Panáček v reality show

Už dost, šéfe, pokračování Ano, šéfe již od 30.10.

11. Říjen 2013 | napsal(a): | reality show: Už dost šéfe!

[singlepic id=7360 w=420]
Šéf Zdeněk Pohlreich drží slovo a když tedy řekl, že se žádný další díl Ano, šéfe nenatočí, tak se nenatočí i když je o ně u diváků zájem. Ale vše lze nějak zaonačit, a tak věřte, že ve středu 30. 10. ve 21:45 se Zdeněk vrací na TV Prima s pořadem Už dost, šéfe. Jak jsme vás už informovali, půjde o ohlédnutí za restauracemi z předšlých řad Ano, šéfe.

Už dost šéfe, je série návratových dílů s oblíbeným moderátorem formátu Ano, šéfe! Zdeňkem Pohlreichem.

V rámci každého návratu budou restaurace znovu krátce představené a díky archivním záběrům budou mít diváci možnost připomenout si některé stěžejní situace z původního natáčení.

První úlohou Zdeňka bude provést revizi, nakolik byly aplikovány změny, které v rámci natáčení navrhl. Je možné, že navrhované změny vedly k celkovému rozkvětu podnikání dotyčného majitele restaurace, je však také možné, že díky jeho rezistenci se podnikání stále točí dokola. Je však také možné, že aktuální situace v restauraci se natolik liší od té, která vedla k původnímu natáčení, že bude potřeba zrevidovat původní doporučení.

Při návratech jde i o to, že restaurace může o svojí nálepku se Zdeňkem a hvězdami přijít nebo dokonce získat i o hvězdičky více. Záleží skutečně na tom, jak si restaurace vedou a jestli si pod odvysílání Ano, šéfe! hvězdy uhájí nebo naopak o ně přijdou.

Diváci uvidí první z celkem šesti dílů Už dost, šéfe ve středu 30. 10. ve 21. 45 na Primě.

V úvodu se fanoušci šéfa mohou těšit na restauraci Bohéma v Brně, která má novou majitelku, a která se snaží očistit pověst restaurace od původních majitelů.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Už dost šéfe!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
kockodanka
Reagovat

Tak na to se těším !!! Hlavně na 1. díl,, neb Bohéma změnila majitelku a je to tam úplně jiné !!!

2
Tomáš
Reagovat

Byl jsem na natáčení…..a bylo to super!!!!

Přidat komentář