Panáček v reality show

Česko vaří s Pohlreichem živě se dotklo dna sledovanosti

3. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: Česko vaří s Pohlreichem živě

[singlepic id=7150 w=615]
Svým způsobem se to dalo čekat, že pokud si cooking show Česko vaří s Pohlreichem živě neposbírá dost věrných diváků před spuštěním šesté řady StarDance, tak růst ve sledovanosti už nejspíše nebude.

Včerejší večer, kdy šel první díl Star Dance 2013, to k smůle TV Prima zcela potvrdil. Nejsledovanějším pořadem večera se stala StarDance na veřejnoprávní ČT, kterou si pustilo 1 328 tisíc diváků ve skupině 15+. Na Nově šel divácky vděčný český film Líbáš jako ďábel (1 134 tisíc diváků), takže si Zdeněk Pohlreich sáhnul včera na své zatím divácké dno.

Třetí díl Česko vaří s Pohlreichem živě vidělo pouhých 254 000 diváků ve skupině 15+. Za zmínku stojí i fakt, že více než 20 let starý film Pretty Woman, který po Zdeňkovi na TV Prima následoval vidělo 527 000 diváků.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Česko vaří s Pohlreichem živě

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
Reagovat

Sobotní prime-time je prostě pro takový typ pořadu kardinální pitomost. To by mělo běžet buď v sobotu třeba v pět nebo šest a nebo ideálně v neděli těsně před obědem. V sobotu v noci nikdo na celé menu nemá chuť a kdo podle toho chce vařit si to pustí z archivu až bude vařit.
Je to škoda. V sobotu večer má jet prostě zábava, filmy, možná i nějací ti pitomci zavření v baráku…

2
Jana
Reagovat

tak ona to asi ma byt primarne zabava, ale myslim, ze proti Stardance ma maloco sanci… ze i Nova cekala vic :-)

3
Katynka
Reagovat

Mrzí mě to kvůli Zdeňkovi, protože pro mě je to skvělý chlap a já se u každého jeho pořadu fakt bavím. Netvrdím, že podle něj vařím, ale beru jej jako osobnost mezi kuchaři a na každý jeho pořad se dívám.
Stardance mě nebavila nikdy, koukala jsem snad jen párkrát v každé řadě, ale mám raději moderní tanec, takže kdyby u nás byla jako na Slovensku Muveup, tak koukám.
Líbáš jako ďábel je proti jeho jedničce totální kravina, plná neuvěřitelných situací a náhod a trapných scének. S Líbáš jako bůh naprosto nesrovnatelné a právě dvojka z úspěšnosti jedničky naprosto těží.
Primo, vím, že se snažíš a já to jako divák oceňuju, ale bohužel se neumím naklonovat na milion diváků, prostě Tvůj problém je v najítí správného času.
Ale další věc je taková, že věřím tomu, že kdyby pořady, co vyrábí a vysílá Prima, vysílala Nova, tak sledovanost těchto pořadů je naprosto jiná, protože by to právě vysílala Nova.

4
gwe
Reagovat

Ale prosim vás, problém je že u nás mladý lidi na bednu z vysoka kašlou, u nás jede internet, tam jsou zas nejsledovanější pořady podzimu právě VV, Talent a Pohlreich. A o víkendu večer je pochopitelně těch posledních mladých fans tv ještě mnohem míň. Pořad se má vysílat v týdnu. Samozřejmě večer, dělat tuhle drahou show před obědem, tak to je sebevražda a totální nesmysl. Já jen doufám, že Prima vydělává na mladých na netu, protože jestli to pro ně není dostatečnej příjem, tak se jako komerční subjekt bude muset podřídit většině a to jsou starý diváci, co maj rádi tančení s Ebenem, filmy a seriály. Takhle to je, vždyť i ten Cool má sledovanost max. k 500 tisícům. Televize jako médium je mrtvá a pořadů pro naši generaci bude čím dál míň a nebo budou jen na netu, nebo malých stanicích.

5
Katynka
Reagovat

4 Asi máte pravdu a velmi v to doufám.

6
Pedro
Reagovat

3: ad poslední odstavec: tomu teda nevěřím. Problém je spíš v tom, že moderní formáty pořadů patří do moderního média. A to TV teda rozhodně není.

7
dessin
Reagovat

na Novaefekt neverim. Problem je hlavne ve vysilacim case. Ale to rikam od prvniho dilu…

8
Katynka
Reagovat

7 Tak ale potom to Prima fakt neumí, protože vždy, když něco nasadí nového, tak všichni to svalují na to, že to dala ve špatný čas, ale pořad je ok. Takže Vyvolení jsou špatně, Česko vaří s Polhreichem je špatně a i Československo má talent není to, co bývalo. Nevím, kdy by to měla všechno vysílat, protože ať dělá co dělá, tak to prostě nevychází. Takže si nemyslím, že to až tak bude tím časem.

9
Ota
Reagovat

No tak toho vaření je už v trochu dost na všech TV stanicích tak zrovna s tímhle kuchařem je to pasé nechápu že zrovna v Sobotu s tím otravujete.A vyvolení tak to je velký pr….ser Toho hysterického tepláka Vladka nemuseli volat je to nekoukatelné samo že ho necháte vyhrát slovensko si strhá telefony a čeští vlez dopr…..élkové budou spokojení.A ten talent je to už okoukané tady co vymysleli tak na západě už od toho dávno upustily a čekat až ve světě něco vymyslí tak je tady zatím v TV velké …. z mašlí.

10
Veronika
Reagovat

je hodně smutný, co mladý dnes zajímá, naprosto ubohý pořady, u kterých vítězí hnus, laciná ubohá zábava, sprostota… myslím, že je akorát tak pro výši IQ 50. ŠKODA !

Přidat komentář