Panáček v reality show

Vem si mě – Zkoumání genofondu

14. Říjen 2007 | napsal(a): | reality show: Vem si mě

logo reality show Vem si mě Hlavním tématem dnešního dílu bylo poznávání rodin. Michal ovšem dívkám nepředvedl jejich budoucí tchýni, ale představil jim svého syna.

Čtyři macechy

Nudný život ve vile Michal zpestřil dívkám neohlášenou návštěvou. Nepřijel na ni ale sám, vzal s sebou i svého syna. Pro slečny, které ještě neměly uklizeno ani navařeno, to bylo překvapením. Zajímalo by mě ale, jak Michal či štáb celou akci vysvětlil tomu chlapci – „hele, uvidíš možná svou novou maminku?“. Rozhodně si však myslím, že tato situace měla mnohem větší potenciál a je škoda, že jí štáb nevyužil. Během návštěvy alespoň Michal dívkám oznámil, že poletí na dvoutýdenní dovolenou na Mallorcu a on že se za nimi přiletí podívat.

Krátké souznění

Radost z dovolené dívkám v prvních dnech dovolila zapomenout na všechny spory. Bydlely v pěkné vilce, dováděly na pláži, zkrátka všechny si to užívaly. Pak si ale Bára neuvědomila, že i stěny mají uši a začala před Libuškou pomlouvat Terezu a Kačku. Těch se to samozřejmě dotklo a oheň byl na střeše. Přestaly se bavit jak s Bárou, tak i s Líbou, ta to oplakala ….ehh, nuda. Jedem dál.
Michal, který dorazil později a zřejmě jen na otočku, s nimi hrál na pláži volejbal a pak je vzal k delfínům. Částečně tak splnil i velký Katčin sen, protože jí to věnoval jako dárek k jejím dvaadvacátým narozeninám. Z dovolené pak dívky nemířily zpět do vily, ale rovnou…

…domů!

Michal chtěl poznat jejich rodiny, takže je postupně navštěvoval.

Libuška, žijící v Novém Jičíně, jej pozvala k rodičům na oběd, pak jej vzala do své oblíbené restaurace na setkání se svými kamarádkami a na hodinu spinningu, kterou vedla.

Barbara, žijící taky v Novém Jičíně, jej seznámila se svou matkou a babičkou (ta Michala okouzlila), pak zašli také do restaurace, kde byli Bářini známí a sestra. Těm se povedlo něco podobného, co Michalovi na jachtě – zpozdili se o půl hodiny, což Bára samozřejmě opět těžce vydýchávala.

Kvůli Tereze Michal moc daleko cestovat nemusel. S ní a její matkou se viděl v Praze, kde obě žijí. Po společném obědě se vydali na procházku a Michal z Terezy opět páčil, zda u ní má šanci a proč mu to tedy nedá víc najevo (v překladu proč se po něm nesápe jako ostatní). Dovolila bych si malé upozornění – pořad „Vem si mě“ je v podstatě jen formou teleshoppingu, prodává se tu zboží (dívky), které kupující (Michal) musí zaplatit (třeba honorářem z Novy). Asi by tedy neškodila taková ta malé cedulka, která visívá nad regály s pečivem: „Zboží vybírejte pouze očima, ne rukama!“

Za Kačenkou se Michal vydal do Nového Bydžova a zastihl ji v domku jejího nevlastního otce a jeho přítelkyně. Pojedli svorně pár jednohubek, pak vzala Kačka Michala do (jaké to překvapení) restaurace, kde jej seznámila se svými přáteli. U této návštěvy bylo zvláštní jediné, a to, že Kateřina nepředstavila Michala svým skutečným rodičům. Ví někdo, proč?

Tři růže

„Bára je chytrá i hezká, mohla by mě reprezentovat a pomáhala by mi s prací, Libuška je sluníčko, hezky by se na mě usmívala a starala by se o mě, Kačenka je ještě mladá, ale taky by se o mě pěkně starala, Tereza je hezká a díky mému i jejímu pracovnímu vytížení bychom se spolu viděli málo a mohli si to tak víc užít…“ rozumoval Michal před obřadem růží. Dívkám (snad kromě Báry, ta by na ten svůj výraz mohla mít zbrojní pas) to moc slušelo a nedočkavě čekaly, kterou pozve Michal dál a se kterou z nich se rozloučí.

Michal nabídl růži Libušce, Kačce a Báře, s Terezou se rozloučil ve společnosti ostatních a my se můžeme těšit na příští díl zase za týden. Tři dívky – tři evropské metropole. Romantikuš!

Vem si mě

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
Reagovat

Z mého pohledu byl zcela nevyužit potencial Mallorci, na to, že tam byli 14 dní, tak z toho bylo pouze pár záběrů. Navíc, jsem nějak nepostřehl, kde tedy bydlí po návratu do ČR? Průvodce Vem si mě říkal, že do vily se už nevrátí – takže hotel?

