Panáček v reality show

Panáčkovo videobraní: Girlicious (2)

8. Březen 2008 | napsal(a): | reality show: Panáčkovo videobraní

V každém díle talentové reality show Pussycat Dolls Present: Girlicious se soutěžící dívky připravují na závěrečné vystoupení před živým publikem a porotou, která je zde ve stejném složení jako loni: Robin Antin (zakladatelka dívčí skupiny Pussycat Dolls a také producentka této show), Ron Fair (prezident hudebního vydavatelství Geffen Records) a populární rapperka Lil‘ Kim. A jaké písničky hodnotili porotci v této epizodě?

Jedna skupina dívek (Charlye, Tiffanie a Nichole) dostala písničku These Boots (Are Made for Walkin‘) od Nancy Sinatrové, kterou si ale možná vybavíte i s českým textem Boty proti lásce od Yvonne Přenosilové:

Girls Just Wanna Have Fun od Cyndi Lauper se pokusily předvést Carrie, Jamie, Alexis a Cassandra:

A poslední skupina (Chrystina, Natalie, Jenna a Ilisa) dostala písničku Respect od Arethy Franklin:

Výkony všech tří skupin byly tentokrát překvapivě vyrovnané, porota nemohla jednoznačně vybrat nejslabší skupinu, proto se zaměřila jen na nejslabší jednotlivce a ze soutěže vyřadila Alexis.

Pokračování příště

videa ke stažení

– Všechny epizody Girlicious ke stažení

související články

Panáčkovo videobraní: Girlicious (1)
Upoutávky na Pussycat Dolls Present: Girlicious

Panáčkovo videobraní

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
Reagovat

Já nevím, ale mě přijdou všechny tři vystoupení strašná. Chápu, proč ten týpek z Geffen Records nebyl vůbec dobře naladěn :)

2
STR
Reagovat

Myslím Suníčko že by jsi si měl sám střihnout Respect od Arethy Franklin a pak něco říci ta třetí jak zpívala byla naprosto skvělá ta kudrnatá !!

Přidat komentář