Panáček v reality show

Farmář hledá ženu - Návraty

pátek 20:15 Prima Family

Farmář hledá ženu 2 (14.5.): Konec nebo začátek? (12. díl) + rekap

15. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu - Návraty

[singlepic id=4419 w=420]

Na úplném začátku byly medailonky farmářů, kteří se rozhodli prostřednictvím televizní obrazovky hledat ženu. Vybírání z dopisů, nelehké rozhodování, první osobní setkání, vyřazování a další sbližování. Příběh Farmář hledá ženu začal a teď končí.




Konec dobrý, všechno dobré?!

Pět farmářů a jejich vyvolené ženy statečně doklopýtali do závěrečné klapky. Někde ruku v ruce, jinde se zcela jiným obsazením. Nejhorší varianta – jako dva cizí lidé, kteří se víc nemusí vidět.
Poslední setkání mě jen utvrdilo v tom, že to bylo celé režírované divadlo pro diváka. Jediný, kdo asi opravdu hledal ženu, byl Jirka. Naopak Jenda, který to podle mě bral jako zábavu se opravdu zaláskoval.

[singlepic id=4429 w=420]

Vinařství U kapličky bylo vloni svědkem marných pokusů o sblížení Jany a Bušáka. Tentokrát se zde odehrála dotočná. Farmáři pěkně izolování od zbytku světa (nápadnic), co kdyby se jim rozutekli? Indián raději nepřijel vůbec, a pochybuji, že za to mohla ledvinová kolika. Spíše by jeho ego neuneslo přímou kritiku. Dvojí hra se neosvědčila ani Standovi. Dělat si reklamu a motat přitom horkokrevné Kataríně hlavu, to se nevyplácí. Laděnka chvílemi ztrácela tvář i nervy, což šikovně vystřihli. Držela se svých obvyklých afektovaných frází, valení očí a házení falešných úsměvů. Ona ani ve VIP zprávách nedokáže vydat nic ze sebe, vše pěkně napsané a vzorně naučené.

[singlepic id=4430 w=420]

Laděna hledá chybu na straně farmářů, vyzvídá, komentuje. Divák opakovaně vidí nejtklivější záběry celé RS. Opakování, opakování a zase jen opakování. Tím zaplácli podstatnou část závěrečného dílu. Pročpak nám neukázali více z atmosféry dotočné? Vypadá to na přísnou cenzuru. Stupidní otázky moderátorky vedou k jedinému – k opakovaným záběrům. Co odpovědět na otázku, zda tato RS byla pro farmáře přínos do života, nebo by do toho, kdyby mohli, nešli? On je někdo k účasti nutil? To je mi novinka. Když si tipnu, tak sborově zařvali NIKDY VÍC! Jenže to se nehodí, takže hezky se nám Jeníček svěří, že on je moc a moc spokojený. Partnerka ho pěkně srovnala, zavedla mu v životě řád a pořádek. Jirka nahlíží trochu jinak na děvčice. Přínosem pro něj bylo, že se naučil dívat na život očima děvčat. Nevím, nevím, zda zrovna ty správné oči zabloudily na jeho statek.

[singlepic id=4431 w=420]

Rozhovory „opravdu“ osobní

Pokud se někomu svěřuji, očekávám diskrétnost. To se však nehodilo režisérovi, proto ten úžasný nápad, schovat ženu vedle třeba pod postel? Nebo do skříně? Hlavně pěkný podraz na farmáře.

Standa vs. Katarína

Laděnka nemá ofinu, ale ta se dnes neřeší. Standa neví, zda už v Praze vybíral dobře. Devět žen, co když sáhnul vedle. Jak to dnes u něj vypadá? Proměnlivě. Víkend ušel, byl divný, Kataríně dodneška nevěří. Je to slovenská, nevyzpytatelná krev. Ale okamžitě dodá, že na farmu by se mu hodila. Jako partnerka, nebo pracovní síla? Nebo rovnou obojí? Alenu už na farmě usazenou a pevnou v kramflících má. Chtěl by tam i Kataríny, ale ty dvě se asi nedomluví. Přece on jednu nevyhodí, a nenasadí si tam druhou! Buď obě, nebo žádná, tak nějak to celé vyznívá.

[singlepic id=4433 w=420]Nepostradatelná Alena

Co si o tom myslí Katarína nebude problém zjistit. Celou dobu byla ukrytá v pokoji, docela podpásovka, ale zvykněme si, je to asi oživení nudného závěru. Katarína není zklamaná, jen naštvaná. A opět je na talíři Alena. Multifunkční žena v životě tohoto farmáře má neotřesitelné místo a kdo to nepochopí, má smůlu. Je jedno, jaký má Standa vztah s Alenou, jedno je jisté. Ona žádnou konkurenci na farmě nestrpí, a pokud to nepochopí sama, vysvětlí jí to ručně a stručně. Popřípadě přidá pár kopanců. To poznala na vlastní kůži i Katarína, Standa je od sebe odtrhnul, ale víc neměl potřebu to řešit. Farmář absolutně odmítá verzi, že by se pitbulla Aleny vzdal. Katarína se těšila na nový život, ale ne v tomto složení, jaké na farmě panuje.

[singlepic id=4432 w=420]

Standa ji má rád a rozhovor by rád ukončil. Opravdu jen rozhovor, nebo celou tuto komedii? Ne tak Katarína. Ta chce mít poslední slovo. Ona ví, že ji miluje, byla tam šťastná, Alena jí to překazila a ona odmítá celý život trpět. Standův optimismus jí nesedí, ona to vidí jinak. „Ty nejsi ani chovnej chlap, ani tažnej. Ty jsi pro mě vůl, se na mě nezlob. Chovnej nejseš, protože nejsi mladej, tažnej, protože na to nemáš, abys utáhl ženskou, jako jsem já. Jsi starej vůl!“ vyčítá Katarína, ztratil její lásku. „Když jsem vůl, tak jsem vůl,“ řekl jen smutně Standa.
Později mu dává dárek k vánocům, malou zebru, třeba ještě není vše ztraceno.

Indián vs. Lenka

Indián pro jistotu ani nedorazil. Možná ze strachu dostal raději ledvinovou koliku. Se divím, že ji silou vůle nepřekonal a hru nedohrál, podobně jako to radil Dagmaře, když jí zlomil žebra. Jenže tahle jeho hra neměla vítězný konec, a proto raději zbabělá výmluva. Dvojí hra se nikdy nevyplácí a on na ni dojel.
Do finále se na této farmě prolíbala Lenka. Na začátku šklebilo s mega kruhy, na závěr docela sympatická ženská. Možná to bylo i tím, že neměla vedle sebe omaštěné individum a nebyla na něm neustále přisátá.

[singlepic id=4435 w=420]

Proč tento vášnivý vztah nevyšel? Podle Honzy ztrátou důvěry, zapomněl dodat, že viník je on. Lenku zklamal jako člověk. Viděli se několikrát od skončení natáčení, ale zjistila, co zjistila a důvěra byla v háji. On neunesl pravdu. Co mohla tak strašného objevit? Asi to, co i diváci díky bulváru. Honza randil na více frontách, a když se začala chystat svatba, nevěstinka mu Lenku rázně zatrhla. Lenka to nechce pitvat, ale jako člověk jí Honza šíleně zklamal.

Michal vs. jeho ženy

Vyspal se v Praze s Lucií, miloval Anetu, odmítl Martinu a nakonec si pozval na víkend Janu. Společný víkend, společná noc, malé prodloužení bez kamer a Michal je opět sám. Jana se prý zachovala dětinsky, zpřetrhala všechny kontakty. Proč? Pachatel se vrací na místo činu, takže Michal zkouší štěstí opět u Lucie, kterou mu Něrgešová dokonce zavolá k rozhovoru mezi šesti očima.

[singlepic id=4434 w=420]

Po tom všem co farmář předvedl, ho má pořád ráda. Jeho odpověď tak jistě nevyznívá. Podle mě vůbec neví, co chce. Laděna je tlačí do druhé šance, Michal k ní chce i hodně času. Lucie druhý pokus vítá nadšeně. V penzionu budou spát, takže možná toho času zase tolik potřeba nebude a opět se rychle sblíží. A jak je to dnes? Kterápak známá – neznámá hospodaří dnes u Michala?

Jiří vs. Simona

Od první chvíle se mi zdá Laděna proti Jirkovi zaujatá. Jakoby neposlouchala, jede si svou lajnu otázek, občas jakoby ani odpověď raději slyšet nechtěla. Opakování se nevyhneme ani u této dvojice. Simona medovým hlasem vyznává lásku, pěje ódy na Jiříka, jaká je dnes realita? Jirka vidí celý průběh vztahu jako krásný, intenzivní, nic takového zatím neprožil, dostal se do fáze zamilovanosti … ale co dál? Divák už ví, že tento hoch vše víc rozebírá, zkoumá a teorizuje, muž činu to rozhodně není. I Simona z něj vše tahala jak z chlupaté deky, občas se pěkně zapotila, než slyšela, co chtěla. Ale jak šel čas, Jirkovi se sbližování zalíbilo a „hra na lásku“ se ubírala ke šťastnému konci. Simonka děkovala mamince za Jiříka, stihla si i přivlastnit nemovitosti, které mu snad ani nepatří, rozhodla se rodit jak o život a hlavně milovala svého broučínka až k sežrání. Se štábem za zadkem romantika jak vyšitá.

[singlepic id=4436 w=420]

Současný stav očima farmáře – nemá čas zajet za Simonou a ona k němu, prý kvůli práci. Komunikační problémy krizi jen prohloubily. Budoucnost? Cítí sympatie, ale musí se jeden druhému přizpůsobit, najít společnou řeč a ze strany Simony tuto snahu necítí. Jednoduše řečeno, začaly vylézat na povrch okolnosti z obou stran, růžové brýle dávno spadly. „Tak jsi ji přestal milovat?“ ptá se Laděna. A jak ví, že se tahle dvojice opravdu milovala?
Nejvyšší čas odtajnit ukrytou Simonu. Jirka jí tam má v celé její kráse, opakuje Simona frázi z prvního setkání na statku. Hluboký povzdech a první maminkovské napomenutí: „Ty mě ani nepřivítáš?“ Jirka vypadá stejně nesměle jako poprvé, ale Simona může být spokojená. Její školení bylo úspěšné, žádné polibky na tvář, pěkně na rty, jak ho to naučila. A další povzdech smutné Simony.
Vztah očima Simony – končí medový hlas, od společného víkendu se neviděli. Jirka je ovládaný zbytkem rodiny a neumí si postavit hlavu. Má pocit, že ji rodina nechce přijmout a on je poslouchá.
Jirka to nevidí tak jednoznačně, zaplétá se do teorie o společném a odděleném teritoriu. Připomíná mi to situaci u Bušáka. Tam jak Jana začala řešit samostatné bydlení, bylo zle.
Laďka ho tlačí do jasné odpovědi, že Simonu rodina nechce, ale má smůlu. Jirka si dál stojí za tím, že tak jednoznačné to není. Já bych se na jejím místě naopak zeptala na důvody rodiny, proč nechtějí Simonu přijmout, proč takový zvrat, jak averze vznikla, vždyť nám ukázali idylickou rodinku. Je ta „chyba“ opravdu jen tak jednostranná?

[singlepic id=4437 w=420]

Simona ho po pár společných dnech tlačí do zásadního rozhodnutí. Buď já, nebo oni. Chce, aby vše opustil, možná i rovnou prodal a šel za ní do města. Asi holka zapomněla, v jaké reality show přijala roli. On má vztah nejen k rodině, ale i k svému farmaření, není to vůbec jednoduché řešení. Laďka má pocit, že se každý baví o něčem jiném, ale kdyby víc poslouchala, souvislosti by tam viděla. Chce slyšet jasnou odpověď, že vina je na straně Jirkovy rodiny, on to však i nadále vytrvale odmítá. Oni jako rodina víc komunikují, nejsou izolování, jaký vzorec platí u Simony a její rodiny, to nevíme. Celé mi to vyznívá tak, že potřebují z někoho udělat neschopného troubu a z jiné chudinku nepochopenou. Jirka asi „trouba“ bude, ale ne až tak velký, aby si nechal diktovat podmínky a slepě je plnil, což i pře své zmatené chování dokazuje.
Závěr – Jirka by rád pokračoval ve sbližování. Ona to s ním chce zkusit, ale moc sladce jako jindy to nezní. Naopak to její „miluju ho, víc než si zaslouží“ zní hodně teatrálně. „A nekoukej! Nejseš schopnej s tím nic dělat!“peskuje Jiřího. Pokud takhle rázně jednala i na statku, vůbec se nedivím, že se jí rodina bojí.
Kdyby jí prý nemiloval, spálí mosty. Moderátorka nepřestává trvat na svém. Asi má ve scénáři pokyn, za každou cenu dokázat, že ji nemiluje, ale nedaří se jí to. Zjišťování, jak moc ji miluje a nemiluje, nebere konce. Simonu natlačila do první fáze zamilovanosti, a jeho do druhé – prozřel. A to se jí nelíbí. „Buď jsi zamilovanej a chovej se podle toho, nebo nejsi a pak mi to řekni na férovku“ požaduje Simona. Vyhrožuje, že než on si postaví hlavu doma a začne se projevovat podle jejich představ, může ji ta zamilovanost také přejít. Tvrdě vyžaduje okamžitou odpověď, zda přijede k ní, začne tam pracovat a žít. Sladký hlas je pryč, tvrdě diktuje podmínky. Ano, nebo ne? Každý pokus o další vysvětlování odmítá. Chce slyšet jasnou odpověď. Ano, nebo ne? Čekat teď hned jasnou odpověď, to je nesmysl. „Až přijedeš do Pardubic, dej mi vědět,“ končí diskusi Simona. Přijel Jirka do Pardubic? Splnil její podmínky, to bohužel nevíme a podle zpráv z bulváru je asi opak pravdou.
Tady se ukazuje stupidita této show. Tlačit někoho do vážného vztahu, hlavně ať je co vysílat. Cizí lidé se vidí pár dní a už mají utíkat na radnici, v tomto případě do kostela? Rychlá svatba, rychlý rozvod, Indián je toho důkazem.

Jeníček vs. Martina

To nejlepší nakonec. Prima může být spokojená, aspoň na jedné farmě to končí happyendem. Farmář, který moc sympatií nesbíral kvůli své nerozhodnosti, je nakonec vítěz druhé řady – farmář, co našel ženu. Kdyby Martina měla vyřešený předchozí vztah, možná by je natlačili i do společné svatby, ale co není, může být. Třeba jako úvod u třetí řady této show. Hlavní je, že Laděna Něrgešová je přesvědčená, že je to vztah navždy.

[singlepic id=4423 w=420]

Jak to tedy vypadá u Jendy? Pracuje hlava i srdce. Chtěl Johanu, má nakonec Martinu, a je spokojený, nový vztah ho naplňuje. Zafungovalo jedno jediné objetí.
Martina je také konečně odtajněna, vyslechneme si naposledy jeho čauky, čauky, čauky. Jak to funguje? Navštěvují se, plánují budoucnost, rodinu, jednoduše, je to láska.

Závěrečná party

Každý kdo se v této show mihnul a byl ochotný přijet, objeví se na závěrečné party. Moc jich tam není. Jako překvapení dorazili i tři nevybraní farmáři. Milan Severa se se všemi vítá, ani Dája, ani Lenka ho nelíbají, jak mají ve zvyku. Naopak, kolem krku se mu vrhá Simona. Čas na změnu? Závěrečné vypouštění balónků štěstí udělá definitivní tečku za druhou řadou.

[singlepic id=4438 w=420] Poslední polibek :-)

[singlepic id=4420 w=420]

[singlepic id=4422 w=420]

[singlepic id=4421 w=420]

Zdroj obrázků : PR odd FTV Prima, archiv iPrima.cz

O čem to celé bylo?

Druhá řada je u konce. Kdo věří ve šťastné konce, má radost z Martiny a Jendy. I já přeji, aby jim to vydrželo. Standovi a Indiánovi to jejich namlouvání nikdo moc nevěřil, spíše se potřebovali zviditelnit. Účast Michala se širokým srdcem jsem moc nepochopila. Podle jeho chování by si měl ještě nějakou dobu jen užívat a nehledat vážný vztah, kterého zatím asi ani není schopný. Co napsat na závěr k Jiřímu? Vstupoval do hry jako náhradník a stala se z něj hlavní atrakce. Poděkování patří i Simoně, nebýt její tvárnosti, asi by i tento farmář diváka nudil. Jenže chvílemi už to bylo za hranou vkusu, čeho je moc, toho je příliš. Jak vyznání lásky, tak líbání. Polibků od těch nevinných až po ty trochu „perverzní“ bylo ve druhé řadě víc než je únosné, nad čímž by se mohli vážně zamyslet tvůrci třetí řady a brát na diváka větší ohledy.
Říká se do třetice všeho dobrého i zlého. Docela se toho třetího pokusu obávám, ale i tak se těším, koho nám na podzim představí.
Děkuji všem náhodným i stálým čtenářů a diskutujícím. Vždyť bez „bojů“ v diskusi by to byla fakt jen nuda. Natočit podle diskuse RS, sledovanost by trhala rekordy!

Anketa

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu - Návraty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 533
2
Bobby Brown
Reagovat

Ty ženské jsou dnes horší jak chlapi. Na Farmě 2 se dvě baby profackují a dokopou. Tady jedna dokope druhou sotva jí uvidí. Kam ten svět spěje?

Pane Bernarde, souhlasím s Vámi:
Svět se zbláznil. Držte se!

3
Jonatána
Reagovat

1 Až tak?
2 Jojo, držte se a hodně pevně. Což mi prřipomnělo, že mi včera mladý na youtube našel Aničku Dajdou. Je to váš názor, ale je to špatný názor! Jo, ženyjální děva. Omluva za OT.

4
koc
Reagovat

dotocna probehla az po prispevcich Laa zde ne ? .. potom je jasne ze Jifik byl instruovan sestrou aby ze sebe nedelal vola .. v tom pripade mu herecka nema co vycitat

Reagovat

Vypada to divne. Farmari hledaji zenske a na obrazcich se „objimaji“ spolu :D (teda jestli sou to oni, nevidel jsem ani jeden dil) :D

6
okkvp
Reagovat

Kdyby to mělo mít u Michala ty správné dramatické konce, tak se dozvíme, že nakonec zahořel láskou k nějakému muži. Jiřík by se k tomu asi nehodil, ale jak víme z jinde umístěného videa, na dotočné byli aj nevybraní farmáři a taky převážně mužský štáb. Nakonec i na statku by se jim mužská ruka šikla možná víc než ženská

7
anja
Reagovat

5,6 však to je ten správný happy end, holky se skamarádily s holkama, kluci s klukama, co víc chtít :)

8
Wally
Reagovat

Jiřík už kamarády má :-)

9
okkvp
Reagovat

Jo a ještě by je mohli na konci demaskovat – představuju si jak nastoupení v řadě, jeden po druhém stahují z hlav a těl dokonale vyrobené gumáky a Laťěna odhalené jednotlivé známé seriálové herce představuje a oni se za vmixnutého potlesku uklání až k zemi a latexově gumovými čumáčky mávají.
aneb Standa =Doc. MUDr. Rudolf Bernát , CSc. (A.Švehlík)
Katarina =Mjr. JUDr. Ing. Míla Jírová (Šplechtová)
Marta= Jarka Zemanová ( Medvecká)
Jeníček = MUDr. Šimon Kosík (Konáš)
Martina = JUDr. Ivana Pánková (Rybová)
Johana =por. Mgr. Tereza Sluková (Leichtová)
Jana =Bety Kopecká (Jeníková)
Indián=Kpt. JUDr. Jan Mašek (Eztler)
Lenka=Zlata Šebová (Křížová)
Dája=MUDr. Soňa Mašková, rozená Bernátová (Vitázková)
Michal=Kryštof Sluka (R. Novák ml)
Aneta=Vendula Bernátová (Horváthová)
Lucie=MUDr. Alice Dvořáková (Kubelková)
Martina=Kači Průchová (Špráchalová)
Jana=Monika Krátká (Pavlovčinová)
Jiřík=Roman Hamzík (Dolanský)
Ivana=maminka Sluková (Boušková)
Simona=Barbora Vítková (Kostková)
jen Olí hrála samu sebe

(tváře možno studovati tady )

10
Lenka
Reagovat

5 RadstaR
ahojky, ráda tě zase vidím ☺ ♥ ☺
mmch, o nic jsi nepřišel, s další řadou primě klesla úroveň FHŽ (první nic moc, druhá ještě blbější, třetí ovšem podle nich bude „bomba“! obávám se, že to bude spíš další propadák ☺

11
Lenka
Reagovat

9 okkvp
☺ tak to tipuju na nějaký seriál, mně naprosto neznámý
/rozlišuju pouze jména herců ☺/

12
okkvp
Reagovat

11 – Primácké Cesty domů – já to přidělovala ze stránek seriálu také víceméně jen podle obličejů herců, znám jen titulek v tv programu, viděla tak jen půlku dvou dílů, tzn možná se mi charakteristiky postav pletou i se seriálem konkurenční stanice a kdoví s čím ještě

13
divačka
Reagovat

Tak Etzler na Indulonu by mi seděl. Etzlera nemám ráda, vždycky mi připadal nesympatický a pak to dorazila ta role úchylnýho otce. Tak mi to k němu sedělo, že jak někde hraje, prchám.

14
mila
Reagovat

13 – mne by zase sedela Kostkova na Simonu :-) ten jeji vecny keep smiling ji nejak neverim

15
divačka
Reagovat

Mílo- Já jí taky nemusím. Mimochodem, když jsem cca před 2 lety viděla ten díl Zemana, kde hraje její matka, bylo neuvěřitelný, jak jsou si podobný.

16
Eirin
Reagovat

13 – Tak s Etzlerem to mám úplně stejně, zejména od jeho role v soukromých pastech.

17
Lenka
Reagovat

a tak jdeme do finále!!!!! ☺ ☺ ☺
http://www.youtube.com/watch?v=V3DByaG2M_w

18
Mikes
Reagovat

Já když čtu ty ofiko komentáře, tak mám z toho osypky jak maliny. Kam se na ně s licoměrností, falší a prolhaností hrabe Simona.

19
Mikes
Reagovat

Video večeře u Simči se štábem je pěkně hustý. Už se nedivím, že se Jirka neuměl vymáčknout, když jsem tam viděl ty profesionální cyniky, jak si cpou panděra (vyžírají Simče špajz) … ti tam určitě nastavili pěkně „romantickou“ atmosféru, úplně živě si to představuji.

20
okkvp
Reagovat

19 – Mikesh, ale takto natáčení přece probíhá (a probíhat musí) naprosto běžně !
To v takové vile Velkého Bratra, Vyvolených nebo v Baru měli účastníci mnohem méně rozptylu páč tam kamery převážně pevné, zabudované (i v Paradajsu imho alespoň kombinace pevné i běhací – podle toho mála co jsem z toho viděla)

21
okkvp
Reagovat

Chudák Indián byl vážně nemocen a my tu špekulovali o hulvátství a bůhví čem °°

22
koc
Reagovat

21 – jj kolík v ledvine je sfine :)

23
Ivčula
Reagovat

Ty výrazy ve tváři psa čau čau.. to chcípám :D

24
Jonatána
Reagovat

Chudák Indulona, kolika, ne čuňácké vychování! styďte se, kdo jste si o něm mysleli něco špatného :-))))). A příchod Jiříka ve famozním outfitu mi opět připomněl, že kdo má talent, ten se prostě neubrání! a Jiřík má talent. Kurňa, že ho ještě Osmani Lafitta neoslovil, ten je ale hlópé :-D.

25
Jonatána
Reagovat

Čau čau čau čau čau je spokojený a Jiřík se naučil, jak nahlíží na věci děvčice. Hergot, dejte Primě cenu za to, jak obohacuje lidem život :-D :-D :-D.

26
okkvp
Reagovat

Nebojsa, ale vypadá pěkně bojsa

27
Ivčula
Reagovat

24- no co, nejen Leoš může využít služeb Důši Chrástka :D ta čepice od Dýzlu musela bejt mastná…. doslova :D

28
kanárek
Reagovat

Zdarec! :-)
Tak kostymérky opět hrůza! Už jsem minule lkala nad kabátkem s kapsami na pití! Má to vypadat takhle:
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQBqX24EaGddpG8VTQurjtliYC_t-PKxx9Ra8wkDK78QuQpFjMyuQ

29
koc
Reagovat

28 – jj a ranecek bochet :)
to opakovani je hrozne cekam na neco noveho :(

30
Mikes
Reagovat

20 – tak to, že tam jsou kamery a lidi, budiž, ale kdyby ti chlapi aspoň nevypadali jako kombinace bezďáků a loudilů z bufetu. Jeden by čekal, že tam bude nějaký psycholog navozovat asertivní atmosféru a ne, že tam budou takové zjevné cynické ksichty – dovedu si i představit, jaké tam vedli řeči. To by to spadlo i indošovi.

31
Ivčula
Reagovat

A zase What a feeling z Flashdancu u stadny…. úplně vidím Standu ve cvičebním trikotu a s návlekama :D

32
okkvp
Reagovat

Standa se právě přiznal k touze po švédské trojce a Alenka nechtěla ???

33
okkvp
Reagovat

akorát jsem Alenu odtrhl -: D :D :D :D

34
koc
Reagovat

ze by konecne realne emoce ?

35
haha bimbi
Reagovat

Katarína udělala to jediný možný, co mohla. A Staňoušovi to naservírovala docela pěkně :-)

36
kanárek
Reagovat

Chudák Standa….byl korunován na krále Lávru. To nebylo hezké…. ..je mi ho líto….

37
Jonatána
Reagovat

Tak dneska mi přijde Lenka jako pěkná ženská. Nechápu, ale je to tak, prostě se mi dneska líbí. Že by Indulona měl na ženské tak špatný vliv, že vedle něj vypadají blbě?

38
okkvp
Reagovat

Aha, tak Lenka má úplně jiné hodnoty než říkala – asi nepřístupný konto :-)

39
Mikes
Reagovat

28 – ano, kanárku, v tom by Nebojfa určitě bodoval!

40
kanárek
Reagovat

37- vidíš a já chtěla napsat, jak jí to zelené pozadí (jako stěna) nesluší :-)

41
okkvp
Reagovat

jaj mladéééj – ten je fakt dobrej, no tě mrsk, co věta, to čím dál lepší

42
koc
Reagovat

Michalovi se mohla nabidnou Latena .. treba by to klaceni do tretice konecne vyslo

43
Jonatána
Reagovat

Uááá, mlaďochovi přivedli Lucku a Jiřík nic tak krásného nezažil. Dobrý.

