Panáček v reality show

Britain’s Got Talent 2012: 3. semifinále, panenka od Tima Burtona i něžný zpěv Molly (video + rekap)

9. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Got Talent

[singlepic id=4364 w=420]

Třetí semifinále podle všech ohlasů předčilo všechna očekávání. Když už si myslíte, že je laťka nasazená vysoko tak další show ji vyhodí o stupínek výše. Británie má za sebou možná nejlepší semifinále v historii show. Koukají tvůrci ČSMT 3? A co na to Merťas? Pojďte to shlédnout.

The Zimmers

Na energickou bandu důchodců jsem byl hodně zvědavý, protože castingové vystoupení bylo výborné. Semifinálové číslo bylo taky dobré, ale o chloupek horší než divadlo. Ale jen o prsa vietnamské ženy. Možná se trošku po půlce ztratili a celá banda zanikala v obřím pódiu, ale je stejně legrační, že důchodci zpívají I´m Sexy and I Know It. Efektní vystoupení otevřelo celý večer a britští důchodci se nemají za co stydět. O tomto je show typu Talent. Postup do finále bych jim přál, ale asi to nedopadne.




Area 51

Kontroverzní skupina, která má ve svých řadách vraha. Jeden z vystupujících totiž smolně v minulosti zabil při vystoupení s meči svého kolegu. Hrůza, že? Skupina má vynikající myšlenku a velký potenciál. Výborné kostýmy a celkově super vzhled. Jediné, co jejich show zatím chybí je výrazná myšlenka. Je to celé dobré, ale chce to zapracovat do vystoupení příběh. Plejáda kreatur a mocný transformer na konci je slabá zápletka. I tak na efekt velmi dobré. Finále jen za příslib děje.

Ashley Elliott

Hráč na xylofon jen tak prošel přes divadlo tudíž v semifinále musí zazářit. A tři bzučáky si rozhodně nezasloužil. Už se opakuju po milionté, ale je to netradiční číslo, které se sem hodí. A třikrát křížek za mě určitě ne. Hrát na xylofon není žádná sranda, Ashley by nejednoho hráče trumfnul. Zaplať pánbůh, že je v porotě David, který Ashleyho podržel a opět si skvostně vystoupení užíval i na just ostatním porotcům. Umě dobrý. Ale tři bzučáky ještě nikoho neposlali do finále.

Molly Rainford

Od maličké zpěvačky Molly jsem toho moc nečekal, protože na castingu mi připadala jako uhlazená matinky holčička z horní vrstvy, která má život díky penězům značně ulehčený, ale kompletně mi vzala vítr z plachet. Nádherně, jemně a překrásně přednesená a odzpívaná písnička, která dosahuje kvalit Drew Ryniewitz z amerického X Factoru. Kráááása. Mohla by se koukat Anička Veselovská z našeho Hlasu, takhle má využít svůj potenciál. Že by se psal postup do finále?

Lucky

Lucky dostala na castingu malinko prostoru, ale i z toho mi bylo jasné, že má obří talent, který ani moc nedokážu popsat. Hadí žena? To musíte vidět. Neuvěřitelně ohebná žena, která je snad z gumy a bez kostí. Jsem ohromen. Je to možná pro někoho nechutné, ale je to fantastické vystoupení, u kterého mi padá brada až na zem. WoooW. Koukám na to znovu a znovu a nechápu. Já ji chci do finále !!!

Loveable Rogues

Akustická pěvecká skupina je prostě fresh. Neokoukané trio v sobě skrývá obří potenciál, který se na Ostrovech velmi snadno prodá. Jejich show je správně řízná a úderná. Když k tomu ještě přidáte pěkné tvářičky tak nepochybuji o tom, že se zrodili velcí favoriti. Tohle Britové můžou. Protlačí je do finále?

Honey Shazad

Přiznám se, že mi tato zpěvačka proklouzla mezi prsty na castingu, vůbec si jí nepamatuju. O to příjemně mě překvapila, když obstojně zazpívala. Nedostavil se sice pořádný wow efekt, ale i tak to bylo povedené pěvecké vystoupení, které by předčilo nejednoho talentovaného zpěváka v dalších mutacích po světě. Bude jí to stačit na finále?

