Panáček v reality show

Zdeněk Pohlreich vařil na Náměstí míru

17. Říjen 2013 | napsal(a): | reality show: Česko vaří s Pohlreichem živě

[singlepic id=7458 w=615]
Pomalu se blíží sobota 19. 10., kdy se Zdeněk Pohlreich představí na obrazovce TV Prima se svoji zcela novou show Česko vaří s Pohlreichem živě. A tak je zapotřebí dělat pořádné promo. Zdeněk tak kouká na lidi v Praze z nejedné plakátovací plochy a tento víkend dokonce vařil běžným smrtelníkům na pražském Náměstí míru.

Co Zdeněk na náměstí vařil? Telecí líčka na červeném víně a polpety s houbami. „Menu jsem přizpůsobil tak, aby se jídla dala připravit bez problémů i v terénu. Není na nich nic těžkého. Já nenávidím složitá jídla,“ řekl. A po očku sledoval, jak si lidé na jeho jídle pochutnávají.

A co baví šéfa vařit nejvíc?

„Asi snídaně, ale mě vlastně baví vařit pořád. A když se mi někdy náhodou trochu nechce, tak jakmile zapálím sporák, nechuť je okamžitě pryč a já jsem zase ve svém živlu,“ smál se.

Tak co, nalákal vás Zdeněk ke sledování sobotní show?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Česko vaří s Pohlreichem živě

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
dessin
Reagovat

asi takhle… opet by to nebyla Prima, aby neco nezmrkvila.

Informace „seznam ingredienci najdete na nasem webu“ je uplne mimo u poradu, kde se ma varit „online“. Uz vidim ty babky a maminy, jak leti k pc si najit nakupni seznam.

O co lip by pusobilo, kdyby si stoupl Zdenek a rekl „ahoj, tesim se na sobotni vareni v primem prenose, a abyste si mohli uvarit se mnou, tak si dojdete na nakup pro to a to“. Otocit to 3x, 4x denne a hned by meli pripravenou pudu, a ne tyhle nicnerikajici reklamy ze delal ano sefe a na noze a ted bude varit v primaku. Chjo :(

2
Kapi
Reagovat

1- souhlas. Taky jsem porad cekala, kdy z TV uvidim ingredience. nakonec jsem musela na ten web, kdyz uz se mi teda moc nechtelo to nekde hledat kdyz uz to ma byt jednoduche a lakave vareni podle TV…
Celkove je to takove zavadle a bez stavy.

Reagovat

dessin (1) a oni tedy pouštějí upoutávky, že ingredience si máš najít u nich na webu nebo ani to ještě ne? Jinak dobrá připomínka.

Přidat komentář