Panáček v reality show

Star Dance 4: Ze soutěže vypadla Jitka Čvančarová (+ tip na video online)

27. Listopad 2010 | napsal(a): | reality show: StarDance

StarDance...když hvězdy tančíV dnešním díle StarDance 4: Když hvězdy tančí, možná poněkud překvapivě nejúspěšnější reality show letošního podzimu, zatančí pět zbývajících párů vášnivou sambu.

Rovněž poprvé uvidíte tančit všechny páry naráz, a to v okamiku, kdy vám zatancují salsu. Všechny soutěžící bude hudebně doprovázet Moondance Orchestra M. Kumžáka spolu s několika excelentními zpěváky.

Nemáte-li příležitost sledovat StarDance 4 v televizi, využít můžete i online kanál ČT.

Petr

Půl hodiny jsem přemýšlel, co sem napsat a pak jsem si uvědomil, že na Panáčka píšu tak zřídka, že je to celkem jedno.

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 24
1
RAINMAN
Reagovat

Já budu koukat na Lucii Bílou na TV Nova.

2
Maxx
Reagovat

Zrovna jsem chtěl napsat to samé :D Zajímá mě, jestli ji teda nakonec nechají zazpívat, nebo se Nova skutečně zachová jak pětiletej smrad a nedovolí jí to =D

3
okkvp
Reagovat

hm, tak já mám dlouhé vedení, tudíž jsem si bez problémů užila tanečků, ale dívala bych se i tak :-) Líbila se mi nejvíc Čvančarka (zelená jí sluší), nejmíň Rašilov.

4
okkvp
Reagovat

aha, tak s hlasijícím diváctvem jsem se neshodla (podle ticha v sále a obličejů asi ani sedící diváctvo), kua

5
Petr
Reagovat

Řeknete mi, kdo vypadl, abych mohl aktualizovat článek za rekreujícího se SUNíčka? Díky! :-)

6
okkvp
Reagovat

Čvančarová

7
Prochor
Reagovat

Přiznám se, že jsem spíš tipoval Sašu Rašilova. Ale sympatie diváků začínají silně převládat. Jsem zvědavý, kam to dotáhne Aneta.

8
StarDancer
Reagovat

Čvančarová si vypadnout nezasloužila. Rašilov musel dostat nejméně třetí nejvyšší počet hlasů od diváků.

9
n-t
Reagovat

Rašilov mi nevadí,ale nemám rád Anetu Langerovou,fakt se mi v tom pořadu nelíbí a celkově ji to tam nesedí.Snad jí příště vyhoděj… Čvančarová byla o hodně lepší

10
aťa
Reagovat

Škoda, že J. Čvančarová vypadla. Bylo se alespoň na co dívat. Teď už to nebude stát za nic.

11
Ramona
Reagovat

Fandím pánům Rašilovi a Křížovi, pro nás starší dámy je na ně pěkný pohled, zvláště když mají oblek a vypadají jak džentlmeni z 1.republiky. K tomu ta jejich přirozená přitažlivost a rytmus v tělě. Moc milé. Více takových pořadů, u tanečnic obdivuji šaty a stálo by za úvahu udělat reportáž z přípravy pořadu a záběry z dílen , kde se šaty šijí a kdo je navrhuje.

12
ZDENA
Reagovat

JITKA NÉ,ŽE JEN VÝBORNÝ ČLOVĚK,KAMARÁD A VÝBORNÁ HEREČKA,ALE JE NAD MÍRU JASNÉ,ŽE JE I SKVĚLÁ TANEČNICE A VELICE MNĚ PŘEKVAPILO,ŽE ZE SOUTĚŽE VYPADLI ZROVNA ONA S PARTNEREM,NEBOT SE DOMNÍVÁM,ŽE JSOU TAM DALEKO HORŠÍ PÁRY NEŽ BYLI PRÁVĚ TITO DVA

13
Majka
Reagovat

Ani mně se nelíbí, že vypadla Jitka Čvančarová a myslím, že to bylo překvapení i pro moderátory pořadu a porotu. Opravdu jsou tam daleko horší a tomuto páru to velmi slušelo.

14
bezinka
Reagovat

Národ se asi musel zbláznit, když vyřadil Čvančarovou. Nejen, že je na ní krásný pohled, ale i jako tanečnice je bez chyby. Podle mě měl vypadnout Rašilov od začátku mají nejniší ohodnocení.
To že vypadla Čvančarová bylo myslím velké překvapení pro všechny přítomné.
Národe kam si dal rozum a oči

15
jezinka
Reagovat

Jsem ráda že vypadla Čvančarová,fandím Anetě a Křížovi.Myslím si že to bude zajímavé i bez ní.

16
RAINMAN
Reagovat

14 – Rašilov s Majerníkovou mají tu výhodu, že jde vlastně o dvě celebrity.

17
Misha
Reagovat

15 – Taky fandím Anetě a křížovi – ty dva jsem si vůbec nedovedla na parketu představit a znovu a znovu příjemně překvapují :) – zbytek je mi fuk, navíc Čvančarovou neznám.

18
Misha
Reagovat

Křížovi s velkým Ká – se omlouvám :o)

19
Hanka
Reagovat

Dobrý den, docela mne překvapilo, že vypadla Jitka Čvančarová. Ale fandím všem, protože jsou úplně báječní. Zkoušela jsem chodit s manželem do tanečních pro pokročilé, ale v konečném důsledku jsem dosáhla pouze „tiché domácnosti“. Takže zejména pány obdivuji, že se dali přemluvit a moc jim fandím.

20
Libor
Reagovat

Dobrý večer, vůbec mě nepřekvapilo, že vypadla J. Čvančarová, ba naopak jsem předpokládal, že skončí v 1. nebo 2. kole. Čvančarové totiž chybí přirozenost a pokora. V tanci ale J. Čvančarová nejhorší není, skutečně již v těchto kolech při hodnocení hlasujícími diváky je to o sympatiích jednotlivých soutěžících. Příjemným překvapením v soutěži je pro A. Langerová.

21
Jiřa
Reagovat

Jitka je sexy holka,milá a asi jí ublížily fotky s P.Čadkem….
Nesnáším Moniku Absolonovou ,pořád se zubí a vyvaluje oči,při jejím vystoupení jsem to vždycky přepla….Už se nedívám ………………..

22
Marcela
Reagovat

Fandím všem, že se na to dali a přeji jim, aby si užili tanec a celou atmosféru soutěže. Nesou kůži na trh a my se bavíme. Vždy jeden musí z kola ven, to jsou pravidla hry. A všichni s tím do toho šli. Podle mne Sašovi trochu škodí přílišný exhibicionismus jeho partnerky. Měla by se více snažit, aby vynikly přednosti Saši jako neprofesionála. O ní to víme, že hezky tančí a je krásná.

23
zdenek Bruksa
Reagovat

Jestli bylo v předvečer soutěže deklarováno, že vyhraje Absolonová, tak se není co divit, že je potřeba se zbavit Jitky. Byla od počátku nejlepší. Teď bude Monika za hvězdu a čecháči se budou radovat jaký mají materiál. Proč nezveřejňují výsledky od diváků na obrazovce?
To by museli mluvit pravdu a to se v Čechách nenosí.

24
Leona
Reagovat

Nejlepší ze všech soutěží Star Dance byla ta letošní.
ÚŽASNÍ TANEČNÍCI.
Mými favority byl Saša Rašilov,Pavel Kříž a Aneta Langerová.
Díky také Terežce Kostkové a Marku Ebenovi,
Bez nich by tato soutěž nebyla to,co je…
Hezký den-Leona.

Přidat komentář