Panáček v reality show

Československo má talent 2011: samurajské meče a malí létající akrobaté (3. díl)

18. Září 2011 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=2416 w=420]
V neděli 18. září na nás čeká již 3. díl castingových kol Československo má talent 2011 a to na obrazovce TV Joj i TV Prima. Na co se v dalším díle můžete těšit?

Malí akrobaté z cirkusu Jo-Joo

V dalším díle Československo má talent 2011 uvidíte například malé akrobaty z cirkusu Jo-Joo. Teprve desetiletí chlapci si na pódium dokonce přivedou živé tygry. Ti jsou totiž součástí jejich choreografie „z Knihy džunglí“. Porota i diváci během jejich vystoupení, při kterém létají vzduchem, úžasem strnuli. Není divu, vše bude probíhat zcela bez jištění a někteří si jistě pamatují nehodu z loňského roku, kdy v jedné taneční skupině špatně slečna došlápla a musela pro ni jet sanitka.




Jan Bajer, klaun se smutnýma očima

V tomto díle uvidíte i klauna Jana Bajera, který předvede klaunské vystoupení s prvky beatboxu. Následně si porota všimne jeho smutných očí a klaun se dá do vyprávění svého příběhu. Výsledek? Hrobové ticho v brněnském divadle a slzy na tváři Lucie Bílé. Co myslíte, o jaký příběh půjde? Postoupí díky němu dále?

Samuraj Hayashima

Kromě toho, že porota často rozhoduje o budoucích osudech soutěžících, musí někdy pro zpestření bláznivé show riskovat i vlastní život nebo minimálně zdraví! Porotci Martin Dejdar a Jaro Slávik se tak stanou figuranty japonského samuraje, který si na nich vyzkoušel ostří svého meče.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 43
1
Hehe
Reagovat

Nejslabší díl ze všech imho… je smutný, že jediné vysotupení které mě zaujalo bylo to od Hayashiho.
Nebýt silného příběhu, tak by Jan Bajer vůbec nepostoupil..
A jediné další číslo, které mě zaujalo bylo vystoupení tanečníka Patrika, jinak nic..

2
RAINMAN
Reagovat

Už odpočítávají Talent.

3
Kapi
Reagovat

Divadlo začalo! :)

4
Viktorie
Reagovat

Hm, tak tahle břišní tanečnice je tak na vyhlášení džihádu.:-/

5
RAINMAN
Reagovat

Ali Amiri je zpěvák-doktor, co souloží pokaždé s gumou.

6
okkvp
Reagovat

skoro to vypadá, že každý další díl skládá a stříhá nějaká jiná parta …. Kolik, že bude ještě dílů z castingů ? – Aby mi vydržela alespoň setrvačnost

7
desiree
Reagovat

4 Viktorie, jo fakt se divím, jaké pohnutky, nebo nedostatek spoudnosti některé lidi pžmeje vylézt na pódium.

8
Kapi
Reagovat

Ten „trhaci“ tanecnik uz nekde byl? Je mi strasne povedomy, ale nevim odkud.

9
Radek aka SUNicko
Reagovat

Jsem asi cynik, ale smutnému klaunovi s příběhem tedy nerozumím. Život.

10
Kapi
Reagovat

Jo Joo maji strasne radi kamery a publikum – vymetli uz snad kazdou RS – hlt to maji v krvi :)

11
desiree
Reagovat

9 taky jsem nepochopila

12
koc
Reagovat

ted sem se dostal k telce .. o co jsem prisel ?

13
r@dim
Reagovat

to koc: o nic :)

14
koc
Reagovat

hmm .. tak to je smutne :( .. to zas bude nejak pozlacenej hreb vecera :(

15
f1gurk4
Reagovat

Škoda, že pán s mečem neusekl strejdovi Slávovi hlávku. Lucii Bílé by z toho klepla pepka a byl by klid.

16
RAINMAN
Reagovat

Dle počtu komentářů to vypadá na drastický propad ve sledovanosti.

