Panáček v reality show

Česko vaří s Pohlreichem živě: testy proběhly v pořádku, večer se může začít

19. Říjen 2013 | napsal(a): | reality show: Česko vaří s Pohlreichem živě

[singlepic id=7491 w=615]
Tak Zdeněk Pohlreich si už vyzkoušel testovací vaření ve své nové televizní kuchyni v ateliérech v Dolních Jirčanech. A kuchyň úspěšně prošla testem, takže je vše připraveno na dnešní večer na první živý přenos Česko Vaří s Pohlreichem živě.

Produkce se snaží držet manuálu

Předobrazem této show je anglický pořad Cookalong, kdy na jeho název připomíná „C“ v logu pořadu a je s ním výtvarně spjata i realizace a design studia. To je opravdu moderní, velkolepé, barevně dominuje sytě červená a jsou v něm hned tři plazmy – Zdeněk se totiž během vaření spojí telemostem se dvěma domácnostmi a s dalšími kuchaři z řad diváků.

Zdeněk Pohlreich se přiznal, že se na dnešní živý přenos těší, i když samozřejmě napětí z toho, aby všechno klaplo, pociťují všichni z realizačního týmu. S prudkou bolestí zad musel být do nemocnice odvezený asistent populárního šéfkuchaře. Zdeněk sám pak zkoušku doslova protrpěl kvůli problémům s kolenem.

Celebritní publikum součástí show

A tak se můžeme všichni v sobotu na Primě přesvědčit sami, jak se povede první přímé televizní vaření s českým národem, jak bude spolupracovat technika a jak podpoří Zdeňka početné publikum přímo ve studiu! Vše zatím naznačuje velkolepou podívanou, se Zdeňkem bude vařit i sympatická herečka a moderátorka Tereza Kostková a mezi ochutnávači zasednou například Zdeňkova manželka, Daniela Šinkorová a Petr Vondráček.

Související články

Drsný šéf Zdeněk Pohlreich sprostě a naživo! / tv.Blesk.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Česko vaří s Pohlreichem živě

Diskuze k článku

Počet komentářů: 22
1
Bazinga
Reagovat

jsem hrozně zvědavá a těším se přesto, že „Kostková, Šinkorová a Vondráček“

2
JanaV
Reagovat

A co ty návštěvy hospod, kde se točilo „Ano, šéfe“. Nevíte někdo, jestli se bude vysílat nebo ne?
Jinak na Polreicha jsem zvědavá, trochu mi vadí, že tam protlačil to svojí ženu, ale to už je u něj celkem obvyklá praktika…

3
gwe
Reagovat

Díky za článek, trochu mě to uklidnilo, protože autor asi byl přítomen generálce. Já co viděl fotky a nějaké záběry studia, tak jen litoval, proč zas taková hrůza. Tři plazmy a prostor mezi nima vyplněn černem s vánočními světýlky je českej nešvar od pradávna a použití v roce 2013 mi přišlo nemyslitelné. Také se bojím režie Michala Čecha. Přijde mi, že Zdeněk tentokrát nemá dobrý tým, ale třeba to nakonec bude v TV ok. Stále ale nechápu, že v době, kdy jsou trendy široké jednolité plazmy pro celkový vzhled studia, někdo použije malé plazmy s černými meziprostory. Působí to vždycky jak nějaké skladiště s pár dodanýma televizema. Navíc ty oblé rohy, těžké retro. Prima je bohatší než JOJ, přeplatil bych ji a nechal si tyhle pořady dělat jen od Jeffa Minárika, kterej jako jedinej v ČS umí tyhle věci pohlídat. Ale jak říkám, když se studio líbí, třeba v tv bude vypadat dobře.

Reagovat

JanaV (2) Už dost šéfe bude od konce října, již jsme informovali :) http://reality-show.panacek.com/30563-uz-dost-sefe-pokracovani-ano-sefe-jiz-od-30-10.html

Reagovat

gwe (3) zklamu, protože na generálce jsem přítomen nebyl. Článek je bohužel složen z dostupných PR materiálů. Jinak se obávám, že celá tato show bude ušita hodně horkou jehlou a s tím Jeffem souhlasím. Zas na druhou stranu i on může být vybíravý, jako show chce či nechce dělat.

