Panáček v reality show

Vem si mě: boj o srdce milionáře skončil pro Gabrielu

7. Říjen 2007 | napsal(a): | reality show: Vem si mě

logo reality show Vem si mě Dnešní díl reality show Vem si mě, kde bojuje o srdce milionáře Michala Červína několik vyvolených dívek, byl posledním pro dívku Gabrielu, před níž dal milionář Michal přednost stále nevyjasněnému vztahu k Tereze.

Na začátku dnešního dílu se Gabriela přiznala dívkám, že tetování, které si i s Michalem nechali udělat, je jen hennou, takže za pár dní zmizí. Úleva, která se na tvářích některých slečen objevila, byla nadmíru zřetelná. Pak už jen bádaly a hloubaly, proč je v tom Gábina nechala takhle vykoupat. Ale další události tuto epizodu dostaly do pozadí.

Jachtací Barbora

Michal poslal do vily první zvací dopis – jeho adresátkou byla ambiciózní Barbara. Romantický výlet na jachtě – den a noc jen spolu. Příležitost, o kterou stála všechna děvčata. Letadlem do Splitu a tam se hrdličky nalodily na jachtu. Odpoledne si užívaly objetí, polibků a doteků, večer pak poslal Michal Báru nakoupit, aby si mohli užít romantickou večeři na palubě.

Zatímco Bára připravovala menu, Michal se na chvíli natáhnul v kajutě,aby si odpočinul.

Problém!

Michal si dovolil usnout. Kdyby spal dvacet minut, ale on spal celou hodinu a půl! To Bára nemohla strávit. Seděla u prostřeného stolu, lakovala si nehty a jedním dechem tvrdila, že se nic neděje a zároveň, že se cítí dotčená a uražená. Napřed to řešila na kameru, později i s probuzeným Michalem. Vřelé odpolední souznění tak kleslo pod bod mrazu.
Michal se sice omluvil, ale po celý zbytek večera se k tomu vraceli.
No, mezi námi, já bych asi Báře navlíkla záchranou vestu a nechala proud, ať ji donese zpět k pobřeží. Představa, že bych podobné scény měla na talíři i v manželství, by mě asi nelákala.

Nejkrásnější pohled na svět je z koňského sedla – Libuše a tereza

Další „poznávíní“ bylo naplánováno pro dvojici dívek – něžnou a oddanou Líbu a světačku Terezu. Na ranči dostaly jezdecké oblečky, do rukou kartáče a mohly vyhřebelcovat koně. Koňák nejsem, ale přesto bych řekla, že se takové věci dělají až po jízdě, ne? Ale zpět k věci. Obě dívky si s Michalem vyjely na projížďku, Líba ho pak zpovídala, jaký má názor na nevěru, Tereza zas prohlásila, že pro ni to byl úžasný zážitek. Ale romantikuš ještě nekončí, vždyť co taky může být hezčího, než táborák v dešti a spaní pod levným jednoplášťovým stanem. Chlapák Michal za pomoci tekutého podpalovače rozdělal oheň, dívky opekly špekáčky a hurá na kutě.

Jak později prozradily zbylým slečnám ve vile – bylo to super, ale Michal z vedlejšího stanu strašně chrápal :-)

Vrtulníkem do lázní – Gábina a Kateřina

Pro poslední dvojici Michal namíchal koktejl z kapky adrenalinu a pár lžiček pivního sladu. Napřed jim několikrát převátil žaludky v helikoptéře a pak je nechal dopravit do Mariánských lázní, kde na ně čekala noc v romantickém hotelu a společná večeře.
Skřípalo to jen cestou na letiště – Gábina se s Kateřinou moc nemusí, a proto seděly v autě jak pukavice. Po typicky ženském škádlení Sedni si dopředu! Já? Ne, běž ty, jsi přece starší! je ale Michal usměrnil.
Vzdychání nad krásou hotelu Golf (normální tuctově zařízený pokoj) přerušilo až pozvání do pivních lázní. Na koupel ve vaně, plné piva, pozval Michal čtyřnásobnou manželku Gábinu. Polibky, doteky, mazlení – Gábina už několikrát prohlásila, že jde o Michala bojovat a vytáhla proto většinu svých ženských trumfů. Michal se sice nebránil, vždyť už jsme i předtím viděli, že si rád „sáhne“, ale později na kameru prohlásil, že ho tím Gábina až zaskočila.
S Kateřinou si dal lekci golfu a pak s oběma dívkami společnou večeři (Kačka byla docela naměkko) a návštěvu místní diskotéky.

Obřad růží

Jak už víme, růži nepodal Michal Gabriele. Zde bych ale chtěla pochválit práci střihačů při výrobě upoutávek – já až do poslední chvíle myslela, že opravdu vyletí Bára. A taky už vím, čím budu strašit dítě, až bude zlobit – screenshotem Bářina výrazu, který měla po celou dobu předávání růží. Brrr!

Vem si mě

Co nás čeká za týden?

Další spory mezi dívkami, které už vědí, že jde opravdu do tuhého, jejich seznámení s Michalovým synem a naopak seznámení Michala s rodinami jeho lovkyň.

Vem si mě

Diskuze k článku

Počet komentářů: 17
1
lila!!!!
Reagovat

Michal dal přednost zejména mládí a vzhledu. Zas takový filozof není.

