Panáček v reality show

Áno, šéfe SK: Lyžička Popradská Viecha (2. diel)

20. Září 2011 | napsal(a): | reality show: Áno, šéfe SK

Relácia Áno, šéfe!“ bola v čase svojho vysielania jednotkou na trhu s podielom 26,5% (v mestách dosiahla podiel 29,7%, medzi mladými divákmi 15-34 podiel 33,5%). Cooking show porazila Ordináciu v ružovej záhrade aj Adela show na Markíze, či zahraničný seriál na Jednotke.

Dovolte malou omluvu. Momentálně se nacházím na okraji civilizace a mám než jen zcela základní mobilní připojení. To by sice stačilo na odeslání mailu, nebo hotového rekapu, ale v případě Lyžičky prostě potřebuji ještě jedno zkouknutí, na které datově nestačím. Při tom prvním užaslém sledování jsem totiž pobral sotva třetinu. Za svých takřka 26 let v pohostinství jsem neviděl takový úkaz jakým je pan Varga.

A vůbec nevím, jak se mám s tím co jsem viděl vlastně popasovat. Mám smeknout před jeho neuvěřitelným entusiasmem? Mám se smát jeho naivitě? Nebo snad jeho charitativní činnosti? Nebo obdivovat neskutečnou drzost s jakou se dnes a denně staví za sporák a pokouší se vařit lidem, kteří za to platí?!? Asi od všeho trochu..




Nakonec ale převažuje pocit naštvání. Naštvání nad někým, kdo svým tupě amatérským přístupem naprosto deklasuje toto povolání a podílí se na průseru v kterém se CZ pohostinství nachází.

Prostě pan Varga je pro mě jedinečný úkaz a já jsem se rozhodl, že si zaslouží pořádný článek se vším všudy, který vám naservíruji o nejbližším víkendu.

Mezitím se podívejte na šílený jedálný lístok jeho restaurace a pokuste se mi prosím vysvětlit, co přesně znamená položka číslo 4.

Áno, šéfe archív online video

Chcete vidět online video tohoto dílu Áno, šéfe? Pak se podívejte do archívu TV Joj

Áno, šéfe SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 25
1
LadyXL
Reagovat

Tak jsem včera shlédla tak posledních 10 minut.A byla to taky síla!Opět kuchař bez výučního listu (jo rekvalifikační kurs by tu byl) a má na hrbu celou kuchyň. I špína se tu našla a to přímo na place, jak jsem viděla zametat holčiny… No chudák Jaro, ten ale musí mít trpělivosti na rozdávání, to Zdenda by ho už hnal s pánvičkou v ruce… Já nevím jak vám, ale mě přišlo, že si ten chlapík snad ani nečte v kuchařkách, když si dovolil podávat to poslední jídlo přelité „polévkou“…. uff

Reagovat

LadyXL, slovenský Babica :) I recepty potřebují vývoj :)

3
LadyXL
Reagovat

2 – jéžíši, no jo a já co mi to připomíná – On holt neměl nic na omáčku-sos, tak tam vlil polévku… :-))
A ještě jsem si vzpomněla na scénku dne – jak si stěžovala zákaznice, že má dietu a chtěla vepřové přírodně :-) – a on si vzal talířek a jídlo jí „rozpitval“ na jednotlivé suroviny, až se dostal k „oprážanému bravčovému“, které je přeci dietní…, i když bylo podlité mastnou omáčkou. Dotyčná už se pak nezmohla na slovo o nějaké dietě :-)).
Ten kuchař musel být pod vlivem, ale čeho – že by lysohlávek :-)

4
Kami
Reagovat

Teda vcerejsi dil.. chudak Jaro, myslim, ze panovi ani nemohl vynadat, vzdyt on s nim ani nemluvil jen stydlive koukal.
Jak uz tu nekdo napsal, nechapu kuchare kteri maji plnou polici knih a vari tak silene. Dalsi vec je ta, ze nez se do poradu prihlasim, asi nejake dily se Sefem shlednu. Takze i kdybych varila do te chvile jakkoliv „prasacky“, pred prichodem sefa zrusim vsechny umelotiny a oblohy z talire. Nechapu, nechapu, i kdyz byl pan majitel/kuchar mily a prace ho bavi, ma se jeste hodne co ucit.

5
Elko
Reagovat

Včera super diel… Jarda výborný a kuchár so svojimi pohľadmi, trémou, učením sa variť tiež.

6
Radek aka SUNicko
Reagovat

Elko, na to se budu muset podívat. Zajímá mě, co pak nějaký provozní apod. říkal kuchaři, který se až při natáčení učil vařit. Ale vlastně, co bych chtěl, v každé profesi to asi tak je, že někdo je profík, někdo amatér, co vlastně nic neumí a snad tím nezpůsobí moc škod :)

7
Fanky
Reagovat

Luxus, tak jsem se dlouho nezasmála :D myslím, že našeho Zdendu by z něho švihlo, nebo by Zdenda švihl ho :) Nechápu jak někdo může vést podnik, když nedokáže odpověďet na jednoduchy otázky… vaříš z kuchařek? co uvařil Martin nebo jak se jmenoval? seš vyučenej kuchař?… vždycky šílená pauza s vyjeveným kukuč jak se snažil vypotit odpověď…. mě by už mrsklo :D

8
Elko
Reagovat

Inak išlo o jedno z najlepšie sledovaných vydaní Áno, šéfe!, porazilo aj Ordináciu v ružovej záhrade.