17
Radek aka SUNicko
Reagovat

Rainmane (16), vidím, že se z tebe během pár posledních měsíců stal analytik a prognostik :)

Jinak dnešní díl ČS má talent asi tak, že ten čas šlo využít i lépe. Třeba na další díl Dextera :)

18
irena
Reagovat

Zdravím! Musím říct že prostě Soukromé pasti a Čapkovy povídky jsou pro mě neskonale zajímavější…

19
Sherlyn
Reagovat

A hlavně nechápu Slávika, co každýho posílá do Vegas a nezná jiný verze Talentu – samuraj byl už i v Britain’s Got Talent a Das Supertalent ;)

20
koc
Reagovat

sledoval sem stream JOJ .. hreb vecera byl ten s tim mecem ? .. nejak me to tedy neuchvatilo :(

21
Honzad
Reagovat

Tak mě snad dnes, v rámci talentů (když nepočítám hlášky moderátorů) nadchnul pouze „mentalista“ (sakra, jak to dělá?) a závěrečný samuraj. Kromě sympatického Japonce a um, před kterým nezbývá než smeknout, oceňuju hlavně to, že měl zájem na tom se naučit aspoň pár slov česky a tím ukázat, že mu není tak úplně jedno, kam si přijel „vyhrát Las Vegas“. Asi zatím největší sympaťák z celé show, jinak bída…

22
Pattrick
Reagovat

Nejnudnější díl, bez jediného extra talentu, což nebyly ani ty minulé díly.. Buď mám nakoukaných těch reality show tolik, že už mě nic nepřekvapí, nebo opravdu nevím.. Jak tak koukám, tak ten pocit nemám sám, takže budu v klidu..

23
koc
Reagovat

19 – to je asi ten pozvanej zahranicni talent co ma byt v kazdem dile .. v prvnim byl polykac, potom prsatice a dneska japonec ..

24
Pattrick
Reagovat

Jinak musím říct, že porota je naprosto otřesná, nebyl jsem z ní uchvácenej ani minulej rok, ale letos je to bída. Přijdou tam dva tygři a děti z Jo-Joo cirkusu a Bílá už ječí, Slavík už je rovnou posílá do Vegas, jenže ten posílá snad každého..

25
marmotka
Reagovat

24 – Slávik si očividně ke svým podnikatelským aktivitám přibral i provozování cestovní kanceláře se zaměřením na USA ;)

26
RAINMAN
Reagovat

19 – To jak říkal, že tohle ještě nikdy neviděl, bylo na toho na té jednokolce.

27
Maxx
Reagovat

Ještě lepší díl než minule – malí akrobati, ten tanečník (asi jasný vítěz letošního ročníku), samuraj, mentalista, skupina s hitem Přirození, no a samozřejmě naše břišní knödel tanečnice :D Jen nechápu, proč byl první díl Talentu tak slabý, protože to mohlo spoustu diváků odradit. Slabá vystoupení nebyla vtipná a dobrá vystoupení neměla wow efekt. Po 2. a 3. dílu jsem si naštěstí oddychl. Jen tak dál. Jen se skutečně bojím, že máme vítěze. Ten kluk co tančí je super a navíc hlasy od holek a Judr. Kaliny jsou předem jasný.

28
RAINMAN
Reagovat

Mě předchozí díl Talentu bavil, ale sral mě Dejdar. Teď jsem se taky docela bavil, Dejdar o dost lepší… a i ta slzička ukápla… u toho smutnýho klauna.