44
kanárek
Reagovat

42- fuj koci- Laťka je přec zadaná…a navíc…tady se můžou tradičně seznamovat jen neviditelní televizní pracovníci. :-) :-)

45
okkvp
Reagovat

Mlaďoch si teď ale doma v okruhu několika desitek kilometrů nejspíš ani neškytne a zklátí tak akorát krávu :-))
nevím, nevím, jestli bylo od rodičů prozřetelné účast v FHŽ schválit

46
Jonatána
Reagovat

40 já jsem na to už přišla. Dneska se tak nešklebila a ty brýle jí slušely. Tak. a Indoš je nechutný modní doplněk, takže bez něj prostě lepší :-))).

47
Lenka
Reagovat

dotočná byla půl roku po natáčení?
nebyl Indulouš už mezitím ženatý?
(tipla bych, že jo, že se ženil někdy na podzim,jak si pamatuju info z plesku)
+info o tom, že se rozchází s manželkou vyplula někdy v tu samou dobu, kdy odvysílali, jak se sblížil s Lenkou

49
Mikes
Reagovat

Tak na Staníkovo mlžení by skočila snad jen Mařenka z 5.B. Tak Alena se mu jen stará o koně, jó? A jen tak z plezíru mu zmlátí návštěvu … ale jinak s ní nic nemá, kdepááák, jak by to jenom někoho mohlo napadnout?
A mladej se nějak vykrucoval, že by mu už nechutnalo, co jednou ochutnal? Moc se teda k tomu neměl. Jestli on nepotřeboval povolení od maminky!

50
Lenka
Reagovat

48 okkvp – díky za info, já nevěděla ☺

51
kanárek
Reagovat

Kdosi se ptal, že je v téhle sérii málo Latěnky. Ona vyprávěla svůj zážitek z jedné farmy, kdy před ní farmář schválně utopil nemocné kotě… třeba ji proto pak museli bohužel omezit… …

52
okkvp
Reagovat

Jiřík se přímo mračí !

53
okkvp
Reagovat

Zklamaná odkopnutá Simčáá

54
koc
Reagovat

co do toho Latena krafe .. takto se nic nedozvim :/

55
Rachell
Reagovat

Laďka mu nerozumí? Já mu rozumím.. Simona mu řekla – buď já, nebo tvoje rodina… achjo, mně je ta Simona tak nesympatická!!

56
okkvp
Reagovat

A dnes máme Simonky dvě – Simona 1 – Alžběta, Simona 2 – Latěna

57
Mikes
Reagovat

45 – okki, právě naopak, čím horší bude mít pověst, tím více jej holky budou vyhledávat … tak to chodí!

58
koc
Reagovat

toto je opravdova Simona

59
Jonatána
Reagovat

Jednomu by skoro bylo Símy líto…

60
okkvp
Reagovat

57 – imho, se v mladých děvčicách dost pleteš, ale budiž ti to přáno

61
Jonatána
Reagovat

Jé, mi ten Jéňa tak leze na nervy, to je debil, omg, holčiny čau čau čau .

62
okkvp
Reagovat

59 – jójó, ona tak chtěla, ona ho táák milovala, a když Jiřík čtyřicetiletý panic neskočí a neběží, když holka pískne, tak se urazí … njn, pěkná etudka

63
pimpa
Reagovat

To je snad poprvé, co vidím Martinu se usmívat.

64
kanárek
Reagovat

Šmankotě…Jeníček…….
Hurá ..Martina svítí jak Měsíček a řekla Honzík…:-)

65
Mikes
Reagovat

Koukám jak blázen, Latěna se pustila do potápění Jiříka. Co to tam mele? Jaké „Jiříku, ty posloucháš moc maminku“ místo „cos udělal pro to, aby se Simona k tobě nastěhovala?“

66
okkvp
Reagovat

Koukám že čaučau ratlík je nenáročný a vystačí mu kupovat jen mikyny – dneska má na sobě tři

67
Jonatána
Reagovat

Asi nejsem dostatečně romantická a přející. Jak mně to přijde blbé…Ještěže je Partička :-). už se těším na Ajdin rekap. dobrou noc

68
kanárek
Reagovat

Nebezpečný jak sviň tyhle balóny!… …

69
pimpa
Reagovat

A zazvonil zvonec a lampionky letí…
Shodli jsme se s manželem, že ty normální farmáře nevybrali. Ale dobře pro ně – seznámí se i bez tyjátru!

70
Mikes
Reagovat

60 – že by se mladý holky za těch pár let tolik změnily?

71
Rachell
Reagovat

Zajímalo by mě, jestli jsou někteří ještě spolu…..

72
kanárek
Reagovat

62- Asi jí už došlo, že to NIC,co

Jirka dělá má trvanlivost jak slivovice.

73
Mikes
Reagovat

Neokradly nás o tu dotočnou? Nebo ještě bude jeden díl s tím, jak tam všichni pařili? Tak oni sezvou všechny farmáře a nápadnice a nakonec z jejich sleziny nic neukáží … profíci jedni?

74
kanárek
Reagovat

66- Ta oranžová se ale k zelené výmalbě skvěle hodila…

75
Lenka
Reagovat

Tak toho na tom Simonino-Latěny pranýři mi bylo Jiříka silně líto :-(
Celou dobu se jim do RS hodil jako exot (Latěna si to taky užívala), vědí, že se neumí bleskově vyjádřit – a najednou Latěna mluví za něj… ať jdou koprem, báby!
Simona musí být totál poťapaná (omlouvám se za silnější výraz), když mu dá podmínky „za mnou půjdeš, u mně bydlet budeš!“
Copak by tenhle kluk kdy opustil starou mámu a „rodnou hroudu“?
To může napadnout jen cvoka… ☺

Martina s Honzíkem /taky jsem si všimla, že už není Jeníček, díky bohu/ se mi jako dvojka líbí, těm to spolu sluší /jen to jeho čaučování rve uši furt/

76
Jonatána
Reagovat

70 – jo, jsou o dost chytřejší a na vidláky s neovladatelným pérkem neletí :-))).

77
Lenka
Reagovat

73 Mikeš
ta nahrávka žranice na fcb byla od Standy, on to točil sám ☺

78
Lenka
Reagovat

No, Simona nějak rychle zapomněla na „poleloukyles – to všechno bude moje“ a „maminko, děkuji Vám za něj, dobře jste ho vychovala“…. měla jsem původně pocit, že se to jmenuje FHŽ (a ne Simona hledá chlapa do Pardubic)

79
Pacička
Reagovat

Jiří jasně ukázal Simoně, že si umí postavit hlavu. Tlaku obou furii dnes odolal statečně. Simona je natvrdlá, copak nevidí, že o ni nestojí. Vyjadřoval se naprosto jasně.
Moderátorka by měla být nestranná, dnes to opravdu nezvládla. Pořad měl hledat ženu pro farmáře a ne pečovatelce hledat chlapa.

80
okkvp
Reagovat

78 – no a přitom jak Símona teď nedávno sama psala, tak hledala jen divadlení, filmové a televizní angažmá ;-)

81
NoName
Reagovat

Jirka je na ránu pěstí!

82
Ivana33
Reagovat

75: jsme asi každá viděla něco jiného:) Jirka se projevil přesně dost na to, aby každý pochopil, proč je pořád sám. On prostě nedokáže přetrhnout pupeční šňůru a do jaké míry mu diktuje i sestra, se můžeme domýšlet. Schopen byl odpovídat jenom frázemi, které asi používá pořád, protože praktického života není schopen. Kdybych (a velké kdybych) se do něj zamilovala já, postavila bych ho taky před jasnou volbu- ne buď rodina nebo já, ale buď společný život, nebo nic (oba dva asi vzhledem k věku nemají času nazbyt- zvlášť když chce Jiřík děti). Nakonec bylo fér, chtít od něj jasnou odpověď- buď pro společný život něco uděláš (třeba i ten výminek či co) nebo sbohem a šáteček.

83
okkvp
Reagovat

81 – a pačemú?

84
NoName
Reagovat

79 – jasnou odpověď jsem neslyšela – bože, toto je chlap? Simona je jasná, ale on je prostě zbytečný človek..

85
Pacička
Reagovat

Slyšela jsem dobře Michala: dneska spím s Johankou.

86
okkvp
Reagovat

82 – jéžiš, ale dyk je mu čtyřicet, to se rozhoupává každej dlouho (i ženská) a tenhle je ještě střelenej panic … navíc známost neznámost – kamery a naprogramovaný buldozer ….prosím trochu soudnosti

87
Ivana33
Reagovat

79: „nevím přesně- hm, tak se to nedá říct, tak to úplně není, došlo k druhé fázi“ – to je jasné vyjadřování jak hrom. Kdyby chtěl být chlap a mluvit jasně, už dávno by Simoně řekl to, k čemu ho zcela správně na konci vyzvala- když jsem do někoho zamilovaná, zpravidla to sakra dobře vím.

88
NoName
Reagovat

83 – viz 82, líp bych to nenapsala ;-)

89
divačka
Reagovat

Tak dneska poprvé mi Simona připadala sympatická. Mluvila rozumně a jasně. Tak nějak bych to Jirkovi řekla já :-) Jenže když vím, co bylo před tím, ty její manipulativní řečičky….
Dneska jsem měla chuť něco hodit po Jiříkovi. Kroutí se, kroutí a chlapský slovo neřekne. Nebylo to tím, že by Simonu „prokoukl“. Takhle by se choval s jakoukoliv jinou. Protože by musel něco udělat. A to nechce. On chce žít dál tak, jak žil doteď – s maminkou, sestrou, v ruině, jen by tam přibyla ženuška. Ty jeho teoretický kecy – strašný.
A Latěna taky děs. Já proti ní nejsem tak vysazená jako jiní tady, ale u tohodle páru jsem furt čekala, kdy se Jirky zeptá, co udělá pro to, aby spolu mohli být, jak si to představuje – a vona nic.

Jeníček jako vždy – víš co, na Johanu jsi neměl, tak nekecej vo chemii při objetí.

Standa – taky hovno chlap – neumí se rozhodnout.

Připadá mi, že tohle je znamení naší doby – lidi se nechtěj rozhodovat, nechtěj nést odpovědnost za svoje rozhodnutí, tak to furt tak nějak šolíchaj, aby bylo všechno a žádný následky.

A to přesně platí i na Michala – Lucce se teda divím. Nejdřív jí vyhodí, protože se s ním vyspala, a pak se o něj snaží, když vidí, že on moc zájem nemá (a to nevím,jestli ona věděla, co se dělo mezi tím – jak byl děsně zamilovanej do Anety, a jak to bylo super s Janou). Jana se zachovala divně- vyspí se s ním a pak už nic. Ovšem on je zrovna ten poslední, kterej může někomu vyčítat dětinský chování.

U Indulony předpokládám, že se provalil jeho paralelní vztah. A Šklíba má mizernej žebříček hodnot, že to nechce táhnout ve třech. Stejně jako Katarína. A fakt vypadala líp – tolik se nešklebila – možná to bylo těma brejlema, možná tím, že už neměla potřebu se „líbit“.

90
Lenka
Reagovat

82 Ivana33
nemám problém s tím pochopit tvůj názor ☺
jen si myslím, že to bylo o FHŽ a ne FSSDM (farmář se stěhuje do města)
ale vždyť je to nakonec fuk ☺
stejně nám prima ukáže jen to, co chce… ☺
(a v téhle RS se moc nepředvedla)

91
Lenka
Reagovat

87 Ivana33
ale když ti chlapi se povšechně nějak hůřejc vyjadřují než my, baby ☺
asi nebudu jediná, kdo ze zkušenosti ví, že když se jim nechce odpovídat, jsou jak Fučík ☺
a když se na ně tlačí?
tak to tuplem ☺
(a nemusí to být nedospělci, vůbec ne ☺)

92
Ivana33
Reagovat

86: no tak já mám soudnosti víc než dost, až je mi to občas na škodu. Podívej, na mě to působilo prostě takhle- Jirka není schopen říct Simoně nic jasnýho ani mimo kamery, to by se tam snad nebavili takhle, kdyby si to vyříkali. Já nevím, třeba mu sestra navalila klíny do hlavy (možná, nechci ji osočovat, jen teorie) nebo je to Bušák II. A že se čtyřicetiletý panic dlouho rozhoupává? Tak asi jo, čili jako panic taky umře- a proč ne, jako by na světě nebyly horší věci:)

93
NoName
Reagovat

89 – souhlasím,Něrgeška je příšerná, ale i kdyby se Jirky zeptala, jak pokročil s „výměnkou“, co myslíte, že by uslyšela? Ono je to složité, nejde to jen tak lehce, člověk o tom musí zapřemýšlet…. :-))))) Nevím, jestli ho má člověk litovat nebo se mu smát – možná obojí..

94
Lenka
Reagovat

Můžu dotaz?
uteklo mi v té řežbě Laťky do Jiříka něco o tom, že by se na farmě budovala seknička pro mladé?
příp. proč by to nešlo?
já totiž viděla jen to s přesunej Jiříka do Pardubic…
(vyrušila mě sousedka, došlo jí kafe)

95
Ivana33
Reagovat

90: No jo, ale pokud si vzpomínám, říkalo se tam zpočátku něco o tom, že by Simona bydlela u nich, kdyby Jirka vytvořil podmínky- zřejmě se to ukázalo neprůchodným, proto Simona tak zatlačila na pilu- ačkoliv jí absolutně nechápu, protože mě kdyby chlap (nebo spíš „chlap“) nechtěl, odkráčím hrdě středem.

96
NoName
Reagovat

94 – mlel tam cosi o výsostném teritoriu matky a sestry, takže asi budovat nezačal

97
Jeniik
Reagovat

82-Dobrý názor

98
Ivana33
Reagovat

89: divačka- souhlasím s tím přijetím odpovědnosti. A pak taky začíná lidem (a nevím, jestli jenom mladým) scházet hrdost- viz Lucka, se kterou se vyspí, odkopne ji, ale ona se mu vnucuje znovu- byť vidí, jak se on na to tváří. Kdyby to byl nějaký alfa samec, tak neřeknu ň, ale Michal?

99
Pacička
Reagovat

82 Ivana33 Simona o nějakém výminku dnes nemluvila, jen chtěla, aby poslouchal ji a šel za ni. Jirka jasně řekl, že je jeho cit k zemědělstvím je pevně zakořeněný a postavil si hlavu a udělal to, co chtěl, jak sama chtěla. Podle mne mluvil naprosto jasně. Simona si musí uvědomit, že vztah není o tom, že jeden bude poroučet a druhý poslouchat, přepískla to.

100
Lenka
Reagovat

96 NoName
díky ☺

Ivana33
v plno věcech máš pravdu ☺
jsi normální, rozumná, moderní ženská (zvyklá na normální mužské, jestli to takhle můžu napsat?… tipuju, neznám tě)
ale když on ten Jiřík opravdu myslí a jedná jinak, dokonce hodně odlišně od ostatních mužských v jeho věku
je proto špatný nebo ne?
v každém případě má právo na vlastní názor (a životní postoje) jako každý jiný ☺
mně jeho účinkování v RS trošku připomíná toho minulého Vlastíka od těch koz… taky byl jak z jiného světa (a přitom byl totál spokojený)

101
pimpa
Reagovat

99 Za mého mládí bylo zvykem, že se snažit musel hlavně chlap. Holky se musely dobývat. Aneb – co se samo nabídne, nemá valné hodnoty. Tak to je i v celé této estrádě. Nabídli se nevalní farmáři, nabídly se nevalné nápadnice.

102
Jeniik
Reagovat

Tak nějak jsem zvědav jak se to u těchto lidiček životem vyvrbí, doufám že jestli bude FHŽ3 tak bude zmínka jak jim život přál, či nikoliv.

103
Květa
Reagovat

A jak se asi projevuje ten silně zakořeněný cit k zemědělství. Potom, co jsme viděli z hospodářství, bych to ráda věděla.

104
pimpa
Reagovat

Sorry, moje reakce byla na č. 98.

105
Abigail9
Reagovat

Jiřík nezklamal, zachoval se přesně tak, jak jsem předpokládala :-)) Maminka u nich Símu nechce a on místo aby řešil (když teda miluje), pravděpodobně čeká, až se srazej kontinenty, posunou se hranice a na otázku, jak to bude se vztahem (no dobře – se „vztahem“) dál pomektá nesouvisle cosi o zemědělství. Co s takovym „chlapem“?
S tim Michalem už to scénáristi poněkud přehnali, to jsem vyloženě přetrpěla.

106
NoName
Reagovat

99 pacička – když pominu Simoniny důvody a budu čistě předpokládat, že „nehrála“, jaké mají možnosti?
– matka+sestra ji doma nechtějí
– Jirka je „zakořeněný“, takže se nehne
– nutit ho přesadit do města perníku je samozřejmě blbost, jeho povahová specifika jsou tolerovatelná a schovatelná na samotě u lesa, ale ve městě by nepřežil

Otázkou pro mě zůstává, proč se proboha hlásil? To fakt věřil, že překročí svůj stín? A ani si chudák nevrz´;-)

107
NoName
Reagovat

A nejvíc mě dostal tím, že „zapomněl“ říct, že se od spol. víkendu neviděli…. a že za ní nemůže jet kvůli hromadě práce – hromada vykonané práce bývá někde vidět, ne?

108
Mikes
Reagovat

75 – taky mi přišlo, že Jirka se hlavně neumí pohotově vyjádřit a vrátit řeč do původní koleje, totiž že on je sedlák a celý statek je na něm, takže řešením rozhodně není jeho stěhování do Pardubic.
Simča tentokrát z toho vyšla hodně blbě, jenomže mám dojem, že za tím (i za Jirkovou nekomunikací) je něco, co v telce neukázali, a co vlastně nechtěně prozradila Latěna, když se zdánlivě zničeho nic pustila do Jirky – a tím je, že Simona z nějakého důvodu nemůže na statek.

109
Ivana33
Reagovat

99: Pacička- ne, dnes se o výminku nemluvilo, ale nevíme proč, když předtím to byla varianta- třeba se ukázalo, že to Jirka zařizovat nechce (padlo tam cosi o tom, že Simonu maminka a sestra nechtějí- a Jirka se proti tomu dost razantně neohradil, takže si jako divák můžu myslet, že to tak nějak třeba bude). No a Simona tudíž zatlačila na pilu s druhou variantou- pokud ji má rád, přestěhuje se k ní. A chtít slyšet jasnou odpověď, je v této situaci v pořádku. Tudíž měl Jirka říct, že to tedy nepůjde, protože je tak silně „zakořeněn“ (pravé důvody vynecháme) a nikam se stěhovat nebude. To by jasné slovo bylo.
100: Lenka- nene, Jirka není špatný, proč by byl? Hodnotím ho jenom z hlediska úmyslu, pro který do téhle RS šel a jeho následného chování, které je prostě alibistické, nemůžu si pomoct. Třeba by z něj byl dobrý farář a měl by hezká nedělní kázání- bez ironie.

110
Abigail9
Reagovat

106 – :-)) přesně tak :-) myslím, že takhle by se zachoval s jakoukoliv jinou, jeho rodinou nepřijatou, ať už by na pilu tlačila bo ne. A to, co dneska Síma předvedla, bych nenazvala ani tak tlačením na pilu, jako spíš demonstraci toho, kde to vázne :-))

111
Ivana33
Reagovat

108: Mikeši, proč vyšla blbě? Pro mě naopak dnes dobře.

112
Lenka
Reagovat

Nějak nevím, ale nemyslím si, že by u Jirky doma cosi direktivně rozhodovala ta jeho stará maminka…
Pokud se dá věřit tomu, co nám prima ukázala, byla velice vstřícná k Simoně (a bohužel taky asi moc nemocná).
Když si k tomu přidám, že ta jejich domácnost takhle vypadá už asi x-let a žádná změna nebyla, těžko říct, proč.
Jestli chybí peníze nebo chuť něco měnit?
Kdopak ví ☺
To mě spíš zaráží, že si domácnost trošku nevylepší=nevyčistí=neuklidí Jirkova sestra, ta by to ve svém věku zvládnout měla… (tedy jestli jsem dobře pochopila, že tam bydlí s Jirkou trvale?)

113
Květa
Reagovat

Myslím u Jiříka. Od začátku si myslím, že kdyby se měl opravdu posunout k nějakému reálnému vztahu a životu, měl by odejít ze statku a najít si nějakou jinou, „normální“ práci. Fakt nepůsobil jako někdo, kdo by uměl ukočírovat statek – nebo vlastně cokoli. Ale tipovala jsem, že to neudělá. On se mu tenhle život vlastně líbí a tak si u něj občas hezky frázovitě fantazíruje.
Brát jeho příběh jen podle toho, co bylo vidět v televizi, ten konec se dal celkem očekávat.
Anebo možná byl kavalír a při vysvětlování své náhlé vlažnosti nezmínil, že o horoucí lásce své blízké bytosti už není tak skálopevně přesvědčen.

114
Ivana33
Reagovat

110: souhlas

115
Pacička
Reagovat

O tom, že Jiří poslouchá jen maminku a sestru, mluví jen Něrgešová a bulvár.Třeba to tak ani není. O tom, že má vztah k zemědělství, nepochybuji, stará se o dobytek, pole, ale o zařízení pro svůj život se nestará, asi to k životu nepotřebuje.

116
Lenka
Reagovat

107 NoName
taky mi chybělo, proč nepověděli, z jakého důvodu třeba Simona nejela za ním ☺

117
NoName
Reagovat

110 – myslím, že jeho rodině bude nepřijatelná každá, ať by byly její úmysly počestnější a ne tak čitelné, jako Simoniny ;-) Chtějí ho mít prostě pro sebe a i on je tak nejspokojenější.
Ať se ale přihlásí, až bude RS Padesátiletý panic nikoho nehledá ;-)

118
Ivana33
Reagovat

112: Já bych řekla, že rozhoduje sestra, potažmo místní farář. A Jirka je ve vleku – a nejspíš mu to vyhovuje. Maminku bych do toho taky moc netahala.

119
Lenka
Reagovat

109 Ivana33
s tím farářem mě to taky napadlo ☺
taky bez ironie – spíš v souvislosti s tím, že uvážlivě hledal vhodná slova… jj, já vím, pro náš rychlý život pomalu ☺

120
NoName
Reagovat

116 Lenka – no asi proto, že ji tam Jirkovy ženy nechtějí, ne? A nebo byla naštvaná, že nebuduje – protože sliboval, že bude ;-)

121
Lenka
Reagovat

120 NoName
jj, kdopak ví? ☺
já jsem tady nečetla komenty Jirkovy sestry (někdy dřív sem prý chodila), takže netuším, jaký má postoj k příp. další babě v baráku ☺

122
NoName
Reagovat

118 – s farářem má Jirka konec – ten mu dal kázání za to, jak se v TV znemožnil, říkal to v tom rozhovoru v AHA, jak mu ho nakonec ani nezaplatili ;-)

123
blecha
Reagovat

ta Simona je píp… můj chlap se odstřihnul taky skoro ve čtyřiceti, ale takto tlačit na pilu, to bylo Jiříkovi vidět v očích, že takto ne

124
divačka
Reagovat

Pacičko 99 tak bych ale čekala „Já do města nemůžu, tam bych nemohl žít, proto jsem taky v pořadu, že farmář hledá ženu. Ale jsem do tebe zamilovaný, stojím o tebe, chci, abychom to spolu zkusili, ale u mne na statku. Abychom měli soukromí zprovozním zatím jednu světnici. Nepůjde to hned, je to hodně práce, jsem na to sám, peněz také moc nemám, ale už jsem začal, vybetonoval jsem podlahu. Co kdybychom šli spolu vybrat lino?“ – no, ne tak přímoře, přostřednictvím těch svých frází o další fázi, poznávání ženské duše, zakořenění, posunech v interakcích apod., ale prostě v tomhle smylu.

Možná, že kdyby zprovoznil bydlení, tak by tam Simona šla. nemyslím si, že by to pro něj bylo terno a že by to vydrželo, ale znamenalo by to, že on se snaží. Mně není jasné, jak on si to představuje – že tam má Simona (nebo jakákoliv jiná) dojíždět nebo dokonce na trvalo bydlet a spát v obýváku?

125
Květa
Reagovat

Třeba už díky RS Jirka svou ženu našel -byly tu takové hlášky, ne? A nyní žije šťastný a spokojený ambulantní vztah.
A při jeho rodičovských ambicích mu přeju, ať to není tabletkové soužití! :-)

126
Ludmila
Reagovat

Jiřík na té první fotce vypadá normálně, jinak zájem o Simonu nemá to by si čas udělal a u Simony je mi divné, když o něj tak stojí, proč nejela za ním.
Jeník alias Honza, nakonec je z nich s ledovou královnou hezký pár a přeju jim to.
Standa – srábotka roku co se neumí rozhodnout, chtěl by to jo, ale jak na to aby se nemusel rozhodovat.
Indián tam nebyl, ale Šklíba se mi líbila i před tím, ano má specifický obličej a grimasu, ale je to jiná liga a dnes jí to moc slušelo (alebiol. hodiny u ní tikaj a tak ji indiánovo charisma nčas dostalo ale zavčas prohlídla)
mlaďoch – je to tele těžko mu něco vyčítat, v tomhle věku se snadno smočí, a ta mladice, dnes řeknu nemá hrdost, ale v jejím věku bych to brala třeba jinak (i když ten kluk fakt Robert Redford není)

127
Wally
Reagovat

co to zase Apač lhal o kolice? tu měl v zíří a dost se to tu probíralo po jeho info na FB

asi očuchával Renatu a neměl čas

128
divačka
Reagovat

Blecho, ale pochybuju, že po tobě chtěl, abys spala v obýváku s kamarády, s matkou a švagrovou za zády, on jinde a každý večer před usnutím modlitbičku, ať to na tebe v noci nespadne a přes den se neutopíš v blátě.

129
Mikes
Reagovat

76 – obávám se, že to není o vidlácích, Jončo (a okki). To je spíš o tom (jak si kluci občas stěžují), že o takové ty slušňáky holky moc nestojí (jsou prý nudní), zatímco sígři, co se s ničím nemažou, to prostě kosí. Pravda, může to být právě jenom v té rozdílné aktivitě, může, ale přece jen … proč se holky klidně spustí se známým „dívkařem“? Teda pravdou je, že jak která, ale často jde o hodné a slušné holky.

