Panáček v reality show

Vem si mě: do finále jde Libuška a Barbara

22. Říjen 2007 | napsal(a): | reality show: Vem si mě

logo reality show Vem si mě Včerejší díl reality show Vem si mě byl věnován návštěvám 3 evropských metropolí – Paříži, Barceloně a Milionář z Vem si mě! Víme, kolik má na kontě! / Blesk.cz
MICHALE, tenhle tě nahradil! / Deník Šíp
Milionář Červín: O tohle přišel! / Blesk.cz

Vem si mě

Diskuze k článku

Počet komentářů: 38
1
RadstaR
Reagovat

Me teda prijde Bara jako pekna svine, ale evidentne mu asi dala, takze bych to videl na vitezku souteze :D

2
DIVAČKA
Reagovat

Je to jasné – Barbara jde tvrdě za svým cílem – pohledný chlap, kupa peněz, postavení mezi boháči – je to chladnokrevná koza, ale ví co chce. Michalovi bych však přála, aby procitnul a vybral si Libušku, u které bude mít klid, jistotu věrnosti a krásné domácí zázemí.

3
Ajda
Reagovat

Divačko, jen nevím, zda by měla klid Libuška s Michalem !
Potvora Barbara k němu sedí líp – svůj k svému. A pokud bulvár nekecá, tak Barbara už s Michalem žije a je to pěkná Itálie :o))))

4
kačík
Reagovat

viz ajda: a dobře Červínovi tak – má co chtěl :o))

5
frenk
Reagovat

Taky Červínovi přeju tu svini Barbarelu s ksiftem ledový nasraný královny.
Co by s ním chudák Libuška dělala…v klidu si dostuduje a uživí se i bez červínových „milionů“…I když se píše, že na tom on zas tak dobře není.

6
RadstaR
Reagovat

Jop mate pravdu, on henten milionar me prije taky jako peknej ….. takze proc vlastne nakonec ne, cloveku by pak az bylo lito Libusky, kdyby si ji nakonec vybral.

7
Lucka
Reagovat

Já bych tedy být chlapem a Michalem, Libušku nechtěla a myslím, že ona sama by byla hodně nešťastná, neví ještě moc co chce a tak by mu hodně podléhala … a její pravidelné: „.. děkuji, že ti chutnala moje večeře“, „… děkuji, že se ti u nás líbilo“, „.. děkuji za pěkný výlet“ Jasně, poděkovat je slušnost, ale tohle podřazené chování mi dost vadí :o(

8
verča
Reagovat

Už kvůli tomu chudákovi synovi by si měl vybrat Libušku.Dovedete si představit tu chladnou bloncku jako milující matku???

9
LUCIE
Reagovat

Už jen proto,že dokázal,celý ten pořad se ke každé chovat tak otevřeně,polibky,objetí a poslední noc a BÁROU bůh ví co!!!!!! Tak bych si sním užila jen slíbenou 14 denní dovolenou a alou pryč!!!!!!!

10
Jarmila
Reagovat

llkoo

11
Dana
Reagovat

No to to s tou Barbarou fakt vyhrál! Ale přijde mi, že chce spíše pro sebe reprezentativní partnerku a i starší-blíže svému věku. Ač je mi Libuška velmi sympatická a chová se upřímně (až na ty její líbivé řeči-děkuji ti,bylo to krááásné), tak si myslím, že je na něho moc mladá a má ještě mírně puberťácké chování. Ale nechápu, co na tý Barbaře vidí, ta se fakt umí tvářit. A obecně se mi ze všech soutěžících svým chováním nelíbila ani jedna. Už jen to, že se přihlásí do seznamky,hlavně kvůli penězům, večer se chovají ve večerních šatech jako dámy, ale druhý den se častují dooost nevybíravými slovy. No ještě, že se blíží konec.

