Panáček v reality show

Panáčkovo videobraní: I’m a Celebrity… s CZ titulky

7. Prosinec 2008 | napsal(a): | reality show: Panáčkovo videobraní

Legendě světového tenisu Martině Navrátilové se během její kariéry podařilo dvacetkrát vyhrát Wimbledon, ovšem vítězství v britské reality show I’m a Celebrity… Get Me Out Of Here! jí uniklo jenom o vlásek. V pátečním finále skončila na druhém místě za seriálovým hercem Joe Swashem, který byl po 21 dnech strávených v australské divočině korunován titulem Král džungle. Televizní diváci si Martinu velmi oblíbili, pravidelně jí posílali SMS hlasy a tak ji posunuli až do finále. V následujících ukázkách se můžete podívat, co například musela Martina v džungli absolvovat.

Na třetím místě se umístil americký herec George Takei, známý především jako pan Sulu z kultovního seriálu Star Trek. V této ukázce se můžete pokochat tím, jak se musel vypořádat s tradičním zlomyslným úkolem od štábu, pojídáním velmi zvláštních pokrmů.

videa ke stažení

Další ukázky soutěžních úkolů (YouTube)
– Všechny epizody ke stažení

Panáčkovo videobraní

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
LadyXL
Reagovat

Díky TK za ukázky.Neuměla jsem si to představit – brr. Docela bych to ráda viděla vše s titulkami-škoda,neumím anglicky. Myslím,že by se na to dívalo v tv víc lidí než na českého trosečníka! Martina byla sympatická.

2
Eva
Reagovat

Ty vogo! nechat si nasypat na hlavu brouky? Tak to teda neee! Obdivuji ji, ze to dovolila. Ja mam od malicka fobii z hmyzu a kdybych tohle musela podstoupit tak bych asi umrela. Jinak to pojidani exotickych jidel, mno bylo mi z toho soufl.:( chudaci

3
Azzy
Reagovat

no jako … Martina je hrdinka ;) ty kobylky, strasilky ja nevim co vsechno .. fuj .. ja hmyz nesnasim …

4
Jaaponec
Reagovat

Děkuji za videa.

Přidat komentář