Panáček v reality show

Vem si mě – Obřad růží nepřežilo 8 dívek

16. Září 2007 | napsal(a): | reality show: Vem si mě

logo reality show Vem si mě Osm dívek opustilo dnes večer reality show Vem si mě a ztratilo tak možnost bojovat dál o srdce milionáře Michala Červína. Den D byl protkán napětím od samého rána. A co se blížil večer, atmosféra houstla… Jednoduché to samozřejmě neměl ani milionář Michal.

Vem si mě – poznejme se během rozhovoru

Michal Červín tento večer postupně každou ze soutěžících zpovídal a ona jej, aby si vytvořili navzájem o sobě přibližný obrázek, co že jsou vlastně zač. Ihned ráno, dalšího dne, jim bylo oznámeno, že se stěhuji do vily za Prahou, která se stane jejich základnou po zbytek Vem si mě.

Musím konstatovat, že mě při sestřihu Vem si mě napadlo, že by nebylo od věci udělat nějakou krabicovou reality show jen pro jedno pohlaví, nejlépe plnou žen. Protože stačilo jen pár dní a mezi 20 dívkami bylo velmi dusno.

To dusno jistě umocnil i závěrečný Obřad růží, kdy osm dívek z dvaceti rudou růži, a tedy pozvánku k pokračování v soutěži, nedostalo. Dále v reality show Vem si mě tak nebudou pokračovat Barbora, Lucie, Eva, Ilona, Lucie (II), Luďka, Naděžda a Lucia.

Mezi vyřazenými jsou takové, které byly do milionáře Michala celé hin (Naděžda), ale i takové, které jsou spíše rády. Uvidíme, jak se Vem si mě dále vyvrbí. Zatím si za svým cílem jde nekompromisně především Barbara.

Klobouk dolů před TV Nova

Ano, musím vyseknout poklonu TV Nova a to za to, že jsem měl možnost druhý díl reality show Vem si mě shlédnout dodatečně, poté co jsem si ho zdarma a legálně stáhnul z internetu. Díky TV Nova, máte o diváka této reality show více.

Z tohoto odkazu jsem si druhý díl Vem si mě stáhnul a zcela zdarma Je však nutno nainstalovat jejich download program.

o Vem si mě napsali i jinde

Vem si mě – intriky a pláč / Bleskově.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Vem si mě

Diskuze k článku

Počet komentářů: 31
1
Mareq
Reagovat

Tak ono už se přece profláklo, kdo jsou 4 finalistky ne??? Ale chápu, že chcete nechat překvapení pro ty, kteří odolali a nic si dopředu nepřečetli.

Reagovat

Mareq, řečnická – lze vždy věřit bulváru? A i kdyby se profláklo (taky jsem to na titulce nějakého bulváru viděl), se současným vysíláním to má pramálo společného. Nebuďme naivní, kvůli tomu skutečně sledovanost této reality show neklesne.

3
lila
Reagovat

Nehledě na to, že ta „pravdivá“ zpráva mohla být vypuštěna záměrně…

4
Raden
Reagovat

Zajímalo by mě, jestli budou mít holky taky nějaké „bojovky“, jako tomu bylo u slovenské Nevěsty pre milionára před rokem, kdy se musely třeba na vlastní triko dopravit ze Slovenska do Německa.

Reagovat

Raden, když už je řeč o slovenské, tak Barbara, co si jde v české Vem si mě tvrdě za svým, mně strašně připomíná jednu soutěžící z SK verze, která si rovněž šla tvrdě za svým, ale nakonec ke svému vytouženému cíli nedorazila.

6
Dáda
Reagovat

Mě je Barbara nesympatická, přijde mi dost arogantní…řekla bych, že půjde přes mrtvoly. Netipovala bych jí na tu „osudovou“. Dostane se ale nejspíš hodně daleko.

Reagovat

Dáda, to dostane, dle záběru na lodi a myslím, že v prvním díle Vem si mě dokonce byla nějaká milionářská líbačka s touto slečnou :)

8
Dáda
Reagovat

Jojo, to jsem viděla v ukázkách…nebyla ale jediná se kterou se líbal…

Reagovat

Dáda, pak po vzoru SK verze si lze položit jedinou otázku, s kým z nich i bude spát :)

10
Dáda
Reagovat

Já jsem bohužel SK verzi neviděla… Tipovala bych to však na Barbaru… má ostrý lokty, ví co chce a jde si za tím… no zajímalo by mě, čeho dělala v Itálii manažerku…já bych tipovala nějaký lehčí dům služeb :o)

Reagovat

Dáda, tipuji to spíše na pizerii či jiný bar, což i tak je dobrá životní zkušenost. O tom žádná. Jiný kraj, jiný mrav.

12
Dáda
Reagovat

Zatím nevím, co si mám o Michalovi myslet. První dojem byl uauuu, super…!!! Jenomže začínám pročítat související články a jsem trošku na rozpacích. Zatím na něj padá jen samá špína… vše půjčené, dluhy, pronajatý byt – ne v os.vlastnictví, auto na leasing…350 ženských… pak ještě jeho bývalá tuším že Alice vyrukovala s alkoholikem – čemuž samozřejmě nevěřím…kdo se rád nenapije, že? To však nedělá z nikoho hned alkoholika. Nevíte někdo, pod jakým nickem je slečna dotyčná na líbimseti?