12
Jarmila
Reagovat

Libuška bude asi hodně smutná, když si ji Michal nevybere, ale je lepší být smutná hned a chvíli, než později prožívat zklamání. Nic jiného ji s mužem tohoto zrna ani čekat nemůže. S Barbarou ať sit u divočinu vzájemně užijí.

13
Raden
Reagovat

Ajdo – kdes to našla?

14
Helča
Reagovat

Podle mě, Michal věděl už od začátku koho si vybere. protože je blbost, aby si tam nechával dvacetiletý holky. Ale Doufám ,že si vybere Libušku!!!, protože Barbara se chová jak nafoukaná nána (ONA JE ). Libuška je upřímná , sympatická navíc je hezká a určitě by nikdy nepodvedla Michala . Zato Barbara je nejspíš pěkná mrška její slova jsou tak falešná ,a její chování je moc povýšené . Ajesti ti Michale dala je janý ,že to výhraje ,ale mysli jestli chceš mrchu nebo popelu(jen s tou bys měl i ten nejhoršíden KRÁSNÝ jak jsi řekl ) VEM SI LIBUŠKU, JEN S TOU BUDEŠ ŠTASTNÝ

15
Pattrick
Reagovat

Ano chtěl bych aby vyhrála Libuška a ty kráva Barbaroska vymázla, ale je mi Libušky líto ona se k němu absolutně nechodí takovej něžnej človíček. Ja tu někdo píše Svůj k svému a to je Barbara mám proti ní strašnou averzi a vždy při obřadu mne deptá ten její nabroušenej a chladnej ksicht

16
petule
Reagovat

Ta svině barbara nesmí vyhrát dyt jí jde jenom o jedno no nakonec asi mu dala takže asi taky proto vyhraje BITCH

17
knp
Reagovat

Jak uz to tu zaznelo volba uz padla a nedavno meli i svatbu v nedalekem Stramberku.

Reagovat

knp, svatbu? Tak brzy? Nevěřím :)

21
lila!!!!
Reagovat

To jsme mě překvapili – tím bulvárním článkem. Každopádně – nepodepisují snad účastníci těchto reality show, že nebudou mluvit o průběhu, že se nebudou vídat a tak, jako to bylo u Joea milionáře?

22
divak
Reagovat

no jo, Milionar s Barbarou ziji v jednom byte, sousedi slysi caste hlasite hadky, vzduchem letaji slova jako ty couro, ty chudaku, auta pana milionare mu nerikaji pane, jsou vypujcena. Kamarad delal akci na jedne lodi, velka akce pro nobl firmu, samy slusni vysoko postaveni panove, meli pronajatou celou lod, no a reditel firmy, velmi vyznamna osoba, videl na baru pana milionare s nejakou blondynou. Prisel k nemu a slusne ho pozadal,aby opustil lod, nebot je to soukromy vecirek firmy, ktera si to zaplatila. Pan milionar odpovedel: ty malej curaku, tebe si koupim i celou tou tvoji firmou, pridal sjeste par dalsich perel, nacez sokovany reditel sel za organizatory a zadal okamzitou napravu. Za milionarem prisli barmani, oslovovali ho krestnimjmenem a prosili ho, jestli by nemohl pro dnesek odejit, ale on ze se nehne, tak ze jestli by nesel aspon do vedlejsiho salonku…tak to ze jo. Za par minut ho v tom salonku nacapal nas znamy reditel, sel za organizatorem a povida: mate pet minut na to, aby ten clovek odesel, jinak neuvidite ani korunu za tuto akci. Takze milionari konecne domluvili, aby se presunul do sveho auta, ze mu tam budou nosit piti. Kamarad, ktery akci zarizoval, se na to zeptal organizatora, proc toleruji toho pana na lodi, kdyz je cela zaplacena nekym jinym. Organizator tichym hlasem povida To je nas vazeny klient, casto sem chodi, nacez kamarad odveti Vas klient do smrti nepropije u vas tolik, kolik ste dostali za dnsni vecer od teto firmy, ktera se sem navic muze csto vracet, ale ted uz to spis nevidim :-) No jen aby bylo jasno, jaky je to clovek. K penezum nikdo nevi jak prisel, udajne je to jedna z mensich ryb v kauze LTO. A pry byl i ve vazbe :-)

