Panáček v reality show

Vem si mě, aneb jak slepice bojují o kohouta

3. Říjen 2007 | napsal(a): | reality show: Vem si mě

I když člověk v televizní nabídce ignoruje oplzle přiblblé reality show, přesto je občas sluchově zasažen nějakým hysterickým výkřikem v upoutávkách na tyto pořady.

Zdá se, že denní zásoby oplzle hysterických reklamních výkřiků bulvárního tisku nestačí, a proto tahák reality show je založen na sbírce konfliktních a labilních sexuálních exhibicionistů, kteří vytváří tu pravou hystericky obscénní atmosféru. Kdo jiný by se také takovéto show zúčastnil?

Díky reality show se pak konfliktní typy stávají nejen celebritami, ale jejich problémové chování je považováno za punc normálnosti. A co je ještě horší mnohdy poskytují mladistvím vzor, či návod jak na sebe upoutat pozornost, čili se proslavit hysterií nebo sexuálním exhibicionismem. Povrchnost, oplzlost, ubohost korunovaná hysterií je krédo těchto pořadů, které obracejí lidské hodnoty na ruby.

A reality show Vem si mě by si mohla ještě připsat degradaci žen na slepice soutěžící o kohouta, protože předvádí účelový obraz dnešní mladé ženy = labilní pipina, která uhání chlapa pro peníze. I když Vem si mě vychází ze zákonů matky přírody, kdy žena vyhledává lovce živitele, který by zajistil finančně ji i jejich potomky, degradovala tato mediální soutěž přirozený pud ženy na ponižující souboj o prachy, kde si bohatý sultán vybírá z harému souložnici. pokračování na formankova.blog.iDNES.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Vem si mě

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
Lila
Reagovat

Ne TV ale paní Formánková označila soutěžící včetně sebe za slepice.

2
Jarda
Reagovat

Jsou to typické ženy. Není na nich nic zvláštního. Každá by totiž chtěla bohatého chlapa, každá vybírá chlapa hlavně podle peněženky.
http://www.zena-in.cz/rubrika.asp?idc=33606&id=2

3
Lila
Reagovat

Samozřejmě Jardo – protože pokud zůstane rozvedená s dětma – bude se starat jen ona sama. A živit za svoje. Taky jsem měla jednoho z lásky bez peněz. Příště budu vybírat jinak. Až budou srovnány platy v tomto ryze mužském světě, třeba přibudou muži – zlatokopky. Jinak Formánková je největší slepice. Moudrá žena se nepovyšuje nad poklesky jiných žen.

Reagovat

Zaujaly mě slova Terezy v dnešním Super.cz, samozřejmě, je třeba je brát s rezervou, neb je možné, že si je ten bulvár také celé vymyslel :)

„Čekala jsem charismatického muže a ne typa, který na mě neustále sahá a vynucuje si polibky.“

5
Lila
Reagovat

Ano, Tereza jediná , při svém IQ modelky měla odvahu říct – to, co ostatní si pouze myslely. Ale růži neodmítla!!!

6
Lila
Reagovat

Bulvár si to nevymyslel – to řekla Tereza v minulém dílu. Bohužel růži přijala – nepodpořila svou myšlenku činem.

Reagovat

Lila, nemyslím si, že kdo je modelka, tak je blbý, to jen naokraj k tvé narážce na IQ modelky. Opravdu bych takto lidi neposuzoval, díky.

8
Lila
Reagovat

Terezku znám osobně – není zač

9
lila!!!!
Reagovat

Sakra, proč tu někdo používá můj nick????

10
Martin
Reagovat

Napiste neco podrobnejsiho o x FACTOR na nove jiz bezi upoutavky a spustilo se prihlasovani pres internet

12
Tommy
Reagovat

Myslím si, že se takto nechat ponižovat před celým národem snad ani jedna z Vás nemáte MILÉ ŽENY zapotřebí.Soudným lidem dojde, že ty holky investují skutečně cit, srdce a duši a ten pán pouze a jedině prachy..
„Škoda lásky!“, zpívalo se v jedné písni
a s tou umírali za Vaši marnotratnou svobodu opravdoví muži a rytíři ženských srdcí. Holky snad jste se ještě úplně nezbláznily „zasuňte podvozek“ a přitáhněte knippl k srdci-naberte výšku a jak se u stíhacího letectva říkalo „osolte ho“…Johny

13
Leri
Reagovat

Naprosto a do puntíku souhlasím s názorem paní Formánkové. Celá soutěž je neskutečně ponižující. Nechápu, co je to za ženy a dívky, které se do takového pořadu přihlásí a co od toho čekají.

14
Leri
Reagovat

Naprosto a do puntíku souhlasím s názorem paní Formánkové. Celá soutěž je neskutečně ponižující. Nechápu, co je to za ženy a dívky, které se do takového pořadu přihlásí a co od toho čekají.

15
prolan5
Reagovat

nbXtKa eeeerrrffddgggggggccccc

Přidat komentář