6
okkvp
Reagovat

koukám chvilku, vypadá to zatím povedeně :-)

7
Anonymní
Reagovat

trapne

8
Anonymní
Reagovat

von uz Jafar na prime i vari?

9
Scalex
Reagovat

Mně to přijde dobré, samozřejmě jen pro gastrofandy a pro lidi, kterým sedí Pohlreichův mluvený projev. Což oboje jsem. 8^) A protože jsem odpoledne v rámci guilty pleasure koukal na další Deník Dity P., tak musím říct, že když dva dělají totéž (vařej a mluvěj k tomu nespisovně), tak to ani trochu není totéž.

10
Lenka
Reagovat

Zdálo se mi to nebo Kostková hotovou kotletu polila šťávou ze syrového masa?

11
Scalex
Reagovat

10 – kouknu se ze záznamu, ale měla to polejt výpekem z pánve, kde se ta kotleta pekla.

12
Darja
Reagovat

10 – ne polila to tou šťávou, co pustí maso, když se sundá z pánvičky a nechá se odpočinout.

Nám se to doma líbí, smějeme se tady.

13
Lenka
Reagovat

Ale předtím říkala, že na pánvi šťávu nemá, proto to zelí pak nedala do pánve po masu. Při servírováni to polila šťávou z bílý hluboky misky, kde podle rekapu receptu bylo naloženo maso.

14
Scalex
Reagovat

13 – tak jsem koukal na záznam. Syrové maso marinovala na mělkém talíři. Upečenou kotletu s rozmarýnem pak hodila do bílé hluboké misky a když pak v závěru jídlo servírovala, tak na talíř kydla zelí, na to kotletu z té misky a pak z té misky kotletu polila – asi pustila trochu šťávy. Takže ne, šťávou ze syrové marinády to nepolévala.

15
Lenka
Reagovat

13 V tom případě se omlouvám za mystifikaci. Díky za objasnění.

16
Anonymní
Reagovat

Mě se ta show líbí. Přesne co lze od Pohlreicha čekat

17
Melek
Reagovat

Uprímně řečeno mě to nadchlo. Líbí se mi všechny pořady se Zdeňkem, a tady dobře vyniklo, že umí ty hlášky sypat z rukávu i při PP; nebylo to trapné, bylo to svižné a vtipné. Snad budou další díly neméně dobré, za mě 100%

18
Franz
Reagovat

Výborné, suprové – dívám se teď na záznam a vcelku lituji, že jsem včera dal přednost jinému programu, který mně hodně zklamal. Příště to obrátím.
Živé vysílání má své kouzlo a Pohlreich je opravdu v součastnosti nejlepší kuchař co se na obrazovce pohybuje. Tereza Kostková svou „nešikovností“ též dobře sekundovala.

19
Jana
Reagovat

Mne vadi Kostkova svym projevem – a vcera mi silne vadila tim, ze olizovala veci, kteryma pak dal varila… kdyz se to udela v rodine, tak dobre, at si to vyresi, ale kdyz vari nekomu cizimu…
a hodne mi vadilo „vole“ za kazdym slovem pri zabijacce… asi jsem cita…

20
Franz
Reagovat

Skromný dotaz na přítomné diskutéry.
Proč na stránkách Prima nemůžu normálně přidat např. u tohoto pořadu příspěvek do diskuze ? Proč jsem omezen nějakým facebookem, který nepoužívám ? Není to nějaká selekce diváků ? To stejné u VV, hlasování přes net pouze pro určitou skupinu osob !!!!

21
Diagon
Reagovat

Mám dotaz, kde koukát na záznam?Na webu iprima.cz jsem ho nenašel.

22
Hug
Reagovat

Ta Kostková tam bude pořád? Mě tam dost rušila,a ještě by mě zajímalo,neviděl jsem to od začátku,z jakého klubu byli ti hokejsti a kdo byla slečna Alžběta s babičkou?

Přidat komentář