130
blecha
Reagovat

128 spala jsem v obýváku a on v ložnici s maminkou (postele oddělené), když maminka byla pryč, tak jsem spala na její posteli – postele oddělené… nebyla to prča na začátku…

131
Lenka
Reagovat

Nějak mi to stejně nejde do hlavy ☺
Už při prvním seznamování farmářů s uchazečkami bylo totál jasné, že Jirka je jaksi jinej než jeho vrstevníci – nesmělej, nezkušenej (zkušená ženská vidí hned – takže předpokládám, že Simona taky).
Při příjezdu, prohlídce domácnosti a hlavně ubytování v té sekničce hrůzy, byla i její (Ivana to samé) reakce jediná, a to šok (pro koho z civilizace by nebyl).
Při jakémkoliv pokusu o sbližování jí (matce dvou dětí) muselo být nad slunce jasné, že od hubiček k sexu cesta hodně daleká bude… (v kombinaci s vírou pak ještě delší).
Tak když se pokoušela o čtyřicátníka s milostnými zkušenostmi kluka (teď netipnu jaké věkové kategorie ☺, tak už přehled o mládeži nemám ☺), prokrista, co mohla v případném vztahu čekat?
Obrácení Ferdyše Pištory? ☺
Tak co čekala za pár měsíců?
Copak se člověk ve čtyřiceti změní mávnutím kouzelného proutku, byť perníkového? ☺
U Jirky s jeho typickým jednáním by chlapský postoj ke vztahu očekával jen bloud ☺

132
Ludmila
Reagovat

129 jo to je pravda a proč holky stojí o zlobivé kluky ? protože mají pitomou vlastnost (nevím jestli vrozenou nebo získanou) ty zlobivé kluky zachraňovat (samozřejmě je to zbytečná práce, jenže na to příjdou za 20 let)

133
blecha
Reagovat

124 zajímalo by mě, co by nám tu Laa Laa řekla teď… za sebe si myslím, že by tam nešla, ale ten tvůj první odstavec je super. v tomto ducuh by to mělo být!! ale člověk je tvor nespokojený, tzn. ona by to neviděla objektivně jako jeho super snažení a velký pokrok oproti předchozínu stavu, ale viděla by zase pořád ty nedostatky…
je mi Jiříka po dnešním dílu fakt líto (jestli je pravda to, co jsem tam viděla), přišel mi z nich nejupřímnější!

134
Lenka
Reagovat

132 Ludmila
☺ taky proto, že s rošťákama bývá větší sranda než s těma hodnejma … u mně samozřejmě platí,že „bývala sranda“, to už je pravěk ☺
(jinak s tebou souhlasím, pro život jsou lepší ti hodnější)

135
Pacička
Reagovat

Na otázku, proč se Jirka hlásil, je odpověď v úvodních dílech, snaží se skutečně překročit svůj stín, bohužel to opět nevyšlo.
Osobně jsem pořad sledovala, jen kvůli němu, ostatní mne tak nezajímali, jemu jsem věřila, že se seznámit chce, i když bylo jasné, že zrovna pro něj to vhodná forma seznámení není. Ve své naivitě byl vlastně zneužit Primou, bulvárem a Simonou. Nemám ráda, když se ubližuje slabším, a dnes ty dvě bodalky stájové jej chtěly uštípat, ale nedal se, to oceňuji.

136
Lenka
Reagovat

135 Pacička
asi tak nějak …
nevím, jestli si náš soucit zaslouží (co my víme, proč do té RS šel a co bylo mimo kamery), ale protože působí tak, jak působí, vzbuzuje lítost – ovšem jestli zaslouženou nebo ne, netuším ☺

137
okkvp
Reagovat

Jsem zvědavá na rekap a zda Ajda něco ze svých informací (a že měla důvěryhodné zdroje) prozradí.

Imho Jiřík byl Simonou pouze obluzený a že to asi není žádná láska mu došlo následně i bez pomoci jeho domácích dam či faráře. On je sice zvláštní a drobet pomalejší, ale úplně blbej není. A že se mu na současném způsobu života nechce nic moc měnit, když s ním necloumají extra žhavé vášně, mě osobně vůbec nepřekvapuje – znám totiž pár podobných – nepomalých, nevěřících a mnohem zcivilizovanějších. Že má konkrétně Nebojsa za zády domácí metrnice, které si tam nikoho jen sebeméně seběvědomého nebudou chtít pustit, votýmžádná, to jsem tu odhadovala už po prvních postech -litaniích Jirkovo sestry

138
Jonatána
Reagovat

129, 132, 134 – o tym žádná, že hodní kluci jsou nudní a zajímaví začínají být až v okamžiku, kdy člověk hledá chlapa pro život. Ale abych mluvila o zlobivém chlapovi, co mě může brát, tak to musí být šmrncovní chytrý frajer s „koulema“ a ne Míša s pneumatikou :-))). jo, teď mi je 41, ale takhle mi to fungovalo i ve dvaceti. Přitroublý Michal by mě nebral ani tehdy.

139
Jonatána
Reagovat

Jo, a že bych někdy někoho chtěla zachraňovat…to fakt ne :-).. Takže tento důvod u mě nefungoval. Zato to, že s grázlíky a dívkaři je o dost větší sranda, jo.

140
Pacička
Reagovat

137 okkvp Taky jsem zvědavá na rekap Ajdy. Možná se objeví i sestra farmáře nebo on sám, nebo Laa Laa, abychom věděli, jak jsou na tom teď.

141
Jeniik
Reagovat

140-Tady někdy psal i pan Jiří z Farmáře?

142
okkvp
Reagovat

141 – ano, než mu Prima přistřihla křidýlka

143
Jeniik
Reagovat

142-Aha.Tak teď když odvysílali poslední díl, tak už bude moci komunikovat, nebo ještě stále ne?

144
okkvp
Reagovat

143 – osobně bych tu už nečekala ani jednoho z výše jmenované trojky – konkrétně farmářské smlouvy neznáme (pokud vím), ale jinak mívali v některých RS ochrannou lhůtu rok a u některých jiných pořadů to je ale zřejmě víceméně na furt

145
Mikes
Reagovat

nejen 79 – Jiřík si neumí postavit hlavu, kdyby uměl, tak by zařídil pro svou partnerku na statku přijatelné ubytování (a srovnal ty svý baby doma). Někdo tu napsal, že Standa je sralbotka, že by něco chtěl, ale aby se to udělalo jaksi samo. A přesně to samý je Jirka, moc by něco chtěl, ale aby se to udělalo jaksi samo. A když přijde ke konfrontaci s realitou, že jako samo se nic neudělá, tak je „starý vůl“, jak pravila Katarína. Tomuhle se neříká „postavit si hlavu“, tomu se říká zalézt do ulity. Nechtít nic změnit není „postavit si hlavu“. To jen tak vypadá, protože on nemůže jinak – ví, že statek nemůže a nechce opustit, ví, že tam Simonu není s to (nebo nemůže) přivést – a je zbabělý to přiznat. Je to jedno velké FUJ (a o Simonu tu vůbec nejde).

146
Jeniik
Reagovat

144-Děkuji za vysvětlení.

147
Mikes
Reagovat

89 – divačko, dnes jsi mě rozesmála, tentokrát tři palce nahoru. Ani já nejsem tak kousavej. U Jirky vlastně jen opisuji, cos napsala Ty.
Latěna ujela, ale zřejmě jen prozradila, co ví (a diváci ne). Že Jirku ovládá maminka a on má sedm. Že Simče nejspíš řekl, že z výměnku nic nebude, a proto se už na něj ani neptala – což je škoda, protože právě tím by jej dokonale potopila, tam by se totiž vyjádřit musel. Takhle to naopak dopadlo blbě pro Simonu, protože najednou je to (z ničeho nic) jen o stěhování do Pardubic. Proč vlastně?

148
Anonymní
Reagovat

Tak mě tady máš v celé své kráse.

149
okkvp
Reagovat

146 – protože Prima to celé (a nejen příběh Jiříka) podává záměrně jenom černobíle

150
Lenka
Reagovat

Tak jsem si pustila S+J znovu… ☺
A nemůžu si pomoci, Jirka ten atak od těch dvou bab zvládnul na jedničku!
Latěna měla svůj názor a mlela pořád svoje – přesto, že se jí snažil vysvětlit postoj svůj (mmch vcelku rozumně, když na něho až překvapivě dospěle a zrale vysvětloval, že od první fázi „zamilování“ je ve fázi druhé, kdy se musí vyřešit věci další… tady nejsem přesná, jen parafrázuju).
Simona tvrdě setrvávala na fázi první … za zdatného sekundování Latěny a přesto tvrdě „chceš/nechceš“, „ano/ne“.
Latěna tady selhala fest, měla být aspoň objektivní, což nezvládla.
U Simony mám problém, že jí nějak nevěřím, po tom, co v celé RS předvedla, takže u tohohle závěru mi tam nějak přibyla ještě uražená ješitnost, že u Jirky nečekala, že by jaksi prohrát mohla ona, že by ji tenhle „chudáček“ nechtěl, že by nakonec neskákal, jak ona pískala (ale můžu se plést, kdopak ví, jak to je ve skutečnosti ☺)

151
Mikes
Reagovat

99 – Pacičko, napadlo Tě, že Síma o výminku nemluvila jednoduše proto, že to už byla passé věc? Že už to měli mezi sebou vyříkané, že jako žádná úprava výměnku nebude? Vždyť původně s výměnkem souhlasila. A jestli výměnek padl, tak přišel plán B (z její strany neuváženě, to přeci nemohla věřit, že by na to Bojsa přistoupil). Jak už tu nějaká dáma napsala – hrdá ženská by odešla obratem středem. A NoName by mu předtím ještě dala facku (a dobře by udělala).

111 – Ivanko, myslel jsem tím, že tam vyšla (pro běžného konzumenta) jako ta, co „čistou duši“ vydírala ultimátem. Že „čistá duše“ pro vztah nehla prstem, tam už nebylo, a co v telce není, to pro většinu lidí neexistuje. To napadne jen chytrý holky, jako jsi Ty, NoName a další.

112 – Lenko, nejspíš máš pravdu, že maminka až tolik nerozhoduje (možná ségra). Ale tím hůře pro Bojsu, protože pak je to jenom na něm a jeho neschopnosti, neochotě.

152
Mikes
Reagovat

Děvčata, faráře bych do toho moc netahal. Ten je nejspíš z celého Jirky pěkně nešťastný. Církev svatá sice zakazuje předmanželský styk (ale to hlavně kvůli hormony poblázněným teenagerům), ale jinak velice podporuje posvátný svazek manželský. Pan farář by sice mohl mít námitky proti rozvedené Simoně, ale v případě Jirky by mu určitě rád vyšel vstříc, protože stav, v němž se Jirka nalézá, církev neshledává žádoucí.

153
okkvp
Reagovat

151 – jj, neochotě – ale proč by mělo platit, že musí brát co se mu tak vehementně cpe pod kůži
Čistě teoreticky – kdyby nějakého mého známého podobně rychle lámala nějaká ženština (i třeba mladá, krásná, perspektivní, bez závazků a dokonce i bez podmínek), tak bych také nabádala k obezřetnosti a zvážení opravdové míry vzájemných citů. … Jistěže jsou výjimky lásky na první pohled, ale většinově se lidi po týdnu + něco = cca měsíci známosti nevrhají do chomoutů, nepálí mosty, neskáčí střemhlav do neznáma. Pokud ano, tak se většinou zjistí, že je za tím únik/obrana před problémy minulosti, případně promiskuita

154
Kája
Reagovat

145 Naprostý souhlas! Jirka mi přijde jako sr*č, bohužel :-(

155
Kája
Reagovat

Jirka se svojí sestrou jsou odkázáni dožít v té jejich zbořenině bez naděje na vlastní vztah či rodinu. Za min. 20 let nepředvedli nic, co by vedlo od vzdušných zámků k realitě (viz jejich „statek“, podoba kuchyně apod.). Tam není vidět ruka chlapa, ale ani ženy! Nevím, jak to má jeho sestra, ale z Jirky bude nešťastný člověk, který by strašně chtěl…, ale pro svoji neschopnost nezmůže nic.

156
Mikes
Reagovat

120 NoName – což je přesně to, o čem jsem zde mluvil už v minulé či předminulé diskuzi, že už v okamžiku, kdy sliboval, že bude budovat, věděl, že nic budovat nebude, jen se přiblble usmíval. Čistá duše jak vyšitá, takovou aby pohledal. Fakt sedmiletý fracek!

Leni (121), sestra sice toho napsala hodně, ale o případné další ženské v baráku nepadlo ani slovo. Pouze bránila Jirku a jeho zvláštnosti.

124 – divačko, přesně, lépe bych to nenapsal.

157
Mikes
Reagovat

132 Ludmila: koukám, že jsou tady dnes občas srandovní příspěvky! A to víš, že většinou z takových kosičů jsou nakonec vzorní manžílkové (teda někteří zahýbají i tak, ale jinak jsou doma vzorňáci)? Podívej, jaký jsem vzorný a hodný kocourek …

158
Kája
Reagovat

jj, divačka boduje :-) Chlapa dělají činy.
Si holky myslíte, že by se na tu jeho krásnou duši někdo za 20 let nechytil? Rvačka by o něj musela být!

159
Ajda
Reagovat

Včera jsem pc nestihla od oběda vůbec, takže teď jsem se prokousala diskusí a vrhnu se na rekap.

NoName, nějak jsi otočil/a ve svých názorech o 180°. Dost divné, Simonka si tě vyhmátla? Už žádné další svádění rodinných příslušníků nám zde nepopíšeš?

Jinak si všichni uvědomte, že jste viděli pár minut a rozhovory trvaly podstatně déle a byly bouřlivější. Co když někteří jen tak pasivně neseděli, co když si dovolili oponovat, ale to se štábu nehodilo do jejich scénáře?Jenže si taky třeba představte, že když někdo jde štábu celou dobu na ruku, tak je jasné, že závěr vyzní v jeho prospěch. Včera žádný medový hlas, ale pěkně blízko výbuchu.
Na farmách se točilo koncem října, dotočná 16.12., takže ani toho půl roku není pravda. Možná od vyhlášení castingu, ale ne od romantického víkendu.

160
koc
Reagovat

108 – mozna poprve ale thumbs up

161
Frodo
Reagovat

…no, u Jirky bylo vidět, že když se Simona zjevila, jak trefně poznamenala „tak tady mě máš v celé své kráse“, tak nadšený rozhodně nebyl. Vůbec se mu nedivím, protože tón, kterým Simona prosazuje svoje se skutečně podobá zvuku obrněného transportéru v plném rozjezdu. Jak tu kdosi trefně poznamenal RS se jmenuje Farmář hledá ženu a ne Pečovatelka hledá muže do Pardubic. Nicméně Jirka by měl být jaksi přímější, ty jeho teoretické úvahy jsou skutečně prakticky nepoužitelné. Každopádně jsem na něj viděla, že pokračovat v tomhle duchu dál nechce…

162
Mystery
Reagovat

Mě by hlavně zajímalo, jak dojde k tomu, že je v nějaké rodině majetek napsaný pouze na matku a jedno dítě ze dvou – jestli šlo o dědictví po Jiříkově otci, měla dědit matka a obě děti, jak se stalo, že Jiříka z toho vyšachovaly? Tady je myslím dost zakopaný pes.

163
Ája
Reagovat

Včera síla! Hotové panoptikum :)))
Lucka zahazujíc veškerou hrdost se vnucuje mentálovi Michalovi, který ji už jednou odkopl. Latěna se snaží hrát roli dohazovačky alias kuplířky ze všech svých skromných sil, mentál není 100 se vymáčknout.
Standa mele zkazky o tom, jak se mu na farmě Alena toliko stará o zvířata. Hm a hlídá barák jak čokl, cizí hned zkope. Katarína je držka, ale v tomhle mi jí bylo líto…
Jirka Katolík svůj stín nepřekročí, nemá na to. Je fakt, že ultimativní babochlap Simonka jistě není ta správná romantická motivace. A zamilovanost to nikdy nebyla ani z jedné strany. Simča se opájela „mocí svého ženství“ že ji poprvé v životě nějaký chlap žere a Jirka byl překvapen novými vjemy, které dosud neznal a ve svých 40 letech byl jimi mile rozrušen ;) to, že si takovým tempem 3 sviště neuplete je víc než jasné.
Jeníček byl celou dobu nemastnej neslanej, ale nakonec právě on našel… nechť jim to klape!
Slizoun – snad ani no commment…
Tak nevím nevím, zda budu mít nervy na to sledovat třetí sérii, pokud to bude mít taktzo sestupnou tendenci :(

164
Ajda
Reagovat

Mystery,
myslím, že tady to vychází z let hodně dozadu. Můžeme jen tipovat, ale nevíme, čí byl majetek před svatbou. Navíc od padesátých let byly pole a lesy v JZD či státních statcích, vraceli se až po r. 89. Pokud mám správné info, jeho otec byl politický vězeň 50. let, nebylo vhodné cokoli vlastnit, vím to podle tchána. Třeba byl Jirka nezletilý, když otec zemřel a rodina počítala, že doma nezůstane. Takhle to sedláci kdysi dělili, s kým se počítalo doma, toho byl majetek, druhé děti se vyplatily. Doba se změnila, vrátili jim polnosti a asi nemají potřebu to řešit. Mně osobně tohle vůbec nevadí. Tvojí logikou, kdyby to jemu vadilo, dávno sbalil kufry a tradá do světa, ale on dře doma.
Víc mi vadilo u Jeníčka – „tohle všecičko je moje“ a opak je pravdou.

165
Anonymní
Reagovat

151 Mikes – jak Ty a Tvé chytré holky víte, že to nebylo jinak to, co nebylo v telce. Takhle si mohu vymýšlet romány. Třeba:
Proč by opravoval neobyvatelný statek, který není jeho, když se mu naskytla možnost vztahu s mladší ženou v blízkém okolí a s bydlením?
Nebo Simona pro něj nebyla perspektivní – on by 3 děti klidně mít mohl, alespoň si to myslí, ale u Simony si nejsem jistá, ale jinou variantu neměl, zavázal se smluvně, takže musel dohrát komedii do konce, ale při své slušnosti nechtěl nikomu ublížit.
Další možnost je skutečnost, že o ženy nemá zájem a vše je jen kamufláž jiné orientace a možná to ani sám dosud nevěděl a uvědomil si to až po nájezdu Simony.
A co takhle třeba, že chtěl po Simoně, aby něco do úpravy investovala a hned vázla komunikace.
Nebo Simona chtěla, ať žijí sami bez sestry a matky a co s nimi, matku by možná někde umístila a co se sestrou, jedině vyštvat.
Dalších možnosti je spousta, proto hodnotím jen to, co vidím a naprosto souhlasím s příspěvky Lenky a příspěvek 150 mohu i podepsat.
Chápu sice historika, že kde chybí dostupné informace, je možno si je domyslet, ale nemůže to platit pro současnost a RS.

166
Bobby Brown
Reagovat

Jiřík jedním slovem – Exot! Tohle se opravdu jen tak nevidí. Myslel jsem, že to s ním horší být nemůže, ale to co předvedl v závěru mě vyvedlo z omylu.
Blekotání úplně mimo téma. Tedy, z jeho pohledu k tématu, ale on je takový pan okecálek a pan přednašeč teorií o…, že člověk žijící realitou vůbec nechápe, co ten exot vlastně mluví. Jako by vypadl z jiné dimenze vesmíru, kde to funguje jinak. Ze začátku rozhovoru s Laďkou to vypadalo, že jeden mluví o voze a druhý o koze. Na položenou otázku začne mluvit o svých vymyšlených (nikoliv životních) axiomech, ze kterých se snaží odvodit svoji odpověď. On opravdu žije ve svém umělém světě Teoretica se svými zákony a pravidly, které si ale vymyslel on sám a teď se snaží reálné postavy a prostředí napasovat do toho světa. Všechno kolem sebe hodnotí přes objektiv svých teorií. Pak se nemůže divit, že je to s ním tak jak je. Na něj opravdu platí – všichni kolem jsou blázni, jenom já jsem letadlo.

116 – Lenka.
Jestli ti chybělo proč nejela Simona k němu, tak si to pust ještě jednou. Vždyť se tam s Laďkou o tom baví. Ona chtěla, ale nešlo to, protože jí tam sestra s mamkou moc nechtěly. Laďka se na to přímo ptá. A Exot k tomu začne blekotat zase jakési teorie o uznávání nezávislého teritoria. Na přímou otázku „Ony tam Simonu nechtějí?“ Pan Okecálek opět začně používat svá moudra a odpoví „Nejde to tak říct“ – kuwa co je tohle za odpověď! Vykrucovačka jako prase.
Takže je jané, že ho Simona tlačí k sobě. Jednak jí tam nechtěj, druhák on se musí vymanit z toho dívčího dua tam.
Vůbec, ale vůbec se nedivým, že je sám.

To jak přivítal Simonu, to nemělo chybu. On není nesmělý – on je blbej!
Když si oblíkne ten jeho farmářský ohoz s kloboučkem, tak v něm vidím Pana Slamáka – Strašáka z povídky Čaroděj ze země Oz. Kéž by se i jemu povedlo dostat rozum a přestal kecat z cesty. Jenže k tomu by se musel stát zázrak, protože on je malé dítě uvězněné v těle dospělého muže. Proto to jeho věčné fantazírování a podřízenost dvěma dospělým ženštinám.

Sorry za tak příkré hodnocení, ale tenhle týpek mi zvedl mandle.

167
Bobby Brown
Reagovat

Nejvíc mě tam pobavila Katarína.

„Stando. Ty nejsi ani kůň chovný, ani kůň tažný.
Ty jsi starý vůl“ :-DDD

Tohle mě fakt málem zabilo. :-D

168
Frodo
Reagovat

166 – :-)

169
Mystery
Reagovat

164 Ajda: To je mi taky jasné, že kdyby Jirka chtěl, už z toho středověkého hospodářství dávno vypadl. Ale z toho, že při nějakém dělení – darování – dědění majetku Jiříka úplně opominuli, je vidět postavení Jirky v té rodině – a sice, že je tam za námezdnou sílu bez jakýchkoli práv a asi to ani nevímá.

170
NoName
Reagovat

159 Ajda – Nikde jsem nepsala, že jsem na Simonu změnila názor ;-) Nehledej mezi řádky, co tam nikdo nevložil ;-)
A mám pocit, že jsi to Ty, kdo neustále navozuje příjemné napětí, že „ví“ víc než my ostatní, ne? ;-)

171
okkvp
Reagovat

166 – Njn, je pravda, že přímý člověk bez servitků, Jiříkovo závěrečné extempore takhle může přečíst. Ale možná, že by neškodilo se zamyslet i nad tím, že Jiřík má sice velmi zvláštní způsob vyjadřování – okecává kolkolem a montuje ty svoje světoteorie, ale jakýmsi, možná primitivním, způsobem je zcela korektní a hlavně taktní. Raději udělá trubku ze sebe, než aby ve svých očích jinému ublížil.

172
Ajda
Reagovat

Mystery,
tak bych to vůbec neviděla, protože toto prostředí malinko znám a vím, že takto to na selském bylo a city v tom nehrály roli. Sedláci neradi kouskovali majetek, a po revoluci asi nechtěli platit za přepisy. Počítalo se, že dcera zůstává doma, syn se někam přižení. Sestra je svobodná, takže stejně dědí zase jen on. Myslím si, že naopak je tam v té rodinné lásky až nezdravě moc a majetek v tom roli nehraje.

173
NoName
Reagovat

169 – opomenout ho nemohli, existuje institut neopominutelného dědice, kterým je dítě (pokud nebudeme spekulovat o institutu vydědění, pak lze i toto). Je ale možné se svého zákonného dědického podílu vzdát – což nejspíš proběhlo – ve prospěch např. matky nebo sestry. Netuším, že na majetku Jirka podíl nemá, fakt nemám čas ani potřebu to lustrovat v katastru nemovitostí, ale mám pocit, že to tu proběhlo.

174
Ajda
Reagovat

NoName,
tvoje příspěvky si pamatuji a mám tu výhodu, že si je přečtu pěkně jeden za druhým a tam je zvrat jak…

ad dědictví – nemusí jít o vydědění, ale majetek mohl patřit více generacím a podíl se kolikrát fiktivně prodával, nebo daroval jednomu z potomků.

175
NoName
Reagovat

166 – Bobby, naprosto pregnantně vyjádřeno ;-) Jsem na tom stejně – od úvodní lítosti nad chudákem Jiříkem mám pocit, že si tu svou samotu zaslouží.

176
Frodo
Reagovat

171 – taktní – ano, to je svým způsobem příjemná vlastnost, pokud ta „ohledupnost“ a „takt“ nehraničí s tím, že člověk je schopen setrvávat ve vztahu, se kterou není schopen se rozejít, protože je na to třeba zbabělej a dokáže ničit život sobě i oné druhé osobě, potažmo i okolí…

177
NoName
Reagovat

174 – no vždyť říkám, Ty máš ty své výhody a tajné informace ;-)
Klidně je čti i pozpátku nebo na přeskáčku – hlavně, když Ti to zlepší den ;-)

178
AndyS***
Reagovat

162 Mystery – to je přece věc dohody, sestra jej mohla vyplatit, může hospodařit v nájmu, který dá donákladů. V obci snad žije někdo jiný stejného jména, který má dluhy, proto na farmáře není nic napsáno, aby exekutoři nesáhli omylem na cizí nemovitosti.

179
NoName
Reagovat

Ajdo – umíš číst?!?! Píšu, že mohlo jít o vzdání se zákonného dědického podílu….
Vytrhávání faktů z kontextu jsi někde vystudovala?

180
okkvp
Reagovat

176 – co když má pocit, že ani rázné a jasné utnutí nic na druhé straně nevyřeší a naopak může ještě zhoršit …

181
Bobby Brown
Reagovat

171 – V tomto to vidíme diametrálně odlišně.
Mně to jeho okecávání, a neschopnost říct alespoň zásadní věci přímo, jako „taktnost“ nepřijde ani co by se za nehet vešlo. Právě naopak. Tohle vůči druhému taktní není.
Trubku sice ze sebe dělá, ale ne záměrně kvůli taktu k druhému, nýbrž nechtěně. A tím i nechtěně může někomu ublížit – rozhodně mu nepřisuzuji nějaký zlý záměr, aby mě někdo blbě nepochopil.

182
Anonymní
Reagovat

Že Něrgešová a Jiřímluví jeden o koze a druhý o voze, podle mne není chyba Jiřího, ba naopak. Moderátorka má být nestranná. Jiří je jiný, to je bez pochyb, ale proč z něho dělat blba.

183
okkvp
Reagovat

181 – Znáš příběh Darinky a Mariana z první slovenské série? … podobnost reálu je až překvapivá

184
M.
Reagovat

Možná budu (zase:-)) mimo mísu, ale jak jsem pozorovala pana Sekaninu, neustále se mi do mysli vkrádal pojem domácí násilí. A když se tam pak zmiňovala kauza ohledně fyzického napadení Katariny, už jsem se toho pocitu nemohla zbavit. Bude to znít divně, ale oběti domácího násilí bývají i muži (kteří se ale za to velmi stydí) a pan Sekanina svým submisivním, nerozhodným jednáním, kdy neustále ve vleku něčích názorů nebyl schopen normálního rozhodování, chování oběti připomíná.
Na oficiální diskuzi se objevil příspěvek týkající se údajné pověstné agresivity Aleny…

Nemám z toho dobrý pocit, přeju si, abych se mýlila a vše bylo až průzračně obyčejné a nevšední…

185
Ajda
Reagovat

NoName,
ale já neoponuji tobě, já to uvádím jen jako další variantu možného řešení dělení majetku, tak jak to znám z reálných případů.

