Panáček v reality show

Nákupné maniačky (29.5. – 2.6.): Tričko se vzkazem

29. Květen 2017 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2017

A

Tento týden bude hlavním stylistou v pořadu Nákupné maniačky Michal Sabo. Ten je přesvědčený, že každá žena má ve svém šatníku minimálně jedno bavlněné tričko, na kterém je jakýkoli nápis, vzkaz, určený komukoli, či někomu konkrétnímu. Jeden nápis, jeden příběh, jedna osobnost, tedy zadání tohoto týdne – Tričko se vzkazem! Úkol pro soutěžící znamená, najít tričko s nápisem, který je absolutně vystihuje jako osobu. Další variantou může být vzkaz určený jiné osobě. K danému tričku je potřeba doladit zbytek outfitu. Jedno tričko musí zvládnout vypovědět pořádný životní příběh. Jak se to povede?
Premiéra na TV JOJ okolo 15.40, reprízy další týden na TV JOJ family v cca 18 hodin. K dispozici je i archiv zdarma.

Nákupné maniačky

nm1nm

V pondělí nakupuje blogerka Adéla (20), další den uvidíme studentku Danielu (25). Ve středu se předvede hosteska Petra (23) a jako poslední zpěvačka Melisa (19).

Pondělí – Adéla

ADEla

26 bodů

Úterý – Daniela

DANIelaaa

25 bodů

Středa – Petra

petra

29 bodů

Čtvrtek – Melisa

Melisa

22 bodů

pátek – FINÁLE

NM fin

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2017

Diskuze k článku

Počet komentářů: 23
1
Mali
Reagovat

Já myslím, že pondělí slečna moc fajn. Více se mi líbily varianty triček, které zkoušela- ale toto je elegantní a živé. A nic mi tam nevadí.

Reagovat

Adéla se mi líbila, krásné boty, jen mám problém s košilí, zadání je tričko.

3
Vrána
Reagovat

Ani tady už se nehlásí normální holky, ženy. Spíš jsou tu modelíny s podobnou postavou, vyżehlené
dlouhé blimbavé vlasy a přijdou v něčem, co je spíš sázkou na jistotu a trochu bez nápadu, co by mě zaujalo.

4
Panda
Reagovat

@Vrána: Blimbavé vlasy – to je přesný výraz, který jsem nikdy nemohla najít. Díky za něj.

5
Vrána
Reagovat

Středeční autfit ‚-) dr mi líbil. Byl trochu šílený, ale vrstvený a to já ráda. :-) Vlasy hezky upravené a byla z ní úplně jiná výrazná holka. :-)

6
Monika
Reagovat

Mne se nejvic libila zatim zcela jednoznacne Adela, ty boty uplne luxusni a hodne zajimave. Jen je diskutabilni, zda splnila tema, mne to nevadi, nesnasim tricka s napisem, takze ta kosile s miniaturnim napisem vpredu jen plus body.
U NM mam neprekonatelny problem s Marianem Hornyakem. Nemuzu ho vubec vystat od prvni serie. Pominu, ze vypada jako retro chlap, bez charismatu, sex appealu, energie, pominu i to, ze se oblika retro nudne a stare. Co se ovsem neda jsou ty jeho kydy, to je uplne silene, trapnosti, kterym se sam smeje. Vzdyt to neni ani trochu vtipne a uderne. se vzdycky desim s cim ten trapak zas prijde. A aby mu tam nebylo smutno, tak mu tam dali dalsi loutku, kyvace, no sakra aby mel na neco jinej nazor, to proste neexistuje. Hornyak tu show uplne pohrbiva, suchar co chce byt za kazdou cenu vtipnej.

Reagovat

@Monika: Holt Marianovi chybí to charisma, které mívají gayové. On je ženatý pán s dětmi. Mně teda nevadí, na Saba si musím zvykat, mně prostě chybí Kočišík.
Nelíbí se mi nápisy celkově, na ničem, ale jen v mém šatníku a u starších ročníků. Ty bohužel občas neví, co mají na sobě a působí komicky. Nezapomenu na asi pětasedmdesátiletou paní v buse, která měla bundu s lebkami a nápisy po celé ploše. Asi některé vnouče třídilo šatník a babičce se hodila :D

8
Mali
Reagovat

Čtvrteční soutěžící katastrofa. Přes týden vypadal moc fajn, ale její outfit =“hastroš.“
Ostatní soutěží jsou všechny fajn, o chloupek vede pondělní.

Off topic:
včera jsem myslea, že mám vlčí mlhu – během minuty jsem viděla 4 důchodně kolem 70 a výš v teniskách. Jasně- je to trend, ale vypadalo to komicky k obvyklému oblečení žen v tomto věku.

