Panáček v reality show

VyVolený Vladko a Lucie Bíla pomohla Zdeňkovi Pohlreichovi

10. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: Česko vaří s Pohlreichem živě

[singlepic id=7858 w=420]
Včerejší sobotní večer ve sledovanosti opět ovládl StarDance 2013, kdy si cestu k němu našlo dokonce o 60 000 diváků více, než k prvnímu dílu. Ve skupině 15+ se na elegantní taneční kreace dívalo celkem 1,4 mil. diváků.

Co jistě potěší na Palmovce, kde sídlí TV Prima, že Zdeněk Pohlreich se svoji show Česko vaří s Pohlreichem živě, dosáhl na své dosavadní divácké maximum a to 498 000 diváků ve skupině 15+. Gratulujeme. Lucie Bílá a vyvolený Vladko Dobrovodský, zdá se, přitáhli k tomuto pořadu další diváky a nebo za to nemohli oni?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Česko vaří s Pohlreichem živě

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Amy
Reagovat

Ta Pucina pořád ksichty jak ty teleshoppingové můry co se snaží prodat kráječ na vajíčka.

2
VV
Reagovat

Tak kde má Vladko to křeslo?

3
dessin
Reagovat

kdyby Prima dala tenhle dil jako pilotni, udelali by nejlip. Ja se bavila od prvni minuty az do konce :))))

4
Michal V.
Reagovat

3 no uzasny to bylo…. Lucie byla skvele neschopna…

5
gabisollis
Reagovat

nejspis za to mohla reklama ze tam bude Vlado.ale ja se na to koukam kazdou sobotu.:-)zatim nejvetsi kopyto byla Lucie Bila.:-)Pohlreich ji hodne pomahal to zatim jeste nikomu jinemu nebylo potreba.myslim,ze se hodne zapotil.:-D

6
Franz
Reagovat

Největší průser sobotního pořadu „Česko vaří s Pohlreichem“ byla Lucie Bílá. Prima by měla vybírat lepší hosty, takové, kteří nejsou divákům při vaření jen pro smích.

7
Kuba
Reagovat

6- otázkou ovšem je, jestli to právě není účelný, aby byli pro smích. Já se totiž vždy nejvíc bavím na tom, jak jim to nejde. :) Ať už to byla Lucie Bílá nebo i Tereza Kostková.

Reagovat

Já se přiznám, že jsem se na tenhle díl díval. Bohužel až na tenhle. Ne kvůli Vladovi, ale náhodou byl v sobotu čas. A bylo to supr, zábava a nakonec vlastně jsem ani nepotřeboval přitom vařit (i když na tom, aby dávali třeba reprízu v neděli dopoledne místo Partie a teleshopingu s názvem Receptář, nebo možná na Prima Love, kam by to zapadlo si trvám) ale jinak fakt dobrý pořad a bohužel škoda volby vysílacího času, nebo spíš škoda konkurence, že se ten pořad nedostane někam výš.
Snad si tyhle čísla udrží, to už by pro Primu nemuselo znamenat prouser.

9
Marta
Reagovat

Já tu Lucku moc nesledovala,dívala jsem se na to díky Vladkovi. Ale dobré bylo,že se netříštili diváci,všichni co sledují vaření s Pohlreichem a Vyvolení se dívali současně.

Přidat komentář