Panáček v reality show

Panáčkovo videobraní: Girlicious (8)

19. Květen 2008 | napsal(a): | reality show: Panáčkovo videobraní

Do finále talentové soutěže, v níž se hledaly zpěvačky pro zbrusu novou dívčí skupinu Girlicious se probojovalo posledních pět dívek. Na začátku večera se divákům a porotcům představily ve společné písni Ladies Night, ale pak už měla každá individuální písničku. Pro Tiffanie to byla You Make Me Feel Like a Natural Woman od Arethy Franklin, Charlye Before He Cheats od Carrie Underwood, Nichole dostala Giving Him Something He Can Feel od skupiny En Vogue, stejně jako naše Martina Pártlová si i Natalie zkusila Say it Right od Nelly Furtado a poslední byla Chrystina s písničkou What About Love od skupiny Heart:

V úplně posledním vyřazování skončila Charlye, a přestože se původně hledaly jen tři zpěvačky, porota se nakonec překvapivě rozhodla, že do nové skupiny zařadí všechny čtyři zbývající dívky. Seznamte se tedy se složením nové skupiny Girlicious: Nichole Cordova, Tiffanie Anderson, Chrystina Sayers a Natalie Mejia. Od konce soutěže už společně nahrály dva singly a k nim pochopitelně natočily také sexy videoklipy. Jejich první album si můžete v obchodech zakoupit už v červenci. Teda pokud ovšem budete chtít.

Videoklip Like Me

Videoklip Stupid Shit

další videa ke stažení

– Všechny epizody Girlicious ke stažení

související články

Panáčkovo videobraní: Girlicious (7)
Panáčkovo videobraní: Girlicious (6)
Panáčkovo videobraní: Girlicious (5)
Panáčkovo videobraní: Girlicious (4)
Panáčkovo videobraní: Girlicious (3)
Panáčkovo videobraní: Girlicious (2)
Panáčkovo videobraní: Girlicious (1)
Upoutávky na Pussycat Dolls Present: Girlicious

Panáčkovo videobraní

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Zack
Reagovat

Ta písnička Stupid Shit, to je mazec :-D

2
Mick3y
Reagovat

tam se zpiva ? ja nic neslysel, no mozna to bylo tim ze jsem se dival jinam :)

3
Shaikh
Reagovat

Saya punya cash register Sharp XE-A102 dalam kadeaan rusak. Kalau dihidupkan mesin berbunyi terus tidak mau berhenti. Adakah service center di Solo yang bisa saya hubungi?

Přidat komentář