29
Maxx
Reagovat

Já vím Rainmane, že jsi citlivá duše. Jinak to s tím smutným klaunem bylo divadlo a on samozřejmě neměl jediný důvod vytahovat to s tím jeho bratrem, mnoho lidí o někoho blízkého přišlo a nemluví o tom. Ale s tou hudbou a tou image smutného klauna to působilo docela emotivně, takže se mi chvílema taky trochu svíralo hrdlo. Holt jsem jemný člověk. Loni se mi taky u jednoho čísla dělalo trochu slzivě, ale neřeknu u čeho, protože byste se mi smáli :P

30
Elko
Reagovat

Tak zase podľa mňa v tomto kole boli jasní semifinalisti: veľmi dobrý tanečník (tuším Patrik), deti z džungle (ako detský talent, naozaj šikovní chalani) a mentalistovia (syn s otcom)… pobavila šialená skupina, brušná tanečnica, svalnatý huslista, celkom fajn bol ešte ten chalan na jednokolke, to som tiež ani ja nikde nevidel, beatbox klaun – smutný príbeh a samuraj na záver pekné spestrenie a potešila aj jeho čeština :), to ma fakt prekvapilo… a samozrejme Pyco a Jakub opäť skvelí! :D

31
cedarin
Reagovat

Tak dneska u mě jednoznačně vyhrál tanečník. Super tancuje, dobře vypadá, působí přirozeně. Samuraj mě ani trochu nenadchl. Když měl přeseknout několik okurek a skončit u ruky, tak to neodhadl a poslední dvě okurky musel „dorazit“. To i naše babi to zvládá líp, když dělá salát.
A velký pozdrav Desiree :-)))

32
Maxx
Reagovat

Mimochodem Dejdarovi tekla trochu krev. Jinak těch talentů dneska bylo mraky, kdyby jich tolik bylo i v dalších dílech, tak to může být hodně silný ročník a spoustu nadějných soutěžících přes Třesk neprojde, když budou jen 3 semi. Mohli dát aspoň 4 :P

33
Belisana
Reagovat

tak ja se dnes muzu vyjadrit k pouhym cca 4 minutam nekdy kratce po zacatku tohoto bajecneho poradu, ktere jsem spis slysela nez videla u sousedu, jsa jimi pozadana o pomoc.
Jedna se o jakousi opet neprilis dobrou zpevacku, nad niz Bila opet vyskala??? a ktere unisono Slavik s Dejdarem rekli, ze ona postoupi, kdyz se vzda kapely. Dali ji minutu. Nebohe devce pravdepodobne podlehlo dojmu, ze ona je neco a kapela ji to kazi, takze je odrizla, to prece musi, ne, kdyz je takovej talent… ze si to podelala asi u spousty lidi, ji nedoslo, a ze vyleti co nevidet, ji dojde, az se to stane.
Kdyz uz by se neco melo libit Markovi Kalinovi, tak tenhle moment urcite, vztahovy vypjatosti on rad.
Ja jsem ovsem soucitna a myslim si, ze pro ty lidi je dost zatez stat pred kamerami, a ne jeste tohle. Z meho pohledu je to cirej hnus. Te holky je mi lito.

34
Belisana
Reagovat

a zdravim taktez desiree, cedarina a Viktorku, potazmo Kalinu :-)

35
°_m-M-m_°
Reagovat

33, Belisana: Tak tu zpěvačku jsem moc nepochopil ani já. Z výrazů tváře poroty jsem čekal, že po tom, jak tam tak čím dál falešněji a zoufaleji vyla, ji pořádně svozí a maximálně řeknou, že kapela OK, ale zpěvačka neumí zpívat… Ale porota ČSMT by spíš překvapila, kdyby někdy měla soudnost. Tady nejspíš zase museli splnit to každoroční povinné castingové klišé s rozdělením party, aby bylo v televizi drámo, bez ohledu na to, že to, stejně jako třeba loni s těmi dvěma zpěvačkami, nemá žádné opodstatnění.

Samuraj i mně místy připadal jako nešika, kterého předčí babička krouhající salát. Ten kontrast toho vlažného předvádění bezpečně vzdálených, nedoseknutých a naněkolikrát opatrně dodělávaných seků s tím pompézním televizním sestřihem a šílením poroty byl dost zvláštní.

U mentalisty mě zaujal tím otcem náhodně vybraný dobrovolník z publika (vždycky mi u magiků přijde zajímavý ten náhodný výběr dobrovolníka z publika), který zrovna náhodou vypadal jako jeho velmi věrná kopie (syn nebo mladší bratr). U toho druhého čísla s Lucií Bílou už jsem si ale říkal, že buď to mají spolu domluvené, nebo to fakt umí. Což by bylo hodně zásadní zjištění, nejen pro tento pořad.

