Panáček v reality show

TV Prima stále marně shání sobotní diváky

20. Říjen 2013 | napsal(a): | reality show: Česko vaří s Pohlreichem živě

[singlepic id=7150 w=615]
Včera se Zdeněk Pohlreich vydal po několika měsíční odmlce opět na televizní obrazovky a to rovnou v živém přenosu. První díl jeho nové show o vaření Česko vaří s Pohlreichem živě vidělo včera na TV Prima ani ne půl milionu diváků. Přesně to bylo 434 000 diváků.

To nestačilo ani na TV Nova s českou komedií Muži v naději (1 393 000 diváků), ani na Zázraky přírody na ČT1, které vidělo 865 000 diváků.

Pravdou je, že si včera Pohlreich vedl lépe než před 14 dny show Leoše Mareše QI, které v sobotním hlavním vysílacím čase dalo přednost jen 214 000 diváků. Na druhou stranu, Pohlreich dopadl hůře než minulý týden Avatar, kterého vidělo 583 000 diváků.

Čas ukáže, zda se ze show Zdeňka Pohlreicha stane silný sobotní kůň divácké sledovanosti nebo už hodnoty sledovanosti prvního dílu nepřekoná.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Česko vaří s Pohlreichem živě

Diskuze k článku

Počet komentářů: 22
1
Michal
Reagovat

Já si myslím, že je to velká škoda. Mentalitu českého diváka opravdu nechápu. Je to pořád stejné, cokoliv dává Nova.. to má úspěch.., at už jsou to papundeklové seriály typu Ordinace, Doktoři.., nebo reprízy českých filmů, jako např. teď..
Vsadím se, že kdyby tu show vysílala Nova, tak má dvojnásobnou sledovanost. Diváci stále žijí v nostalgii z té pravé NOVY, které tu vládla před 15-20 lety.
Potom se divíme, že tu žádné dobré show, které mají jinde ve světě úspěch nevydrží a po několika dílech se ruší, viz např. QI, v Británii velice úspěšné, nebo teď živé vaření s Polreichem.

2
L.
Reagovat

Jak mam rad Polreicha a porady o vareni vubec, tak vim, ze na dalsi dil se rozhodne divat nebudu a to ani ze zaznamu. Prima me vcera utvrdila v tom, ze dokaze pokazit prakticky sebelepsi koncept. Myslim si, ze je nejvyssi cas tam trosku prostrilet realizacni tymy. Silene!!!

3
p.
Reagovat

zkousela jsem vcera na kousek koukat a bylo to tak strasne chaoticke, neprehledne, nesympaticke, ze jsem to musela prepnout… pritom Zdendu mam fakt rada, ale tohle proste neslo

4
Bb
Reagovat

@L.: pod to bych se podepsal. Je to víc estráda než show o vaření.

Reagovat

Jsem si to nahrála, v kuse bych to nevydržela, ale přeskakováním se to dalo vydržet. Začala mě tam bavit jinak neoblíbená Kostková. Kotleta se zelím a pestem byl recept jak od Babici, to fakt ne. Rozhodně zcela nevhodný pořad na sobotní večer.

6
Ela
Reagovat

Ač Pohlreicha miluju, tohle se mi FAKT nelíbilo :(

7
gwe
Reagovat

VyVolení, QI, Česko vaří s Pohlreichem, kvalitní filmy typu Avatar a Mamma Mia, super seriály… Tak krásná nabídka oproti papundeklům a archivu Novy a ČT, jediná vzpruha pro mladší diváky, ale stejně to na hity důchodců nestačí. Já letos na podzim volim jen Primu. Bohužel mám strach že u tv dominují právě důchodci a komerční subjekt se musí řídit tím, po čem je největší poptávka. Takže se s těmahle pořady lučme a čekejme nové přílivy doktorů, nudných estrád a vymetání archivu. Prima se snaží, ale už ani ten Talent ji nedělá sedmimístná čísla. Zdéňova novinka včera měla svoje porodní mouchy, ale zdaleka to bylo to nejlepší, co včera naše tv nabízely. Na mafii důchodců nemáme, s našimi oblíbenými pořady se proto skutečně začněme loučit. Snaha je, vymetač slev v Lidlu ale moderní formáty a celkově novinky prostě neocení. AŤ ŽIJE ARCHIV A LEGENDÁRNÍ REPRÍZY NEJLEPŠÍCH KOMUNISTICKÝCH HISTOREK!!!!!!!!!!

8
Radek aka SUNicko
Reagovat

@gwe (7): zajímavé je, že na Slovensku Talent velmi dobře funguje i při čtvrté řadě. Tam se JOJ nepochybně pustí i do další. Jsme zkrátka divní brouci :)

9
Slámka
Reagovat

P.Polreicha nemusím – ani vidět ani slyšet. Stačí ukázky v reklamách a určitě si tento pořad nepustím. A ani neznám nikoho v mém okolí, kdo by na to koukal. Ale zajímaly mne názory.
A vůbec -všechny tv stanice vaří, no fuj.

