Panáček v reality show

Česko Slovensko má talent 3: v Brně se natáčejí divadelní kola

4. Červenec 2012 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=1827 w=420]
Televízia JOJ a Prima od 3. do 11. červenca/júla (okrem 7. červenca/júla) sa opäť v Mahenovom divadle v Brne predstavujú rôzne talenty, ktoré bojujú o semifinálové miestenky v Česko Slovensko má talent. O ich postupe môžete rozhodovať aj vy, ak ste sa prihlásili pomocou formulára. Zúčastnili ste sa natačánia divadelných epizód? Dajte nám vedieť vaše dojmy do komentárov. Čaká nás nová scéna (foto vo vnútri článku) a opäť zaujímavé upútavky (videá vo vnútri článku).

Novú scénu dostanú aj divadelné kolá

Zatiaľ, čo v prvej a druhej sérií Česko Slovensko má talent bola divadelná scéna zostavená z veľkých billboardových plôch, tentokrát Jojka s Primou idú opäť s dobou a dočkáme sa obrovských LED stien. Produkcia tak môže jednotlivé pozadia za účinkujúcimi upravovať podľa svojich predstáv.




Upútavky budú opäť namakané

To, že po technickej a marketingovej stránke je show Česko Slovensko má talent na vysokej úrovni, o tom niet pochýb. Zatiaľ, čo technickú stránku má na starosti Jeffo Minařík a jeho JAM FILM, tak o promo sa stará režisérka Barbora Kardošová, ktorá má za sebou mnohé úspešné upútavky Jojky. Producentkou je Erika Hrdlicová. Na upútavkách sa podieľajú aj Ondrej Garan Hutník, Veronika Ličáková a animátor Rado Hajdin.

Zatiaľ, čo v prvej sérii bola spracovaná pekná myšlienka – spájanie Česka a Slovenska prostredníctvom mostu.

V druhej sérií produkcia vyrazila priamo do Las Vegas, kde sme mohli vidieť zamaskovaných porotcov, moderátorov či talenty z I. série.

Upútavky v tretej sérií sa budú niesť v znamení grotesiek, kde budú vystupovať talenty a známe postavičky z rôznych filmov. Prvá séria upútavok sa natáčala vo Viedni v Rakúskej národnej galérií, kde sa Pyco s Jakubom zahrajú na strážnikov. Prípravy na upútavky si môžete pozrieť vo videu:

Mimochodom práve upútavka na I. sériu ČSMT bola vraj inšpiráciou pre Britain´s Got Talent:

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 21
1
Ludvík
Reagovat

Já se těšííím, Talent vždycky stojí za to. hlavně upoutávky a teď i ta scéna, popravdě nepočítal jsem s tím, že se budou inspirovat BGT 2012, ale překvapení. A 4 porotce bude taky super, no vypadá to na skvělou show…

2
Jana P.
Reagovat

Na svém facebookovém profilu píše Miloš Knor, že letos nebude v divadle udržovat náladu mezi jednotlivými vystopeními – ve svém statusu z 23 červen v 12:26 píše:
Usilovně rozmýšlím, zda mám i letos spojit léto s „TALENTEM“, aby ho následně okomentoval

MK – 30 červen v 21:41 – Letos bez Miloše…
diskutující ‎? :-o WHY? ŠKODA, NEBUDE TO ONO! :/
MK – Nejsou na mě peníze…
diskutující: ani na Vás?!
MK – Na nic. :-)

3
Pattrick
Reagovat

Mně se teda nezamlouvá, že porota je stejná, teda hlavně Dejdar..

4
Maxx
Reagovat

Super, Talent mám prostě nejradši, protože na něm Prima s JOJ fakt makaj, ať už jde o promo, grafiku, scénu, inovace, moderátory, porotu, všechno má prostě super atmosféru. Nova s Markízou se fakt ještě mají co učit. Už ať je podzim!

5
Maxx
Reagovat

I když místo Dejdara bych taky radši Krause, ten se tam hodil víc. Slávika už asi nebude po jeho skandálech nikdo respektovat, mohl jít spíš točit další porno. Ale tak, hlavní je, že tam je Lucka Bílá a nebude tam Troška ani Šeredová :D

6
Ludvík
Reagovat

Ale je fakt že v porotě mohli místo Dejdara a Slávika být třeba Ondra Sokol a Ján Ďurovčík.