2
Bila
Reagovat

Každá v jiném hotelu – psal to Blesk – Plesk

Reagovat

Bila, ale to mě přeci nemá jako diváka zajímat, bulvár toho napíše :) Já to chci v TV :) Jinak je srandovní, jak rozmazávají v TV Nova loga na oblečení milionáře Michala Červína a pak tam nacpou velký záběr na letadlo SkyEurope. Podotknu, že SkyEurope na Malorcu skutečně nelétá, takže v něm slečny jisto jistě neseděly :)

4
Lila
Reagovat

Nemůžu si pomoct, ale tahle reality show mi přijde hrozně předvídatelná – nebo je spíš předvídatelný pan milionář? O jediné Barbaře řekl, že jí má rád, takže očividně asi směřuje k ní.
Pokud v závěrečném díle nevtrhne do studia policie a nesbalí ho za daňové úniky, těsně poté, co řekne tu „kouzelnou větu“ tak už nás asi fakt nic nepřekvapí.

Reagovat

Lila, především na tom milionáři není nic zajímavého kromě peněz. Zatím nic na způsob charismatu a většího přehledu nepředvedl, nebo má někdo jiný názor?

6
Ajda
Reagovat

Tento milionář je obyčejný ješita. Vyžaduje neustálé projevy vděčnosti, chce slyšet jak je která dívka nadšená z kdejaké blbiny co udělá. Slovní zásoba taky nic moc, oblíkaný chodí jak vekslák od Tuzexu. Prostě na mě dělá dojem klasického zbohatlíka , bývalého stánkaře a kšeftaře s kde čím. Člověk, co majetek získá jako výsledek práce, ten se takhle snobsky nepředvádí. Jenže u nás se bohatlo a bohatne nejrychleji a skoro beztrestně právě stylem tohoto“milionáře“. Chtěla bych vidět, co mu vlastně patří.Aby jsme nakonec nebyli větší milonáři my!

Reagovat

Ajda, snad alespoň ty auta, pokaždé na té Malorce přijel jiným :))

8
Graffin
Reagovat

Auta mu určitě nepatří, protože každé má SPZ (RZ) jiného města, přesněji kraje…

9
Pavel
Reagovat

Tak tady jsem bandu zavistivcu zrovna necekal. Bezte radsi na novinky, tady se bavime o RS. To se tu za chvilku rovnou muzeme bavit o politice… :(

10
Ajda
Reagovat

SUNíčko, no dobře, snad ty auta, ale bez toho řidiče :o))

Reagovat

Pavel, ze kterého příspěvku přesně čiší závist? Z pana milionáře máme spíše srandu, já osobně mu nic nezávidím, každý svého štěstí strůjce. Člověk i může říci, že toho má více než on, mám velmi skvělou přítelkyni :)

12
Lila
Reagovat

Ad Michalova osobnost a charisma – Michal má naprosto nulové charisma (aspoň na mě tak působí), je neobyčejně jednoduchý, zatím volil spíše podle vzhledu než podle charakteru. Připadá mi, že ho zajímá jen jídlo a spánek. :) fakt takový méďa. :D a taky chce pořád tuli a mazli a je mu celkem jedno s kým, co si tak pamatuju Joa milionáře, tak ten neprováděl to, co on. Vadí mi to jeho „rádoby“ rozhodování, mohutně podporovaného sestřihy, on už má totiž dávno jasno.

13
Tomáš
Reagovat

Mezi náma – ženská mlže být sebe víc vzdělaná a bedna, ale když mě nepřitahuje vzhledově, tak s ní přece nehupsnu do chomoutu, ne?

Zajímalo by mě, jeslti některý chlap ze zde diskutujících někdy chodil se skvělou a chytrou holkou, která semu nelíbila…

Jestli mám za 2,3 měsíce poznat babu, se kterou bych měl mít určitou šanci na společnej život, asi bych se taky tuli tuli a mazli mazli nevyhýbal… ;-)

14
LUCIE
Reagovat

Zareaguji na příspěvek Tomáše a jeho otázku zda někdy chlap chodil s babou, která se mu nelíbila,ale jen pro ……. ANO,ten můj,ale řekl mi to asi po 3 letech, když jsem změnila totálně svůj vzhled a styl oblékání. Takže přece asi ještě i v dnešní době se dá říci,že na vzhledu nezáleží,ale hlavně na tom,co maš na srdci a v hlavě. Podotýkam,že nejsme důchodci,ale je nám 28 a 26 let.

15
LUCIE
Reagovat

Zareaguji na příspěvek Tomáše a jeho otázku zda někdy chlap chodil s babou, která se mu nelíbila,ale jen pro ……. ANO,ten můj,ale řekl mi to asi po 3 letech, když jsem změnila totálně svůj vzhled a styl oblékání. Takže přece asi ještě i v dnešní době se dá říci,že na vzhledu nezáleží,ale hlavně na tom,co maš na srdci a v hlavě. Podotýkam,že nejsme důchodci,ale je nám 28 a 26 let.

Přidat komentář