Reagovat

lila, nechtěl jsem to napsat tak tvrdě, ale máš právdu :)

3
lila!!!!
Reagovat

Hlavně mně bylo jasné, že vyletí Gabriela – Nova má sice dobré střihače, ale ne dobré dramaturgy – během týdne běžely upoutávky, kde bylo vidět, že Michal sedí na „konečné“ bílé lavičce právě s ní.

4
Václav K.
Reagovat

Myslím si, že se takto nechat ponižovat před celým národem snad ani jedna z Vás nemáte MILÉ ŽENY zapotřebí.Soudným lidem dojde, že ty holky investují skutečně cit, srdce a duši a ten pán pouze a jedině prachy..

„Škoda lásky!“, zpívalo se v jedné písni a s tou umírali za Vaši marnotratnou svobodu opravdoví muži, jako byli např. piloti anglického královského letectva.

I ti měli své ženy a neměli zapotřebí nic filmovat.Obdiv žen k nim byl samozřejmý, byli to hrdinové a ne jako tento chlapec-.

5
RadstaR
Reagovat

Me teda ten milionar prijde jako drsnej defkar :) Jinak teda nektere ty pipky v ty soutezi to je des, ale proc ne, taky bych si nechal libit nektere veci :)

Reagovat

RadstaR, souhlas, je to jen děvkař – co jsem to tak po očku sledoval, tak se tahá snad s každou, která mu dá tu možnost, ale třeba je to je nějaká hlubší taktika jak si vybrat tu nejlepší :)

7
Kolumbus
Reagovat

Suníčko: Klidně to může být i zkoušení ve stylu – která první dá, tak půjde :-) je to jak jedna metoda v účetnictví – FIFO (First In First Out)

8
BF
Reagovat

Myslim jsi, ze kdyby chlap najednou balil 7 bab a nebyl VIP a oni by o tom vedeli, tak asi kazdy vi jak by to normalne dopadlo (a co jsi o nem myslet00) :o)).

Princip teto show je mi cim dal tim vic odpornejsi a mimochodem by me zajimalo jestli ma milionar moznost vydet zabery z vily, kdyz tam neni.

Akorat jsi nejsem jisty jestli nakonci moralne „vyhraje“ milionar s tim, ze jsi nekoho najde nebo nektera s tim, ze ulovila chlapa s nabytou penezenkou.
BF

9
Markéta
Reagovat

Show dobrá, ukazuje co pro přítomné slečny je v životě a to jsou jen peníze. Jen by je určitě nepotěšilo, že pan Michal nemá ani korunu. Podívejte se na Justici a uvidíte :-)

10
Karkulka
Reagovat

Konš se čistí před i po jízdě, před o trochu víc. Michal tam machroval, ale byl jen o pár lekcí před dívkami. Na Vem si mě jsem koukala poprvé, kvůli těm koním, ale pořad je dost slabý. Taky mě pobavilo, jak mu dívky tak velmi děkovaly za vyjížďku a on to přijímal, on ty zábavy asi neplatí ze svého, ne?

11
Velecká Vladimíra
Reagovat

Rozhodně nepatřím mezi rádoby emancipované ženy, ale nemohu pochopit, jak hluboko dokáže člověk klesnout.Holky, proberte se!Máte v sobě alespoň trochu hrdosti?O rozumu raději ani nemluvím.Sedí si tam jako Maharadža a děvčata se mu nabízejí jako kobylky do chovu.O „Mišáčka“ bych si osobně neopřela ani kolo, pokud bych nějaké měla, že..Tohoto psychologa/gynekologa-amatéra bych poslala dělat do kamenolomu, možná by mu trošku zdrsněly ty jemné pacinky a možná by malinko ztratil svůj „šarm“…

12
lila!!!!
Reagovat

Já myslím, že vítězka je stejně jasná, tipuju, že to bude Barbara nebo Tereza.

13
Ifuša
Reagovat

Vždyť už se všude píše, že to vyhrála ta děsná Barbora…to si teda uměl vybrat, taková megera – i když k němu se tak nějak hodí, holka žila nějakou dobu ve světě, tak nějak se vyzná, on někde řekl, že potřebuje tak trochu potvoru…tak budiž..stejně spolu nebudou tak o co jde. A mám taky dost jak uctivě holky děkují za všechno co jim Michal poskytuje a všecho platí TV Nova.

14
Sydney
Reagovat

BF – PROBOHA ty hrubky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15
kačík
Reagovat

Pro sydney:
Našla jsem u BF jen dvě hrubky…to se mi nezdá tolik na to aby se na to upozorňovalo…teda nechápu proč na takové věci vůbec někdo může poukazovat…Máš nějaké komplexy?

16
xxx
Reagovat

tak těch chyb je tam požehnaně. Hlavně je dost otřesné to používání výrazů: Myslím jsi …. nebo Akorát jsi nejsem jistý ….
Co tím autor opravdu myslel? Nemělo to být Myslím si apod. To je fakt humus. Ostatní i/y nebo čárky ve větě se dají opomenout, ale tohle!!

17
maria
Reagovat

Lidi lidi,kdyby jste alespon trochu znali Gabrielu z Pardubic,vedeli by jste ,ze takovych slepic,hloupych a nafoukanych nan je pramalo!!!!!!!!!!!!!!!!!

Přidat komentář