23
Ifa
Reagovat

Moulen Rouge se píše Moulin Rouge ;-)

24
Lentilka
Reagovat

bůh ví, jak to všechno je. Většinou, když je člověk milionář, tak nemá ferari na leasing :o) Kdyby si Michal vybral Libušku, tak by to dopadlo Happy Endem a to by zase pak neměli bulváry o čem psát. Tak si vybere tu největší mrchu a ona mu to pak spočítá. A jestli je jejich vztah jen o sexu a o hádkách, tak mu to musíme přát … vždyť si ji vybral sám :o) Patří mu to :o)

25
kikinnnaa
Reagovat

Já si myslím, že je všem jasné že si vybere Barbaru(podle bulváru),on takovou ženskou potřebuje,budou na tom oba stejně:) stejně to zase dlouho nevydrží.Libuši si nevezme,je na něho příliš hodná a i kdyby jo,chudák holka.

26
ladik
Reagovat

báru znám z dřívějších dob, je to pěkná potvora

27
lucka
Reagovat

ty holky se tam akurat ponizi jak kdyby si nemohli najit chlapa sami

28
Radka
Reagovat

Michal by mel vedet co chce! Prala bych mu Libusku! Ale stejne si vybere Baboru. Snad pozdejs zjisti ze udelal chybu!

29
Radka
Reagovat

Michal by mel vedet co chce! Prala bych mu Libusku! Ale stejne si vybere Baboru. Snad pozdejs zjisti ze udelal chybu!

30
malta
Reagovat

Barbara je pěkná kráva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Libuška je v poho a taky chytrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Barbara nesmí vyhrát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

31
DaZzlinka
Reagovat

no tak nakonec vyhrála barbara no…. ale já jim to přeju…. jak jí to ted řek….t o bylo hezký :-)

32
hanka.cv
Reagovat

No myslela jsem si to, jak řekl jeho kamarád, nepřál by Michala LIbušce, s čímž souhlasím.

33
hanka.cv
Reagovat

No myslela jsem si to, jak řekl jeho kamarád, nepřál by Michala LIbušce, s čímž souhlasím.

34
Anonymní
Reagovat

Vybral si správně- on i Barbara mají evidentně něco za sebou. S Libuškou by ho asi život po pár měsících omrzel. A že je Bára ledová královna? Kolik jsme toho viděli v TV? Pár sestříhaných „minut“ každou neděli. A vimě všichni, jak dokáže střižna „nastříhat“ a „udělat“ člověka tak, jak chtějí oni. Určitě je sebevědomá, může vypadat jako chladná – ale kdo by nebyl když na vás kouká celý národ? Je dobrá! A pokud dokázala „ulovit“ chlapa před celým národem, tak je navíc buďto chytrá, nebo opravdu k němu něco cítí – nebo obojí.

35
Nika
Reagovat

Hmmmm….tak to já fandila Libušce než te Baruně!

36
Monicka
Reagovat

ja fandim barbare nechaputu ale me pride hezka proste skvela

37
anušenka
Reagovat

jsem ráda že vyhrála právě Barbara no ona byla favoritka už od začátku no není to tak????????????????

38
Beátka
Reagovat

NO včera jsem si o „Libušce“ udělala objektivní názor! Včera jsem ze školou chodila pro nadaci a prodavali jsme tužky, potkali jsme ji a slušně se optali jestli přispěje. Její reakce nás překvapila. Prošla kolem nás jako by nic a ještě ke všemu šla s nosem nahoru! Chovala se příšerně, a je strašně moc namyšlená a nemá být NA CO!!!-Bydlím v Novém Jičíně.

Přidat komentář