186
peza
Reagovat

Teď se na to dívám, protože jsem u toho včera dvakrát usnula. Prima opět selhává na všech frontách, stokrát omílané info, které jsme všichni už viděli, nucené rozhovory, umělá Laďka, chjoooo…

187
NoName
Reagovat

185 – ok. Jenže toto není reálný případ – je to reality show ;-) Z fiktivního dělení bych je nepodezírala – vzdání se podílu v rámci projednávání dědictví je méně komplikované a transparentní.

188
Ája
Reagovat

182 – no mám pocit, že jsi trefila hřebíček na hlavičku! Bingo! Ale je to moc smutné…

189
Bobby Brown
Reagovat

183 – Ano, znám. A byl to dost jiný příběh. Ona po něm šla z důvodů osobní záchrany. On do ní byl opravdu zamilovaný, to jí dokázal říct do očí. Dokonce i když maminka nebyla nadšená, on do té svatby šel. Takový truhlík, co se nechal utáhnout na vařené nudli a podle toho chudák dopadl. Prostý chalan, co měl svůj reálný svět.
Jiřík je úplně jiný případ. On je prostý chalan, co má svůj vlastní svět.

190
Bobby Brown
Reagovat

182 – To, jestli je Laďka profesionálně mimo roli, nijak neomlouvá Jiříka.

191
DanaM
Reagovat

183 – dobrý postřeh ;-)! Jen ten průběh několikadenního „bouřlivého vztahu“ na Slovensku vygradoval a došlo i na „fotke“, což teda Simča fakt nezvládla :-D! Kam vede těžká manipulace ze strany sveřepých dobyvatelek je tu vidět vcelku jasně. Tlačení (nezkušeného a nepraktického) sedláka Jiříka, aby po pár dnech „chození“ v ruinách, prodlouženém společném víkendu a dejme tomu pár měsíců trvajícím telefonickém (internetovém) „vztahu“ do sestěhovávání se kamkoliv je hodno opravdu leda tak zaťukání na čelo! Věřím tomu, že pokud by Simona byla ve stejně tíživé bytové situaci jako Darinka, neváhala by převálcovat Jirkovu matičku i se sestrou bez mrknutí oka. Takto byl závěr show daleko nudnější než u východních bratrů ;-)…

192
DanaM
Reagovat

k 191 – lítá mi tam navíc jedno „aby“, tak se omlouvám za komplikované vyjadřování ;-), ale snad se tam ten původní záměr dohledat dá…

193
mila
Reagovat

dokud se Simona ovladala a jednala s Jirikem medove a zavirala oci nad spinou a neporadkem v jeho dome, tak se Jirik nechal vest, jakmile si dupla a chtela po nem nejaky cin a prestala si davat pozor, ze uz nezni medove, ale hodne neprijemne, Jirik zpozornel a uvedomil si, ze zas tak moc zamilovany neni… muj pocit

194
mila
Reagovat

takze ac mi Simona moc sympaticka neni, preju ji nekoho lepsiho nez je JIrik, protoze ten je k praktickemu zivotu naprosto nepouzitelny.. ten se hodi jen k tem svym kravam, kamaradum pavoukum a chalupe, ktera mu co nevidet spadne na hlavu

195
peza
Reagovat

193 já myslím, že do ní ani nikdy zamilovaný nebyl- i teď Laďce na přímý dotaz, jestli je zamilovaný, řekl, že je mu sympatická (což mimochodem prohlašoval o každé adeptce na začátku, když si četl dopisy)… Jen prostě není schopný říct otevřeně NE, tak proto ty fráze a vytáčky

196
NoName
Reagovat

195 – a nebo to prostě fakt neví ;-) Říkal přece, že ten pocit nikdy nezažil, že to nemá s čím porovnat… Že vlastně neví, co by měl jako zamilovaný cítit….

197
DanaM
Reagovat

193 – Určitě to byl jeden z mnoha varovných signálů, které Jiříka přiměly ponechat si své kamarády pavoučky a nenasadit si místo nich do „chalupy“ štěnici Simonu ;-). Ono těch pár měsíců odstupu bez denodenního Simonina presu mělo na Jiříka opravdu ozdravný účinek, že se nadobro vzpamatoval z toho rychlého obluzení smyslů :-)

198
DanaM
Reagovat

195 – Jestli on nebude zakopaný pes Jirkova dvacetiletého seznamování právě v tom, že je Jiřík submisivní moula a možná i podvědomě vždycky sáhne po té nejdominantnější domině ;-) (po vzoru ženských z domova), která mu nedá ani čas a ani prostor, aby si tu „zamilovanost“ vůbec nějak stačil zažít :-)…

199
divačka
Reagovat

Lenko 150 – nesouhlasím s tebou (ani s ostatními), že to Jirka ustál.
Ustál by to, kdyby řek, co jsem psala výše, tj. do města nejdu, pojď ty v mojí realitu, mám k tobě citový vztah. Nabízím tento scénář……
On sice řek, že do města nepůjde, ale co nabízí a jak by to mělo být dál, to neřekl. Pokud o Simonu stojí, jak by si to představoval konkrétně?
Jestli o ní nestojí, mohl to říct – byl jsem zamilovanej, ale nějak to vyprchalo, promiň. Ona ho k tomu ke konci i vybízela, aby řekl, že už jí nechce, že ona to unese. Jenže on chce furt bejt hodnej, nikomu neublížit, nikoho v ničem neodmítnout. A tím, že nedokáže některá „ne“ říct, tím ubližuje nejvíc.

200
okkvp
Reagovat

183 – rozdíl víceméně jenom v tom, že Darinka tlačila ještě více na pilu a Jiřík dříve prozřel

201
divačka
Reagovat

Anonymní 165 – to máš jistě pravdu, že tam mohlo proběhnout a být prodebatováno leccos, co jsme neviděli. Ale já si myslím, že to by pak v závěru od Jirky zaznělo, např. já jsem ti říkal, že bych výminek udělal, ale nemám peníze a ty taky ne, nebo já bych chtěl, abys byla se mnou na statku, ale nebudu kvůli tomu dávat matku do domova důchodců atd. Ale tam bylo jen co Jirka nechce (to chápu, že nechce do města), ale vůbec co Jirka chce.

202
Ivana33
Reagovat

Myslíte, že se dá nafilmovat ledvinová kolika? Nebo že by panu Pokornému spadla takhle přímo z nebes v nejvhodnější čas?

203
aligator
Reagovat

Jiřík je zkrát „svůj“ a už se těžko bude měnit. Žil si svůj život, žije si svůj život a bude si žít svůj život. Je to člověk , který se vymyká běžným vzorcům chování. A také velice rád o vzorcích chování vypráví i když nevím jesti přesně ví o čem mluví. Je to člověk nepraktický, který zvládá pouze svůj život ve svém úzkém teritoriu. Také se o teritoriu často zmiňuje. Myslím, že od začátku skrytě tušil, že nic měnit nebude. Nezmění nikdy nic, ale rád „filozofuje“. Je to pro něj součást jeho životního stylu, rád věci rozebírá, snaží se vše podat vědecky, ale mentálně na to nestačí. Sám ví, že svůj život měnit nebude, ale chce si vše „obhájit“, proč ty změny nejdou. Myslím, že matka se sestrou jsou pro něj dobré berličky, které využívá při svém přesvědčování – proč některé věci změnit nejdou. Protože sám nic měnic nechce a nebude a povečerech si bude pročítat příšerné pseudpsychologické časopisy typu „Ty a Já“ a zde hledat další nekonečné otázky a odpovědi. To je zkrátka jeho život. Simona jej neodhadla a vše vložila do své taktiky medového hlasu. I když v posledním díle měl ten hlas i trochu příchuť po hořkých mandlích.

204
mila
Reagovat

196 – no a to je prave to. Kdyz je clovek zamilovany, tak nezkouma, zda je nebo neni zamilovany, proste je to TAM.. a v tomhle pripade to holt bylo jen zbozne prani Simony

205
Ivana33
Reagovat

199: ano- jak už jsem to výše taky popsala, možnosti k vyjádření se Jirka určitě měl- a kdyby si to vyříkali mimo kamery, pak už mohli říct jenom, jaký je stav. Od Jirky to bylo naprosto dětinské, ničeho jiného nejspíš není schopen. Simonu už nechápu absolutně, že se tak vnucuje. Ale pobavil mě i Jeníček, který se k Martině prý „může schovat“- jejímu naturelu to asi vyhovuje, ale já to mám teda určitě naopak.

206
divačka
Reagovat

Noname 196 – Já myslím, že když to přijde, tak to poznáš. Celou dobu jsem přesvědčena, že zamilovanej není (a Simona) taky ne. šanci na zamilování měl podle mne u té, co nepřijela, ta se mu zjevně líbila. Se Simonou to bylo takové „manželství“ z rozumu. Že to zkoušel, bych mu nevyčítala. Vyčítám mu to, že když se definitivně rozhodl, není schopen to říct na rovinu, čeká až to vyšumí samo. Myslí si, že tak to Simonu míň zraní. Ale s touhle teorií je vedle jak ta jedle.

207
Ivana33
Reagovat

203: naprosto souhlasím

208
okkvp
Reagovat

201 – A co rejža? – ten tam přece podle všeho předchozího taky není vosk – co všechno Jirka před tou zelenou stěnou řekl nebo neřekl – to měl v rukou on a střihač. Imho evidentní záměr podat divákům v prvním plánu chudáka odvrženou Simču a stín nějakých pochybností schován až „za poslední viditelné křoví“

209
M.
Reagovat

Jiří má dokonalé japonské chování a vystupování . Japonec také, než by řekl ne, tak se bude vymlouvat jak to jde, mlžit a couvat. A než řícil ne, raději poví ano a nedodrží to, nebo rovnou uteče, což je podle jeho společenských norem mnohem zdvořilejší a jednodušší, než někoho odmítnout.

Simonu chápu, chtěla slyšet jasné odpovědi, ale nedočkala se. Silně mi to připomíná konverzaci s Tomokim. Také jsem nikdy jasnou osobní odpověď nedostala, pouze vyhýbavé nic neříkající obecné fráze.

210
AndyS***
Reagovat

199 divačka – Jiří by to neustál, pokud by řekl, aby měl od ní i Něrgešové pokoj, tak jo, přestěhuji se k tobě Simonko. Protože ji nechtěl urazit a přímo říct, že ji nemiluje, ustál to i za cenu toho, že vypadal jako, že se neumí vyjádřit. To, že si Simona myslela, že jej má ochočeného, není jeho vina.

208 okkvp – Nejvíc mne štve ta „zkušená“ moderátorka, která doráží na svou oběť jako vosa, a chce potvrdit něco, co asi nemají natočeno, něco, co má vlastně jen z podání Simony. Pokud to natočeno mají, jak Simonu matka a dcery nechtěly, měla by to Prima odvysílat, v opačném případě by se měla těm ženám omluvit. Celý pořad jsem sledovala, ale nezaznamenala jsem žádné jejich nevhodné chování k Simoně, jak tady spousta diskutéru uvádí a mohlo to být právě naopak.

211
NoName
Reagovat

206 divačko – pokud se člověk zamiluje POPRVÉ, nemá logicky s čím srovnávat – může pouze předpokládat, podle míry a intenzity vztahu a pocitů a vjemů, že JE TO ONO.

Tady je problém v tom, že poprvé přišlo ne v –nácti, ale ve 40 letech – jestli vůbec..

212
okkvp
Reagovat

210 – jenže je to RS, kde jde televizi jen o jedno – sledovanost a vzbuzený zájem jako příslib další sledovanosti. Pak už se přihřejí akorát nějaké ty zákulisní sympatie, vztahy, sliby… I krmení bulváru tématy pochází od patřičného oddělení PR

213
fíkus
Reagovat

202-Myslím ( což mne mimochodem překvapilo) že i Pokornej má špatné svědomí. Bál se ,že by se tam rozebírala jeho „upřímnost“ k ženám. . .
Nebo měl strach, že by se divák mohl dozvědět i něco více že ?

214
Dan
Reagovat

203-naprostý souhlas.

215
RenataE
Reagovat

Mně připadá Jiřík jako zcela asexuální bytost. Ze všech těch jeho „rozborů“ mi přišlo, že se nějak dobral k tomu, že když většina lidstva žije v párech, tak by to měl taky vyzkoušet, co na tom všichni vidí. Myslím, že to nepochopil.

216
Frodo
Reagovat

215 – hm, tak nějak.

Mít co nejvíc dětí…jenže „ono by to muselo jít“ a skoro pochybuju, že by to šlo…

217
Ren.
Reagovat

Nebojfa vypadal nějak líp, všimli jste si? Trochu kratší vlasy a lépe padnoucí oblek a hned byla změna patrná. Taky mi nepřišlo moc fér od Latěny, jak se do něj pustila, ale nejspíš zapracovala i síla střihu. Měl jim říct: „Simonu jsem prokoukl, na víkend dobré, ale jinak jí mám plné zuby. Jsem zemědělec, mám to tam u nás rád, ve městě bych zdechl. A abych měl klid v rodině, poslouchám sestru a matku.“ Ono plahočit se přes den někde na poli a pak večer přijít ke stolu a tam místo klidu a teplé večeře se dočkat akorát tak výčitek od sestry a namazaného chleba asi není žádný med. No a nejspíš mu sestra vysvětlila, že na nějaký výminek nejsou peníze, takže utrum.

218
peza
Reagovat

217 ren. jj, trochu líp vypadal, narozdíl od takového Michala (btw. opravdu nechápu, co přimělo Lucku se vrátit, taková pěkná holka!)

219
Paní Čvachtová
Reagovat

Vcera jsem mela takovou chut kopnout Ladenu do ….
Jinak vcera to byla TAKOVA nuda, to svet nevidel. Vypla jsem to (poprve) uz pred koncem.

Ktera se vam vic libila rada? Mne teda 1ka, tohle me nijak nechytlo :(

220
Paní Čvachtová
Reagovat

peza: taky nechapu, je fakt moc pekna

221
Paní Čvachtová
Reagovat

a je skoda, ze se prebarvila ta blondynka (ne Johana) od ratlika. Predtim ji to moc sluselo, pekna zena. (A i sympaticka mi byla)

222
Paní Čvachtová
Reagovat

A zahanbene priznavam, ze bych si prala dalsi radu HSTM, to me bavilo 100x vic nez nejaky Apač s vcelim voskem na hlave.

Aneb pamatne hanušovické „chtel bych te tak trochu pozadat o ruku“ :-D

223
Ren.
Reagovat

Lucka – já jí moc nerozumím. Dokážu pochopit ten hotel a i to, že i když byla odjeta, tak svolí a přijede na dotočnou. Ale co na něm proboha vidí? A tak kdoví jak je to teď, když ví, že Michal mezitím stihl románek s Janou… Michal je buď takové jelito, že neví kterou chce, a nebo spíš to bere jako příležitost, kterou je nutné využít a tak to klátí hlava nehlava.

219 – Mě se v 1.řadě líbil Hájek a jeho Johana a Adriana, ještě dobrý byl Kozí dědek Vlastík. Jinak u ostatních nic moc. Z této řady si odnáším hluboké dojmy z Nebojfy a ujalo se „kamarádi, dobří tvorové, vhodní ke studiu“ :-)

224
haha bimbi
Reagovat

Jo, Jiřík je prostě moc slušnej na to, aby někoho i slušně poslal někam. Musím řict, že Simonino včerejší kvičivé, pětkrát za sebou opakové „řekni ANO NEBO NE“ – no to bylo děsný. Prostě děsný, chudák Jirka. Sestra měla možná víc rozumu než on :-), každopádně Simonina představa, že Jirka se sebere, řekne ádijé rodině – ať je jakákoliv -, vykašle se na hospodářství, přestěhuje se do Pardubic a tam jí bude dělat poslušnýho ratlíka, to je opravdu absurdní. Simona měla nereálné představy, on i 40tiletý katolický panic je přece svéprávný a schopný dělat vlastní rozhodnutí, no ni? Ikdyž uznávám, že Jirka dovedl pěkně klamat tělem, ale zase se mi líbilo, že se nenechal vmanipulovt úplně do všeho.
JINAK – ta křečovitá snaha za každou cenu kohokoliv z „farmářů“ spárovat, je až trapná. Obvzlášťe v případě toho mladého obstloustlého trouby. Taky nevím, co na něm ty hezký holky viděly.

226
Pedro
Reagovat

217: v TV mi to tak taky připadalo, ale na té fotce s Michalem se mi to tak už nezdá – pořád to samý dvouřadý sako po dědečkovi, příšernej svetr. Možná je trochu ostříhanej, ale cokoli víc je podle mě jen optický klam.

227
Frodo
Reagovat

kamarádi, dobří tvorové (pavouci) – tady bych tipovala, že Jiřík čerpal inspiraci u sv. Františka z Assisi, který oslovoval ptáky bratry a rozmlouval s nimi jako s lidmi… :-)

228
peza
Reagovat

224 haha akorát nevíme, jestli by Simona nešla k němu, kdyby o to Jiří stál.. podle mě se za maminku a sestru jen schovával…

229
divačka
Reagovat

AndyS – když si s někým začneš a po nějaké době zjistíš, že to není to pravé ořechové, tak co – řekneš to na rovinu nebo se budeš vykrucovat?

230
divačka
Reagovat

211 já myslím, že když si nejsi jistý, tak to není ono. Můžeš cítit nějakou přitažlivost, sympatie, charisma, sexuální náboj. Ale pokud se opravdu zamiluješ, tak to poznáš – prostě si řekneš, no jasně, to je ono.

Netvrdím, že když se dva znají tejden, musej se buď děsně zamilovat nebo nic. Jasně, že to může přijít pomalu. Ale pak přijde ten okamžik, kdy víš. Do tý doby je to jen takový „očichávání“. (Teda u Indulony bez uvozovek :-( )

231
Pedro
Reagovat

224: Simona podle mě ten dotaz ani nemyslela vážně a jen chtěla konečně slyšet hlasité NE. Já mám pocit, že nikdy nemyslela vážně ani to svoje stěhování na „farmu“… muselo by jít být jasné, že by jí obě dcery utekly z domu při první příležitosti.

232
Poštovní holub
Reagovat

Ajdi, díky za rekap, neviděl jsem poslední díl, ale tvé shrnutí je naprosto dostačující, vtipnější, než pořad sám. Tahle řada byla nuda.
A k farmářům, pokud bych musel!:) pobýt s někým z nich o samotě, byl by to jedině Jiřík. Nesahal by na mě hned a nezkoumal by mi mandle, jako ten eklhaft „mastná hlava“, netrápil by mě vedrem a nudou, jako „Jeníček“ – probůh, kolik je mu let? – nemusel bych se rvát s Alenou, jako u dědouše – a nevyměnil by mě 10x za hodinu za jiného holuba, jako to přerostlé dítě. S Jiříkem bych kultivovaně porozprávěl o mimozemských civilizacích, poradil bych mu, jak to děláme u nás, u holubů, rozhodně bych ho taky hned neocicmával, takže by se mě postupem času přestal bát. A protože je vlídný a hodný, nijak by na mě neútočil a už vůbec by mě nemlátil potěhem. :) Jeho kvality jsou prostě, s porovnáním s tzv.Indiánem, o několik galaxií větší. Má uvnitř své osobnosti prostě něco, ať už je to třeba i velký zmatek:), není to jenom úd.

233
divačka
Reagovat

HahaBimbi 224 – kdyby nešlo o Simonu, ale o nějakou ucházející ženskou. Jak myslíš, že by se Jirka choval? Jak by si představoval budoucnost? Že ona bude na víkendy dojíždět a spát v obýváku?

Já myslím, že JIrka má jen teoretické představy, ale žádný vztah nikam nedotáhne, protože by se musel ROZHODNOUT a pak něco UDĚLAT. A na to on nemá, on si furt neuvědomil, že vztah dělají nejen hezký řeči a výlety, ale taky stereotypní soužití (byť zpočátku třeba jen o víkendu). A jediný soužití, který on nabízí, je s kamarády pavouky. Jirka udělal jeden jediný čin – přihlásil se do pořadu. Jinak to byly z jeho strany jen samý prdy, kecy, beďary.

234
Bobby Brown
Reagovat

222 – Na tom není nic zahanbujícího – já to tady na Panáčkovi opakuji asi každých 14 dní. :-)

235
Ren.
Reagovat

226 Pedro – no nevím, možná je sako retro, ale sedí mu. Už měl na sobě vytahanější modely.

Simono, neříkej už prosím žádnému to své „tady mě máš, v celé své kráse“. Toto se možná hodí pro nějakou mladší a hlavně hubenější, protože u starší a obézní ženské tam ještě chybí dodat „v celé své kráse XXX kg“ :-/

236
Frodo
Reagovat

235 – v „celé své kráse“ tak s tím bych absolutně nesouhlasila, protože např. kdyby přišla taková Květa Fialová, tak jí může být klidně těch jejích téměř devadesát let a třeba i pár kilo navíc…a je to dáma, která si může dovolit říct, tak mě tady máte v „celé své kráse“, ale taková dáma, by to nikdy ani neřekla, protože to nemá zapotřebí, ta by v celé své kráse přišla…a vo tom to je :-)

237
kanárek
Reagovat

Chudák puclík….jak seděl vedle Standy, vypadali jak jedna rodina…i vzpomněla jsem si maně na pohádku O Budulínkovi.

238
Ren.
Reagovat

235: Frodo – jo, tak nějak, asi jsem to špatně vyjádřila, ale souhlasím.
Jinak mě napadlo, že jestli Jeníček neříká pozdrav tolikrát, kolik má na sobě vrstev. Tři mikiny = třikrát čauky :-)

MILÁ AJDO, A MY, DISKUTUJÍCÍ, TI DĚKUJEME ZA REKAPY, PROTOŽE BEZ NICH BY NÁS NEBAVILO TADY DISKUTOVAT :-)

239
kanárek
Reagovat

166- BB Ty ses divočáku rozohnil :-) Bacha na štětiny! Teda dost rázné hodnocení, asi i dost trefné.

240
DD
Reagovat

Ja mam pro Jirku sympatie. Vzpomente, jak na zacatku vsichni farmari pri vybirani byli dost kriticti, az neomaleni, jen Jirka chtel nechtel urazit. Myslim, ze ma dobry zaklad, ale je produkt sve rodiny. Nevim, jak to mohlo byt se vstupovanim do JZD a pak se zavrenim jeho otce, ale na vesnici se sousede takovych lidi velice stranili a bali se jich. Tam se taky pamatuje vsecko do pateho kolena, nikdo nikomu nic neodpusti. Takze poku jako dite vyrustal bez otce a v jakesi izolaci, musely ho ty zenske dost ovlivnit. Protoze to, co predvadi, je spis zenska taktika a uhybani. A k tomu si mozna uvedomil, ze Simona neni to prave orechove, v tom se prece jen vlacet nenecha.

241
cathy
Reagovat

Ajdo díky moc za to ,co jsi z toho NIC dokázala vytvořit.Neomylně zase lepší rekap než celé opakovačky v TV.

242
peza
Reagovat

přidávám se s díky Ajdě, bylo to super!
škoda, že ti Prima nevytvořila nějaký lepší materiál :-(

243
fíkus
Reagovat

232- Musím naprosto souhlasit s Holubem, že kdyby na to šla Simona chytře, a ne jak buldozer-ale jen ho tak lehce vedla realitou dnešního života, nestalo by se to co se dalo čekat. . . Jirka už v prvních dnech řekl, že Síma tlačí na pilu , a bylo vidět že se mu to ale vůbec nelíbí.
Kdyby změnila taktiku, bylo by to všechno možná jinak. . .

244
anja
Reagovat

238 Ren, ty Jeníčkovy mikiny neměly chybu. S klesající teplotou přivléká další a další mikiny :D

166 Bobby, naprostý souhlas. S Nebojfou taky nemám slitování, je to blb na entou. Vystihl jsi ho dokonale.

Překvapuje mě, že se tady některé dámy o něm dokážou vyjadřovat v superlativech a že na něm vidí něco – mnoho – pozitivního. Já ne, a to už od prvopočátku co tato show začala. To je člověk, který žije ve své nějaké iluzi a nikdy nesebere odvahu, aby něco, cokoliv, udělal. Není schopný udělat nic ani se svým prostředím, barákem, ve kterém žije, ani se svým životem. Čoček by měl zůstat sám nafurt, protože tím jaký je, ubližuje ženské, která by se do něj třeba zamilovala.

245
kanárek
Reagovat

Hele holube, ale víš to, že si mezi farmáři nemusíš vybrat, že? Já být tebou, tak Jirkovi zas tak moc nevěřím. Krávy měly vysoko nastláno jen kvůli produkci mléka- užitkovosti… a víš, kvůli čemu se chovaj holubi? Až by se k tobě blížil Jiřík s omluvným úsměvem na rtech, jemně ti přejel prsty po volátku a tiše ti přišeptl „Omlouvám se ti bratříčku, ale musí to být“…, pak neříkej, že jsem tě nevarovala! Na farmách se netrpí darmožrouti.

246
Marcela
Reagovat

Jirka mi v něčem připomíná mého manžela – před lety. Rodina na venkově,bez otce,výchova atd….atd,je toho hodně. Chci jen napsat,že Jirku si dokážu představit jako bezva manžela. Jen mít vedle sebe tu pravou a to Simona určitě není. Ta,která by ho měla ráda,uměla mu naslouchat a „trochu“ ho vedla životem, by to s nímvyhrála. O statku ale nemluvím,tam byto v těchto podmínkách fakt nefungovalo – pokud by ta ženská měla být normální. A proč jim to možná nevyšlo? Protože Jirka určitě čte tyto diskuze na panáčkovi a určitě mu v nich Laa La neunikla,tak je to celkem jasné. Díky Bohu,že Simona nebyla jeho první v posteli.Jirko,máš na lepší !!!!

247
anja
Reagovat

243 no mně se nezdá, že by Simona nějak extra tlačila na pilu. To bych jí nevyčítala. Času neměla moc, tak se ho snažila využít co nejlíp. Kdyby se neseznamovali v reality show, ale v normálním životě, tak by se taky mohlo stát, že na tu první pusu od Čočka by baba čekala třeba pět let.