13
Jana
Reagovat

Dádo,nevěř všemu ,co čteš v bulváru

14
Dáda
Reagovat

Jano, né že bych hltala bulvár…a všemu věřila, to určitě ne !!! Obzvláště Blesk, ze kterého vesměs všechny tyto články pocházej. Na druhou stranu zase beru to, že na každém šprochu, pravdy trochu… a docela by mě mrzelo, kdyby to tak skutečně bylo :o(

15
Frank
Reagovat

Prosím, nemá tento díl někdo nastreamovaný? Případněporaďte, jak to „legálně stáhnout ze stránek TV Nova“. Já na to nepřišel a manželka mě o to uhání :)

Reagovat

Frank, stáhni si to tady, zcela zdarma, tak jsem to viděl já

17
Mareq
Reagovat

No bulváru se samozřejmě věřit nedá, každopádně ten článek myslím vydal Šíp, který je sponzorem VyVolených a ono za účelem zničení konkurence asi nebude takovej problém zjistit, jaká ta finálová čtyřka opravdu byla. Já kdybych za to dostal slušnou sumu tak bych to taky řek. Mě je to ale osobně jedno, protože mě ta show zas tak nebere

18
Dáda
Reagovat

Mareq : Já se nechám raději překvapit :o))) Konkurence to možná je, ale pořad se vysílá v rozdílnou hodinu, tak nechápu co Šíp či Prima řeší :o)
Já sleduji obojí …

19
Lysohlávek
Reagovat

Ty musíš mít z těch nerváků kdo s kým a co kdo vypustil z huby bezesný noci.Běž se radši občas proběhnout ven ať se ti ochladí to lejno co máš místo mozku!

20
Dáda
Reagovat

Lysohlávek : Lejno máš spíše ty… :o))) Venku toho naběhám dost, to nemusíš mít starost hochu lysohlávkovej….pravděpodobně vyhulenej.

21
Mareq
Reagovat

Dáda: No jo, ale je to prostě konkurenční reality show, a kdyby se Primě podařilo srazit Nově sledovanost pomocí Ber nebo neber stejně jako v případě Jsi chytřejší než páťák tak by to pro ně bylo rozhodně plus. ;-) Jinak Vem si mě má mít někde jen 8 dílů, takže zase o moc nejde. Spíš by se Prima měla zaměřit na nalákání nových diváků a to pomocí upoutávek, kde by jasně ukázala, že ve vile VV 3 se dějou hodně zajímavý věci. Je to docela nefér, že zatímco VV 2 byli ze všech tří řad nejslabší tak si udrželi pořád slušnou sledovanost kolem 900 000, zatímco Noví hrdinové mají jen půl milionu. A přitom to se stoupající agresivitou Dana, určitě minimálně jeden soutěžící odnese s újmou na zdraví ;-)

22
Lysohlávek
Reagovat

Vyhulený jsou pro tebe evidentně největší životní zážitek!Měl by si jako správný fanatik chodit po bytech a přesvědčovat lidi aby na tu píčovinu čuměli!

23
niki
Reagovat

Jak by se asi vyjádřil přítel Slávky, k této soutěži..

24
Majda
Reagovat

Poradi mi nekdo, jak se na to na netu podivat? Po otevreni tech stranek a kliknuti na „Stahni“ mi to vyhazuje nejaky kmd soubor a co s tim dal? Diky moc.

25
tomas
Reagovat

Gabi35 hleda novou pokladnicku,protoze s tou posledni se cca pred 2mesici rozvedla!!! Je to pipina falesna,navic je divna az oskliva,a ten chudak obesenej je jen a jen jeji vina!Ti co tomu byli blize to moc dobre vi,a ty Gabi keci o veelke lasce ji nikdo NEZERE!!!Kdyz se hvezda za dva dny uz tahala s nejakym tupym svalnatcem po Pardubicich.Na deti kasle a to doslova!!!!!!!

26
kli
Reagovat

ůo§půp§§§

jh
k
kj
kj
k
l
il
ů

ol
l

l
olo
l

l
l

ů
ů
ů
ů
ů
ů
ů

l
ili
li
ll
li
li

l

l
l

27
michaela
Reagovat

Me tento porad prijde jako jedna velka kravina.Ty holky se chovaji jako telatka a von bude peknej proutnik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28
michaela
Reagovat

Me tento porad prijde jako jedna velka kravina.Ty holky se chovaji jako telatka a von bude peknej proutnik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29
michaela
Reagovat

Me tento porad prijde jako jedna velka kravina.Ty holky se chovaji jako telatka a von bude peknej proutnik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30
michaela
Reagovat

Me tento porad prijde jako jedna velka kravina.Ty holky se chovaji jako telatka a von bude peknej proutnik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

31
Bellatrix37
Reagovat

Michale nezlob se ale o tebe bych si neoprela ani koste, chlap ktery objima skoro kazdou a osahava ji nebude o nic lepsi nez ty nanynky co se tam takhle prezentujou, Barbora mi pripada jak prestarle koste, ta osoba je falesna,neco mi na ni nehraje. Ale asi udajny pan milionar bere takovu osobu jako je Bara, rika se rovny rovneho si hleda!!!

Přidat komentář