36
Belisana
Reagovat

°_m-M-m_° ja jsem zaznamenala jen tu zpevacku, a ani nerikam bohuzel… fakt ty 4 minuty stacily
nepobiram to, ja jsem taky cekala, ze ji rovnou vyrazi
LB u me totalne ztratila kredit
Slavik ho nikdy nemel a Dejdara uplne prehlizim
jenze se asi hodila do toho bulvarniho zameru s odriznutim kapely, aby si ten drzkopad uzila co nejvic
a to je neco, pro co ja nemam nejmensi pochopeni…
te holce to muze tak zprevracet zivot naruby, ze se mi z toho dela spatne
jasne, showbyznys je tvrdy, ale tady bych jako tvrdost brala ono hele… to fakt ne, ahoj
probehnuvsi scenar… pruser vsech zucastnenych

37
desiree
Reagovat

31 cedarin, hele, lepší když to neodhal a dosekával, než aby Dejdarovi nakrouhal ruku, víš jak děsně má ten meč vostrej? Líbilo se mi, že se naučil pár slov česky. Pro mne nejlepší svalnatý houslista :-).
Moc ti závidím, že si můžeš užívat Pravou krev, už se mi stýská po Ericovi.
Nechápu tvé a Viktoriiono nadšení nad skutečností, že jsem zamilovaná, mne to spíše děsí, pochopitelně jsem si zvolila naprosto nevhodný objekt pro svou lásku.

38
Víktorie
Reagovat

Možná je samuraj žabař, musí dosekávat a babička by to nasekala líp, ale já osobně bych mu tam ruku nestrčila ani za zlatý prase.:-DD (O ani hlavě nemluvím. Ale zase v případš hlavy by to asi bylo rychlý a už by mi to pak bylo jedno.:-D )

39
anja
Reagovat

souhlasím s těmi, pro které to byl nudný díl, pro mne taky, anebo jsem asi nebyla nějak patřičně nastavená na talentovou zábavu

samurajské meče na konci mě nijak nepřesvědčily, pokud to byl nějaký pozvaný host z jiného talentu, jakože byl, dalo se to udělat jinak, aby to mělo větší spád… připadalo mi to, že to celé nějak zbytečně moc dlouho protahujou, věnují mu zbytečně moc času, furt samé okurky, nuda, postrádalo to drama i akci

děti z cirkusu Jojoo – z těch jsem měla stejný pocit – vystoupení dlouhé, všechny akrobacie na jedno brďo, pointa s tygříkama mi nějak unikla bo co, nepochopila jsem proč tam vůbec byli, jen je tam donesli, koťata tam seděla rozpláclá a vystresovaná, ne, tohle fakt ne, cirkusy Jojo a Joo za mne nebrat….. minule mi stačil ten vousatý cirkusák, co se mu na podiu rozutekly všechny šelmy

další průšvih a za mne totální nechutnost to rozdělení hudební skupiny, musím souhlasit s mMm, jasně, že to byla snaha o drama, imho špatně sehrané ze strany poroty i produkce, minule jsem jim to u těch dvou sester i věřila, tentokrát fakt ne

líbil se mi mentalista, jeho vystoupení mělo úroveň, nápad, scénář, pointu, zaráželo mě akorát, jak je Bílá blbá, že to odmítala pochopit

tanečník byl fajn, stejně tak hudebníci co propagovali nahotu, tam jsem jen čekala, co z toho oblečku zpěvák nedejbože vytáhne :D

40
Monika
Reagovat

K vcerejsimu dilu souhlasim s Anjou i pro me to byla zatim nejvetsi nuda, spousta vystoupeni zbytecne zdlouhava a natahovana s cilem ukazat jaky vyjimecny talent to je. Asi jsem prehnane narocna nebo jsem tech talentovych show videla tolik, ze me uz asi nic nedokaze zvednout ze zidle a na to mrazeni v zadech stale cekam.

