Panáček v reality show

Semifinálové kolá Česko Slovensko má talent 2011 začínajú, scéna odhalená!

5. Listopad 2011 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=1827 w=420]
Už zajtra vstupuje Česko Slovensko má talent do svojej ďalšej fázy. Divákov čakajú naživo vysielané tri semifinálové kolá a finálové kolo. Scénu a prípravu priestorov zabrala realizačnú štábu takmer tri týždne. Nová scéna pôsobí moderne a veľkolepo, tak ako sa na každú veľkú show patrí. Vo vnútri článku nájdete fotky.




Pár faktov o scéne ČSMT, ktoré zverejnili televízia JOJ a Prima:
– veľkosť pódia (šírka, dĺžka, výška): 24m x 26m x 8,05m
– veľkosť hľadiska: 36m x 12 m pre 1 011 divákov
– pódium sa stavalo od 17.10. do 4.11.
– na jeho stavbe pracovalo cca 60 osôb
– počet svetiel na scéne a spotreba: 160 pohyblivých svetiel, 40 sun stripov, 20 stroboskopov, 450 m digitálních led hadov, 650 m analogových led hadov, spotreba cca 687 kW
– scéna je postavená v bratislavskej Inchebe v hale C

Hľadisko, ktoré bolo dovezené až z Anglicka bude môcť odskúšať 1 011 divákov.

Na novej scéne sa v prvom semifinálovom kole predstavia: mladá speváčka Adéla Ferencová, ohňovú show predvedú Amanitas, svoj skladací talent ukáže Jiří Harnach, zatancuje Jaroslav Hueber, predvedie sa aj šoumenské duo Karel a Karel, divákom zaspieva operné trio La Gioia, svoj tanečný talent ukáže RDS Company, spevom sa pokúsi o divákov bojovať Monika Stanislavová a tešiť sa môžeme aj na profesionálneho hltača Stieve Starra. Do finálového kola postúpia traja semifinalisti.

Okrem deviatich semifinalistov sa na pódium predstaví aj Rytmus s minuloročnými finalistami The Pastels.

vizualizácia scény

vizualizácia scény

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
Siempre
Reagovat

Pěkné! a fakt trochu připomíná scénu X Factoru :D

2
Merťas
Reagovat

Tady se někdo inspiroval hoodně moc scénou z X Factoru, ale to je jen dobře, úplně to na mě dýchá profesionalitou, kterou tomu Prima s JOJkou věnují.

3
Tomas
Reagovat

ocividne nie len hladisko bolo dovezene „az“ z anglicka! :) keby neboli teraz finalove kola britskeho X Factoru tak by som si myslel, ze im ju ukradli :D

4
Maxx
Reagovat

Krásný, můžeme být rádi, že se téhle show u nás ujaly Prima + JOJ.

5
james73
Reagovat

Ti hosté mi tam připadají zbyteční zvláště když tam je rytmus :)

6
Lucas
Reagovat

A kde se vůbec odehrávají semifinálová kola?

7
DJ Vlado
Reagovat

Dvě ankety týkající se dnešního 1. semifinále:

na ceskoslovenskytalent.cz a na iprima.cz

Vypadá to, že „Zázrivá perla“ má jen minimální šanci, v obou anketách je třetí od konce, takže její postup naštěstí zřejmě nehrozí. Naopak Karel a Karel vypadají jako jednoznační favoriti. Rozhodovat se tedy o druhé a třetím místě bude mezi Adélkou, Harnachem a Steviem. Moje osobní přání na postup je Karlové, Harnach a Stevie, Adélku bych nechal ještě dozrát.

8
Monika
Reagovat

U Stanislavove bude zalezet, jak to pojme porota a produkce. Pokud ji zaradi jako zlaty hreb vecera, bude nasledovat standing ovation poroty i divaku, Slavik ji posle do vegas, Bila oznaci za neuveritelnou a uzasnou zpevacku, Dejdar bude pet ody na kolenou, tato dama postoupi. Doufam, ze takovyto scenar se nenaplni a tipuji, ze postoupi Karel a Karel, Starr a o poslednim miste se bude rozhodovat mezi Adelou a tim opernim peveckym triem.

9
Nika
Reagovat

Moni, nestraš se Stanislavovou, to snad nemůže ani při té nejlepší vůli projít, vždyť by to bylo na výsměch!!! Tenhle scénář neberu:-)))

10
Kapi
Reagovat

2 – profesionalita u Talentu? Kde? V manipulaci? :D

11
Kapi
Reagovat

U pani Stanislavove budou mit urcite pripraveny „scenar“ a otazky- to bude zajimave – jak to zahrat do outu – primo nezalhat, ale zaroven nic uplne nepriznat a jen podporit onu iluzi.

12
james73
Reagovat

10 – i ve všem ostatním :) Jinak se do diskuze už neplet když tě to tak znechucuje.

Přidat komentář