Panáček v reality show

Vem si mě – 3. díl – Poznávací výlety (23. 9.)

23. Září 2007 | napsal(a): | reality show: Vem si mě

V dnešním díle reality show „Vem si mě“ rozdělil Michal dívky do tří skupin a pozval je dopisem na výlety, aby je lépe poznal. S každou čtveřicí stráví den a noc a pak vybere sedm z nich, kterým nabídne růži jako pozvání do dalšího levelu. Ale nepředbíhejme.

Alpy čekají!

První list byl pro Kateřinu, Gabrielu, Andreu a Jitku. Protože se ale Jitce pravděpodobně plaváním v „azylovém“ bazénu zhoršil atopický ekzém, rozhodla se, že raději pojede až příště. Na její místo v autě se tedy posadila Markéta.
Dívky a žena Gabriela zřejmě usoudily, že když milionář, tak jehly. Teda jako na botách, aby bylo jasno. Proto jsme se u obrazovak mohli bavit pohledem na Gabrielu, která capkala několik kilometrů do kopce, cestou – necestou na vysokých podpatcích s kufříkem na kolečkách :-)
Poté, co Michal s každou z dívek strávil nějaký čas o samotě, vyjádřil se o Andree, že je rozmazlená a „všechno ví, všechno zná“. Gábině na rovinu řekl, že si myslí, že do reality show šla, aby zajistila své dvě děti.
Michal pak svým čtyřem společnicím koupil suvenýr, každé jeden kámen.

První pražské intermezzo:

Slovenka Slávka pobavila dívky, přemýšlející, kam vezme Michal na výlet je, prohlášením, že ona nepotřebuje nikam za hranice. Nejspokojenější by prý byla, kdyby ji Michal pozval do kojeneckého ústavu a ona tam mohla pečovat o miminka. Čím víc, tím líp! (já mám co dělat s jedním a ona hned celý kojeňák? Uff!)

Projížďka tankem

Jitka, Květa, Martina a Barbora byly Michalem vybrány, aby ve výcvikovém prostoru Boží Dar řádily v tanku. Dostaly maskáče i opravdové tankistické přilby a mohly ukázat, co v nich vězí. Hned dvěma z nich pak Michal udělil lichotku – Barboře nejvíc sluší vojenský mundur, Jitka je zas bezprostřední, na nic si nehraje a tank řídila nejlépe.
Z vojenského prostoru pak následoval přesun do zámeckého hotelu, kde se opět poznávalo. Martina na lekci kriketu – působí na Michala stáloe ještě jako že je uzavřená a ve stresu. Barbora na projížďce kočárem – při romantickém držení kolem ramen se Michalovi svěřila, že má problém se zamilovat a hledá opravdovou lásku. Jitka – je překvapena velkým věkovým rozdílem mezi ní a Michalem, na toho pak působí velmi dobře, je inteligentní a na svůj věk má zajímavé názory. Květa – ve vířivce Michalovi v žertu řekla, ať si sundá plavky. On odpověděl, že až po ní a vida, kapku se tam po sobě povalovali holatí :-)

Další pražské intermezzo:

Holky se nudí a tak jsou lačné všech novinek. Po návratu první skupinky dlouze rozebíraly polibek, kterým se loučil Michal s Kateřinou. Teď mají ještě lepší náplň debat – Květu, která se jim svěřila, kterak s Michalem nahá špásovala, hromadně označily za děvku a …a ….! Ona se nedala a nadala jim do … a … a zavřela se s pláčem v pokoji. A pak si přes dvěře povídaly, jak se navzájem …. a ….. a že jsou všechny ….!
Romantika jak orel, no ne? :-)

To moře je modré od oblohy!

