Panáček v reality show

Farmár hľadá ženu se na Slovensko vrátí na podzim!

15. Březen 2011 | napsal(a): | reality show: Farmár hľadá ženu SK

Určite mnohým z vás ešte zostali v pamäti farmári z úspešnej reality show Farmár hľadá ženu a možno pri pozeraní českej verzie si práve tých slovenských prirovnávate k českým. Ešte stále sa v bulvárnych médiách objavujú ich príbehy a ako si žijú životom po skončení reality show. Dnes nás bulvár „šokoval“ informáciou, ktorá súvisí s Darinkou a Mariánom.

Ako sme mohli vidieť v poslednej časti Farmár hľadá ženu ich vzťah sa po svadbe výrazne zhoršil, neustále sa hádali, Marián cítil, že Darinka ho využila a zostali mu iba oči pre plač.

Darinka prišla so šokujúcou správou, že je tehotná a otcom je Marián. On ju obviňuje, že mu chce prišiť potomka, pričom už má iného frajera. Darina rozvod nerieši a bojuje o neho ako lev a chce s ním žiť do konca svojho života.

Vyjadrenie Mariána hovorí za všetko: „Ona stále klamala a klame aj teraz. Chce sa iba vrátiť na farmu, ale viem, že má už iného priateľa. A možno je aj tehotná a chce to našiť na mňa, aby sa mal kto o nich starať.“

Podľa bulvárnych informácií by príbehy farmárov, ktoré sa odohrali v priebehu tohto roka, mali byť zdokumentované štábom a pri spustení Farmár hľadá ženu 2 na jeseň, odvysiela Jojka špeciálnu epizódu – Návrat farmárov z jednotky. Tak tešíte sa na starých aj nových farmárov?

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Farmár hľadá ženu SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
Reagovat

Uz aby to bylo.

2
Misha
Reagovat

Proč mi ta fotka připomíná Paróbka s jeho křepelicí :o)

Reagovat

2 – Přesně! Ani jsem nečetla název a blesklo mi – proč jsou tam ti dva? A oni to jiní dva :-D

4
Elko
Reagovat

2, 3 – Do Google som zadal Marián a Darinka a táto fotka sa mi veľmi zapáčila :), inak je dosť možné, že to je Paroubek s tou jeho kráskou :).

5
kanárek
Reagovat

Milé smesvině a přátelé a příznivci smesviní ze Slovenska by nás tedy ovšem o průběhu dalších životů na farmách mohli informovat.

6
kanárek
Reagovat

Tady by byl možná zajímavý i časosběrný dokument.

7
Misha
Reagovat

4 – Taky jsem přemýšlela, jestli to nejni fotomontáž, Elko … ovšem propůjčit třicetiletému Marjánkovi tělo přestárlýho Paróbka … a ta Paróbkovic asi taky nejni tak vyzáblá …
Ale možná prostě jen zlatokopky se svými břichouny pózujou z nějakého důvodu stejně :o)

8
Elko
Reagovat

7 – :D veď nie sú zlatí? :) …dúfam, že „smesvině“ z toho nevyvodia nejaké následky :D

9
Prochor
Reagovat

Už se těším na SBS-kárku.

10
kanárek
Reagovat

Inženierka Zuza má za tu dobu dozajista už truhlici drahokamů. Pokud teda ji někde nechytil záchvat příliš daleko od igelitových sáčků.

11
okkvp
Reagovat

Elko teším sa veľmi moc, až sa teho bojim

…. narážky na hubené žínky s mohutnějšími a postaršími partnery si ale vyprošuju – na některých fotkách vypadám já s tím mým dost podobně, ale já jsem tak leda zlatotrubka

12
Patka
Reagovat

Montáž to rozhodně je :-))
A máte dobrý postřeh, mě by to nenapadlo, že jsou to ti dva – http://paroubek.pise.cz/22077-paroubek-v-plavkach-strikes-back.html

13
Elko
Reagovat

:D díky Patka, máme to už teraz potvrdené čierne na bielom :)

14
lulina
Reagovat

Fakt :) To je jak Paroubek se svojí ženuškou :))

15
galadriel
Reagovat

5 – Kanárku, ja len viem ako to dopadlo u Miloša….ostatných nemám pod nosom :-)) Ale či to chcete vedieť, alebo si radšej počkáte do jesene…?? :-))

Přidat komentář