Panáček v reality show

Marek Eben a Tereza Kostková budou moderovat show Star Dance na ČT

3. Srpen 2006 | napsal(a): | reality show: StarDance

Jak jsme již na Panáčkovi informovali, Česká televize chystá na podzim velkou taneční reality show Star Dance aneb když hvězdy tančí. Česká televize na dnešní tiskové konferenci o programech na podzim, představila i moderátory pořadu jimiž budou Marek Eben a Tereza Kostková a také některé celebrity, které spolu s tanečními profesionály vytvoří taneční pár – jsou jimi:
Jolana Voldánová (moderátorka zpráv), Tomáš Dvořák (atlet), Jan Čenský (herec), Helena Zeťová (zpěvačka), Jana Švandová (herečka), Václav Vydra (herec), Roman Vojtek (muzikálový zpěvák) a Mahulena Bočanová (herečka).
Jedinou výhradu mám k angažování Terezy Kostkové, která mě zatím v žádném pořadu, který moderovala nepřesvědčila, ať už to bylo na Primě v „Tajnosti slavných“ nebo na Nově v pořadu „Clever“, opravdu nevím, co na ní producenti vidí, to že se dokáže celým pořad prosmát a držet happy face, mě přijde zatraceně málo.
Star Dance se začne vysílat od konce října, každou sobotu ve 20 hodin.

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
Jouza
Reagovat

Tak na sobotni vecery zas o jeden program min. Jaka by mela byt cilova skupina takoveho poradu?
Sem asi divny, ale nedokazu si predstavit, ze takovy typ poradu ukousne dostatecne velkou cast kolace. Pravda je to podobne superstar, ale ono srovnavat tanec a zpev je asi dost o necem jinym. Idealni vysilat to tak na CT2 ;) Urcite by bylo zajimave zjistit kolik takova sranda stoji a kdo za to kolik dostane.

2
Toony
Reagovat

Jouza: cílová skupina je jasná – ta co se už teď dívá na sobotní pořady na ČT s Vondráčkovou, Hronem ap.
a dovolím si už dnes říct, že bude v sobotu nejsledovanější a v pohodě bude mít 2mil. diváků.
V Anglii dokonce těsně porazil ve sledovanosti i X-factor (pěvecká show na způsob SuperStar), a US je taky mimořádně uspěšný na ABC.

Jen mě překvapuje, proč ČT počítá jen s osmi díly a má tak i docela málo soutěžících – jestli jsem to dobře pochopil tak v Anglii bylo 12párů a finále se dělalo se třemi resp. čtyřmi páry.
a ještě mi tam ČT mohla mít nějakou bývalou hlasatelku – to by imho taky dost přitáhlo diváky.

3
Jouza
Reagovat

Toony: No sem vazne zvedavy, neb 2M lidi to je na CR uz hodne solidni cislo. A pokud ho daji, tak jsou to dobre investovane penize.
Me proste prijde, ze to ma zaber na strasne uzke spektrum lidi a ze lidi nemaji zazite se divat na tanecni vystoupeni. Pravda to zas muze byt vyhoda.

4
Hooper
Reagovat

Hodně jsem zvědavej na Dvořáka….

5
stenly
Reagovat

Pořád lepší, než nějaký přiblblý Americký film.

6
Nadějka
Reagovat

Pořad byl moc pěkný.Nejlepší byla Mahulena a taky Tomáš D. Nejvíc mě pobavil Václav Vydra nejméně se mi líbila Švandová

7
Nadějka
Reagovat

Moc se mi líbila Mahulena nejméně se mi líbila Švandová.Fajn byl Vydra a taky Tomáš D.Dobře to samozřejmě uvádí Eben a Tereza Jsou výborní.Pořadu držím palce ať má sledovanost

8
Nadějka
Reagovat

Moc se mi líbila Mahulena nejméně se mi líbila Švandová.Fajn byl Vydra a taky Tomáš D.Dobře to samozřejmě uvádí Eben a Tereza Jsou výborní.Pořadu držím palce ať má sledovanost

9
Nadějka
Reagovat

Držím palce české televizi ať má sledovanost.Líbila se mi Mahulena,taky Tomáš D. pobavil mě Vydra.Švandová se mi nelíbila.Oba moderátoři jsou skvělí.Držím pěsti aby měli štěstí.

10
Anička
Reagovat

Fakt dobrý pořad.Všichni tančí skvělě

11
Lara
Reagovat

Nesnáším reality show, ale miluji taneční soutěže. Star Dance bylo celkem osvěžení a snad se i zlepší, chybí prostor moderátorům i porotě. Marek Eben klasika, Terezka Kostková byla moc krásná, mezi tančícími celebritami u mně vede Mahulena B. a Roman V., sportovec Tomáš D. se také nádherně snažil.

12
Ina
Reagovat

Chceme vidět Marka Ebena, jak pevně drží ramena.
S Terezou Kostkovou při tanci, áách – to musí být senzací !
Již dlouho na to čekáme a odbýti se nedáme.
Terezka s velkým dekoltem a v krátkých šatičkách – to je náš sen,
už dneska se těšíme na tento den !
A Marek s fižím pod krkem, jak běží přes parket úprkem !
To musíme vidět a to chceme mít, jinak se nám snad nebude chtít žít !
Nenechte nás na den „D“ čekat dobu dlouhou,
ať dříve neumřeme na touhu pouhopouhou.
Prosíme za více, než milión diváků, kteří Vás sledují ze svých obýváků.
Milujeme Vás a máme Vás rádi, jste naši věrní kamarádi.
Za všechny Vaše fanoušky, Ina

13
Evik
Reagovat

ŠKODA,ŽE NETANČÍ I MAREK EBEN…ALE TO BY SE PAK SOUTĚŽ MUSELA PŘEJMENOVAT NA HOP SEM,HOP TAM,ALE STEJNAK KRÁSNY NOHY MÁM:)TROCHA HUMORU,ALE JINAK TO MAREK SUPROVNĚ MODERUJE A JE TO MOC FAJN ČLOVĚK!FANDIM MU..

14
Eva
Reagovat

MOC PEKNÉ!!!

15
Eva
Reagovat

Jo jo

Přidat komentář