Poslední čtveřice – Slávka, Marcela, Tereza a Libuše. Do dopisu jim Michal napsal, že je počká na letišti u moře. Marcelu, která o moři doposud jen snila, to byl důvod k slzám dojetí. Michal slib splnil a na po příletu na Sardinii se s dívkami na letišti opravdu sešel. Do auta vzal ale jen Slávku, ostatní jely do hotelu se štábem.
Slávka, která k moři vlastně vůbec nechtěla, když přece ta miminka…., se Michalovi v autě přiznala, že má přítele a do souteže se přihlásila jen proto, aby zjistila, jak si žijí lidé, kteří mají peníze. Michal tedy později na kameru jejímu příteli vzkázal, aby si na ni dal pozor, protože je vypočítavá a Slávku samotnou pověřil důležitým úkolem – měla pro něj a ostatní slečny uvařit večeři.
Asi aby si odpracovala ty zmařené náklady, když už nic.

Michal se zatím poznával s Marcelou – na člunu i ve vodě. Zhotnotil ji jako velmi zábavnou a upřímnou dívku. Na modelku Terezu změnil názor – přiznal jí jistou citlivost. Libuši vzal na výlet čtyřkolkou na pláž. Romantika – prostřel deku, otevřel láhev vína a …. usnul. Vony ty ženský jednoho unaví, že ano :-)

Další nevím kolikáté pražské intermezzo

Napětí vrcholí. Dívky si jdou navzájem na nervy, na kameru se svěřují, proč a kdo by měl ze soutěže vypadnout a navzájem se oslovují velmi nelichotivými výrazy. Prim drží patrně Martina, která na Michala sice působí uzavřeně, když u toho ale kluk ušatá není, otevře se a posilněna kapkou alkoholu posílá zvesela své konkurentky do tří teček a ještě dál.

Před slavností růží namluvily všechny slečny pro Michala krátký videovzkaz a poděkovaly mu za hezké výlety i zážitky. Tak se, jen tak mezi námi, ptám – poděkovala některá z nich štábu? Nebo snad doopravdy věří, že jim Michal ty výlety organizoval a platil?

A už tu máme večer, pro sedm dívek krásný, pro pět smutný. Kdo dostane pozvánku k dalším zážitkům?

1) Bára – Jízda kočárem s ní byla pro Michala úchvatná a moc se mu líbila.
2) Jitka – je inteligentní a na svůj věk má velmi rozumné názory.
3) Libuše – Michal se omluvil, že jí na pláži usnul
4) Kateřina – Michalovi imponuje svou otevřeností a tím, že se nestydí říct nahlas své názory
5) Martina – bližší zdůvodnění Michal neuvedl.
6) Tereza – citlivá a zranitelná
7) Gábina – navzájem si řekli upřímně své názory

Ano, správně. Oplácaná Marcelka, která na Michala působila jako nejveselejší, nejupřímnější a nejzábavnější společnice, od něj růži nedostala. Rozplakala se, ale aby Michal věděl, že se na něj nezlobí, prozradila mu, kdo by se k němu nejlíp hodil. Tou pravou je pro něj prý Libuše, tak za týden uvidíme, jestli si Michal Marcelinu radu vezme k srdci.

Vem si mě

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Ifuša
Reagovat

Je legrační sledovat jak si ty bojovnice o milionáře ve vile dokáží vynadat tak, že i dlaždič by se za ta slova styděl a potom vyfintěné si hrají na dámy největšího kalibru, fakt sranda…obvzlášť s tou džkatou Martinou a Barborou by to teda vyhrál…i když je to fuk, stějně nebude s žádnou z nich, všichni dostanou honorář a zviditelní se, diváci se pobaví a to to tady přece jde.

2
dado
Reagovat

Stejně nejlepší z nich byla Marcelka. Holka s tak nádhernýma očima a úsměvem si zasloužila pokračovat dál. Je to takovej smíšek, kdo by jí odolal ;-). Byla opravdu super!