7
james73
Reagovat

5 – Na točení porna není nic nezákonného a navíc se jedná se o věc mezi lidmi velice populární, takže bych to neřešil. Slávika moc nemusím, ale to že si tím chvíli přividělával mě nikterak nepohoršuje ani ho to předemnou neschazuje :)

8
Nofux
Reagovat

Na Talent se těšim. Četl jsem status soutěže co maj na stránkách a z toho plyne, že letos budou jenom 2 semifinálová kola. To se mi moc nelíbí, i když, jestli letos nebude moc talentů tak je to asi lepší. Navíc budou 2 epizody Velkého Třesku a ještě se tam píše: „Porota môže vo výnimočných prípadoch nechať hlasovanie na divákov, a to prostredníctvom sms hlasovania, aj skôr ako v semifinálovom kole.“, tzn. že o některých semifinalistech budeme moct rozhodovat my pomocí sms? :)

10
pepa
Reagovat

tak dneska jsem byl v Brně na natáčení Talentu, a porota (hlavně Dejdar) jsou opravdu sympatáci. Co se týče čtvrtého porotce, tak ten bude asi zítra, řikali, že zítra bude nějaké překvapení.
btw. dneska večer bude vystupovat Pátrovič, když jsme odcházeli z divadla, tak tam seděl v budově, a vypadá ještě hůř než v telrvizi, vůbec nevypadá jako člověk.

11
james73
Reagovat

A co úroveň vystupujících v porovnání se staršími ročníky? Cos tam třeba viděl, docela mě to zajímá :)

12
Milan
Reagovat

pepa: Můžu se zeptat jaká byla organizace? V kolik cca končil první blok? Zítra se také účastním natáčení, tak mě zajímá, jestli vůbec stihnu poslední autobus :D

13
pepa
Reagovat

11 – bylo tam dostatek kvalitních i nekvlitních čísel. Jako vždy prevažují zpěváci. Potom tam byli basketbalisté (Dejdar se Slávikem si také zaházeli), špatná kopie Ataie Omurzakova, dog-dancing a mnoho zpěváků. Ale nebylo tam žádné wow číslo.
12 – organizace je určitě lepší než minulý rok. První blok začal ve 12:45 (resp. 13:45, hodinu se točily nástupy poroty atp.) . První blok končil v 18:45, a ten druhý by měl začít (to už jsem tam neby, to říkala produkce) v 19:40. První blok trval 4 hodiny (20 vystoupení), takže druhý končil asi o půlnoci

14
Milan
Reagovat

pepa: super, díky za info :)

16
josef
Reagovat

bilsemna kastinku v praze atam to bilo docela rušne ale jasem postoupil do dalšiho kola ato v brne jemito lito žesemse neprosadil do dalšiho kola vite ten den ksem fak moc nastidnul a nemohlsem dal zaspivat pisnčku tak semse omluvil i porote a obecenstvu a take štabu televizniho jemito moc lito žejo jinak jsem imitatora radvelice dobře spivam ale uš jeto jedno tak hodne fandim porote jsou fak spravedlivi lucka sama vi a jaro teš amartin dejdar jsou spravna porota ikdiš lucka bila řekla proč jsem přijel kdiš jsem nastidlej kdiš uš sem tu tak to nejde voustoupit tak sem to i přesto skusila a každej kdoma talent fandim každemu hlavne tem novim kteri zacinaji jsem taki spevak ale imitator vite takse zatimmejte adržim všem palce josef s imitator pa

17
josef
Reagovat

ahoj tet jsem psal komentař vohledne sebe žejoale vome nejde jasem tat četl vo lucine žese zastava jaroslava slavika co delal vminulosti lucinka je moc fajn spevačka ale take ikona českehostatu a tosi všihnimusite uvedomit žetakova celebrita ma pravdu musise zastat kolegijari jabisem bil take na jejim miste a bestak jaro at si mluvi každej co ch ce maš nato a fandim ti josef a jsi spravedlivej jako lucinka a martin dejdar teš je šoumen bisnisu herectvi a fandim i jemu jste peckovej tim poroti i kdiš jsem nemoci zaspival kousek vot haberi nešloto a zastali steseme tet jase musim zastat fandim vam celi porote a drštese lucinko jaro a martine mate nato co roshodovat kloubouk dolu ste fajn partička celebrit radbisem se svami zase nekdi setkal josef imitator držim vam všem palce i sou težicim jsem i jasnovedec vedito i ti dva reporteři mejtese spozdravem josef

19
Nofux
Reagovat

18 – To je Professor Splash z šestý řady AGT :D I ten bazének je stejnej jako při jeho audition v Americe :D

20
Nofux
Reagovat

18 – A na dalších fotkách vidim další čísla ze zahraničí, třeba jak tam jsou ty rozbitý cihly apod., tak to mi nápadně připomíná tohle http://www.youtube.com/watch?v=l6I3cMSQgIA

21
Nofux
Reagovat

Tady někdo natočil letošní svítící scénu v divadle :) http://www.youtube.com/watch?v=wm8KWHWN5gw

Přidat komentář