248
kanárek
Reagovat

Z Jirkovy srany zkrátka nepřeskočila dost velká jiskra, či plamen, aby ho to dokázalo nakopnout a odpálit k dalším zásadním a nezbytným akcím…
Však měl na výběr jen ze 4, jiní si nevybrali z desítek :-)

249
Frodo
Reagovat

244 – no, skoro bych chtěla vědět, jak by Jirku hodnotily ženy, kterým se zdá „dobrý“ po měsíci společného života (abstraktních příslibů, neustálých vytáček a nutnosti tlačit, pátrat, š´tourat a nekonečně diskutovat o konkrétním smyslu slova, věty, myšlenky, nemluvě o tom, že by to byla zas jen teorie…) To musí být hrozně vysilující, únavné a otravné…Už tak je mezi uplně normálním mužem a ženou někdy složitý se domluvit, ale tady šanci opravdu nevidím…Vlastně na nic, na konstruktivní teorii, tím méně na praktickej život…Nemluvě o tom, že i normální křesťanka by nemusela rozdejchat to chození s každým prdem za farářem, ale chtěla by se také řídit třeba zdravým selským rozumem…

250
Ivana33
Reagovat

222: Mně zas přijde nepřekonaný slovenský Farmář- například taková „hipísáčka, dieťa kvetín“ – to nemělo chybu :))

251
anja
Reagovat

246 „Jirku si dokážu představit jako bezva manžela“

no já fakt teda ne :)) bezva manžel, otec od rodiny a chlap je podle mé definice ten, který se – MIMO JINÉ – dokáže postavit situaci a problému čelem, dokáže říct ANO, tohle chci a NE tohle nechci, dokáže udělat kompromis, dokáže zabezpečit dům a místo k žití tak, aby tam nebyla špína a nepadalo to celé všem na hlavu. Čoček nic z toho nepředvedl, tohle všechno neumí, je mu to naprosto cizí. neumí ani tu svou línou prdel zvednout a opravit si kus zdi svého domu, taže jak pak může vypadat všechno ostatní, že

252
Paní Čvachtová
Reagovat

Ano, dekujeme Ajde. Obdivuju, jak to vzdycky stihne „na cas“.

Fakt me tahle rada zklamala.
Nejhorsi zazitek z cele 2. rady – konkuruji si Lenka s Apačem a jejich „pusa v puse“ a na druhe strane Kamarad padajici do buchet (jsem silny arachnofobik).

234 – Bobby Brown: :) (minule jsem koukala, ze jsem v te nasi dire – Bruntale – videla toho Jana z 2. rady (ten morsky onanista) – vysmaty sel do Billy.
Cca pred 2 mesici jsem psala do Primy, jestli neplanuji dalsi radu a odepsali zcela negativne :(( chjo-chjo, takova show ze zivota :-D

Prominte za off-topic, kaju se!!

253
Frodo
Reagovat

251 – dávám lajk

254
Ivana33
Reagovat

248: kanárku:) – u Jirky jiskra, neřkuli plamen,
nepřeskočily za dvacet let, co se prý seznamuje- tak kde soudruh dělá chybu? To seznamování od revoluce asi spočívalo v listování časopisem Ty a Já, studováním horoskopů, vymýšlením teoretických blbostí o vztazích- a zatím čas nestál. A Jirka už překročil hranici, kdy je pro něj pozdě, protože starýho psa…atd.

255
anja
Reagovat

252 technická – mořský onanista nebyl Jan z bruntálska, onanista byl ten druhej, nevzpomínám si na jeho jméno a byl z Prahy

256
Frodo
Reagovat

254 – myslím, že jeho seznamování bylo pokročilejší, vždyť, tuším že ve druhém díle říkal, že mu pán bůh pomáhá, co se týče seznamování, protože se jednou pomodlil a dostal e-mail od nějaké ženy…

257
Paní Čvachtová
Reagovat

Stejne mi tahle rada prisla takova az moc ´baudyšovská´.
Kazdy druhy zazrany do slunecnich znameni…(to by me na chlapovi dost odradilo).

258
kanárek
Reagovat

254- Tak tak, čas pokročil, stárne Jirka, stárnou a ubývají nápadnice, nakonec bude ještě rád, jestli se mu neprovdá sestra.
Hele,ale přece asi s někým chodí, ne? A jestli mu ji doma schválili, tak se třeba před Farmářka hledá ženu něco nového dozvíme. :-)

259
Paní Čvachtová
Reagovat

252 – technicka: netvrdim, ze pochazi z Bruntalska, pouze jsem ho tady jednou videla (proto „v te nasi dire“)

260
Paní Čvachtová
Reagovat

255 technicka: netvrdim, ze pochazi z Bruntalska, pouze jsem ho tady jednou videla (proto „v te nasi dire“)

261
Poštovní holub
Reagovat

245 – No, kanárku, jaký darmožrout, jaký darmožrout! Nosím poštu, ne?! Pro Jirku je to ideální, než přijde odpověď, může si všechno v klidu promyslet. Co děláš ty,he? A můj konec u Jiříka jsme už probírali, za a/nemá papiňák a za b/ nemá tolik času, aby se se mnou vařil hodiny a hodiny v normálním hrnci – jinak bych už k jídlu nebyl. A myslím, že když už někdo slupne i morčátka, klidně by ho mohl napadnout i kanárek na špejli. Ale nevěřím, že zrovna kamaráda Jirku. Já ho mám rád.

262
kanárek
Reagovat

257- To se naopak člověk musí nové situaci přizpůsobit, mít též nastudováno a zavčas zvolat:“ Jsem sice taky Vodnář, ale ascendent mám v Raku! A to se k sobě skvěle hodí!“

263
kanárek
Reagovat

261- Ano, ano Jiřík je hodný….a co ty jeho dvě osoby blízké? To, že nemá papiňák ještě neznamená,že tvé maso nemůžou třeba podarovat. No ale budu hodná…tvá šance je v tom, že nebudeš nic žrát, trousit na dvůr a přineseš 3 kouzelné lískáče. V jednom bude ženich, ve druhém nevěsta a ve třetím nová chalupa.

264
kanárek
Reagovat

261- Ten kanárek na špejli zněl chutně :-) Mnam!

265
Frodo
Reagovat

264 – Ty seš kanibal? :-)

266
Wally
Reagovat

245 – bych o tebe strach neměla. Budeš zakladatelem chovu holubů u Čočků. Ty budeš vždy hýčkán. Až potomci budou využiti a použiti. :-))

267
Poštovní holub
Reagovat

263 – To bych se ulítal, vezmu to najednou, zlatá karta musí stačit, to bych za něho zase dělal všechno sám. Pak se už, kluk jeden, musí posnažit sám.

268
Ivana33
Reagovat

255: mořský onanista tu měl ošklivou přezdívku „květák“, ale na jméno už si taky nevzpomenu.

269
Ajda
Reagovat

Holoubku,
Jirka má smečku pořádných hafanů, ti ani papiňák nepotřebují :-)

270
Frodo
Reagovat

Honza Žídek

271
týýýýjo
Reagovat

Asi čekám spoustu negativních reakcí, ale co už…Dnes jsem se znovu podívala na poslední díl, ta situace kolem Simony a Jirky….teď nic nehrála, ona toho chlapa vážně začala milovat a věřim, že s ní chtěla být. Že kdyby hnul prstem a něco pro to udělal, tak by to šlo. On je ten typ chlapa, kterej přesně někoho takovýho jako Simona k sobě potřebuje, ona jako tahoun a on zkrátka potřebuje jen procitnutí z toho svýho celibátu ke kterýmu určitě největší měrou přispěla právě jeho vlastní rodina.
Ony ty dvě ho nejspíš chtějí mít přesně takovýho jakej je a nikdy se z toho nevyhrabe. Zůstane celej život sám a v koutku duše nešťastnej. Nic nezažije a nepozná a nechá sebou manipulovat. Mohl mít ženskou, která by mu ten život zpestřila a která by ho postavila do laťe a zahodil to úplně zbytečně. Simony je mi líto. Je mi svým způsobem líto i jeho, ale sakra…..přece když se chce, tak to jde!!!!!

272
Poštovní holub
Reagovat

269 – Pche! Mám něco, co oni nemají – křííídla!

273
Poštovní holub
Reagovat

266 – Wally, vidíš to naprosto přesně a realisticky. A všimni si, jak se kanárek cudně vyhnul odpovědi na to, co teda dělá on – teda kromě vyvalování se u bazénu s kocourem a chlastání.

274
Wally
Reagovat

272 – a co když ti je Jiřík přistřihne?

275
Frodo
Reagovat

271 – hele, já nevím, já se obávám, že „něco takovýho“ opravdu nepotřeboval…Vždyť ona tam na něho včera mluvila takovým tónem, jako učitelka na nezbednýho žáka. To bylo nepříjemný i přes tu televizi. Vždyť já jsem na něm viděla, že mu to už je uplně proti srsti…Jestli někoho rázného, tak zároveň laskavého třeba…

276
Poštovní holub
Reagovat

274 – Jiřík myslím nemá ani nůžky….

277
Paní Čvachtová
Reagovat

Ten Michal by zaslouzil par facek. Jak na zacatku komentoval tu jednu slecnu na fotce, ze „zas tak spatne na tom nejsem“, kdyz ta slecna mela vetsi bricho….sam ma slusny Pivas.

268: :) chtela jsem napsat nejprve „Kvetak“, ale pak jsem si nebyla jista, jestli ho mel i on anebo jenom jeho syn (vzpominka na kvetak toho maleho byla silnejsi – ale za to clovek nemuze, samozrejme :)

Machala, Hanušovičák a Zidek, to byla aspon show :-D

278
Paní Čvachtová
Reagovat

Sice jsem vcera koukala jen 1 okem (byla to desna uspavacka, takze se omlouvam kdyztak), ale prislo mi, ze jeste vetsi sadu nez Simona, davala Jirkovi Nergesova…

A jak tu nekdo psal – souhlasim, ze je to porad „FARMAR hleda zenu“, tudiz je stehovani se do mesta ponekud odvazny pozadavek..

279
kanárek
Reagovat

265- Frodo: Když je hlad—:-D
Holoubku, takže ty u knížete vyklízíš pozice? On by určitě ocenil krásného veselého přítulného ptáčka se zlatem v hrdle, ne?

280
Poštovní holub
Reagovat

279 – No, moc si s ním nepokecáš…. nadhodím mu to, ale víš, on už dost špatně vidí, tak nevím….

281
Poštovní holub
Reagovat

No, mohl by tě ale najít po hlase…..

282
Bobby Brown
Reagovat

252 – A měl Jeník to své oblíbené oranžové tričko?

283
kanárek
Reagovat

Standa přežil hurikán a je myslím rád, že nenahradil saň saní, protože nová, co by vyhrála, by pravděpodobně byla agresivnější. Pokorně se vrátí do sluje, žehrajíc na svůj osud. Síla Alenky byla nedoceněna.

Holoubku, u kterého knížete ty to vlastně žiješ?

284
AndyS***
Reagovat

229 divačka – na přímou otázku jasná odpověď – nevím. Nevím, jak bych se zachovala v RS s kamerou před sebou a vlezlou Nergešovou, která mi něco bude podsouvat a protějšek by žádal jasnou odpověď a měla jasno, že to není to pravé ořechové, asi bych na toho druhého člověka, tak jako Jiří, ohled nebrala, asi bych to řekla na rovinu. Ale pokud by to bylo mimo RS a s tím člověkem bych zažila hezké chvíle, asi bych si taky chtěla nechat nějaká zadní vrátka pro přátelství a možná by to někomu mohlo připadat jako vykrucování. Ale nejsem Jiří a jsem ženská, takže tak.

285
Mikes
Reagovat

164 – Ajdo, jestli jsem pochopil příspěvek, který někde Jirka udal, tak otec mu zemřel až v r. 1997, a to už měl Jirka nějakých 25 let.

165 – tak vycházíme z toho, co vidíme a také jen to hodnotíme. Neřešíme, jakou maškarádu na nás telka ušila. Pravdou je, že tohle všechno, co píšeš, může být pravda. Stejně jako to, co píše Lenka a okkvp, proto o tom také diskutujeme, nebojujeme o jediný správný názor. Nicméně z toho, co jsme viděli, Jirka moc dobře nevychází.
Stejně tak Simča, aspoň u mě (a to fakt není vůbec můj typ), nevychází jako buldozér či prohnaná mrcha. Pravdou je, že zejména poslední červenoknihovnové scény byly strašné, ale jinak působila spíš jako znalá zkušená ženská, která jemně postrkuje naprosté trdlo k něčemu. A jak jinak by to jakákoliv ženská mohla udělat?
Možná by pro Jirku byla lepší Ivana, která by romantiku zcela odsunula stranou a šla by cestou praktického zapojení se do práce na statku s tím, že to ostatní časem přijde. Jirku by tím nevyděsila, mohla to být schůdnější cesta. Což nemění nic na tom, že Jirka je nepoužitelný.

286
Ren.
Reagovat

244 Anjo, a ještě ubližuje kravičkám! (tím, že jim nevyklidí tu hromadu hnoje ve stáji a že je nevezme na chvilku na pastvu ven).

Kutil Petr, Jan z Hanušovic a Květák, to byly typy, ti stáli za to :-)

287
Jabberwock
Reagovat

271: naprostý souhlas.
Moc jsem nepochopila, proč má tady většina Simonu za příšeru, prostě Jiří není schopen sám nějaké akce, tak se ho ona snažila vést, sice ne vždy šťastně a sympaticky, ale alespoň se o něco snažila.

288
divačka
Reagovat

Fíkusi – a jak jinak myslíš, že by to bylo?

289
Tom
Reagovat

Ženské už nejsou co bývaly, neumí se ani o chlapa poprat!
Já bych Alenu za vlasy do hnoje dotáhnul, při jednom profackoval i Standu a odešel středem jako vítěz :)

290
Tom
Reagovat

Jinak jasně vyhrál Michal, protože nejméně dvakrát skoróval a o to v 19 letech jde především, ne? :o)

291
Mikes
Reagovat

Ad Latěna: pokud profesionálně ujela, pak je tu přece rejža a štáb (a střihač). Jestli to Prima pustila v tomto stavu, pak zřejmě chtěla právě toto, a Latěna je z obliga. Ostatně víme, že ona sama toho moc nevymyslí.

194-8: Zamilovanost je zamilovanost, to člověk prostě ví a neřeší. Zamilovat se dá po prvním pohledu, jindy po delší době, ale vždy to dotyčný ví. A pak jsou lidi, kteří natolik řeší jiné věci (třeba majetek), že jim zamilování se spíš překáží, ruší to jejich kruhy – viz Bušák v minulé řadě. Ti se z bludného kruhu nikdy nevymaní, vědí, že tam něco není správně, ale nechtějí to ve skutečnosti řešit, byť se o to pokoušejí.

292
kanárek
Reagovat

289- Ona možná Katarínka nedorazila nanávštěvu za svou láskou ve správné obuvi. Mít tak ostré podpatky jako v posledním díle, stačilo by jí jen jednou správně mířit. :-)

293
Mikes
Reagovat

199 – Ajda má pravdu v hodnocení sedlácké povahy; kdysi přišla manželka na statek a přizpůsobila se poměrům (a měla poslední slovo). Většinou obdobným, v jakých vyrůstala, také proto často vybírali nevěstu rodiče, čímž eliminovali případné diskrepance. A Jiřík v podstatě tento model nabídl Simče: přijď, přizpůsob se a ber, co je! Tedy i zříceninu a to, že budeš pátým kolem u vozu, navíc nikdy neoceněná pouhá měšťanda. Že je svět dnes úplně jinde jaxi odmítl vzít na vědomí. Ve srážce s realitou pak nedokázal jet na rovinu. Nemohl, protože by musel přiznat, že jí nabízí patriarchát a 19. století.
Teda divačko, vypadalo to,že se tady budu kocouřit právě s Tebou, a ono nééé!

294
kanárek
Reagovat

291
Laťka asi musela vzít tu scénku zkratkou, aby nebyla moc dlouhá (nebo jak se to říká). Dle mne měla informace z obou stran a pak to tam poukazovala při rozhovoru ze svého, už sesumarizovaného pohledu.

295
kanárek
Reagovat

zesumarizovaného….ten blbec počítač si píše co chce..:-(…a ani mi tu opravu nechce odeslat

296
market
Reagovat

Případ Simony a Jirky je jasný důkaz toho, že přežité dvougenerační soužití „mladí+staří“ (popř. ještě sestry, bratři..) prostě nemůže klapat. ( Ale nechci generalizovat, jasně že jsou vyjímky a všem, komu to klape to upřímně přeju a gratuluju)
Viz i Petr Bušák…
Adaptovat se v novém prostředí, navíc na farmě, kde je potřeba úzké spolupráce ještě umocněna různými faktory obecně, je strašně těžké. A „nevěsta“, které se toto povede je pro mě Frajerka s velkým F:) Proto to taky vyšlo jen samostatným jednincům (neznám slovenskou verzi), ač Jeník má kolem sebe taky rodinu, tak bydlení má svoje a stojím si za tím, že tohle je strašně důležitý. Notabene, i další rušivý faktor – Alena, jakožto druhá osoba na farmě – jak sorry…?? Tohle nemohlo klapnout. A to vůbec nepočítám to její ´extempore´jak doslova vykopala Katarínu. Divím se, že do toho prima šla (se Standou), protože tohle muselo být jasný od začátku. Škoda, že se v úvodním medailonku nezmínil, že mmch má doma Alenu…možná by nedostal nejvíc obálek a měl by šanci jiný farmář, který by si to zasloužil 100x víc….

297
kanárek
Reagovat

Jo Ajdi dík za rekap a ta první fotka je skvostná :-)

298
Lenka
Reagovat

RS skončila, takže je to asi už jedno ☺
Ale když si projdete sekvence z natáčení J+S, často je tam vidět, jak Simona chvilku „jede to své povídání“ k Jiříkovi, pak jí sjede očko jinam (? ke štábu?), cukne jí v koutku, vypadne z role… a po chvilce zase jede dál ☺
Naposledy jsem si toho všimla u scénky, jak ho drží za ruku (tu noc, kdy tam vedle spí ještě Ivana) a po lehkém cuknutí/úsměv začíná tvrdě vážná relace na téma „Jiříku, mám tě ráda, dokazuji ti to, atd. “
Samozřejmě je to střih, je to práce tv… ale ty její úlety si tv vymyslet nemohla /spíš bych tipla, že je stříhala o to víc, aby tam zůstaly ty srdcervoucí scénky/.
Simonu považuji za falešnou, od počátku RS, k tomu mám ještě pocit, že s Jiřího (jako exota) si se štábem dělali pěknou prču /Laťka jakbysmet/.
Shazování kohokoliv ráda nemám – tak se mi to nelíbilo ani tady.
Tímto svým příspěvkem nikterak neberu Simoniným zastánkyním jejich názor ☺

299
Lenka
Reagovat

Ajda
díky za rekap (za rekapy), jsi fakt dobrá, musí být hrozně těžké z tohoto nic, co vytvoří tv prima, udělat čtivý rekap ☺
dokonce mě napadlo, že kdyby prima byla chytrá, angažovala by tebe do komentování FHŽ ☺
protože patřím mezi ty, kteří opravdu nemusí strojenou neupřímnou Latěnu (nejen tady), mně by se to líbilo ☺

300
Mikes
Reagovat

203 – úplně přesně (a taky jsem to několikrát zde napsal). Vždycky jsem soptil, jak Bojsa se svým přiblblým křiváckým úsměvem přikyvuje k navrhovaným změnám, a přitom z něj čišelo, že to ani náhodou nebere vážně. Zase až tak rovný nebyl.

206 -jo, Hana se mu asi líbila, můžeme se jen dohadovat, jestli kvůli tomu, že byla štíhlounká nebo že byla stejná mimoňka, jako on. A že byla hodně mimo stačila dokázat už na lodičkách. Simča ji tu označila za gen Martiny z Turca, zvané Kleo, a tohle bych jí docela věřil. Takže by se Jiří asi nestačil divit.

208 – okki, ale ona z toho sestřihu dopadla hůře spíše Simča. Jinak souhlas s tím, že to mohlo být zmanipulováno střihem, ale marná sláva, to co tam Jirka řekl, to řekl. A to vypadalo jako pěkné kličkování.

301
Lenka
Reagovat

296 market
když to je těžký, prima bere všechno ☺
tedy všechny, co jsou ochotni do FHŽ jít.. pomalu už není kde brát
a ačkoliv v téhle seznamce by měli být lidé volní, Standa tam má Alenu, Martina (od Jeníčka) je ještě pořád vdaná, to jen příklad
a to chystají ještě díl třetí, potom, co už tahle dvojka byla dost jalová, no, to se máme na co těšit ☺
(mmch u jedničky jsem si teď vzpomněla, jak to při nudném ději natahovali záběry krajiny)
pomalinku by měla prima buď na tuhle RS zapomenout nebo kompletně vyměnit štáb (vč. scénáristů a režiséra), když jim to nejde – stačí srovnání se Slováky, na ty nemají doteď

304
Lenka
Reagovat

Přidala jsem ještě youtube vianostra – a zahučela do spamu ☺

305
Bobby Brown
Reagovat

304 – Aspoň vidíš, jak jsi zlobivá holka. ;-)

306
Lenka
Reagovat

jj, zlobivá ☺

307
anja
Reagovat

ještě k té Laťce jak tady píšete, že se „škaredě :)“ zachovala k Jiříkovi – kdyby mne takové tři špindíry osočily, že jsem jim tam při návštěvě vyplavila žumpu a vyhnali by mne z jejich rodinného sídla takovým způsobem o jakém se zmínil bulvár, tak bych asi taky pocítila touhu se té familii pomstít

no a Laťka využila příležitosti a na Čočka zamířila s dotazama ve snaze ho co nejvíc zahanbit, a to se jí povedlo…….. takže u mne Laťka – tak jako ji fakt nemám ráda, v tomto případě dobrý a tleskám ji

308
Bobby Brown
Reagovat

307 – prosím tě máš odkaz? Tohle bych si docela rád přečetl. Děkuji :-)

309
Bobby Brown
Reagovat

Ty jo. Bazinga je jako duch. Zjeví se a pak zase zmizí a ještě s sebou vezme kus Lenky. Tedy jejího příspěvku.

310
anja
Reagovat

308 Bobby, odkaz někde bude u minulých článků

311
Lenka
Reagovat

307 anja
☺ ahojky
o té žumpě nic nevím – co to bylo?

312
Bobby Brown
Reagovat

310 – No jo, to já to hledat nebudu. To bych se zbláznil. Myslel jsem, že to máš v malíčku.

314
Mikes
Reagovat

240 – Jiřík je ročník 1971, to už samostatní rolníci dávno zavíráni nebyli (jestli vůbec existovali). Takže Jiřík vyrůstal s otcem, podle všeho do svých 25, pokud jsem to správně pochopil.

245 – spěváčku, bezva!!! Totéž pro anju (251)

271 – ono nejde o to, že ty dvě ženské by ho chtěly mít takového, jaký je, ale že nechtějí (jako žádná ženská) vpustit do svého teritoria jinou ženskou, která by jim to nedej bože začala předělávat (ne nadarmo se Bojsa zmínil právě o teritoriu). Chtějí nevěstu, která tam přijde a vezme to tak, jak to je.

315
Frodo
Reagovat

307 – no tak kdyby mi vyplavila Latěna žumpu, tak bych ji taky hnala svinským krokem :-)

316
anja
Reagovat

313 Pacička, díky

312 Bobby, já mám spíš technický problém, kdybych to hledala, zbláznil by se mi pc :D ale fajn, že jsou tady pohotoví a ochotní spoludiskutéři

317
anja
Reagovat

315 a jak si představuješ že tu žumpu tam Laťka vyplavila? anebo – jak jde vyplavit žumpa vůbec, hm?

318
Frodo
Reagovat

317 – čert ví jak

319
Lenka
Reagovat

žumpa nežumpa, měli by angažovat jako komentátorku těch fhž-šíleností naši Ajdu!
to by to odsejpalo jinak ☺

320
Ivana33
Reagovat

Někdo tady zmínil možné domácí násilí u Standy. To mi připadá jako zajímavý pohled, ale samozřejmě teorie vycucaná z prstu- že by Standovi ta jeho Alenka fyzicky ubližovala a on by to snášel. Vypadá to na pěkně podivné soužití. Ale je to možné, že je Alenka amazonka a Standa se jí bojí- pak je otázka, proč se hlásil do RS, pracovní sílu si může sehnat jinak.

321
Ivana33
Reagovat

317: to by mě taky zajímalo- a ještě prý jenom jedním vyčuráním:)

322
anja
Reagovat

318 žumpa se může vytopit buď při záplavách, anebo tak, že se včas nevypustí, nezavolá se cisterna…
takže dle mého u Čočků prostě zase tohle ukazuje na zanedbaný barák a prostý bordel

323
Lenka
Reagovat

dobře jí tak – nemá tam co lézt ☺
všichni chodí za stodolu a hraběnce se zachtělo dřevěného wc?

324
Frodo
Reagovat

320 – no tak kdyby to bylo až tak drsný u Sekaninů, tak bychom ho v nějaké RS asi těžko viděli…si myslím

325
Frodo
Reagovat

323 – Jo! :-)

326
Mikes
Reagovat

273 – kočky mají ptáčky spěváčky rády. Vím to, naše Micka byla u klece stále vylepená a zálibně si naši Andulku prohlížela.
275 – jenže to už byla Simča pěkně vytočená, protože už měla jeho soustavných vytáček tak akorát. Takže tentokrát to chtěla bez keců a na rovinu.
283 – spěváčku, a nebyla ta Alena nakonec celkem pohledná ženská? Navíc s prací dobře obeznámená a k ní se mající? Nevím, co by Staník ještě chtěl.

327
Lenka
Reagovat

326 Mikesh
souhlas s tím, že Alena nevypadala nejhůř (dokonce stejný typ jako Katarína)
možná se chtěl Standa trhnout k jiné, možná chtěli jen reklamu na ranč
kdopak ví (a prima – jak dobře víme – pravdu nikdy nepoví, ta nám krmí očka a ouška po svém)

328
fíkus
Reagovat

288- divačka- Je to pouze moje doměnka, ale myslel jsem to tak, že Simona u Jirky tu situaci pochopila okamžitě tzn.: jeho sedlačení stojí za pendrek, bydlení taktéž -zhodnotila a snažila se, aby zanechal hospodaření které ho neuživí , což by určitě dalo zapravdu řada žen . . .

Tudíž nabídla Jirkovi variantu, zruš hospodářství a přistěhuj se za mnou do Pardubic, seženeš tu práci a bude nám fajn. . .tak nějak si myslím že to bylo myšleno, ale jak říkám je to pouze moje doměnka. . .

