Panáček v reality show

Panáčkovo videobraní: Vzpomínky na Shipwrecked 2007 (2)

11. Duben 2008 | napsal(a): | reality show: Panáčkovo videobraní

V loňské řadě trosečnické reality show Shipwrecked: Battle of the Islands 2007 strávila skupinka britských teenagerů na pustých ostrovech v Jižním Pacifiku dlouhých 5 měsíců. Letošní řada (která se natáčela na podzim a vysílat se začne v neděli 13.dubna) bude o něco kratší, trosečníci na ostrovech pobydou celkem tři měsíce. I tak je to dlouhá doba, vynalézavá mládež se ale o zábavu dokáže postarat sama, jak je třeba vidět na dalších ukázkách z loňské řady.

Jedním z nejvtipnějších momentů vůbec byl paradoxně pohřeb oblíbeného kuřete Geriho. Gay Joe Stone, velký fanoušek skupiny Spice Girls, během smutečního proslovu odrecitoval slova k jejich písni Goodbye a Paul a Stevie se při tom dusili smíchy:

Joe Stone ale nebyl žádné ořezávátko. Klidně se ostatními Žraloky vsadil, že pro sladký marshmallow vypije hrnek vlastní moči:

Bláznivé sázky ale byly u Žraloků na denním pořádku, například jednou si zahráli karty a poražený musel na jednu minutu vsunout hlavu do jediného záchodu na ostrově:

Trosečníci si ale měli spoustu dalších nápadů, například si zahráli ve scénce Baywatche, nebo si vymysleli hru na pantomimické disko:

Podstatnou náplní jednotlivých epizod ale byly nově vzniklé milostné vztahy mezi soutěžícími, kdy se zamilované dvojice stěhovaly mezi ostrovy, aby spolu mohly strávit více času (anebo se stěhovaly zpátky, když se zase rozešly). Zejména proto je tento pořad také oblíbený u mladých diváků. Už od 13.dubna uvidíme, jaké příběhy nám přinese nová řada. Ještě v předpremiéře si na oficiálních stránkách můžete pustit speciál Meet the Islanders s medailónky prvních 12 soutěžících (a můžete tak porovnat, jak se taky dají medailónky natočit).

související články

Panáčkovo videobraní: Vzpomínky na Shipwrecked 2007 (1)

Panáčkovo videobraní

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
TK
Reagovat

Konečně moje oblíbená trojkombinace: The Apprentice na BBC, Britain’s Got Talent na ITV a Shipwrecked na Channel4. Dikybohu za britskou televizi…

2
Lhurgoyf
Reagovat

Skoda ze format Shipwrecked nie je tak silny ako Survivor, a tak sa sutaziaci cele dni len povaluju po plazi a umieraju od nudy (spolu s divakom). Su to vlasne Vyvoleni na ostrove. Minuly rocnik som len tak-tak s tazkostami dopozeral, takze uvidime ci na to budem mat tento rok silu. A na zaver moja oblubena trojko mbinacia, ktora sa prave vysiela: Survivor na CBS, Beauty and the Geek na CW, a Hell’s Kitchen na FOXe (a s nedockavostou cakam na 4 sezonu Deadliest Catch, a na podzim Tontine). Dikybohu za americku televiziu…

3
TK
Reagovat

No ve VyVolených měli od štábu aspoň nějaké úkoly, tady fakt žádné soutěže nejsou a trosečníci se musí zabavit sami a přitom musí zvolit taktiku, jak přilákat na svůj ostrov nového hráče. Loňská řada se mi taky líbila víc během první poloviny, ke konci už tam bylo tolik postav (nakonec 31), že se v nich nedalo moc vyznat. To, že Shipwrecked 2008 bude jenom 3 měsíce, snad přinese také míň postav.

Samozřejmě, že ta americká trojkombinace je bez debat taky super (snad bych ještě přidal America’s Next Top Model 10), ale ty už běží nějaký ten týden. Já jsem myslel hlavně britské RS, které shodou okolností startují teď a dá se tak na co těšit.

4
Zuleika
Reagovat

Anger is an emotion. We need to allow ourevless to acknowledge and feel it. And then we decide what we’re going to do with it. If we deny it, it will continue to build up. The result of that is people who are angry most of the time, people who get angry and react strongly to any minor irritation. When one feels angry, one should reflect on that why am I angry, what is this about, is it really about this one insignificant event or is this event a trigger for something else? Process the anger, deal with it and learn from it, then let it go completely so that it is no longer the anger controlling the person, but rather the person in control of their anger.I find that I’m much more in agreement with thoughts on anger expressed by Elisabeth Kuhbler Ross in various of her books.

Přidat komentář