9
Vrána
Reagovat

@Ajda: Babičky jsou dnes pokrokové. :-) Šla jsem na chvilku lehnout do nemocnice a spolupacientka – věk přes sedmdesát let – a říká mi, když mi řekli, ze druhy den musím do nemocnice, tak jsem se musela ještě rychle oholit – nohy, podpaždí – abych ne vypadala trapně.

10
Ajda
Reagovat

@Vrána: Mě baví, jak teď často označují lidi nad 55 za seniory. To jsou pro mě lidi kolem sedmdesátky a teď všude pro ně akce třeba od CK a senioři jsou vlastně mladíci a mladice :D

11
Panda
Reagovat

Jak stárneme, posunujeme i věkovou hranici seniorství. Včera jsem se zadívala na parte ve vývěsce (pán 76 let), pak přišla paní určitě 70+ a pronesla nezapomenutelnou větu – to je hrozný, kolik teď umírá mladých lidí.

12
milka
Reagovat

@Panda:
Ja som v električke minulý týždeň počula takýto rozhovor medzi dvomi dievčatami: včera som musela odísť z cukrárne, lebo na mňa stále pozeral jeden starý pán, musel mať už najmenej dvadsať rokov.

13
Mila
Reagovat

ahoj popelky už jsem tady hodně dlouho nebyla a na maniačky si nevzpomenu.dnes jsem mrkla na téma. připomnělo mi to že jsem kdysi šla do města a bylo mi horko.vlezla k prvním vietnamcům a koupila levné tílko s nápisem.doma si to přeložila-„miluji malé předměty“ tak to by sedělo:) nejsem moc vyvinutá.jinak jsem taky 55letá seniorka:) ale nápisy do 2.tenkých řádků (hlavně bez lebek) na tričku mi nevadí. občas k džínám nosím.ale neznalá angličtiny si to nejdřív přeložím.

14
Panda
Reagovat

Anglické nápisy dokážou někdy pobavit. Tady jeden postarší pán chodil v bundě (manželka mu ji koupila v sekáči) s nápisem na zadku TOUCH OF NATURE (dotek přírody).

15
Mali
Reagovat

Já jem na intrnetu viěla na jaře moc pěnou mikinu- tmavě modrou, douhou až pod zadek na prsou s bílým znakem a nápisem okolo, vypadalo to jako sportovní klub. Řekla jsem si to je na léto přesně pro mě- ubere, kila, omladí. Naštětí mne osvítilo a chtěla jsem po klukovi,ať mi to přeloží skupinová láska. Tak mám houby a ne mikinu :-))

16
Mali
Reagovat

Nápisy jinak nemusím, na druhých mi nevadí.

A zdá se mi, že i z maniaček se téma móda pomalu vytrácí: obleč s do barvy, která Tě charakterizuje..vem si nápis, který Tě charakterizuje..
A pak vyhraje nějaká katastrofa- brek,brek..

17
Inbezka
Reagovat

Ahoj:-) Trička, to je moje:-) co nechodím do práce, tak nic jiného doma nenosím a také mám pár triček zděděných. S nápisama:-) ale snažím se trochu dávat pozor na ty zrádné nápisy.. Nákupní maniačky nějak nestihám – divná vysílací doba. Ale tady podle fotek si myslím, že téma nejvíc vystihla Melisa – nápisy na tričku se mi líbí – je to opravdu vzkaz. Jinak oblečení se mi nejvíc líbilo Petřino, ale to proto, že mám slabost pro růžovou, kterou sama nenosím.-) Adéla nesplnila zadání. Daniela moc usedlé na mladou holku.

18
Monika
Reagovat

Trochu vedle tema Popelky, pani Kveta (30.5. 2017), takhle si predstavuji prisernou tchyni. Zenska co se nedala vystat, cely tyden byla protivna, mimoradne odpornej exemplar.

19
Panda
Reagovat

Proč je tady tak ticho?

20
Mali
Reagovat

@Panda: nejsou nové díly, není o čem drbat.
Ale chybí mi to, byl to tady příjemný relax

21
Mila
Reagovat

ahoj holky tak se mi po vás stýská. přeju vám krásné léto

22
Mali
Reagovat

Taky se mi už stýská, rýsuje se od podzimu něco nového?
Pěkný zbytek léta všem.

23
Ajda
Reagovat

@Mali: Popelka určitě nebude. Na Nově se chystají omlazovat, možná to stihnou už na podzim. Na Primě se bude hledat táta a máma a Farmář předvede nábor levných pracovních sil :-)

Přidat komentář