Problém je nejspíš v tom, že pro takového samorosta jako je Jirka není tak lehký přesvědčit o tom, že existuje lepší způsob života. Měla to skoulet tak, že by ho k sobě pozvala párkrát, netlačit, nedomlouvat – zato mu dobře uvařit, vzít ho na něco co by ho bavilo atd. atd. protože kdyby mu s ní bylo dobře . . .zkrátka ten drápek zatínat postupně . . .vždyť jemu se od Simony nechtělo už když byl na návštěvě . . .

Věřím že by si rychle zvykl na lepší a pestřejší život a za Simonou by šel . .
Chtít po někom kdo nemá čas ani sám na sebe, je absolutně bez majetku , bez peněz aby budoval nějakej vejminek ( z čeho asi ?) je blbost. . chápu že měla málo času , ale měla změnit taktiku (pokud ho měla fakt ráda)

329
Ivana33
Reagovat

Ale stejně je to divný- že se ty ženský u Standy nepídily víc po tom, kdože to ta Alenka vlastně je a co všechno tam Standovi obhospodařuje. Mně by to tedy bylo divný maximálně a s nějakým „to je paní, která se mi stará o zvířata,“ bych se teda nespokojila- zvlášť kdybych pojala jisté podezření:)

330
Lenka
Reagovat

329 Ivana33
bingo! ☺
přesně – vždyť tam s ní společně byly týden, tak si určitě nějaký názor udělaly (holt pro nás, diváky, to prima nepovažovala za důležité, tak o tom ani ň)

331
Lenka
Reagovat

P.S.
Ivano, jestli dovolíš – opusť občas optiku vlastní ☺ aneb jak bych to „dělala já“ ☺
Do té jejich situace se takhle dostat nemůžeš už z jednoho prostinkého důvodu = jsi jiná než účastníci/e FHŽ (ve smyslu chytrá a normální, tedy že bys do takové šílenosti, jako je RS nikdy nešla ☺ )

332
Ivana33
Reagovat

328: fíkus- veskrze souhlasím, vidím to podobně. Akorát ta situace u Simony, kdy Jiřík říká, že by tam rád ještě zůstal, ta mi teda přišla zrežírovaná, to zas jo. Nechápu, proč se Simoně nasazuje psí hlava- já věřím tomu, že Jirku měla (má) ráda. Kdyby to z její strany byla jakási hra, proč by to neudělala jako ta „velká pusa“ (nevím jméno) u Michala- po natáčení a jeho splněném účelu sbohem a šáteček, zviditelnila se už dost. Fakt je, že to mohla zkusit jinou taktikou, jak píšeš. Ale zas chápu, že při Jirkově neschopnosti jasného slova (nemluvě o činu) tlačila na jasné Jirkovo ano či ne. Co už s ním?

333
fíkus
Reagovat

329,330- jestli si to děvčata nevyložila tak, že tam ta Alena je jen dočasně, kvůli tomu aby se jim Standa mohl během natáčení plně věnovat . . . ( aby se měl kdo postarat o zvířata)

334
Lenka
Reagovat

A ti, kterým to v tv nestačilo a chtějí vidět své star zblízka, můžou ☺

Jan Pokorný
Sraz účastníků druhé řady pořadu „Farmář hledá ženu“ dne 26.5.2012 na OK RANCH u Indiána. Zvu všechny co byli na kameře…. Jídlo, pití, spaní zajistím. Pozvu VIP zprávy a Blesk :)

335
Sarkafarka
Reagovat

Já fakt nechápu o co ty ženský bojovaly.V mých očích ani jeden chlap nestál morálně ani vizuálně za to.Dělat děvečku bych nezvládla ani náhodou.

336
Ivana33
Reagovat

331: Ale jo, dovolím:)
ovšem jinou než „optiku vlastní“ nemám:) Samozřejmě že do vidění světa druhých lidí se člověk jen velmi těžko dostává, zvlášť když je tak diametrálně odlišný (ten svět či pohled na něj)- jenom tak píšu, jak se mi to zdá a samozřejmě si nedělám patent na to, že to vidím takzvaně správně. A s Jirkou a Simonou se mi to prostě zdá tak, jak už jsem napsala- a to nevylučuje, že nám i leccos z motivací účastníků mohlo zůstat skryto.

337
Bobby Brown
Reagovat

313 – Děkuji a posílám pusinku na pacičku.

314 – ad 271 – přesně tak.

322 – Jestli se jednalo skutečně technicky o žumpu, pak to muselo být přesně tak. Čurbeláři jedni!

328 – Vcelku souhlas až na toho samorosta. On není čistokrevný samorost. Jen z části. Z té větší je produktem odchovu dvou vlčic – matky a sestry.

338
fíkus
Reagovat

332- když to je právě ona magická otázka tak ano či ne ?!!? Ta může vše uvést do pohybu, nebo naopak všechno pohřbít. . .

Pokud chtěla Síma dokopat Jirku k nějakému řešení, měla ho spíš nenásilně v diskuzi přivést na myšlenku, že má hospodářství raději rozpustit. . .např. otázkou i když drsnou a hodně osobní “ no a kolik ti to sedlačení vynese za rok ? Uživí tě to ? Nebylo by lepší z deseti krav nechat je dvě tři ? Nebyl bys tak udřenej, měl bys víc času na mě i na sebe ? Ale jde o to jak se ta věc řekne . . . jak se moc tlačí . . .

339
Lenka
Reagovat

Rozesmálo mě, co všechno si člověk může u Indulouše pořídit ☺
už bych chtěla vidět toho cvoka, co zaplatí 3000,–Kč za den „hnaní krav“, atd. – viz:
http://www.okranch.estranky.cz/

340
Bobby Brown
Reagovat

K článku:

Co mě zase rozbilo byl odstavec o tom, kterak Čoček od maminky na cestu kondom dostal. 41letý chlap dostane od maminky na cestu kondom???
Tam je to fakt nějaký celý nezdravý. Neráčej se na mě za to zlobit.

Standa, jak už nakousla Lenka, podle mě hledal ženskou, která ho zbaví Aleny. Proto si možná vybral sekernici a čekal, že to za něj vyřeší.
Pak došlo na ony teritoriální zájmy a ultimate fight Katarína projela.
Proto z toho byl Standa tak zklamaný. Takový naděje do toho vkládal a zase nic.

341
Lenka
Reagovat

340 BB
v obci nejsou asi automaty a pojízdná prodejna má holt jinej sortiment ☺
jen aby to nebyla nějaká starší krabička, mamince je cca 80 let…
(jinak je to podle mě totál novinářská kachna ☺

342
Bobby Brown
Reagovat

338 – Jo, to by fungovalo, ovšem pouze v případě, že by Jiřík žil opravdu sám, resp. byl samostatný.
Takhle ho sice nějaká baba může jemně přivést na různé myšlenky, ale když přijde domu, dostane takovou dvojitou Čočku, že je zase v lati a seká dobrotu.

343
Bobby Brown
Reagovat

341 – Pevně v to doufám, že je.

344
fíkus
Reagovat

342- :D :D :D

345
DanaM
Reagovat

332 – Krapet mi to srovnání Simony s „velkou pusou“ nesedí. Spíš si myslím, že si „velká pusa“ (jakožto odvržená Induloušem) výstupem u Michala (dle svého dětinského pohledu) „spravila reputaci“ a „hrdě“ opustila rozjařeného Michala, aby bylo všem jasné, že s takovým se zahazovat nebude. Téhož efektu hodlala dosáhnout také zapuzená hérečka Simona pro kladné vyznění svého zviditelnění a toužila rovněž odkráčet jako ta, co toho neschopného ňoumu vypráskala ze svého života a to, co z ní promlouvalo při konečném bilancování nebylo nic jiného než její zraněné ego. Aspoň tak se to jeví mě ;-)

346
Bobby Brown
Reagovat

No jo, jak to vlastně bylo u toho mladého-sebevědomého-tlustého? Podle fotek tam měl nějakou čtvrtou, která původně nebyla na farmě? A kde jí vzal?

347
Lenka
Reagovat

316 BB
to byla ta první, vrátili mu ji ☺

348
Ivana33
Reagovat

339: tak třeba nějaký podnikatel se žaludečními vředy se bude chtít zrelaxovat u kraviček:)

349
Lenka
Reagovat

BB oprava ☺
ta čtvrtá (mimo původní adeptky) byla původně od Indulouše… a když zůstal Míša sám, tak si ji na víkend pozval (opět láska, mmch)

350
DanaM
Reagovat

339 – Teda ten Indulouš je fakt hlava pomazaná :D! Den kočím v lese (přibližování dřeva) je taky luxusní záležitost. Jeden se nadře „na panském“ a ještě si za to bohatě zaplatí – to fakt může napadnout jedině PP (paka Pokorného)!

351
Lenka
Reagovat

A to tomu všemu Indulouš ještě říká „ZÁŽITKY“ ☺
Jedině tak pro peněženku

352
Bobby Brown
Reagovat

347 – Počkej počkej. Tak jsem si pustil kousek z 11 dílu a to je čtvrtá baba. Na farmě byly tři jiné, tahle je od Indulony.

353
Lenka
Reagovat
354
DanaM
Reagovat

351 – Lenka, Indulouš je fakt „světový“ :-D! Ale inzerovaných ZÁŽITKŮ zůstanu (ráda) ušetřena, a nejen proto, že tato zábava je určena výhradně jinak „situovaným peněženkám“. My – nuzáci se můžeme přijít leda tak zpoza plota podívat zadáčo na nejexotičtějšího osla v republice ;-)

355
Lenka
Reagovat

Víš, Dano, tipla bych, že i kdyby kdokoliv přebytečné tisícovky v peněžence měl, nebude je cpát Induloušovi na jeho „chudem duché zážitky“ ☺

356
Lendul
Reagovat

z oficiálního FB k FHŽ: Simona Alžběta Hladká pro všechny, kdo nemohou pochopit, jelikož to tam chybí: Jirka neměl jít ke mně nastálo, ale JEN na zimu, aby si vydělal peníze na spravení té výměnky! A TO nedodržel… to aby si někdo mylně nemyslel, že jsem chtěla farmáře a stěhovat ho do města :-)

357
Lenka
Reagovat

a máme to tady ☺ ☺ ☺
to už tu dlouho nebylo ☺
bude se vysvětlovat, co jsme viděli, abychom viděli, že jsme slyšeli špatně ☺

358
NoName
Reagovat

356 – myslím, že si tady nikdo mylně nemyslí, že SAH chtěla farmáře ;-)

359
Lendul
Reagovat

358 – :-D

360
Mikes
Reagovat

340 – Bobby, Ty dneska jedeš! Ale co z toho plyne? Co si člověk neudělá sám … to Staník nedocenil. A představovat si, že čerta vyžene Belzebubem, kruci, to nechodil do náboženství? Neutáhne Alenu, tak si tam nasadí Katku?

361
DanaM
Reagovat

355 – Lenko, obávám se tohotéž :-)). Zoufale úsměvný nebo úsměvně zoufalý pokus, jak bez vlastního přičinění vytřískat velké prachy :-).

362
Bobby Brown
Reagovat

360 – Co já vím, co se Samu Hawkinsovi honilo hlavou? To má z to, že chlastá tu jeho kořalku z kaktusů.

363
M.
Reagovat

Pro ty, co se ptali, co na panu Pokorném ženy vidí – na idnesu je momentálně titulek:“ Hormony vhánějí ženy do náruče týpků, jimž by se jindy zdaleka vyhnuly“

364
kanárek
Reagovat

Tak tak, je vědecky dokázáno,že v určitém časovém úseku cyklu jsou ženy náchylnější k alfa samcům :-).
Taktéž je dokázáno, že co my ženy považujeme za sexy ženský hlas (hluboký, zastřený), muže tolik nerajcuje, protože ženy při ovulaci naopak mají hlas vyšší a jasnější, tudíž pro muže přitažlivější. :-)

365
okkvp
Reagovat

364 – v hlavě mi vyjela vzpomínka na Rudou Janku :-D

366
Lenka
Reagovat

363 M.
ok, to je v poho – ale u ženské s průměrným intelektem a zrakem předpokládám ještě v rukách Savo a rejžák (a drhnout a drhnout a drhnout… a radši pak utopit)

367
Paní Čvachtová
Reagovat

339, 350, 351 – dekuju, od srdce jsem se zasmala :-D

Den kočím je asi nej :-D

368
kanárek
Reagovat

365- Trošku se obávám, že ta byla zas už móoc vysoko:-)

369
Mikes
Reagovat

Ajdo, díky za Tvé rekapy, nebýt jich, tak se nejspíš většina lidí na tyhle RS nebude koukat. Takhle si aspoň o těch aktérech můžeme poplkat a udělat si z toho srandu.
Jinak, nic necharakterizuje rozdíl v 1. a 2. řadě jako rozdíl mezi hlavními aktéry: u jedničky Hájek a Bušák, u dvojky Indoš a Nebojfa. Ti první měli aspoň nějakou úroveň, ti druzí byli prostě trága.

370
Lenka
Reagovat

369 Mikesh
☺ tak to lze jen podepsat ☺
nebýt Panáček (a možnost přečíst rekap, juknout na názory ostatních, pokecat si), netrávila bych (někdy i dost zbytečný) čas sledováním RS … FHŽ i ty ostatní…

371
Pedro
Reagovat

369: souhlas až na toho Nebojfu, to byl IMHO hlavní tahák téhle řady (a ne Indulona jak si asi Prima původně myslela). Zbytek téhle řady nestál za nic. Jen je škoda, že tam nezůstala dýl chovatelka morčat, to by byl tým :D

372
kanárek
Reagovat

Latěnka má na druhé fotce půvabné růžky :-)

373
kanárek
Reagovat

Ach jo, stýská se mi po MišoHudákově hlasu…mohl by předabovat Laďku(aspoň v jednom díle)…i když mi tentokrát ani nevadila.

374
Ludmila
Reagovat

aky dík za rekapy, byly lepší než samotné díly, jinak souhlas s Mikešem Hájek a Bušák byli jiná liga a ve srovnání s SK verzí, slabota

375
Anonymní
Reagovat

Mikeš: Ajdo, díky za Tvé rekapy, nebýt jich, tak se nejspíš většina lidí na tyhle RS nebude koukat. – > Tohle nemyslíš vážně, že? Ty jsi vlezdoprdelista, to je neskutečné :)

Jinak se mi zdá, že jste na Simonu zbytečně zlí a nechápu proč.

376
Lenka
Reagovat

375 Anonymní
furt kopíruješ (stačí číslo příspěvku, na který reaguješ) :-(

v případě Ajdy budu klíďo další vlezdoprdeslitka ☺
protože Ajdiny rekapy nás tady fakt drží pohromadě a s příspěvkem Mikeshe souhlasím

377
Lili
Reagovat

Tak se teda ještě jednou vyjádřím. :) Samozřejmě všechno v TV jde nastříhat a vystříhat a upravit, takže prostě nevíme, co je kolem. Kolikrát kdo s kým o čem mluvil, jaká byla skutečná realita. Ale udělala jsem si vlastní představy.

Jirka a Simona: Simona je trochu buldozer, to je fakt. A nevím, jestli skutečně ona prohlašovala, že je to jen hra, ale i takový člověk se skutečně může zamilovat. Alespoň v pohledu to měla, když se na Jirku dívala. Jirka je možná hodný a nechce nikomu ublížit, jenže vytáčky ubližují víc, než jednání narovinu. Jestli se mu nelíbilo, že Simona moc tlačí – měl si s ní o tom promluvit, říci, co mu vadí. Ale mně její chování nevadilo, prostě je temperamentnější, on zas mouchy sežerte si mě, on takovou tahounku potřebuje, aby něco dokázal. A je pro mě velkým zklamáním. Nejdřív s ní plánuje rodinu a pak najednou neví, jestli ji miluje? Copak se rodina a společné bydlení plánuje s někým, kdo je jen kamarád?! Všechno u nich doma v pořádku nebude, vždyť bych se musela hanbou propadnout, kdybych návštěvu pozvala do takového bordela! Nejde ani tak o to, že chajda padá, asi jsou na tom opravdu finančně zle, ale pavučiny, prach, pavouci, nepřipravený nocleh… A Jirka by to těžko stíhal, když dře na poli atd. Neměla by mu tedy spíš pomoci sestra? Nevím, od začátku mi připadalo, že tam asi ženské moc vítané nebyly… A tam by možná vydržela jen nějaká puťka, která by mlčela a dělala, co by jí ženské osazenstvo řeklo. Protože Jirka by se jí nezastal. A taky by se nic nepohnulo kupředu, protože tam evidentně o změny nikdo nestojí. Moderátorka na něj na konci dost tlačila, i ta Simona, to je fakt, ale to jeho pitomé vykrucování mě pěkně vytočilo. A Simoně se proto nedivím…

Michal – děs. :) Lucka do něj asi byla fakt zamilovaná, když je ochotná všechno překousnout, asi si sebe dostatečně neváží. Když tak snadno nastoupí zpět. Přitom je to šikovná holka, která má určitě navíc. Ale věřím tomu, že Michal by ji i mohl vzít zpět, když je svolná a povolná, to on přece rád. Nevynakládat žádnou námahu a brát, co se nabízí… Vidím to tak za 20 let: Michal s pivkem u TV, Lucka ho obskakuje a velkomyslně přehlíží jeho občasné aférky s děvečkama od krav…

Standa a Katarína: Ač bych ji asi někdy nejradši zabila, když štěká, jinak je mi sympatická. A bylo mi jí líto. Myslím, že byla někdy hodně zraněná, proto ty silácké řeči, a že jí Standa svou nerozhodnstí dost ublížil. Možná bral Alenu jako paní od zvířat, ale nevěřím, že spolu nikdy nic neměli, to by si na něj nedělala nároky. Jen si to možná dostatečně nevyjasnili, že je jen na práci a zahřívání…

Indián – zvedá se mi z něj žaludek. Jak každou nějak potopil a ještě to svedl na ni – nemá shůry dáno, ztráta vzájemné důvěry… prostě jen aby on vypadal dobře, chyby dělaly jen ty holky… myslím, že lituje, že tu není mnohoženství!

Jeníček a Mařenka, pardon, Martina – za největší herečku považuji právě ji. Když mluví o lásce, její oči mlčí. To je mi Simona buldozer rozhodně sympatičtější. Viděla bych to tak, že se Martina potřebovala někam uklidit, protože má malý byt a děcka na krku, zařídit si zázemí a sponzora. Jeníček je taky ten typ,co se moc nerozkýve, pohodlný klidný vztah mu asi vyhovuje, takový sňatek z rozumu. Ale ty někdy vydrží déle, než z lásky, když jde vlastě o jistý druh „obchodu“.

378
dandee
Reagovat

…výborná je ta sklenice mléka před Jiříkem… (předposlední foto), kdeže to byli? :-)

379
Abigail9
Reagovat

K Jiříkovi – vidět ho v jakýkoliv jiný soutěži nebo show, má moje sympatie. Ale tohle byla show o seznamování a v tomhle ohledu se projevil jako totální sralbotka.
V komentářích obhajujících Jiříka v souvislosti s posledním dílem jsem četla slova jako takt, slušnost… cože??
Mě jako ženský by bylo mnohem milejší slyšet narovinu: Rozmyslel jsem si to, je konec, nechci nic měnit a už vůbec ne s tebou. Přesně tohle jednání, co tam předvedl on, by mě dokázalo vytočit doběla, přijde mi to hodně ponižující jak pro něj, tak pro druhýho, vrchol neslušnosti, absence respektu k druhýmu. A je úplně jedno, jestli byla na druhý straně Simona. To, co tam předvedla ona, mi přišlo jako: Kuwa, nebuď sr.č a řekni to svý NE jasně a naférovku.
Takže Jiřík – dva palce dolu – jeden už na začátku, kdy jako zájemce o vážnej vztah nedokázal připravit podmínky pro svý ctitelky (úklid a vybílení jedný až dvou místností by bylo to nejmenší a není to o penězích) a druhej za jeho neschopnost se jasně vyjádřit, ať už by šlo o odmítnutí nebo návrh řešení.
Ke Standovi – ten na mě v posledním díle dělal dojem Jiříka č. 2 :-)) Řekla bych, že mu šlo spíš o reklamu svý farmy než o seznámení. :-)
K Jeníčkovi – nevěřim, že tohle bude mít dlouhýho trvání. On – nemastnej neslanej egoušek, ona holka, pro kterou je zaparking u Jeníčka bezpečnější, než porozvodový existenční boje o zajištění svý i svých dětí.
K Michalovi – kdyby po vzoru svýho jmenovce z HP na Latěnku zařval: „Meleš sra.ky!“ a vzápětí vzal kramle – vůbec bych se mu nedivila :-)) Btw… ten se tam přihlásil sám bo na popud rodičů, nevíte někdo? Že by zrovna on toužil po vážnym vztahu mu fakt nežeru :-)
Jinak – příští farmáři s nedostatkem příležitostí by si z mlaďase mohli vzít příklad. Účast v týhle show je určitě ekonomicky výhodnější než cálovat návštěvy v bordelu.
K Indošovi – taky reklama. Dost špatná reklama. Jeho ranč bych nenavštívila, ani kdyby tam choval jednorožce.

380
Abigail9
Reagovat

377 Lili: :-))) vidim, že jsem se v mnoha věcech shodly :-)) ale co se týče Simony, tam to vidim jinak :-) Vlastně jediná věc, která mi na Simoně vadila, bylo to, že jsem jí ten upřímnej zájem o Jiříka nevěřila. Tahle ženská už zná moc na to, aby vsadila na jednu jedinou kartu – duševního souznění. Nevěřim, že zrovna tahle ženská by nebrala v potaz finanční stránku, sexuální stránku. Jsou takový typy, kterým by to,co Jiřík „nabízí“ stačilo, ale tahle k nim určitě nepatří :-)

381
okkvp
Reagovat

379 – ad Simona – jj, to „Kuwa, nebuď sr.č a řekni to svý NE jasně“ tam určitě měla – ale nikoliv proto aby měla na férovku jasno, nýbrž (imho) proto, aby se náhodou nezačalo přemýšlet a nedej bože přímo mluvit o tom, proč to NE Jiřík vyslovuje.

382
Anonymní
Reagovat

Jiřík se původně přihlásil do 1. řady FHŽ, poté svou účast zrušil, když zjistil podmínky, že nemůže výsledný produkt nijak ovlivnit, což bylo velmi rozumné. Do 2. řady jej ale přijeli přemlouvat a bohužel se přemluvit dal. Kdoví jaké sliby a nátlak byly použity. Bohužel není rázný člověk, který by uměl odmítnout bližního a vždy tady byla možnost, že může potkat spřízněnou duši pro společný život. Uzavřel smlouvu a tu dodržel, určitě ho nikdo nemůže nutit, aby se změnil, aby najednou změnil styl oblékaní, bydlení, jinak se vyjadřoval a se vším souhlasil. Nikdo mu nemůže vnucovat život se Simonou, pokud on tuto potřebu necítí. Je jaký je ale není žádný debil, magor a blb, jak se tady někteří inteligenti vyjadřují. Navážet se do slabšího není nic hezkého, urážet někoho, kdo se chová, obléká a žije jinak, jestli to někomu zvýši sebevědomí, tak to musí být ještě větší chudák. Chci jim jen připomenout, že nikdo neví, jak dopadne on nebo jeho děti, stačí nějaký úraz, nemoc a hned je tady postavička pro výsměch hloupých.

383
anja
Reagovat

379 Abi, napsala jsi to úplně přesně o Jiříkovi, výstižné, taky to tak vidím, jen s tou Simonou (380) se trochu neshodnem, já jí ten upřímnej zájem věřila i docela (tak na 95% :)), a je fakt, že ho tam Simona podávala né úplně šťastnou formou, což ve výsledku mohlo vyznít jakože tlačí na pilu, ale třeba skutečně měla zájem být s ním na farmě a farmařit a taky ji na Jiřím přitahovalo to jak je nepoužitý a očekávala a doufala a myslela si, že bude tvárný, když se do ní zamiluje :) nakonec, nevidím na tom nic špatného…

381 okkvp, si přestav, že by Jiřík pobral odvahu Nebojsy a řekl by přímo na kameru „naši mi tě, Simonko, zakázali!“ :DD anebo „mamince a sestře se, Simonko, nelíbíš“ případně „pan farář mi radil, že…“

384
mila
Reagovat

377 – souhlasim s tim, co jsi napsala o studenych ocich Martiny, ta zenska nesla za Jenickem, ale za vidinou vetsiho bydleni a lepsi financni situace. U te bych se fasnosti a neuprimnosti bala jeste vic nez Simony, protoze Simona se odkopala svymi prehnane medovymi recmi. Martina jen mlcena a koukala a to se spatne desifruje (hlavne chlapovi)

385
divačka
Reagovat

Mikeši 314 – já se v tomhle zastávám ženských. Ano, mají-li hospodařit společně v jedné domácnosti, málokdy to vyjde. Jenže to není tím, že jsou to ženské. Když totéž potká chlapy, tj. mají hospodařit na společném „teritoriu“ – ať je to dílna, statek, garáž, firm atd., myslím tím každodenně, tak se taky těžce dohadují. Nemohou být rovnocenní partneři, vždycky to musí jeden vést. A to je pak problém. Stejně jako v té kuchyni.

386
divačka
Reagovat

Lenko 323 – poznala jsem za život „záchody“, že když to bylo možné, dala jsem přednost přírodě. Myslím, že u Čočků to bude přesně ten případ. :-)

387
Poštovní holub
Reagovat

371 – Mám naprosto stejný názor.

388
Ajda
Reagovat

Anonymní měla dříve jméno, nešlo by to vrátit? :-))

389
Poštovní holub
Reagovat

381 – A v tom bude asi ten zádrhel. Jiřík nechtěl říct PROČ ne, takže raději neřekl nic. Ať už tím chránil rodinu, nebo Simču, nechtěl to probírat veřejně.Proč taky? Soukromě si to potom možná řekli, co my víme. :)

390
anja
Reagovat

382 když se někdo chová jako blb, tak je logické, že se o něm pozorovatelé na diskuzi vyjádří, že je blb. To, jak se tam Jiřík předváděl v oblíkání a v bydlení to není o nějaké „jinakosti“ – jiném stylu. Jiný styl a jinakost by mu nikdo tady nevyčítal, maximálně by to třeba lidi pobavilo, okomentovali by to a basta

Jinakost a jiný styl měl např. kozí dědek z minulé řady, ten byl „jiný“. Ale Čoček, to byla naprostá ignorace několika životních hodnot najednou, v první řadě pořádku a ČISTOTY kolem svého vlastního prostoru na žití a tak se nediv, že si Čoček vysloužil přívlastky jaké si vysloužil.

