíš souboj na ostrovech mezi politiky ODS a ČSSD s předsedami obou stran jako kapitány.

Přidat komentář