10
Scalex
Reagovat

No vidíte, a mně se to líbilo stokrát víc než VyVolení a příště koukám zas. Samozřejmě to celé stojí a padá se Zdeňkem. Kdo ho nemá rád nebo je mu přinejlepším lhostejný, pro toho ten pořad určitě není. Já jako pohlreichofil jsem si to užil, hlášky dobré, recepty samozřejmě tak jednoduché, aby to zvládlo každé tele. Pár much to mělo, ale o tom se víc rozkecám v článku…

11
cathy
Reagovat

Zdenda se mi moc líbil ale Kostková mě svou rádoby vtipností doháněla k šílenství. Doufám, že příště tam bude mít někoho jiného.

12
okkvp
Reagovat

Mně tam vadil odskok na zabijačku, jinak jsem se bavila. Jsem starší ročník načnutý sobotníma estrádama Ein Kessel Buntes ;-)

13
dessin
Reagovat

Nemyslim, ze Novaefekt funguje zas az tak moc…
Bohuzel, tady se seslo vic veci vsetne LOGIKY – primy prenos varte s nami online – jake jidlo? Trichodovou veceri v pul jedenacte? Odlezele jidlo do dalsiho dne?

Mam Zdenka rada, jeho porady me bavi, ale jak tu bylo receno – Prima dokaze zmrkvit jakkoli sebelepsi format. Uz od propagace tohohle poradu (ingredience si najdete nekde na webu) pres chaos pri vareni (zkusil jste nekdo aspon castecne sledovat a predstavovat si jak varite soucasne?) a hlavne, sobota vecer?

Myslim, ze kdyby to dali misto opakovani CSMT nekjak pres poledne, lide se treba chyti, ale takhle…

14
saldo
Reagovat

VyVolení, QI, Česko vaří s Pohlreichem, kvalitní filmy typu Avatar a Mamma Mia, super seriály… Tak krásná nabídka podle „gve“! No nevím, Vyvolení -. bída sama o sobě, Pohlreich včera – nuda a chaos, navíc kuchtění v TV je jaksi inflace, Avatar – nezajímavá fantasmagorie snad jen pro rané puberťáky, Mamma Mia c- to nevím, protože nemusím vidět všechno, že? Kromě toho na muzikálech neujíždím. Škoda ovšem je, že Prima zastavila výrobu QI. Když se tam sejdou vtipní lidé, je to docela fajn pořad, a to i včetně obrýleného Mareše.

15
saldo
Reagovat

A ještě k Pohlreichovi – nejsem puritán ani prudérní člověk, ale aby musel ve svých pořadech říkat 65x „vole“ (počítal jsem to), tak to snad nemá zapotřebí. O jiných vulgarismech ani nemluvě. Ale to se asi naší inteligentní divácké obci hodně líbí… Ano, tak hluboko jsme klesli.

16
dessin
Reagovat

14: rekla bych ze to byl jen priklad. Nehlede na to ze Mamma Mia je skvely film, a pokud jsi ho nevidel nechapu jak muzes kritizovat??? A Avatar – no, jeho uspech ve svete hovori za vse a zes nedokazal pobrat mirne fantasy pribeh neni problem Primy…

serialy? ano, pocinaje Skladistem pres Bones, To Gear, Big Bang Theory, Misfits, Akta x, Greys Anatomy, myslim ze v kombinaci s Cool i Love se da vybrat lepsi program nez Nova s ordinaci.

Noa vidis, Zdenda rekne 65x vole za cely porad, a ty tu v jednom komentari vyblijes takovejch blbosti, kazdej umi neco no… jak hluboko jsme klesli…

17
aja
Reagovat

Panu Pohlreichovi fandim,ale to co predvedli v sobotu to byla saskarna.A pani Kostkova mela blby kecy ,smala se tomu jako male dite,lide okolo jeste tomu tleskali(vim ze to je na povel) no jednim slovem – to se Vam zase neco nepovedlo!!!

18
W - ten správny
Reagovat

tak som si to pozrel na nete a pacilo sa mi to. Ta Kostkova mi prisla fajn, aj ked chapem, ze niekomu to nemuselo sadnut.
Skor ma udivuje, ze sa to vysiela podla toho, co pisete, v sobotu vecer/v noci, co mi pride cudne :)

Vyhladavat to nebudem, ale zle to podla mna nebolo.

19
máňa
Reagovat

..docela jsem se těšila byla to hrůza přesně jako vyvolení
to co ze sebe dokážou lidi udělat v tomto státě je neuvěřitelné

20
eva
Reagovat

Myslim,ze pan Polreich do TV nepatri, vadi mne jeho chovani a zpusob vyjadrovai , uz i reklama na porad s nim me dovede pekne rozcilit..

21
Helena
Reagovat

Až na tu jeho sprostou hubu….v každé větě se to hemží volama,už není puberťék,ale starší chlap. Chování pod obraz…Hotový buran!

22
Helena
Reagovat

Možná umí vařit,ale to dnes umí kdekdo!
Ale slušně se chovat ho nikdo nenaučil….

Přidat komentář