Panáček v reality show

Amerika má talent 2012: 1. semifinále (video)

1. Září 2012 | napsal(a): | reality show: Amerika má Talent

[singlepic id=4634 w=420]
Semifinále show Amerika má talent 2012 je tu. 24 nejlepších talentů musí znovu ukázat, že si zaslouží milion dolarů. Semifinalisté bojují o tři finálová místa. Kdo se prodral do vytouženého finále? Odhalíte uvnitř článku.

Andrew De Leon

Andrew si v minulém kole proklestil místo až do semifinále. Minulý týden nezpíval tak provařenou pecku, ale pro semifinále už vybral Ave Maria. V jeho hlase je stále slyšet minimum praxe. Prostě Andrew doposud zpíval doma a nikde venku, teď stojí na velkém pódiu a hlas postupně brousí. Když nepřestřelí jako ve Vegas bude to fungovat. Ave Maria se mu povedla a považuji jeho vystoupení jako posouvajícího jeho vystupování o stupínek výše. Není to sice úplně on, ale zlepšuje se. Začátek písničky mě moc nebral, ale od půlky to rozbalil a vše dojel do zdárného konce. Obzvlášť při posledním partu tuhla krev v žilách a naskakovala husina. Od poroty dostal vcelku kartáč, ale nemyslím si, že by to bylo hrozné. Ani mi nevadí, že vypadá jak vypadá, prostě kompletně se vším všudy Andrew funguje výborně.




Todd Oliver

Todd i jeho pes Irving je skvělá břichomluvecká dvojka. Tento styl zábavy mám rád a oba společně tvoří sympatickou dvojici, která je originální a sype vtipy z rukávu. V aktuální show Todd své vystoupení situoval do talk show, kam si pozval nejznámějšího psa na světě a debatoval s ním. Několik výborných vtípků a duo si podmanilo jak porotce tak i publikum. Jéjej, to bude znovu obtížné vyřazování.

Donovan a Rebecca

Nevím jestli nejsem tolik ohromený díky Dea Menům nebo mě prostě americká dvojice tolik nezaujala. Jsou obrovsky silní a fyzicky nadaní, ale jako headline show bych to neviděl. Nezbystřil jsem extra nový prvek, který by mě posadil na zadek. Vystoupení zajímavé, ale pro mě už ohrané.

Edon

Ve zpěvu je Edon jednoznačně lepší než Andrew a jak řekl Howie nejspíš je to nejlepší zpěvák v letošním Talentu. Song se mu povedl, skvělé vystoupení. Diváci v divadle byli unešeni a dokonce skandovali jeho jméno. Zatím nejlepší číslo večera.

http://www.youtube.com/watch?v=uTD5XGIavx8

The Scott Brothers

Robotické bratry beru jako jedny z favoritů na výhru. Ve čtvrtfinále udělali parádní show. V semifinále se jim to povedlo tak napůl. Neskutečně precizní, čisté a dokonalé pohyby duo zvládá s bravurou až si říkám, že to lidsky není možné. Měli pěknou scénu i zajímavé podání. Ale celkově mě to od začátku neuchvátilo. Ke konci se to zvedlo, ale jak řekl Howie, chtělo to nějaký pohyb jako ve čtvrtfinále s kloboukem.

Eric Dittelman

Jestli si někdo zaslouží postup do finále tak je to Eric. Co předvádí se čtením myšlenek je neuvěřitelné až děsivé. Silný v kramflících je, když se soustředí na jednu osobu. Trik s diváky u televize moc nešel a je to méně uvěřitelné, ale když bude cílit do jednotlivců tak je to číslo za milion.

Turf

Podle ohlasů největší favorit na vítězství od začátku soutěže. Je sympaťák, má přirozený talent a na pódiu metá přirozeně jako koště. Howard vystihl jeho jediný problém. Začíná se ukazovat, že předvádí dost stejných prvků v tancování či jak jinak to nazvat, které už předvedl. Myslím, že Turf postoupí. A to i přesto, že ve vystoupení bylo pár hluchých míst.

Bria Kelly

Bria jednoznačně prohrála minisouboj zpěváků. Song byl vybraný dobře, ale prezentace byla prkenná, v refrénu párkrát ustřelila a celkově na pódiu byla dřevěná jako prkno. Celá její prezentace lady v šatech se mi nelíbila. Byl jsem zvyklý na odvázané, moderní děvče. Tohle nebylo to pravé ořechové.

Joe Castillo

Malování v písku je díky Ukrajině provařené. Do Ameriky to zřejmě nedošlo. Nicméně Joe ukázal nejsilnější malování na castingu. Poté jeho čísla víceméně upadají. V semifinále to byl vrchol zmaru. Chtěl vyprávět příběh, ale na mě to nepůsobilo. Bylo to divné. Joe nejspíš nepostoupí.

William Close

Nevím jestli je to tím deštivým počasím nebo co. Porota se mohla z Williama vyloženě poprdět. Originalita se cení, to je jasné. Ale nesedí mi celková prezentace. Přijde mi to divné a nesourodé. Ještěže oproti minulé show ty dva zpívající knučilové aspoň netahali uši, ale nemůžu se s tímto druhem talentu spojit. Musím aplikovat mnohonásobné přehrávání a třeba tomu přijdu na chuť.

Tom Cotter

Ani Tom mi od začátku nepadl plně do oka. Ale v semifinále se mi líbil až moc. Perfektní vtipy, perfektní dávkování legrace. Skvělé vystoupení. V minisouboji s Toddem má Tom mírně navrch.

Academy of Villains

Dle mého nejlepší číslo, které vzešlo z YouTube kola. A v semifinále to jen potvrdili. V prvním vystoupení se mi nelíbilo extrémní rozdělení obou polovin na jednu choreo část s rukama a druhou vyloženě taneční. V semifinále vše dokonale spojili a stávají se rázem favority na postup. Uvidíme, co na to Amerika.

Shrnutí 1.semifinále podle Merťase

V aktuální show se opět prokázalo, že když moc čekáte, málo dostanete. Velcí favorité nezářili tak jak měli a menší hvězdy si říkají o své pozice na obloze. Mám opět své favority, ale nemám absolutní tušení jestli postoupí. Američané doufám zvolí opravdu jen ty nejlepší. Po prvním semifinále vládne spíše rozčarování než nadšení.

Vyřazování

Kdo zaplní tři místa ve finále? Za necelou hodinku bylo hotovo. Nebudu to dnes prodlužovat. Nepostoupil ani Turf, ani Dittelman, ani akrobatické duo, ani žádný zpěvák, ani žádní tanečníci. Postup si u diváků získal Tom Cotter a William Close. V hektické atmosféře si poté vymanil postup Joe Castillo. Porota rozhodovala mezi ním a Toddem Oliverem. Ač mám Todda radši, nakonec je Joe dobrá volba. Ve finále nebudou dva komedianti. Ale každý finalista má svůj ojedinělý talent. Hvězdné hosty zastupoval komediant a moderátor Steve Harvey a energický zpěvák Neon Trees.

Steve Harvey

Neon Trees

Merťas

Začít koukat na zahraniční talentové show byla má zhouba i radost. Vystoupil jsem z našeho vakua a nakoukl za hranice a objevil jsem neobjevené. Lidé plni uměleckého nadšení ve všech směrech, kteří svou část ze sebe předávají dál světu. Nejdříve jsem sledoval sám, ale pak se objevil Panáček a od roku 2011 už sám talentové show nesleduji.mertas024@gmail.com

Amerika má Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!