Twist and Pulse Dance Company

Pamatujete si ze čtvrté série vtipné taneční duo Twist and Pulse, které ve finále skončilo na druhém místě, kde je porazili Spelbound? Tihle dva frajeři dali dohromady taneční skupinu, kterou považuji za nejlepší v letošním ročníku a díky tomu to jsou favorité třetího semifinále. A rozhodně nezklamali. Výtečně vybroušené přesné pohyby, skvělá choreografie a jako celek dokonalé číslo. Ke genialitě chyběl jen malinkatý krůček. Ten leží ve vtipnosti dvojice. Doufal jsem, že tuto devízu vtisknou i skupině. Nestalo se. Ale i tak by měli postoupit do finále. Nejlepší taneční skupina šesté řady.

Dennis Egel

Sympatický, satirický a extravagantní Němec uzavřel třetí semifinále ve vší pompéznosti. Svůj ,,operní“ zpěv znovu vyšperkoval zlatým kostýme a ještě monstróznějším rozpětím křídel než na castingu. Tomuto jednoznačně odpovídá anglické slovíčko variety neboli různorodé v tom smyslu, že v britské show můžete vidět vážně cokoliv. Dennis vystupoval jako poslední. Pomůže mu výhodná pozice do finále?

Hvězdný host

LMFAO – Kompilace Party Rok Anthem a Sexy and I Know It

Konečně zaznělo vážně hvězdné vystoupení z řad velkých hvězd. Supééér.

http://www.youtube.com/watch?v=ImMHQcihhnA

Kdo postoupil do finále?

Šest z devíti čísel bych na hned pošoupnul do finále. A věřím, že i divácké hlasování bylo těsné jako o tři velikosti menší spodní prádlo. Já osobně jsem tipoval, že divácké hlasování vyhrají Twist and Pulce Dance Company, ale mýlil jsem se. Diváci poslali nejvíce hlasů Loveable Rogues. Na přímý postup možná překvapení, ale i tak je postup zasloužený. Tajemná zápletka pokračovala dál. Kdo je doprovodí do finále? Do TOP 3 se dostala Molly Rainford a Twist and Pulse Dance Company. Rozhodnutí bylo na porotcích. A udělali znovu správnou věc, když jejich hlasování skončilo dva ku dvěma. Simon s Davidem byli pro Molly, Amanda s Alishou pro tanečníky. A překvapení bylo na světě. Do finále se podívá Molly, protože obdržela víc hlasů od diváků než taneční skupina. Uff, to byl ale vyrovnaný večer.

Shrnutí 3.semifinále podle Merťase

Show si drží obří kvalitu. Třetí semifinále bylo pohledné, vzrušující, bombastické. Takhle by to mělo vypadat. Porota i diváci na vrcholu blaha. Jsem hodně zvědavý až budou zveřejněny výsledky hlasování, protože jednotlivé odstupy mě zajímají. Já osobně bych ve finále viděl strašně moc rád Lucky, velká škoda, že nepostoupila. Zítra čekám další skvostný večer, protože nás čeká striptýz, minimálně dva dobří zpěváci, kouzelníci, gay tanečníci a ze všeho nejvíc se těším na Chicu Latinu a její sexy přízvuk.

Kdo bude vystupovat ve finále?

Only Boys Aloud, Ashley a Pudsey, Jonathan a Charlotte, Kai a Natalia, Loveable Rogues, Molly Rainford

Merťas

Začít koukat na zahraniční talentové show byla má zhouba i radost. Vystoupil jsem z našeho vakua a nakoukl za hranice a objevil jsem neobjevené. Lidé plni uměleckého nadšení ve všech směrech, kteří svou část ze sebe předávají dál světu. Nejdříve jsem sledoval sám, ale pak se objevil Panáček a od roku 2011 už sám talentové show nesleduji.mertas024@gmail.com

Got Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Jackolo
Reagovat

Tentokrát se v hodně věcech neshodujeme :-)

gorilla.cz/article/11696-britnie-m-talent-6-3-semifinle-andlo-ptko-chlap-to-zabil.html

2
Weasley
Reagovat

Moji favoriti: Loveable Rogues, Twist and Pulse Dance Company a Lucky
Loveable Rogues – nechápem, prečo zase ten istý song :/
Lucky – hadie ženy väčšinou nemusím, takže pre mňa fakt prekvapenie.

Inak, LMFAO – fakt? teda už to, že si ich vybrali The Zimmers som nechápal, nie to ešte, že tam vystupovali. Nemôžem si pomôcť, ale nedá sa mi vnímať to ako zábavu na ktovieakej úrovni a tiež sa mi nedá vnímať LMFAO ako úžasné hviezdy, ktoré by patrili do takéhoto programu :/

Přidat komentář