Samurajske mece – pro me zadna novinka uz jsem toto vystoupeni videla drive v zahranicni verzi a musim rict, ze me to nebavilo nejen vcera, ale ani napoprve. Neco podobneho jsem kdysi shledla s jablky, cibuli (zkusim dohledat) a ne jen s 20 cm dlouhymi okurkami, nota bene jeste casto nepovedene kousky napoprve a dotahovani v druhe fazi ci temer poraneni Dejdara, sympaticke na vystoupeni byl jen ten chlapik a jeho snaha o cestinu

cirkus – ucast tygriku jsem vubec nepochopila a ty kluci byli sikovni, ale ta cisla se az moc opakovala cimz se to pro me stavalo nudnym a navic mi vadily i ty caste zabery na porotu a moderatory, ktere naprosto narusovali kontinuitu vystoupeni

tanecnik Patrik – ok, nic vic nic min, absence zajimave choreografie, absence narocnejcich triku, mela jsem pocit, ze tech triku dokola opakoval tak pet, pokud si setri lepsi cisla do semifinale v poradku pokud toho vic neumi tak to na vitezstvi nevidim ani v nejmensim a nesouhalsim s nazorem nejelpsi cesky tanecnik tim pro me zustava Matus Pisny

jedine co me zaujalo trochu vic byl ten mentalista v te druhe casti, pokud Bila nekecala a pokud se ji opravdu nedotkl, coz se mi nezda musim to shlednout jeste jednout

vrcholem vecera pro me byla ta priserna poskakujici zpevacka, ktera zpivala tak, ze to trhalo usi…

41
Maxx
Reagovat

Belisana: Doufám, že příště už nepochytíš ani ty 4 minuty, protože číst tě tady každej tejden je sakra utrpení. To tvoje náhodou jsem to viděla, ta show mě absolutně nebaví, ale každý týden to tu musím domrtě komentovat, je už trapné. Beztak si hltala celej díl včera jen proto, aby sis pak mohla vymyslet historku se sousedem k vystoupení, které si „náhodou“ zahlédla. Jinak souhlasím, že to rozdělení zpěvačky a skupiny byl úlet, absolutně největší v historii Talentu. Ona byla falešná jak sviňa a ta kapela ji spíš zachraňovala. Asi se jim líbila její image, přeci jen je to něco, co v českém hudebním byznysu tak trochu chybí. A ohledně samuraje, všichni tu mají hromadu řečí, jak to nic nebylo, ale kdybyste si tam měli sednout, tak zdrhnete hned zadním vchodem :D

42
Michal
Reagovat

Skupina UNIFICTION s hitem „Přirození“ – naprostá bomba!!! Favoriti na vítězství soutěže. Dík LIDI za skvělý výkon a pobavení. Unikátní výstup. Nechápu, proč nebavíte lidi profesionálně. Jste JEDNIČKY. Doufám, že Vás ještě uvidím. Byla by škoda takového talentu. Opravdu. Držím Vám (skupině UNIFICTION) pěsti. I porota z Vás byla v šoku. A kritiku na Vás posilam do p….., ať si pustěj z archivu DDR Ein Kessel Buntes, to je určitě pobaví.

43
Tyna
Reagovat

41 – O tom rozdělení kapely jsem četla předem na blogu Martina Dejdara, takže jsem čekala, co bude – a že holka spustila tak falešně, to mi docela vyrazilo dech. Možná, že na castingu se jí to povedlo líp, proto vznikl tenhle „rozdělovací“ scénář, a co už pak mohli dělat, že jo… Ostatně ten scénář letos vůbec nějak moc „šustí“, vloni to bylo sežratelnější:-) Třebas už to frenetické nadšení z Dianky v prvním díle – sotva lehce nadpůměrný zpěv (a kdoví, jestli mu po falši na začátku radši nepomohli nějakým „dolaďovákem“…) a takový haló!

Přidat komentář