Imho Nebojsa žádný chudák není, do FHŽ šel dobrovolně a jistěže mu slíbili peníze, na to slyší každý, že :) netuším jaký nátlak by na nebojsu měla produkce pořadu provádět, jakože ho na každé natáčení vozili v řetězech a k výkonu ho nutili bičem?

391
divačka
Reagovat

Kanárku 364 – no nevím, nevím. Když ječím na děti, chodí se manžel schovávat do garáže, nevrhá se na mne ve vzrušeném opojení :-)

a když jsem se začala zapojovat do pracovního procesu a hodně jsem telefonovala, spousta mužů mu říkala (a říká), že mám příjemný hlas. Po nějaké době jsem si uvědomila, že do telefonu nasazuji trošku hlubší tón než normálně. V reálném životě mi hlas nikdo nechválí :-(

392
Bobby Brown
Reagovat

389 – Asi jsem se nekoukal dobře, ale on neřekl ani to NE. O to mi šlo. Říct „Ne, nechci dál pokračovat. Proč, to je příliš osobní, abych to teď tady probíral.“ – tak s tím nemám problém.

393
Poštovní holub
Reagovat

388 – Ajdi, zdá se mi, že Sestra farmáře Jirky……

394
anja
Reagovat

377, 384 u Jeníčkovy Martiny jsem si nějakých extra studených očí nepovšimla, a pokud je teda měla, možná je házela jen na kameru, na nás, na Jeníčka asi ne, když se do Martiny „zamiloval“.

Jeníčkův příběh šel jaksi dost mimo mne, zaznamenala jsem akorát jeho čaučaučau a jeho zasekanost v mikinách, což mi přišlo tak trochu zábavné, taky megaprotivnou Johanu, bo jak se jmenovala, jinak tedy Jeníčkův příběh byl celkem nudný. A jestli Martina šla za Jeníčkem z nějaké vypočítavosti a s vidinou bydlení a peněz, to možná, proč ne, imho život s jeníčkem zas nebude až taková výhra, navíc, když se cosi zmínil o drahé škole v případě jiné partnerky

395
anja
Reagovat

392 jo takový typický posera, neumí říct ani ne ani ano

396
Poštovní holub
Reagovat

392 – Bobby, jasně, neřekl nic, aby nemusel říct proč. Já všechny ty připomínky k němu beru, vidím to taky, ale taky cítím ten strašlivý ostych, absenci sebedůvěry a neschopnost „ráznějších kroků“. Je takový a má své příznivce i odpůrce. Rozhodně nebyl v tomto nudném pořadu ten nejhorší. Pro mě ne. Jen můj názor.

397
Ajda
Reagovat

393 holubku,
vedle, jak ta jedle .-))

398
Bobby Brown
Reagovat

382 – ajéje, už je to tu zase.
Oni ho nutili. Bůh ví, jak ho chudáka donutili, atd. atd.
To jako že produkce přijela s tímhle? – http://www.youtube.com/watch?v=dSp7CipN1pw&list=PL9ED6B6AA7A8C2CDC&index=2&feature=plcp
Nebo s něčím jiným od tohoto borečka?
Prosím, smutně koukám – odnaučte se už konečně svalovat své chyby na druhé. Něco jiného by bylo, pokud by na něj někdo udělal podraz, to je jiná.

Ne, opravdu ho tu nikdo nenutí, aby se změnil, aby s někým žil když nechce, aby dělal vůbec věci, když je nechce. Ale ať to kurňa řekne, že to takhle nechce.
A hlavně, pokud někdo chce žít v páru, tak se v ledasčem změnit musí. Změnit, přizpůsobit atd. Ale toho Jiřík zřejmě není schopen a ochoten, no tak není divu, že je tam, kde je.
Pokud mu to takto vyhovuje, pak ovšem nechápu, proč se tak moc chce seznamovat. Koho vlastně hledá? Kamarádku, další sestru, nebo manželku?

399
anja
Reagovat

396 tak jistěže nejhorší tam byl Indián, Čoček mu ani po paty nesahá :) Indián to je sbírka všech nejjedovatějších lidských vlastností, škoda času je rozebírat jednu po druhé….

400
Bobby Brown
Reagovat

397 – Laďka Něrgešová?

401
anja
Reagovat

398 Bobby :DD a jak by to stěhovali přes ten vchodový trám, hm?

402
Ajda
Reagovat

392 BB,
neřekl ano ani ne. Chtěl říci svoji verzi, ale Laděna mu skákala neustále do řeči a tlačila ho stejně jako Simona do kouta.

Od první upoutávky je každému jasné, že tento člověk neumí říci jednoduchou větu. Zamotává se do svých teorií, vše potřebuje mít zdůvodněné, ověřené, prostě je takový a těžko začne sypat na závěr jednoslovné odpovědi.
Naopak, celé to bylo divadlo, aby Simona nevyšla jako ta „špatná“, protože jinak nechápu, že mu nedali prostor vysvětlit své důvody. Tak by v pořadu bylo méně opakování a více Čočeka – vysvětlujícího.

Myslím si, že Simona moc dobře věděla kde je zakopaný pes a chtěla vyjít bez poskvrny. Celou dobu plnila štábu co chtěli, zvedala sledovanost, tak jí na závěr vyšli vstříc. Laděna měla naučené otázky a nezvládla by vést rozhovor z patra.

Celá debata trvala podstatně déle, vidíme jen sestříhanou a zcenzurovanou verzi.

403
Ajda
Reagovat

400 BB,
ne ne, je to běžná diskutující, asi se jí nechce psát jméno, ale je tu známá :-))

404
anja
Reagovat

397 Ajdo, tož buď trochu indiskrétní a práskni to :)))

405
Poštovní holub
Reagovat

398 – Myslím, že on se vůbec seznamovat nechce. Ten stav mu asi vyhovuje, pokud se jinou alternativou zaobírá jen v mysli, je to bezpečné a necítí se být ohrožený. Ta realita ho asi vždycky k smrti vyděsí a není z toho nic. Pro mě zůstává E.T., který tady pro sebe partnerku nemůže najít.Vymyká se všemu, co znám, proto mě baví. A ještě cítím jakýsi soucit. :)

406
Poštovní holub
Reagovat

404 – Jo, aspoň naznač.

407
anja
Reagovat

402 Ajdo, imho mu prostoru dali dost, aby ty důvody vysvětlit, jenže, jak píšeš, Čoček je totální mamlas a mele si ty svoje teorie, které dál a dál rozvíjí a k jasné odpovědi se takhle tímpádem není možné dobrat.

Takové lidi jsme měla možnost taky zažít, a jednala jsem stejně jako Laťka, protože ten člověk ve mně nějakým záhadným způsobem vzbudil touhu ho tak trochu potýrat a do toho kouta ho zatlačit

408
Bobby Brown
Reagovat

402 :-D
Ajdo, tys tady zavedla nový pojem – Ano, Ne a Čočkoverze.

Až já budu jednou uhýbat v přímé odpovědi a někdo mi vyčte, že se vykrucuju, tak řeknu „Ale já se nevykrucuju, já čočkuju.“

Simoně a štábu to tedy moc nevyšlo. Když to tady tak čtu, tak moc dobře z toho zrovna nevyšla. ;-)

409
Poštovní holub
Reagovat

408 – :)))

410
Phoenix
Reagovat

Druhá řada dokoukána.
1) Indián a jeho ženy. Někoho tak slizkého, který jedním dechem dokázal říct např. ,,voníš mi a nechci se s tebou ani kamarádit“, jsem tedy dlouho nepotkala. Lenky mi nakonec bylo i docela líto, ale všechno zlý….
2) Jeníček: taková slušná, pohodová linka. Jeníčkův příklon k Martině mě poměrně překvapil, nepřišlo mi, že by to mezi nimi nějak významně jiskřilo. Ale kamery taky neukáží vše. Mně by tedy asi vadilo, že on v tom vztahu za chlapa asi moc nebude, když neustále zdůrazňoval potřebu se schovávat za ženskou.
3) Standa: tam už asi vše řekla Katarína. Jim jsem docela fandila, přes tu její držkatost je jasné, že je to citlivka. Pokud jí Alenka zrubala, jak je někde psáno, no potěš koště. Pak nechápu, proč se Standa hlásil, když tam jednu majetnickou ženskou má.
4) Michal: Tak tohle jsem nepochopila. Mladý kluk, chce se usadit – údajně, a chová se jakoby nechtěl a ani nevěděl, co chce. Na konci s Laděnou bylo jasné, že se mu moc do druhé šance s Luckou(nebo jak se jmenovala) nechce. Asi mu bylo trapný to říct na kameru přímo. Tak se s ní ještě jednou vyspí a pak adieu a šáteček.
5) Jirka: Simča to měla pěkně nalajnované. Myslím, že by dokázala Jirku vytrhnout z jeho letargie a nasměrovat k životu. Jenže on má evidentně strach. A je už moc starý na to, aby se nějak výrazně měnil. Celý život bude trávit tak, jako dosud. Snít, mudrlantovat, přemýšlet, ale skutek utek´. Škoda. Přála jsem jim to.

No, na slovenskou verzi Farmára to tedy nemá ani omylem. Nicméně pokud bude třetí, budu koukat:) Mě to zkrátka baví:)) A mohla by vyjet i další řada Hledá se táta a máma:))

411
anja
Reagovat

405 ale jo, chce se seznamovat a chce se seznámit

už jen ty kecy o těch dětech a informace o různých seznamkách „od revoluce“ jsou jasné, že chce

Čoček ví, že s jeho životem je něco špatně. On si uvědomuje, že jako 40 letý chlap by měl mít rodinu, ženu, děti,…. mimochodem, tak to kážou i v kostele, tak to vidí kolem sebe, tak to měli jeho rodiče a tak to i on chápe jako normu a tak by to mělo být a tak to i on CHCE

takže takové tady ty kecy, že se Čoček nechce seznamovat, to jsou kraviny. Jo, Čoček se seznámit chtěl, ale když zjistil, že to je PRÁCE, že by se musel ZMĚNIT a něco pro to udělat, a nejen on, ale musel by i doma s „našima“ si to zmanažovat a ošetřit si vztahy mezi svou rodinou (ženou) a svýma příbuznýma (sestrou a matkou), tak z toho všeho začla jít Čočkovi hlava kolem a jako správný srab z toho radši vycouval

prostě pro Jirku je všechno PROBLÉM, ať už je to opravit něco na baráku, postarat se o vyvezení žumpy, opravit fasádu, vybudovat si jakýs takýs solidní životní prostor, vybudovat si vztah a rodinu – tohle všecko je práce a něco to stojí, teď nemám na mysli peníze

412
anja
Reagovat

408 hehe, anebo teď se v praxi výstižně ukázalo, co to znamená „dávat někomu čočku“ :DDD

413
Poštovní holub
Reagovat

411 – Já mu do hlavy nevidím, byly to mé vlastní dojmy a nevydávám je za jediné správné. Pravdu zná jen on.

A mám zprávu z FB – Michal má novou lásku, Kristýnku z Prahy a roztomile se durdí, že si o tom diváci píší. Prý, ať mu nelezou do soukromí. Hezké… po účinkování v RS. :)

414
Bobby Brown
Reagovat

410 – Ano, již podruhé v tomto týdnu říkám, že i já chci HSTM. Ale…! Mám obavy, že by to mělo onu gradující tendenci k čím dál větší show, než reality.
Pro mě jednoznačně nejlepší HST, tehdy to bylo takové ještě umírněné. Byli tam exoti, to ano, ale přesto mi přišlo, že se ti účastníci zájezdu šli opravdu seznámit. Nejvíc mi bylo líto paní policistky a jejích dětí, kterým to nevyšlo. U ní to byla spíš taková doku-šou.

415
anja
Reagovat

410 Phoenix, Michala jsem docela i pochopila. Podle mých dohadů tam šel prostě ze srandy, zažít, prožít, užít si a co kdyby něco z toho vzniklo co by mělo delšího trvání.

Michal na mne působil celkem důvěryhodně. Mladý kluk z dědiny, který nemá moc příležitostí chodit někam pravidelně pařit, se dostal konečně mezi víc mezi holky a ženské, které měly jedno důežité společné, že se seznamovat chtěly. Trochu mu z toho sice šly oči kolem hlavy, ale pojal to stylem „urvi co můžeš“ a „užij si dokud jsi mladý“ a tuhle a tamtu ošukal, do další se zamiloval, no a co, že to nevyšlo, život jde dál… holky mu k tomu celkem i nahrávaly, takže žádná křeč…. Michal je zatím mladý, má čas, a uvažovat trochu jinak začne až mu ještě víc naroste bříško a nabere pár let. To se i třeba změní on sám :)

416
anja
Reagovat

413 však to co píšu jsou taky jen moje dojmy a dohady, Čočka neznám, naštěstí :) a za jediné správné ty svoje názory nevydávám, chápu, že někdo jiný to může vidět jinak

417
Phoenix
Reagovat

415 Anja: však jo, já ho nesoudím, asi to chtěl zkusit. Třeba ho do vztahu tlačili i rodiče, aby byl jako kluk zasobášenej. Nemyslím si, že by to byl špatný kluk, jen je trochu zmatený:) A při svém mládí na to má nárok.

418
Ajda
Reagovat

anjo,
všichni měli dost prostoru, jen divák viděl ohlodaných pár minut.

On se ani Standa nedokázal vyjádřit, jednoznačně ale u něj jde o houby, ten už má pět dětí a tuhle aktivitu splněnou, narozdíl od Jirky :D

419
chleba s máslem
Reagovat

Jiřík je podle mě z úplně jinýho světa. Chvíli jsem ho litovala, chvíli nadávala do bláznů. Podle mě on „náš – většinovej“ svět ani nechápe. Jemu je dobře tam, kde je. Jako kdyby se v 21. století ocitnul někdo ze století devatenáctýho.
Simona mi přišla naprosto trapná. Chovala se jako kudlanka. Nedivím se, že se leknul a vycouval. Sice se nejspíš seznámit chtěl, ale Simona na něj byla moc hrrr. A ty jeho řeči o zamilovanosti byly hloupý. Nejspíš to říkal proto, že to od něj chtěl režisér slyšet.

420
Poštovní holub
Reagovat

419 – Nebo, aby nezarmoutil Simču. :) A cítím to stejně.

421
fíkus
Reagovat

Taky u Michala mě naprosto fascinovali jeho rodiče, sice se to tam střídalo jakna běžícím páse, ale oni byli stále jaksi nad věcí. . . já něco předvést u nás doma v jeho věku, tak o mne táta s mámou přerazej stůl.
A u Míši : nová holčina ? Jejda ! No snad bude šikovná . . . “ já nemám rád pirsing , já nemám rád kouření , já nemám rád tetování . . .ale snad to půjde no . . Myslím že kdyby Michal přitáhl šimpanze ze Z00, tak to jeho rodičům bude jedno, hlavně když bude makat na statku jak barevná. . .

422
Bobby Brown
Reagovat

421 – „hlavně když bude makat na statku jak barevná. . .“
ty jeden xenofobe rasistickej ;-)

423
chleba s máslem
Reagovat

421: Michal je ještě trdlo, já bych ho vůbec neřešila. Vždyť je mu 19. Mně se náhodou líbil. A ti jeho rodiče byli správní, asi si říkali, ať si kluk užije. Kdyby tohle dělal ve 30, tak je to jiná, ale on to bral jako hru.

424
fíkus
Reagovat

423- chlebe, ty nejsi rodič , kterej hraje hlavní roli pako roku v pondělí 21:20 před národem. . . jinak jasný o tom to je :D :D

425
fíkus
Reagovat

Michala taky neřeším , já řeším jeho tolerantní rodiče. . .otázka je jestli jsou tolerantní když zhasne kamera. . .:D

426
Pedro
Reagovat

421: nezdálo se mi, že by to ti Michalovi rodiče mysleli nějak špatně. Prostě mají rodinnou firmu, takže kdo patří do rodiny, ten maká a dělí se o výsledky práce – a nakonec i dědí. Je to trochu jinej styl života, než asi zná většina lidí, ale u sedláků se to dalo předem čekat. V rodinné firmě těžko určíš hranici soukromí/byznys. Proto se tomu taky říká rodinná firma a ne normální firma :D

427
Jonatána
Reagovat

Tak jsem to všechno přečetla, něco mě hodně pobavilo, něco ne, ale jedno je jisté: Jiřík je emzák a ten trapný tlačící tandem Simony a Latěny mi hodně vadil. Ano, horzně mi vadí hclpi, co se neumí vymáčknout, bylo správně říct: Nechci Tě, sorry, důvody mimo kamery. Jenže všichni víme už od Jiříkovy první věty (jak tady někde už napsala Ajda, myslím), že Jiří je emzák jasně, stručně a zřetelně se nevyjadřuje a kdo se chce něco dovědět, musí si to vyhrabat z hory rádoby filozofických canců. Tak co od něho najednou ty báby chtěly? A je úplně fuk, jestli ho Síma milovala k smrti nebo hrála tyjátr. Věděla snad, s kým má tu čest.
Standíkova Ála je drsoň a jestli to opravdu tak proběhlo, měla „modélka“ Katarína pravdu : není chovný ani tažný kůň. Je to vůl.
Na Indulonu škoda slov. Nezpochybnitelně nejodpornější slizoun, jakého bylo možno v téhle RS vidět.
Jeníček je pro mě nudný čaučaučau, který se chlubí cizím peřím a má jen pár mikin. a jestli se zamilovali nebo je to z rozumu, to je jejich věc, držím palce, ať jim to vydrží.
O Michalovi jsem od začátku tvrdila, že jestli se chce v devatenácti usadit, není to zrovna pochopitelné a podle toho, jak ojel, co mohl, se taky usadit nechtěl. Pak ovšem náchápu, proč ho vybrali.

A jsem taky rektální horolezec jako Mikeš a myslím OKKVP :-))). Ajdiny rekapy pajáda, třešinka na mnohdy nepříliš povedeném dortu!

428
k
Reagovat

Mám Ajdiny rekapy ráda, to ne že ne, ale zajímalo by mě kam se poděla Bazinga. Její díla – to byl vždy umělecký zážitek. Myslela jsem si, že to maj holky nějak rozdělené podle RS, farmáře tenkrát začala psát Bazinga a nyní už ho nepíše. Myslím, že ta kdyby psala komentáře k farmářovi, mohlo by se to směle postavit vedle nedostižné slovenské verze.

429
Mikes
Reagovat

382 – Jiříkovi jistě nelze vyčítat, že je chudý a že třeba nemá ani na zásadní opravu statku – nevíme, jak takové farmaření vynáší. Ani to, že se neumí ohodit, protože holt vyrůstal v tom, v čem vyrůstal a nějak si nedovede představit, že by to mohlo být jinak a navíc to není pro něj důležité. Co se mu hlavně vyčítá (a tím hlavně pobouřil mužské, protože těm dělá ostudu, ale nejen je), že se jaksi neumí postavit k věcem čelem, že se zakonzervoval ve svém teoretickém světě a nejen že nechce nic praktického řešit, ale hlavně, že to neumí na rovinu přiznat. A vůbec nejde jen o Simonu či někoho jiného.
Nechci mluvit jen za sebe, ale takové zkušenosti má asi každý, kdo si domů poprvé přivedl nějakého nápadníka, nápadnici; jak předtím vzorně k úžasu rodičů vysmýčil jejich byt (byť třeba předtím na smeták ani nesáhl), jak pro jistotu třeba vymetl pavučiny i v těch místech sklepa, kam jinak prakticky nikdo nechodil, jen aby si netrhl šráky. A to obvykle šlo jen o návštěvu, ne ubytování. Zatímco Jirka? Chápu, asi za to nemůže, prostě mu to nedojde, ale jak potom může mluvit o vzájemné vstřícnosti, když zřejmě s ním není možno mluvit ani o takových základních věcech. Obrácením v žert se to nevyřeší.

430
Mikes
Reagovat

384 – četl jsem si vyjádření Martiny na jejím ofiku, a tam působila velmi korektně a ani stínem se špatně nevyjádřila např. o bývalém manželovi. Takže souhlas s tím, že vypadá studeně, že tím možná skutečně řeší své rodinné a bytové problémy, ale jinak je možná jen opravdu nadmíru rezervovaná s tím, že divákům v telce do jejího soukromí nic není a že jim rozhodně nebude hrát nějakou komedii podle not štábu.

431
fíkus
Reagovat

426- Já jsem to taky špatně nemyslel. Pouze jsem konstatoval že jim je naprosto jedno koho si Míša přivede, jestli hodnou, nebo mrchu , hlavně když bude makat. . .co na tom že si Míša za týden přivede další. . .nevadí vysvětlíme, zaučíme. . . tak v takový rodinný firmě by se mi dobře nežilo. Ale máš pravdu, jsou asi lidi, který to nijak neřešej. . .

432
mika
Reagovat

nedá mi to abych nepřipsala svůj názor. jsem hodně zklamaná nejen ze Simony ale hlavně z Ladky, která, jak už tady někdo napsal by měla zůstat nestranná….a možná kdyby se nedala zmanipulovat Simoniným ublíženým ženstvím….které neutrpělo ani krapet…tak by zůstala soudná.volba Simony je naprosto absurdní buď já nebo maminka….připomíná to malou holku ve školce „buď se mnou kamaááááádíííííš nebo tě nechcu“ dyť podle mě Jirkovi vůbec nejde o to že ji nechce, i když si dokážu představit, že se mu tímhle chováním dost znechucuje, ale probůh dyť ona ho nutí aby se zbalil, prodal pole, stáda, barák, nebo to nechal jen tak za sebou na pospas staré matce a sestře, a jel za ní do někam….dyť co ona ví, kolik se na tom nadřel, kolik si toho musel odepřít aby to dokázal udržet, dy´t ta ženská držela poprvé v ruce hrábě a eště se u toho kroutila jak primadona, co ta ví o dřině která k tomu patří, takže volba buď JÁ!!!! nebo FARMA, mi připadám, že tím znevažuje celou jeho práci, to čím je, co dělá, neváží si ho s tím co dělá, prostě chce chlapa. U nás v rodině byla dycky zásada „Pole a děti se neprodávají“ pole na kterých dřeli naši předci, pak jim je sebrali mnohá ta pole zohavili ostnatými dráty vypálili remízky nechali zarůst plevelem….dost se naši nadřeli aby vypadaly tak jako dříve…..co my víme, kolik stály Jiřího a jeho rodinu jeho pole a farma? a ta ženská lehkomyslná naivní povrchní si přijde a řekne buď já nebo farma……a ta moderátorka z něho ještě udělá mamánka….když se nechce vzdát něčeho na čem vyrostl a celý život dřel…..tuším, že něco je v naší společnosti blbě

433
Ajda
Reagovat

428 k,
kolegyně píše slovenskou verzi :-)

Mikeši,
já bych Jirku tak striktně nesoudila. Ano, je svůj, žije ve svém světě a dost možná v něm jednou zůstane i sám. Rozhodně v životě ublíží méně, než jiní.

Nepřeháněj, že dělá ostudu mužskému světu. Indián je stokrát horší. Přetvařování, podvádění, hra na několik stran, to je ostuda. A takové chování někteří považují za normu. Povrchnost, honba za krásou, majetky, nezodpovědnost, to jsou daleko horší vlastnosti než naivita Jirky. Líný není, jen prostě v bydlení nevidí problém, protože v tom žije a nevidí ty problémy co jeho okolí. Kolika mužským vyhovuje, že se pověsí na ženskou a nechají se živit, obskakovat, dnes zcela běžný jev.

Jak zaznělo výše, že Simona chtěla, aby šel k ní na zimu, to si představovala jak? Než se to odvysílá a pak ho vyhodí? Pokud jsem dobře viděla, má nemocnou matku, sestra by teda zvládala hospodářstvá a matku a on by si randil po Pardubicích a rozdávali rozhovory do novin a časopisů? Nebo by si krávy konečně užily pastvu kolem bytovky?

434
Lenka
Reagovat

Asi bychom se hodně divili, kdyby se prima jednou „pochlapila“ a pustila někdy kromě odvysílané pasáže i tu původní, nesestříhanou ☺
Stačila by i část.
No, pořad byl vloni sestříhaný, teď odvysílaný – teď už se můžeme jen dohadovat ☺

435
Mikes
Reagovat

385 – mohl bych namítnout, že muži jsou od pravěku nuceni spolupracovat, zatímco ženy si hlídaly jen to svý ohniště, což u každého druhu vyprofilovalo jiné geny. Ale pravdou je, že nevím, jak to chodí u společné garáže či dílně, jistě bych tam chtěl mít svůj pořádek, takže můžeš mít pravdu.
JInak jsem zde už kdysi zmínil, že pokud se nastěhuje do nějakého bytu muž, zadaptuje se na okolí, když žena, zadaptuje byt. Pokud v tom bytě je původní majitelka, chápu, že ji má chuť zabít. Ale v tak velkém statku se jistě najde dost místa, aby se nově příchozí přidělila její část teritoria, který si může zvelebit podle svého. Aby tomu tak bylo, bylo čistě záležitostí Jirky, který si „měl postavit hlavu“, konec konců šlo o jeho život.

436
Ajda
Reagovat

435 Mikeš,
třeba v tom prostoru ve Stříteži nebyl problém, ale třeba v chuti přiložit taky ruku k dílu ze strany ženy :-)

437
Jonatána
Reagovat

435 Ahoj Mikeši, troufám si tvrdit, že když Jiřík neměl potřebu postavit si hlavu dosud, teď už to neudělá. Ale všichni přece věděli, že si do pořadu vzali mimozemšťana, tak co je Síma tak nešťastná?Navíc když klajdala, že je hérečka. A jak už jsem napsala výše: to, co ty dvě s Laděnou předvedly,bylo hodně blbé a já být Jiřinem, tak budu filozofovat o to víc, abycj je vytočila hezky doběla. I když si nemyslím, že Jirka to dělal schválně. On to asi jinak neumí.

438
Bobby Brown
Reagovat

435 – Cože? Jirkovi šlo o život?

439
okkvp
Reagovat

To, do jakého prostředí si Jiřík pozval návštěvu nápadnic Jiřík, je především vizitka jeho výchovy a toho jak to tam vedou jeho spolubydlící ženy. Maminka už je stará a uklízet nejspíš už ani moc nemůže, ale pak je tam přece sestra. Sama moc dobře znám, jaké to je nestíhat, „nevládzať“, když má člověk naloženo práce, péče o jiné, starostí. Ale kdybych měla padnout a rýt bradou o zem, tak bych pro tuto příležitost smejčila a čančala jak divá i pro příbuzného, s kterým se zrovna nemusím (a že jsem to několikrát udělala). Vidí-li Jiřík bohorovnost v přístupu k domácnosti, těžko může mít jiný vztah k stavu domu, chléva, dvorku ….