3
Dan
Reagovat

Je to povedená show. Vyloučení Marcely mne mrzí, jak tady již někdo zmínil, stejně s nikým po show zřejmě nezůstane, tak mohla pokračovat, i když je trošičku při těle, ale vynahrazuje to maximálně jinými vlastnostmi. Marcela mi byla nejsympatičtější.
Jinak „Míša“ asi neměl příležitost sledovat v průběhu natáčení záběry z vily (držkování starších), nebo se pletu?
Pro autora článku: Ono v závěru bylo zmíněno jméno Libuše? Já si toho vůbec nevšiml:-(

4
BF
Reagovat

V diskuzi na bleskove jsem cetl komentar ze ktere bych rad kousek ocitoval a velice presne, podle me, vyjadruje o cem tato „show“ je

„…když mu stádo vyhynulo,některé krávy přestaly nést užitek, zašel bohatý sedlák na trh koupit nové. Prohlédl vemena, polácal po zadku, zkontroloval, zda nevystupují z dobytčete kosti..večer v hospodě řádně zapil kup, poručil všem, aby ukázal, že není chudák..“
(z románu Ves)
BF

5
Raden
Reagovat

To Dan: V závěru si vzal Michal Marcelu bokem a omlouval se jí. Ona mu přála, ať najde tu pravou, tak se jí ptal, jestli si myslí, že by ji mohl najít mezi těma holkama, které pozval dál. A Marcela řekla, že ano, že tam je. Že je to Libuše, ta pravá pro něj :-)

6
Lila
Reagovat

Zatím to vypadá, že Michalovi se líbí hlavně Barbara, která je třeba mě dost nesympatická, ale vypadá to, že pan milionář touží po dominantní fúrii, všechny něžné, zábavné a subtilní dívky už jsou pryč. :)

BTW – neví někdo, jak bude vypadat finále? To už je také předtočené, nebo to bude jako u Trosečníka? Díky

7
Vojt@
Reagovat

Nevím prý, s Finálem nova otálí, kvůli čmuchalům, podle mě se to buď dotočí na poslední chvíli nebo to bude „přímák“. ale typoval bych to předtočení.

8
Ajda
Reagovat

Hrají si na „dámy“ , a jsou to obyčejné Nány!!!! :o)

9
llilek
Reagovat

Vyloučením Marcely přišel o osobu, která se výrazně lišila od davu. Možná ji nechal jít dál jen kvůli tomu, aby jí splnil přání vidět moře. Myslím, že udělal velkou chybu.
Může mi někdo odpovědět, zda pochytil nějaký opravdu vyzrálý názor, postoj, originální myšlenku a vysokou inteligenci u Jitky, jak ji Michal prezentuje? Díky.

10
Verunka
Reagovat

Možná ho zmátly ty zrzavý vlasy a plete si inteligenci s vychytralostí a schopností zdatně manipulovat. Je to liška podšitá, ta „inteligentní“ Jitka. V tomto smyslu je její inteligence opravdu hooodně vysoká. Jedna je citlivá, druhá je křehká, třetí … Prostě každá volí jinou taktiku.

11
Ifuša
Reagovat

Mě fascinovalo, že ta zrzka o sobě v klidu prohlásila, že si myslí, že je pro Michala atraktivní (bylo to v nějakých prostřizích s dotazem, kdo že si myslí, že vypadne)…fakt důkaz vysoké inteligence a vyzrálosti.

12
Gabi
Reagovat

Po nejake dlouhe dobe jsem opet byla v cesku,ja vam reknu lidicky a tobe Michale…dost dobre jsem se pobavila jak se ty holciny sami zesmesnovaly navzajem joj ja sama jsem zrovna mela 30te narozeniny….srandy kopec, ale jinak je to dobry porad na urcite urovni :-)…,ktery znam jaz z nemecka tak i z ameriky/neco podobneho /..jen dofam, ze najdes mezi temi zbyvajicimi tu skoro pravou..takze hodne stesti

Gabina

13
Marcela B
Reagovat

@Dan: Děkuju :)

Přidat komentář