9
Radek aka SUNicko
Reagovat

Elko (8), hm, a teď poraď jak sem nahnat více slovenských diváků do diskuzí. Chodí vás sem strašně málo :)

10
mirec
Reagovat

uz to tu bolo spomenute, ale faakt by som chcel vidiet Zdenka v tejto restike :)

Hold Jarda je srdciar :)

11
koc
Reagovat

Jarda asi n a konci zapomel ze nemluvi s kucharem kdyz mu rekl ze zapomel tu polevku zredukovat a pridat maslo .. myslim ze „rekvalifikovany kuchar“ nevedel co je redukce vyvaru :(

12
Bobby Brown
Reagovat

Abych se přiznal, sám nevím, jak bych na něj reagoval. Nepoučitelný zapírač. Nejdříve zapírá, že se mlaďoch na to vy*ral – mimochodem v té kuchyni bych po něm skočil a opravdu mu jednu fláknul za ten jeho výraz „mám vás na háku blbečci“.
Pak po 155 otázce „jsi opravdu vyučený kuchař?“ povolil a přiznal že není. Tady jsem se ani nesmál, protože jsem jen němě zíral.
By mě zajímalo, jestli takto zapírá i doma manželce.
Kdy jsem se opravdu hodně rozesmál, byla jeho reakce na vyjádření se Jardy „já nebyl na dovolené 7 let“ – „tak to je mi ľúto“. :-D

13
Kapi
Reagovat

A sul a pepr zacal pouzivat poprve v den nataceni a proto mu hned dosla :D

Dochucovadla dokazou „zazraky“, ale aby uplne nahradila sul a pepr- to prece neni vubec mozny! Nedokazu si tu chut jen z dochucovadel predstavit.

Zajimalo by me jestli tim „smradem“ myslel ten smrad dochucovadel nebo tam byla citit i spina nebo kanalizace nebo co. To Zdenek vzdycky trochu priblizi cim je to kde citit.

Kuchar byl tak roztomile nervozni, ze mu skoro neslo nic vytknout primo do oci. Ale kdyby mi takhle po nekolikate zalhal primo do oci, tak uz si s nim servitky neberu.
Ten mladej kuchar k tomu nemel vubec zadnej vztah. byl tem jen pro vyplatu a zapomel na kuchyn a vareni jeste driv nez mu skoncila sichta.
Cely ten kolektiv tam byli takovy tuntove. Je videt, ze se jimi majitel rad obklopuje. vedle nekoho dominantniho nebo vycnivajiciho by se sesypal. Takze proto tam nemel nikdo zadnou vuli.

Ja mu tak prala aby se to podarilo, ale vzdycky tam bylo neco, co to srazilo a na hvezdu to opravdu nebylo. Snad mu zapal vydrzi a nezabehne to casem tam, kde to bylo.
Ty dochucovadla jsou strasne lakva, kdyz dochazi sily a chut – prida se to jednou , podruhe tamhle a pak je to tak nejak vsude, aby se neriskovalo, ze to bude pokazde chutnat jinak… ;)

14
honza
Reagovat

DEPRESE

15
cathy
Reagovat

Kdy bude rekap?Prosííííím:-)

Reagovat

cathy (15) měl by být ještě dnes. Už jsem matesolovi psal. Je někde v horách, kde asi není moc připojení :)

Reagovat

Hm, tak to se budu těšit na rekap a zítra si dopřeji dosud opomíjené online video. Jak vidno, bude to stát za to.

18
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Amatérismus, toální. Kuchařský a snad ještě horší manažerský. Žídek: Máte špinavé výlohy, řeknete servírkám, aby je umyly? Nebo je půjdete umýt sám? Majitel: Asi já… Žídek: COŽE???? MAjitwl: Tak třeba snad nejak společně… WTF???

19
koc
Reagovat

matesolo – 4 bude asi parek nariznuty z kazde strany do 1/3 a potom se vlivem opekani z toho stanou kudrlinky :) (jako pri opekani spekacku) .. nebo je to parek kterej pri ohrivani v mikrovlnce (s vodou ho to pri rekvalifikaci neucili) praskne a krasne se mu zkrouti jak vrtulka :)

20
lola
Reagovat

Já už se Žídkovi nedivím, že do další řady nechce jít. po prvním a druhém dílu téhle řady jsem se do depky dostala i já, co potom chudák on… :-(

21
Belisana
Reagovat

pozoruhodny dil
z jidelniho listku me ovsem nejvic zaujala tato polozka
Špecialita kuchyne –

57 210g Trio „Lyžička“
(0,7 g kuracie prsia, 0,7 g bravčové kare, 0,7 g hovädzia roštenka)

2, 1 gramu … :-DDD marny, s dobrotama se nema plytvat

22
okkvp
Reagovat

fíha, tak tohle je taky síla. V 37 minutě jsem omdlela po přiznání, že prvně požívají sůl a pepř … živě si představuju jak by v tomhle momentě Zdenda padl mrtev do kastrolu. … jézus maria sedmibolestná
Na jednu stranu je mi toho matlala líto, na druhou stranu zabít je málo

23
Krümel
Reagovat

Matesola: „Prostě pan Varga je pro mě jedinečný úkaz a já jsem se rozhodl, že si zaslouží pořádný článek se vším všudy, který vám naservíruji o nejbližším víkendu.“

Najbližší víkend bude kedy?

Reagovat

Krümel (23), nakonec tento rekap vyjde až jako zcela poslední. Takový bonus po skončení 2. řady Áno, šéfe. Dle Matesoly jej prý už nic nepřekoná :)

25
P123
Reagovat

V tej sku*venej restauracii praxujem. Som 2hak casnik :D a ten sef je teda dobry koko*ko hraje sa na velkeho sefa ale ked troska zvysim hlas tak je kompletne zosraty a ma brutalne prepinaky chvilku rozprava normalne vtipkuje a zachvilku zacne kricat :D

Přidat komentář