440
Bobby Brown
Reagovat

437 – Kdyby Jiřík filozofoval schválně a vytáčel by celý štáb i se Simčou, tak mu budu ještě tleskat!
Takový jsem škodolibý prase, to přiznávám.
Bohužel, on to jinak neumí a to je pak děs k pláči.

441
Ajda
Reagovat

439 okkvp,
taky tě polívá horko z neohlášených návštěv? Mně hned šrotuje v hlavě kdy jsem utírala prach a jaké mám zásoby v lednici. :-))

442
Jonatána
Reagovat

439, 441 jojo, přesně tak

440 njn, to je ten průser. Ale tohle všichni víme, ne?

443
NoName
Reagovat

436 Ajda – jako SAH že by nebyla pracovitá? ;-) Co víš a nepovíš?

444
okkvp
Reagovat

441 – brýlatým sundavám pro jistotu dioptrie mezi dveřma, nebrýlatým se snažím zabránit nechtěnému výhledu a v ruce za zády mám nenápadně prachovku … ohlášené návštěvy tu teď vítám, protože v momentálním běžném provozu opravdu nevládzem a bordel mi přitom irituje

445
okkvp
Reagovat

443 – možná ani nechtěj vědět …

446
Ajda
Reagovat

Znám případ, kdy matka udržovala v baráku doslova bordel, libovala si v něm. Manžel i dva synové se snažili o změnu, zbytečně. Manžel umřel, synové utekli z domu a nevěsty se při návštěvách snažily aspoň trochu polidštit obydlí, aby tam přežily pár hodin. Matka to neocenila, naopak dál si vedla svou, že to je její dům, ona si to vede po svém a komu se nelíbí, nemá tam jezdit. Ze synů jsou chorobní pedanti přes pořádek :-)

447
NoName
Reagovat

443 – ty bláho – až tak? ;-)

448
Ajda
Reagovat

453,
je to jen jedna z variant. Co víš ty?

449
Bobby Brown
Reagovat

Dámy, nechci se vám příliš plést do rozhovoru, ale já mám na nezvané návštěvy lepší fičuru – říká se tomu ‚dveřní kukátko‘.
Zbytek si domyslíte samy. ;-)

450
okkvp
Reagovat

449 – njn, doktora/saniťáka si člověk vlastně zve, ale já většinou v mezičasu než dojede křísím

451
Bobby Brown
Reagovat

450 – Počkej, tak to je opravdu jiná, to promiň, jsem to tak nemyslel. :-|

452
Lenka
Reagovat

Ajda, okkvp
☺ vy nás teda napínáte… (myslím s tím, co nám tajíte o SAH ☺)

453
Mikes
Reagovat

432 – tak jasně, že tady každý souhlasí s tím, že Jirka nemůže opustit statek (Simča tvrdila, že jen na zimu, aby si něco přivydělal; tam je ale plno nejasností … kolik by asi vydělal a co mezitím ty krávy, ty se hodí do hibernace?), ale měl by na statku zařídit partnerce nějaké přijatelné podmínky. A o tom tu ostatní mluví, že tam nepadlo slovo o tom, že by hnul prstem. Je úplně jedno, jestli jde o Simču, jestli nasadila špatnou taktiku apod., protože tady se bavíme o něm, ne o Simče. Co udělal pro to, aby se mu tam kdokoliv mohl nastěhovat (nedej bože s dětmi).

454
AndyS***
Reagovat

388 Ajda – omlouvám se, že jsem příspěvek 382 odeslala anonymně, nebyl to úmysl, obvykle se jméno dopíše samo, nevšimla jsem si, polepším se. Taky se omlouvám se všem, že nejsem sestra farmáře, znám jej jen z FHŽ.

455
Ajda
Reagovat

Můj názor – já bych na statku nikde nic nazařizovala, neopravovala, s nevěstou koupila baráček někde poblíž a maminka se sestrou ať jsou samy ve svém. Akurát by asi pendloval, ale co, má tam dobytek, chodil by domů jako do práce :-))

456
Ajda
Reagovat

454 AndyS,
vidíš, jaký vyvoláváš zájem :-)) Já právě vím, občas to jméno dopíšu :-))

457
Mikes
Reagovat

437 – Jončí, že Latěna notně ujela jsem vyjádřil hned na začátku diskuze. Takže teď už se k tomu nevracím, stejně jako k Simče, kterou neřeším. Řeším Jiříka, který je chlap a já jako chlap od něj čekám chlapské chování. Třeba včetně toho – jo, začal jsem upravovat to a to, ale sám na to nestačím, potřeboval jsem tvou pomoc, ale tys mě v tom nechala (jak aspoň naznačuje Ajda). Já se snažím, ale co ty? A co místo toho slyšíme? „Ono to není tak jednoduché, to je složité“ – ježíši, po hubě, zvednout se a odejít.
Jinak, samozřejmě, že ho tam ty dvě babice neférově dusily, jenže Jirka je mohl snadno převálcovat, kdyby pro ten vztah aspoň něco udělal. Místo toho teoretizoval o vztahu k půdě. Takže Latěna měla pravdu, každý mluvil o něčem jiném.

458
divačka
Reagovat

Podle mne chce Jirka manželku a děti asi jako jsem já v 10 letech chtěla bydlet na zámku. Naše představivost kouzlí krásné obrázky – já se procházím obrovskými, krásně malovanými a vybavenými místnostmi a parkem, Jiřík „vidí“ siluetu ženy s několika dětmi, na louce – suší seno, všichni jsou rozesmátí a milují své duše. Co obnáší realita bydlení na zámku jsem v 10 letech nevěděla a ani jsem to vědět nechtěla, co obnáší realita rodinného života Čoček matně tuší tak z 20%, ale myslím, že víc vědět taky nechce.

459
okkvp
Reagovat

457 – Opakuješ už asi po desáté jedno a to samé. Jiřík reagoval tak jak reagoval v konkrétní fázi vztahu s jednou jedinou konkrétní a reálnou Simonou. Hodně specifická osoba a hodně specifický vztah. Zda by v případě vztahu s někým jiným reagoval stejně a nic nebudoval nevymýšlel, přece nemůžeme vůbec vědět!

460
Ren.
Reagovat

458: Divačko, to jsi napsala hezky, je to dobrý příměr!

461
Anonymní
Reagovat

Se mi líbí, jak některý ženský jsou typický zlatokopky a proto je nenapadá jiná možnost než to, že si někdo chce přilepšit. Zřejmě proto, že jsou samy takové. Že? Martina se má dobře i bez toho blbouna, kterej notabene nemá nic moc, musí stavět a defacto nic mu nepatří. Se trochu proberte, pipiny.

462
Pedro
Reagovat

458: :D dobrý přirovnání

463
Jonatána
Reagovat

458 – moc hezké a asi docela trefné

461 – neurážej ostatní, když nemáš ani tu slušnost se podepsat. Mi např. je Martina jedno, jsou nezajímaví oba i s Jéňou a nijak ji nehodnotím, takže Tvůj commnet bych mohla přejít.ale tady drží slušná úroveň příspěvků, takže mi tento přitroublý a omezený příspěvek vadí.

464
okkvp
Reagovat

461 – ááá pipiny už dlouho nebyly :-D

465
DanaM
Reagovat

459 – naprostý souhlas! Navíc tam padlo něco v tom smyslu, že Simona nemá čas zajet za Jirkou kvůli své práci a on nemůže za ní kvůli té své. To, že v jejich „vážném vztahu“ udělaly paseku sestra s matkou víme jenom z tvrzení SAH a Laťeny. Pokud si dobře vzpomínám při závěrečném loučení ponechávala Simona nějakých pár svých svršků či spodků u Jiříka v rozvalinách, aby se měla do čeho přiodít při příští návštěvě. Nějak se mi nechce věřit, že by byly Jirkovy „paní domácí“ takové herdekbaby, že by ubohou Simonu nenechaly překročit práh a posbírat si svých pět švestek? Že by jí fakt poslaly raneček spolehlivou cestou České pošty ;-), aby už tu neodbytnou osobu ani jedním očkem spatřit nemusely? :-)

466
Lenka
Reagovat

459, 465
souhlas, naprosto výstižné

467
Poštovní holub
Reagovat

458 – Moc pěkné a nebude to daleko od pravdy.:)

468
Podepsaný dříve anonymous
Reagovat

463: 1. Nikoho neurážím až na pana farmáře, pipiny je označení, které není urážkou nýbrž faktem, 2. piš česky, ty „commnete“, 3. podepsat se jako jak? Třeba jako Jonatána? Hned to bude slušnější? Ok.

464: Ty jsi typicky potrefená :), na tebe to platí maximálně.

Myslím, že klidně můžu bejt hrubější, protože mi vadí, že urážíte a napadáte něčí lásku k člověku (skutečně k člověku, protože blboun peníze ani majetky NEMÁ, chápete to?).

469
Ajda
Reagovat

468,
klidně můžeš být hrubější, ale pocítíš následky :-)

470
Lenka
Reagovat

468
jakou lásku, prokrista?
o čem, o kom to mluvíš?

471
okkvp
Reagovat

Bude psina – konečně :-)))

472
Poštovní holub
Reagovat

468 – Ty miluješ blbouna?

473
peza
Reagovat

432 mika jajkote, toto bych všechno chápala, kdyby měl opustit prosperující farmu, ale krásně píšeš o celé jeho dřině- a kde je to vidět, probůh? Jestli tam opravdu dře do úmoru, tak to asi dělá nějak špatně, protože to tam vypadá, jakoby nedělal nikdo nic.

474
fíkus
Reagovat

461,468 – ??????????????????????????????????????? . .!?

475
Lenka
Reagovat

To zase byla perla ☺ /468/
jestli bude pokračovat, bude tu aspoň prča ☺

476
Lenka
Reagovat

Někde mi asi ve FHŽ unikla jak průzračný horský potůček čistá a křišťálová láska, nevinná jak plátek lilie ☺

477
Mikes
Reagovat

433 – Ajdo, chápu, že ženským nejvíc vadí indoš jako prototyp lumpa. Chlapy ale určitě nebere, jednak se jich to netýká, jednak vědí, že takových je dost (akorát nevím, jestli je dnes opravdu běžný jev, že se chlapi nechávají živit ženskou, proč by to, proboha, ty ženské snášely?). Ať už je ale indoš jakýkoliv, pořád vystupuje jako chlap a věř, že mu dost mužů i fandí (jako jak to umí s ženskými koulet), zatímco Jirka – co tam vlastně chlapského předvedl? Vždyť on se fakt k ničemu neumí pořádně vyjádřit, natož aby se aspoň nechoval jak zapruzená schovanka. Prostě já mám rád jasné ANO, ANO – NE,NE! To, že je naivní, mu nikdo nebere, ale že se neumí férově postavit k problému, to vadí. A to se fak neumí. Sice mi tu někdo namítl, že je takový kvůli Simče (nu, možné to je, i když já si myslím, že u něj je to norma u kohokoliv), ale pak to – je-li chlap – měl vyklopit na rovinu. Jenže on … NEVÍ!
Já si myslím, holky, že jste příliš ovlivněny svou negací k Simče a tak Jirku omlouváte. Anebo holt se tak projevují vaše mateřské city a soucit s mláďátkem. Ano, nemohu tu mluvit za všechny chlapy, ale mně jeho chování prostě vadí a stydím se za něj. A to si myslím, že ještě patřím mezi ty tolerantnější. Myslím si, že chlapům vadí mnohem víc Jirka, než indoš.

478
Bobby Brown
Reagovat

476 – Vzhledem k tomu, že symbol lilie nosily prostitutky, tak moc nevinnosti bych v tom neviděl. ;-)

471 + 475 – Jako holky, stačilo říct, já mohl klidně přitvrdit. Jen nevím, jestli by z toho Andy neklepla pepka.

479
Lenka
Reagovat

omluva za OT
(aneb český národ je ve vymýšlení ftípků fakt rychlej)
http://www.youtube.com/watch?v=NDYapYGWLYM

480
Poštovní holub
Reagovat

Ajdi, proboha, jak tohle vydržíš?

481
Pacička
Reagovat

477 Mikes – proč by ses měl za Jiřího stydět? Opravdu nechápu. Osobně se taky někdy stydím za cizí lidi, ale jen v případě, že např. ubližují slabším, lžou, kradou.

482
Lenka
Reagovat

478 BB
hm, pravda :-(
tak jsem si kvůli tobě našla i květomluvu ☺
Lilie – Věřím ti že jsi nevinná, nic nedám na lidské řeči.

483
Bobby Brown
Reagovat

481 – Ale tak každý to máme jinak. Když se občas kouknu na netu na nějaké exoty v soutěžních show, tak mám dlaně před obličejem a koukám skrz prsty, tak se za ně stydím – jako bych tam stál sám. Každý to máme trochu jinak, no.

484
Poštovní holub
Reagovat

Jeden prostě plácá, plácá. plácá a jiný neřekne a neřekne…

485
Ajda
Reagovat

Mikeši,
prosím tě, přestaň už hodnotit Jirku svým pohledem a nech taky druhým, aby měli svůj vlastní názor. Nech taky něco na nás a nemotej nám Simonu všude jako Babica kečup. Aby on nebyl nakonec větší chlap než ty. Už mě fakt ty rozbory nebaví. Každý je nějaký a nikdo dokonalý.

486
Pacička
Reagovat

V Blesku je tištěný článek Ženy farmáře Sekaniny perou špinavé prádlo. Mimo to, že Alena tvrdí o Kataríně, že je lesba a bývala prostitutka, je tam uvedeno, že Katka chtěla spáchat sebevraždu. Je prý léta sama, bez chlapa, má dluhy a ještě k tomu syna ve vězení. V odvysílaném říkala, že má postiženého syna a jindy, že syn je u otce. Ajdo, kolik má tedy děti?

487
Ajda
Reagovat

Pacičko,
na ofiku u jejího profilu uvádí dceru, syna a vnouče. Jinak i postižený syn může klidně střídat pobyt u otce s pobytem za mřížemi :-)

488
mirka
Reagovat

hej ja si nemuzu pomoct,ale jirka mi pripomina otika-momentalne zaostaleho z vesnicky…a neodpustim si diaolog:jirka:co to je?Simona:to je moje p…a.Jirka:to jsem jeste nevidel

489
Lenka
Reagovat

Když už jsem si kvůli BB našla květomluvu, tak pár kousků pro kytici S+J ☺

Ananas : Prosím, alespoň jednu hubičku
Broskev : Obměkčí tě mé slzy?
Jabloňový květ : Nerozumím mluvě tvých očí

Citlivka stydlivá : Nabízím ti přátelství, láska se dostaví snad později
Čočka jedlá : Netrop si ze mne žerty, nejsem ti pro blázny

490
Lenka
Reagovat

487 Ajda
na fcb má dceru (a vnouče) a dva syny (jeden postižený)

491
Ajda
Reagovat

Lenko,
s FB nekamarádím :-) Asi v tom má i ona sama pěkný hokej.

492
Lenka
Reagovat

491 Ajda
☺ však já taky ne, jen tam na FHŽ kouknu, když mě hlava rodiny pustí ☺
Katarína tam má fotky dvou synů – David a Roman, nic víc samozřejmě nevím

493
Ajda
Reagovat

pacičko,
po dovzdělání díky Lence přidávám jednoho syna :-))
A pak věřte celé RS, když už ofiko jim nesedí :-(

494
Mikes
Reagovat

485 – Ajdo, ale úplně totéž bych mohl požadovat po těch, co tady napalovali Simču. A nechali jste druhým prostor pro jejich názor? Nemluvě o tom, že já Simču úplně vypouštím.

495
Ajda
Reagovat

Mikeši,
ale nikdo krom tebe tady neustále neomílá univerzální vzorec pohledu na muže, ženy atd. Prostě ne každý jde škatulkovat.

496
Frodo
Reagovat

495 – no práááávě :-)

497
Lenka
Reagovat

493 Ajda
když jsem zjistila, že Katarína uvádí info jen o dceři a synovi (který má být- tuším – u otce?) + pak viděla ty její fotky (kde synové dva), tak jsem si spíš myslela, že záměrně nepíše o tom nemocném synovi (což bych chápala, lidi jsou zlí a i nemocný syn jim může být terčem pro blbé poznámky)
na všech RS mi hodně vadí, že se tam zatahují děti, kteří za blbost rodičů a jejich snahu se zviditelnit nemůžou… takže asi tak ☺

498
divačka
Reagovat

Okkvp – 459 – no, když si vzpomenu, jak se chystal na návštěvu tří vybraných kandidátek, čili ještě nešlo o Simonin nevhodný nátlak, – ani nevyzkoušel, jestli rozkládací gauč, kterej byl naposledy rozloženej za krále Klacka, funguje. Jak se ukázalo, nefungoval.

499
gabisollis
Reagovat

dva dny si vas ctuXrekap(porad jsem jeste nemela cas zkouknout.z cehoz vypliva,ze tady je to o sto% lepsi.:-)
ztotoznuju se z prispevkem Mirky488.proste Jirik na me pusobi mentalne zaostalej versus vychova,prostredi kde vyrustal a naprosto nechapu jak nekdo si muze myslet,ze potka Simonu a z Jirika bude realne normalne uvazujici muz notabene ve ctyricetiletech?to proste nejde.ten je ztracenej a Simonu rozhodne nemiloval jen ho trochu momentalne poblouznila protoze to kazdej pozna kdyz se zamiluje(i Jirka).

500
Ivana33
Reagovat

498: no to ale jenom proto, že ho takové věci prostě nenapadají, něco „řeší“, až když to přijde, případně až potom. Že je to pro ženský rozčilujicí, je jasný.

501
Poštovní holub
Reagovat

No, a o tom to je – na každého nějak zapůsobil, někoho štve,jiný ho pozoruje s úsměvem a on si žije dál svůj život. Není to prostě otázka „světového míru“. :)

502
Bobby Brown
Reagovat

499 – A protože mám dnes rýpavou, neodpustím si ještě jednu. Avatarko moje, tobě na té německé klávesnici trochu blbne mezerník viď? ;-)

503
Ivana33
Reagovat

499: no tak já si pod pojmem „mentálně zaostalej“ použitém v tomto případě představím prostě „blbej“ a to Jirka určitě není. Je to zkrátka produkt výchovy a prostředí, ve kterém vyrůstal (ostatně jako každý z nás). Zřejmě nikdy to svoje „teritorium“ neopustil na delší čas a chová se v určitých situacích tak, jak to ostaní nepředpokládají.

504
Lenka
Reagovat

koukám, že i plesk mele z posledního ☺
stará zpráva, trošku oprášená ☺
http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/73171/farmar-domaci-alena-prokopla-katarine-plici-rvaly-se-o-proutnika-sekaninu.html

505
gabisollis
Reagovat

BB :-DDD jj,tobe nic neunikne.;-)

506
gabisollis
Reagovat

503-ja si ale nemyslim,ze je blbej.a ze ty si to pod tim predstavujes nic nenadelam.:-)

507
Ivana33
Reagovat

504: Prokopla jí plíci? To teda musela být řežba. By se asi paní Alena měla jít léčit.

508
Lenka
Reagovat

507 Ivana33
že bys těm jejich blábolům věřila ☺
(plesk je plesk)

509
gabisollis
Reagovat

BB-usetrim ti cas taky maly a velky pismena.:-)ztrata casu.;-)

510
Lenka
Reagovat

509 gábi
jj, Bobby sleduje klávesnici … ☺
ale že by mi už konečně odepsal, jestli s tebou půjde (rád) na ty bylinky, to čekám furt ☺
mmch – kurník byl nezapomenutelnej a pořád mám ráda divočáčka, co bázlivě juká z lesíka na paseku ☺ a když vyjuknul, vždycky tady nechal perličky ☺
je to naše panáčkovské sluníčko, viď?

511
gabisollis
Reagovat

Leni ja si zase dnes vzpomnela na ….divocak se smutne plouzi lesem….zapadany snehem…je to byla hezka pohadka..ta diskuze z hstm je proste nezapomenutelna.(vim,ze se opakuju)ale nemuzu si pomoct.:-(

512
Bobby Brown
Reagovat

50 – :-) když jde o tebe, tak ne

510 – a ty ses mě na to ptala? Mi zase něco uteklo. No nestíhám to číst všechno. :-(

507 – Mno, a léčit se šla Katarína…

513
Ivana33
Reagovat

506: nic ve zlém- já jenom vycházela z definice pojmu mentální zaostalost= vrozené postižení rozumových schopností.

514
Lenka
Reagovat

511 gábi ☺
to byla… pamatuju ☺
docela se mi tady (u FHŽ) stýskalo po jeho geniálně pregnantních komentech… škoda, že nám utekl do Paradise (nebo kam)
já mmch nemůžu zapomenout na jeho stupně u Pídi ☺
(omluva ostatním za OT)

515
Bobby Brown
Reagovat

514 – Tam jsem to byl očuchnout, ale už to nekukám.
Zato Farmu 2 na Joj si nenechám ujít. Tam mi ti parchanti pořádně zvedají mandle.
Jsem moc zvědav, jak tento formát dom*ví Nova.

517
gabisollis
Reagovat

513-no presne takhle na me pusobi.

518
koc
Reagovat

u Jifika to spis vypada jako ze pro nej Prima poslala stroj casu – nekam do 30-40 let

519
Lenka
Reagovat

516 ☺
díky za tip na další bulvární bláboly ☺
(mně pobavilo, jak ten původní článek oprášili/připepřili)

520
Lenka
Reagovat

No, Katarína mluví asi dost ráda s bulvárem ☺
Snad na iprimě o ní psali, že se měla kdesi v nonstopu přivést do stavu lehce alkoholicky opojného a pak vyjet na tu návštěvu za Stáníkem + nijak ji nešetřili, co se její minulosti týká, atd.
Mně je vcelku tahle dáma ukradená (v tv mi byla silně protivná), ale jestli jí dělá zájem „novinářů“ dobře, ať si užije těch svých pár minutek „slávy“ ☺

521
gabisollis
Reagovat

Leni stejne je rozdil mezi Katarinou pri seznamovani a prubehu FHZ.si pamatuju jak tam div nebrecela,ze o ni nekdo projevil zajem.bude takovej chameleon.

522
xyzž
Reagovat

Je dobře že se Jířa na Simonu vyprdnul, ten kluk ani neví jaký má štěstí ,že to zahrál do autu. Bývalého manžela neustále nutila aby na ni přepsal veškerý majetek,nedonutila ho , nedal se a pak byl rozvod. Tak si obrázek udělějte sami.Milá hodná žena?Tak to určitě! U Jirky stáli všichni svatý !!!Tu nebrat.

523
Bobby Brown
Reagovat

522 – Je fakt, že nevím, co má Jiřík za pozemky, ale představa, že někoho nutím, aby na mě přepsal to paintballové hřiště, je dost morbidní.

524
NoName
Reagovat

523 BB – jak tu opakovaně zaznělo, Jiřík toho na přepsání moc nemá – toť mmj. důvod rychlého odmilování se SAH ;-)

525
fíkus
Reagovat

522- já tomu věřím. Síma při procházce lesem“jdeme se podívat na náš les“ “ tohle všecičko bude jednou taky moje“ co se nepovedlo u bejvalýho, to by se dalo získat z obyčejných vesnických lidí . . . je mi z ní fakt smutno, nezklamala. . . ještě že se Čočkovi nedali. . .

526
Jonatána
Reagovat

523 :-))))))))))))))))))))))))))))))))))

527
Mufina
Reagovat

Vážení čtenáři a pisatelé . Trošičku přidám i já. Co se týká našeho Jiříka. On ten kluk jako takový není blbý, dokonce je Dis, potravinářský technolog. Je to dost náročná škola a nevím, kdo z Vás by si na ni troufnul. U něho je víc problém sociální vzdělání. Ten kluk je hodně fixovaný na rodinu a ta je, věřte mi, hodně jiná a kromě do pole a do kostela moc nikam nechodí. A to trvá opravdu asi těch dvacet let. Kromě nějakých starších, asi příbuzných, se velice z nikým nestýká a tak není divu, že ho u Simony překvapil i toustovač. Kdyby ten kluk měl nějaké kamarády, nejlépe ženaté z dětmi, a s těma se navštěvoval, tak uvidí, jak to v životě chodí. Mám ho za dobrého člověka, ale je mi ho na druhou stranu moc líto.

528
kareliaslims
Reagovat

527

Takhle nějak to vidím i já..Jiřík rozhodně hloupý není, dokonce ani škaredý chlap..bohužel mu hodně ubližuje totální sociální zaostalost a to jak jste napsala, způsob život jeho rodiny. Kdyby se tento člověk narodil do jiné rodiny věřím že by z něj byl náhodou fajn chlap. Jiřík je bohužel jak ze staré doby – ovlivněn rodinou a církví, bohužel ve špatném smyslu slova.

529
kama
Reagovat

Nejspíš už si to nikdo nepřečte,ale nedá mi to:v diskuzi u minulého dílu jste hodně haněli Simonu za její postavu,což bylo,myslím,dost přehnané-Simona má pár kilo navíc,ale rozhodně není nijak extrémně tlustá a už vůbec ne nějak nechutně „rozkydlá“.To Ivana měla o dost horší postavu.Neposmívám se jí,protože moc dobře vím,že ty partie,ve kterých je nejširší se moc těžko shazují a někdy to nejde i kdyby se ženská stavěla třeba na hlavu-chtěla jsem jen říci,že jste v hodnocení nebyli objektivní.

530
divačka
Reagovat

Kamo – já osobně jsem Simonu hodně kritizovala, ale jen za její chování. Ohledně vzhledu jsem psala, že je nevýrazná, mohla by být lepší. A o postavě jsem se zmínila jednou – když vzala Jirku do kina a každýmu koupila celou krabici popcornu.

JInak si ale myslím, že si za to může sama. chovala se jako protřelá svůdnice, tak se holt dočkala reakcí i na svůj vzhled. Jiné se tak vyzývavě nechovaly a proto tu žádná kritická sprcha na jejich postavu nezazněla. (A pak to ještě dorazil Jirka svým komentářem „Simonka v plavkách – pěkná kočka.“, to jsem se opravdu musela držet, abych taky nekomentovala :-)

531
divačka
Reagovat

Mufino – tak to je typická kovářova kobyla. Při pohledu do jejich kuchyně by mě opravdu nenapadlo, že je odborník na potravinářskou technologii.
A že je blbec ve smyslu hloupej, tu nepsal nikdo.

532
kama
Reagovat

divačko-no to je fakt,to musím uznat,že máš pravdu:-‚

533
Pacička
Reagovat

V dnešních VIP zprávách byli farmáři, asi setkání u Pokorného. Jirka Čoček změnil účes – letní střih a prý nikoho nemá, se Simonou hodinu do sebe řezali, tedy si asi ostře vyměňovali názory. Míša má novou přítelkyni, už spolu bydlí. Jeníček vše při starém, chyběl asi jen Standa.

Přidat komentář