Panáček v reality show

Áno, šéfe SK: 2. řada začíná dnes večer na TV Joj + video

8. Září 2011 | napsal(a): | reality show: Áno, šéfe SK

Byla by chyba, kdyby v komentářích zapadla informace, která může zaujmout nejednoho příznivce českého Ano, šéfe. Dnes večer 8. září začíná na TV Joj ve 21:15 druhá řada Áno, šéfe, slovenská verze zavedeného gastro formátu, kdy se do role „spasitele“ slovenských restaurací pasoval Jaroslav Žídek.

Může vás zajímat, že 8. září jde na TV Prima již 2. díl 4. řady Ano, šéfe se Zdeňkem Pohlreichem. Tentokrát restaurace Bohéma, Brno.

Mimochodem, ten zjistil, že tento formát není zcela pro něj a natáčení druhé řady Áno, šéfe se nechtěl účastnit. Nevěříte? Podívejte se na následující video. Uvnitř článku rovněž zjistíte, kam zavítá v prvním díle. Opravdu neobvyklé prostředí.

Áno, šéfe SK: video na 1. díl druhé řady

Jaro Žídek dostane v 1. díle Áno, šéfe za úkol zlepšit kuchyni vojenské zotavovny ve Smrekovnici. V ní na něj čekají nejen svérázné kuchařky, ale i vojenské gastronomické podmínky a množství překážek, které očekáváný výsledek jen oddálí.




Áno, šéfe SK: Jaroslav Žídek cestou do práce

Poznejte Jaroslava Žídka a jeho pracovní den trochu blíže skrze následující video.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Áno, šéfe SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 25
1
koc
Reagovat

prijemne video .. mozna mel podobny problem i Zdenda a uz je tu 4 serka :) ..

2
lola
Reagovat

těším se, Jaro je strašně sympatický meďoš

Reagovat

lola (2), je pravdou, že na mě působí rovněž sympatičtěji než Zdeněk, i když oba samozřejmě mají své kouzlo.

4
Elko
Reagovat

ale víme :) akurát som chcel informovať, díky za článok a doplním ho o informácie. Ale bude to masakrálna kuchyňa :)

Reagovat

Elko (4), díky, nějak jsem už nevydržel čekat :))) To se těším, zda to bude masakrální kuchyně. To vypadá, že dnešní čtvrtek bude gastro peklo v ČR i SK.

6
koc
Reagovat

hezka hudba .. jako ze soc serialu :)

7
koc
Reagovat

ocekavam ze na Jardu po reklame nabehne devetak :)

8
Elko
Reagovat

v dnešnej časti viala aj česká vlajka ;)

9
galadriel
Reagovat

myslím, že naj diel zo slovenských odvysielaných. ťažký slovenský komunizmus stále pretrvávajúci :-))

10
Elko
Reagovat

variť podľa noriem, sila :)

11
galadriel
Reagovat

mne sa všade páčia tie popisky…to aby sa náhodou niekto nepomýlil a nespôsobil všeobecný chaos :-))

12
koc
Reagovat

8 – jj .. znovuspojeni uz se blizi ;-)
9 – vzpomel jsem si na zimni dovolenou ve Frenstatu p/Radhostem v hotelu ROH :) .. jen to bylo takove sedivejsi ale pomery jsou stejne .. ted uz alespon vim jak se varilo .. takovej Kuchar Kuratko v Sk verzi

13
galadriel
Reagovat

oni nevyfasovali….:-))) jáááááj dobré to je

14
galadriel
Reagovat

dufam….že toto vidí Galko (slovenský minister obrany) Je mi jasné, prečo to stojí 45 € ubytovanie a 13,3 € plná penzia…vojsko zaplatí.

15
Elko
Reagovat

otras… taký krásny areál, iný podnikateľ by z toho vytrieskal milióny a oni to tam riadia ako keby ani nevedeli, že už je rok 2011 a tie „obedové balíčky“ po odchode Žideka vystihli všetko.

16
koc
Reagovat

15 – jeste asi neni konec ne ? .. snad to bude mit nejaky zaver toto na zaver nevypadalo
toto nemuze nikdy fungovat .. nejlepsi by bylo aby SK MO udelalo akciovku a tam prevedlo vsechne majetek a snazili se na tom rozumne vydelat aby byl ten predrehabilitacni proces pro vojaky levnejsi .. jak rekl Jara .. hlavni sezona pro komercni zajemce a mimosezona pro vojaky .. pokud by chel vojka v hlavni sezone tak by s i priplatil

17
Elko
Reagovat

16: jj, ešte bude nejakých pár minút :)

táto časť bola smutnosmiešna a ako písala Galadriel, som zvedavý ako sa tváril Galko (minister obrany) a verím tomu, že to pozeral.

18
koc
Reagovat

17 – do podobnych podniku v nemsim jsme jeste nedavno jezdil .. na skoleni a tak .. ale dovelenou bych tam netravil ani za zlate prase .. o dovolene se chci rozhdnout co budu jist a v takovem podniku zadna nabidka neni .. to radeiji pod stan a varit si v plechaci nad ohnem ..

19
galadriel
Reagovat

17- tak preistotu som mu napísala na blog…človek nikdy nevie :-))

20
honza
Reagovat

Tak to bylo vostrý.Akorát,když to daj někomu do soukroma tak to bude nějakej kamarádíček a bude to tam stát zas za prd.Jak u nás.

Reagovat

Hodně zajímavé, Žídka přeplatila STV do svého pořadu, který má být ve stylu Šéf na grilu http://medialne.etrend.sk/televizia-spravy/stv-v-tajnosti-kupila-zideka.html

22
Kapi
Reagovat

Z ceho je prosim vas ta podkresova hudba – takovy ten pochod, co tam znel dost casto? je to „Slepici ulet“ nebo neco jineho? Diky!

Reagovat

Tak podle mě hrozně nudný díl. Jen taková ukázka zastavených dejin, ale jinak jsem nepochopil proč tam byl ani co tam dokázal… Na to aby jim někdo řekl, že rekreační středisko bude líp fungovat tak nebo tak si nemuseli volat kuchaře z televize ale dosadit si tam nějakého schopného manažera. Trošku mimo mísu to celé bylo.
I Žídek vypadal, že ho to zrovna dvakrát nebaví.
Jak ten díl začal tak i skončil.

24
Kapi
Reagovat

Dil to byl opravdu ten slabsi. Nejzajimavejsi na nem byly ty figurky, inak po te restauracni strance zahada.

PS: nikdo netusi co je to za hudbu?

25
Kapi
Reagovat

PROSIM nekoho, kdo by vydel co to tam hraje za hudbu (takovy ten pochod) – potrebuju to nutne vedet. Dekuji!

Přidat komentář